Last news in Fakti

4 Юли, 2018 10:00 66 687 139

Слави Трифонов детонира взрив, който ще срути Борисов

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • политически взрив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Петър Добрев:

Българското европредседателство завърши с протест на българите в чужбина срещу управлението на Борисов. Протестът започна в Лондон и ще продължи и в други европейски столици.

Защо започна в Лондон? Отговорът е простичък – да си спомним къде беше концерта на Слави Трифонов. Слави Трифонов отпуши българската бутилка и духът на гнева вече излезе. Борисов подцени ситуацията с напрежението, което генерира срещу себе си. Той се опияни от медийните фанфари. Така и не разбра, че протестът на майките пред НС е плод и на неговото многогодишно управление. Късно е вече да овладява този протест. Да си представим, че майките на деца с увреждания започнат гладна стачка, като форма на протест. Борисов пада още в същия ден. Борисов не разбра, че майките говорят за системата, която убива децата им и тях самите. Борисов не разбра, че системата трябва да се промени не поради неговото желание протестиращите да се махнат от главата му.

И така се стигна и до Слави Трифонов. Първо пресконференция с майките, после концерт в Лондон. Сега вече наблюдаваме ехото от концерта. Да, това ехо се подема от най-големия донор на пари в българската държава- българите в чужбина. Без тях и техните пари България е фалирала държава. Борисов трябва да разбере, че днес срещу него протестират хората, които крепят финансовия мир в държавата ни. И ако само за един месец българите в чужбина преустановят изпращането на пари в България, то държавния банкрут ще се окаже реалност.

И така да обобщим. Подкрепата на Слави Трифонов, която той оказа на майките на деца с увреждания и самите деца, отключи гнева на българите в чужбина срещу Борисов.

Има едно физично явление и то се казва резонанс. Та ще наблюдаваме политически резонанс, който може да срути непоколебимо Борисов.

И да се върнем към Слави Трифонов. Той детонира взрив, който предизвика верижна реакция на гняв сред българите срещу Борисов. Основателно е да предположим, че тази верижна реакция на гняв ще предизвика ако не ядрен политически взрив, то поне мощен политически резонанс.

С други думи Слави Трифонов може да се окаже фактор, който ще детронира Борисов. Възможно е Слави Трифонов да направи и един концерт срещу поскъпване цената на енергия в България. Да, тя тази цена се увеличи в първия ден след края на европредседателството на Борисов. Борисов подценява и протестите срещу това увеличение на цените. В същото време в съседна Румъния цената на тока за бита се намалява.

Очевидно е, че предстои горещо политическо лято за Борисов. А ако Слави Трифонов реши да направи няколко летни концерта в страната, политическия термометър ще се пръсне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    309 143 Отговор
    Направихме Бойко Борисов милиардер, сега е ред на Слави Трифонов. Българите изчезваме и си заслужаваме съдбата.

    Коментиран от #6, #98

  • 2 ЪРП

    265 105 Отговор
    И КАКТО МНОГОКРАТНО И САРКАСТИЧНО ЗАЯВИ ИВАН КУЛЕКОВ В КОМЕНТАРИТЕ КЪМ КОНЦЕРТА НА СЛАВИ, ......" ВМЕСТО НОВИНИ ОТ КОНЦЕРТА В ЛОНДОН, ЖАЛКИТЕ МЕДИЙКИ НА ГИНКОПИТЕЦИТЕ ГЕРБЕРАСКИ НИ ЗАНИМАВАХА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА С ЧУТОВНАТА НОВИНА ЗА КРАВАТА ПЕНКА"......?!?!
    ТОВА САМО СВРЪХ "ИНТЕЛЕКТИ" КАТО ГИНКОПИТЕЦИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ МОГАТ ДА СЪТВОРЯТ!!!!!!!!!!!!!!
    МАЛКО ТРУДНО ВЕЧЕ ЩЕ ИМ МИНАТ МАНИПУЛАЦИИТЕ И ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ НА ГИНКОПИТЕЦИТЕ!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 3 Димитров

    58 154 Отговор
    Слави моляте недей се занимава с глупости .Недей се прави на продължител на простотии те на псевдо професорчето Божо чащката.

    Коментиран от #53

  • 4 гост

    284 156 Отговор
    Славко е поредния активиран от ДС "месия" зад който стоят руските интереси на Газпром и Овъргаз ! Лошото е че простия овчи народ се припознава в него и му верва но ще се окаже употребен за пореден път … Прост народ - слаба държава !

    Коментиран от #33, #123

  • 5 Morgoth

    215 109 Отговор
    Ако спре притока на средства от чужбина само за месец не държавата ще фалира, а ще умрат от глад роднините които се изхранват с тези пари. С интерес ще наблюдавам Слави и неговата още несъществуваща партия на следващите избори. До тогава клатете Борисов за да не се изживява като Господ, но не го клатете прекалено силно, защото след него идват БСП, които са доказали, че за много кратко време са в състояние да направят много поразии. А след това Борисв отново ще се върне на бял кон.

    Коментиран от #13

  • 6 началото на края

    240 74 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    Така е направихме Боко милиардер, но по-важно е да не му позволим да си ги харчи ! Да се поучим от румънците !
    Боко трябва да живее на остров на....затворнически остров !

