Last news in Fakti

10 Май, 2019 08:00 33 204 154

Басня за мостове и тикви

  • бойко борисов-
  • мостове-
  • папа франциск

Цялата същност на Бойко Борисов се побра в една минута

Басня за мостове и тикви - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Цялата личност на Бойко Борисов, събрана в една минута. Това показва видео от хронологията на комуникацията между премиера Бойко Борисов и папа Франциск у нас. Борисов не пропусна да изопачи и извлече активи от идването на папата, въпреки че го отрича. Той тълкува думите на Светия отец за нужните мостове между народите като одобрение за... мостовете и магистралите, които България строи. За справка на Борисов - думата мост е омоним и има няколко значения. Силно се съмняваме личност като Франциск да е имал предвид нейния строителен смисъл. Впрочем омоним е и думата "тиква".

В същото време Борисов използва личността на папата и по друга линия. Изрепчи се, че щом имало такива, които на папата намерили кусур, то и Господ да слезе, нещо ще му измислим. А вижда ли Борисов, че сред най-търсещите кусур на главата на 1,3 млрд. католици по света, е неговият коалиционен партньор "Атака". Такъв е той Борисов - едната ръка не знае какво прави другата, ама иначе лозунги големи. Какво ще каже Борисов за това, че Атака смята за необяснима и обидна "прекомерната демонстрация на преклонение пред главата на Римокатолическата църква от страна православните християни у нас". Как ще обясни Борисов допускането до властта на една партия, която е открито антиевропейски настроена, опитвайки се опорочи всичко, което не е одобрено от Москва. В същото време Борисов повтаря като папагал, че ГЕРБ е дясна партия и громи БКП/БСП, а същевременно се е съюзил с нейното истерично копие "Атака".

Друга розова приказка от последните дни бе как ще започне ремонтът на болницата в Ямбол, която БСП от 40 години уж ремонтирала. Само че Борисов и тук забравя интересната подробност, че той вече е на власт от 10 години, в които несвършената работа отива единствено за негов пасив. През 2015-а година министърът в правителството на ГЕРБ и Реформаторския блок Петър Москов обещава, че болницата ще бъде завършена до година и половина, а всичко това ще струва 9 млн. лева. Сега изведнъж сумата набъбна тройно до 27 милиона. Сами си направете сметката колко ще се усвоят и колко ще се откраднат. Неслучайно много активен по темата е и Волен Сидеров. Същата е историята с гордостта на този кабинет - магистрала "Хемус". За нея Лиляна Павлова бе обявила, че ще е завършена изцяло през 2017г. и тук няма как камъните да са само в градината на БСП. Изобщо всяко изказване на Борисов е "мижи да те лажа". А из българските медии мижащи колкото искаш.

Борисов имаше очите и да засегне темата "Лозан Панов", като каза, че последният се държал като политическа фигура. Панов със сигурност е трън в петата на Борисов, заради истините, които казва, нещо иначе невъзможно сред съдебната власт и прокуратурата. По-притеснителното е обаче, че критикувайки Панов, Борисов отявлено се присъединява в един отбор с медиите на Делян Пеевски, с главния прокурор Сотир Цацаров, със заместника му Гешев и с председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Споменавайки тези институции, всъщност какво става с всички проверки в гръмналия "Апартаментгейт"? Цветанов, Цачева, Николина Ангелкова? Или и това очакват да забравим? Защо Борисов не се фокусира да попита това, вместо да коментира Лозан Панов? Или пък да направи коментар за поредния отказ от ЕС да падне мониторинга върху съдебната система у нас. Въпросите са много, все неудобни и номерът с магистралите вече спря да минава. Няма да го спаси и мантрата за евентуалния автомобилен завод, който със сигурност няма да измие очите на Борисов и всичко, случило се под негово управление. "Букетът" изяви, предмет на този материал, са само гафове от последната седмица. На всички е ясно какво ще покаже по-обширен анализ. Все повече хора вече осъзнават това и с подарени агнета и кухи милиони за крадене няма как да бъдат заблудени.

бел. ред. Видеото е публикувано в сайта gospodari.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУМЕН РАДЕВ

    75 139 Отговор
    ПАК ЩЕ МУ ЯДЕМ ТИКВАТА НА БОЙКО КАКТО ВСЕКИ ПЪТ.!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 боцмана

    412 64 Отговор
    С една дума тиква на мост , това представлява , премиера ни прост!

    Коментиран от #7, #53

  • 4 нервен

    81 190 Отговор
    И ??? Нищо ново ...на всеки му е ясно че този човек е на чело на държавата просто защото няма алтернатива ....това е ...просто като гъбено семе

    Коментиран от #13, #32, #142

  • 5 Николай

    85 325 Отговор
    Тази сутрин Муравей Радев каза няколко истини. Една от тях е, че БСП е опасна за България. Това е ретроградна партия. Президента по конституция е надпартиен, той не трябва да води предизборна кампания в полза на никоя партия и да участва в нея. Борисов е водач на политическа партия. И той провежда политиката на тази партия. И има подкрепата на тази партия.

    Коментиран от #26, #44, #56, #130

  • 6 КОЮ

    262 35 Отговор
    Добро утро. Добре е когато започваме деня със смях, лошо е че премиерът Бойко Борисов е поводът за това . Лек и весел ден , очаквайте още бисери .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 коки

    285 42 Отговор
    Боката е уникум за простотия..!!!
  • 9 Токту

    338 50 Отговор
    При Цветанка Ризова този "титан на мисълта" Бойко Борисов вместо "метафора" каза "метаМОфора". Гений! Срам ме е. Много ме е срам, че това същество е премиер на България.

