Last news in Fakti

29 Март, 2018 09:37 12 046 78

Борисов май намери доказателства за вината на Кремъл

  • скрипал-
  • борисов-
  • цветанов-
  • сидеров-
  • дипломация-
  • русия

Липсата на ясна позиция се е превърнала в официална политика на държавата ни

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчерашният ден трябва да бъде записан със златни букви в историята на българското разузнаване. Само за няколко часа премиерът Борисов се сдоби с така необходимите му доказателства за вината на Кремъл по случая "Скрипал". И България пое солидарен курс с Великобритания към експулсиране на руски дипломати. Малко по-рано през деня Цветанов предаде последната към момента позиция на премиера, че Борисов иска всички доказателства по случая, за да се излезе с решение. И че на този етап няма да се прибягва до крайни мерки.

Какво се е случило през краткия промеждутък от време не е ясно, но може да се предполага. Както Великобритания предполага, без да доказва, така и ние можем да си гадаем. Явно толкова хулените и осмивани родни служби са надскочили себе си и са осигурили така нужните неопровержими доказателства за руското участие. Горкият посланик Макаров. Тъкмо бе похвалил реакцията на България като "правилна". Сега вероятно клетият Анатолий Анатолиевич си събира матрьошките от камината.

Ами Сидеров - видният радетел за отношения "по мед и масло" с Москва?! Хвърли се да хвали Борисов за мъдрата и балансирана позиция, а шокиран след това светкавично нападна Цветанов за внезапната смяна в курса. Промяната не била съгласувана с коалиционните партньори. Цветанов бе изпратен в ролята на лошия вестоносец при адашката му Ризова. И от неговата уста народът научи за внезапния прилив на солидарност с Лондон.

Борисов пази за себе си добрите новини. По-рано през деня се похвали, че пак намерил 50 милиона за Великденски надбавки. Не обели и дума за тягостната външна тема. А уж минава за международник. Парадоксалното е, че е смятан за успешен играч във външната политика, а точно от там идват най-големите опасности за оцеляването му във властта. Това са Истанбулската конвенция и глобалната дипломатическа война срещу Русия.

Кристално ясно е, че народът е твърдо против и двете. Борисов също, но няма как да го каже директно. На родна сцена няма проблем. Хората криво-ляво се хванаха за зеленото, а и за късмет зимата беше мека. Бабите ще вземат празнични 40 лв. Ако се наложи и една-две снимки на внучето във фейсбук ще ударят едно рамо. Гинка? Както дойде - можем да станем съдружници с нея, можем и да не станем. Накъдето задухат народните настроения. Като стане напечено, сменяме профилактично някой дребен бушон като "морален акт". Направиха го и вчера - видяхме поредната светкавично подадена оставка на анонимен депутат от управляващите.

Липсата на ясна позиция се е превърнала в официална политика на държавата ни. И това, повярвайте, не е висш пилотаж в дипломацията, както смятат някои...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никита Хрушчов

    202 27 Отговор
    Тая върти опашка Борисов може да остане скоро без опашка!
    България се оправлява от НПО организации и от US посолството вече е ясно на всички американския посланник в БГ.е истинския премиер

    Коментиран от #5

  • 2 goni

    142 17 Отговор
    Абе, ние ще духаме супата, както обикновено! Ама, тоя път смятам че ще много гореща и бая духане ще падне!:)

    Коментиран от #66

  • 3 реалист

    147 9 Отговор
    Интересна статия и са наше съжаление доста вярна.
  • 4 ПЕЕВ

    38 136 Отговор
    КОГАТО ОТ МОСАД И МИ6 ТИ ПРЕДСТАВЯТ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩО ДА НЕ ИЗГОНИШ ШПИОНИН.

    Коментиран от #32

  • 5 леонид брежнев

    38 136 Отговор

    До коментар #1 от "Никита Хрушчов":

    Ами "Оправлява се", нали сме в НАТО бе товаришч, ти кво искаш? Да те Оправлява товаришч Путин?
    Да даде средна заплата 2000 евра и един безвъзмезден заем на България от сорта на 300 млрд евра и ще му станем васал, ама товаришч Путя НЕ ДАВА, само взима.
    ДЕНГИ НЕТ, понимаеш?

    Коментиран от #7, #8

  • 6 DADA

    22 117 Отговор
    Г-н Ганев, уважавам позицията Ви, макар и обременена от образование и стереотипи, но моля Ви, недейте да се изказвате и обобщавате за целия български народ. От това, че във форума на сайта Ви, има много русолюбци, не означава, че народа е такъв.

