11 Март, 2019 18:28 79 929 170

Трифонов: Уважаеми сънародници, ще платите, каквото ви кажат

  • слави трифонов-
  • вероизповедания-
  • закон за вероизповеданията-
  • главно мюфтийство

Сигурно сте чули, че от вашия джоб ще се платят задълженията на Главното мюфтийство - над 8 милиона лева, натрупани от неплатени данъци и осигуровки на ходжите. Чули сте, но не са ви питали

Трифонов: Уважаеми сънародници, ще платите, каквото ви кажат - 1
Снимка: БГНЕС, архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Имам въпрос към вас, уважаеми сънародници. Или по-точно към онези от вас, които събирате капачки за кувьози, които изпращате есемеси за болните деца, които си плащате чинно осигуровките и данъците, които спазвате законите. Та, вас попита ли ви някой дали искате с вашите пари да платите и задълженията на тези, които не събират капачки за кувьози, които не събират пари за болните деца, които не си плащат осигуровките и данъците, които не спазват законите? Никой не ви попита, нали?

Ще платите, каквото ви кажат – и задълженията на поповете ще платите, и задълженията на ходжите ще платите. Ако ви кажат – даже и борчове на пастафарианците ще платите.

Сигурно сте чули, че от вашия джоб ще се платят задълженията на Главното мюфтийство - над 8 милиона лева, натрупани от неплатени данъци и осигуровки на ходжите. Чули сте, но не са ви питали.

Дали сте чули, че от днес етническият мир се пази с плащане на пари и вече не е работа на службите, ДАНС, МВР?

А дали сте чули, че вече вие ще плащате заплатите на свещениците и ходжите и тези заплати може да са колкото учителските?

Дали сте чули, че вече държавната годишна субсидия за Главното мюфтийство ще е 6 милиона лева, при положение, че досега общата субсидия за всички вероизповедания в България беше около 5 милиона?

Дали сте чули, че Българската православна църква вече ще получава държавна субсидия, забележете - между 15 и 43 милиона лева годишно?

А дали сте чували, че по Конституция „религиозните институции са отделени от държавата“? Нищо. По новия закон за вероизповеданията Мюфтийството и Православната църква ще получават по 10 лева държавна субсидия на вярващ.

„10 лева за поповете и ходжите е същото като 11 лева за партиите, само че за поповете и ходжите“, би казал класикът Валери Божинов.

Всъщност, въпросните задължения на Главното мюфтийство бяха опростени, благодарение на гласовете на ГЕРБ и ДПС, и благодарение на осигурения кворум от ПатрЕотите. (Отделен е въпросът може ли Народното събрание да опрощава борчове).

А защо ГЕРБ и ДПС не платиха 8-те милиона именно с партийните си субсидии, които държат на влог? ГЕРБ имат спестени около 20 милиона лева, а ДПС – около 5 милиона. Със своите 25 милиона ГЕРБ и ДПС спокойно можеха да платят тези 8 милиона и да запазят етническия мир.

Но... решиха да запазят мира помежду си, като платим пак ние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СмотанРа

    260 73 Отговор
    Уважаеми Славчо дай ми малко пари и ще ти направя армия.

    Коментиран от #61, #157

  • 2 Гост

    716 36 Отговор
    Безпределно вярно! Болно ми става и от безсилен гняв ми идва да убия първият срещнат политик!

    Коментиран от #154

  • 3 Брат ми

    733 26 Отговор
    За съжаление,всичко написано е вярно.

    Коментиран от #72

  • 4 Дедо ви

    712 31 Отговор
    Не харесвам Слави, но в случая е абсолютно прав.
  • 5 5555

    531 39 Отговор
    Де да беше така остър и с Тиквата

    Коментиран от #18, #103

  • 6 гого

    496 20 Отговор
    Дано все някога да успеем да се събудим и да им потърсим сметка за всчки гнусни дела които сътвориха.
  • 7 Сашо

    523 18 Отговор
    Ние КТБ палтихме та 8 милиона ли ще ни бутнат :)
  • 8 Зара

    427 28 Отговор
    Робство на българския народ, продължава. Играем по свирката на турците повече отколкото и на Европа. Щом и циганите не искат да стоят тука положението е ясно. А, мюфтийството знае, че всичко що поиска ще им го дадем, защо да си продава декарите за милиони в Малинова Долина - София...
  • 9 Ганчовия

    115 326 Отговор
    ЕЕЕЕх славчо славчо! брау, за пореден път се опитваш да залагаш на силна карта, силна е ама не е в твоите ръце. Не ти се отдава, гледай си шоуто че малко остана, пък кат те махнат от телевизията напъни се и пробвай да се правиш на политик. Пък тогава ще усетиш участта на Бареков.

    Коментиран от #52, #163

  • 10 Справедлив

    556 23 Отговор
    Горанов,изчадие адово!!!! пращаш данъчните да играят хоро за 1,50лв. ,които събират женичките от село ,а не ти се свидят 8 млн.за враговете на България!!!! Господ да те накаже!!!!

    Коментиран от #47, #60

  • 11 мнение

    413 15 Отговор
    Ако Държавата си е на мястото, това няма да мине... Витае усещането, че ГЕРБ правят всичко нарочно, в задкулисен сговор, арогантно, дразнещо, напук и на инат... Защо ли?!... Защото са зависими...
  • 12 Пеци

    333 13 Отговор
    Абсолютно вярно! Но, Слави, къде са интелигентните българи, които трябваше да обединиш в един проект, който да се противопостави на статуквото!

    Коментиран от #32

  • 13 Разкарай се бе

    106 277 Отговор
    смотаняк грозен. Ти колко данъци плати миналата година със своята офшорка общественико мой загрижен? Аман от медиен фалш и плешива наг.лост
  • 14 Коко

    216 15 Отговор
    И Горанофф и Боко и оня цВцВ са слуги на евреите. Квото им кажат, това ще е. Сигурно нещо още по-грозно има да се крие от масата, та да може бащицата да спи спокойно....

    Коментиран от #126

  • 15 ОБИКНОВЕНА

    266 32 Отговор
    Народът е толкова прост че даже не вижда собствената си гибел.Такъв народ не заслужава да го има.
  • 16 ПЕШО

    208 19 Отговор
    Ние платихме 4 милиярда за КТБ и 600 милиона евра за реакторите които отлежават под найлон и 100 милиона че не пускаме освен руски газ други доставчици та едни осем милиона - бълха ни ухапала
  • 17 Малена

    221 12 Отговор
    Българина не спи, той бавно умира, изобщо има ли държава като нашата? Има и тя пак се казва България. Уникални сме във всичко лошо, не търпим различните, но търпим онези, които ни превръщат в роби, болни, бедни и естествено различни от Европа. Срам.
  • 18 Уважаеми сънародници

    278 24 Отговор

    До коментар #5 от "5555":

    Престанете с това колко остър е бил или не е бил Слави Трифонов с Бойко Борисов. То на нас все някой друг трябва да ни свърши работата. Ние освен да се оплакваме, друго не умеем. Правителство не се сваля от един човек, а от цял народ. А дано, ама надали.
  • 19 Синдикат на Ало Измамниците

    89 116 Отговор
    А какво направихте вие господин трифонов? Какво направихте за НАС които чинно си плащаме данъците осигуровките и т.н.? Нищо! Блеете всяка вечер от екрана на съсухреното си без вкусно "шоу", и пишете ли пишете излияния ваши, да Ни подсещате до къде сме я докарали. То не бяха проекти, хора таланти, приказки,биене в гърдите....... и накра клекна.... велики водещ. Щото и ти си имаш господар/и, и щото и ти играеш по нечия свирка, бръснат въшльо. Що стана по-нисък от тревата като така "черния" за теб б.б,ти дойде в шоуто!!!????
    Мога още много да изпиша, но както казах :бръснат въшльо, който играе по нечия свирка!

    Коментиран от #98

  • 20 Антон

    138 36 Отговор
    Познавам, СЛАВИ ТРИФОНОВ. Против съм геноцида Бойко Борисов и на 16.03.2019г. Да започнем унищожението има такава организация, а аз Антон пристигам с армията така наречените вълци, с които идвам за отмъщение. Вижте в социалните мрежи, като Facebook, Twitter и Интернет видео канал YouTube. Имам техника и започвам да разрушавам всички политически лица!!!

    Коментиран от #77

  • 21 А БЕ

    34 119 Отговор
    СКРИВАЙ СЕ БЕ ПАЛЯЧО !
  • 22 Pustinqk

    117 21 Отговор
    Браво на Слави
  • 23 Следствие

    133 10 Отговор
    И после се чудят защо агресията е навсякъде!! При постоянното унищожаване на справедливостта ,така ще е...
  • 24 Николай

    183 8 Отговор
    До Слави Трифонов и всички българи.
    Да питаха ни на последните избори. Питаха ни и на твоя референдум. И сега пак ще ни питат за европейски парламент и местни избори. Така, че дами и господа граждани на Република България отидете да гласувате, а не само да си чешем езиците по телевизията и форумите.

    Коментиран от #140

  • 25 така е ама

    83 17 Отговор
    Като беше Бойко при него нищо не се случи,Слави пита за цифри Боюко отговаря в проценти
  • 26 hmhmhm

    86 34 Отговор
    Слави кандидатирай се за политик че ми омръзна от сегашните боклуци.

