Last news in Fakti

14 Октомври, 2011 13:59 1 061 0

ВМРО: Управляващите осигуряват полицейщина, но не и сигурност

  • софия-
  • вмро-
  • сашо диков-
  • взрив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Взривяването на автомобила на телевизионния журналист Сашо Диков е варварски акт, който окончателно дискредитира предизборната кампания. Който и да стои зад взрива и който и да си мисли, че има полза от него, губещи са всички българи, коментират от ВМРО.

Защото подобна ситуация на страх, милиционерщина и неясни правила отвращава окончателно от политиката в България и прави страната ни кошмарно място.

Сашо Диков е журналист, чието име отдавна е символ на стремеж за съвестна журналистика, своевременна информация и критичност. Когато някой у нас посяга на такива хора, това означава, че съзнателно се насажда страх и някой държи на това.

Сега вероятно мнозина ще заявят, че подобно дело е насочено срещу управляващите. Но именно властта е длъжна да предпазва обществото ни от беззаконие. И управляващите няма защо да се сърдят, че ги критикуват.

В противен случай ще се окаже, че днешната власт може да осигури полицейщина, но не и сигурност, подслушване, но не и ред. Борисов и Цветанов спешно трябва да докажат, че нямат вина за терора над инакомислещи. И единственият начин това да се случи е авторите и извършителите на взривяването на колата на Сашо Диков да бъдат бързо открити и осъдени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА