Last news in Fakti

1 Септември, 2019 13:21 68 057 173

В подкрепа на Асен Йорданов и Биволъ

  • асен йорданов-
  • биволъ

Та, приятелят ми смята да закрие своята медия. И да си тръгне тихо от родината. Заради спокойствието на детето. Заради здравето на жена си. Заради своите нерви, които са на предела. И да, за собственика на Биволъ разказвам...

В подкрепа на Асен Йорданов и Биволъ - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Автор: Давид Мавродиев

Източник: EuroChicago.com

Никога не съм и повдигал публично лични въпроси. Но днес ще го направя! Защото каузата си струва, поради общественото ѝ значение. Имам много приятели. Ала, както е при всички, истинските са малко. Един от тях е голям. Не само голям приятел, а и голям човек.

Повечето знаят името му. Други го свързват с името на медия. Трети – с рогато животно. А за мен си е само приятел. И като казвам истински, имам предвид онази мъдрост – за приятеля, който знае всички твои слабости и въпреки това ти остава верен приятел. С него доста сме спорили. Имахме и такава караница, че с месеци не си говорихме. И въпреки това той ми остана приятел. Голям.

Но днес разбрах, че той си отива. Мисли да напусне страната. С жена си и детето им. Заради работата си. Заради медията му. Заради разследванията ѝ. Във времена на “стабилност” и “демокрация”. А било е време, когато го следят, запорират сметките му, поръчват го и даже се опитват да го убият четирима мъже. Но той оцелява. Не, не се маха. А защо сега? Как стана? Какво се промени? Днес, във времена на “свобода на словото” и “правото на волеизявление”, той е взел друго решение. Още ли не се сещате за кого разказвам?

Нека Ви подсетя тогава. Отгледан е от баба си и прабаба си. Още от бебе. Израства без майка. Тя създава друго семейство и има две деца. Израства без баща. Той създава друго семейство и има един син. Този полубрат ще носи цял живот само проблеми на моя приятел. Чрез неверните си статии по негов адрес и медията му. Понеже предпочита силните на деня пред истината. А приятелят ми, поет по душа, се оказва аутсайдер. Точно защото винаги търси истината, а не парите. За неговата журналистика фактите са важни. Свободата и независимостта също.

С тази идея създава първия и най-авторитетен сайт за разследваща журналистика в страната. И започват мъките, гоненията, заплахите, натискът. За да се стигне до 2019 г., когато чува от телевизора в дома си как прокуратурата смята, че неговата медия е поръчител на източването на лични данни от НАП. А той, като собственик, бил общувал със заподозрения за хакерската атака, чрез приложението “Телеграм”. Приятелят ми веднага реагира, обявявайки публично, че ще заведе дело за клевета срещу прокуратурата. Тъй като нито познава “хакера”, нито някого изобщо от фирмата му работодател, а приложение “Телеграм” дори не е виждал, а камо ли да го ползва.

Съответният отговор не закъснява. Засипват го с преписки, проверки, разследвания и ревизии. Първата ревизия от НАП, по анонимен донос, не открива нередности. Поради тази причина следва нова, пак по анонимка до прокуратурата, и така до безкрай. Или, докато не се намери нещо, за което да се хванат. Към днешна дата ревизиите са вече 5. Физически не се издържа. За психически да не говорим. Тежестта на натиска отеква с пълна сила и върху съпругата на моя приятел. Тя също напълно невинно е подложена на терор от държавните институции. В XXI век, в страна член на ЕС, с претенции за демокрация.

Ревизорите проверяват и нейния бизнес, както и всички, с които е работила през годините. Репресия в действие. Това е новата институционална бухалка. Вече няма лагери за дисиденти, а има поръчкови ревизии, нямащи край. Бройката им е абстрактна величина, клоняща до безкрайност. Крайните срокове също. Мъчението с китайската капка е за предпочитане, защото при него водата все някога свършва, за разлика от поръчковите проверки у нас.

Та, приятелят ми смята да закрие своята медия. И да си тръгне тихо от родината. Заради спокойствието на детето. Заради здравето на жена си. Заради своите нерви, които са на предела. И да, за собственика на Биволъ разказвам. За моя голям и истински приятел Асен Йорданов, познат сред ФБ-приятелите си и като Asso Giordany. Споделих историята му, за да се знае. Понеже няма да я намерите в статия, интервю, коментар. А е хубаво всеки да е информиран защо е паднал на браздата БИВОЛъ.

Г-н Бойко Борисов (Boyko Borissov), това ли Ви беше целта? Доволен ли сте от резултата? Кажете направо, гоните ли читавите хора от страната? Ако отговорът е “не”, тогава вдигайте телефона и се обаждайте на когото трябва, за да му разпоредите нужното, както направихте за Мишо Бирата. Няма какво да се лъжем, тук няма разделение на властите, а всичко зависи от Вас. И се решава с едно Ваше позвъняване. А, ако случайно отговорът Ви е “да”, значи сте съгласен да я има кампанията #ЗаминеЛиАсенБройтеИмен. Да видим колко хора ще останат на територията, за да ги управлявате, и откъде ще внесете работна ръка, за да се издържате от данъците ѝ.

И последно, не се подвеждайте от затишието. След него винаги идва буря. Ще я познаете по първата празна лодка сред вълните. А лодкарят, както разбрахте, се кани да я напусне…


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 313 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алф

    411 31 Отговор
    Смърт на всяко длъжностно лице, преследващо журналист, казващ фактите, това трябва да се прави.
  • 3 Българин

    71 346 Отговор
    ТУК МЯСТО НЯМАТ РУСКИТЕ ШПИОНИ И БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ!

    Коментиран от #6, #7, #92, #94, #110, #158

  • 4 мдаа

    469 33 Отговор
    ГЕРБЕРАСТИТЕ НИ ВЪРНАХА В 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК. РЕПРЕСИИ, ГОНЕНИЯ, АРЕСТИ И ЗАПУШВАНЕ НА УСТИТЕ.

    Коментиран от #123

  • 5 боко

    55 155 Отговор
    ама някои журналисти са откровенни лъжци
    за тях какво цветя предполагам
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Госあ

    172 11 Отговор
    Така стават нещата, малкото професионалисти във всяка една сфера стават хъшове рано или късно. Затова трябва да се мисли навреме. По турско и чорбаджийско къде са били журналистите ? Къде са били интелектуалците ?

