Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 13:00 2 959 15

Сидеров: Плащаме 4,8 млн. лв. на „Референдум“, за да ни приспива, лъже и манипулира

  • волен сидеров-
  • атака-
  • бнт-
  • референдум

Свикнал съм медиите да ме изкарват лош, но в този случай ще се боря, за да докажа, че бях злепоставен нарочно

Сидеров: Плащаме 4,8 млн. лв. на „Референдум“, за да ни приспива, лъже и манипулира - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Микрофонът ми по време на участието ми в "Референдум" е намален в сравнение с тези на опонентите ми и на водещата. Това, освен че може да се чуе и с просто ухо, може да се докаже и технически. Това е било направено умишлено, за да бъда поставен в неудобна ситуация.

Свикнал съм медиите да ме изкарват лош, но в този случай ще се боря, за да докажа, че бях злепоставен нарочно.

Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Волен Сидеров.

Тези специални части, които бяха вкарани в студиото на предаването, бяха вкарани, без да има каквото и да било юридическо обоснование. Да, ние говорихме, но не е имало физическа ситуация, която да предизвика нещо подобно. Тези полицаи бяха извикани, за да внушат, че аз съм много опасен и трябва да ме изведат насила. Не им се получи този път, защото много хора видяха, че това е провокация срещу мен. Медиите се опитаха да излъжат, но истината е там и именно това беше една от причините БНТ да свали предаването от сайта си.

Да, обаче моят екип се погрижи отново истината да достигне до избирателите, а не те пак да бъдат манипулирани. Защото друг важен въпрос, който трябва да се повдигне в този случай, е и фактът, че моят главен опонент Юлиан Ангелов беше оставен да говори върху мен постоянно, като неговото време всякаш не течеше равномерно с моето.

От една страна, в споразумението между БНТ и АТАКА не е посочено точно време за изказване на участник, от друга страна, всеки може да се убеди, като изчисли, че и Юлиан Ангелов пресрочва въпросното време от 7 минути. Само че водещата и редакторите на предаването не спират микрофона на Ангелов, а спират само моя, напротив, Чешмеджиева дори моли депутата от ВМРО да остане, защото "имал още минута и половина". Какъв е този двоен стандарт, питам аз? Какви са тези своеволия, които си позволяват от БНТ, че за капак главният директор, който явно не помни, че е бил програмен директор в АЛФА, забранява да участвам в БНТ.

Това не е семейният му апартамент, за да ми казва дали да стъпвам там, или не. Аз съм в правото си да бъда в БНТ като народен представител, избран от народа. И с конституционно право да информирам хората. Ще потърся правата си в съда, защото декларациите на Управителния съвет на БНТ и на ЦИК са лъжа. Не знам какво разбират под език на омразата - това, че казвам истината на зрителите на БНТ? Дариткова и Караянчева също да не коментират как се държа, защото, когато съм бил в политиката и съм се борил за демокрация, те са били комсомолки и са викали "КПСС, БКП"!

Данъкоплатците плащаме на "Референдум" 4.8 млн. лв., за да ни приспива. Плащаме, за да ни лъжат и манипулират. БНТ е със задължения независимо от това, че получават 70 млн. лв. от държавния бюджет. Това трябва да се прекрати и аз ще настоявам за ревизия на БНТ, за проверки на това - къде отиват тези милиони, които народът плаща на националната телевизия, която се е превърнала в гнездо на СОРОС!


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 номер 4

    15 17 Отговор
    АТАКА ПОБЕДА !!!
  • 8 Последния софиянец

    25 4 Отговор
    Има късмет че изобщо са му дали микрофон. Бойко на журналистите направо ги демонтира.Иначе е прав че референдум е най заспалото предаване.

    Коментиран от #9

  • 9 антрашпиц

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    Че ко му е на референдума..знаиш ли как ма приспива а?
  • 10 Дедо ви

    9 8 Отговор
    Тоя пак е забравил да си пие хапчетата.
  • 11 367372

    7 4 Отговор
    Аз си мисля че си е некъв театър 🎭 да събудиш заспалите от четата си, щото май се вижда че залязва партийката ви и ви хваща страх че ще бъдете само на хартия като партия.
  • 12 4-ти километър

    7 3 Отговор
    Пациентът е с остро психиатрично и шизофринично състояние, водещо до неконтулируеми действия с неясни последици! Хронично състояние на чуство за малоценност водещо до избиване на комплекси! Пост- травматичен стрес породен от травми- психически, изживяни на млади години! Висока степен на дебилност комбинирана с чуство за недосегаемост! !! Препоръки: 1.Лечение в психо- диспансер! 2.Всекидневна проверка пред комисия от психиатри и психолози. 3. Ежемесечно явяване на амбулаторни- психиатрични прегледи. 4.Седмични изследвания за наркотични и психотропни вещества. 5.Препоръка за дългогодишно лечение на пациента за период от 15 до 20 години. 6.Не-допускане на пациента без предружител и при засилени мерки за сигурност. 7.Постоянна профилактика с медикаменти и наблюдение от компетентните медицински органи!

    Коментиран от #15

  • 13 анонимен

    6 2 Отговор
    Кукуригуу ку ку кукуригуу ку ку ку ку
  • 14 Тоя кавал докога.........

    2 1 Отговор
    Ще го слушаме.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.