    Коментиран от #88, #93

  • 10 Byg

    69 205 Отговор
    Тук в клюкарника изпълзяват всякакви драскачи на пълни простотии . От всичко разбират и всичко им е ясно , пълни тюфлеци . Имат поръчка да мятат лайна и те мятат , с една дума лайномети , ей тва са тия драскачи.

    Коментиран от #40

  • 11 Градация

    303 48 Отговор
    Прост, по-прост, най-прост, гласуващ за ГЕРБ

    Коментиран от #73

  • 12 ЧИЧО ПИЧО

    245 41 Отговор
    ЦУДЯ СЕ ЗАЩО ТОЛКО МНОТО СЕ ОЧАКВА ОТ ЧОВЕК .............НЕДОЧЕЛ И ЕДНА КНИГА , НЕДОИЗКАРАЛ И ЕДИН МАНДАТ...........ПЪЛНА ЗАКОНОМЕРНОСТ !!!!

    Коментиран от #25

  • 13 нервен

    30 118 Отговор

    До коментар #4 от "нервен":

    Ще помоля хората не са съгласни с изказаното от мен мнение (#4) освен да слагат минуси да се аргументират и да посочат кой е адекватната алтернатива

    Коментиран от #16, #17, #79

  • 14 115

    209 31 Отговор
    Десет изгубени години с " мижи да те лажем" - ГЕРБ.
  • 15 Разбира се.

    60 101 Отговор
    Разбира се,че неадекватната алтернатива е БСП.
  • 16 МИСЛЯ ЧЕ

    183 33 Отговор

    До коментар #13 от "нервен":

    АКО ИМАТЕ ........ТУНЕЛНО ВИЖДАНЕ , НЯМА ДА ВИДИТЕ АЛТЕРНАТИВА , А САМО ТИКВИ В ДЪНОТО НА ТУНЕЛА !!!!

    Коментиран от #18

  • 17 😃АНАЛлизатор😂

    45 147 Отговор

    До коментар #13 от "нервен":

    Веднага ти отговарям: Алтернатива на ГЕРБ са Румен Решетников, Кури Импексова и Рада Дълбоката.

    Коментиран от #19, #74

  • 18 нервен

    44 19 Отговор

    До коментар #16 от "МИСЛЯ ЧЕ":

    Добре искам да погледна извън тунела ...помогни ми ..покажи ми какво имаш предвид
  • 19 нервен

    21 9 Отговор

    До коментар #17 от "😃АНАЛлизатор😂":

    Кой ???

    Коментиран от #30

  • 20 комунистът е свиня

    35 88 Отговор
    хахахаааа мъката на червената мърша!!!!
  • 21 Усмивката

    152 32 Отговор
    Своевременна и точна статия.МакЪр вече мнозинствот ,дори от неговите привърженици ,се убедиха че България за 10 години се превърна във ФЕСТИВАЛна ТИКВАТА.
  • 22 007

    83 21 Отговор
    Ощe не съм се събyдииииил, алooооу Tиkвoч, дaй малко по-лeжерно, чe си пия кaфeто:{
  • 23 Георги

    181 35 Отговор
    По-тъп министър-председател няма в целия свят! Може би само някое африканско диктаторче от джунглата. Мучащо, ръмжащо, намусено животно!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Усмивката

    122 22 Отговор

    До коментар #5 от "Николай":

    Ники.Бойко Методиев който толкоз харесваш,пък води същата партийна кампания от своята на мин. Председател пост.Той непрекъснато е показван по всяи телевизии да хвали неговата партия какво е постигнала и да анатемосва всички останали ,а най вече БСП най опасния пол .противник ,застрашаваща властовото им положение.Но като бивш силов играч смята че правото ВИНАГИ е на негова страна.И това е факт.Личи му по държание ,по исказване .На всичко отгоре е толкоз ограничен че не допуска колко смеше е.Та това с мостовете е елементарно

    Коментиран от #111

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 goni

    43 3 Отговор
    3x 9=27!:) Сметката е проста!:) А, да видим, кой ще се сети за какво става въпрос?!:)

    Коментиран от #84

  • 29 ха ха ха

    126 18 Отговор
    Вие не видите ли, че господата ви от ЕС са ви го поставили тоя суджук на поста да ви управлява, за да могат да свалят и долните ви гащи чрез него? Даже и папата му изпратиха да го реанимира, ма тук си требва Божия намеса - толкова е изсъхнала тиквата )))
  • 30 😃АНАЛлизатор😂

    25 57 Отговор

    До коментар #19 от "нервен":

    Кой?!!..труден въпрос....всички политолози критикуват ГЕРБ и донякъде с право, но нито един от тях не казва кой е алтернатива. В момента България е на кръстопътя на безпътицата, в режим на свободно падане.
  • 31 Усмивката

    93 16 Отговор

    До коментар #27 от "Антисоциалист":

    АНТИсоциалист е толкоз опасно колкото и АНТИфашист.Хайде да си поиграем на думи.А ТИКВА вече в българското ежедневие не е само смешен синоним.То е трагедия и повод за размисъл .И пробуждане.В какво състояни е и до какво сме и ни докараха .Тиквата със сигурност не е зъл плод.Но е синоним за простак който винаги на всеко място счита себе си за върхът на ЕВОЛЮЦИЯТА.Дори и над Бог

    Коментиран от #62

  • 32 goni

    60 15 Отговор

    До коментар #4 от "нервен":

    Прав си!:) Не само ние и децата ни! И внуците и правнуците ни ще го траят, защото защото Бат Боби е безсмъртен!:) Не се шегувам! За справка препрочети "Бай Ганьо" Сигурен съм че си интелигентен човек и си я чел поне веднъж. Ама, човек забравя!:)

    Коментиран от #81

  • 33 МИЛЕВ

    111 18 Отговор
    Борисов и 50 години да управлява, пак други ще са му виновни! Не веднъж повтаря, че БКП са пратили дядому в Белене, но не казва защо след това той е станал член на същата партия! Сивият кардинал в партията му върши най-големите поразии за имиджа на ГЕРБ, но както казва самият той - няма кой да го накаже. Защото се е обградил по почина на Доган с обръчи от фирми и хора...
  • 34 Тръмп

    30 117 Отговор
    Много плюене за нищо!!!:):):)Българина не е толкова тъп,че пак да гласува за Радевци от БСП!!!:):):)Което произлиза от БСП е гнилоч и смърди на Коминтерна!!!:):):)

    Коментиран от #39

  • 35 Исус

    30 72 Отговор
    ТРОЛЧЕТА ЧЕРВЕНИ
  • 36 Az казах

    23 72 Отговор
    Автора май не е Шумов, ами Шутков, а бе направо Путков!
  • 37 Тръмп

    31 92 Отговор
    Представете си простакесите Йончева,Нинова и Дебил Христов в Европейския Парламент!!!:):):)Срам и Позор за България!!!:):):)
  • 38 Тръмп

    27 88 Отговор
    Гласувайте за Перачка Йончева и Дебил Христов и ще цъфнете с празни джобове!!!:):):)

    Коментиран от #60, #118

  • 39 Усмивката

    65 13 Отговор

    До коментар #34 от "Тръмп":

    Не бива така да наричаш всички противници на режима Борисов.Не ви наричаме тъпи ченгета,въпреки че си го мислим,но в политическата игра трябва да има толерантност.А ти не си за това

    Коментиран от #137

  • 40 Незнаещ

    5 8 Отговор

    До коментар #10 от "Byg":

    Твоят последен модел ли е,с колко цеви?
  • 41 Дгхкл

    115 9 Отговор
    Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.
    Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.
    Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.
    Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.
    Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.
    Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла.
    Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.
    Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.
    Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.
    Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

    Коментиран от #50

  • 42 ГЕРО

    64 15 Отговор
    По-прост от Тиквоча си само ти, ТРОЛЕ ТИКВЕН НЕДОКЛАТЕН
  • 43 Гост

    98 11 Отговор
    Да кажеш, че казвайки МОСТОВЕ ,Папата казва МАГИСТРАЛИ е обидно първо за самия Папа и второ за нормалния български гражданин.
  • 44 Хаха

    19 10 Отговор

    До коментар #5 от "Николай":

    Къса памет имаш приятелю! Много къса или изобщо не си бил жив тогава!
  • 45 ОТКАЧАЛНИК

    73 17 Отговор
    ОТИВАШ СИ ТИКВИЧКО И СЕ ГА КРАДЕТЕ ЗА ПОСЛЕДНО

    Коментиран от #138

  • 46 Зара

    44 12 Отговор
    Тихомир Шумов Евала ти си супер пич, рядкост в държавата, браво момче!!!

    Коментиран от #143

  • 47 Xaxa

    14 31 Отговор
    Тъпи политически анализи. Сега разбирам - на всеки българин мавзолей искате от комунистите, а?
  • 48 SAAB

    18 5 Отговор
    Просто сам си изтих коментара за тоя ...... главанак !
  • 49 Кико

    24 53 Отговор
    Напред Бойко, почват да квичът Ушко и ушанки те!

    Коментиран от #145

  • 50 goni

    33 7 Отговор

    До коментар #41 от "Дгхкл":

    Много си добър! Пробвал ли си да издадеш стихосбирка?! Мисля че ще има успех. Аз, лично бих си я купил.
  • 51 Ставрю

    41 22 Отговор
    Този човек ученик на другаря Живков по нищо не се различава по умствен капацитет. Жалко за България защото такива политици бавят и рушат развитието на България само и само да са на власт и да крадът. Да не говорим тоя демократ кскви ги осра ха с Македония.

    Коментиран от #57, #61

  • 52 Тихомире, Тихомире

    12 30 Отговор
    Какво заглавие само...
    Да се чуди човек, с какво заслужавате , да се наричате българи. За стотинки се продадохте. Нямате ли някаква гордост
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 grishon

    62 14 Отговор
    Тиквата краде като за последно, но няма избор. Падне ли от влас ще го занулят, така както бея от банка го направи с Иван Костов. Ако питате мен-трябва разстрел за г-н "Винету". Той поръча много хора, дано му се върне.
  • 55 onq s konq

    12 18 Отговор
    Като отчетем КОИ ПАРТИИ СЕ КРИТИКУВАТ ожесточено в статията - ГЕРБ,БСП,Атака,ДПС/през Пеевски/...и се разбира "ОТ РАЗ" КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ НА "ЛАКЪРДИЯТА":)
  • 56 ТРОПЧО

    64 15 Отговор

    До коментар #5 от "Николай":

    КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРОЗЗЗЗЗ БЕ БРАТЛЕ ЕИИИИИИ !!!!!! ТА ПО СЪЩЕСТВО - ТОВА Е ТО ПРОЗЗЗЗ ПРИМИЕР СЛАБА ДЪРЖАВА ТОИ САМО МОСТОВЕ И МАГИСТРАЛИ ЗНАИ ТАМ Е ГОЛЯМАТА КРАЖБА НЕ ЧЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРАИ АМА ЗНАИ ДА КРАДЕ ТОВА Е ПО ВАЖНО НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХХЕ И ПАК ГЛАСУВАИТЕ ЗА ГЕРБ ДА НИ ИЗЛАГАТ НАСЯКАДЕ С ТЪПОТИИТЕ СИ
  • 57 да те светна

    77 14 Отговор

    До коментар #51 от "Ставрю":

    Напротив, Живков е титан пред това нищожество, което не случайно народа нарича Тиква
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ами

    53 8 Отговор

    До коментар #38 от "Тръмп":