    Коментиран от #29

  • 7 САМО ЧЕ

    188 146 Отговор
    Учиндолският чалгаджия се взема насериозно. Плюе на всичко- така си изкарва хляба. И с псевдопартиотизъм. Но да ругаеш Б-я по света, вече е прекалено.
  • 8 среднощен

    178 28 Отговор
    Нещата не зависят от Слави, за да "отпушва" каквото и да било!? Нещата зависят от тези, които формират пазарите! Ако те "наредят", Борисов ще падне и без Слави! Въпросът е: Какво от тук насетне?

    Коментиран от #101, #133

  • 9 Morgoth

    46 36 Отговор

    До коментар #2 от "ЪРП":

    Тече ли ти слюнката докато пишеш?
  • 10 ЪРП

    171 36 Отговор
    ВЧЕРА ГЛЕДАЙКИ ЦЕНТРАЛНАТА ЕМИСИЯ С ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА "НОВИНИ" ПО "БТВ" ДАВАХА ЕДНА ОПОЗИЦИОННА НЕМСКА ДЕПУТАТКА, КОЯТО ЯКО КРИТИКУВА НАШ БОЙЧО ЗА ЗВЕРСКАТА И БЕЗКОНТРОЛНА КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, А НАШ БОЙЧО И ОТГОВАРЯ......" АЗ Я КАНЯ ПАК В БЪЛГАРИЯ ДА ДОЙДЕ, ЩЕ ВИДИМ С НЕЯ ВСЯКО БОРЧЕ; ВСЯКО ДРЪВЧЕ;...ВСЯКА ТРЕВИЧКА"......КРАЙ НА ЦИТАТА.

    ПСИХОАНАЛИЗЪТ КЪМ "ОТГОВОРА" НА БОЙЧО КЪМ ГЕРМАНКАТА ПИТАЩА ГО ЗА ШИРЕЩАТА СЕ КОРУПЦИЯ Е АБСОЛЮТНО ИЗЛИШЕН СПОРЕД МЕН......?!?!?!?!?
  • 11 1944

    111 37 Отговор
    не си хабете приказките. каквото каже бкп, това ще стане. ако не е борисов, ще е друг, например доган или пеевски, или маджо, някой галев, кмета на галиче или митьо очите. не сме народ, а стадо... промяна няма, ние знаем това, другари, и не ви вярваме.
  • 12 1234

    200 26 Отговор
    Само не мога да разбера, уж никой не харесва Бойко, а вече 10 години той печели изборите....как става това !?

    Коментиран от #18, #20, #108, #122

  • 13 Само дето:

    39 37 Отговор

    До коментар #5 от "Morgoth":

    Няма ,какво да крадът вече!!!държавата е разграбена и е в колабс!!!закакво ще му е на Бойко да се връща на бял кон!!

    Коментиран от #17, #116

  • 14 А БЕ

    83 41 Отговор
    ВИНАГИ Е СТАВАЛО ПО ЗЛЕ , ПРИ СМЯНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ! НО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА, КОГАТО НЕЩО ВЗЕМА ДА ПОТРЪГВА ГО ГЛЕДАМЕ,ЗАЩО ВЪРВИ ! А ЗЛОБАТА И ЗАВИСТА НИ Е УНИКАЛНА !
  • 15 Антисоциалист

    123 64 Отговор
    Господа, стига бездарни лъжи - вярно е обратното.
    Г-н Трифонов не предизвика нищо значимо - ни в Лондон, ни в България. Референдумът му от миналата година беше на дребни теми, не за необходимата пряка демокрация, а за дребни икономии от депутатски заплати и от държавните субсидии за партиите.
    Протестът на майките предизвика настроения срещу самите тях - те не обявиха какво искат, а само че искат още към 930-те лева давана им държавна помощ и безплатно обслужване. В Лондон г-н Трифонов не обяви какво точно иска за майките.
    Г-н Трифонов съдейства на БСП с чалга и политчалга у нас и в чужбина, но съществен "протест на българите в чужбина срещу управлението на Борисов" не е имало", нито пък в подкрепа на БСП!

    Коментиран от #28

  • 16 Бай Благой

    84 69 Отговор
    Ако на следващите избори не отидем и кажем БАСТА на БорисоФФ няма кой друг да го направи.
    Малко хора ходят да гласуват....от там...много "мъртви души" гласуват вместо тях и съответно избират пак БорисоФФ - по-точно избират го от "Брюксел" и от "Козяк".
  • 17 Morgoth

    99 14 Отговор

    До коментар #13 от "Само дето:":

    Властта е наркотик от който не можеш лесно да се откажеш. А и не е вярно, че няма какво да се краде. БСП за какво напират - да оправят държавата ли?
  • 18 Morgoth

    58 14 Отговор

    До коментар #12 от "1234":

    Много просто - другите ги харесваме още по-малко :)
  • 19 пич

    67 31 Отговор
    комунизма иска да налапа власта и действа с всевъзможни долни методи отдалеч и като бутнем бойко после кой. на нас всеки ни става крив след няколко години управление . подливаме си вода един на друг.и не се уважаваме помежду ни това ни е проблема . лицемерни сме ние българите.
  • 20 Townboy

    70 20 Отговор

    До коментар #12 от "1234":

    Циганите, държавните служители (мижитурки) и костинбродската печатница!

    Коментиран от #83

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бай

    68 69 Отговор

    До коментар #21 от "гларус":

    НаЙ големия КРАДЕЦ е тиква б.б.

