7 Август, 2019 18:00 14 405 66

Никой не може да спре ДПС, корумпираните политици и олигарси в енергетиката

  • петър илиев-
  • енергетика-
  • аец козлодуй-
  • тец марица изток-
  • нек-
  • делян пеевски-
  • христо ковачки

Това разбрахме от искреността на Петър Илиев

Никой не може да спре ДПС, корумпираните политици и олигарси в енергетиката - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За хората, които следят енергетиката интервюто на вече бившия шеф на НЕК е изключително показателно. Защото покрай обидата от уволнението той казва истини, които публиката изключително рядко чува.

Не е тайна, че имаше натиск, включително т.н. от работодателските организации, за неговото отстраняване. И това беше използвано от ДПС, поне за обществена легитимация, на скритите ходове. При определяне на средно претегления интерес в работодателските организации, очевидно се отчитат и интересите на търговците на електрическа енергия.

Ясно е, че уволнението на Петър Илиев е дошло с разпореждане от премиера. Само той може да преодолее нежеланието на министър Петкова да се раздели с един от малкото хора, които се стремят в рамките на възможното, да остане извън схемите. Не че не е участвал, но явно само е обслужвал най-необходимото, но и не рязко нарасналите апетити на корпулентните на власт.

Какво каза Петър Илиев?

Това, че в енергетиката цари пълен хаос, процесите са на самотек и спасението е поединично, без никаква идея за защита на системните интереси, за оздравяване на държавната енергетика, за натрупване на някакъв буфер от инвестиции и стабилност. Грабят и крадат като за последно. Един милиард лева годишно според Илиев се губят от износа на електроенергия, сума която е в пъти над инвестициите и печалбата в сектора.

Ключовото разкритие е че „евтината енергия“, тази която държи цените ниски у нас, се продава в чужбина. Само това изречение е достатъчно за разберете дълбочината и силата на труса.

Под „евтина“ се разбира електроенергията от АЕЦ „Козлодуй“, а именно от там идва новия шеф на БЕХ Жаклен Коен. Именно от там бяха направени „нагласени“ /по думите на Петър Илиев/ търгове с предварително определени печеливши. Макар че бившия шеф на НЕК си спестява имената – те са известни, основните играчи са свързани с Ковачки и Пеевски. Има и други, но всички те се „отчитат“ при двамата „главни“. Те пък се протекционират от прокуратурата, която покрива всичко.

Защото това, което става се квалифицира по най-тежките членове на НПК и без личната намеса на главния прокурор все някой прокурор може да „сгреши“ и да разследва. Иван Гешев само ще подпечата старата схеми и зависимости.

Петър Илиев не казва имена, защото вероятно се страхува за живота си. Винаги, когато стане реч за евтин ток и АЕЦ „Козлодуй“ и някой наруши омертата, следва хроника на предизвестена смърт.

Препратките, които Петър Илиев прави, към назначаването на новия шеф на БЕХ от периода Орешарски е пряко позоваване на свързаността му с Мултигруп и Доган. От гледна точка на стандартите на българската медийна и публична среда това си е направо откровение. Неслучайно Европейската инвестиционна банка отказа да даде вече уговорен заем за интерконектора Гърция – България, докато шеф на основния акционер в компанията е човек свързан с ДПС. Аргументацията е изключително ясна и категорична – персонален риск. Сигурен съм, че назначилите го не бяха пресметнали тази част от уравнението, но не им пука. Последната им грижа е интерконектора – ако не стане, още по-добре.

Обърнете внимание, не става дума само за новия шеф на БЕХ, но и за друг „герой“ от Мултигруповите времена на Орешарски – Иван Йончев, който го замества начело на НЕК. Тоест контролът на Доган, Пеевски и Ковачки става тотален. Иван Йончев също е награден от задкулисието за евтиния ток от АЕЦ „Козлодуй“. През 2014 година, като шеф от българска страна в компанията „Южен поток“, Иван Йончев произнася сакралните думи „Южен поток“е по-важен от газовите връзки!?“. Не е трудно да се предполага, че при неговото управление на НЕК ще се активират всички проекти с руско участие, включително АЕЦ „Белене“ и газгенерационни проекти по линия на Турски поток.