    Коментиран от #153

  • 9 Сиромах

    270 16 Отговор
    Тая управляваща мафиотска сган може да бъде съборена само с въоръжен преврат!Така са наплашили огромната за мащабите на страната администрация че не смее да гъкне
  • 10 ЕееХ

    25 172 Отговор
    Това ли са слугите на руският господар ?!
  • 11 месара

    41 432 Отговор
    много дълга и безсмислена статия! на кой ше липсва бивола асенчо?!

    Коментиран от #113, #116, #154

  • 12 Цензура

    23 251 Отговор
    Не ходи в гората ако те е страх от Мечка.
    В днешни времена е така не виждам какво ревете да не сте знаели ава знаете и само товарите публиката
    Егоисти и нещо промени ли се кервана си върви
    Тиквата виновен може би или не комплекси гоним ли и това не се знае
    Как може човек да съчуства
    Гладът е по силен от тока Прабабата на какъв период се раждаме има ли интелигенция
    Целия пост е странен не бих го качил по тази начин Приятел .Обективност има ли .
    Една време за такива приказки в Беляне се ходеше
    Успех на човека в Чужбина и не забравяй че и твоя ред идва

    Коментиран от #61

  • 13 сикиш

    214 18 Отговор
    Бойко Борисов, с хора като брояча на бюлетини Михаил Константинов, може да бъдесвален от власт само физически, като Стамболов. По мирен законов път не може. Ще феодалства докато е жив.
  • 14 Стар бургазлия

    201 16 Отговор
    Познавам Алби и Асака от деца-и двамата са стойностни хора! Ще е жалко ако си идат...
  • 15 до 4

    205 12 Отговор
    Бе, не знам дали точно са ни върнали в 50-те години, по скоров края на 4о-те, когато според някои по стари хора, другарят Димитров завеща на 5 конгрес на Партията:
    - Внимавате, другари, властта да не попадне в ръцете на интелигенцията!
    И другарите от Греб внимават! Следват стриктно заветите и практиките на култа към личността Му!
  • 16 Мишо бирата

    180 12 Отговор
    бягай , спасявай се преятелю от тази диктаторска, престъпна държава ,, и ти можеш внезапно да умреш или да се самоубиеш......
  • 17 emo

    207 12 Отговор
    Целхта на ГРОБ е фашизъм. Като се огледам, в България с изключение на техниката и технологиите, всичко е както преди 30 г., та и по-зле. Откъдето тръгнахме, там се върнахме - цялата власт в една партия и в един човек.

    Коментиран от #32

  • 18 Магистър

    211 10 Отговор
    В тази мафиотска държава нищо читаво не може да верее Останаха пенсионерите и хората ,които нямат възможност да избягат и се примиряват за да оцелеят.Най бедната държава с най болните и обезверени хора.Няма край.Всичко се внася родното производство се закрива и мачка.От производители на всичко се превърнахме в консуматори на западни боклуци.Ликвидирахме си земеделието , животновъдството.Децата са в чужбина.На герберастите не им пука.Какво остана от хубавата ни държава?

    Коментиран от #36, #87, #161

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Bubbles

    111 25 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ...с претенции за демокрация.
    _________________________________________________

    Е ами това е демокрацията драги ми Смехурко, 89-та подскачахе като петлета и куткудякахте "Кой не скача е червен!" "Демокрация!" и пр. А сега я усещате с пълна сила и ревете щото се чувствате прецакани и излъгани. И СТЕ ТАКИВА!
    Някога така наречените СДС-ри обещаваха светло бъдеще, СВОБОДА и всичко най хубаво, разправяха как лошия комунизъм си отива и хората ще са свободни, всичко ще е прозрачно, ясно, честно и т.н.
    И бай Ганя лапна веднага.

    А каква е действителността?

    САЩ - Хората избират президент, после шепа старци с пари и влияние се събират и решават кой да е президента без значение какъв е вота на хората.
    Някакъв глупав евреин(Нетаняху или както там се казваше) си позволява да казва какво и как да правят хората в страни където той изобшо няма думата.
    Един рошльо загърбва волята на цял един народ и без да му дреме води страната си към най голямата катастрофа в историята й(да за брекзит става дума).
    Правителства играещи с мафията, вземащи дейно участие в разпространението на наркотици, създаването на зловреден софтуер с цел точене на данни и оше куп други "прекрасни" дейности ВКЛЮЧИТЕЛНО допускането и защитата на едни много "приятни" сайтове намиращи се в подземието...
    България не е изключение от правилото, вие споменавате Мишо Бирата, аз ще спомена Васил Илиев, Георги Илиев, Самоковеца, Маджо, Бай Миле, Клюна, Андрей Луканов...
    ..

    Коментиран от #21

  • 21 Bubbles

    112 6 Отговор

    До коментар #20 от "Bubbles":

    ...Андрей Луканов...
    ...и още куп други хора които се мислеха за безсмъртни защото имаха подкрепата на държавата, докато не си изпълниха функциите и не бяха ликвидирани от самата държава, поради което нормално няма дори заподозрян за убийствата им.
    Отделно все по нахалните интернет платформи изискващи все повече лични данни, вечния рев на приложенията на телфоните ни да си включим локацията, та стигаме до там че един клозет като фейсбук вече изисква КОПИЕ ЛИЧНАТА КАРТА на потребителя за да си потвърди самоличността. Това го разбрах случайно когато опитах да помогна на приятелката ми да отключи един неин стар акаунт...

    Това е демокрацията драги ми Смехурко - Изпростяване на населението, тотално следене и никакво зачитане на волята на хората, само гърч и гърч и гърч!