    Коментиран от #71

  • 27 Николай

    78 4 Отговор
    И след костинбродската постановка ни питаха, и след надписаните сметки за ток също.
  • 28 Го го

    101 15 Отговор
    Тази позиция изразена от Слави е изработена от екипът му и напълно отговаря на нагласите на българите. Макар и шоу мен той напипва добре болните теми на обществото.
  • 29 Avatar

    31 8 Отговор
    Tochno taka se kopuvat izbori legalno
  • 30 И сега

    27 50 Отговор
    Слави направи нещо покани Бойко и се издъни ? направи нещо като можеш но и ти си див селянин който не смее нищо ти дете неможеш да направиш селски тарикат?
  • 31 До Антон

    47 7 Отговор
    Хайде де Антоне, на 16-ти съм на работа, но бих пропуснал, мотива вече е много голям, а на маст..иите, плюещи фактическата обстановка описана от г-н. Трифонов, казвам, вие сте виновни маст.....ии, вие и вашето безподобно подлизурие граничещо с психопатия, зависимостта от статуквото, която ви кара да мислите "правилно", вие сте виновни. Лошото във вашият случай е, че дай боже и вие да имате умни и сърцати деца, внуци, ще ви се наложи да отговаряте на много "неудобни" въпроси
  • 32 354

    20 43 Отговор

    До коментар #12 от "Пеци":

    Ами познай от първия път,защо ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ,българи не тръгнаха след Слафчо.
  • 33 Давид

    39 23 Отговор
    Слави е продукт на прехода . Болен , слаб , елементарен . Имах такива колеги в ДАИ - Монтана . Красимир Йорданов Ячев - доносник на службите . Кои служби ли ? МВР , Данс и частните фирми . Това е мафията . Майка му и татко - му също донасяха на тези институции . Прости хора . Селяни без развитие в селското стопанство . И какво следва ?
  • 34 Папаз комита

    23 18 Отговор
    Браво славчо колко проницателно
  • 35 Гадината

    76 11 Отговор
    Тея в правителството са национални предатели.Дали ще гласувате за тях или не е все тая.Те се избират сами.В осем свършват изборите и в осем и една знаем резултатите.Как става така....
  • 36 Кейн

    37 66 Отговор
    По_добре за попа и ходжата,отколкото в джоба на тоя чалгар,уважаемият ни сънародник първо да каже колко милиона натрупа,докато зомбира и опростачи няколко поколения
  • 37 Petko

    40 17 Отговор
    Слави поддържа само огъня и толкова, тупа топката и иска по някакъв начин да се задържи в политическото пространство. Всички знаем, че ако си фактор ще получаваш и парички. Но вече не си, продаде се евтино.
  • 38 Nona

    37 15 Отговор
    Може да сме прости но ти хващаме играта. За теб осребряването приключи, а можеше да останеш в историята, като голям, а не поредния шоумен.
  • 39 Санди

    85 2 Отговор
    Апостоле,апостоле стани от гроба и виж чий борчове плащаме !
  • 40 Кико

    33 10 Отговор
    Ти какво направи да върнат крадеца от Сърбия, не милиони а милярди. Когато все още Крадеца беше тук как му се клянаше как му се усмихваше подлизурко такъв!
  • 41 Иваница

    40 5 Отговор
    Като ще на поповете дайте да платите и на хората които са погнати от ЧСИтата
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Иваница

    44 6 Отговор
    Драги ми Кейн събуди се малко отвори си очите .Мисля ,че е време хората да излязатна площада както през 92-ра година.
  • 44 Славка

    55 2 Отговор
    Жалко за нас! Жалко за нас! Кога ще си отиде този Бойко! !! Той решава всичко. Няма закони. Няма правила.
  • 45 Аристократ

    20 46 Отговор
    Тъпи учиндолски селянин
  • 46 464

    23 40 Отговор
    Слави, подлого!!!
  • 47 Народа ПРОСТ

    49 4 Отговор

    До коментар #10 от "Справедлив":

    Трябва да го накаже тоя "финансист" надран да не чакаме Господ а да ги почваме тия боклуци
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Професионалист

    46 7 Отговор
    Напълно съм съгласен с теб Слави,но трябват сериозни действия на от народа,а не само приказки за наглия Винету и мръсния цвъки!
  • 51 Туземица

    45 5 Отговор
    Варжи оджата и попа да спечелиш изборити народе турци те клаха попови те предаваха.Дядо Иван няма да доиде.
  • 52 Вярно, но

    23 4 Отговор

    До коментар #9 от "Ганчовия":

    Ще видим как ще се отърве от "народната любов" бою ФЕСА.
  • 53 Прав

    30 10 Отговор
    Слави беше много прав докато ти доиде ББ на гости. Сега си без гласна буква за Българския народ които те подкрепи за референдума а ти се подига на тези хора.
  • 54 Аспарух

    33 7 Отговор
    Една туба 10 литра пластмасова съм събрал с капачки.Догодина и нашето семейство се изнася от тая бърлога Българан.Така че.....
  • 55 Kuzmanovv

    12 24 Отговор
    Смешник ...
  • 56 Хюч

    8 23 Отговор
    Смешник
  • 57 Затова, всички

    45 3 Отговор
    На революция! Или народ, или мафия- да видим, кой ще плаща. Боклуци ще ни управляват, докога така?
  • 58 Ганьо

    5 5 Отговор
    Колкото и да ме тръскат, па ше имам за зимъска.
    :)))
  • 59 месара

    11 37 Отговор
    селянчето от плевен отново се изказва. пита ли го някой, плаща ли му някой?!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ува

    22 4 Отговор

    До коментар #1 от "СмотанРа":

    Уважаеми г-н Трифонов,само говорите но нищо не предлагате.