    Боко в случая е: Сетила се Мара, та се побарала

    Коментиран от #9, #13

  • 7 Търговец

    110 11 Отговор

    До коментар #5 от "леонид брежнев":

    НАТО да не би да е дало 2000 евро заплата ?
  • 8 Никита Хрушчов

    105 11 Отговор

    До коментар #5 от "леонид брежнев":

    Шо от НАТО и ЕС да не би да ти дадоха 2000€ заплата и 300 миляр.безвъзмезна помощт?
    Дъно дъно 10 г.дъно за БГ.оня ден и София оглави класацията за най- кофти град!
    Ако искам да ме оправляват американци и германци ще емигрирам на теб като ти е кеф АРЕ терминал 2 никой не те спира
  • 9 Антисоросоид

    129 27 Отговор

    До коментар #6 от "DADA":

    Напротив дженди. Българите сме русолюбци а само малка група от наркозависими същества с обратна ориентация от софия са русофоби срещу заплащане от соросоидни антибългарски организации.

    Коментиран от #17, #35, #62

  • 10 Мънафф

    71 11 Отговор
    Мощен блъскач търси своята нежна джендар половинка от град софия.
    С изисквания да има собствен терен,
    да е писач с сигурен доход от някоя сорос оидна организация,
    да е нежен с женствени маниерии по възможност да е трансджендар.

    Коментиран от #14

  • 11 Гост

    83 9 Отговор
    Не трябва да търпим милиционери и пожарникари
  • 12 Гост

    116 24 Отговор
    Народа обича Русия мрази англичани и други такива.
  • 13 От ДОМ НА ПОКОЙНИКА

    77 12 Отговор

    До коментар #6 от "DADA":

    Моите съболезнования ама българското мнение си личи точно от форумите и не е само тука болшинството русофили а навсякъде така че сори като искаш русофоби самолета и у Полша но не Украйна щото и там трудо ще намериш русофоби!

    Коментиран от #33

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ROR2 007

    11 70 Отговор
    Проблемът у вас е, че по-умните не помагат на по-глупавите да се отърсят от петолъчките и кремълската, пропагандна, корумпирана напаст. Трябва да работите по-активно задръстените да прогледнат.
    Липсата на ясна позиция е от масово невежество, простотия и изостаналост у управляващите. От всички гербери я има 5 с акъла си и евроадекватни. Останалото е борш и шкембечорба. Ама вие си ги избрахте. Намерете нови хора, модерни хора, вкарайте ги в политиката и дръпнете напред. Толкова сте изостанали, полето за успехи се е ширнало пред вас.

    Коментиран от #19, #57

  • 16 Да уж

    12 1 Отговор
    Топлохладност е това.
  • 17 Бай Хой

    19 79 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоросоид":

    Да някой заблудени, облъчени и с малко мозъчни гънки българи са русолизци, и слава Богу че сте малко!, верно болно е за родината да има такива родоотстъпници ма що пък тва е разнообразието. Пък какво ви пречи да живете в любимата ви пРоссия, ние тук нямаме нужда от гъзолизци като вас.

    Коментиран от #20, #54, #55

  • 18 бут

    49 6 Отговор
    Цветанов в коя масонска ложа членува?
  • 19 iQ-5

    65 4 Отговор

    До коментар #15 от "ROR2 007":

    Айде благодарско евроатлантически ценности!
    Вижда ме ги тия ценности как ни заповядват у собствената държава у немска банка за 25 000 € заем за 5 г.връщаш 26 800€ у същата банка у БГ. За 5 г.и същите 25 000 € връщаш 35 000€ и за скоростите 2-3
  • 20 Селянин

    52 11 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Хой":

    Абе много си са надрусал ! Я ела из провинцията и говори така мн да видиш какво ще ти се длучи. Ще бъдеш пребит , съблрчен гол и оправен и захвърлен в някоя гориста местност.

    Коментиран от #25, #27

  • 21 Патриот

    15 84 Отговор
    Паметниците на съветската армия трябва да се съборят. Обиждат българите и са символ на кремълско властване. Те правят безхарактерните страхливци русороби.