    А твоя приятел най после е разбрал че в България не става, щото там управниците са типично по ганьовски доста по сурови и гротески от западните които гледат да пипат по-леко, в България от как се помня винаги е било така както го описваш в статията - Не вървиш ли по свирката на тия дето трябва биваш смачкан на часа...
    ...но то като се замислиш навсякъде където има демокрация е почти същото.
    Честита ви свобода!
  • 22 Трън

    69 5 Отговор
    Що за действителност! Та такива хора не се нуждаят от контрол! Моралният им регулатор е от бъдещето до което питекантропите няма да еволюират никога и са живи светци! Разните органи няма ли мошеници за преследване, гонене и проверки, ами са тиквясали съвсем! И не Бойко пазят, той се е подсигурил, а собствения си уют!
  • 23 Простак

    71 20 Отговор
    агентите на КГБ и ДС са на власт в България , те режат те колят

    Коментиран от #38

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ПОЗНАВАЧ

    25 73 Отговор
    Ще остане, споко. Само тук са възможни такива лъжи и манипулации.
  • 26 Бряхххх

    55 21 Отговор
    Едно време можеше поне да отиде в ,,Свободна Европа"! А сега изборът и теляк в Испания, овчар в Канада или гей във Франция!
  • 27 Гостилничаря

    61 6 Отговор
    Стабилност!? Демокрация!? Свобода на словото!? Авторът сигурно говори за някоя държава! Едва ли става въпрос за разградения ни балкански двор.....!
  • 28 Давид

    30 142 Отговор
    А брат му , а баща му ? Това случайности ли са ? Не ни подигравайте . Да заминава за чужбина . Да види как се хляб се изкарва . Подъл плъх , няма да мръдне от тук този еврейски чехъл . Факти , ударихте дъното повече от блиц , честно . Освен жрици на любовта и предатели вече рекламирате .
  • 29 Жоро гоцев

    26 74 Отговор
    Е гадове,социалистически,вашата партия БКП БСП за 70 г. Доведе българите до просешка тояга. Къде са ви светлите бъднини?нали така сте лъгали хората. И продължавате безкръполно от името на БСП да лъжете и сега. Никои не ви вярва на лъжите. Бъдете проклети за вечни времена.
  • 30 Спасов

    46 7 Отговор
    Много жалко!
  • 31 Чъки

    75 8 Отговор
    Боколандците тормозят свестните граждани в България
  • 32 Райчо циганина

    88 15 Отговор

    До коментар #17 от "emo":

    преди 30 години бяхме по свободни и по спокойни ,, нямаше такива кражби убийства безразборни данъци , това не е никаква демокрация в България , а е див Капитализъм , за пари живи ще ни одерат кожите

    Коментиран от #34, #57, #60

  • 33 Жуков

    23 104 Отговор
    Извинете за невежеството ми. Чий син е този господин. Желая му приятно пътуване за Москва.
  • 34 Уфолога

    92 5 Отговор

    До коментар #32 от "Райчо циганина":

    Не е див капитализъм а феодализъм! 5 човека управляват държавата с камшик!
  • 35 123

    20 70 Отговор
    Абе, на тези медия адреса на фирмата не беше ли във Франция? За един приятел питам? Та, тоз журналист ще си иде у дома, няма да го напусне? И като е толкова хард, наеми адвокати и бегом в Страсбург! Там няма 6/5, ама може и нещо да лъсне за неговото д**Е!

    Коментиран от #96

  • 36 ,много точно

    22 4 Отговор

    До коментар #18 от "Магистър":

    Право в десятката
  • 37 Behemoth

    72 8 Отговор
    Всичко е загубено....мислещите хора са по малко от един процент и са аутсайдери на битово ниво ...тъпото племе от конформисти и откровени говеда ги ползва само за подигравка...няма надежда...
  • 38 Иян

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Простак":

    Нимааа?

    Коментиран от #81

  • 39 Подкрепа

    65 5 Отговор
    Трябва да се вдигнем,до кога ще бягаме
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ЪПсурд

    82 7 Отговор
    Точно тези които трябва да защитават журналистите от,, Биволъ" ги атакуват също както в гората до Перник милиционерите попречиха на журналистите да си свършат работата! Държавата е престъпна!!!

    Коментиран от #48

  • 42 А БЕ

    8 52 Отговор
    ДРУГАТА МУ ВЪЗМОЖНОСТИ Е СИБИР !
  • 43 Философа

    58 6 Отговор
    Правилото се потвърждава, нормалните бягат от това блато което се превърна държавата за последните 10 години!

    Коментиран от #76

  • 44 onq s konq

    20 84 Отговор
    От човек изпълняваш длъжността "Голям приятел" научаваме,че Биволът,Биволицата и малките Биволчета щели да СЕ МАЩАТ от БГ.Ама чакайте сега-Видяхте "дебелия" и беж да бягаме?!Има си едни СЪДЕБНИ ПРОЦЕДУРИ като "Разследване" например,ще приключи "по някое време",след което Прокуратурата ще реши дали да повдигне съответно и Обвинения.След това ще има СЪД,на който ще се види КОЙ е поръчвал кражба на лични данни и кой ги е публикувал, т.е. е извършвал ДЪРЖАВНА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ и ако са невинни,"Биволите" напускат БГ.Ако обаче СА ВИНОВНИ//99% вероятност предполагам,само Господ дава 100/,то следва да си ИЗТЪРПЯТ ЗАТВОРА,след което ще могат да се изнесат накъдето им видят очите.Ама така като видят Зора тия "Биволи" и да приплакват обидено "На си куклите,дай си ми парцалките" и си въобразяват че "ВСИЧКО ИЗПИТО Е ПЛАТЕНО",...ааа,не будем е.атся по такой параграф,...ИЗКЛЮЧЕНО!

    Коментиран от #46, #54, #163

  • 45 Tzvetko hristov

    10 72 Отговор
    Майски се от тук. Не във Франция,а в сибирския гулак. Тук в България нямаш никаква работа.

    Коментиран от #47, #55

  • 46 Философа

    80 14 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Неграмотник не виждаш ли че го тормозят психически човека, ясно е че делото следственото което тече няма да с получи обаче тормоз продължава! Купени държавни служители упражняват натиск със служебното си положение!

    Коментиран от #51, #75

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Давид

    41 11 Отговор

    До коментар #41 от "ЪПсурд":

    Недялко Йорданов - собственика на скандалната медия Пик , на който се плаща за да рекламира власта на Бойко и брат на този Ангел Йорданов . Та първия направи изкуствен скандал с шута - Слави Трифонов за да му вдигне рейтинга . Сагата с розите ! Същия цигулар и мартеници - продавач , властелина на хилядите болести , мекия адет и бездетното лошо момче Слави Трифонов направи подобен подарък на страхливата мутра Бойко Борисов . Сагата с контрола на правителството ! Циганина Доган 2 пъти ходи при Слави и предаванията са покрити в youtube . Всички тия са продукт на едно задкулисие и са във вечна оргия като членовете на сектата - свидетелите на Йехова .
  • 49 Антикомунисt 1

    81 6 Отговор
    Асене, само се бъхташ за тоз неблагодарен , нелогичен и егоистичен народ. Живей си живота и спри да го хабиш за идиоти. Ако народа имаше нужда от хора като теб, нямаше да се чувстваш, както се чувстваш...