С тези назначения начело на БЕХ и НЕК, Пеевски и Ковачки могат да свалят всяко правителство. Предизвикват криза – виновно е правителството, хората на улицата и ….. Най-много да се наложи да „уволнят“ някой от „своите“, но те са непотопяеми кадрово. Рано или късно се връщат. Виждате че в енергетиката се въртят едни и същи хора и тя системно и закономерно потъва.

Забележете, Теменужка Петкова отстранява Йончев за „несправяне с работата“ (!?!) и сега пряко нейната воля го връщат. Което означава че текат процеси, които обезсмислят оставането и на този пост. Защото става просто параван. И няма кой да я защити, държавата отсъства, а главният прокурор не само текущо, като Цацаров, но и в перспектива, като Гешев, ще бъде пленен.

Ако случайно се чудите какво е определението на мафия – прочетете интервюто на Петър Илиев.

Не е толкова трудно да се разбере защото схемите са с най-евтиния ток – просто печалбата е най-голяма, десетки милиони на сделка. Защо пропускат да затворят замърсяващите централи на Ковачки, които горят в тях италиански боклук, отново против всякакви правила и закони? Италианците си спестяват въглеродни емисии, ние като потребители на ток, плащаме.

Ако допуснат този „евтин“ ток да бъде продаден у нас, ще натиснат цената надолу и печалбата ще им се свие. Изобщо не им пука, че приходите от износ на ток, реално се вземат от джобовете на българските потребители. Бедността не се ражда от друго, а от отнетите и преразпределени доходи от една корумпирана върхушка като Пеевски и Ковачки, прикривана от Пеевски. Работодателите знаят прекрасно, но и те си мълчат. Защото я прокурор, я НАП ще ги погнат.

Но НЕК и държавната енергетика са мека цел и винаги удобни виновници. Да сте видели медиите да разкриват какво става в ТЕЦ-овете на Ковачки или Доган? Мълчат, защото имат кредити за връщане.

При това положение оставането на Теменужка Петкова на поста е въпрос на малко време. И от Борисов вече нищо не зависи. Естествено винаги може да има и „дежурно“ обяснение – ДПС да му е гарантирало да се справи с недоволството на бизнеса и да му гарантира власт до ноември. Като междувременно новоназначените гарантират финансиране на изборите.

Чест прави на Петър Илиев, че признава за тоталната ненужност на студения резерв. Той просто е скрита форма на държавно субсидиране на Ковачки и Доган. Ето казва цялата истина – повреда в АЕЦ „Козлодуй“ и изключване на блокове при авария, се балансира не от техните централи, за които държавата плаща над 52 милиона лева на година, които се разписват от министър Петкова, а от НЕК, от ТЕЦ „Марица-Изток-2“, която е лишена от студен резерв!? Илиев го казва „право куме в очи“: „На едни плащат, други работят“.

Както писах вече, държавата е в режим на свободно падане и сблъсъкът е неизбежен. С тази скорост на разпад, не е сигурно че нещата няма да се сгромолясат много по-скоро в рамките на събитие тип „черен“ лебед.

Иван Гешев днес ви предупреди, да не се заблуждавате, че прокурорите, т.е. Пеевски и Доган, ще си бранят властта с всички „законни“ средства. Дали са законни или не, зависи от интерпретацията на прокурорите. И ножът и хлябът у тях. И парите – през олигарсите, които се наливат в джобовете на определени прокурори.

Явно вече са решили да разкарат Борисов, но ще го оставят няколко месеца на власт. Да не мислите, че Нинова или Радев, няма с радост да влязат в ролята на късния Борисов? Вижте как КПКОПНИ изчисти президента от обвинения за конфликт на интереси – назначава близката си бъдеща съпруга на два щата и няма частен интерес?!