    То щото сега се чудим къде да ги харчим парите си. Така забогатя народа при боко, че направо станахме рай на балканите. Всеки си има я тераса, я асансьор.... Айде стига вече
  • 61 Хайл

    46 5 Отговор

    До коментар #51 от "Ставрю":

    Ако не си живял по времето на Живков,по-добре замълчи

    Коментиран от #70

  • 62 Антисоциалист

    21 13 Отговор

    До коментар #31 от "Усмивката":

    Уважаемо, щом така пишете - отговарям Ви. "Антисоциалистът" е опасен за социалистите, както и "антифашистът" за фашистите. Напомням, че фашистите са социалисти - и Мусолини, и Хитлер, и Франко. Антисоциалист съм защото съм срещу социализма, и защото не бъркам желаното с действителното - социализмът и едната от най-зверските му и гнусни форми - фашизмът, още не са унищожени. Човечеството някога уби само част от пушечното им месо и само някои от подстрекателите им. Забележете, не искам зверства и социалистите мъртви, а много повече - да няма социализъм за да няма зверства. Така и ще стане, уважаемо: "Кколелото на историята се върти, г-н Председателю..." е казал един велик българин - чест и слава му! Съмнявам се, че знаете кого цитирам, зане социалист не знаете ни кой е, ни великите си чужди Ви "отци". Затова и напомням всеизвестното - забравяте редовно да си пуснете водата, но не и да поучавате всекиго.

    Коментиран от #69

  • 63 Мимси

    17 25 Отговор
    Всички сте тъпаци,ако бяхте по тататово време плювачи,всички щяхте да сте в Белене при прасетата.Иначе гласност няма!!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Усмивката

    29 10 Отговор

    До коментар #59 от "Заинтересован":

    Не се напрягай.Тази статия не е за тебе.Със сигурност не я чете и Бойко Методиев.Изисква се екзисцент минимум IQ
  • 66 АЛТЕРНАТЕВАТА Е

    29 4 Отговор
    БЕЗ ПАРТИИ !!!
    ТЕ АС ИЗМИСЛЕНИ ЗА ПО -ЛЕСНА КРАЖБА И РАЗМИВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА !!
  • 67 ломски

    6 22 Отговор
    тиквата е тоя , писателя-драскача на статията

    Коментиран от #91

  • 68 Усмивката

    9 5 Отговор
    Именно.Между тях стои човекът.Утопиите са вредни и неприсъщи за човешката им същност.Има на кого да се уповават.Не вие ств в зората на създаването на светът.ПЕОСТАКА никога няма да го разбере.Той е само машата на злото.Привет
  • 69 Усмивката

    2 5 Отговор

    До коментар #62 от "Антисоциалист":

    Именно.Между тях стои човекът.Утопиите са вредни и неприсъщи за човешката им същност.Има на кого да се уповават.Не вие ств в зората на създаването на светът.ПРОСТАКА никога няма да го разбере.Той е само машата на злото.Привет
  • 70 Ставрю

    7 29 Отговор

    До коментар #61 от "Хайл":

    Живях по времето на Живков и добре познавам характера му. Никаква разлика между него и Боко.
  • 71 Усмивката

    15 4 Отговор

    До коментар #64 от "Киро":

    Няма да те изтрият.Ти само препотвърждаваш позицията на Бойко Методиев .Което е един плюс за верноста на статията
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Българин

    18 26 Отговор

    До коментар #11 от "Градация":

    лъжец, престъпник, убиец, гласуващ за БСП. Справка - българската история.
  • 74 ТРОПЧО

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "😃АНАЛлизатор😂":

    ТИ СИ МНОГО КУХ БЕ БРАТ
  • 75 chef

    22 29 Отговор
    Аман от платени писарушки, очакващи големи постове от Кака Курнелия, ама напразно се пънеш Господине, а дано ти мине!
  • 76 аожга

    16 20 Отговор
    Трагедията е, че избор няма, с кого да го сменим, с бсп ли?
  • 77 КАРЛИ

    47 7 Отговор
    МЕЖДУ ДРУГОТО, ПО Т.В. ВАТИКАНА , ОБЯСНИХА ЗАЩО ПАПАТА Е В Б-Я И МАКЕДОНИЯ.
    ТОЙ ПОИСКА ОТ Б.Б .В СТРАНЖА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО ДА ПОСТРОИ ЛАГЕРИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ , ЗАЩОТО В ТУРСКИТЕ ЛАГЕРИ УСЛОВИЯТА СА МНОГО ТЕЖКИ.
    НО НИЩО НЕ КАЗА ЗАЩО ВАТИКАНА МЪЛЧЕШЕ, КОГАТО КАТОЛИЧЕСКА ЕВРОПА ЗАЕДНО СЪС САЩ, ИЗРАЕЛ ПОЧНАХА ВОЙНАТА В СИРИЯ, РАЗБИХА ЛИБИЯ ПРЕДИ ТОВА ИРАК, ОПИТАХА СЕ В ЕГИПЕТ, НО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ. ТЕ СА МАЙСТОРИ НА КОНТРОЛИРАНИЯТ ХАОС.
    А СЕГА КАКВО " СТАНА БЕ МИМЕ"- МОЛИТВА ЗА МИР.................ГОЛЯМ ПАРАВАН ЗА ТИКВИ И ПОДОБИЯ,
    СВЕТИЯТ СИНОД ЗНАЕШЕ ЗА КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ СТАВА ВЪПРОС, ЗАТОВА НЕ БЕ ТАМ.
    МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ПАПАТА- ХУБАВ ЧОВЕК С ГЛАВНА БУКВА, НО ВАТИКАНА СИ Е ТАКАВА ОТ ВЕКОВЕ. ЕДИН ПАПА НЕ МОЖЕ ДА Я ПРОМЕНИ ИЗВЕДНЪЖ.
  • 78 Рум

    31 11 Отговор
    Евала на автора Има ТОПКИ
  • 79 Рум

    28 9 Отговор

    До коментар #13 от "нервен":

    Президентска държава Р Радев

    Коментиран от #82, #113

  • 80 АНДРЕШКО

    30 6 Отговор
    За съжаление 30 години всякакви глупаци експериментираха и се правеха на политици но се оказаха крадци мушеници некадърници и ОПГ- та . Отвън се дават инструкции и нашите продажници под фалшиви обещания за благото на народа превърнаха китната България в територия блато с корупция и престъпност . Закон " Рико " приет от нови управляващи с честност и морал ще направи България отново бяла държава ... дано хората гласуват за стойностни хора и Тиквата заедно със шайката му от Пъпеши и Кратуни да си получат заслужените присъди от нов Съд неподкупен и неподвластен ... дано повече няма на власт такива разпищолени бандити и дано сме узрели за ново общество ... другото е отново безхаберие живот в тинята и несигурно вегетиране
  • 81 нервен

    15 5 Отговор

    До коментар #32 от "goni":

    Не бе не съм го забравил ...ама и да го чета и препрочитам не намирам решение на текущия проблем ...как се излиза от ситуацията като не се появява алтернатива ...и даже не се и вижда на хоризонта да се задава някой нов кадър ...всичките играчи на жълтите павета са едни и същи сумати време

    Коментиран от #86, #90

  • 82 нервен

    12 10 Отговор

    До коментар #79 от "Рум":

    Готин майтап хаха заменяме пожарникаря с военен ...хубав виц...!!! Само че сме се събрали тука една интелигентна аудитория и очаквам някакво разумно предложение за решаване на безумния казус в който сме принудени от самите нас си да живеем
  • 83 Бай Ганьо

    38 10 Отговор
    Браво на господин Шумов за обективния анализ на Тиквун Кратуновата пасмина яхнала 11 години властта и вкарала народа в блатото ... той беше до Тато но не научи от него как се ръководи държава с мисъл за надстройка на постигнатото и да милее за хората и България но това го може само учен и образован човек а еднокнижеца Винету и прост самовлюбен егоист като биби може само да мие краката на Тодор Живков
  • 84 Знайко

    32 6 Отговор

    До коментар #28 от "goni":

    Не е трудно да се сет човек. Магистралата е поскъпнала 3 пъти , защото вече се хранят три прАсета.
  • 85 патриотъ

    39 8 Отговор
    Не сравнявайте нищожеството Борисов с Тодор Живков!На Живков му викахме как?Тато!А на този му викаме как?Тиква!Усещате ли разликата?

    Коментиран от #89, #95, #139

  • 86 goni

    14 4 Отговор

    До коментар #81 от "нервен":

    Изход винаги има, но не винаги е в желаната от нас посока!:) Това е цитат. Какво ли не пробвах ме?! Явно причината е в нас! Трябва да си сменим манталитета! Иска време! И то доста време!:)
  • 87 народ

    24 7 Отговор
    Чехълчето Борисов ще си остане винаги чехълче и даже амеба няма да стане!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бай хой

    21 7 Отговор

    До коментар #81 от "нервен":

    Айнщайн алтернатива на крадливите престъпни мутри имитиращи управление винаги има. Да ти онясня нато на гербав избирател. Алтернативата е гербавите да се строят на стадиона за окончателно решение на "управлението" им. След това няма да има никакво значение кой ще е на върха защото ще си има обеца на ухото. И ще работи за това за което е избран. Гербавите не си ли получат заслуженото за престъпленията следващият ще е безалтернативно като тях. Моля те най учтиво да пишеш ако нещо не ти се е изяснило.

    Коментиран от #136

  • 91 До ломски

    9 22 Отговор

    До коментар #67 от "ломски":

    Много си прав брато.Това е някои платен лизач от БСП,изпратен от педалската партийка да осере всеки който може от Герб,само и само да се хареса на Кури.

    Коментиран от #92

  • 92 Бай хой

    25 7 Отговор

    До коментар #91 от "До ломски":

    И що не уточниш каква е разликата между боку тиквътъ и кури? Май тиквун я бие в кражбите. И няма такива простаци ксто гербавите. Десет години са на власт а тъпите им избиратели винят опозицията за отговорностите на управлявсщите. Ами той боку тиквътъ го каза - аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме. Ама той ви и краде. Така че някои излизат пак по-прости.

    Коментиран от #96

  • 93 Помнещ

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Токту":

    Поне не си настъпва панталоните, както някои!
  • 94 ХАРОН

    27 8 Отговор
    Това обло нищо запълва моя телевизор вече 10 години, облъчва ме с мантрата за 45 годишен " режим" от който на лице има само скелети, ями, тръни и бодили. Това нищо няма нито един завършен проект от кота нула с изключение на къщата в Барцилона. Той- бащицата вдигна жизнения статдарт на нацията, че от 8 мил. вече сме 7 мил. "Матриал" по негови думи. Енергийните проекти- смях в залата. Газовия хъб Балкан лично той ще го напълни с газ от боб. Чез я продаде на чехите, а сега умува как да го изиграе пироета през нова схема- то не бяха Гинчета, китайци и на края една крупна сделка със студения резерв в полза на хидротехника от Дръндар. Едно нещо трябва да се научат нашите тулупи- най- хубавите пари са изхарчените, а те не могат и ги е яд, защото ще лъсне схемата за натрупването им.
  • 95 😃АНАЛлизатор😂

    10 16 Отговор

    До коментар #85 от "патриотъ":

    Малка корекция. На обществено място му викахме ТАТО, а на четири очи ПРАВЕШКИЯТ СЕЛЯНИН.

