Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 09:58 5 220 31

В България се харесват такива сексуални фантазии

  • реклама-
  • секс-
  • фантазия

Погледът на мъжа се привлича от желания обект, погледът на жената - от идеала, към който се стреми

В България се харесват такива сексуални фантазии - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Знае го всеки, който разбира от реклама: сексът продава. Даже в социалистическа Югославия слагаха по една разголена красавица до компютрите местно производство, макар още да не беше дошло времето на дигиталната порнография. Погледът на мъжа се привлича от желания обект, погледът на жената - от идеала, към който се стреми. А като привлечеш погледа - половината работа е свършена.

Така и с българските скандали. Искаш да събудиш патриотично-евангелистки плам, да мобилизираш крайнодесния електорат или да припомниш за съществуването на православната църква, а покрай другото и да събереш кликове на сайта си: какво правиш? Извайваш история, която едновременно привлича и отблъсква, удивлява и възмущава. И - хайде на секса!

Лавина от безумия

Вземете последната история от Перник. На всеки нормален човек е ясно, че е нужно сексуално образование на децата, че тревожно се увеличават случаите на СПИН и ранна бременност, че живеем в Европа през 21 век и тъй нататък. Но изведнъж се появи една объркана майка, която отприщи лавината на безумията, та чак министърът се подплаши и наказа учителката, поради което взеха да се чуват призиви за оставка. И както обикновено, параноята надделя над здравия разум.

Защо стана така ли? Защото наместо този деликатен въпрос да се решава без много шум от психолози, той беше превърнат във вкусен медиен разказ. Някакви си безотговорни НПО-дейци карали децата да рисуват полови органи, да ги наричат с истинските им имена (не тези от Библията вероятно?), та даже да се целуват по бузите. Ужас! И редовият потребител тутакси се пренесе в детството си, когато сам е рисувал полови органи по стените и се е червял при мисълта за какво се употребяват. А може и по някой плесник зад врата да е изяждал, когато е наричал тези неща с някакви имена. С една дума мрежата пламна от разнопосочни усещания - далеч по-вълнуващи от прокурорските акции, липсата на вода и опасните мобилизации срещу еврото.

Няколко примера

Идеалният скандал винаги съдържа доза секс. Помислете. Щеше ли специфично българската психоза, наречена „Истанбулска конвенция“, да разклати толкова дълбоко народната свяст, ако там нямаше загатнато и малко порно?

От проблема за насилието срещу жени темата тогава беше изместена към някакъв измислен от националистите „трети пол“. И програмата започна да ни се представя като някаква секс игричка - хайде сега аз съм жена, ти си мъж! Всичко това - разбира се - подплатено с един скандален порно-случай някъде по света, най-често прочетен от руските сайтове. Спомнете си как по национални медии се описваха сюжети, в които жени с мъжки полови членове нахлуват в тоалетните и снимат бедните вярващи.

Сексуален подтекст имаше и в народното опълчение срещу стратегията за детето. Там пък политическите секс-пиар-и измислиха сюжет, при който нашите служби отнемат деца и ги продават на норвежки гей-двойки за педофилски оргии. Защо ли в Норвегия, където уж така лесно отнемат деца, социалните ще позволят на някого да прави оргии? Логиката тук нямаше особена роля, въпросът беше в художественото въздействие - невинност, безпомощност, разюзданост. Малко ли шокови трилъри сме гледали с такава тематика? Новият враг на популистите са НПО-тата, а във форумите те вече най-безсрамно се представят като „хомосексуалисти“ - хора, които искат да направят от хубавата ни родина бардак, какъвто имало на запад. (Да се чуди човек защо е тази наша миграция към ужасните бардаци.)

Нека спомена и най-скорошния случай, многобройните обвинения към бизнесмена Васил Божков. Неплащането на данъци и подкупването на държавни служители като че ли недостатъчно развълнува българите, които също не обичат да плащат. Колекцията от културни ценности, натрупана чрез иманярска кражба, май интересува една по-камерна публика от ценители. И тогава дойде бомбата - Божков бил сериен изнасилвач, гаврел се с жените по паркинги, барове и автомобили. Така към възмущението се прибави съпреживяването.

Сексуалните фантазии на българина

Богатството е секс, а иска ли ми се и на мен да съм богат и сексуален господар? Може би малко да - и тъкмо затова още повече се възмущавам, вътрешната ми морална борба се превръща в гняв. Не, не се опитвам да оневиня въпросния бизнесмен, може и да се появят пострадали, които да свидетелстват. Просто разсъждавам върху градацията на предполагаемите му престъпления. Замислете се.