    Коментиран от #34

  • 23 Тони

    66 35 Отговор
    Никакъв донор не са тъй като ние плащаме пенсиите на родителите им.някои даже и образованието не са си платили.това което изпращат си го ползват лично.тези от Лондон са една групичка чалгари и хейтърите на социални помощи в англия

    Коментиран от #27

  • 24 ооооох

    77 52 Отговор
    Бойо е един много прост човек. Но на хамериканците им трябват такива прости като Бойо и Цвъчко с кривата глава.
  • 25 Начо

    72 22 Отговор
    Бареков втори номер и балъци ще има втори номер
  • 26 ванката

    30 20 Отговор

    До коментар #21 от "гларус":

    да ни пази господ от хора като тебе ...
  • 27 321

    82 34 Отговор

    До коментар #23 от "Тони":

    Напълно си прав. И това, което най-много дразни в статията, в която има доза истина е, че ако спрели да пращат пари държавата щяла да фалира. Дрън-дрън. През годините влезлите от емигрантите пари са 1-2 милиарда. От тях в държавата под формата на преки и непреки данъци влизат 200-300 млн. Дори не стигат за 1/10 бюджет само на здравната каса. Да не говорим, че именно нашите емигранти са основните източващи касата. Като са наложи лечение или операция се връщат тук - плащат някакви мижави здравни осигуровки получават операции, струващи 20-30 хил. лева. Та, всъщност българите, които са тук и са останали да се борят въпреки някои неуредици са тези които финансират държавата, а не избягалите ни сънародници в чужбина. Та да бъдат така добри да не се месят при определяне на посоката на държавата, която са загърбили.

    Коментиран от #110

  • 28 бедняка милионер

    70 30 Отговор

    До коментар #15 от "Антисоциалист":

    Абсолютно точен коментар за дългия маркуч!
    Да си гледа "шоуто" защото скоро ще остане без него и ще потъне в забвение като другия отличник по английски език подвизаващ се временно в евро парламента по волята на няколко хиляди захлюпени българи като тези в Лондон подсвирквали на чалгаджийските изпълнения на дългия.
  • 29 Борис

    16 11 Отговор

    До коментар #6 от "началото на края":

    Мечти мечтиии.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гокт 2

    53 14 Отговор
    Яне Янев ,Бареков, Волен Сидеров, всички до един щаха да свалят , уволняват и променят в името на благополучието , НО само тяхното, не нашето.След като ми увеличават цената на електроенергията ,всичко поскъпва , а аз не мога да си позволя да да отида на повече от 100 км със 15-годишната си кола е кристално ясно че искам промяна веднага-революция и възмездие.
  • 33 Мара

    19 15 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Като ти чета глупостите,наистина се убеждавам,че народът е прост!
  • 34 Morgoth

    65 9 Отговор

    До коментар #22 от "Бай":

    Верно ли бре? По-голям от комунистите изнесли държавния актив в така наречените "червени куфарчета"? По-голям от Луканов, който изнесе зърното та остави целия народ гладен? По-голям от хората зад Виденов, които фалираха няколко банки и с хиперинвлацията изсмукаха всички спестявания на българите? По-голям от Костов с масовата приватизация?
  • 35 сицилианеца

    48 5 Отговор
    Много глупости сте написали. Има само една банда, айде кажете, че не е вярно?
    За тия години "преход" да има един осъден политик? Един осъден знаков престъпник, емблеми на прехода, колкото искаш, някои уж го "съдиха", ама то беше от кумова срама, да им изчистят името.
    България се управлява от криминални елементи и белите якички на Партията майка, всичко и всеки е ТЕХЕН, включително и Слави! Ако Слави беше заплаха за статуковото, до сега да са го самоубили 100 пъти.

    Коментиран от #115

  • 36 Таня

    23 5 Отговор
    Най- после Слави ще си отдъхне, само не знам кой ще поеме държавата .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гларус

    52 16 Отговор
    На този татуиран чалгар ли искате да приличат децата Ви ?? Главен плювач в държавата .Да се ожени поне за Дриско
  • 39 истинко

    31 22 Отговор
    Хора призовавам Ви - не бъркайте интереса дето клати феса на Станислав Трифонов с това, че идва края на диктатора Бойко Борисов! И двамата са от едно котило и служат на едни и същи интереси - кражбата, властта и парите!
  • 40 аожга

    44 11 Отговор
    И с кого ще сменим Борисов, с Корнелия и ДПС ли? Славчо продължава да кърти кинти от рекламите в БТВ и му дреме на...

    Коментиран от #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Неиздържал

    37 14 Отговор
    Въпроса е дали искаме да живеем по-добре ? Искаме ли да не се затрием като нация до 10 години ? При условие, че в България сега живеят макс 4 млн. българи. Всичко останало цигани и др... Държавите-месии от запад и от исток не ни помагат да излезем от икономическата и Демогравска криза. А точно обратното ! Подиграват ни се, целуват му тиквата, смеят ни се. Борисов, Пеевски, Станишев, местан, доган, Първанов, Плевнелиев, Сидеров са марионетки на техни и Външни интереси !!! За тези хора и още други е ясно, че трябва поне доживотен затвор и връщане на Милиардите им обратно в Народната, Българска хазна. Неизбежна революция е решението. Промяна. От вънка ни приемат за роби. Ние тука трябва да си решим проблема. Няма значение кой ще Слави, Габи, Азис-Мазис, някоя канцеларна мишка от библиотеката или инженер от ТУ-Габрово. Все едно ... Докато напиша коментара измина още една година. Останаха 9. После 8-5-2-?
  • 43 Пламен

    23 11 Отговор
    Славчо няма да събори системата само ще обърка сметките на Воля ДПС и Патриотите и разни там партийки няма да влязат.Но Славчо не е прост той не иска да се маскари няма да прави партия той ще е коректив на всяко правителство
  • 44 касапина

    31 21 Отговор
    Дългия не може да понесе,че толкова време не може да се вмъкне в политиката, след като залезе като шоумен.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 aleks

    32 12 Отговор
    Колко милярда точно изпращат месечно българите в чужбина ? Та тези хора не са масони на ниско мениджърско ниво. Това са хора, които работят за по 1500 евро на месец и едва свързват двата края. Едва ли имат излишък, който да изпращат, а ако имат той да е 100 - 200 евро не повече.
    Има и еденици успяли с по 7 000 евро на месец, но това са малко хора. Но и те дори да изпращат нещо, едва ли това трупа милярди в държавата.

