Last news in Fakti

11 Януари, 2020 09:48 5 358 42

Кой ще дръпне шалтера в страната на бушоните

  • борисов-
  • арест-
  • гешев-
  • нено димов

Премиерът ще даде мило и драго да завърши поне третия си мандат. Какво тук значи някакъв министър...

Кой ще дръпне шалтера в страната на бушоните - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Легитимирането на спорната фигура на новия главен прокурор стигна до естествения си "ъпгрейд" - арест на министър. "Най-после! Браво!", ликуват феновете на Гешев след закопчаването на еко-министъра.

Какво се случи всъщност? От една страна станахме свидетели на продължението на мощния пиар на новия Прокурор №1, който стартира преди време с отстрела на това, което имаме като "олигарси". От друга, Нено Димов сподели съдбата на всички, принадлежали някога към широкото разбиране за автентично дясно, които влизаха в екипите на Борисов през последното десетилетие. За да легитимират - съзнателно или не - управлението на ГЕРБ като дясно, а партията - като естествен и единствен продължител на делото на онези от митинга на Орлов мост през 1990 г.

Всички те изминаха един път - задържане и обвинения, унижения и съд, след което тихомълком бяха оправдавани. Всички те си приличаха по още нещо - преди да станат Бойкови министри, бяха негови яростни отрицатели. Нищо особено не се е случило с последния арест. Особен е поводът - голям областен център на десет минути от София беше оставен без питейна вода за, както се очертава, поне половин година.

Борисов ще дава мило и драго да завърши третия си мандат. След провалените два това вече е тежък въпрос на чест за суетната му същност. Ама девети министър махал?! Много важно. На територията, на която бият полицаите, бият учителите, бият лекарите, а институциите гонят нулево доверие, това не значи абсолютно нищо. Всички на премиерската маса са бушони, които имат свойството да гърмят в напечен момент. Премиерът е ел. таблото, а ние плащаме електромера.

Въпросът е има ли кой да дръпне шалтера...


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    112 4 Отговор
    Май ще го дръпнат , извън страната , тук в България , ограден с поставени прокурори и съдии , все едно , че гледаме филма"Мисията невъзможна".
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 5324

    84 3 Отговор
    Цирк!
  • 4 ДЕБИЛ

    25 49 Отговор
    Бог да пази Америка опора на цивилизационите цености на БЕЛИЯ ЧОВЕК!!!ХАОСА Е ЦИГАНИЯТА!!!На къде Трябва да върви България???????Америка се зае да ни помогне в най важното ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО И НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА СТЪЛБОВЕТЕ НА ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!!В България има прослойка ///МАФИЯ//окопала се и ПАРАЗИТИРАЩА !!!Трябва да си почистим авгиевите обори!

    Коментиран от #9, #13, #29

  • 5 Усмивката

    57 5 Отговор
    Дигат пушилка.Вновна е държавата.От Америка са ни на ,,посещение" цяла легация от специалисти .
  • 6 процесите на гниене са я завладели

    91 3 Отговор
    Който и да го дръпне шалтерот ще е при състояние на вече спряло енергоподаване . Тая държава Тиквоча я приключи.
  • 7 Лекар БГ

    69 3 Отговор
    У нас нЕма кой да дръпне шалтера,то се вижда.Хората са доволни и стабилни.Даже и некъпани,пак са доволни.
    Разбра се,че шефката на ГЕРБ жени,битувала в свръх лукс,но в София,за около 1 мнл.лева....Коментар "свише"?!И тя,да не остане по-назад от бившият идол,Цвък.Нено бил деветият паднал в бой....а Петя Аврамова-по-чистичка от поточна водица ли е?А всъщност,КОЙ отговаря за всичките посевместни безобразия на Властта и Партията,като цяло?Безпрецедентно-осъденият ни Премиер.Не мило и драго дава за довършване на мандата-драпа с нокти и зъби и на всичко е готов!
    А иначе....край Перловска река,всичко е спокойно,тихо,цари умиление и доволство от успехите.
    Напълно си заслужаваме всичкото.
  • 8 Behemoth