    Коментиран от #99

  • 96 😃АНАЛлизатор😂

    13 13 Отговор

    До коментар #92 от "Бай хой":

    От самолет се вижда, че си от извънпарламентарната опозиция. Да свалиме ГЕРБ и да дойде крадлата Импексова и Вие да играете "опозиция"на БСП?!!....ама да сте в парламента!!!.....Раданчо ти ли си?!!..
  • 97 Корнелия Сталинова

    11 16 Отговор
    Поредният болшевишки пасквил! Станаха много и отдавна си загубиха стойността! Комундетата станаха доста настоятелни преди изборите. Е и, какво, като вземат властта догодина или набутат углавните си престъпници в Европарламента? Ще тръгнем към развитие, демек национална катастрофа!

    Коментиран от #98

  • 98 Бай хой

    26 7 Отговор

    До коментар #97 от "Корнелия Сталинова":

    За кви комундета бълнуваш ма? За члена на бкп деугаря бойко методиев борисов ли става въпрос? Изпотявам се от гербави проститутки. Каква наглост комундетта от герп да обвиняват други в комунизъм.

    Коментиран от #140

  • 99 Бай хой

    26 5 Отговор

    До коментар #95 от "😃АНАЛлизатор😂":

    Мъчно ли ти стана за тъпата тиква? Няма вече аванта. Ще трябва да се връщат парички и имотчета и концесиики. И копеленца да освобождават службички.
  • 100 георги

    30 5 Отговор
    Нека не забравяме,че този титан на мисълта,започна политическият си път с решаващата подкрепа на софиянци,доволни,и хихикащи,че инвестиции се правят само в София, че няма безработица,че заплатите са в пъти над останалите,а така наречената от тях самите с отвращение провинция кучета я яли.Селяните от северо и югозапада се пренесоха с цялата си селяния в София и я превърнаха в .............
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Анонимен

    17 4 Отговор
    Каква е ползата от папата?
    Защо има толкова голяма охрана и по принцип за подобни личности се харчат луди пари за охрана,след като им сваляме звезди?
    Човека само се кланя на идоли и божества,без да осъзнава своята божествена сила в себе си.
    Религиите и партиите защо разделят хората и кой всъщност има интерес от това разделение?
    Снопа пръчки може ли да бъде счупен когато е обединен или ако се пръснат пръчките лесно се пречупват?
  • 103 Перфектен

    24 5 Отговор
    Тиква, тиква ама ни разката фамилията с мутренските му способности. Докато Тиквата не я хвърли на прасетата няма оправия.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Мимси

    13 8 Отговор
    Всички участници в беседата са малоумни ,всички изпитват яд,че не са на мястото на другите отгоре,никога няма да се оправим,защото сме зависливо и злобно племе,едни цигани да вземем те са много по единни!!!
  • 107 ЪРП

    14 7 Отговор
    ТОЛКОВА Е ПРИМИТИВЕН ,ЧЕ ЧАК ТИ СТАВА "СИМПАТИЧЕН" НЯКАКСИ....!!!!!!!
  • 108 Зузу

    12 16 Отговор
    Авторът да отива да си гласува Кака Кури- Техноимпексова и да не ни занимава с плиткоумието си!
  • 109 Цар Вул

    15 7 Отговор
    До "Николай"Ама ти си много прозд бе уфен!!Ако едно политическо лице влезе в изпълнителната власт трябва да се самоизключи до свършване на мандата му!Бил съм кмет и знам отлично тнова!Явно ти си ГРОБ-ар щом така яростно защищаваш Боко Тиквочев Пожарникарски!!!!

    Коментиран от #115, #141

  • 110 Импийчмънов

    9 14 Отговор
    Ей, фактологични болшевишки измекяри.На тиквата да му ядете тикве'ника!!!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 недостойни

    10 15 Отговор
    Големи болшевишки рубладжии сте Фактор Човекът който измъкна държавата от фалитите от комунистическите управления не заслужава тази злост и хули от ваша страна Продавате душата си за жълти копейки

    Коментиран от #116

  • 113 Съвременник

    18 4 Отговор

    До коментар #79 от "Рум":

    Истината е , че не се направи прехода 90 год. Както трабваше ! Всички знаем през 45 г. Другарите какво направиха ? Същото трябваше да се направи 90 та , защото такова понятие мирен преход не съществува ! Изчиства се всичко до 9 то колено и се почва на чисто ! Защото иначе става лайняна работата като сегашната ! Такива са правилата на преродата .
  • 114 Съвременник

    8 2 Отговор
    Истината е , че не се направи прехода 90 год. Както трабваше ! Всички знаем през 45 г. Другарите какво направиха ? Същото трябваше да се направи 90 та , защото такова понятие мирен преход не съществува ! Изчиства се всичко до 9 то колено и се почва на чисто ! Защото иначе става лайняна работата като сегашната ! Такива са правилата на природата .
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Шопо

    11 8 Отговор

    До коментар #112 от "недостойни":

    Виж статистиките на Евростат, МВФ и ООН. Те определено не са червени чугуни. Можеш да прочетеш и доклада на Държавния департамент на САЩ за България от началото на тази година - а и те не са червени, ако не си забелязал.
    Може би ще ти просветне,че точно борисоф ни закопа твърдо на всички последни места в ЕС. И стигнахме дотам, че по ниво на жизнения стандарт сме след Малави и Габон. А минималните пенсии в по-бедните от нас Македония и Албания са два пъти по-високи от тези у нас!
    Да споменавам ли за външния ни дълг, който стигна незавидните 64% от БВП?
  • 117 Бивш канадец

    17 6 Отговор

    До коментар #115 от "Жалък, тъп народ":

