27 Септември, 2015 05:00 20 668 60

Планът на Сорос и ЦРУ срещу Европа

  • сорос-
  • цру-
  • европа-
  • уейн мадсън

Потокът от бежанци е част от тъмен социален експеримент с европейските нации

Планът на Сорос и ЦРУ срещу Европа - 1
Снимка: БТА/AP
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Точно както тъмните сили на ЦРУ и многомилиардната мрежа на Джордж Сорос от неправителствени организации решиха да дестабилизират Близкия Изток и Северна Африка чрез използването на социалните медии, създавайки т.нар Арабска Пролет, така и тези сили са отворили нова глава в засилването на глобалната нефункционалност чрез улесняване на масовото преминаване на имигранти от Близкия Изток към Европа. Така започва анализа на Уейн Мадсън, публикуван в strategic-culture.org.

През 2011 г. либийският лидер Моамар Кадафи предвиди какво ще се случи с Европа, ако стабилността в неговата страна бъде пренебрегната от Запада.

„Има милиони хора, които могат да минат през Средиземно море и да стигнат до Франция и Италия. Либия играе своята роля в сигурността на Средиземно мре“, заяви
Кадафи пред France 24.

Неговият син Селф Ал Ислам, който в момента е осъден на смърт от радикалния режим в Либия, повтори думите на баща си.

„Либия може да се превърне в своеобразна Сомалия на Средиземно море. Вие ще видите пиратите край Лампедуза и Сицилия. Ще видите милиони от нелегални имигранти. Терорът чука на вратата.“, заяви той и беше прав.
Определено терорът чука на вратата на Европа. Смята се, че около 4000 радикални джихадисти- млади мъже, които са ветерани от своеобразния холокост в Сирия и Ирак, се възползват от хаоса по границите на ЕС и са готови да влязат в континента. Много от младите мъже – бежанци имат смартфони, кредитни карти и сериозни суми пари. Все неща, каквито не очакваш да намериш в един истински военен бежанец.

Не само цветнокожи бежанци заливат Южна Европа. Има главно бежанци от Сирия и Либия, които са създадени в следствие на това, че Запада направи голямо прехвърляне на оръжието, заловено в складовете в Либия след падането на Кадафи, към сирийските джихадисти. Това и сложи началото на кървавата гражданска война, която
породи бежанския поток към Европа.

Сорос, който е нищо друго, освен един фронтмен с милиарди, ръководеше пълното унищожаване на държавите от Югоизточна Европа. Сега точно те позволяват неограничен достъп на икономически имигранти и бежанци от Близкия Изток и Африка. Те идват в следствие на военните конфликти и глада, разтърсили страните от Третия свят.

В своята програма за реструктуриране на цели държави , Сорос пръв помогна в унищожаването на някогашна Югославия, което стана с активната помощ на ЕС и НАТО. Страните, които някога съставяха Югославия, сега служат като основен маршрут за десетки хиляди, а скоро може би и стотици хиляди бежанци.

Гърция, която страда от жестоки икономии, режисирани от централните и частни банкери, включително Сорос и рода Ротшийлд, трудно може да се справи с огромния поток от бежанци. Банкерите се увериха, че Гърция не може да осигури основни социални услуги, дори за своите хора, а какво остава за множеството имигранти.

Македония, в която продължават да протичат опити за тематична революция в стила на Украйна, бе неспособна да отблъсне нашествието от бежанци от Гърция. Бежанците от гръкцо-македонската граница се опитват да стигнат до Сърбия, а там да продължат към мечтаните Германия и Австрия. Тези  бежанци са готови на всичко, за да стигнат до тези страни, включително и да блокират гарата в Унгария.

Някои от бежанците, които пристигнаха в Мюнхен вече отявлено се дразнят на големите количества бира, които се пият в рамките на „Октоберфест“. Вече имаме и разправии между бежанци и подпийнали граждани на Мюнхен.  В града пристигат по 15 000 бежанци на ден, 90%, от които дори не успяват да се регистрират.