Картаген трябва да падне – цялата тази гнила конструкция на властта трябва да се срине, защото в противен случай България е обречена.

Бел. ред. Материалът е публикуван в сайта bulgariaanalytica.org


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАКА МИСЛЯ

    152 5 Отговор
    Това което всеки говори на маса се потварждава от този господин !
    А то е -30 години грабеж с главен организатор -ДПС !
    Доган поставя и сваля правителства ! А за да го прави зад него стои велика сила която иска да сасипе БГ ! Колкото и да е умен и прозорлив Доган не би могал да направи сам това което направи и продалжава да прави !

    Коментиран от #15, #16, #37

  • 2 ГЕНЕРАЛНОТО РЕШЕНИЕ

    54 55 Отговор
    ГЕНЕРАЛНОТО РЕШЕНИЕ Е "ТЕРМИНАЛ 2"
    БЪРЗО,ЕФИКАСНО,ЗДРАВОСЛОВНО .
    НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ !
  • 3 Гост

    36 25 Отговор
    Че се бега....
  • 4 ред

    128 0 Отговор
    За тези измамници и крадци-конфискация и смьртно наказание

    Коментиран от #36

  • 5 NO PASARAN

    90 4 Отговор
    Много ми се иска да оцелеем и да бадем уважаван народ ! За 30 години ни манипулираха жестоко и ни запратиха в нокаут ! Но народа ни е силен ! Няма да ни докарат до нокдаун ! Няма да позволим !
    No pasaran ! /няма да минат / !

    Коментиран от #7

  • 6 Valio

    79 5 Отговор
    Национализация иначе няма оправия.
  • 7 ПЕНСИОНЕР ИЗМЪЧЕН

    84 7 Отговор

    До коментар #5 от "NO PASARAN":

    Кой няма да им позволи приятел !!!! У нас няма опозиция ! Народа се е предал ! Останахме пенсионери и цигани ! Младите и умните бягат !

    Коментиран от #47

  • 8 ПЕШО

    25 37 Отговор
    Спасението е ТЕРМИНАЛ 2 и както каза един познат който заминава след 10 дни за Англия личната карта от БГ я къса и гори за по сигорно

    Коментиран от #54

  • 9 Иво

    91 1 Отговор
    Смърт за крадливите олигарси, оставете евтиния ток за народа, изнасяйте скъпия! Ей, не се наядохте, ей, .....На оня свят никой нищо не си е занесъл!!!
  • 10 Да да

    25 24 Отговор
    Слави и Костадин Костадинов ще им убъркат срането
  • 11 Стефан

    71 6 Отговор
    Никой не може да спре ДПС. Нека сега всички българи да разберат колко милееше Сакскобурготски за България, един продажник дето даде пари и власт на една етническа партия, сега не си зная парите , НАШИТЕ пари, сега ако помните къде беше Доган и ДПС при Костов, в девета глуха, но ви изпързаляха с поредния / спасител / на когото не пукаше за вашето благополучие, а за неговото, дойде гладен и безимотен, а си отиде с пари и имоти за милиони, за нас пак останаха надеждата, но и тя вече не иска в България, като всики бежанци.

    Коментиран от #13, #14, #31

  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    44 1 Отговор
    Управляващите легитимираха понятието ЕНЕРГИЕН СЕКТОР. вместо ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА . На пръв поглед незначителна терминологична промяна, пръкнала се от крадливите политици в Народното Събрание, но създаваща условие за разпарчальосване на Българската енергетика. Секторът може спокойно да се разрязва и да се раздава, докато системата е единно цяло. Разкъсването на енергийната система на България доведе до неблагополучията и застоя в енергетиката ни.
    Понятието енергиен сектор е въведено от 39 НС, вместо енергийна система, с цел разкъсване на енергийната ни система на отделни тецове и мрежи и тяхната приватизацията под формата на ЕРПта, ТЕЦове-търговски дружества и един куп неефективни частни ВЕИ инсталации.
  • 13 Истина зла