    Дали? А кой премиер в ЕС нарича народа си "прост" и "мат'рял"? Кой политик в ЕС казва не "Ще ги победим", а "Ще ги биеме"? И кой политик в Европа (не само в ЕС): непрекъснато се оправдава с предишните - нищо, че вече 10 години е на власт? И кой политик в Европа за 20 години във властта няма нито един завършен мандат?
  • 118 любо

    4 5 Отговор

    До коментар #38 от "Тръмп":

    Що , сега да не би да преядохме при Боко ...!!!
  • 119 Мимси

    3 3 Отговор
    Само статистиката седим,че леля Тарантулка все е с едни гърди напред и отпред!!!!
  • 120 Чапачапа

    2 8 Отговор
    Тази година ще строим завод за полупроводници догодина за цели проводницу
  • 121 КОЧА

    9 3 Отговор
    ТОЙ ВИ НАПРАВИ ХОРА ОТ ТИКВИ И ТИКВАРИ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ С ПРАЗНИ ТИКВИ ..........................................

    Коментиран от #125

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Зайко Байко многознайко

    6 6 Отговор
    "Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, западните Балкани, Румъния, Франция до Саудитите допря и накрая при Тереза Май се озова. Всичките обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега.Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят! От както Гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е " изпълнено", но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия, почукат го по зелената балка и казват,
  • 124 Зайко Байко многознайко

    6 3 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 125 2323

    7 2 Отговор

    До коментар #121 от "КОЧА":

    Докато има тиквеници, ще има и тиква
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Неутрален

    7 9 Отговор
    С вашите простотии където пишете за Борисов настройване много хора да гласуват за Герб включително и мен.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Въпрос

    1 2 Отговор
    Какво ще стане с избори на които отидат само администрация , платени цигани и родата ? Примерно 10-15 % от имащите право да гласуват. Това какво би трябвало да покаже на Авропата ? Бюлетин със нарисуван "среден пръст" като какъв се брои ?
  • 132 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #115 от "Жалък, тъп народ":

    Защо боко е станол пожарникар? Нее защото иска да спасява хора а защото баща му е шеф на пожарникарите.(истина)
  • 133 Националист

    5 2 Отговор
    Да не забравите да гласувате за умника?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Обикновен човек

    6 1 Отговор
    Простак от класа
  • 136 нервен

    3 0 Отговор

    До коментар #90 от "Бай хой":

    Да ве схванах ...ама това е закъсняла мярка ... Румънците го направиха това преди 30 години ... ние не разстреляме Живков ..пожалихме го !!! 10 години след това съдбата ни даде нова възможност да разстреляме Жан Виденов...ама пак не ..и на него се размина ...и не мисля че си прав за това че няма значение кой ще дойде след това ... напротив даже ..много е важно когато се почва нещо на ново да се положат здрави основи ...нали схващаш какво имам предвид

    Коментиран от #148

  • 137 И аз да кажа

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "Усмивката":

    Просто виждаме в Евролистата на БСП на избираемите места три ченгета и два руснака, от предполагаеми 6 до 8 депутата.
  • 138 И аз да кажа

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "ОТКАЧАЛНИК":

    А следващите крадци вече загряват, че десет години аут от крадене ги изнервиха и озвериха, та не искат да чакат избори.Даже на работа спряха да ходят(парламента) и пак заедно с ДПС, дето все ги прикачват на Борисов
  • 139 Я стига

    2 5 Отговор

    До коментар #85 от "патриотъ":

    Нито съм смятал Живков за Тато, нито наричам Борисов тиква. Така правят невежите мързеливци, за които соцът е хубав спомен!
  • 140 Какво следва

    4 3 Отговор

    До коментар #98 от "Бай хой":

    Нали и ГЕРБ били комунисти, ама от по- долния ешелон?
    - защо тогава го плюете и гоните?
    - като са от втория ешелон, значи не те са направили грешките и имат пълно право да обвиняват властималите. Много са ви кухи аргументчетата! И понеже ГЕРБ били комунисти от по- дребните, дай да доведем баш главатарите щото са огладняли в опозиция. И очакват хората, дето не траят никакви комунисти да ги подкрепят. Е, не , мерси!
  • 141 И аз да кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #109 от "Цар Вул":

    Той не е в Европарламента, за каквото е вотът. Станишев на времето да не би да излезе в отпуска? Зорът е да се попречи на всички проекти, които не са руски
  • 142 Яверт

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "нервен":

    Дааа. Ми алтернативната не трябва да се търси в парламента. Тия ги знаем. Но къде да търсим?
    Пример:преди време гледах едно предаване на Минчо Христов. Гостът му май беше бивш служител на данс. Човека обесняваше за далаверите в държавата и че има документи [във службите] зо всичко. Та същият беше тръгнал да организира срещи с хората. Имаше назначени дати в разлучни градове но те се разпространява ха само в нета. Защо ли никой не му дава. Гласност?
    Та така. Живеем в мътно време. Трябва да търсим просветители а тях властта ги крие. Оглеждайте се и мислете! Има човеци.
    Ще стане бавно, много бавно, но ще стане
  • 143 IQ-gorian

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Зара":