    Коментиран от #135

  • 48 ЗЛОБЕН

    22 14 Отговор
    Абе уважаеми и не до там спорещи кажете честно:не ви ли ОМРЪЗНАХА и Б. Борисов и Слави Трифонов. Отговорете ми моля ви, моля ви, моля ви. Те сами НИКОГА АМА НИКОГА няма да си тръгнат сами. НАЛИ.?
  • 49 ЗЛОБЕН

    21 15 Отговор
    А, А, А. ЗАБРАВИХ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТОЙ НЕ Е ПРОСТ ТОЙ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОЗЗ.
  • 50 незнайко

    24 7 Отговор
    Думи, думи, повтаряне на вече написано и казано, това що за
    статия е ??? Статия която се събира в три изречения !!! Слави, концерт в Англия !!! Протест на майки на деца с увреждания !!! Протест на Българи срещу управлението на Борисов !!! НЕЩО ДРУГО РАЗБРАХТЕ ЛИ ОТ СТАТИЯТА ???
  • 51 Славист

    4 21 Отговор
    Славииии трифоноооооов!
  • 52 Бай Шиле

    35 10 Отговор
    Борисов ще падне в момента в който се появи алтернатива. За сега такава няма
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Грую

    26 6 Отговор
    Поредния "Стани да седна" . На практика не се предлага нищо, а само се оплюва. Все ми идва на ума, че затова аз не съм станал политик - не ме бива много в оплюването!
  • 56 Сами

    15 14 Отговор
    Първо-българите в чужбина не напуснаха,а ги изгониха управниците.Второ-има много "врачки",които коментират тук.Как така знаете човек,който не е управлявал какво ще направи ,ако дойде на власт.Или мушморочески плямпате,защото сте си добре при бати Боко.
  • 57 fдфдфдфг

    9 12 Отговор
    Ако "началниците" на боко кажат да се спре АЕЦ и те го спрат, тока става много скъп и не само ще паднат от власт ами ще ги бесят по площадите!
  • 58 Сами

    13 15 Отговор
    Много хора харесват Боко,защото крадат покрай него.На тях не им трябва умен,а изгоден.А ако в Славчо някои виждат умен човек,то не ги слуша главата.
  • 59 ДДРОнег

    23 12 Отговор
    плешиввеца е новия бареков!!!
    Който смята обратното, си заслужава съдбата!!!
  • 60 Ганя Балкански

    22 7 Отговор
    Аджеба какво ще направи Славчо по-различно от статуквото което е в момента и което удовлетворява всички играчи на политическата сцена?Раята си живее в опиянение от успехите Борисови.Всеки ден е ден за оцеляване в Жунглата наречена Булгаристан.Циганите безнаказано дерибействат по градове,села и паланки.Мафиотите Борисови в бели якички цедат и последната капка пот на отрудения българин, а анаболните борчета всяват страх по улици и площади в села и градове.Богаташите са се обградили с гардове и от позицията на чорбаджии не плащат на ратаите си това което са си изработили.Безработица,корупция,престъпност,образование,здравеопазване.....балоните Борисови се пукат като сапунени мехури, но армията на администрацията в Булгаристан, медиите като четвърта власт и герберастите по душа тръбят наляво и надясно как освен Борисов никой друг не може да управлява Булгаристан. И така докато тук останат само циганите,мафиотите в бели якички и анаболните борчета.Лош матриял казано е......а новия материал е опиянен от дрога,евтин алкохол и цигарен дим.Надежда всякаква тука оставете.

    Коментиран от #120

  • 61 ЗЛОБЕН

    9 8 Отговор
    ЩОМ Е ТАКОВ КУЛТУРНИО ЖИВОТ, ЯЗ СЕ ОТКАЗВАМ.!!!
  • 62 Бай Х

    11 7 Отговор
    Бойко е велик!
    Цецо е гений!
    Лили е манекенка!
    Цецка - ма върха си!

    Ей, писачите....лоша дума да не съм чул.
    Слави..............а е у лево.
  • 63 Бай Х

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Иван":

    Мамин сладък , убавец
  • 64 Ivory

    8 13 Отговор
    Славчо с Боко са дупе и гащи,нищо че имитират че са противници и в момента използват майките да помпят рейтинг на чалгаджията.
  • 65 Мързеливци

    23 7 Отговор
    Държавата щяла да фалира ако спре притока на средства от чужбина само за месец.
    Хора вие нормални ли сте как не ви е срам да пишете такива глупости.
    Еми хванете се на работа и не чакайте майките ви да ви дундуркат до пенсия като се трепят да чистят подлоги и къщи на разни хорица в чужбината докато вие седите по кафенцата и мрънкате по цял ден каква ни била държавата ,какъв ни бил Тиквоча ,какво щяло да стане ако се върнат БСП и какво ли ще стане ако дойде месията от Учиндол.
    Добре че държавата не трябва да разчита на париците на хората работещи навън трепейки се по цял ден , че вие техните мързеливи роднини ще загинете първи от глад и мизерия продължавайки да мрънкате и да намирате кусури на всичко.
  • 66 BGBGBG