    Коментиран от #62, #63

  • 62 Голем смях

    15 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ува":

    Ами ти бе анонимник,какво предлагаш?
  • 63 728

    9 4 Отговор

    До коментар #61 от "Ува":

    Е какво да ти предложи,като е от статуквото?
  • 64 Соломон

    59 1 Отговор
    Слави е прав . Спукваме се да събираме пари за кувьози . Тези от ГЕРБ ни взеха за балъци . Един кувьоз е около 20 хиляди лева . Сега си представете колко могат да се купят с 8 милиона лева . След като Бойко вади от нашите пари да ги опрости , значи не е проблем да купи за всички болници кувьози . НО НЕ ГО ПРАВИ !!! Карани да се мъчим да събираме капачки и после да да се чудим за къде по напред дупки да запушим . Бойко и компания да си ходят и да се разследват до дупка .
  • 65 Тайс

    38 1 Отговор
    Не думи, а дела са нужни/
    Левски/
  • 66 Еркеч

    23 5 Отговор
    така е бат бойко целува ръка на агата защото му се клати стола,по лошо е ,че няма алтернатива,всички са маскари.., дето вика бай ганьо.надеждата е успял човек като слави да направи партия и да комуниста бойко и другите боклуци,но като гледам той май се отказа.
  • 67 Rakoon city

    14 3 Отговор
    Само с три думи ше ви го кажа.

    НИЩО НЕ СТАВА.....
  • 68 Alpha_Lone_Wolf

    10 18 Отговор
    На тоя първо му изкарайте една снимка на която да не прилича на наркоман и мутра...
  • 69 Павел

    16 15 Отговор
    Този го видях колко е Блгарин. Продажно еврейско псе. Гледахте ли му антибългарския филм, ами антибългарските изказвания? Защо бе Трифонов, защо не разказа кой и колко плаща на юдеите за техните "храмове", кой и колко пари се дават за тяхната комуна: образование, сигурност, здраве.... издействаха си специални права и превилегии за които ние плащаме. Изглежда след ОБЕКТИВНАТА подигравка с еврейската панда от Евровизиия и "пловдивската кула" те притиснаха, а Славчо? Не ядем сено, не го забравяй!
  • 70 Кольо

    28 3 Отговор
    Само това да беше. То КТБ , застрахователните измами и допълнителното плащане гарантирано от Гаранционен Фонд , магистралата , предизборно на бюджетните и администрация , заплатите на депутати и другите политици. Субсидиите нямат мърдане на долу защото хората били с 2 милиона по-малко , но политиците грабители и унищожитеи на тоя Народ не намаляват . Те само искат все повече за себе си и раздават чуждото. Няма как това да продължи дълго. Не може вечно да вземаш от работещи бедняци и да поддържаш ,хрантутиш търтеи от всеки вид. Не се издържа вече скокове на цени ,данъци двойни,ток вода , застраховки двойни за една година и това всичко само за да крадат и живея едни . Всичко трябвало да стане с дойни цени за да не е виновно преминаването към Евро . Само за доходите двойни нямало как да станат. Не се живее тук вече.Тук вегетираш и не си сигурен за утешния ден.
  • 71 959

    6 7 Отговор

    До коментар #26 от "hmhmhm":

    Ама защо да се кандидатира?Да си разваля рахатлъка.
  • 72 Ми да

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    Също така и президента на Кипър прави доста такива подаръци ноооооо изоставения град Фамагуста не се връща. А Кипърците негодува и казват Турчин без бой не връща-та и тук чудя се защо се получава така че Българинът все е прецакан и то от Българин ми прав е Слави а ако мога да допълня за мен е да се затвори напълно границата с таз Турция и да се са живи Живков помислете държавата ще дръпне напред няма нужда от Турците тук те са дразнители и ония дет са го учили дядовците му за мир одеве го гледах е пълна лъжа та нали няма да плати казва квот му изнася
  • 73 Обикновена

    26 1 Отговор
    "Стани, стани юнак балкански
    От сън дълбок се събуди"
  • 74 tralala

    29 1 Отговор
    ДПС крепи правителството в момента и правителството опрощава 8 милиона на мюфтийството. Чисто съвпадение, нещата изобщо не са свързани....
  • 75 486

    29 2 Отговор
    Слави, защо не поканиш пак Боко на гости, да му зададеш някой неудобен въпрос?
  • 76 Умната Павлета...!

    19 1 Отговор
    Браво Слави, послушал си ме....! Точно, ясно и кратко..! Плащаме като попове, без да доглеждаме дори...!!!
  • 77 filo

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Антон":

    Гледай само да не се отпуснеш.
  • 78 Смърт за всички партии

    28 3 Отговор
    На 16 март влизаме в парламента народа ще управлява няма да стане с партии..

