Last news in Fakti

15 Август, 2018 16:00 2 300 16

Готови - (пак) за стрелба

  • бсп-
  • вмро-
  • разстрел
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всички от БСП са за разстрел – заради тези думи на евродепутата и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати специално писмо до председателя на Европейския парламент Антонио Таяни. С писмото Нинова се оплаква, че това не било изолиран случай и че такива изяви връщат "най-мрачните времена на доминираната от нацистите на Хитлер Европа".

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Защото и до днес продължаваме да берем плодовете на комунистическото ни наследство – тези плодове, който узряха благодарение на роднинските връзки по върховете, на алчността, лакомията и тъпоумието им.

Реването в стил "моля, другарко" приляга много на червената другарка. Да отидем да се оплачем на другарката си е стар прийом, който има исторически корени по цял свят. И е доста презиран от мнозина – защото подсказва неспособност да намериш решение на проблемите си сам и склонност към доносничество. В случая, разбира се, похватът се използва, за да се вдигне шум през позаспалия летен сезон, след като БСП няма как да си отвори устата по далеч по-сериозни проблеми от сферата на Бенчобенчовщината. А дъвката с Македония е повече от прозрачна - ами да, комунистите помагат за сформирането на тази държава и да, БСП им е наследник по собствено признание.

И ако трябва да сме болезнено честни с едно социологическо проучване дали БСП са за разстрел, какво ли ще покаже то? А ако разширим с въпрос дали българските политици са за разстрел, какъв ли ще е резултатът? Със сигурност няма да е пример за хуманитарност – и всички знаем защо!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А БЕ

    6 3 Отговор
    ТРЯБВАШЕ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО ДА ПОСЛЕДВА 89год.,ОЩЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КЛАТУШКАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ И НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКИВА ПРИСЪДИ, КАТО НА КМЕТА ИЗНАСИЛВАЧ И ДРУГИ ПОДОБНИ СЛУЧАИ !!!
  • 2 който скача е човек

    4 2 Отговор
    Я кака как подскача...също като цена на бензиноколонка.Скок подскок,скок подскок-ама кеф...

    Коментиран от #6

  • 3 Янко партизанина

    7 3 Отговор
    На Джамбазки го БОЛИ джамбаза за другарката Корни. А па Корнито вече да се спре че ми писна от нея. Аман от тая жена все да критикува. Я първо тя да са погледне ко представляа и тогаз да коментира Джамбазката, Каракачанката, Валерката, Цецко, Бате Бойко и НЕДОВОЛНИЯ Волен.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бате Борко

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Янко партизанина":

    Много си прав човек. Евала за комента ти.
  • 6 Аспарух от Шатрата

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "който скача е човек":

    Демокрацията ни е една ГОЛЯМА МИРИЗЛИВА И ГНУСНА ЛЪЖА. Преди 29 години викаха СДС-то:Който не скача е ченге. Е тва ли е демокрация. Да не се забравя никога ама никога, че демокрацията беше създадена от комунистите, защото от Москва ни наредиха да сменим строя, а управниците да не се махат а да се пребоядисат. Също важно е да не забравяме, че СДС беше създадено от най-негодните комунисти които плюеха режима, а именно в този режим станаха известни: това са Желю Желев, Ивайло Трифонов, Георги Мишев, Александър Джеров, Димитър Луджев, Иван Костов, Петко Симеонов, Петър Берон и много други негодници и иззедници, продажни анти-българи.

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Янко партизанина

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Комшията Иван":

    Естествено, че съм против властта, но и опозицията ни е калпава. Трябва ни твърда и пробългарска опозиция с която на следващи избори ГЕРБерастите да бъдат смазани.

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Комшията Иван

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Янко партизанина":

    Тук наистина си прав.
  • 9 Бате Борко

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Аспарух от Шатрата":

    Аспарух, това е жестоката истина. Браво за смелостта ти. Ти си пич.
  • 10 стават и грешки

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аспарух от Шатрата":

    Някаква грешка става тука....Скачащият човек е зад клавиатурата,а подскачащите са на хорцето...даааа.
  • 11 Георг Георгиев

    2 0 Отговор
    Всички са от БКП

    Коментиран от #16

  • 12 Uflaf

    3 1 Отговор
    Без значение е коя партия управлява или ще. Мафията и парите си имат държава. Всички до сега се стремят да унищожат средната класа и заедно с нея успяха да намалят народа с 2 милиона. Който и да вземе властта преминава веднага към партията на големите пари и крадци. Няма демокрация .Партокрация и мижитурки които с надеждата да са по-добре и близо до парите се записват в разни партии.Дето ги вземат. В управляваща по-добре. Да му тръгне бизнесчето и да води хората да гласуват покрай което отново взема пари или други облаги. Броят Ви като овце ." Ти колко гласа ша ми докараш .Плащам или пращам на екскурзия. " После и като овце ни стрижат защото всяка промяна в закон или наредба е за все повече пари . Най -голямото и съгласувано мероприятие от всички партии срещу народа е увеличаването възрастта за пенсия и признаването ,че си съмнително годен за шофьор след 60 ,но за работа ставаш и до 70. В тази политическа територия на почит е далаверата и такива са и политиците.Те няма как да са други . Поне да бяха по-малко. С 2 милиона по-малко , а те все са си 240 с по-голям антураж и с все по-големи заплати които си гласуват сами. Какво мислите ще стане със заплатите им след ваканцията или след Нова година. А след следващите избори. Дали ще ги вдигнат с 50 лв както направиха с прословутите 510 лв които са всъщност 398 чисто / с 50 / лв над прага на бедността . Но и това не са " Чисти " доходи защото на всичко има 20% ДДС или акцизи и ти не потребяваш ,не пол
  • 13 Николенко

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Янко партизанина":

    Наясно ли си, че няма партизанин пробългарски настроен !?

    Коментиран от #15

  • 14 petbel

    1 2 Отговор
    Тоя свиркаджия Джамбазки да целува оная работа на Бареков че го направи евродепутат. После обърна палачинката и на патриот се прави заедно с дебелия "войвода"- македонец от Русе. Всички тия измамници и хитреци трябва да ги изритаме в най-скоро време. Трудно ще е, защото им хареса да лапат покрай тъпаците от ГЕРБ. Ама това ги чака. А иначе за гърменето--тоя смешник с цайсите отдавна се е гръмнал.
  • 15 Янко партизанина

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Николенко":

    Да така е. Имах в предвид опозиция ориентирана към бизнес отношения с Русия, Китай, Турция, Бразилия, Индия, Южна Африка, Аржентина, Катар, Япония, Италия и Вишеградската четворка плюс Австрия.
  • 16 Комшията Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Георг Георгиев":

    И от ДС.