    25 13 Отговор
    Какво гракнахте всички против ББ.Той все пак е най-усоешния премиер на прехода.Забравихте какви глупости и поразии направиха преди него предшествениците му - важно е повече никога на валаст да не идват деформирани комунистически мозъци,никакви експерименти с червен отенък не ни трябват вече.Като беше такъв прогресивен строй защо социализЪма не възпита такива хора като японците и сенегалците дето си чистиха след мач секторите на стадионите ,а соца така еничарски деформира нацията ,че ще ни трябват 100 години да стъпим на правия път и да започнем отначало!
  • 67 Ехх

    27 3 Отговор
    Взривове и детонации...глупости и провокации...не заглавия, а излагации...с концерти и протести промяна не се прави... какво очаквате да стори Слави...с годините "шоуто" му толкова пропадна...държава ще "оправя" (пазете се, ще падна)
  • 68 лицемер

    20 5 Отговор
    начи когато бойко водеше шоуто на слави и беха първи приятели немаше проблем.. после се скарали и вече е голем проблем...
    "слушайте сега бойко е номер едно! (скарват се) слушайте сега бойко е ужасен" добре лъжливо овчарче.. кога е лош бойко като е с теб не беше лош като сте разделени вече е лош... !?!?!?!?
    не съм за бойко, а съм против лицемерите...
    тоя слави ли е трифоноф ли е е псуе по бойко а тея дето му ходят по концертите после отиват и гласуват за бойко хахаха
    две неща най много мразя на тоя свят расизма и негрите! ай дайба
    ем боли ем сърби...
  • 69 Барбата

    19 4 Отговор
    Абе хора,комунистите никога не са падали от власта.Парите винаги са били у тях. Преди бяха комунисти ,сега капиталисти.А колкото до Славчо -пропусна момента да се настани на хранилката!
  • 70 ХАРЛИ

    6 14 Отговор
    този АлескГларус 132 ето какви хора дават мнение и какъв народ е останал в КОЧИНАТА. ТЪРАЦИ НЯКАКВИ И НЕГРАМОТНИ И ДЕБИЛИ КЖИТО НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ СЕЛО. МСЕКИ МЕСЕЦ В КОЧИНЛАНДИЯ ОТ НАС ВЛИЗАТ ПОЛОВИН МИЛИАРД ЕВРО. ДА И ДА ЗНАЕ ТОЗИ АЛЕКС ЧЕ В ЧУЖБИНА Е ВСИЧКО МНОГО ПО ЕФТИНО И ТАМ НЕ ТЕ ДЕРАТ КАТО В КОЧИНЛАНДИЯ. ДА НЕ ДАВАТ МНЕНИЯ ПОРА КОИТО ПАРАЗИТИРАТ И ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ. ЗАТОВА БОКО СИ ВИ СМАЧКА И ДОБРЕ ПРАВИ. КАТО Е НАМЕРИЛ ТАКИВА ПОДОБИЯ НА ХОРА. ЗЛОБНИ , НЕКАДЪРНИ И ЗАВИСТЛИВИ. МЛЪК И НИТО РЕЧ ЗА ХОРАТА ДОСТОЙНИ И НАВЪН А НЕ ЖАЛКИ РОБИ. ООООО.ККККК.????!@!!!
  • 71 ТИКВОПИТЕЦИТЕ ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ

    16 17 Отговор
    НА МЕН МЕ ПИСНА ОТ БОЙКО И КРАДЛИВАТА МУ ШАЙКА. НИКАКВИ ПРОМЯНИ НЕ СЛУЧИХА, НИТО ЕДИН ПОЛИТИК В ЗАТВОРА САМО ЛЪЖИ И ФАЛШИВИ ДУМИ И ДЕЙСТВИЯ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗБИРАМЕ. ТОЙ ВЕЧЕ ДОКАЗВА ЧЕ НЕ Е ЧИТАВ. ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ МОШЕНИК.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Командира

    22 8 Отговор
    БКП, ДПС И ДСБ ПЛАЩАТ НА ЧАЛГАРИНА ЗА БУНТОВЕ КАКТО ПРАВИХА НА 02.2013гМАФИЯТА СИ ИСКА ВЛАСТТА ДА В УЗАКОНИ В ДЪРЖАВНОСТ КАКТО ГО ПРАВЯТ ВИНАГИ ОТ 1990г ДО 208/9Г!!!
  • 74 батко с

    17 22 Отговор
    Браво на Слави. Той е един от малкото изпълнители, които направи концерт за тези майки. Някой от Вас замислял ли се е какво им е на тези жени с тези деца с увреждания? Май не. Е може би защото и не могат да мислят нормално и адекватно. Като им чета ,,краснописа" и неграмотността стигам до този извод. Да направи ,,бате Бойко" не концерт, а нещо по адекватно за майките с деца с увреждания, а не да ни говори ,, да ми се махат от главата", от този му израз човек може да разбере какъв политик е. В статията пише ,,Слави отвори духа от бутилката". Крайно време беше, някой да отвори духа от бутилката. Сега остава ,,духа" да помете ,,селянина от Банкя" от политическата сцена. И като не искате Слави да става новия ,, милиардер ", кандидатирайте се Вие бе ,, селендурковци ", може пък Вие да станете.
  • 75 Колю