    Не знам колко трябва да си прост, за да харесваш тиквата
  • 144 Георги Ф

    1 3 Отговор
    Когато си на топа на устата и 10на журналисти те атакуват постоянно . не за да науат нещо от министър председателя , а да изкажат тяхните си тези е нормално да изпускаш и неточни коментари. Борисов не е върха на словесната еквилибристика. Той не е месия , а просто човек , за разлика от ония "не човек а желязо".В един момент ще го видите събран и точен в оценките , в друг момент по хъшлашки ларж в оценките и цифрите ,което дразни първо червените кхмери .второ високообразованите интелигенти ,дразни и мен. В държава в която в продължение на 45 години управляваха каскетите и другаря ви ТЖ какво искате да дойде някаква образована мижитурка ,която ченгенца и Иво Христовци да му подшушват какво да прави и мишките да мишкуват. А относно апартаменгейт , това е върха на тъпотията . Какво станало ,какво да стане. Прокуратурата няма никаква работа в частните взаимоотношения на покупка и продажба . Сделките били обявени около данъчната оценка и не било морално. Данъчната оценка незаконен институт ли е . не е. Ако сделките имат връзка с корупция ОК . Що ми се струва ,че тези апартаменти са прах в очите на хората ,за да не питат за големите мангизи ,които изчезват. Май в основата са групите около Арабаджиеви ,Миню Стайковци които плащат на ченгенцата , а и те са такива или поне някои от тях ,завличащи държавата с милиарди от неплатено ДДС и данъци. А и неразбрахте ли , че терминът властимащи в България не се отнася до управляващата партия ,а до онези отзад които са купи

    Коментиран от #147, #151

  • 145 Чичо АДИ

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Кико":

    Ти да не си измислил крилатата фраза "Ханку брат " каквато Тиквата такъв и Бостана !! Тиквоча се изказва като най-големият "Ерудит" гледам че и бостана е с "Ушанки те" Първо да идете на училище , после да се научите да пишете и да говорите и накрая изливайте мозък че се излагате пред гостите ! То Тиквата се изложи вече сега чакаме нови бисери !!!
  • 146 Борис

    1 3 Отговор
    Още един Сашо Диков. Всичко, което прави Борисов е лошо. За добри неща и успешни изяви и дума не може да става. Е, така е много лесно ,стоиш отстрани и плюеш ли плюеш, но друг да работи а ние да му търсизм кусура.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #136 от "нервен":

    И що ще разстрелваш Виденов? Щото не крадеше. Може би защото сащ и ЕС наложиха санкции и блокираха плащанията към България и организираха преврата от 1997година? Или трябва винаги другите да са виновни? Жалки са ти напъните да оправдаваш престъпленията на ГЕРБ. Това че някога някой не си е получил заслуженото не значи че трябва да оставим гербавата тиква ненаказана.
  • 149 Nik

    1 1 Отговор
    Чета статията и коментарите и недоумявам,дали тези хора които пишат са нормални?Господин Шумов,авторът на статията,не прави анализ,а просто "нахвърля","на парче" отделни епизоди,целящи уронването на престижа на министър-председателя на България-Бойко Борисов!Епитети,като "тиква","прост"и други,само показват злобата,мразенето,ниската култура,както на автора на статията,така и на всички "коментатори",които обиждат министър-председателя на България.Никой не твърди,че министър-председателят е еталон за интелигентност и възпитание!Никой не твърди,че Борисов е идеален,като политик и министър-председател!Както всеки и той греши,както в управлението на държавата,така и по отношението на кадрите в ГЕРБ.Тези хора,които пишат с омраза и обиди към Борисов ,не разбират,че в България има законно избрано правителство и това правителство е овластено да управлява държавата.Да,всеки има право да изразява мнение,по един или друг въпроси,но трябва да има респект и уважение към това правителство и всички институции в България.Да,има корупция,има престъпления от хора по "висшите етажи" на институциите,но не всички хора във властта са мафиоти и престъпници!Има много честни хора,които изпълняват своите задължения съвестно и отговорно!Дали това правителство изпълнява програмата си,която е одобрена от политическите сили,участващи в управлението,ще си "проличи"на следващите избори за парламент,когато хората ще гласуват.Ако са доволни от управлението,ще изберат същите политически сил

    Коментиран от #150

  • 150 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #149 от "Nik":

    Ники .А ти взе ли си заплатата.Щото много други не са
  • 151 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #144 от "Георги Ф":

    Да разбрах те...той е ПРОСТо човек.
  • 152 Хитлер

    0 0 Отговор
    Шът, я тихо селянчета, аз ще ви оправя, гласувайте за мен. Работа на всички вас съм намерил. От пролет до късна есен на полето. Синове и внуци пак да отбиват задължителна служба ще ги взимам, барем малко по мъжествен станат, дъщерите ви на труд ще науча впрегнати в бригади в новооткрити текезесета. А вие вместо само да жулите ракия и да ръсите простотия, ще чистите паркове и градини през уикиндите. А през останалото време кравите да пасете,. А които не му харесва в Дунав ще го натикам.на всички новозабогатели парите ще им вземем в полза на народа, ще изградим поне по един голям завод във всяко едно населено място. Във Варна ще се строят кораби, в Бургас фрегати, в Ловеч Самолети, в Пловдив танкове, а в селата консервени комбинати и винпроми. Неви обещавам, а налага ви и до 5 години ще сме най-добре на Балканите. Ще приемем поне 30-40 милиона бежанци, и те са Хора, и ще създадем най мощната икономика и армия непобедима. Даже и руснаците ще ни завиждат и уважават. Да живее нова България. А и за утеха ще спра тази Хамериканска измишльотина Интернета, закриваме окончателно фейсбука.
  • 153 коментатор

    0 1 Отговор
    Като за министър председател ББ-тиквата е супер елементарно парче. Но като има такава публика която му се радва, (все още ). То неговите бисери край нямат. Като кажат кой е алтернатива. Нима искате да кажете, че от 7 милиона българи, той е единствено най-достойния. Оставете и БСП. Ако твърдите, че само Борисов и Нинова са алтернативата, значи сте по-елементарни и от ТИКВАТА. Ето вижте Украйна, намери си един комик и хоп президент. И съм сигурен, че ще е по добър политик от нашата ТИКВА и по- малко КРАДЛИВ. /обзалагам се/
  • 154 До факти

    0 0 Отговор
    Кой стои зад вас?
    Защо побликувате само и единствено гледната точка на БСП?