В големи и малки градове в Европа има имигранти, спящи в парковете и създаващи истинска здравна катастрофа. Изглежда, че е само въпрос на време преди болести като тиф и холера да направят своето завръщане в Европа. Ангела Меркел, Доналд Туск и Жан Клод Юнкер носят пряка отговорност, за това, което може да се превърне в поток от 1 млн. политически и икономически имигранти в Европа. Меркел много иска да добави в редиците на своя народ малко гастърбайтери. През последните десетилетия в Германия обаче пристигнаха много подобни работници, които показаха, че не се смятат за гости, а като постоянни жители и граждани. Докато Туск призовава Европа да отвори границите си за бежанците, а неговата родна Полша отказва да приеме повече от няколко стотин души. Бунтът бе последван от Унгария, Словения и Чехия. Новият премиер на Люксембург, пък не вярва в Европа на границите и призовава за свободен прием на бежанци. Заедно с Меркел, Туск и Юнкер, той е любимец на Сорос и е финансиран от НПО,  за да проведе много опасен експеримент в Европа.

Страните, които радикализираха партизанските армии в Сирия и Ирак, а именно Саудитска Арабия,  Катар, ОАЕ и Судан отказват да приемат бежанци на своя територия. Саудитска Арабия даже предложи на Германия да построи 2000 джамии за бежанците,където естествено ще се преподава радикален ислям. В същото време вече има информации, че Турция призовава бежанци от Сирия, които впоследствие да се отправят към вечния враг на страната Гърция. Така много хора загиват, опитвайки се да достигнат до европейска земя,  разнежвайки европейците, които ги канят на своя територия.

Вече се вижда как Сорос и ЦРУ, които започнаха революциите в Близкия Изток и Украйна, направляват бежанците чрез социалните мрежи, къде са слабите места на граничния контрол и как да заобиколят охраната.

Вече виждаме и истински гранични войни, като пример за това е как Хърватия стовари цял влак с бежанци на унгарската граница. Независимо от различните политики, довели до бежанската криза, тя има своите корени в политическите системи, създадени от Джордж Сорос и ЦРУ. Въпрос на време е тяхната роля да бъде разкрита от крайно леви или крайно десни  националисти, и да се стигне до конфликт.

Вероятно един ден европейците ще разберат, че Русия се е спасила от бежанския наплив, отказвайки да играе на топка с европейските хитрости. В крайна сметка свободната от бежанци Русия може да се окаже доста приветлива.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    8 1 Отговор
    САЩ е най голямото зло за света, имат за цел да сеят смърт и разруха по света.
  • 2 666

    7 0 Отговор
    Хубава статия. Що ли нашия президент и премиер са на друга позиция. И децата вече знаят че правителство и президент завличат страната към бездната само управниците държат твърда вашингтонска линия
  • 3 незнайко

    6 0 Отговор
    Всичко започна с премахването на граничите между държавите в ЕС. Великите сили смятаха да направят ГОЛЯМА държава - ЕС с щатове отделните държави. Накрая се получи ФРАНКЕНЩАЙН. Войната е неизбежна. Само ние знаем какво е да си под турско робство 500 години, през които развитието е спряло.

    Коментиран от #28

  • 4 гост

    4 0 Отговор
    Защо не се разбере, че АЛЛАХ не признава други религии, толкова е очевадно.
  • 5 1111

    1 0 Отговор
    Наистина ли успяха да скопят прусаците след ВСВ
  • 6 Гошо

    1 5 Отговор
    Сорос, драги ми журналистчо, е на 80+, и пет пари не дава за Европа и т.н. Управлява си фонда от 10 млрд. долара, и сигурно се спуква от смях, ако случайно е разбере, че сътворяват някакви псевдоанализи за някакви негови планове.

    Коментиран от #10, #11

  • 7 Гошо

    0 4 Отговор
    А защо бежанците да нямат смартфони? Един евтин смартфон струва около 50 - 100 долара. Като стандарт, Сирия беше на нивото на България, че и отгоре. Да припомним ли, че българите ходеха на гурбет при Кадафи заради доларовите заплати?

    Коментиран от #14

  • 8 Нострадамус

    4 2 Отговор
    Единствения подготвен е Путин.Ще дойде време германците да търсят помощ за да спрат ислямистките орди плъзнали към Европа.Тогава само оръжията за масово унищожение ще спрат тази сган и земята ще се изчисти от хилядолетния натрупван боклук.