    Коментиран от #72

  • 50 Комбина

    15 21 Отговор
    Но най-голямата напаст е комунизма!
  • 51 onq s konq

    10 25 Отговор

    До коментар #46 от "Философа":

    Философе,...Нито в личната ми карта пише че са казвам "Неграмотник",нито пък в ника ми има подобен НАМЕК.И запомни:НЕУВАЖЕНИЕ Е да се обърнеш към някой с думите "Абе - забравих ти името,ама няма значение...",защото със сигурност ЩЕ ИЗЯДЕШ ШАМАРИТЕ!ТА:...Твоите странни опити да предрешаваш Делото са меко казано "наивно-олигофренски",а за оказвания "Психологически тормоз" спрямо Бивола за който се застъпваш от органите би трябвало да му дадеш НЕЗАБАВЕН СЪВЕТ да ЗАВЕДЕ ДЕЛО за това!Всъщност ТОЙ би трябвало да ги знае тия неща ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕБЕ,ама що ли не го е направил досега...?!

    Коментиран от #70, #77, #130

  • 52 Циганин

    44 7 Отговор
    Изгледайте филма "Shadows of Sofia". Ще си обясните много неща от задкулисието. За Боко, за Пеевски и т.н.
  • 53 метреса

    14 7 Отговор
    Какво ти трябва да береш ядове за този повреден и изчезващ народ бе, човек! Стани метреса на властта като Волен и всички облаци ще се разбягат от теб! Преди години ми дойде на гости с цял бус студентки, една преподавателка и ти с Ладата! Най хубава бе съпругата ти, обаче...!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 С какво право

    26 0 Отговор

    До коментар #45 от "Tzvetko hristov":

    решаваш кой къде ще живее. Това ли ти е демокрацията. Та нали това е повода да рухне старият режим. И сега пак е пълно с заучени фрази и лозунги ама важат само ако ви изнася.
  • 56 За кого бие камбаната

    46 5 Отговор
    Човека ще се изнесе, и може би ще е по-добре за него. Проблема е за нас, дето оставаме, но явно така ни харесва.
    На раята не и трябва А. Йорданов, Кеворкян нали си е тука.
  • 57 Казуар

    23 1 Отговор

    До коментар #32 от "Райчо циганина":

    Пропусна да кажеш, че България фалира.
  • 58 НИЩО ЛИЧНО

    19 40 Отговор
    САМО ПИТАМ : КЪДЕ БЕШЕ ТОЯ С КУРАЖА И ДОСТОЙНСТВОТОТО , ЧЕ НИТО РЕД НЕ НАПИСА ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА ПЕЕВСКИ ОТ БСП, ТОЧНО ТАМ КЪДЕТО ЩЕШЕ ДА Е КОМИЧНО АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА СЕРИОЗНО !ЗАЩО НЯМА И РЕД ЗА ОГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ОТ БСП , ИЛИ СПОРЕД НЕГО ТОВА НЕ СЕ Е СЪСТОЯЛО ?!
  • 59 Хммм

    22 4 Отговор
    На тея дето управляват въобще не им пука да прибират данъци. Ако ще 0 да приберат. Те си имат сигурни субсидии за разпределяне от ЕС, всяка година. Затова не им дреме за бизнеса и го цедят, докато не изстискат и последната стотинка. Пък дали ще фалира някой си е негов проблем. Затова няма 'мощна икономика' и VW. А и затова аз отдавна се изнесох от БГ, за да мога да се развивам. Истината е, че само народен съд и доживотен затвор за едни 1000 човека ще реши въпроса. Ама не вЕрвам да се случи. Аз ако съм на мястото на човека, се изнасям от БГ и си движа сайта, някъде от Европа. Нека НАП му проверява фирмата тогава
  • 60 Мииии

    24 4 Отговор

    До коментар #32 от "Райчо циганина":

    Да но комунизма свърши с първият милион направен от комуниста , и всички комунистически лидери станаха по големи капиталисти от капиталистите !

    Коментиран от #80

  • 61 ще поживеем и ще видим

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Цензура":

    Звучиш ми като надрусан с власт и пари и си мислиш, че така ще си умреш, но трудно се умира спокойно, по този начин, ако следваш този път.
    Не създавай подобие на себе си, че такова щете изрови от гроба ти.
    Малкия камък в повечето случай, обръща талигата на участта,
    без значение от помоща, парите и страстта,
    най-често директно и светкавично в пропастта.
    Да можеш да чакаш и да знаеш за какво чакаш..
  • 62 несъгласен много

    6 13 Отговор
    по правило журналистите непрекъснато нарушават личното пространство,а да не говорим за личния живот на тези,към които са се насочили,само и защото искат и получават,а ако не-си произвеждат сензации.ПОГЛЕДНЕТЕ И ТАЗИ СТРАНА!!!А това,че разследват корупция и престъпления-е,да,това е правилната работа на ЖУРНАЛИСТА,и то само като се увери,че има такива действия-защото всеки,когото нарочат и не може финансово да се защити след това-адвокатите са особено скъпи за подобен тип защити-може да попадне в някоя рубрика-и от вестник,списание,преса,сайт-по много начини да се окаже виновен без дори да подозира----така че остава ЕТИКАТА.ПОМИСЛЕТЕ ВНИМАТЕЛНО,ПРЕДИ ДА ОМЪРСИТЕ НЯКОЙ-ТА ДОРИ И ВИНОВЕН-ИМА СИ ЗАКОННИ И УТВЪРДЕНИ НАЧИНИ ЗА "ОВИНЯВАНЕ"
  • 63 Пипи дългото чорапче

    28 3 Отговор
    Язък че беше хубав сайт.И да,човекът е прав.Не можеш да се бориш срещу системата.Не си заслужава.Няма и нищо вечно.Но съдбата на много хора ще е съсипана.И аз, на 50 уча нов език.Изход няма.Не се заблуждавайте че старата десница или напористата Нинова нещо ще променят.Или си с властта или трябва да просиш,пречупиш и да си без дух.Е,за това ли скачаме през 90те?
  • 64 До нищо лично

    3 2 Отговор
    Писа,писа само че ти не си чел.Но плюем без да знаеш
  • 65 Сиси

    5 18 Отговор
    Не познавам човека но който какво то си направи всеки да мисли а после да говори лъжи и жълтени всеки може да говори а истинати малко защото не са интересни

    Коментиран от #69

  • 66 Сиси

    5 21 Отговор
    Не познавам човека но който какво то си направи всеки да мисли а после да говори лъжи и жълтени всеки може да говори а истинати малко защото не са интересни
  • 67 Цветанка Тафраджийска

    18 34 Отговор
    Абе, точно Йорданов ли ще напуска България?! Жена му не беше ли една еврейка и двамата не печелеха ли от това, че им плащат да не пишат за някого? Точно така, Йорданов научава за някого от властимащите нещо нередно и за да не пише за него в своята "разследваща" медия, той получава пари чрез жена си, която пък "рекламира" властимащия и неговия "обръч от фирми"... Не ми ги разправяйте тези за "честния", огорчен и омърсен от нападките журналист, той е известен със своя слугинаж към властимащите...