    Коментиран от #80

  • 79 Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

    15 0 Отговор
    По тези земи няма народ, а има население, повечето от което са хора, които мислят и правят все обратно на хората по света и понеже това не е редно и не е нормално ще изчезне постепенно и то най-вече българският етнос.Така, че....
  • 80 Пръци

    9 2 Отговор

    До коментар #78 от "Смърт за всички партии":

    На 16 март влизате у кръчмата да се ербапите.Прост народ,слабохарактерен....
  • 81 Решетникович

    5 16 Отговор
    Червен кавал кажи за КТБ как и кой я източни а не да баламосваш хората с някакво мюфтийство
  • 82 Продажно комунде

    3 17 Отговор
    Това ли те карат да говориш от БСП твоите спонсори
  • 83 Анализатор

    20 6 Отговор
    Няма никакво значение какво ще каже или пише Трифонов. Той се подложи на Тиквопитека. Всички видяхме това по време на разговорът им в студиото на "Шоуто...". Такова впечатление остави в мен Трифонов. Хем страхлив, хем прост, а на всичкото отгоре се прави на портокал. Няма да го бъде с тия голи мъде. Иначе, едва ли има българин който да не се цепи от яд , за това , че парите са му отишли за плащане на борчовете на резаците. Мутропитека открито започна да плаща за да остане премиер. Ние трябва да го свалим от власт, да искаме да върне всичко което е окрал в последните 10 години и да го пуснем на свобода, да не го съдим. Бъдете сигурни , че Сретен на минутата ще го накичи с оловни ордени и медали.
  • 84 И Аз

    21 0 Отговор
    И аз съм за формирането на армия и да се свика велико народно събрание. Краино време е да ни оправлява един е не зборщина от прасета и алчни и крадливи свине. Пример давам с Милен Пенчев краде от там където страдат нашите родители с мизерни пенсии.. просто случая е пресен и за това споменавам него. Крайно време е да се събудим.
  • 85 Усмивката

    10 1 Отговор
    Чувал съм че по този начин се осигурява още един пагубен за народ и държава вот на „доверие” и още един пореден мандат.Един Крали Марко взе да решава съдбините на нова България и да остане в историята....борец за правда и свобода
  • 86 Аз ,Врчанката

    21 2 Отговор
    До коментар#84-И АЗ.
    Прв сте господине,да се свика Велико Народно Събрание;да се промени Конституцията на Република България и от парламентарна,да станем президентска република. Мисля,че потози начин,поне малко,ще се отървем от тези навлеци,(извинявам се за думата)-н са ричащи себе си,,политици,, играбят от нас с пълни шепи за собствени облаги. На всички ни писна,да сме хрантутници,на някакви-наричащи себе си политици. Според мен,трябва да се повторят събитията от 1992г и дано се оправи поне малко.
  • 87 Асен

    10 8 Отговор
    Вие чувате ли се, стига с тая омраза. Да, Слави може да е всякакъв но се опита да промени нещата. Колко от нас отидоха пред парламента когато той беше там???За мен е прав, но да не се окаже като тъпия цар... Само лъжи. Може би няма да гласувам вече, отвратен съм от политиката.
  • 88 Патриотка-ВМРО

    1 2 Отговор
    Извинявам се за допуснатите правописни грешки.
  • 89 Ани

    21 0 Отговор
    Евала народе турчлята пак ни го начукаха да си влезе в парламента и некоя циганска партия и ще ни довършат тотално
  • 90 Тигара

    15 1 Отговор
    То държава няма ние самолети купуваме нали знаете за колко?
  • 91 БСП изтривалка

    7 15 Отговор
    Учиндолски тарикат пиши за това кой фалира и приватизира държавата кой изнесе парите с куфарчета кой направи пирамидите пиши за КТБ за Милиончева за Импексова за Р Овч за Олигарсите на БСП за Лукойл дето не плаща реални данъци Пиши ве пич за тях мълчиш като мъртвец уж си много отворен

    Коментиран от #102

  • 92 Бай вую

    13 2 Отговор
    Партиите и религията противопоставят обикновените хора така си изкарват парите. Докато има прости хора да им се връзват така ще е те нямат интерес от промяна.
  • 93 Митко

    17 1 Отговор
    Идват избори а Бойко е готов на всичко за да ги спечели какво му пречи да целуне рязания на ДПС и да им направи мазно за изборите

    Коментиран от #101, #165

  • 94 Па4о70

    9 2 Отговор
    Едно е вярата съвсем друго е религията!Докато има посредници между нас Бог,Алах и др.така ще ни скубят!Няма да се изненадам,ако се покаже някой "свят човек" и ни обясни ,че си плащаме за греховете.
  • 95 Закинтос

    21 1 Отговор
    Тези подаръци които прави Бойко ние ще ги платим след изборите само да ги спечели ще ни измисли нови такси нови данъци нови задължения и всичко онова с което може да натовари обикновения човек
  • 96 Вкс

    12 5 Отговор
    Хора бягайте в чужбина тук не се е случило нищо нормално Тук е Някаква лудница
  • 97 По следите на парите

    18 1 Отговор
    Глупав ли е Боко тиквата? Или се е самозабравил? Вижте в какъв нокдаун запрати "партийните си другари". Сега и на последния гербаджия стана ясно, че са дотук. Да засилва икономически турската и циганската прослойка, като граби от беззащитните българи, въпрос на време е да се намести на кръстачката. Отначало политически, а после.. Те внуците му не са виновни, но нали откраднатите пари ще отидат при тях? Този, който ще ги докопа, ще е убеден в справедливото си дело. Жалко за децата.
  • 98 Ало измамник

    17 2 Отговор

    До коментар #19 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    А ти какво очакваше да направи? Човека направи каквото можа - Референдум и протест след него... А ти отиде ли на протеста?
  • 99 Янко

    19 1 Отговор
    Чухте ли го Бойко става да прави нова атомна а само Преди година-две той проклинаше хората които са измислили това съоръжение но явно не Това му е целта Явно е намерил нов начин за крадене на пари
  • 100 Митко

    19 1 Отговор
    Преди избори политиците се превръщат на долни компаньонки Готови са на всичко само и само за да постигнат целите си да опростят Осем милиона които след това народът ще плати
  • 101 Митко

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Митко":

    и ти май си от тях а
  • 102 Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "БСП изтривалка":

    Много ти харесва рязания отзад ! Току виж като "Джендърче" може да те огрее и отпред в източната и тогава няма да търсиш глупости !
  • 103 Левски

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "5555":

    Как да е остър с Тиквата не разбрахте ли че сме в режим!
  • 104 Левски

    12 2 Отговор
    Ех народеее заслужихме си го!Как ще се молите пак да има Белене да храним прасета с престъпници и да има репресирани ...
  • 105 Християнин

    14 0 Отговор
    Боже, Боже, колко мъка има на тоя свят Боже!Но тук мъката е повече!Но до кога Боже?!Живота не е безкраен!Живота не е безкраен и за богаташи и за бедняци!ДОКОГА!!!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Българка

    6 1 Отговор
    "Върви народе възродени, към светли бъднини върви..." " БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ, ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ!"

    Коментиран от #159

  • 108 Радко

    9 1 Отговор
    Еех ако така настоятелно питаше премиера и си искаше отговорите.Вече не ти вярвам.
  • 109 Всъщност

    8 4 Отговор
    Нищо лошо няма, ако се субсидира Българската Православна Църква.
  • 110 Дядото

    14 2 Отговор
    ...виж сега Славчо,..ако беше направил онзи концерт в дъжда... след интервюто -пародия с Борисов,..публиката там щеше да се брои на пръсти!! Като Бойко ти беше на дивана, не се ли присети за измръзналите и мокри до кости българи.?!, или си помисли че сме там защото си талантлив певец или че правите невиждано шоу...?!!? Хората бяхме там защото имахме нужда от съмишленик с трибуна и смелост... Но..ти си си екстра голяма къща в София, луксозни коли, леки жени...за кво да си разтуряш рахатлъка!!! ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ
  • 111 Нищо не става

    18 0 Отговор
    Ами такава ни е съдбата като сме тъп народ. В друга държава досега щяха да ги пометат, а ние сме само по мирните митинги. Народ от страхливци!
  • 112 Нели

    8 7 Отговор
    Харесвам Слави прав е!!!Винаги!

    Коментиран от #123

  • 113 Мишка

    3 1 Отговор
    Че то хайде да дадете не е даване а взимане и обединението е разединение .та ослушването е подслушване на раята.А раята откьдето да я погледнеш си остава рая.
  • 114 Възрастна жена

    8 3 Отговор
    Надежда си ни Слави! Толкова сме обезверени обаче, че ни е обхванала пълна апатия и сякаш не вярваме, че някога ще можем да се измъкнем от блатото, нищо не предприемаюе и още повече затъваме. А това е лошо, много лошо! Не виждаме светлина в тунела!

    Коментиран от #119, #135

  • 115 Тяхната мами...ка депутатска

    14 1 Отговор
    Еййй,страшни гадове са тия.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Червен славчо

    11 1 Отговор
    Няма лошо да дарим пари за Божия дом лошото е когато ни взимат пари за дотиране на партиите които и без това ни крадът като Милиончева Импексова и много други
  • 118 Otmastitelq

    10 2 Отговор
    Казвам ви овце блеещи.Докато пушка ,пак не пукне.Оправия няма да има.Дасе обединяваме българите по села и градове пищови и пушки да вземем и дасе освободим от политическите продажни говеда ,веднъж завинаги.
  • 119 Не питай старило а патило

    10 2 Отговор

    До коментар #114 от "Възрастна жена":

    Ако чакаш Славчо да те оправи или Спонсорите му в някой друг живот може да ти се сбъдне мечтата
  • 120 Рали

    15 3 Отговор
    На 16.03. бъдете задружни българи и да излезнем по улиците да протестираме. Без активно гражданстко няма да стане и с търпение виждате не става.
    Потърсете групата за протестите и бъдете активни-нека се преборим за нашето светло бъдеще.
  • 121 СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ

    6 3 Отговор
    Време е да ИЗЧИСТИМ БОКЛУКА... Забравихте май ,как управляващата навремето Тройна коалиция си гласува и Закон за амнистия за чудовищните престъпления, извършени от БСП, ДПС и тия другите.Всички си бъркат по дупките и народа си трае..ДОКОГА,НАРОДЕ?????
  • 122 Георги

    6 7 Отговор
    Отвратителен псевдопатриот! А ти имаш ли срам, че взимаш торба пари за глупавото ти ,,шоу"? То затова те наказва Господ, защото си безверник. Парите няма да те направят здрав и щастлив.
  • 123 Наивна глупачка!