    8 3 Отговор
    Вижда ми се такава работа . Борисов и Трифонов започват да се менкат ту единия президент ,ту премиер. Путин и Елцин ряпа да ядат. Театъра сега отваря завесата. Работещите бедни все по- обрани и повече на брой. Народа започва да ненавижда богатите без значение на начин на придобиване на богатство и партии . Не от обикновена завист , а от недоимък. Граждански отпор на циганската престъпност и тероризъм , а покрай сухото изгаря и мокрото. Първо ще хвръкнат зелките на циганските барони и след тях на ред ,защото можем.
  • 76 куката

    1 2 Отговор
    за всички които не знаят кой е слави трифонов четете http://retro.bg/zvezdi/bivsh-gard-na-georgi-iliev-ot-vis-strongslavistrong-trifonov-e-strongmomchestrong-strongza-vsichko-strongna-strongmutritestrong_3179.html
  • 77 Влади

    16 22 Отговор

    До коментар #21 от "гларус":

    Толкова ги разбирате нещата, че НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ!!! Кво го плюете Слави Трифонов?!? Този човек няма да си посрами името за да краде или да съсипва държавата! Този човек има сърце и както се вижда вече над 20години е добър лидер! В очите му си личи, че е доблестен човек, а не поредния който иска да се наяде.. я се заинтересувайте колко хиляди левчета е дарил за какви ли не каузи и на колко народ е помогнал без да става публично както други хора.. Този човек няма да си опетни името за вашите пари, няма да хвърли на боклука репутацията си, нито ще излъже цяла една нация! Само един простак може да каже по-добре Бойко или Бсп отколкото Слави. Да, аз ще гласувам само и единствено за ”чалгаря”, защото това ми казва сърцето и знам, че мога да му се доверя!!!

    Коментиран от #124

  • 78 Иречек

    16 17 Отговор
    Ох,скъпи,мили хора!Стига толкова сме търпели този бай Ганьо Балкански-Бойко!Шета из Европа,като раздава целувки и прегръдки , като луд.Срам ме е да го гледам!Съобразил си е това момченце,че е важен фактор в Европа!Къде са неговите хора , няма ли кой да му каже ,че се излага!Да се маха!Бай Ганьо с вратовръзка! Най-малко в акъла му е народа....а в баба Меркел!Лакей,безгрбначно....
  • 79 чалга

    21 13 Отговор
    Абе Слафчо защо не ревеш срещу Бкп и Дпс?Защото явно като Барекоф-1 те ти плащат и на тебе!Много ми обръзнаха Ниновците и Догановците, а на тебе Слафчо те са ти първи приятели!Никоя партия до сега не построявала България наново, не е увеличавала минималната работна заплата на два пъти, пенсии не увеличавала и не е давала великденски и коледни пари на песионерите освен партията на Борисов!Никоя партия до сега не е вкарала България в Европредседателство освен на Борисов!А другите партии вкараха България в оковите на Кпсс!!!Не икаме кочина Кпсс, а цивилизацията Европа!!!

    Коментиран от #134

  • 80 marquise

    9 7 Отговор
    Островът Алкатрас се очертава като постоянна пожизнена резиденция за Пожарникара на Републиката.
  • 81 Коко

    12 0 Отговор
    Завистта е страшна болест-хваща те и не те пуска.Боико им пречи, Славеичо е лош. А вие умните какво направихте.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 И ти си към

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Townboy":

    тях, мутренско чедо. Баща ти крал и пребивал хора, покровителстван от бочо и ти сега с черния си мерджан се правиш на голям герой, градско чедо, пишещ на чуждоземски. Пери се извън бг и си трай.
  • 84 Евлоги

    5 4 Отговор
    Говорим,говорим но само приказваме. Всички избори се купуват. А б.б събира гласове от огромната администрация.не смеят чантаджиите да не слушат .
  • 85 Борис

    19 7 Отговор
    По ненаситен за пари и власт от Слави няма. Той съвсем не е част от народа. И още нещо : използва патриотични песни за да привлече поддръжници, но така започна и Хитлер. Май Слави е намерил от кого да се учи.
  • 86 Кан крум

    10 4 Отговор
    Пази боже и чалгар недодялан финансиран о мутрите да ни оправлява я се опомнете слави бо честен и доблестен смях
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Расулюлах

    14 5 Отговор
    Чалгарина е поредния дето иска да яхне оскотялия народец преди да е изчезнал напълно и да става милиардер с острови...славе усети маи че с ала бала билиардер не се става и иска и тои у кацата да бърка с медеца
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Красимир

    18 7 Отговор
    Тоя тъп чалгар ли ще ни управлява? Вие sс всичкия ли сте?
  • 91 Работа и далавера

    10 6 Отговор
    Куклата от Мултигруп,дърпана от ръчичките на Гергов&Чалга Прогрес пак се АКТИВИРА и се опитва да повтори сагата на Евродепутата ДУДУК.....
  • 92 Илия

    8 5 Отговор
    Този Петър Донев явно е много объркан човек. "Публикувано във факти.бг: Да, това ехо се подема от най-големия донор на пари в българската държава- българите в чужбина. Без тях и техните пари България е фалирала държава.". Това въобще не е така, да са живи и здрави българите в чужбина, тяхното спомагане на икономиката е нищожно. Те плащат данъци в страните в които работят, най-вероятно и там се осигуряват. Тяхното мнение не трябва да играе каквото и да е било роля за Българската политика, те са избягали от България, понеже не са достатъчно силни за да се справят с трудностите и искат да получат наготово всичко.