    Коментиран от #152

  • 68 Lol

    28 5 Отговор
    Революция и трябва на България, революция.
    Бой, бой и пак бой. С мафията не може да се бориш с мирни средства.
  • 69 Мила

    30 7 Отговор

    До коментар #65 от "Сиси":

    Ако това което пише бивол беше жълто никой нямаше да ги репресира. Истината боли много повече от лъжата.
  • 70 773732727

    16 3 Отговор

    До коментар #51 от "onq s konq":

    На "културка" ли се правиш. Да ти кажа наистина си неграмотен, защото пишеш с грешки, езиковата ти култура по майчен език е като на средношколник, деветокласник. Книжки не четеш, а за да си познаваш езика и неговото изписване на бял лист от мисли, бая композиции от вагони трябва да прочетеш и то от всякаква тематика.

    Коментиран от #84

  • 71 Алфа Вълкът

    15 33 Отговор
    КАКЪВ ЖУРНАЛИСТ Е ТОЗИ ЛАКЕЙ НА БСП? ЕДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ИМАХА СРЕЩУ ДЖИ ПИ ГРУП и е това, всичко е лъжи и романи.

    Коментиран от #82

  • 72 Асене

    23 3 Отговор

    До коментар #49 от "Антикомунисt 1":

    Аз имам нужда от тебе. Не си отивай. От тебе имат нужда и тези които не вярват във теб ама не го знаят.
  • 73 Тръмп

    17 22 Отговор
    Асенчо от години живее в Париж в жилище с фиктивен наем,та си е продал дупето и се е отказал от България отдавна!!!:):):)
  • 74 Биволар

    18 24 Отговор
    Прав му път на лъжльото. Човекът изпълняваше напълно поръчкова журналистика и служеше на определени кръгове около Агнешките главички. Да се маха от България и да остави журналистиката на журналистите.
  • 75 Философ

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Философа":

    Айде престани да пишеш с моя Ник и да ме ИЗЛАГАШ бе ти не си философ,а по-добре се пиши КУКЛОВОД!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 висок

    13 21 Отговор
    Не коментирам човека, а сайта Бивол. Преди 6-7 г имаше два материала описващи събития в едното съм пряк участник, а на другото свидетел. И двете статии бяха лъжа и манипулация! Та как да вярвам на другото написано от тях? Приключих още тогава с този парцал Бивол!
  • 79 Усмивката

    35 5 Отговор
    ,,Бивол " изнася факти които не могат се опровергаят.И това дразни управляващата полицейска хунта.Живеем във времена на тотален разрив между власт и народ.Приближаваме мъртвата точка отпреди 89 г.Никога така не се е пазило в дълбока тайна биографията на,,първия" откакто това стана, ставаше при Тодор Живков.Това говори че държавата работи като добре рециклиран и изправен на крака руски трактор ,,Беларус" .Радваме се ,по точно превърнаха ни на идиоти да викаме дружно ура ,при видъ на чикълиран път.И това са водещите ,,новини".Затова ,,Бивол " са обвинени в грехове и врагове на народа.....Боже, пази България!
  • 80 Райчо циганина

    18 2 Отговор

    До коментар #60 от "Мииии":

    да ,, сега след 30 години демокрация ,, кои ни управляват , пак Комунисти ,, какъв е Бойко ,, не е ли бил член на БКП -чистокръвен комунист ,,как ти се вижда случаен човек да пази Тодор Живков
  • 81 Простак

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Иян":

    100%
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Митки":

    Ама не съм питка като теб!
  • 84 onq s vola

    3 5 Отговор

    До коментар #70 от "773732727":

    Абсолютно си на100%прав! Пише като неграмотен циганин какъвто може би е!!
  • 85 Крис

    3 24 Отговор
    Прав му път. Тоя негов приятел Мавродиев с кой акъл написа тая глупост. Да закрива по-бързо тоя жълт. смърдящ биволЪ. Това не е журналистиката,а смърдяща пръдня. Само не на нас тия лакърдии за безсреберния Асен.
  • 86 ФЕН НА БОЙКО

    7 25 Отговор
    ТЕЗ ОТ БИВОЛ МАНИПОЛИРАТ НАРОДА ДНИ ПРЕДИ ЕВРОИЗБОРИТЕ ДАВАХА 10ПРОЦЕНТА ПРЕДНИНА ЗА БСП.ТИЯ СА ЗА ЗАТВОРА. НИКАКВО ПОМИЛВАНЕ .ПЕДАЛИ ЛЪЖЛИВИ

    Коментиран от #118, #127, #134

  • 87 Теории на конспирацията

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "Магистър":

    Това е Планът изглежда за унищожение на Бг за който говореше един професор а те викаха че са теории на конспирацията ама е така и не искат да легализират марихуаната защото може да накара хората да прогледант и да видят реално кво се случва.
  • 88 Tate

    13 2 Отговор
    Всичките ,Всичките ГРОБАДЖИИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ да живеете с 300 лева на месец ,да се издуете дано а Тиквата да се пукне !! ЧЕСТИТ 9СЕПТЕМВРИ ...... Да не сте живи да гласувате и ВИЕ и ВАШИТЕ "Поддръжници" Тъмнозелените ...... АЗ ще ударя един "ЧОЧЕК" на Гроба на ГРОБ ако че съм металяга !!!