    8 5 Отговор

    До коментар #112 от "Нели":

    Отвратителен псевдопатриот! А ти имаш ли срам, че взимаш торба пари за глупавото ти ,,шоу"? То затова те наказва Господ, защото си безверник. Парите няма да те направят здрав и щастлив.
  • 124 От Аз

    10 1 Отговор
    За православните храмове сьм за! да се субсидират да се ремонтират и поддьржат цьркви и манастири!
  • 125 бай никой

    7 2 Отговор
    Слави , какво стана с твоя проект ? Интервюира множество хора , подготвяйки началото на нещо !? Губи се време ! Тези взимат решения , които следващите трябва да преразглеждат , което ще е отново загуба на много време !? Обявявай се най накрая ! За добро или лошо поне ще е нещо различно !
  • 126 руско

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Коко":

    На руско говорещите евреи ли?
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Трябва силен водач и народът ще тръгне!

    6 2 Отговор
    Трябва ни силен водач и народът ще тръгне! Трябват ни не упреци, а добри идеи и решения!

    Коментиран от #134

  • 129 Шуми Марица

    2 6 Отговор
    Окървавена, плаче вдовица люто ранена.
    В бившите комунисти е парата, и всички партии са техни. По форуми работа няма да стане. И аман от такива дето казват вие нищо не правите и сте тъпи, те пък много правят и са умни все едно.
    Аз съм за Царство България.
  • 130 666

    10 1 Отговор
    Всичко отдавна е приключило в тази прогнила губерния, само че още не сте го разбрали. Няма нито народ, нито държава, че да се случи нещо, само тиня.
  • 131 Итали

    13 2 Отговор
    Проблемът не е Слави. Проблем има и той е на българите. Те виждат как се купуват избори с тяхните 8 милиона и си траят
  • 132 Чалгар-аграр

    11 1 Отговор
    Мутрата сЛавчо няма право да се изказва.Ходи с два джипа и притеснява останалите участници в движението.Милият е самотен скъперник който си избива комплексите в медиите.Съжаляваме те сЛавчо аГрарчо!
  • 133 Вървете си!!!

    10 1 Отговор
    Време е вече всички политици и унищожители на България да си ходят! Да дойдат нови и млади хора, които истински обичат България и българите. Защо са ни тези съсипници, които мислят само за себе си? Ние всички българи можем заедно и обединени да помогнем на нашата майка България! Ние можем сами да управляваме нашата България. Не са ни нужни те. Тези, които ни съсипаха от всякъде!
  • 134 Румен Радев

    7 6 Отговор

    До коментар #128 от "Трябва силен водач и народът ще тръгне!":

    Аз съм водача.Напред с Русия.Официален език руски в България!
  • 135 Възрастен трол на БСП си

    1 6 Отговор

    До коментар #114 от "Възрастна жена":

    Вън троле от България
  • 136 Прост и беден

    1 2 Отговор
    Ако се направи социологическо изследване на база направените до момента коментари и съответно харесвани и нехаресване, ще се стегне до извода, че:
    Българското население е изградено от психопати, чакащи ,,манна небесна,,!!!
  • 137 Селския поп

    8 0 Отговор
    Слави го боли сапа ,има пари дреме му кой какво ще прави.От това пенсия патим ние обикновените работяги дето блъскат цял месец за сметки и данъци и накрая при мюфтийство да отиват.Как може да се подигравате с народа.Толкова нищета и мизерия има ,и места където тези пари биха в голяма полза,а те ще ги дават на мюсюлманите като опрощение на дълг.Опростете сметките на кредитите където хората работят и плащат за да живеят на прага на бедността ,а тия дето се ширят в сараите и живеят охолен живот ,нека им опростим и 8 милиона дълг.Да ви приседнат дано ,цялата ярост на всички гладуващи българи да се стовари на главите ви.Така се създава етническа омраза Борисов,ти долен изменник.Ще видиш вече гласът ми през крив макарон!!!
  • 138 Грухчо белята

    3 3 Отговор
    Ще платим, кво да прайм!