    Коментиран от #24, #26

  • 22 изБирател

    49 5 Отговор
    Долу херб. Оставка.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Читател

    8 4 Отговор

    До коментар #21 от "Патриот":

    Неможеш ли по ясно да го напишеш ?
  • 25 до Селянин

    12 27 Отговор

    До коментар #20 от "Селянин":

    С избора си на псевдоним си ударил просто десетката - подхожда ти перфектно - евала ! :)
  • 26 НАТО ВАЦ

    39 5 Отговор

    До коментар #21 от "Патриот":

    Аре сега бегай да цункаш козяшкият паметник на детеубийци за оправяне на вкуса, след анаЛлиза в постройката зад паметника.
  • 27 Чебурашка

    12 56 Отговор

    До коментар #20 от "Селянин":

    Много правилно си се определил като селянин, точно селяндурщината е присъща за повечето червени бушмени пищещи тук. Знете и ползвате две-три думи на кръст обаче и на бой налитате. Аз съм си от провинцията и много добре виждам че облъчените русолизци са не от там а от дълбоката и глуха провинция където бащите и дядовците им са заклети комунисти крали цял живот и научили и синовете си на същото, та за това милеете селянчета, да крадете и живеете на чужд гръб, както го правят в любимата ви Путландия. Повечето сте некадърни захлупеняци които и един пирон не са заковали сами но тръгват политика да нищят, та и всички българи в своята черга да вкарват.

    Коментиран от #44

  • 28 българинъ

    61 9 Отговор
    Наближава края на герберите!Щом вървите против народа,чака ви тъжна съдба!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Прометей

    48 5 Отговор
    Браво на АВТОРА!!
    Ако може и една такава за “неопровержимите доказателства“ по случая Скрипал!
  • 31 Гост

    41 4 Отговор
    Голям смешник е тая тиква.не е истина.вчера едно днес друго. Ама това е срамота бе хора! Не се ли срамувате?
    Изглежда не.долнопробни проститутки. Нали знаете какво се случва накрая с тях-разгембени и отбягвани.със спомени за сатенените чаршафи и скъпите ресторанти.погнусен съм.
  • 32 Ганьо

    35 3 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    Мосад и МИ-6 по-скоро ще унищожат доказателства, отколкото да ги предоставят :) особено на чужди държави :)
  • 33 DADA

    3 29 Отговор

    До коментар #13 от "От ДОМ НА ПОКОЙНИКА":

    Патриотизма и любовта към Отечеството все от някъде започват.
    Предлагам ти, както си обичаш втората Родина (като Гошо Тарабата), да започнеш да пишеш на български, с български думи. В българския има дума мнозинство, а вот в русском языке есть слово большинство.

    Коментиран от #34, #36

  • 34 Да уж

    22 4 Отговор

    До коментар #33 от "DADA":

    А кой е казал че този който пише е българин?
    И защо трябва да е българин, за да пише на форума? Аз не съм, например.

    Коментиран от #38

  • 35 ДАДА

    7 36 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоросоид":

    Образуванието му е майката, тиквенико.

    Да ти го обясня по-простичко: в едно изречение, като говориш за джендъри, обратни, омразата си към Сорос и любовта си към Русия, единствения извод е, че обичаш да се перкаш с руснаци... Да ти кажа, че хич не ме интересува, какво си пъхаш отзад и с кой. Стига да не ми го показваш. Те това, тиквенико, го наричат демокрация - ако искаш се перкай с коне, проблема си е твой

    Коментиран от #37

  • 36 Да уж

    24 2 Отговор

    До коментар #33 от "DADA":

    Щом сте българин , обичаш Отечеството си, научете родния си език вие, преди да правите забележки на другите.
    "ПатриотизмА....започва".

    Коментиран от #39, #41

  • 37 Да уж

    22 0 Отговор

    До коментар #35 от "ДАДА":

    ОбразУванието ли? Къде?

    Коментиран от #40

  • 38 ДАДА

    6 16 Отговор

    До коментар #34 от "Да уж":

    Може да си патриот на една държава без да си от същата националност. Имам познати турци, евреи, руснаци и арменци, които са патриоти на България, както например Гошо Тарабата е бил съветски патриот, а към господина се обърнах, да му подскажа, че защищавайки и позовавайки се към българското е добре да пише на български
  • 39 ДАДА

    2 12 Отговор

    До коментар #36 от "Да уж":

    Извинете ме, но кой Ви каза, че съм българин?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Рубладжийче

    5 23 Отговор

    До коментар #36 от "Да уж":

    Ти от руснаците-хибридчици, които са прикрепени към българските форуми ли си?
  • 42 SAAB

    1 12 Отговор
    Булонките във Варна са им показали празни паници вероятно ...:)