    Коментиран от #22

  • 9 Гост

    6 0 Отговор
    Кадафи беше много умен и прозорлив - един от малкото лидери, които можеха да държат реч с часове, без да четат предварително написана реч...за съжаление, не беше удобен. Светът се кланя на банкнотата
  • 10 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    не го е съчинил Росен, ето ти го оригинала: http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/soros-cia-plan-to-destabilize-europe.html / нещо като лична обида си приел статията май ;)
  • 11 къвсикух

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    който е писал статията е по запознат от теб
  • 12 Петър Кимонов

    3 0 Отговор
    Роска, много меко си превел особено последния абзац. Пействам го от оригинала за който иска да го чете и най вече за коня на оня:
    Eventually, Europeans will wake up and discover that Russia immunized itself from the refugee scourge by not playing ball with the EU and its contrivances. When newly-arrived migrants begin defecating, vomiting, and urinating on the streets of Tallinn, Riga, Vilnius, Helsinki, and Stockholm, refugee crisis-free Russia will not seem so bad after all.

    Коментиран от #36

  • 13 БАЙ ГАН4О

    3 1 Отговор
    Статията е много то4на , но политиците са тъпи ,крадливи.Просто трябва да се из4истят тези ПРЕДАТЕЛИ ,ЗАТВОРА ЗА ТЯХ ДА Е ВРЕМЕННО УБЕЖИЩЕ
  • 14 mediator37

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гошо":

    Ами не се прави на сляп, толкова много снимки и видео има.
    Млади, американизирани, добре охранени мъжки копелета с дънки, смартфони и агресивни прически. И с кредитни карти в джоба. В количество дивизии и армии. Скандиращи с пълно гърло "Аллах акбар!" на унгарските полицаи.
    Айде, не се прави на прост!
  • 15 Juliy

    2 2 Отговор
    Тази статия е като приказката :"Една госпожа каза..."
    На руските тролове само да им покажеш един прът/може и среден/ и веднага са запали.
    Няма начин Сорос и ЦРУ да са сътворили всичко това.Сигурно са им помогнали световния ционизъм,извънземните и папуасите от Нова Гвинея!

    Коментиран от #17

  • 16 1234

    3 1 Отговор
    КЪМ №7.змията хапе най много когато умира.Така,че Сорос и САЩ затова толкова са се развилняли.
  • 17 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Juliy":

    В никнейма си едно d сложи вместо l , че да се разбере какъв си по етнос и на кой бог се кланяш.

    Коментиран от #21

  • 18 киро

    4 0 Отговор
    Сега остава да настанят бежанците в хотели като "Освиенцим" ,"Аусшвиц" и др. подобни.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ааааа

    3 1 Отговор
    Слава богу,че я има Русия и Путин! Изп...растените европейчета тепърва ще си сърбат попарата....ама като им стига до там мозъкът :)
  • 21 Juliy

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "mediator37":

    По-бял и синеок съм от теб,бе!
    Едно време ви беше виновен световният империализъм, сега пак е същото.
    Нищо ново не сте научили.На вас ви трябват врагове за да може да мразите и да воювате.
    Пуснаха ви една статийка ,която се базира на неистини и полуистини и вие веднага се хванахте на голата кука.

    Коментиран от #30, #31

  • 22 я съм от село

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Нострадамус":

    единствения подготвен е Путин ,ама е късно вече за помощ те превзеха Европа остава само да им сърбаме солената попара
  • 23 qankov

    1 0 Отговор
    mm da evropa 6te qde arabski k.. to ve4e e qasno vidqha klipa s udavenoto malko dete I se razmeknaha tova e sgan koqto e dokazala 4e ne moje parvo da se integrira v evropeiskite darjavi da ne bi turzite koito sa v germaniq tolkova godini da se integriraha ima zeli turski geta v germaniq kadeto ako ima germanez to toi gleda da se mahne ot tam 4e kato po4ne da pee imama vse edno e v turziq a ne v germaniq
  • 24 Спецназ

    2 1 Отговор
    Преди 600 години от много европейска политика турците са стигнали чак до Виена.Ако сега продължават с глупостите тази паплач от орки ще стигне чак до Руските граници.Там ще ги спрат с каквото трябва руснаците не подбират средства те знаят че днес жално плачещото дете е утрешен ислямист.
    Никаква милост за тази сган.
  • 25 123455

    2 1 Отговор
    Росенчо,
    много си млад за да си осъзнал,че първо унищожиха България,която няколко пъти е спасявала Европа от нашествията на арабите,
    циганизацията на България също я дължим на Сорос и Америка.
    Мислех че борбата е само срещу православните народи,а то излезе,че американците ги водят за носа рязани пишки.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иван

