Last news in Fakti

5 Юли, 2019 10:08 2 920 6

Край на ерата Жозеф Дол

  • жозеф дол-
  • енп-
  • европейски парламент

Всички български евродепутати са излюпени в една ръждясала политическа система и останаха като сираци, зарязани в горите Тилилейски

Край на ерата Жозеф Дол - 1
Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Спомняте ли си за Румяна Желева, издигната за еврокомисар? Предизборните митинги и съответните билбордове, на които един френски гост вдигаше ръката на Бойко Борисов в знак на бъдещата му победа? Помните ли набутването с обувалка на Ал.Йорданов в листата на ГЕРБ?! Тези и други десетки вмешателства във вътрешната политика на България направи бившият френски кравар Жозеф Дол. Подобни взаимнопартийни любезности за в бъдеще Еманюел Макрон не желае да вижда. Каза съвсем открито, че ще се бори с всички свои сили срещу тях. Заяви открито, че ще сложи край на нечистоплътните партийни нагласи. Макрон го направи като посочи Урсула фон дер Лайен за председател на комисията. Не било демократично?! О-хо-о, елитни български демократи, демократично ли е съставянето на избирателни списъци на десницата от немските фондации Фридрих Еберт и Конранд Аденаур? Заповедническото поведение на Жозеф Дол и най-вече вашето чуждопоклонничество?! Паричните потоци, които ви изстреляха в Страсбург и които попречиха на по-достойни от вас, да представят България?

Огледайте се, не само на ляво и на дясно! Мнозинството европейци прозряха борбата на Макрон. Само българските евродепутати са кисели. Всички са излюпени в една ръждясала политическа система и останаха като сираци, зарязани в горите Тилилейски. Връщане назад няма момчета, колкото и да се вайкате, освен родните репортерки, никой не ви чува. Десницата на чичко Дол, с нейните парични улеснения, е пътник. Предстоят големи промени в Брюксел и Страсбург. Учете езици и не изпускайте влака!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумира на дпс

    25 0 Отговор
    Либерални педали. Мазни прасета.
  • 2 меринджей

    17 0 Отговор
    Проводници на чужди интереси, чуждопоклоници, начело с БиБи инкасатора... Срамота...
  • 3 ТОЧКАТА

    11 0 Отговор
    охооооо!!!Право куме,та в очи....Всъщност ,,войната ,,бедни/богати продължава и бедните СПЕЧЕЛИХА/изборите/ пък богатите ги изиграха вземайки ВЛАСТТА...

    Коментиран от #5

  • 4 дядо Йоцо гледа

    15 0 Отговор
    Фактът, че най-важните хора в Евросъюза се назначават с подобни пазарлъци и тайни срещи от група партийни функционери, говори за нивото на "демокрация" в ЕС! Няма конкурси, няма избори, няма предварителни правила! Гнусни пазарлъци и неясни интереси! Срамота! ЕС никога няма да бъде силен съюз с подобни назначения!
  • 5 Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТОЧКАТА":

    Промени към добро в ЕС? Това сигурно е някаква шега.
  • 6 Тууу дева

    0 0 Отговор
    Ми сеги кой ша бара Фандъкова по целулита ?