    Коментиран от #139

  • 139 Аааааа

    3 0 Отговор

    До коментар #138 от "Грухчо белята":

    Ако ти кажа ,че ще ми го лапаш ,какво ще отговориш?Ще го лапам какво да правя, така ли?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Батко

    6 5 Отговор
    А кой бе Славчо разпространи чалгата и циганията в Бг? Ти бре дупедавец измислен.
  • 143 Матей

    2 1 Отговор
    Особено дразнещо е да се четат констатации с всевъзможни подробности.Все едно лекар да постави диагноза,без рецепта,диета и прогноза за лечение.Къде са нашите възрожденци,хъшове и комити,след като има милиони българи -емигранти?Не създадоха една революционна организация,нито една чета или завера.Само укорясват българския народ колко бил пасивен и не си счупел оковите сам.Това е все едно да искаш пясъка да стане бетон,но без цимент.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Папура

    7 1 Отговор
    За толкова глупав народ ,малко ви е! Нека ви тъпчат и се подиграват с вас,заслужавате си го!
  • 146 мнение

    5 7 Отговор
    не разбрахте ли че Чалгаря е гласът на комунистите и Решетников Да сте го чули или видяли да разобличи някой комунистически олигарх или измамник ??? Няма и да го чуете Само Бойко и Герб са му виновни за бедна и изостанала България Затова всичките му колеги с които тръгна да прави КУКУ избягаха от него защото го усетиха колко е читав
  • 147 Срамота

    9 0 Отговор
    Който няма собствена армия, храни чужда. Така сме и ние храним чужди за спокойствие, шайка суджуци бесрамни.
  • 148 СЛБ

    5 0 Отговор
    еее че кои робовладелец пита своите роби какво искат бре слави,я каква хубава демокрация за робовладелците в парламента където дремят и един домат неса произвели но си вдигат заплатите на три месеца,а за робите-работници ясе сетят на 5 години,че то на робът що му заплата като няма време от работа да я харчи.
  • 149 смърт за всички партии

    8 1 Отговор
    На 16 март пред парламента влизаме вътре в парламента.. народа започва да управлява!
  • 150 Баце

    4 2 Отговор
    Славке, ти нали Го олиза и олигави в онуй ти интервю, сега нидей рива, щот баш ти не си по плащането и няма да платиш. До-Ре-Ми е на Кайманите нали? Даже има рима.
  • 151 Amix

    4 0 Отговор
    Слави, направи партия и давай яко опозицоя на властта - Герб+Дпс
  • 152 Една от Бургас!

    7 0 Отговор
    Опрощаване...!
    ... опростачихме се от нищета, но това беше им целта!
    Народ беден, наведен, за манджата бачка,
    „друг” трупа пачка!
    Възстание требе НАРОДЕ!
    Че инак свобОда не се роде!

    Коментиран от #160

  • 153 бсп

    4 5 Отговор
    От Чалгата нищо не искам, и изобщо никога не слушам чалга!Тоя ще си умре без да е бил на власт!!!!
  • 154 Насо

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Мама за 500 лева , топлофикация я осьди и сьдия - изпьлнител и блокира пенсията и даже и надвзеха пари ! 1300 лева горница! Какво да кажем! За сведение парното и е спряно от нея самата! Дьлжеше такси дялово разпределение! Да ви е сладко!
  • 155 Ръгай чушки 🌶 в боба нека да е лют

    4 4 Отговор
    Ти първо си създай семейство деца а не да грачиш каквото ти кажат Спонсорите ти от БСП и господарите ти от Москва
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 нино

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "СмотанРа":

    цялата администрация краде, то не бяха полицаи,катаджии, данъчни и нападжии, телкове, министри ваксинирани,кметове и т.н идват избори..
    да дойдат следващите. ..крадци
  • 158 Учиндолският Боклук,

    2 1 Отговор
    пак изпълзя от дупката на Тиквата. Наглост е тяхното!
  • 159 Нищо не разбиращ

    2 0 Отговор

    До коментар #107 от "Българка":

    Вече не е голдост а СРАМ
  • 160 То няма

    0 1 Отговор

    До коментар #152 от "Една от Бургас!":

    народ, има само стадо уфсе. :(
  • 161 554152

    3 0 Отговор
    като ще плащаме масрафа да кажат колко християни колко мюсолмани и пропорционално всеки си плаща за вярата-----а сега се оказва че хриситяните ще плащат на мюфтиите заплатите-----това е нелепо последните 20г. 1500 джамии къде ли не? ----а църквите се рушат масово това си е релгиозна подмяна под носа ни
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Трап отворен

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Митко":

    Бог да го прости Борисов.....
  • 166 Недоумяващ

    1 0 Отговор
    Няма друга държавата ,която е била под турско робство , освободила се я и има турска партия в парламента.Разбира се , че ще плащаме каквото те гласуват.Те и днес разчитат на робското ни мислене и поведение.Слави е прав за всичко, но понеже народа спи , други се продават на политиците и няма единодушие ще си останем както сме си. Ния и понятие са нямаме как се отстояват права и как се подчиняват управляващи.Я да блокираме цялата държава , да се спре работа, докато не ни чуят, да видим какво могат да направят срещу целият народ.Абселютно нищо!Безсилни са.Но няма народ и е пълно с предатели и глупаци.
  • 167 гуньо простия

    1 0 Отговор
    Кои са пастафарианците? А, да поклонниците на летящото спагетено чудовище. Как не се сетих по-рано?
  • 168 Българин

    1 1 Отговор
    Хаха, осем милиона лева. За милиардите, подарени на Русия, обаче мълчи. Ама е загрижен много за народните пари...
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Бос

    0 0 Отговор
    Слави,избави ни от корумпягите!!!