    55 1 Отговор
    Психодесните сами са си виновни ....Баце ги ползва за удоволствие....а относно ареста ми супер е ....рано или късно по трудния начин тия ще разберат нрава на ТИКВАТА....
  • 9 ДЕБИЛ

    37 5 Отговор

    До коментар #4 от "ДЕБИЛ":

    Като отчитам гласуването по коментара много сме ДЕБИЛИТЕ И ТЕГЛИМ КЪМ ЦИГАНИЯТА ///ХАОСА//ЗЩО?????????????ПРОСТО Е –Всеки дебил си има ДАЛАВЕРКА–включен е в някъкъв дребен МАФИОТСКИ оборот с който ГО ""хранят""ОТ ТРОХИТЕ НА ГОЛЕМИЯ ГРАБЕЖ за да подържа СТАТУКВОТО!!!Останалите дебили замо мрънкат и ЧАКАТ РЕД ЗА ТРОХИТЕ!!!! Авгиевите обори ще бъдат почистени когато ДЕБИЛИТЕ ОСТАНАТ ПО МАЛКА ЧАСТ ОТ ГРАЖДАНИТЕ!
  • 10 цв.цв.и цеч.цач апартаменти

    41 2 Отговор
    То да ти вземат оставката от герб си е благодат,ако придобиеш евртин апартамент си остава за теб и спира да се шуми ,ти се кефиш.
  • 11 onq s konq

    48 4 Отговор
    Шалтерът ще го дръпнат новите ни задокеански приятели. Взеха да затягат кордона около премиера защото с това представление с Ердоган и Путин ги ядоса и веднага му го казаха.
  • 12 Септември, ще бъде Май

    45 3 Отговор
    Аз мисля, че накрая винаги народа дърпа шалтера. Въпросът е кога.
  • 13 Омбре

    43 2 Отговор

    До коментар #4 от "ДЕБИЛ":

    Бог да пази Унгария,че има такъв достоен министър председател,който е готов да се озъби на целия свят , в полза на Унгария!
  • 14 Народеца така се наплаши от комунягите,

    14 20 Отговор
    сега и вожда на зулусите да дойде да ни управлява, ще си траем. Голям парадокс.

    Коментиран от #28

  • 15 GTS

    21 3 Отговор
    Дано да се разкарат.
  • 16 Не е нужно дърпане

    23 9 Отговор
    Нокой не е вечен! Не е нужно "дърпане" на шалтера, а мисъл и разум. Че Б.Б. си е "пожарникар" и такав ще си осъане вечно, няма съмнение. Но нов "спасител" в лицето на Трифонов? То остана ли някой? СДС, Костов, Симеон, а бедствието Орешарски! Леле мале. Какво ли ни чака и то до няколко седмици?;
  • 17 да,бе

    39 3 Отговор
    Чакаме все някой да дръпне шалтера вместо нас!Руснаците дръпнаха шалтера на турците едно време, сега чакаме американците да дръпнат шалтера на български крадци!Е ,няма да е!Или бъркаш в огъня сам или търпиш!А в търпението сме майстори,ненадминати !
  • 18 Горо

    28 4 Отговор
    Какви десни в България?! Некомпетентност и грабеж вече 30 години!
  • 19 9689

    21 2 Отговор
    Вярно,мутренски цирк Гешев.
  • 20 държавната администрация не е държавата

    22 1 Отговор
    Докато народът не започне да приема държавата , като нещо собствено и да го брани от крадци , държава няма да има.
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    герб мафия
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 3 Отговор
    ИВАН КОСТОВ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ и другите кога а и ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
  • 23 Цаца

    11 3 Отговор
    Йован ГЕШОВ - българския Джовани Фалкони. Мафиозите вече бягат при бртатята Галеви.
  • 24 Зайко Байко многознайко

    16 2 Отговор
    Сега Тиквоций Едно, ще носи от девет кладенеца вода за да умие на&раните задници на кохортата крадци от ГЕПИ. Нито тези , нито онези са китки за мирисане. Стара поговорка: "Беден човек политика не може да прави най-много нещо да открадне" ! След, като се накрадът и забогатеят, манталитетът им не се променя, тук ще цитирам Зиг Зилтар: " Човекът се определя от две качества, търпението му, когато няма нищо и отношението към околните, когато има всичко"
  • 25 Зайко Байко многознайко