    Коментиран от #43

  • 43 зулус

    16 2 Отговор

    До коментар #42 от "SAAB":

    Недей че на Боко му настръхват прогресивно опадащите коси като чуе за Варна
  • 44 Гост

    17 6 Отговор

    До коментар #27 от "Чебурашка":

    Що не си ходиш на запад при любимите ти гейове боклук такъв? Ти ли се извъди най-образования ? Боклук си и ще си умреш такъв.
  • 45 Гост

    19 3 Отговор
    Браво,милене. Страхотна статия. Удар в десетката. Впечатли ме. Неискам да защитавам Бойко но наистина на международна сцена няма много място за мърдане. Много сме слаби да не кажа мижави за да имаме а и още повече да отстояваме позиции. Жалко е но е факт. И аз мисля,че Бойко е против конвенцията и "солидарността" към тия капути ингилизите но няма избор. Дано руснаците го осъзнават и не ни се сърдят много много че летния сезон започва.
  • 46 Иванов

    8 12 Отговор
    И да ги гонят и да не ги гонят, кел файда. България е умалено копие на Русия. Същото мафиозоолигархично геноцидно третиране на раята. А много знаеш, а в някоя канавка или язовир. Огледайте се, всичко уж е по американски, но със съветски лиценз. А на ЕС и лично на Меркел им е през вълната за нас.
  • 47 Грую

    22 1 Отговор
    Той нашия пожарникар така и нито разбра за три мандата къде са интересите на България, нито пък се опита да разбере. Иначе пък дай му да коментира къде били гръцките , македонските, европейските, вече британските и тези на Западните балкани няма грешка. Със срещата във Варна пък стан и радетел за турските интереси в Европа. Само българските интереси никъде ги няма! Не остана за тях нито място, нито време, нито пари освен по 40 лева за ниските пенсии.
  • 48 агент08

    14 2 Отговор
    Намерил е на муру куру! подлогата легна, някой друго да е очаквал!
  • 49 Лех Валенса

    26 6 Отговор
    Между другото Русия знае, че повечето от Българите са единствените благодарни и уважаващи като братя Руснаците. Знаят, че ние повече уважаваме тях от всички останали. Знаят, че в един конфликт, България ще защити Русия, а не САЩ или Западна Европа. Русия знае, че морално и расово ние сме близки народи и вярвам, че очаква народът на България да застане зад това. Русия знае, че ние сме продадени от Управниците ни. И знае, че Боко и Цеко си мислят, че "някой ще ги пази отвъд океана", а това няма да се случи... САЩ (Англия) си гледат интереса. Да си спомним за летецът Списаревски, достатъчно е. А на любящите Запада ще кажа, скоро всички вие ще страдате, демокрация няма. Демокрацията никога не е съществувала господа. Твърде малки сме, за да сме демократични като държава. Или поне да бяхме опитали истински. А не сме до този момент. Подкрепям излизане от ЕС при запазване на пазарните условия! Ще се възстановим със сигурност, трудно но ще!
  • 50 Ярослав Станчев

    15 2 Отговор
    Намерил той доказателства,дръжки намерил.Те английските джендита не могат да намерят,че нашия ли баш ги открил.По-скоро му звъннаха господарите от Козяк и нашия подложко клекна,както винаги.
  • 51 Марков

    17 2 Отговор
    Май "доказателствата" ги е намерил Цветанов? Да каже кои началници му ги набиха в главата....
  • 52 onq s konq

    12 14 Отговор
    За какви доказателства по случая "Скрипал" изобщо става дума и какво общо имат с тях Борисов,Цветанов,Правителството като цяло?!Тук нещата опират ДО СОЛИДАРНА ПОДКРЕПА ЗА АНГЛИЯ,Т.Е. ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА В БИТКАТА Й ПРОТИВ ИМПЕРСКИТЕ ДОМОГВАНИЯ НА РУСИЯ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКАТА И В КРАЙНА СМЕТКА-ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ НА ЕС!Така и препоръча амер. дипломат у нас-"Подкрепете Англия"!Верно че ембаргото наложено на Русия носи икономич. загуби на Западавкл. и на БГ/,но ако тая РУСКА ХИДРА бъде оставена,тя няма да се задоволи само с връщането си на Източна Европа и териториите на бившия СССР,а ще глътне ЦЕЛИЯ СВЯТ.
  • 53 Гост

    12 1 Отговор
    Защо винаги г-н Борисов променя мнението си?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Любознателен

