Last news in Fakti

14 Октомври, 2011 18:57 3 368 0

НДСВ: Г-н премиер, кажете кой!

  • софия-
  • ндсв-
  • взрив-
  • колата на сашо диков
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Г-н премиер, след като казвате, че “всички знаем" кой стои зад взрива на колата на журналиста Сашо Диков, допускаме, че и Вие знаете кой е злосторникът. Това се казва в декларация на НДСВ по повод на взривената кола на Сашо Диков.

В името на спокойствието на гражданите, в името на усилията на целия български народ да живее по правилата на демокрацията, кажете кой  взриви  колата на един журналист, кой взриви една редакция и кой  взриви  два офиса  на две партии от февруари досега.

Г-н премиер кажете кой, защото МВР казва, че не знае кой. Нали се заклехте в Библията да служите на народа. Защитете го. Спасете достойнството на хората. Кажете истината!

И г-н премиер, моля, кажете на г-н Плевнелиев да си мълчи по въпроса, защото и на нас не ни издържат нервите, заявяват от НДСВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА