30 Януари, 2019 13:00 25 493 121

Експерт: 10 руски ракети "Сармат" могат да унищожат САЩ

  • рс-28 "сармат"-
  • посейдон-
  • балистични ракети

Никой няма да преживее ответния руски удар, всичко ще бъде разрушено и заразено - и стотици хиляди квадратни километри от територията на материка, и крайбрежната акватория, категоричен е специалистът

Експерт: 10 руски ракети "Сармат" могат да унищожат САЩ - 1
Снимка: EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

10 руски междуконтинентални балистични ракети РС-28 "Сармат" са в състояние да унищожат почти напълно цялото население на САЩ. Това твърди в публикация в седмичника "Звезда" военният експерт Алексей Леонков.

Той коментира публикации в западната преса, които поставят под съмнение новите руски въоръжения. Според Леонков, вниманието на Запада в момента е насочено върху подводните дронове тип "Посейдон". Според него, обаче, в случай на ядрен конфликт, на Москва ще ѝ бъдат достатъчни новите ракети "Сармат".

"Една-единствена ракета "Сармат" може да удари с мощност от 6,75 до 7,5 ядерни мегатона. Тя може да унищожи от 33,75 до 37,5 милиона души в гъсто населените райони на САЩ", твърди Леонков.

2018 г. премина под знака на руското оръжие, то беше широко обсъждано както от руските, така и от чуждите политици и медии, отбелязва експертът. Става въпрос за новите образци оръжие, които на 1 март 2018 г. президентът Владимир Путин представи пред Федералното събрание.

След почти година, на Запад започна да стихва тихата паника, предизвикана от факта, че никой в света не притежава адекватен отговор на "руската агресия" и на нейно място идва пропагандата. В чуждите медии все по-често започнаха да се появяват статии на всякакви експерти и аналитици, според които става въпрос за мистификация, казва експертът.

Главното послание е следното: Русия не може да има такива модерни технологии. Всички тези свръхзвукови комплекси "Кинжал" и "Авангард", дронове "Буревестник" и "Посейдон", лазерни комплекси "Пересвет" и междуконтинентални балистични ракети "Сармат" - това е чисто и просто плод на "кремълската пропаганда". В същия дух се изказват и някои руски "либерални" издания, подчертава авторът.

В Америка обичат да изчисляват всичко. Там някои все още са уверени, че руските 1550 ядрени заряда (съгласно ограниченията по договора СТАРТ-3, подписан през април 2010 г. в Прага между президентите Барак Обама и Дмитрий Медведев, бел. ред.) ще стигне "само" за гарантираното унищожаване на 32 до 35 милиона граждани на САЩ. Поради което "ястребите" в Пентагона, Белия дом и Конгреса разчитат на победа в една война с Русия, пише Алексей Леонков.

Авторът прави следното изчисление. При бомбардировките над японските градове Хирошима и Нагасаки са загинали по около 100 000 души (5 години по-късно броят им се удвоява). През 1945 мощността на ядрените бомби е била средно 20 килотона, т.е., на 1 килотон при удара се падат 5000 жертви. Новата руска ракета МБР РС-28 "Сармат" носи 6,75 до 7,5 ядерни мегатона. Това означава от 33,75 до 37,5 млн. жертви в гъстонаселените райони на САЩ. А десет "Сармат"-а ще унищожат цялото население на Америка, пресмята Леонков.

В един глобален конфликт с употреба на ядрено оръжие, размяната на удари с междуконтинентални балистични ракети рано или късно ще приключи. При това у противника боеспособни ще останат онези подразделения на въоръжените сили, които са останали встрани от епицентровете на ядрените взривове. Ще се съхранят най-силно защитените промишлени центрове, частично ще бъде съхранена транспортната мрежа, ще оцелеят малки и средни градове. И тогава ще дойде времето на "Посейдон"-ите да кажат последната дума в глобалната война, казва авторът.

Известно е, че 80% от населението на САЩ живее основно по Западното и Източното крайбрежия. Теоретично е възможно да бъде програмирано взривяването на 200-мегатонните заряди на "Посейдон"-ите така, че ефективността им да бъде абсолютно катастрофална. Разгромът след мощните ядрени взривове ще бъде довършен от гигантските цунамита и силните сеизмични трусове. В следствие на континенталната част на САЩ на практика няма да остане място, непострадало от последствията от ядрените оръжия. Всичко ще бъде разрушено и заразено - и стотици хиляди квадратни километри от територията на материка, и крайбрежната акватория. Никой няма да преживее това, настоява авторът.

В крайна сметка, при всеки сценарий агресорът срещу Русия ще бъде унищожен напълно. Както твърдо, но точно заяви Владимир Путин: "...Те всички ще умрат".

Но по-често президентът на Русия говори за мир и предлага на западните лидери да прекратят конфронтацията, която може да доведе до война - последната в историята на човешката цивилизация. Но недоброжелателите на Русия засега предпочитат да мамят своето население, измисляйки приказки за несъвършенството на новите руски оръжия.

Господа, не се самозалъгвайте. Нека да живеем в мир, призовава експертът Алексей Леонков.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Citizen X

    72 181 Отговор
    Отговора ще бъде идентичен!

    Коментиран от #18, #112

  • 2 абв

    88 199 Отговор
    Голяма сила пък два пъти по - Голяма мизерия за населението !

    Коментиран от #8, #14, #16, #76, #119

  • 3 Borislav Popov

    72 196 Отговор
    Като пишете за рушки експерти, поне слагайте думичката "експерт" в кавички.

    Коментиран от #115

  • 4 Meganoob BG

    160 41 Отговор
    Това което ще унищожите е американския народ, а политиците ще са си живи под земята и ще изстрелят достатъчно ракети да унищожат целия свят от злоба. Руснаците трябва да измислят по-логичен план като да бият САЩ икономически, а то е много лесно, просто да прекъснат достъпа до евтин бензин. Направете договор със Саудитска Арабия и това ще е краят.

    Коментиран от #19, #20, #31, #93

  • 5 гробар

    134 38 Отговор
    Ако я няма РУСИЯ за какво да ги има останалите?
  • 6 Alpha_Lone_Wolf

    49 165 Отговор
    Още от Космоса ще бъдат унищожени тези ракети. Единствения шанс е да има руски бази около САЩ. Изтрелването им от територията на Русия означава самоубийство.

    Коментиран от #9, #77, #100, #116, #120

  • 7 Amix

    59 23 Отговор
    Е хайде де... От кога искам това

    Коментиран от #117

  • 8 А ти, какво искаш!!

    50 13 Отговор

    До коментар #2 от "абв":

    Да тънат в разкошшш и богатство а всеки ден перчема да излиза и да им казва, че ако не са послушни щеги линвидира аааа!?!?
  • 9 Алоооооо!

    101 26 Отговор

    До коментар #6 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Спри да гледаш фантастичните холивууудски филмчета и се върни на земята!!!!

    Коментиран от #15, #22

  • 10 Метгонтан

    49 134 Отговор
    Пропаганда на матрьошките . Нямат нищо , маршировки по площада от преди 70г и свръхмодерни ладички . Най лошото е че си врат носа навсякъде и искат да разрушат и покварят всичко .

    Коментиран от #17, #48

  • 11 Шмекер

    27 44 Отговор
    Само по-този начин ще настане мир на тази планета , нека големите супер сили си нанесат ядрени удари и да се приключва с тази въоръжена надпревара. За 24часа на местото на двете държави ще има по една голяна дупка и всичко ще бъде заразено.

    Коментиран от #118

  • 12 Меркел

    32 14 Отговор
    Въобще не ги бавете.
  • 13 НЕ НЕ НЕ

    31 81 Отговор
    Америка ,Канада ,Англия Еврпеиски Съюз ,Австралия, Япония Южна Америка абе всички без Северна корея и Турция може би ще изравнят Русия на 20 метра длбочина след като я съсипят икономически .Ако спрат всякакъв пазар на купуване и продаване блокират пари ,петрол какво ще прави тоя .Тея изрелаят ли нещо към Америка целия континет европа заминава .+КАК ше пресмята тоя така милиони хора тоя трябва бързо да го гръмнат това значи край на целия свят след такъв удар ще остане само Австралия .

    Коментиран от #36

  • 14 Читател

    118 27 Отговор

    До коментар #2 от "абв":

    Ама не източва куп народи като САЩ. Не предизвиква постоянно войни. Като САЩ. Не е разпростряла военни бази по целия свят. Като САЩ. Не "сее" демокрация. Като САЩ.
  • 15 Исмаил

    31 10 Отговор

    До коментар #9 от "Алоооооо!":

    Не се занимавай,пубер-джендър е,едва ли би те разбрал
  • 16 никой

    48 17 Отговор

    До коментар #2 от "абв":

    е ние хем сме по мизерни от руснаците хем и армия нямаме.кое е по добре според теб а
  • 17 агент08

    18 23 Отговор

    До коментар #10 от "Метгонтан":

    Ти май за краварите говориш, а миризливко!
  • 18 не дентичен

    49 5 Отговор

    До коментар #1 от "Citizen X":

    А по 500 буквално ще полетят хиляди ядрени бомби и ще изравнят цяла европа катастрофа каквата не е имало 80 процента от живтинския свят ще изчезне ще бъдат заразени води и тн.остатъчна радиация и най вече ще се вдигне облак прах и пепел която ще седи поне няколко месеца и ще спре слънцето от което ще настане ЯДРЕНА ЗИМА
  • 19 куку руку ку

    45 2 Отговор

    До коментар #4 от "Meganoob BG":

    E, и? Политиците ще живеят поколения напред под земята като къртици? При положение, че са свикнали да се развяват из красиви места по суша и море.
  • 20 Преброяване на бесните язовци

    16 28 Отговор

    До коментар #4 от "Meganoob BG":

    Малиии край, разконспирира ги простите американци! Сега вече е свършено с тях. Ако бях на твое място, щях да се скрия в руското или турското посолство, че сигурно черните хеликоптери вече са тръгнали за теб.
  • 21 русская сволочь

    18 37 Отговор
    Колко ракети унищожиха СССР
  • 22 Alpha_Lone_Wolf

    6 28 Отговор

    До коментар #9 от "Алоооооо!":

    Чувал ли си за дийпуеб, по-добре не влизай там, ще ти се срине света за нула време...
  • 23 май френд

    30 58 Отговор
    Империята на злото само плаши цивилизацията с унищожение По този начин винаги ще си останат Плашипутаци изолирани и мразени от целия свят
  • 24 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    43 15 Отговор
    А бе той човека, и преди всичко ЕКСПЕРТ им го е казал в последният абзац ! Господа престанете да се самозалъгвате !!!!!!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост

    32 47 Отговор
    На руснаците само пиене , оръжия и да унищожават им е в болните глави ...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Японеца

    31 16 Отговор
    Една е достатъчна, в Йелоустоун.
  • 29 Batushka

    5 11 Отговор
    Браво!Да ЖИВЕЙ!
  • 30 Доката

    46 32 Отговор
    Не 10 ракети а само една РУСКА БРИГАДА ще ги размаже тези ОСРАНИ АМЕРИКАНСКИ ГАДОВЕ,ДЕТО ПОДТИСКАТ И ТОРМОЗЯТ СВЕТА
  • 31 ГосТ

    9 22 Отговор

    До коментар #4 от "Meganoob BG":

    Еми не пак от злоба ще изстрелят ракети да унищожат земята. Трябва гражданска война да стане там и миротворци да унищожат ядрения им арсенал...и кво са с тея споразумения за намаляване ядреното оръжие на земята,неккои пак си изостриха задните части
  • 32 Диди

    28 46 Отговор
    Русия не може да се мери с Америка.

    Коментиран от #41, #55, #64

  • 33 666

    19 35 Отговор
    Да живее великият фюрер Капутин!
  • 34 МУДААА. . .

    27 38 Отговор
    Винаги руските сметки се без кръчмаря . . . Сметките се правят все едно че Америка ще наблюдава безучастно унищожението си , при наличните над четиристотин ракетни шахти пръснати из цялата им страна . Да не говорим за онези пръснати из света !!! Нещата са стигнали до заличаване на Русия до момента в който посмее да изстреля нещо . . . МОМЕНТАЛНО !! Впрочем руснаците много добре знаят дали американските оръжия са безпомощни , и ако наистина имат ум и разум ще стигнат до споразумение с американците за преустановяване надпреварата във въоръжаването .

    Коментиран от #40

  • 35 Айдааа

    15 6 Отговор
    Бушмените пак почнна с аналните оргазми.
  • 36 m26

    14 5 Отговор

    До коментар #13 от "НЕ НЕ НЕ":

    Не не, ама да не стане ДА?
    Къде отиде БРИКС?
  • 37 Guest

    12 3 Отговор
    Как моИ уж дърти и "умни" хора а са занимават (и ни занимават) само с простотии?!
  • 38 Пешо

    10 11 Отговор
    Пахмели "експерти " сказали.И ние " вярваме"!
  • 39 Болните мозъци

    14 13 Отговор
    Ако можеха отдавна да са изстреляли!
  • 40 Прост

    36 2 Отговор

    До коментар #34 от "МУДААА. . .":

    Неможе ли да разберете че при една ядрена война няма да има спечелили. Ще има само загубили. Загубили планетата.
  • 41 Исмаил

    17 5 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Рязан в гууузаа ти-как ти звучи

    Коментиран от #52

  • 42 боб

    22 43 Отговор
    От 390 милиона американци ще има много повече оцелели, отколкото от 149 милиона руснаци. А американците не са сами, имат подкрепата на почти целият свободен свят. А руснаците какво имат, подкрепата на 2-3 западнали държави и собствената си намаляваща и умираща от пиянство и разхайтеност паплач!?
  • 43 Христос

    15 39 Отговор
    Знаем какви са военните иновации на Русия, прехвалената им "Армата"блокира на червения площад пред цял свят, преди 30 години фалираха защото не успяха да се противопоставят на въоръжаването наложено им от Рейгън а тогава половин свят работеше за тях!По-жалки нещастници от руснаците няма, като не са конкуретноспособни, поне да се научат да лъжат по-добре!!
  • 44 Честен човек

    15 40 Отговор
    Свободният свят няма да позволи на говното Путин да си разиграва коня и да плаши хората по Света ! Нека българските каскети да помислят за себе си и да не се грижат за американците ! Сайта Факти окончателно показа в коя черква се кръсти !

    Коментиран от #68, #103

  • 45 някой

    5 19 Отговор
    недейте така бе хора. нищо не е такова каквото изглежда. путин и тръмп са нужни точно сега в този момент. да си мислите че някви луди управляват. просто са кукли добре платени но кукли. няма посейдони, няма сармати има комуфлаж. има разбира се мелания. що ли няма руска такава? въпрос на имидж. веднъж показаха рускинята на брежнев и стана страшно. споко всичко е под контрол
  • 46 Франц Кафка

    11 39 Отговор
    Ако земята не се въртеше , можеха и 10 ракети да изстрелят .
    След всяко изстрелване са нужни 10 - 15 минути !
    Докато САЩ могат и 60 ракети да изстрелват едновременно !
    Просто с квантовата механика са със 100 години назад .

    Коментиран от #51, #59, #109

  • 47 дядо Йоцо гледа

    16 25 Отговор
    руските ракети са празни кутии, само ламарина за комуфлаж, да прашат.
    пияни ушанки..
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 НКВД

    28 8 Отговор
    Простата сметка показва че 6,75 мегатона са равни на 6750 килотона което е =330 бомби като,, Дебелака"хвърлен в Хирошима! 330 дебелака са =на един,, Сармат" Ох много ще боли!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 НКВД

    28 6 Отговор

    До коментар #46 от "Франц Кафка":

    Само1,, Булава" носи 20 ядрени глави не си гледал в тубата залпа от 4 булави за 1 минута от подводницата!

    Коментиран от #53

  • 52 Дизи

    1 7 Отговор

    До коментар #41 от "Исмаил":

    Ха де, ха де! И не само там! И питка с мед ще те челпя!
  • 53 Франц Кафка

    5 20 Отговор

    До коментар #51 от "НКВД":

    От 26 опита 6 успешни :)))
    Какво да им гледам :))
  • 54 гост

    7 21 Отговор
    Хайде.Какво чакате?Съветска паплач!
  • 55 Факт.

    28 11 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Факт. Русия е много по мощна от САЩ.

    Коментиран от #107

  • 56 XXL

    30 9 Отговор
    Дааам американците и до ден днешен се насират от старото поколение сатана от 70те. Колкото до военната мощ на Русия, нека не се заблуждаваме ако са по-слаби , америте щяха да ги смачкат отдавна(имали са доста планове през годинките). Така че купувайте акций във фирми за памперси!
  • 57 гост

    28 6 Отговор
    Не, трябва просто да застанат зад Китай при налагането на нова световна валута. Краят на хегемонията на $ ще е край на хегемонията на САЩ!
  • 58 АЙДЕ ЛУДИ

    23 7 Отговор
    ДА им фърлат 10 Сармата на тия см радове и да ги заличат от картата на света един път завинаги че разсипаха целия свят и го подлудиха !!!
  • 59 Христо

    19 7 Отговор

    До коментар #46 от "Франц Кафка":

    Еха, много голям спец по квантова физика си имаме тука. Ако въобще е наясно за какво става въпрос. Но лаиците винаги са най - знаещите.

    Коментиран от #70

  • 60 Георги

    9 19 Отговор
    Този Ленков дали няма бръмбари в главата. Минал ли е психиатричен преглед или просто е изпаднал в остра форма на мозъчна недостатъчност.
  • 61 679

    10 20 Отговор
    ...10 руски ракети "Сармат" могат да унищожат САЩ... Ама как ще стане това,че не мога да се сетя?
  • 62 Да уе

    11 19 Отговор
    голема сте работа. А вашите граждани ще умрат не от ракети, а от глад. Нали помните доктрината Бжежински - "Ще накараме руснаците да се въоръжават, докато започнат да ядат камъни". Тъпанари!
  • 63 Бъз

    14 2 Отговор
    Пази Боже някой от взелите отношение да докопа копчето.
  • 64 Дреме ми на шушляка

    12 1 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Това умозаключение кога го извади докато бъркаше боба на печката да не загори по дъното ли? Що не си гледаш тенджерите, а се ръгаш в политиката от която явно нищо не отбираш? То се видя колко разбират жените от политика - пример Меркел напълни уредена и цивилизована Европа с ненормални чалми терористи. Аре бегай на печката.
  • 65 Анонимен

    20 4 Отговор
    Написано е ,,ответен удар,, Русия никога не е възнамерявала да унищожава САЩ и Западна Европа, дори и през най-мрачните врвмена на Студената война. Страната(Русия) изнася предимно суровини, ако световната икономика се срине с тях е свършено.
  • 66 Бай Хой

    27 10 Отговор
    Всички свестни хора, трябва да застанат зад Русия, в противен случай ни чака световно робство! Русия не е агресивна, тя просто е длъжна да се защити! Помислете хора, не тя обикаля около границите на САЩ и вкарва във военни съюзи съседите и! Не тя създава военни бази и разполага ядрено оръжие! Не тя налага санкции и целия свят, руши цели държави и сее смърт......!

    Коментиран от #69, #78

  • 67 Марони

    9 20 Отговор
    Благодарение на Щатите и НАТО вече 74 години не е имало глобална война!Доктрината е мир чрез силата на технологично превъзходство на Запада.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гост

    6 14 Отговор

    До коментар #66 от "Бай Хой":

    И като заатанем какво ще ядем, камъни. Някой да работи в руско предприятие. Или предприятид за износ към Русия. Ракети, Сармати, ама това не върши работа, с тях може само да ни изтрепат. Трябва и нещо градивно, разбрахме че могат да разрушават. Разликата е като м/у империята на Хуните и Римската .
  • 70 Франц Кафка

    4 17 Отговор

    До коментар #59 от "Христо":

    Я ни обясни !
    На мен ми стига , че съм наясно , че без нея няма как от един пулт да изстрелят едновременно 10 балистични ракети !
    Или ти си мислиш , че всяка балистична ракета си има отделно командно табло ?
    Ей , задминахте и руските нетрезви организми по простотия и невежество !
  • 71 Повръщащия

    7 17 Отговор
    Пияниците друго освен да смятат кой с какво могат да унищожат могат ли?

    Коментиран от #73

  • 72 DIOS

    1 14 Отговор
    Е , И ПОСЛЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ТОВАРИЩИТЕ ???? СЛЕД КАТО УНИЩОЖАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ????
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Пламен

    9 4 Отговор
    В някой изказвания и писания се чете шизофренията на тези който пишат. Но най-важното ще останат Руснаците и ще се размножат по цялото земно кълбо!

    Коментиран от #84, #101

  • 76 Николай

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "абв":

    Не е вярно много добре си живеят даже. И се присмиват на глупостите от САЩ и западна Европа.
  • 77 Николай

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Виж си одобрението и неодобрението и се сещай за какво иде реч.

    Коментиран от #79

  • 78 Румяна Костова

    9 17 Отговор

    До коментар #66 от "Бай Хой":

    Страната която мрази свободата е Русия и докато е така, целия свободен свят ще бъде против нея. Русия е антибългарска и антиевропейска държава.

    Коментиран от #87

  • 79 Румяна Костова

    5 9 Отговор

    До коментар #77 от "Николай":

    Няма какво да си гледа човека. Никой не го вълнува сукалчетата на бкп как гласуват.
  • 80 q2z

    3 2 Отговор
    Атом,от ляво.,атом от дясно...,а какво става в главата на 16 годишно дете ходило на начално военно обучение ...!?
    Отидат ли си последните преживели война пишете ни и нас такива.
  • 81 Георги

    5 14 Отговор
    Ледът се пука господин експерт Леонков. Още малко и ще трябва да си ядеш ракетите вместо да дрънкаш глупости.
  • 82 гост

    6 2 Отговор
    стига с тези войни няма полза от тях за близо 10000 години история която се знае няма никаква полза от войните
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Гост

    4 5 Отговор

    До коментар #75 от "Пламен":

    Липсата на национално самочувствие води до това грозно чуждопоклоничество.

    Коментиран от #108

  • 85 12345

    5 6 Отговор
    Начиии американците са строяват в 10 групи по 33-37 милиона, ама по-далечко една от друга , че да не си пречат Сармите и ...чакат!
  • 86 onq s konq

    7 13 Отговор
    В заглавието ясно е написано че ракетите които ще унищожат САЩ са РУСКИ.Пропуснато е НЯКАКСИ обаче да се спомене, че "експертът" твърдящ това СЪЩО Е РУСНАК?!Чааак по-надолу в статията се споменава че лицето-автор се казва Леонков,,който прави усилено сметки колко американци ще бъдат избити от "Храбрия шивач" Русия/има такава приказка за Храбрия шивач,който повалял "7 с един удар"...става дума обаче за МУХИ/.След като обаче ВЗЕМЕ СТРАХА на читатела с руската бойна мощ,Леонков пристъпва към най-важното-Набиване в подсъзнанието НА СЪЩИЯ ТОЯ СКРОМЕН ЧИТАТЕЛ КОЛКО Е ДОБЪР,СПРАВЕДЛИВ И МИРОЛЮБИВ ПУТИН И ...колко лош може да бъде АКО СЕ ЯДОСА!Затова за Путин и за Русия-"Или добро,или нищо"...като за мъртъвци:)

    Коментиран от #89

  • 87 Дюстабанов

    9 7 Отговор

    До коментар #78 от "Румяна Костова":

    Ако РУСИЯ мразеше свободата, сега ти щеше да си с шалвари и безправна ханъма........! Чувала ли си за мен дете? Образовайте се и се върни към корените си!!!
  • 88 Docenta

    4 9 Отговор
    Най добре Путин да отиде при Мадуро
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Вижте:

    1 0 Отговор
    Всички коментирали статията за "Сармат" , сте Връо на сладоледи...
  • 91 патриотъ

    10 5 Отговор
    Специалисти тук много,но умни 0!Мога да дам само един приятелски съвет на САЩ и на всички,които ги подкрепят-Не закачайте Русия,господа и нищо няма да ви се случи,ако случайно не изригне Йелоустонския вулкан и не ви унищожи преждевременно,но което рано или късно ще стане!Военната доктрина на Русия е единствено отбранителна и няма да ви закачат,ако мирувате!
  • 92 Иван

    5 11 Отговор
    А бре факти ,дайте нещо положително за тая сволочь,руска.Те освен да убиват и крадат ,друго могат ли?!

    Коментиран от #96

  • 93 Ники

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Meganoob BG":

    Лошото в случая че кавали те в щатите имат петрол
  • 94 Путкин

    7 0 Отговор
    Още от миналия век има мощни ракети, които изстреляни по няколко наваднъж могат да унищожат цяла държава, естествено колкото по голяма е държавата, расте и количеството на ракетите. За България е достатъкна само една..... И край.
  • 95 Педерусия

    3 11 Отговор
    Педерусия, е новата империя на злото!

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Варненец

    4 13 Отговор
    Отново маскалските тролейчици подскочиха от кеф,как Русия ще остане и владее света.Добре ли сте бре хора,не видяхте ли невинния атом на Чернобил и Фукушима какви поражения донесе.Удар по САЩ добре,но там освен ракети има и ядрени централи,химически заводи и още редица опасни производства.Кой не знае че тежките елементи на ядреното оръжие имат разпад до хиляда години.И кой се заблуждава че ще остане жив след това замърсяване.Путин им обеща че ще отидат в рая,нашите трол-ейчици са съгласни с него.Какъв цинизъм.Докато маскалите не излязат на топло море няма да мирясат.Лошото е че това може да има печален край за красивата ни планета.

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ники

    11 3 Отговор

    До коментар #97 от "Варненец":

    Само ми кажи кой разпалва войни по целия свят
    Освен щатите да им го......
    На демокрацията педали
  • 100 Ники

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Само ми кажи кой разпалва войни по целия свят
    Освен щатите да им го......
    На демокрацията педали
  • 101 СТАРОТО

    1 4 Отговор

    До коментар #75 от "Пламен":

    Пламенчо,по цялото радиоактивно земно кълбо,ли? Мисли като пишеш бре,хлапе!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Наблюдател

    6 2 Отговор
    Замириса на загоряло говеждо ....
  • 105 1944

    2 8 Отговор
    от десетте ракети седем няма да успеят да излетят, другите три ще паднат в беларус. унищожението на сащ се отлага за времето на ссср 3.
  • 106 Хрониките на Евразия

    1 7 Отговор
    Ще искат да унищожат САЩ ами ..
    Нима може да не се провокира това желание от тази новина :
    Apple спести $245 милиарда свободни парични средства. Повече отколкото струват Роснефт, Газпром, Транснефт, Сбербанка, ВТБ , РЖД, Аерофлот, Автоваз , взети заедно !
    Това чудовищно международно неравенство не може да продължава , ще трябва да се изравнява американската икономика до нивото на руската ..
    ПРОЛЕТАРИЙ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ , ще разрушим света , за да живее и той като нас !
  • 107 Вили

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Факт.":

    Откъде си толкова навътре в нещата, къде си учил.
  • 108 Краваропоклонничеството

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Гост":

    при теб е твърде силно изразено, затова и се отнасят с теб, като към елементарна подлога.
  • 109 Иван Гешев

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Франц Кафка":

    Много си зле. На представа си нямаш за какво се говори. България, преди предатели да нарежат ракетите ни беше в състояние да извърши едновременен пуск на 8 ракети СС 23. Ама вие от КЕЧ-А няма как да знаете.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 брежнев

    5 1 Отговор
    Не е за гордост, че можеш да унищожиш света. Лесно се разрушава, трудно се сътворява!
  • 112 Питам

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Citizen X":

    От кой ? От Тошунко Сапа ли ?
  • 113 ГРАНИД

    0 4 Отговор
    А бе не дейте се излага!!!
    Атомна бомба с магнитут 10 мегатона има обхват на разрушително действие максимум 30км в радиус. Нюйорк е 8-9милиона, Лосанджелис е 4 милиона, чикаго 3 милиона, Хустан 2 милиона души, Филаделфия, Финикс, Сан Антонио, Сан Диего, Далас са по 1,5 милиона!!!
    Питам тоя който твърди тези глупости : Как в големите мегаполиси ще унищожиш 35 милиона души с атомна бомба, която е 7-8 мегатона и ще убие макс средно 2 милиона на веднъж? 2 милиона по 10 равно ли е на 300 милиона души?? Я се върнете в първи клас и започнете да учите математика, преди да пишете и да се изказвате!!!!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ако баба ти беше мъжка.

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Надявай се това да е грешката.
  • 116 ако баба ти беше мъжка.

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Космосът го остави на Спилбърг и Рей Бредбъри.Всичко.Спътници,интернет,отиват на кино !Не си въобразявай .
  • 117 ако баба ти беше мъжка.

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Amix":

    Не се натискай. Само към белина не посягай.Горчи!Но не е бира.
  • 118 ако баба ти беше мъжка.

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Шмекер":

    Много рано си лягаш. Испускаш Сънчо. Така се надяваха при изобретяване на картечницата,на динамита,на танка,на хим.оръжия. Че войната е невъзможна. И.... Здрасти Мики маус.
  • 119 ако баба ти беше мъжка.

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "абв":

    Пауза на уискито. Опитай шльокавицата на Бай Гуджо.Помага на теб и подобни.
  • 120 иван

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Alpha_Lone_Wolf":

    С какво ще ги унищожат от космоса, с лъкове и стрели ли?
  • 121 иван

    0 0 Отговор
    Сигурно алоумници, поддържащи САЩ и "стелт" F117 e бил "невидим", по тази причина една по-изостанала и от нас Сърбия го свалиха през 1999 г. със СОЦ радар от 60-те години, или и това е конспирация кръгли идиоти, то сигурно F117 сам си е педнал в Сърбия, случайна повреда....