Last news in Fakti

26 Септември, 2018 11:24 4 088 32

Снимката на Бойко с Тръмп - троха радост за "гадовете"

  • борисов-
  • тръмп-
  • гадове-
  • хейтъри-
  • тролове-
  • снимка

Недолюбващите Борисов са склонни да превръщат в своя малка победа всеки премиерски гаф или лапсус, поради осъзнатата невъзможност да го съборят от власт.

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Срам". "Позор". "Излагация". И още стотици словесни каламбури и разиграни диалози. Безчет иронични лайкове и многохиляден присмех. Такива реакции предизвика снимката с ръкуването между премиера Борисов и президента на САЩ Доналд Тръмп преди заседанието на ООН в Ню Йорк. Нямаме намерение да си упражняваме остроумието по темата, нито да анализираме езика на тялото. Да потърсим причината, поради която недолюбващите Борисов се нахвърлиха така стръвно върху въпросния фотос.

Сама по себе си - снимка като снимка. Но тя бе нескопосано обременена с безумни очаквания за някаква "историческа среща", която всъщност продължи колкото първия сексуален трепет на средношколец. Ако Борисов въобще има някаква вина, тя е че се пресегна през бюрото, микрофоните, табелките и кабелите, за да се ръкува с Тръмп, вместо просто да му кимне за поздрав. А спътницата му с таблета не изпуска "исторически" мигове. И мощната балканска снага на премиера бе увековечена в здрависване с най-странната птица, заставала начело на САЩ.

Напълно е възможно Борисов да е режисирал целия етюд, а сподвижницата му да е изпълнявала чинно инструкциите, както подобава на длъжността й. Все тая. Крайният резултат не бе добър и премиерът бързо се усети, разбрал за реакциите в поверената му за трети път държава. Най-напред тръгна от общото към частното. "Ама вие какво толкова очаквате да се случи на срещата на ООН...", бащински охлади очакванията на орляка родни журналисти министър-председателят.

След няколко часа обаче направи грешката да влезе в обяснителен режим за пустата снимка. "Платени тролове", "хейтъри", въобще...гадове. И така рестартира реакциите към себе си, които вече бяха прехвърлили пика си.

А "гадовете", които не харесват Борисов имат толкова малко поводи за празник. Те са склонни да превръщат в своя малка победа всеки премиерски гаф или лапсус, поради осъзнатата невъзможност да го съборят от власт. Трохи от някаква болна радост. Горчив смях. Колкото "да не сме капо". Гафовете на Борисов са като вицовете за Тодор Живков. Не променят нищо, но човек си поотпуска душата. А Борисов не просто копира Живков. Нищо чудно да последва и неговата политическа съдба. Да не бъде свален чрез избори, а когато го изисква международното положение. За ужас на "платените тролове и хейтърите" може да е в съчетание и с напредналата му възраст.

Един Господ знае...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    40 3 Отговор
    Стадото си има овчар, а не главатар :)
  • 2 ASDFGH

    48 8 Отговор
    Ганев, ти си много ПРОСТ!

    Коментиран от #9

  • 3 Гоуст

    66 6 Отговор
    Искаме полицити, които отстояват българския интерес, а не са западно-източни послушковци на "големите началници"
  • 4 Гоуст

    40 4 Отговор
    Искаме полицити, които отстояват българския интерес, а не са западно-източни послушковци на "големите началници"
  • 5 onq s baqtiq

    13 8 Отговор
    и пак да кажа:) навремето когато гърците обсадили Троя войската им била съставена от Герои + от един "гад" - най грозният от всички - типичният хейтър Терсит, който постоянно и доста умело хранил героите и царете над него; сега е обратното: цял легион от грозни гадове + един, двама герои...:)
  • 6 Независим

    60 7 Отговор
    Защо така бе Боко, защо ни излагаш, като се правиш на клоун пред Тръмп и Путин ? Дръж се достойно и ще бъдеш оценен по достойнство, а не по лакейство. Не са ни нужни нито Тръмп, нито Путин, ние сме в обединена Европа и това ни стига, но ти се държиш по същия начин и с европейските ни партньори, престани да ни излагаш повече.
    Това, че ЗАСЕГА няма кой друг да изберем, не означава, че така ще продължи вечно.
  • 7 патриотъ

    67 7 Отговор
    Каквото и да кажем,положението е такова,каквото е!Борисов е най-големия позор за България и най-голямото недоразумение!Магаре да бяхме избрали за премиер,щяхме да сме по-добре и да имаме по-голяма тежест в света.Борисов не е лидер,който може да ни управлява и да ни представлява и логично е,че трябва да си отиде,ако не доброволно,то по-друг начин!
  • 8 месара

    11 58 Отговор
    пишете другари, плювайте Премиера,..... абе да живее бкп (срещу някой лев)!

    Коментиран от #18

  • 9 Скункс

    47 5 Отговор

    До коментар #2 от "ASDFGH":

    Прост е много меко казано, почти комплимент за него.
  • 10 Боко Мазника от БРЕГ

    35 6 Отговор
    Сбъркана ценностна система и сбъркано разбиране за избора на Смешника Бойко Борисов. Затова и цялата държава е сбъркана. Но от нас зависи, да си я подредим. Поне все още не са ни отнели изборите. Мъдро е, в тази ситуация да се запитаме:
    Къде е опозицията, дявол да го вземе???
    Защо опозицията само мрънка по форуми и пред микрофоните???
    Защо опозицията не напуска парламента???
    Защо опозицията не извежда хората си на улицата???
    Какво още трябва да се случи, за да се събуди опозицията???
    А къде е опозицията извън парламента???
    Има ли я опозицията или е само в фейсбук творение???
    Защо недоволни има, а протестиращите са-малко???
    Или опозицията се уплаши, от репресиите на полицията от ГЕРБ и ОП???