    1 0 Отговор
    В youtube има интересно видео озаглавено "ИЗГЛЕДАЙТЕ ГО И БЕЗ КОМЕНТАР". Там коментарите за геополитическите планове се коментират директно.
  • 28 СтарТИРаджия

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Чети м/у редовете, за да станеш Знайко! Точно това цели този процес - прекъсването на обединението на Европа. Ако Европа беше структура от типа на Щатите с единни институции, нали ти е ясно, че границите на ЕС и сухопътни, и морски в момента щяха да са "опасани" с обединените въоръжени сили на ЕС, и пиле нямаше да прехвръкне! За справка САЩ и Русия - я да се опитат талибаните там да влязат! За неподчинение на властите, колко ли гръмнати щеше да има?! Така щеше да е и при нас, но точно този процес се цели да бъде прекратен!
  • 29 соросепечен

    0 2 Отговор
    а така, фанаха му накрая пъкленият план на Сорос. Сега да докажат че е рептил и всичко е точно
  • 30 mediator37

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Juliy":

    Ама главата ти е кръгла... и изпъкнала отзад.
    И си синеок с лещи, а бял с перхидрол.
  • 31

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Juliy":

    Вече и децата разбраха очевидната истина, това че ти си прочел само една статийка си е твой проблем. Тези работи се говорят от много хора от различни националности, които са много по-компетентни хора от мен и от теб, като събереш 2 и 2 би трябвало да можеш да прецениш кое е истина и кое не.....

    Коментиран от #34

  • 32 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    еи тва се казва статия ,сега хората дето са чели история предимно във вестник уикенд ще изригнат ,както изригват в еврофутбола разпознаваики абсолютно точно кво е мислел берлускони преди да нареди на милан да бие или падне :))))))))))))!!!!сорос,масоните рокфелер,родшилд и цру са много виновни за всички черни събития в световната история и особено за българските такива.те са обградили българия с лазарен лъч и психотронни оръжия и ни чакат само да измислим нещо хубаво за да го окапазанят,но на путин те не могат да му направят нищо щото те хем са много умни ама и много прости и тук руските тролове веднага ги разкриха ,а вожда им ще парира подлите им намерения.та статията е супер и със сигурност ще има огромен брои компетентни коментари от специалисти редовно четящи уикенд,шок или галерия!

    Коментиран от #35

  • 33 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    само сесека и само уефски 1914
    уйде коня у ряката
  • 34 Juliy

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от " ":

    до Димитър
    Колев
    Много хора в днешно време се занимават с манипулиране на общественото мнение.
    Ако не си разбрал това е част от така наречената хибридна война в която в момента и ти участваш.Пускат ти две-три полуистини омешани с още толкова лъжи и руските тролове се хващат на въдицата.След това започват да правят "компетентни " коментари и да мултиплицират лъжата.
    Това се повтаря откакто Москва воюва с останалия свят.
    Не е много трудно за разбиране.
    И така ни облива от всякъде идеята ,която се опитва да ни натрапи Москва ,че виждате ли колко са лоши американците !И после следва и другия извод- колко е добра Москва!
    Само ,че като толкова ви е на сърцето, що не се сбъркате да идете на екскурзия до там,или да си купите руска кола,фотоапарат или едно тяхно шоколадче!

    Коментиран от #44

  • 35 ха ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Десислава Димитрова":

    Е да ЦРУ не създаде муджахидините,после не създаде и Бин Ладен.А Кадафи сигурно вятъра го духна и цялата "Арабска Пролет" е измислена от вестник Уикенд.Сигурно и Ислямска държава ей така от само себе си е изникнала и сама се е въоръжила и обучила.А бомбите от турските самолети върху кюрдите и те са въображаеми.
    Добре че е вестник Уикенд иначе как щяхме да знаем за някакви си там хора от Ирак,Афганистан и къде ли още не които толкова хубаво си живеят след арабската пролет и други "демократични" инициативи на САЩ,че не им стигат лодките за екскурзия до Европа.

    Коментиран от #42

  • 36 танас

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Петър Кимонов":

    Пешо , що не дойде на мотодъбора в Сопотда пием по нещо , брат ?
  • 37 Хм точно така си е

    4 0 Отговор
    Въпросът е много комплексен и без Сорос, Ротшийлд и талибаните. Европа е с 500 млн. население, което обаче застарява и идващите поколения няма да са достатъчни, за да плащат пенсиите на сегашните жители на Европа. Дестабилизацията на Арабския свят бе умишлена и от типа "цветни" революции, каквато бе приложена и в Украйна, а и Македония. Това изпълнява нечий план, не е продукт на някакво "свободно мислене и воля". Нарочно и умишлено събориха рвжимите в Арабския свят, за да наводнят Европа.