Сексуалните фантазии се превърнаха в съществена причина за кретенизирането на българина. А това е особена сфера, където в ход влизат собствените ни недоосъзнати желания и страхове. Нека следващият път, когато ни заговорят за секс, да ни светне контролната лампичка: защо се вълнувам, кой ме манипулира? Нали няма да си купите автомобил само защото на рекламата върху него е полегнала разголена дама? Тогава защо приемате за чиста монета такива истории?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    24 5 Отговор
    дойче зелето стана многп кисело напоследък май ще се вкисва че и ну е време вече...
  • 2 стоян георгиев

    10 25 Отговор
    евала за статията .казано е всичко .лесните за манипулиране местни баламурници се чудят що после ги наемат за по 300 евро на месец .ами човек дето вярва че с истанбулската конвенция ще му вземат децата и ще ги дадат на геове в норвегия колко да получава бе другари?

    Коментиран от #6

  • 3 Ей, тия “прости” българи,

    25 2 Отговор
    Не можем да ги ждендъросаме, ей...
    -си казват ДВ.
  • 4 мани мани

    2 13 Отговор
    не уа, на бълХарина му харесва да си тъне в блатото с бълхите и да си иска неговият си нищожен лв., закоту й могъщ ва и е партьотин уа, зак'о му й да ста' богат с юроту, то е за гастербайтирити уа да умножават по двие, гледайки кретеноидната тв на славунякът и си ме4тай бълхаринът помак как да има манги $ и евра кат' славунякът , боко, руменчо и другити отрепки ... та зат'ФА ТРЪКАши БИЛЯТ4ИТЪ т'ва му й фИтиш ва, вий нищу ни разбир'ти въ ... ТРИЙ ВА фитишевия!
  • 5 мани мани

    9 2 Отговор
    тез' сръбски компютри родно производство да не са били компоти родно... ? нещо объркахте компита с компоти пак :) сърбоидната измет кога е прайла компита? някой да ме просветли :)
  • 6 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Десо ма, точно ти ли даваш акъл тук?

    Коментиран от #14

  • 7 мани мани

    2 8 Отговор
    на бълхаринът мноу ми са иска да го опъни някой като боко и славунякът , и другите отрепки дето се показват по икраня... фетиш4е му й на киртака бълхарин хахахаххааххахахахахаха "женичките" ни си умиргат по таквиз, а "мъжленцаттъ", гледайки разни каки по тв-то и пак фитишизират стремглаво в кинефя, пъ аку моът си гу пузвулат и ръсят им парици, закоту капитлизъм ва да го иеа
  • 8 националист

    22 0 Отговор
    Поредната джендърско педофилска гнусотия на анти българската и анти германска ционисткомасонска медия наречена дойчевеле. Гнусна работа...дойчевеле става само да бъде закачен на телта в селдсия нужник. И естествено на тия педали и педофили от доче мойче от фондация америка за България и тем подобни извратеняшки педофилски организации им е виновна пак Православната ни Църква и православна Русия.....

    Коментиран от #10

  • 9 Родител

    12 0 Отговор
    Тук джендъристко-либера.тката деградация няма да мине. Набийте си го в главите!
  • 10 Ватенка с ушанка

    1 10 Отговор

    До коментар #8 от "националист":

    Абе пидоре недотрахан, почему так сладострастно кушаеш руские екскременти? В Росся тебя ждут, там ест очень много екскрементов для тебя. Ну, другое там нет, но ти никога не огладнееш.

    Коментиран от #11

  • 11 По точно

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ватенка с ушанка":

    Пидори са тези, които защитават статии като тази горе.
  • 12 сори сорос

    20 1 Отговор
    Ха-ха, малка България препъна истанбулската перверзия, милиони грантове отидоха на кино, а Дойчето реве с крокодилски сълзи...
  • 13 мани мани

    1 6 Отговор
    знам на славунякът фетишът, да е надупен винаги към бсп, дпс и просия! българопродажник! и на ку'вата му венетка харизановъ знам фетишът й :) ама хайде тюху тюху, че много инфо ви дадох :) ний от данс ни спим :)
  • 14 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    точно тук другарю!точно тук!аиде кажете нещо срещу аргументите в статията.що мълчите?нали истината е на ваша страна.въртят ви като пионки кукловодите от масква за 2 и 50 вече 30 години за да потдържат инерцията от предните 45!затова и сме зле .не щото сме некадърни или има някакъв световен заговор да ни се открадне златото и децата ,мантрите дето ги тръбите плоскочелите и синеблузи пенсионери .
  • 15 бля бля

    6 2 Отговор
    тия се насраха от простотии напоследък! Ограничете им малко публикациите, че вече и кучетата им се смеят :)))
  • 16 другаре и другарки

    9 0 Отговор
    Българина не фантазира секса, подобно на средностатистическия европеец, българина е роден за секс!

    Българина ръси чернилките и тия се облагородяват, побеляват и се стопяват!

    дръжте си и паричките, и гейтаците, и джендърите... и моля не ни казвайте какво да правим, защото така или иначе ще си направим каквото си искаме ;)
  • 17 СрамаНямат

    6 2 Отговор
    Едно време ги рисувахме по стените на тоалетните и се червяхме от срам ако ни хванат,а сега вече се рисуват легално в час и без никакви притеснения.Да сте чували,че липсата на срам е първия и най-съществен белег на простотията,затова и простаците нямат срама от нищо,а така с едно "невинно" рисуване им се дава зелена светлина и се оформят бъдещите простаци и простакеси още от крехка възраст.
  • 18 Цитат от DW

    3 0 Отговор
    "Да се чуди човек защо е тази наша миграция към ужасните бардаци" 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂😂🤣😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣

    Коментиран от #21

  • 19 Благодаря за

    1 10 Отговор
    свестната статия и на DW, и на Факти. Живи и здрави да сте!
  • 20 Малии бах си това тролене в коментарите

    1 4 Отговор
    Ни един свестен аргумент не извадиха троловете, ама веднага се нахвърлиха с коментари и минуси. Е къде отиват парите, които трябваше да се дават над минималната.

    Коментиран от #24

  • 21 Кире

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Цитат от DW":

    Чудно ли е,след като същите тези бардаци докараха българския народ до мизерия и отчаяние и хората се принудиха да отидат да им слугуват буквално за подаяния.

    Коментиран от #22, #23

  • 22 То и малкото

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Кире":

    които работят тук, също слугуват, само че хептем за без пари.

    Коментиран от #25

  • 23 Не съ убеден, че

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Кире":

    трябва да виним някой, освен нашите управляващи. Знам много добре, че едно стадо се управлява по-лесно, като е по-малко, гладно, болно и изтормозено. Милиарди евро по май-различни проекти постъпват в "българия" всяка година. Къде изчезват? Точно с това разбягало се, оредяло и дезинформирано стадо потъват най-лесно без излишни въпроси. Точка.

    Коментиран от #27

  • 24 Аргумент

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Малии бах си това тролене в коментарите":

    Какъв аргумент трябва да се извади бре, нима нашите баби и дядовци, родители, а и ние самите не сме станали хора и родители също без да са ни консултирали разни НПО-та. Това тяхното не е нищо друго освен целенасочена деградация и объркване на децата с цел по-лесно прокарване на по-късен етап на извратеняшки регламенти. Няма как да стане когато повечето от хората са все пак нормални.

    Коментиран от #26

  • 25 Кире

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "То и малкото":

    Поне още имаме два избора:Беден слуга в България или кучешки живот в чужбина за някой и друг кокал.
  • 26 Кире

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Аргумент":

    Якият тупаник е единствения аргумент от който извратеняците разбират.
  • 27 Кире

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Не съ убеден, че":

    Сигурен съм,че в Европа им е пределно ясно,че наливайки милиарди в България,наливат в каца без дъно,но това явно ги устройва,защото така хем държат властта тук на каишка,хем генерират чудовищна корупция и по този начин изсмукват най-ценния ресурс от държавата ни,а именно младото и трудоспособно население.

    Коментиран от #29

  • 28 Бесен

    6 1 Отговор
    Поредната гнусна бълвоч на дойче велевците! Защо така не пишете автора а анонимно го пробутвате като ДВ? Що се срами да си покаже суратя?
    Трудно може да се намери по-пропаднала медия от дойче вельовските нпо слугинажната пасмина! Поредната изхабена "хартия" за поредния пропаганден бълвоч!
  • 29 Дам,

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Кире":

    това за европейските управници и по-богатите там май е пределно ясно. Ала изглежда останалите европейци доста са се озлобили от нарастващата им евтина конкуренция за работни места.

    Коментиран от #30

  • 30 Кире

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Дам,":

    Не само за работни места,но и за жилища,понеже голям процент от европейците живеят под наем,но това едва ли вълнува особено управляващите,които се ориентират основно по стъкмистики и обслужват интересите предимно на едрия капитал.
  • 31 Аз чакам даже психо ми стана

    1 0 Отговор
    Човек независимо от кой пол е , има общо три секс ориентации - хетеро, би и / или хомо !
    Човек или хора , които са си осъзнали истинската секс ориентация , тва е добре !
    Всеки човек има 1 мозък с различни "неща" в него - разум, идеи и др !
    На всеки обикновен и необикновен мъж, чур*ата е отпред, а на всяка жена в*гината също е отпред, но това не е обмислено от нас - хората, а от съществата и силите , които са създали епохата на човечеството, след тази на динозаврите !