Last news in Fakti

28 Март, 2018 14:00 3 886 10

Такива като Юлия Кръстева създадоха черната легенда за ДС

  • юлия кръстева-
  • дс-
  • сътрудник-
  • агент

Този случай осветява като огън вампирска бърлога цялата морална подлост върху, която бе конструиран разказът за близкото минало

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В началото бях потресен. После отвратен. Сега обаче вече, признавам си, наблюдавам със садистично удовлетворение моралните конвулсии на гражданското психодясно, което самичко се обрече на нещастната и прокълната участ да се дави в тресавището "ДС" отново и отново.

С литературно изумление чета мненията на хора по казуса с Юлия Кръстева (Сабина) - тези, които я превъзнасяха като световен ум, европейски интелектуалец, попзвездата на хуманитарното знание, сега съскат, че винаги са я подозирали заради нейното левичарство и зле прикрит маоизъм.

Охх, така ли, мамини сладки? А когато само преди 4 години се надпреварвахте да ви снимат с нея на лекцията й в СУ, и тогава ли ви беше съмнителна, а?

Казусът "Сабина" е важен не заради сътрудничеството на Кръстева. От моя гледна точка това не е осъдително. Но този случай осветява като огън вампирска бърлога цялата морална подлост върху, която бе конструиран разказът за близкото минало.

Именно такива като Кръстева, държачите й на папки и медийните й обожатели, за да се изкарат поне в минимална степен несъгласни и дисидентски настроени, създадоха черната легенда за ДС, сатанизираха миналото до абсурд и се опитаха да прокарат това зловещо фентъзи дори и в учебниците по история.

И заради това е смешно, повече от смешно е, че тези "архитекти на историята" до един се оказаха кадри на ДС. И фактът, че днес изгарят в собствената си пиромания намирам за странно удвлетворителен. Винаги е добре да видиш как историята застига като кръвожаден звяр тези, които си мислеха, че са я обуздали.

Но като гледам как изобличителите на ДС до един се оказаха с картончета почвам леко да параноясвам. Да не се окаже, че цялата кампания по изобличаване на ДС всъщност е спецакция на самата ДС? Питам бе, само питам. Кръстева и компания да отговарят...

*Заглавието е на редакцията


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    18 13 Отговор
    Сашка, теб само възрастта те спасява от това да не си доносник, но пък за сметка на това твоите другари наваксват. Да не споменаваме за любовното приятелство с партията на Сава и Павел! И сва стана тая: присмял се хърбел на щърбел!

    Коментиран от #3

  • 2 Тръмп

    9 11 Отговор
    Защо говориш на Бе,ма-Симов?:):)

    Коментиран от #5

  • 3 Факт

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Е кое не е истина в написаното от Симов??? Нали всички несгоди на прехода все се оправдават с това митично ДС...И така вече 30 години--Че нали от 1989 г. та и до днес сме под пряко управление на братята американци-...Не свършиха ли вече тези агенти на ДС или просто им е изгодно на американците да ни правят на улави със легенди от миналото..Айде да започнем да мислим вече с главите си...
  • 4 Конвенционер

    4 7 Отговор
    Заради безполови аномалии, проявявани от освирепяли от злоба неудачници, като автора-недоразумение, се налага постоянно да се дефинират нови и нови невъобразими социлни полове, подлежащи на защита. Радостното е, че вродените им генни недъзи ги правят несъвместими с нормалните условия на живот и отмират. Така докато се натуткаме да им дадем дефиниция тях ги няма.
    Някаква бързооборотна природна грешка известна, като "Ихтамнет".
  • 5 Справедлив

    12 7 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    Преди 1989 ДС беше символ на липсата на индивидуална свобода, а след това ДС е символ на заграбването на икономическата власт от синовете на червената номенклатура! Толкова!
  • 6 МММ

    13 9 Отговор
    Когато имаше ДС имаше държава с мощна икономика и силна армия, нямаше джендъри, наркомани, престъпност като сега, железни решетки по къщите и блоковете както сега. ДС пречеше на новите демократи от СДС и БСП за раздърживяването и последва ликдидацията на ДС и по чужди заръки за да не е никаква пречка за големото крадене. 28 години и още се оправдават с ДС . Но трябда наистина да дойде ДС за да си извоюваме държавата отново.

    Коментиран от #8

  • 7 НЖК

    14 5 Отговор
    Това ДС със сигурност си е вършело работата като требе щото минаха 28 години още имат страх престъпниците, крадците и крадливите " демократи" и разни самозванци от него. Да дойде пак.
  • 8 Помнещ

    8 9 Отговор

    До коментар #6 от "МММ":

    ДС беше филиал на КГБ! Всичко щеше да е вечно, ако икономическият модел беше успял. Икономиката и на СССР , и на НРБ рухна.Забравихте ли, че Андрей Луканов през пролетта на 1990 обяви, че спираме да плащаме външния дълг.СДС взе властта чак през октомври 1991.А кадрите на ДС поеха управлението на частните банки и после през 1996 ги фалираха...Нарочно!
    .
  • 9 Франкофонка

    12 0 Отговор
    Не свързвайте г-жа Кръстева с така наречения й съпруг. И това е постановка. Той известен гей, а тя не крие връзката си с жена. Ако не е била агент щяха ли родителите й да пътуват до Париж през соца, а сестра й от Москва да се засели в Париж пак през соца. Така че разкритията за нея са малка част от гнусната истина.
  • 10 Тръмп

    1 7 Отговор
    ДС-КГБ и в момента Властва над България!:)Симов също е под неин контрол и пише по поръчка на ДС-капиталисти!:)