    Коментиран от #162

  • 89 Krassi

    24 0 Отговор
    В Българя настъпва диктатура
  • 90 Мария Ковачева

    18 0 Отговор
    Няма силно гражданско общество това е големия проблем,ако имаше щеше друга песен да са запее.Това е страната на страхливците и подмазвачите да се спасява.
  • 91 Асен Бивола

    5 11 Отговор
    Отивам в Швейцария там са най хубавите пасища
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Анонимен

    10 1 Отговор
    "Едните носят униформи, другите носят на бой"
  • 94 Щом тук няма място

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    за предатели, да разбираме ли, че се изнасяш? Защото друг такъв предател на територията няма.
  • 95 Бай Стамат

    5 18 Отговор
    А кой му пречи на Асен Йорданов да си прави разследвания? Да не би Прокопиев да спря да плаща? Ами да отива в канал Евроком при ония изкукал проф.Вучков и Сашо Диков и да си работи на воля
  • 96 непримиримата

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "123":

    Къв Страсбур кви5лева?Този съд "право"раздава в името на парите, които българските секретари лапат!
  • 97 Истината

    14 1 Отговор
    Истината е като водата винаги си намира пътя, колкото и да боли.
  • 98 стоян георгиев

    14 3 Отговор
    трудно ще се справи българския навални с тия у нас,но не трябва да се отказва.племето ни има нужда именно от такива като него.
  • 99 Гост

    28 1 Отговор
    Гешев отчете, че времето на мутрите е изтекло. Естествено, защо ти е да пращаш мутри да сплашат някого, като можеш да пратиш НАП, Прокуратура, Специализиран наказателен съд,КОНПИ? Безопасно, привидно законно и върши същата работа... Това е мафията, овладяла държавата. Ще си спомняме с умиление за мутрите от 90-те, които биеха извън закона по заповед на главатаря. Сега имаме цяла държавна машина, която бие законно. По заповед на главните мутри. Да ни е честито...
  • 100 Гост

    18 2 Отговор
    Нормално е да има протести в защита на малкото останали съвестни хора в България. Крайно време е да се покаже на това мафиотско управление, че има хора в Българуя, които желаят да живеят в нормална държава. Нормалното е хората да излязат на улицата и да покажат несъгласиети си с мафиотското управление на България. Аз съм „за” протести, ще изляза при първи обявен митинг.
  • 101 BG-EN

    12 2 Отговор
    Спокойно бе пичове....... "докато всичко не бъде решено, нищо не е решено"...нека да изчакаме кво ще каже Асен по въпроса па после ще му мислим! То може "Биволъ" и от САЩ да се администрира......Няма смисъл от превъзбуда а от финансиране.....то май ще се окаже даже по добре .....като едно време....от Браила - хъшовете....като се обединят българите зад граница може и по силен да стане отзвукът !!!!!
  • 102 Гост

    4 1 Отговор
    Само робите не носят отговорност за живота си и искат да имат господар.
    Докато има балъци,ще има и тарикати.
    Няма балък,няма и тарикат.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Сифоня

    16 2 Отговор
    Не ги чака "приятелско посрещане" нашите политици , от българските общности зад граница - голям резил ги чака - ще летят яйца и комплименти мисля - скоро, с тез кадрувания , простутии и самозабравили се идиоти !
  • 105 Гост

    18 1 Отговор
    Не зная дали осъзнавате абсурда, в който живеем. Мутрите от 90-те са на власт, но не им се налага да издържат от джоба си биячите от най-ниско ниво - работещите на терен и сплашващи и изнудващи набелязаните жертви. Сега е много добре организирано-мутрите на терен са държавни служители на бюджетна издръжка. Разкошно, ниски разходи, законно и ефективно-държава на мафията.
  • 106 Не0либерални недоразумения

    6 5 Отговор
    И се леят едни крокодилски сълзи по не0либерални сборища и "независими " медии

    агентите в полза на чужда държава да са мислили за семействата си по-рано.

    За съжаление Козяк 16 няма да позволи и косъм да падне от главата им .

    Освен !


    Освен ако не решат да ги похарчат както Немцов.


    Спомняте ли си ?


    В България може и да сработи, обаче.


    Съвсем раграден двор сме станали - едно от токсичните следствия на не0либералния Преход към Небитието


    Така,че е въпрос на преценка на анализаторите в Ленгли или подобни.

    Кое ще има по-силен отзвук в полза на поредната мръсна операция в хибридната война срещу България

    Мога да посъветвам Биволарите и сродните - да се оглеждат повече изтозадзе - свои ще ги повалят , ако се стигне до това

    По чужда заповед, но това те си го знаят от личен опит ;)
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Пик-ли-вият?

    10 2 Отговор
    106 нямаш си и идея за кво говориш нали? По стила ти на писане ми намирисваш на държавен Гешефтар....Мястото ти не е тук....пич!
  • 109 Ник

    4 11 Отговор
    Поснах ена салза.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 бомбата

    16 4 Отговор
    Режим Борисов = СРЕДНОВЕКОВЕН НЕОФЕОДАЛИЗЪМ
  • 112 Краят

    16 2 Отговор
    Скоро в България ще останат само пенсионерите. И то тези с най- ниските пенсии.
  • 113 Симона

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "месара":

    На хората с ум в главите си!
  • 114 НАП

    7 16 Отговор
    Ревизията от НАП била репресия??? Е това не го очаквах. И имал 5 ревизии за има-няма 2 месеца? Нещо не ми се вярва, но и така да е, за човек на който му е чист бизнеса една ревизия не е проблем. Само хората с мръсен бизнес се оплакват от ревизорите. и Гогол :)

    Коментиран от #122

  • 115 ДС в действие

    11 3 Отговор
    Нищо ново... и слава Богу , че сте живи и здрави..що годе! С това геноцида над българският народ няма да намалее, но поне ще има едно семейство в безопасност.
    Нашите политици не са изроди само по бойково време, просто той обира Оскарите за най щателно ликвидиране на държавата България. Браво Бойко и сие гробари- успяхте!!! Дано само че децата ви не доживеят да видят до какво докара България.... !! и всеки лев който окраде от тоя нещастен народ да те гори като огън!!