    15 4 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Хой":

    Някой да ми каже , защо Цветан Цветанов ,всяка година прекарва по 1-2месеца в САЩ на техни разноски /на ЦРУ и ФБР/ ? За чия кауза работи тук ,в България ? И фашистите и комунистите мислеха ,че са вечни ,но винаги идва Видовден ! Позор за предателите на България !!!!!
  • 56 Бай Иван

    9 10 Отговор
    България е в Европа -децата ни учат и работят в Европа!КАК ПЪК ЕДИН ОБИЧАЩ РУСИЯ НЕ ЕМИГРИРА В СВЕТЛОТО НАСТОЯЩЕ НА ПУТЯ!
  • 57 Azazel

    6 13 Отговор

    До коментар #15 от "ROR2 007":

    Знаем ние какъв е проблемът, ама пробвай ти да спориш с русофили и путинофили... Почти същото е, като да си блъскаш главата в стена, само после главоболието е по-силно.
  • 58 Бесен язовец

    9 8 Отговор
    На тия тъпанари пак ние сме им виновни, целият свят гони руски дипломати, а ние не само че не сме изгонили руските дипломати от България, ами сега да им даваме обяснение защо си викаме нашия дипломат в София за консултации???!!! Защото това си е наша работа и е наш дипломат, не е тяхна работа. Да изгоним не само руските дипломати, а всичко което не знае добре български и да им дойде акъла на простите руснаци. Целият свят ги намразиха вече с простотията им джендърска... поне да сложат жена за говорителка или мъж. НЕ Е ВАША РАБОТА НА БЪЛГАРО-РУСКИТЕ МЕЛЕЗИ КАКВО И КОГО ЩЕ ГОНИМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! КОГАТО СИ НАПРАВИТЕ ДЪРЖАВА ЩЕ СИ ДАВАТЕ МНЕНИЕТО. В БЪЛГАРИЯ НИЕ БЪЛГАРИТЕ РЕШАВАМЕ КАКВО ЩЕ СЕ ПРАВИ, ВИЕ МОЖЕ САМО ДА КОМЕНТИРАТЕ ПО САЙТОВЕТЕ БЕЗ ПРАВО НА МНЕНИЕ.

    Коментиран от #61

  • 59 Свети Георги

    12 2 Отговор
    Гн.Цветанов.Тъкмо направите нещо малко с което да си помисли човек че започвате да мислите с правилната си глава,и отново тотално разочарование!Не трябва ли лидерите на партии да минат през необходимото обучение по дипломация и управление на държавата,за да са наясно кога не са национални предатели и кога изпълняват задълженията си спазвайки интересите на народа!Не народа, а една малка част от управляващата шайка престъпници,вкараха държавата ни в НАТО,чрез което при бъдещ конфликт,две руски ракети могат да истрият България!Но цялата управляваща сбирщина от западни лакеи ще се измъкните за часове и ще оставите народа си който наслаждавайки се бавно убивате да умре изведнъж и да му се свършат мъките,защото "това е по-хуманно"!Нима 200 лв.пенсии на онези които са работили цял живот не е убииство? Чертата на бедност не е 320 лв.а 520 лв. Който не знае как да вдигне доходите на народа, да си върви на село!Що за дипломация е да произнасяш присъда без доказателства и разглеждането им от компетентен съд ???Такова,каквото е и управлението Ви !
  • 60 Я изкарай Гано

    8 1 Отговор
    Чудесно, тъкмо навреме, руснаците да си ПРЕ-плануват почивките. След месец щеше да е късно. Тъкмо и бизнеса няма да внася украинки и да се чуди как да завърти държавата. Два заека удариха- близки до нулата приходи от туризъм и безработни и малкото "хванали се на въдицата" да работят по морето за сезона!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Голем смях

    4 12 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоросоид":

    Мразя русия безплатно и с голям кеф,а банкянския тъпан трябваше отдавна да изгони няколко ватенки .