    50 3 Отговор

    До коментар #11 от "Стефан":

    Сакскобурготски- комарджия и пройдоха ! Но се оказа царския номер на тези дето ни сасипват ! Бойко и той ! Много добре ни изиграха !
    И двамата им направиха имидж на спасители ! А единия се оказа комарджия другия крадец на автомобили в Унгария !
  • 14 Фалшива партия

    61 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стефан":

    ДПС е противоконституционна ! Но никой не я спря даже Иван Костов не посмя ! Истината е от коментар 1- зад ДПС стоят врагове на БГ !!!!
  • 15 Елтехник

    45 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТАКА МИСЛЯ":

    Не е Доган , а едни ченгета които са си присвоили държавата. Доган е само част от задкулисието което обира държавата . Отделно в отделните министерства ,агенции и контролни органи ,са се настанили мародери ,които работят за собствен интерес влизайки в комбина с тези мародери. Много говорят за лошите управляващи / сиреч ГЕРБ/ . Само ,че никой не ме е убедил ,че те са реално управляващи , управлява задкулисието ,което с манипулации , заплахи и измами си прокарва личния интерес. Борисов трябва да реши , да ли да си заложи главата срещу тези уроди или ще бъде пуснат по бързата писта към долната земя.

    Коментиран от #17

  • 16 Алфа Ромео

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "ТАКА МИСЛЯ":

    Великите сили са две, САЩ и Русия, коя е според теб???

    Коментиран от #18

  • 17 Лошо много лошо

    27 3 Отговор

    До коментар #15 от "Елтехник":

    ДА ! и 1 и 15 сте много прави ! Не напразно се говори за БГ като полицейска даржава ! И ЕС прекрасно знае това но си траае !
    Не занам защо си траят но е жалко за хората тук ! Помощ от никаде !
  • 18 туй беше

    31 5 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Ромео":

    И двете вредят еднакво ! Но мисля -ДПС е творение на сатаните от КГБ и ДС !!!!!!!!

    Коментиран от #23, #56

  • 19 РУСЕВ

    17 17 Отговор
    Автора е от сорта на Васил Филипов, Иво Минжев, Методи Андреев, Мартин Димитров. Не си губете времето да го четете. Винаги токът се е продавал на вън на цена много по ниска от тази за населението. ВИНАГИ.
  • 20 Centurion

    19 5 Отговор
    Знаем кои стоят зад ДПС .Знаем, че с радост ще обслужат всички интересни на този фактор,и ще му прокарат
    корупционните Енергийнитее проекти на даден етап,и при определена възможност. Само не зная ЦРУ защо спи, а не ги изпотрепе???Тези шайка действа против България и против нейното Европейско и Атлантическо интегриране!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 EugeneRes

    1 5 Отговор
    Hello. And Bye.
  • 23 Centurion

    27 1 Отговор

    До коментар #18 от "туй беше":

    Ако не беше Мадлин Олбрайт,и нейната брошка,ДПС щеше да бъде регистрирано на Кукуво лято!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Йозеф

    24 0 Отговор
    Базов товар в БГ - 101.68 лв. за 1 мегават. Словакия и Чехия - 76.00 лв. за 1 мегават. Разлика 25,68 лв. за мегават.
  • 26 анализатор

    23 1 Отговор
    От тази статия се разбира, че има "някой", който дърпа конците и на партиите.
  • 27 Гост

    7 0 Отговор
    Споделете това видео да достигне до повече хора!
    Благодаря ви предварително!
    Историята на вашето поробване

    https://www.youtube.com/watch?v=0GDx7uUg-Nw&feature=youtu.be
  • 28 Behemoth

    9 10 Отговор
    ТИКВАТА не е ходил на гости и на тия ...освен това е отскоро премиер и не е запознат с безобразията на Станишев и Орешарски.....иначеееее........
  • 29 розово

    18 5 Отговор
    За първи път чувам че се краде под закрилата на прокуратурата.Ха ха ха.
  • 30 Петър

    34 0 Отговор
    Борисов, Борисов....! Стана за смях и резил пред целия народ.Как един не" попита" Доган от къде са му парите за ТЕЦ Варна!? Как един прокурор не намери смелост да направи проверка и да се самосезира!? Всички са страхливци и корумпирани! За съжаление БРАТЯ българи Доган управлява държавата. А за тебе Бойко мога само да съжалявам, защото много хора ти вярваха че ще се бориш с корупцията, а ти стана един от тях.?
  • 31 BG1000

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "Стефан":

    Според мен царя беше употребен.