    Коментиран от #93, #94

  • 93 Иво

    18 4 Отговор

    До коментар #92 от "Илия":

    Точно така е!Живеят си далеч от родината и им пука за България!Ами щом им пука за България защо не се върнаха да живеят когато Бсп беше управник до 2008/9г?!?Ами чак сегасе разреваха за "" геноцида"" на Борисов!Защо не реваха когато беше изтребаването на народа от Бсп и нейните фракции които си превзеха цяла България в джобовете и съсипаха всичко на две купонни системи през 90г и 96г и разсипването на България от фракцията на Бкп - Сдс с масовата си приватизация!Да бяха тук по тия времена и да се бореха с глада предоствен ни от Бкп и фракциите и Бсп, Сдс, Дпс, Ндсв!Това пък беше истинския Геноцид на Бкп над народа си!!!

    Коментиран от #102

  • 94 Иво

    12 5 Отговор

    До коментар #92 от "Илия":

    Забравих да посоча и Европредседателство което направи ГЕРБ.Много ли е лошо да си цивилизация, а да не си в разни конюшни на Кпсс!?!""Българите"" в Лондон и това ли не харесват?!Ами защо не са в любимата Кпсс ами работят в Лошия Запад също като на Нинова сина и учеше в омразната Америка и сега работи в омразната Америка!
  • 95 Дълъг и тъп

    11 0 Отговор
    Ха ха ха ха!
  • 96 име

    14 2 Отговор
    имаше протест в лондон , но това не беше ли отдавна и беше намесен пеевски? а България не й трябва слави чалгаря!
  • 97 valentin

    3 1 Отговор
    се некои нешто прави и се съштите ни оправят ,няма сабуждане
  • 98 Да да

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    И аз се чудя как Славун ще живее със дупедатска заплатабот 4000 лв.! За тези пари едва ли ходи и ден на работа! Той затова търси балъци, да му станат депутати,а той като Доган само да дърпа конците и милионите! Но мисля че повечето хора осъзнават че е боклук!Той и Дебелян караше чалгарки по митингите,но не събра много гласове! А 100-200 или 300 човека могат да бутнат само оборудването на Славуна
  • 99 Ани

    12 17 Отговор
    Както и да го наричате Слави Трифонов, ще остане в историята на България. Жалко за негативните коментарии. На Слави пари не му трябват нито власт, нито слава. Всичко това той отдавна го има.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ужас

    24 4 Отговор

    До коментар #8 от "среднощен":

    Първо гласувахте за Командира после за Царя, без някой някога да го чувал и виждал, направихте Бюрека евродепутат, Бинев е евродепутат, архонт и каратист, за Бсп да не говорим комунистическо социалистически капиталисти повечето милионери работещи като политици, после Бойко и сега бленуват за Слави. Той е говори това което искате да чуете но е алчен чалгар който работи с офшорки а Вие го приемате за месия... Думи нема... Народе...
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Истината

    7 1 Отговор
    А тя е, че цялата държава е в ръцете на на шепа хора ,мафиоти.Отгоре до долу е корумпи рано и всеки го знае това
  • 104 Антон

    14 14 Отговор
    Очаквам с нетърпение момента в който Слави обяви политическия си проект. Слабо ме интересува дали е чалгар , шоумен, медийна звезда.
    След като може пожарникар да е премиер на държавата, след като може самоковска лелка учителка да бъде кмет на София, защо пък Трифонов да няма политически проект.
    Нали така герберчета, демокрация е все пак. На борисов дали ще му стиска да се изправи в двубой срещу Трифонов или Радев. Едва ли!
  • 105 morski

    9 7 Отговор
    Хайде стига с тези простотии за паричният поток от българите в чужбина, никой от многото хора които познавам в чужбина не праща пари на някой в България

    Коментиран от #107

  • 106 Иванов

    15 5 Отговор
    Само за да видя Баце, Шиши и Цаци в затвора ще гласувам за Дългия.
  • 107 Максим

    3 0 Отговор

    До коментар #105 от "morski":

    Морски тъпоъгълник, ти как искаш да разбереш? Платежните ши им искаш?!?
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 боко тъпото

    8 5 Отговор
    Орешарски е виновен, на следващите избори овцете пак за герб
  • 110 no name no face no number

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "321":

    Не си прае за здравните, няма как да живееш в друга държава и да си плащаш осигуровките в Бг. Никакъв шанс. Разбира се трудно може някой да конкурира здравната система на Тошо, но за разлика от нея, настоящата здравна система в Бг отстъпва на западните аналози и то доста. Аз лично не я ползвам от около 7 години.Освен в спешни случаи. Здравната система на Беларус и Тайван може би са най- добрите в момента.
  • 111 Диди

    16 5 Отговор
    Слави е гюбре . Болен е от алчност и егоизъм!
  • 112 dmxl

    14 5 Отговор
    Бойко е спокоен щото знае че славчо нема дупе! И сериозно ли мислите че берачите на ягоди и чистачите на кенефи крепят държавата? Да си стоят у Англия и да не ни се бъркат тия дезертьори!

    Коментиран от #114, #119

  • 113 Ася

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "гларус":

    Учиндолецът т.с Слави за нищо не става дА с и гледа болното здраве шоуто и това е
    .с многото си пари злобА и скука не го искаме на главите си.
  • 114 Един ....