    Коментиран от #63

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 баро

    5 8 Отговор
    Русофилите отивайте в Москва тикви
  • 65 Бат Мишо

    8 1 Отговор
    Борисов гони руския посланник
    И СИ ТРЪГВА СЛЕД НЕГО
    стой и глей кът изскочим по улиците
    Руския посланник още няма да се е качил на самолета
    и парламента ще е пламнал

    Коментиран от #67

  • 66 некойси

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "goni":

    То втората световна война първоначално не са били толкова зле нещата, прекалено малки сме били за който и да е за да бъдем въвлечени в конфликт.
    Но се е явил някой тиквеник, който е решил че е добра идея да обявим война на съюзниците образно, та така сме намазали хубаво. Освен бомбандировките които сме отнесли сме загубили и теротории.
  • 67 Azazel

    3 6 Отговор

    До коментар #65 от "Бат Мишо":

    Кажи, моля те, откъде вадиш самочуствие да коментираш теми, с които не си и грам запознат? Всички русофили сте такива. Няма да коментирам какъв национален предател трябва да си, за да заплашваш, че ще запалиш парламента на собствената си държава, ако бъде изгонен посланника на чужда... Но, от къде изобщо ти хрумна, че Борисов или някой друг е мислил да гони руския посланник?... Тук става въпрос дали ще бъде отзован българския посланник в Русия, не дали ще бъде изгонен руския посланник в България... Държавите, които изгониха руски дипломати, изгониха шпиони, скрити зад дипломатически постове - служители в консулски отдели и т.н., не посланници. Ако България изгони някой, той също ще е предполагаем шпионин, в това няма съмнение.

    Коментиран от #71

  • 68 Питам

    7 0 Отговор
    А когато бяхме в СИВ можехме ли да изразим друга позиция различна от СССР? А когато СССР нападна Чехословакия , можеше ли да не участваме? Нещо да се е променило?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Дамяни Курестия

    6 2 Отговор
    Боко !! Не ни прави на луди. Мноого си елементарен. За 2 часа намери доказателства ? Като бандеролите в кофите ?? Бъди неутрален тъпчо.
  • 71 Голем смях

    3 4 Отговор

    До коментар #67 от "Azazel":

    През 1941 г.,когато България става съюзник на тристранния пакт,БКП си трае и кротува.Но когато Хитлер напада СССР ,още на другия ден БКП взема решение за въоръжена борба.И то въоръжена срещу собствения си народ и държава.Така че на руските лизачи русия им е по-мила от България и ако някога се стигне до война с войнствените монголи,те ще застанат на страната на Путин срещу собствения си народ.

    Коментиран от #72

  • 72 Azazel

    1 3 Отговор

    До коментар #71 от "Голем смях":

    За съжаление си прав. Надявам се обаче, че повечето от тях са отдавна изкукали, безобидни пенсионери, които със сетни усилия успяват да съберат сили най-много за някой русофилски/анти-европейски/антиамерикански коментар тук, и то само в дните дето не са сковани от артрит, или не се тресат от паркинсон и успеят да си спомнят паролата за компютъра...
  • 73 ОТИ ШО

    2 3 Отговор
    проклети да са внуците на борисов дано ги зарови по-рано от дъщеря му.
    от болница да не излезе вторио му внук у болница да умре !@!@!
  • 74 ПЕТКОВ

    3 1 Отговор
    ОТ 1990 год. ДО СЕГА НИЕ НЯМАМЕ УПРАВЛЯВАЩО С НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ПРАВИТЕЛСТВО, У НАС ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПРОФОРМА А ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЗАПАД САЩ И ЕС. НЕЗНАЯ КОГА НО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ТЕЗИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ ИЛИ С ЖИВОТА ИЛИ ЗАТВОРА ПЪК МОЖЕ БИ И С БЯГСТВО

    Коментиран от #76

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Azazel

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "ПЕТКОВ":

    А, ти, дето не знаеш как да си изключиш Caps Lock-а и нямаш идея за най-прости правила на българския език, които се учат в 4-ти клас, знаеш най-добре какви са националните интереси, а?... Я само ми напомни - онези, дето управляваха до 1989-та и докараха България до трети пореден фалит, а след това избягаха от властта, но не пропуснаха пътьом да окрадат няколко милиарда от външнотърговските дружества, те как точно защитха националните интереси...?
  • 77 Ники

    1 1 Отговор
    Другарю "Брежнев". На дъното сме вече 20г. И това е благодарение на нашите политици,нато и EU . Ние сме малка държава и политика се определя отвън. Зависи кое вън ще изберат нашите "политици"
  • 78 Бай село

    0 0 Отговор
    ей много ми е интересно тия дето реват за англичаните що не хванете самолета и да отидете да видите какво работят жените и щерките ви там..угодно ви е да мислите че чистят къщи и преслужват старци...ееее сабудете се бе знам че сте доволни друг да е.е жените ви а те да ви пращат пари ..