    А вие знаете, че САЩ са финансирали над 265 опита за преврат по целия свят? Знаете, че златото на Британската империя се прехвърли в САЩ по време на Втората световна, което доведе до разпада на Британската империя и преобразуването й в Британска общност. Златото на глояма част от света се намира в САЩ и например Германия среща доста затруднения да си го върне. Ето ви пари за финансиране на всякакви преврати и миниреволюции.

    Това, че ни се струва нелепо или невероятно, съвсем не значи, че не е вярно! Сорос играл срещу британския паунд и спечелил милиард долара. С колко ли вътрешна информация е разполагал Шорош, за да удържи победа не срвщу един противник, а срещу цяла организация?! А кой освен Ротшийлд ще финансира което и да е събитие, преврат по света, щом финансите в САЩ са концентрирани в ръцете на няколко големи фамилии?!

  • 38 999

    0 0 Отговор
    Докато съществува САЩ ще има проблеми мисля ,че ако има още един Путин нещата ще си дойдат на място.
  • 39 Николай

    0 0 Отговор
    А някой пробва ли се да разбере кой реално е Wayne Madsen?
    Това един клоун от рода на Еленко Ангелов. Който си измисля постоянно евтини сензации и никое сериозно издание не го публикува. Просто напишете "Wayne Madsen Debunked" и ще видите колко много глупости без никакви източници и доказателства е казал.
  • 40 Руски ТРОЛ

    0 0 Отговор
    ПУТИН МУ Е МАЙКАТА !!!!
  • 41 Ивайло Пеев

    0 1 Отговор
    Като чета коментиращите, все повече искам да замина в САЩ за да бъда далеч от такива хора
  • 42 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #35 от "ха ха ха":

    ни муджихидините са създадени от цру,ни бен ладен и т.н. плоски щуротии дето твърдиш точно като поредния дето се информира изчерпателно от финансираната от русия медиxна групировка на господи пеевски.
    ти си емблематичен пример за човек непрочел ни една книга, но сериозно компетентен по ред въпроси .та нека почнем от някъде с теб.я да източник от където съдиш, че бен ладен е създаден от цру ,квото и да значи това!чакам!

    Коментиран от #54, #55

  • 43 той

    0 0 Отговор
    ИСТИНА,за съжаление.
  • 44

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Juliy":

    Пич пет пари не давам за ш...ния САЩ или за Русия, мен ме боли че България и народа винаги страда независимо дали е с Русия или САЩ, за ЕС няма да говорим щото той е бита карта явно. За това, че САЩ направи много войни и съсипа някои държави абсолютно без да са никаква реална заплаха за нея, ами сори ама не можеш да ме убедиш в обратното. Дори и собствения им народ протестираше за някои войни за които не успяха да измислят достатъчно убедителна причина.
  • 45 Четете

    1 0 Отговор
    Джордж Фридман-"Следващите 100 години". Интересна книга.

    Коментиран от #47

  • 46 Сконфуций

    1 0 Отговор
    Дж. Сорос, ф-ция "Отворено общество", програма- интеграция на малцинствата в обществото (в частност разбирайте ромите). Явно платените тролят, дори без да са наясно с някои неща. Просто така, за спорта и...парите.
  • 47

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Четете":

    Ще я потърся заглавието звучи интересно.
  • 48 Талибани крокодили кас'тфони мас'тфони

    1 0 Отговор
    Около 2000-та година излезе книга на Бжежински, съдържаща анализ именно на потенциалните конфликти в Украйна и Арабския свят. В момента не си спомням името на тази книга, но знам какви идеи се развиваха там - разцепване на Украйна, политическо неразбирателство между ЕС и Русия, което ще принуди Русия да избере между Европа и Азия, като Жбигньев Бжежински предполагаше все по-голяма вероятност Русия да се ориентира към Китай и своите бивши владения в Азия.

    Очакваните резултати бяха, че Европа може да се превърне в полуостров на континента Азия. Между другото, в Руската федерация бушува страшна демографска криза, която се прикрива чрез по-високата раждаемост между имигрантите от бившите съветски републики - това по повод 6-те джамии в иначе Третия Рим - Москва, център на православните християнски традиции.