    Коментиран от #12

  • 11 Хюстъъън

    0 1 Отговор
    https://baricada.org/wp-content/uploads/2018/09/moon-1.jpg
  • 12 Реалист

    11 43 Отговор

    До коментар #10 от "Боко Мазника от БРЕГ":

    Тролче и 10 пъти да копираш едно и също словоблудство едва ли ще промениш нещо. БКП/БСП са на боклука на историята а ГЕРБ са единствената ни ЗАСЕГА алтернатива. Предпочитам още 10 години ГЕРБ отколкото 1 година Орешарски, станигей, виденОФФ или пази боже мазно курни.

    Коментиран от #19, #23

  • 13 Радиоточка "Позитано"

    5 33 Отговор
    Давайте дрогари,плювайте колко може повече,дрогаря ръкаводитель обеща премии и безплатен газ в лукойл,носете се шишетата.
  • 14 Дам

    49 6 Отговор
    Извинете, но "гадовете" които не харесват Борисов са повече от 70% от българския народ. И тази тенденциозна статия, опитваща се да покрие голия гъз на царя е толкова смешна и жалка, колкото и самата снимка , предизвикала написването и. Пък и когато авторът на някоя статия говори за себе си в първо лице, множествено число, пък бил той и главен редактор ( а може би точно заради това), говори достатъчно за самия автор.. Един нарцис се впуснал да оправдава друг нарцис...

    Коментиран от #28

  • 15 Gaffer

    28 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: превръщат в своя малка победа всеки премиерски гаф или лапсус

    То цялото му управление е съставено само от такива неща, в това по-скоро е проблемът.
  • 16 онзи

    32 2 Отговор
    Тръмп дали знае с кого се ръкува????
  • 17 слуга и господар

    37 3 Отговор
    Чупка в кръста пред господаря! Който дори не се надигна от стола си... Много показателно!
  • 18 Анти попо

    29 3 Отговор

    До коментар #8 от "месара":

    Стига бе човек, стига и ти се излага!Какво го защитаваш тоя- той на война с Президента отиде, само и само да се снима с Донката.
    Нали папите го галиха по главата, сега ще се хвали и че се е здрависал с най-лудия американски президент.
    Както вървят нещата, май и на двамата ,тази снимка ще е последна.
  • 19 Фуууук

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Тъпакнеземен
  • 20 Азъ

    17 1 Отговор
    АоУ! Нали автора е журналист? Къде е спал за подготовката преди събитието?? Грандиозно подгряване му бе направено...и накрая пльок!! За какво харчи тоя и около него МОИТЕ пари като данъкоплатец!!!
  • 21 патриотъ

    25 1 Отговор
    И един последен въпрос към Борисов-Какво реши за борбата с тероризма с това твое здрависване с Трамп,като присъства на заседанието на ООН и въобще разбра ли някой за твоето присъствие въобще и кой си ти?!Похарчи толкова много пари за екскурзия,които можеха да се използват за решаване на хилядите проблеми тук в страната!Екскурзиант си ти,Бойко,нищо не става от тебе!!!
  • 22 Папа хх

    21 1 Отговор
    Ах тези гадни кабели и микрофони....човекът искаше да си подложи главата за погалване ,но му попречиха кабелите ..е и здрасти пак е по добре от нищо,,,хубаво ,че ам.гардове не видяха ,че щеше да има кеч((
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 куче влачи

    17 1 Отговор
    Шамар да е -на аванта да е! Девизът на авантаджиите. няма значение шамар,асфалт,суджук,...-аз обичам круши- беше казал един герой((
  • 25 смърт на комунизма

    6 25 Отговор
    дам
    кръв им капе на сърцето на гадната комунистическа измет- Бойко го приемат навсякъде и всички !
    другарите никой никъде не ги иска и им тръшват вратите само като ги надушат !
    да да
  • 26 Шфейк

    15 2 Отговор
    Тоз с селски привкус,лъхащ на хомо австралопитек сапиенс,е крайно време да си ходи,а не да говори на каруцарски диалект по ТВ!
  • 27 Въпрос към автора

    5 1 Отговор
    Какъв резултат, каква стойност за "ценностната ни система" има тази снимка и още повече страстната и защита? Оставаме с впечатлението, че наистина това е най-важното от визитата на Борисов и цяло ято придружаващи го! "Четвъртата власт" - LET IT BE!
  • 28 СТАРОТО

    2 8 Отговор

    До коментар #14 от "Дам":

    а защо по-вече от 70 % глсуват за Бойко и ГЕРБ тогава бре смешко?

    Коментиран от #30, #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 любопитен

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "СТАРОТО":

    ГЕРБ печели парламентарните избори 32,65% от подадените гласове. Ти къде ги видя тези 70%? И тези близо 33% са от 54% участвали на изборите!
  • 31 ГРУ

    3 1 Отговор
    Е отишъл човекот и се ръкостиснал с Тръмп.Нема лошо!То тая работа не е гнуслава.Виж ако беше отишъл да бацне баба Терезка по муцката...
  • 32 ДГД

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "СТАРОТО":

    Скоро да си ходил до личния си психиатър?! Ако не си е време да го посетиш! И да си пиеш редовно хапчетата, че имаш халюцинации за някакви 70% ! 💩 Не мисля че нашите цветни братя, като основен електорат на партията на ГРОБарите са не повече от 10% , така че къде ги виждаш другите 60% ?! Кой болен мозък освен продажните сигани би гласувал за тази герберска сбирщина, а?! 😁