    Коментиран от #32, #60

  • 32 Така е но

    26 1 Отговор

    До коментар #31 от "BG1000":

    Да употребен беше но срещу многомилионен хонорар ! Да не забравяме БТК !!! Нещо със стойност около 2 милиарда се продаде за 230 милиона ! После се препродаде на реална цена с участие на Цветелина Б. !

    Коментиран от #46

  • 33 ТА ЗНАЧИ

    12 7 Отговор
    ДОКАТО ЛАПАШЕ -МЪЛЧЕШЕ. СЕГА ВЪН ОТ ЧАДЪРА ВЗЕ ДА ПИШЕ МЕМОАРИ -ТИЯ ВИНОВНИ , ОНИЯ КРАДЕЛИ . ПАСУВАЛ - ЗНАЧИ Е СЪУЧАСТНИК И ТО С ГОДИНИ. ИДИ ПОДАЙ СИГНАЛ В ПРОКУРАТУРАТА, ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА МАЙКА ТЕРЕЗА -ЧИСТ И НЕВИНЕН. ПЛАЧЕ ПО САЙТОВЕТЕ. СЪЩИЯТ СИ КАТО ДРУГИТЕ, САМО ЧЕ СА ТИ БРЪКНАЛИ ОТЗАД

    Коментиран от #35

  • 34 ппрп

    9 0 Отговор
    тия от задкулисието,съда и партиите пионки като умрат тия милиони..милиарди какво ги правят???
  • 35 Стефчо

    3 4 Отговор

    До коментар #33 от "ТА ЗНАЧИ":

    Ти недей да говориш много... Много си курназ щото си пиеш ракията и си спокоен че няма да те удари инфаркта утре..
  • 36 Бах

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "ред":

    Няма нужда от празно говорене. Трабва и е нужна революция.Както казват комунистите нужна е ситуация.Ситуацията я има.Трабва само повод и той ще стане. Следва поголовно избиване на гадовете , от най високо ниво до облажилите се тарикати и мутри на местно ниво.Всички си ги знаем.Просто е . Избиване без жалост. Как няма един нов ЛЕВСКИ!
  • 37 gggw

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТАКА МИСЛЯ":

    дпс го крепят американците то е ясно

    Коментиран от #57

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Оня

    15 0 Отговор
    Братя Българи, обръщам се към всички, независимо от вероизповедание и етническа принадлежност, вдигнете се и спасете Родината. Иначе няма кой.
  • 40 Наблюдател

    15 0 Отговор
    Питам се НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ за нов ХРИСТО БОТЕВ , да събуди заспалия
    народ и да ИЗМЕТЕМ народните изедници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ISTINATA

    7 0 Отговор
    в АЕца "няма корупция"защото на ръководни позиций са само пенсионери,нАзначени на граждански договорИ

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ISTINATA

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "ISTINATA":

    Аз там работя,затова го знам
  • 45 Петко

    0 3 Отговор
    Може , смърта !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мъст

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕНСИОНЕР ИЗМЪЧЕН":

    За жалост си прав...последният да затвори вратата, но идват синовете и дъщерите им значи има какво още да се грабиииииииии хфхэгжашисчмкаиеь6щз
  • 48 ....:

    7 2 Отговор
    Хубаво де, ама защо го казва това чак сега? Все едно при него нищо не е било.
  • 49 Пушка