    Третият разрив Бжежински виждаше по линия на исляма. Режимите в Северна Африка и останалите приморски територии край Средиземно море бяха силни и удържаха властта много дълго - по няколко десетилетия. Имаха добре развито контраразузнаване. От само себе си нямаше как да паднат, въпреки цялото недоволство на слоеве от населението.

    Т.е. ясна е нуждата от подкрепа и финансиране от заинтересувани кръгове!

    А знаете ли с какво пренебрежение се отнасят американските представители към ЕС? Има го описано многократно, като в течение на годините пренебрежението намалява, но все още го има - липса на собствена армия, на единна организация, която да вземе решение мигновено - т.е. има, но това е НАТО, която не е европейска организация.

    Така че си задайте въпроса - възможно ли е бунтовете в Арабския свят да са финансирани от САЩ? Онзи ден имаше статия колко противотанкови системи България продала на американците и колко се озовали в ръцете на сирийските бунтовници. Възможно ли е американското разузнаване да е помогнало за сваляне на тези режими? Не е невероятно да се е знаело, че дестабилизацията ще отприщи преселнически вълни.

    И сега в тази връзка - Сорос има НПО-та за интеграция на ромите в обществото. Защо да няма и за интеграция на бежанците в Европа?! А ако се появят и бежанци, както се появиха, то нещата си идват на мястото.
  • 49 ха

    1 0 Отговор
    А,бе,някой да се сети,че от цялата работа печелят само евреите!?
  • 50 православен

    0 0 Отговор
    Православната ни църква е права, НЕ НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ "фАЛШИВИ БЕЖАНЦИ" - ТЕРОРИСТИ, освен , че са друговерции джихадисти, а папата трябва да се бламира за светотаствените думи, че са наши братя!!! Ватикана предава християнството!!!!!
  • 51 как може българи

    0 0 Отговор
    Хвърляме си доматчета по площадите, а като сме застрашени от физическо унищожение, заразни болести т ъ р п и м! З а щ о?
  • 52 ужасен

    1 0 Отговор
    Нали разбирате, че те мразят нашата религия, начина ни на живот, ще се дразнят не само от бирата, а и от това,че имаме жилища, коли, работа...примерно, и ще искат без да работят да СА РАВНИ С НАС НА НАША ТЕРИТОРИЯ...СТРАШНО...! НА ТОВА НИ ОБРИЧАТ ПОЛИТИЦИТЕ НАЧЕЛО С БАБА МЕРКЕЛ, А БОЙКО И СЕ ПОДМАЗВА...
  • 53 Путлер Акбар

    0 1 Отговор
    Ах, какая прекрассная матушка Русссь...
  • 54 четящ

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Десислава Димитрова":

    Не е необходимо да четеш много книги стига да чуеш какво казва за.държавният секретар на САЩ- Америка е дала 6 милярда долара за Майдана.На въпроса ксакво ще каже европа тя спокоино и твърдо заявявма "М..ната й на Европа".Това не е ли достатъчно да разберем как действат те и какво сме ние за тях?

    Коментиран от #56

  • 55

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Десислава Димитрова":

    Като чете тия книги не забеляза ли, че изреченията и имената се започват с големи букви.....

    Коментиран от #57

  • 56 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "четящ":

    тва е поредната ти лъжа ,няма такова изказване на държавния секретар на сащ нито са дадени такива милиарди.ако смяташ че лъжа ,пусни линк с инфото за което твърдиш!
  • 57 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от " ":

    забелязал съм ,но не ми се пишат през кирилизатора ,а и нека си имам свой стил щото често ме обвиняват, че съм някои друг :)!
  • 58 илия

    0 0 Отговор
    що за тъпоумие е??
    когато нещо не е наред
    веднага да обвиняваме цру
    е поне веднъж напишете ей тъй за разнообразие че кгб и кремъл са срещу европа

    Коментиран от #60

  • 59 Диего

    0 0 Отговор
    Вече не е нито умно, нито оригинално да се обвинява за всичко Сорос. Просто е лесно. Всички умствено непълноценни вярват. За автора на статията, един от многото западни “специалисти”, веднага трябва да бъде повикана Бърза помощ.
  • 60 Цеци

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "илия":

    Неможеш да познаеш в германия колко електроцентрали има ???????