2 Май, 2012 12:52 4 996 5

Обратно в СССР за 1-ви май (Снимки и Видео)

  • владимир путин-
  • дмитрий медведев-
  • 1-ви май-
  • денят на труда
Обратно в СССР за 1-ви май (Снимки и Видео) - 1
Снимки: ЕПА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Първомайската манифестация в Москва, която беше оглавена от премиера Владимир Путин и президента Дмитрий Медведев много напомня 1951 г., пише в. „Ню Йорк таймс“.

Празникът на труда се превърна в демонстрация в подкрепа на завръщането на Путин в Кремъл, уточнява в. „Уолстрийт джърнъл“.

По данни на московската полиция в първомайската манифестация участват около 150 хил. души.

След като взеха участие в манифестацията на синдикатите Путин и Медведев посетиха бирария на улица „Арбат”.

Заедно с президента и премиера след синдикалната манифестация към бара се насочиха също така лидерът на Федерацията на независимите профсъюзи в Русия Михаил Шмаков, председателят на Московската федерация на синдикатите Михаил Нагайцев, депутатите от Държавната дума (долната камара на руския парламент) Виктор Пинский и представителя на Общоруския национален фронт Валерий Трапезников.

Там на бара бяха сервирани чипсове, ядки и други специалитети. Путин и Медведев не пропуснаха да ударят и по една халба бира под марката "Жигули".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джорето

    2 3 Отговор
    Е това е мечтата на всеки социд..т,на 1-ви Май да е на манифестация,а ако го празнува в Москва на Червения Площад направо се подмокря...
  • 2 дедо стефчо

    1 0 Отговор
    А Жигули е най-любимата марка :)
  • 3 пешо

    1 2 Отговор
    само български простак може да направи подобен коментар!!!
  • 4 тито

    1 0 Отговор
    Джорко-пьрви май се празнува с демонстраци в 91страни в света бе момченце--даже в САЩ даже в Германия и т.н. пишеш глупости и незнаеш елементарни неща.....жалко .
  • 5 1- vi Mai

    0 0 Отговор
    Ei Djore, zasegna komunistite be. Vsi4ki na plo6tada hvanati za race ot 91 strani. Tito ti be6e li be? Use6tam kak si razvqval 4ervenoto znamence na plo6tada