    Сбогом България!
  • 116 Т. Пацирева

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "месара":

    Ще липсва на мрн и на много други. На 80-те% дебили - не.
  • 117 Бенчо Бурга

    6 0 Отговор
    Нищо няма да стане, Асен няма от какво да се притеснява...(даже ще изкара някой кинт от галимацията с "ТАД Груп"....)..... буря в чаша вода.....идват избори и трябва да се елиминират евентуални рискове от компрометиране на "наши кандидати за кметове"...стандартна "магнаурска" практика....
  • 118 Т. Пацирева

    8 0 Отговор

    До коментар #86 от "ФЕН НА БОЙКО":

    Всички ли гербери сте неграмотни? Боко ли те манипОлира? 😂
  • 119 Бенчо Бурга

    2 0 Отговор
    То тая не е кът уная ....да ти сложат служебен прокурист във фирмата, щот си бил организирана престъпна група с бабата и кучето и да ти продадат и изпият винцето от складчетата и да ти упоскат суджука.....докато се мяткат в хотелчето.... ..... ......
  • 120 Дон Рапон

    6 2 Отговор
    Не е нужно Асен Йорданов да закрива сайта си! Достатъчно ще бъде само да смени държавата в която живее, и да продължи работата си!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Репресия е

    5 0 Отговор

    До коментар #114 от "НАП":

    когато пуснеш мълвата че са поръчители на престъпление, посочиш ги с пръст и казваш че са престъпници без следствие и съ а най-малкото без факти. Не ти ли прилича на методите на един друг режим! Удобен момент за удар по неудобните. Друго любопитно е че в България лесно се достига до личните данни на който ти трябва и ми изглежда не логична тази мащабна хакерска атака. Егати хакерите, много бързо ги намериха. Май пак бе създаден скандал за да се потулят други скандали пък и да се изкарат някой девиденти които отърваване от неудобни или колко бързо и добре работи правителството.
  • 123 ГЕрб

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "мдаа":

    върнаха държавата ни с 80 години на зад, когато националсоциализма е бил основната идеология на Царство България!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Мордекай

    4 15 Отговор
    Да се маха , рекетьори не ни трябват. Закона е за всички , крави биволи който краде и изнудва , трупа парички нечистоплътно , не ме интересува колко балалайки , платени ще ревът в негова полза. Той е участвал в престъпна група , която източи данните на 5 милиона души , нанеси вреда на много хора и на самата държава, най вероятно и семейството му е възприело неговия начин на престъпно печелене на пари , софтуера семейно вече е хакнат , не ни трябват бъдещи престъпни елементи , да си ги отглежда другаде. Но най вероятно ще си остане тук , просто сега скимти с надежда да му се размине , дано не му се размине на терориста
  • 127 любо

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "ФЕН НА БОЙКО":

    Фенчо , ти си бил много неграмотен бе...!!!
  • 128 Тролчо Тролев от с.Тролево

    6 1 Отговор
    Мордекай 126, евала брато, би всички рекорди по простотия, даже на 106.... Абе само да те питам в психиатрията и нет ли ви пуснаха?
  • 129 Бенчо Бурга

    1 0 Отговор
    Ако толкова стане "дебела хавата" купувам правата за огледално копие на сайта на финландски сървър, да можем и ние по "дъртите тъпи парчета" да си публикуваме "мемоарите"- на воля.... има кво да разкажем !!!! Само трябват млади... Да набират текста...
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 BG-EN

    0 0 Отговор
    Добре де.....нещо няма ли да каже и Асен от първо лице......иска ли я тая подкрепа ...как? Ха-ха...аз мисля че въобще не му е нужна......напротив ще има нови серии от публикации.... Това с " Специализираната прокуратура издаде европейска заповед за разследване на територията на Франция" няма как да мине.... Франция не е с. Чуковезер
  • 132 катя георгиева

    17 2 Отговор
    Асен Недялков го чета и следя отдавна,не само защотое син на мой стар приятел,големият наш поет Недялко Йорданов,той е един от останалите малко разследващи журналисти,които се броят на пръсти на едната ни ръка.За това не искам да сме безразлични,а да отправя призив към всички мои бивши колеги и журналисти в телевизионните медии да го подкрепим,да поискаме реалната му защита,защото той е по полезен тук,отколкото навън!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Като си фен

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "ФЕН НА БОЙКО":

    На тиквата оди да му свириш....
  • 135 9689

    6 0 Отговор
    Асене,не се предавай.Дните на мутрата-тиква са преброени.
  • 136 пламен георгиев - консулу

    2 1 Отговор
    Голям страх е пичувииии..... га ти махнат НСО ту.......
  • 137 пламен георгиев - консулу

    2 0 Отговор
    Топките ми станаха на лешници...ама да знаете че съм "гооолям"мъж......ха-ха...
  • 138 Хмм

    1 0 Отговор
    В това словоизлияние директно се моли Бащицата да се смили, да вдигне телефона... молят се да получат онова, срещу което трърдят, че се борят. Ако са наистина "биволи" няма да се молят. Нито ще се жалват, а ще намерят начин да действат достойно - независимо дали ще е тук, в БГ или другаде.
  • 139 За пламен георгиев - консулу

    2 3 Отговор
    Спок ба пич, никой не те взема на сериозно...най много с яйца, да те поизцапат малко у чужбината......аре стига си се мяткал на сухо....кой та отразява въобще.......споко..
    ....."носител на хиляди награди' и милиарди кинта заловени...... ...... .....
  • 140 Бург-8

    4 1 Отговор
    Абе някой прочел ли е изявление на Асен че търси подкрепа.......аре стига циркове.....бягане пред влака.....да ви дам телефон да го питате..а..?......в момента се подготвят още 31 публикации за кандидат кметове....чакайте малко да се кандидатират официално утре удругиден и после.....Асен няма кво да крие....Спокойно пичове....
  • 141 Бург-8

    0 0 Отговор
    И що презумцията е.... че Асен е сам....няма да има Асен 1....2...3....4 и т.н.
  • 142 тони

    1 3 Отговор
    Стара тема е какво е журналист и то разследващ . Тези 30 - тина години показаха едно отвратително , нахално и клюкарско писане .Не разбирам каква заплаха за живота , а вече толкова година те са живи и с разпасани колани . Може би това е най - старата професия , преди онази ? Омаскариха толкова хора без да носят никаква отговорност - това е липса на морал , а не заплаха за ТЕХНИЯ живот .

    Коментиран от #144, #159

  • 143 Бенчо Бурга

    1 1 Отговор
    До 142 ......."Омаскариха толкова хора без да носят никаква отговорност " а не.......тва не мога да го приема.........аре виж колко .... са ги осъдили за клевета и т.н.......в тоя сайт всичко се проверява на 3 нива.....това че някой не му е кеф че се публикуват проверени данни......това е друг въпрос.......но аре "не спами" с глупости
  • 144 111

    0 1 Отговор

    До коментар #142 от "тони":

    Писал си като за Гешев,а не като за разследващи журналисти. Това случайно съвпадение ли е? За омаскаряването без да се носи отговорност-точно казано, поздравления!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Що бе?