    3 4 Отговор

    До коментар #112 от "dmxl":

    Не си съвсем прав .Славчо има дупе за ДПС !
    За българите в UK , си точен !
  • 115 personal opinion

    6 4 Отговор

    До коментар #35 от "сицилианеца":

    А може и да се окаже че е заплаха... знае ли се!? Богат, има влияние над хората, не си поплюва, а това че е водещ на шоу му помага пред политиците и така не го вземат насериозно. Има си екип, които вече разбират и от политика, има контакти... Стига да иска може да ги свали сегашните мутри. Даже и национален герой ще се окаже... ако успее де. Но все пак аз съм ЗА Трифонов! То просто не останаха никакви други варианти вече... Трябва или да се примирим със сегашните мутри, които ни управляват и разбира се да умрем от глад и болести като най-бедните страни в Африка. Или да дадем шанс на Трифонов и от там каквото стане... Има възможност, има контакти, има влияние, ВЕЧЕ е богат (няма защо да краде... и за кого)... Какъв избор имаме?
  • 116 Л.Христов

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Само дето:":

    Абе хора какво Ви става? Пишете само негативни тъпотии, така няма да се оправят нещата! По оптимистично, по работливо и с повече вяра! Да живей България!!!
  • 117 Будала

    8 4 Отговор
    За да се свали Борисов е необходимо политик който ще поведе държавата към по добро а не човек който ще се учи на политиката и няма да знае на къде води неговия път.
  • 118 Командира

    7 5 Отговор
    Няма да забравя геноцида на Бкп над народа си отпреди 89г до 2007- 8-9г!!!
  • 119 Мъка,мъка....

    2 4 Отговор

    До коментар #112 от "dmxl":

    Парите от Европата са отдавна,,усвоени" от крадливите депутати-пирати!!!Сега ще видите кой изпраща пари на свойте близки да изкарат зимата в държавата на най крадливите управляващи на Земята....Тези 50000000000лева(????ЕВРО)ще ги връщат живите гласоподаватели на ГРАБИТЕЛИТЕ от Тиквената върхушка.......
  • 120 БББ

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "Ганя Балкански":

    Не видех по смислен коментар. "Надежда всяка тука оставете"
    Тази държава наистина трябва да се затрие.
  • 121 Факт

    1 0 Отговор
    Фантастика
  • 122 Димитров

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "1234":

    "Не е важно как гласуват, а кой брои бюлетините!" Сталин :)
  • 123 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Само за сведение, Газпром и Овергаз вече нямат нищо общо!
  • 124 гларус

    3 2 Отговор

    До коментар #77 от "Влади":

    На изборите може да преброим и чалгарите на Слави ..Непременно да гласуват татуирани и с обеци за да са разпознаваеми

    Коментиран от #126

  • 125 Ttt

    9 3 Отговор
    Слави вече 7-8 години не ти гледам тъпото ти популистическо предаване! Но и теб не мога да те гледам!

    Коментиран от #127

  • 126 Ташко Мъдев

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "гларус":

    И с кундури на нос крак.
  • 127 То е малко трудно

    4 1 Отговор

    До коментар #125 от "Ttt":

    Поредния измислен герой, дето не знае с какво да се захване... Или пък знае, все пак е поредната подлога, която ще използва задкулисието да измами глупавия и наивен избирател. Само да попитам - Къде се намира Баренков в момента?
    Една и съща манджа ни притоплият - плюене, отричане и обезверяване на електростатичен, без нищо конкретно като алтернатива. Щял да промени избирателната система - поредната безумна идея за отвличането на вниманието
    Но това сме хората, немислещи, емоционални и лесни за манипулация...
  • 128 Аз и пак аз и пак аз

    1 3 Отговор
    Надувайте балона колкото си искате. Бойко ще управлява целия мандат, а след това ще го преизберем. 😃😃😃😃

    Коментиран от #132

  • 129 ТОЧКАТА

    0 3 Отговор
    Слави е спец на шоуто,по-точно ЧАЛГА ШОУТО....Та то и Борисов ни предлага същото...Що да сменяме един спец със други ...и да си остане същото...30 години го правим вече...АЙДЕ , КАФА ВЕЧЕ....

    Коментиран от #131

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #129 от "ТОЧКАТА":

    А Костов ни предлага най-голямото ЧАЛГА - ШОУ ха ха ха ха ха ха....!
  • 132 гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #128 от "Аз и пак аз и пак аз":

    Балона го надуха Нинова и Костов, че по цял ден ревът за власт ама няма да я видят никога вече.....ревете Бсп-та!
  • 133 Роро

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "среднощен":

    Абсолютно сте прав. Ония с парите ще решат кога ще започне нов политически експеримент, наричан проект.
  • 134 the SAINT

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "чалга":

    За 9 г. Това беше неизбежно
    Не пиши глупости
  • 135 the SAINT

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "aleks":

    За 9 г. Това беше неизбежно
    Не пиши глупости
  • 136 Гост

    0 1 Отговор
    Пиша на тези Тъпаци, които пишат ,че българите работещи в чужбина пращат малко пари.Алооо🐑 . Аз внасям във българската икономика всяка година по 15 000€. Това са пари за моите деца. Направете проста сметка колко пари внасят 2000000 българи работещи в чужбина.Не казвам нищо за похарчените пари по време на отпуската.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Доко

    0 0 Отговор
    Един човек в минало време, беше написал ,на едно видимо място бедните да го духат .Сега се замислим за народа,аз някак си не мога да му повярвам.