    18 2 Отговор
    Победителите, пренаписват историята. Истината се затрупва дълбоко, след което образователната система промива мозъците на подрастващото поколение и резултатът е налице, джендъри, чалгаджии и най-важното неграмотни, като Цв.Цв. Ушавият шлифер, които ни управляват! Оставете, Косово, Крим, Донбас и Каталуния , гледайте нас докъде ни докараха.
  • 26 врач

    14 2 Отговор
    Съвсем малко остава до падането на мутрата Тиква от власт.
  • 27 Зайко Байко многознайко

    16 2 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, любимата страна. Пенсионери гладни мъждукат в агония през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний от живота тежък, как да cе cпacим?
  • 28 Анонимен

    18 7 Отговор

    До коментар #14 от "Народеца така се наплаши от комунягите,":

    Що бе, какво те наплашиха комунягите? Да си чувал през комунизма за: просяци, наркомани, безработни, проституция, длъжници? Хората са стартирали от селата и са стояли апартаменти за има няма десет години, а сега плащат наеми в несвяст. Коли ли нямаше, корекоми ли нямаше, кока-кола ли нямаше, дънки и маратонки ли нямаше? Бензина ти стотинки, хляба ти стотинки, месо и суджуци на корем..... А бае Тодор беше заобиколен от писатели, поети, а не като ББ от гледащи тъпо спортисти и мутри. Какво толкова те изплашиха тез комунягите, амиго? Да не си джендар и да се притесняваш, че си щял да бъдеш с нарушени права през комунизма?

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Анонимен 2

    7 8 Отговор

    До коментар #28 от "Анонимен":

    Имаше ,за това сега ще плащаме ! А и тогава ,идваха , очуждаваха, взимаха ти имота, бутаха къщата и ти даваха апартамент ! Демек образно казано -кон за кокошка ! Взимат ти палтото ,дават ти риза и ти казват-честото ти сако !
  • 31 ТОЧКАТА

    9 2 Отговор
    шалтерът сам ще падне ,като угасне тока....
  • 32 ясно

    7 1 Отговор
    Боко да си хвани неговият бушон и айдееее....
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    ДО КОГА
  • 34 бай иван

    9 1 Отговор
    Като видя опандизен министър от най близкото обкражение на тиквата ,може и да повярвам на цирковете който творят с ГЕШЕФ....
  • 35 бай иван

    9 1 Отговор
    А цецо крадецо, кога ще го опандизите ,или той с имунитет от царя слънце.
  • 36 ами да

    4 1 Отговор
    тепигьоз....
  • 37 Матей

    9 1 Отговор
    В сайта Афера БГ от известно време се появяват ободряващи предсказания за някаква самопроизволна верижна реакция по върховете на мафиотското управление.Дават се и срокове за ускоряване на процеса,задвижван предимно от външни сили.И защо е нужна подобна загадъчност и предпазливи стъпки за промяна на държавното устройство?Кой и с каква цел иска да очисти терена и какви ли пък нови играчи ще пусне по него?
  • 38 Labas

    11 2 Отговор
    На големия областен център на десет минути от София му е хак да остане без вода ,мълчат и се натискат и чакат боко да им донесе вода .Ако не са доволни от безводието защо не протестират.
    И тока да им спрат ,белким се опомнят- Телета,всички ние сме Телета.
  • 39 Екарисажа е на максимум..

    3 0 Отговор
    Само болеста ,Луда крава, ще излекува ,телетата,....
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Немили-непрани

    5 0 Отговор
    Всичко е от ясно по-ясно. Само едно е за чудене: колко още ще траят перничани, та не дойдат всичките вкупом в София, с бебетата и старците, и не стоят, докато не вмиришат столицата и не видят зад решетките лицата на всички виновници!
  • 42 уйчо

    2 0 Отговор
    До немли не драааааааааааагиии