    0 0 Отговор
    Пуснете ги тея дето сте ги изтрили.....споко... аз съм на среща...........
  • 148 Що бе?

    1 0 Отговор
    Кое точно толкова ви изплаши... бе пичове,,,,,, в коментари ми? Ако Недялко иска - дайте му цялата информация..за профила ми
  • 149 мваме

    1 7 Отговор
    мале, кеф, да се маха...рядко гнусен и нечистоплътен тип, и това ми било журналист
  • 150 Що бе?

    1 0 Отговор
    Но не трийте
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Миленардо

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Цветанка Тафраджийска":

    Вие да не говорите за другия Йорданов, брата на Асен?
  • 153 Миленардо

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Госあ":

    Ами у Влашко. То и сега сме по-зле от тях, с тази разлика, че по чорбаджийско време султанът е бил турски, а сега си е "чисто" български!
  • 154 Зизи топ

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "месара":

    Само на теб, може БИ!!
  • 155 Бенчо Бурга

    1 1 Отговор
    Няма повече да пиша ... и без това имам паркинсон.....и ми е зор .. една публикация
    10 мин. ...ами и админите трият на ред ...ме дразнят "пиндалите".......с тоя техен филтър на имена на "баровци".......
  • 156 Бенчо Бурга

    1 0 Отговор
    Гешев , Келешев , Недялко, джендър и сие... Не можело в едно изречение ....видиш ли!
  • 157 Милен и ум абсурд

    1 0 Отговор
    Миленардо 153 - жена си нали? Мирише на Недялко......за жалост..... .....сори жена....
  • 158 ДВЕ ЧАЛМИ СА МАЛКО

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Абе ти" БИВОЛА" ЛИ НАМЕРИ ДА ИЗКАРАШ ПРЕДАТЕЛ, ЯВНО И ТЕБ ТЕ Е ЗАРАЗИЛА ДЧС "ДОГАНОВАТА ЧУМА ПО ХОРАТА".
    ДЪМГОСАН СИ ОТ КРАДЛИВОТО УСЕШАНЕ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ, ИСКАШ ПАРИ БЕЗ ДА РАБОТИШ И ВЛАСТ ДА МАЧКАШ И УНИЖАВАШ ДОСТОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ ,КОИТО НЕ ИСКАТ КОРУПЦИЯТА ДА УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ.
    РАДВАЙ СЕ ЧЕ" БИВОЛА" ГО ИМА , ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ХОДИШ СЕГА С ДВЕ ЧАЛМИ.
    ВНИМАВАЙ ДА НЕ НАСТЪПИШ ЖАБАТА ОТ" ФРОГ НЮЗ", ЧЕ Е ЗАРАЗНО...И ЩЕ ТЕ СРИТАТ И ОТ ГЕРБ.
  • 159 Прокура е чорбаджията в България

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "тони":

    Като чета ,това което се мъчеш да кажеш, разбирам че си от тези които искат всичко да е скрито и покрито, защо да не се вижда и знае кой е забогатял чрез неразрешени начини на бизнес..
    Нали за това сме създали Прокуратура и Полиция Съд и омбудсман.Медий много , истината с лупа да я търсиш.
    Ти лично не си далеч от тези институций, а такъв апетит за тайни?
    Защо сте против завета на Левски да създадем чиста и свята Република, или ти беше интересно само когато се закле?
  • 160 Вън руската мафия

    1 5 Отговор
    Разбра се, че бивола е руско мекере също като боеца на Цветан Василев.
  • 161 Българче

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Магистър":

    Публикувано във факти.бг: В тази мафиотска държава нищо читаво не може да верее Останаха пенсионерите и хората ,които нямат възможност да избягат и се примиряват за да оцелеят
    .
    .
    Ти като си магистър какво правиш още тук бе?Събирай си багажа и изчезвай заедно с коментираните тук руски отрепки като бивола.Ама да избягаш в Русия, ОК?
  • 162 Гробаджия

    1 0 Отговор

    До коментар #88 от "Tate":

    Ей, как ме прокълна та ме застигна.
    Този месец платих гражданската на едната кола, ходих два пъти до морето за общо 14 дни като единия ми вдигнаха колата с паяк и платих 100лв в Бургас и сега съм останал с 300лв до 10-ти когато ще ми дадат заплатата.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Пожарникаря-слънце

    2 0 Отговор
    Кво става с Биволъ ? Спря да публикува нови...ши умрем от скука...пишете ваа...и ний въ подкрепяме !!!
  • 165 Умно село

    8 0 Отговор
    В тая държава е много лесно да ти скроят т.н. К*Р КАПАН, ако разполагаш с ВЛАСТ.
    ИДИ ПОСЛЕ ОБЯСНЯВАЙ ,ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА .....
    Ако не си с нас си против нас! Така беше и при Живков, така е сега и при новите Живковчета. Държава Бухалка!
    РОБЕРТО САВИАНО: ИТАЛИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ С МАФИЯ, БЪЛГАРИЯ Е МАФИЯ С ДЕМОКРАЦИЯ
    Изглежда, че нито Европа, нито Русия, нито Америка имат от нас интерес , но са им нужни послушни и зависими хора.
    Пуделизацията на населението е на 1 място.
  • 166 Пожарникаря-слънце

    2 0 Отговор
    И мъ дразни тоя Гешефтаров многуу, щял и той сега, кът застудее да слага кожено манто с пагони и каскет...кът мении....неговуту мами !!!
  • 167 Пожарникаря-слънце

    2 0 Отговор
    И да не забравя, пичувиии.....кът последнууу..... За Мититу Николов - кметиту, нищо лошо ...щот да няма после ох-ой, отпреди-отзадиии, въх-въй !..... За Фъндъка - тоже.....
  • 168 Радослав Георгиев

    2 1 Отговор
    Не напускай ,но тоз проззз народ няма да проумее това което се случва.
  • 169 ai stiga beee

    3 3 Отговор
    кой ще ви повярва на лъжите? и оставете човека да се разтропа по света, да помаха гащи и да се върне пак тук, след като се провали, защото с писане на статии не става богат, ако не си евреин!
  • 170 Владимир Димитров

    4 3 Отговор
    Чудесно. Да си отива. Поръчков драскач и истински терорист. Да гледа биволи в Чужбина, стига е ревал.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.