    8 0 Отговор
    Пушки и патлаци нали има? Ами хайде авджий ловци недоволни и уволнени полицай няма ли? Аиде те на пред и ние след тях брадви ножове вериги няма ли, само приказки и накрая на месеца кихаш 100 двеста лева ток и продалжаваш да си погасяш кредитчето с критично голямата си лихвичка и Ротшилд щрака с пръсти! Няма да Ни бъде. Па и да не продължавам;прочие и прочие. Че ш стигна много надалеч па нема смисал от приказки! Дела трябват не думи. Тъй ли беше казал ДЯКОНА. Добре че няма гроб че щеше да са варти из вътре. Много сме смешни и жалки, жалко за пролятата кръв на НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ И РЕВОЛЮЦИОНЕРИ! Или тя наща революция тиха джендарска. От дядо знам - '' Революция без оръжие не се прави! И т. н. Да не задалбавам още.Та ДПС НЯМАЛИ МЪРДАНЕ АДИ БРЕ, ИМА, АМА НЯМА КОЙ.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Зайко Байко многознайко

    5 1 Отговор
    Прави сте ! И тези, като онези. Помислете тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ви напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя избора ни се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че сте всеотдайни към ГЕРБ, както комунистите, но това идва в разрез морала ! Имате потенциял да разберете, че Славуца Плехановна е най-големият манипулатор и промивач на мозъци. Когато в студиото му дойде Тиквоций Едно , толкова витиевато и по лакейски задаваше въпросите, че чак ми стана жал за него. След това Тошко сценаристът скочи на амбразурата да го защитава, като Павлик Морозов, но белята беше станала т.е. о@рахме се малко и флагът му на борец за правдини беше покорно склонен в калта на вербалният ( понос ) , демек ди@рия!
  • 52 Зайко Байко многознайко

    12 1 Отговор
    Нагъл, отвратителен, ушав шлифер с особена форма на главата тип каунЬ, Цецо Крадецо върни заграбеното, плати си данъците. Нареди се в списъка на най-отвратителните крадци в новата история на България, като почнете от Гоце, Р.Овч., Костов аборигенният индо-европеец, великият приватизатор, "Царят" нашия пъдар, който така ни оправи за 800 дни, заедно с неговата кохорта от крадливи юпита, че още не знаеме на къде вървим, Доган На@ран, другият специялист по " художествена гимнастика" , специялист в състезанието с обръчи, Р. Овч. "великият енергиен гуру" на бедната ни Родина, Пикащият във фонтаните с вторият си псевдоним, Маджо Вика Румен, изключително отвратителен нагъл номенклатурчик, безгръбначното мекотело мистър Бийн, Соломон Трабантски, Московския "изключителен" ваксинален комбинатор, " майката" на нацията , жената Шива, стругар, министър и неуспял кандидат президент, забравих хубавото и крадливо Наде, комунистката крадла Елена Поппарфюмеровна , не на последно место Тиквоций Едно, доказан бандит, който управлява държавата, както са го управлявали него във времето на групировките. Всички заедно с трътляците в Парламента във затвора. Това са крадливи, национални предатели!
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    ТО ДНЕС И СОРОС СА ЗЛО АСВЕТЬТ СЕ РЬКОВОДИ ОТ психопати
  • 54 Айде бе !

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕШО":

    И след брекзит ,като ги изгонят всички българи , като си изгори личната карта .....????
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Алфа Ромео

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "туй беше":

    Вероятно си прав, но защо САЩ не се намесват тук по-категорично, все пак Руското влияние тук заплашва техните интереси!? Казвам САЩ защото почти всички знаем че ЕС от доста време е на колене пред САЩ.
  • 57 Паша

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "gggw":

    Зад Доган седят руснаците има й документи.
  • 58 Балканец

    4 1 Отговор
    Соларни панели на всяка къща, и ще разкажем играта на НЕК.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Мъка,мъка....

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "BG1000":

    Вервай си!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 MichaelSlalk

    0 0 Отговор
    Mercedes