26 Февруари, 2020 11:35 12 874 47

Илиян Василев: Борисов измисля свой сценарий за Барселона, за да не отговори на истинските въпроси

  • илиян василев-
  • бойко борисов-
  • къща в барселона

Бойко Борисов измисли сам слуха с гръцкия остров

Илиян Василев: Борисов измисля свой сценарий за Барселона, за да не отговори на истинските въпроси - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на анализатора Илиян Василев

Преди време, за да се справи с поредната криза във връзка с неговата репутация, Бойко Борисов измисли сам слуха с гръцкия остров, който уж някакъв гръцки вестник бил пуснал, че е негова собственост. След което разигра сценката с възмущението от "гадовете", които са измислили тази клевета, с идеята това възмущението да потопи информационно истинските въпроси и отговорности.

НАТФИЗ ряпа да яде - в едно режисьор, драматург и актьор!

Сега прави същото. Измисля си, че някой го обвинява, че има нотариален акт за къщата в Барселона - нещо, което НИКОЙ не твърди. След което опровергава своя си слух, цялата му медийна кохорта сега се възмущава заедно с него на тези "клеветници", дори се заканват че, той ще ги съди до живот.
И пак идеята е, тъй като няма писта по която да спечели публичния диспут с отговор на въпросите за посредниците и за наемателите, да измисли паралелна своя, със свои въпроси и отговори. И с неговата версия да занимава хората и да се защитава, като потопи основната версия в съзнанието на хората. И, разбира се да не даде отговорите на истинските въпроси.

Елементарно Уотсън. Пиши трите плика.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 74 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даааа

    112 7 Отговор
    Така правят герберите, пускат някаква фалшива новина, опровергават я, и така заличават и истината. Покрай сухото гори и мокрото.

    Коментиран от #47

  • 2 бай илия

    15 87 Отговор
    кажете за техноимпекс и държавна сигорност

    Коментиран от #5

  • 3 Valio

    109 9 Отговор
    Той така прави вече 10 год.И разговора с Ваньо Танов за Мишо бирата не беше неговия глас и още стотици лъжи през годините.
    Нагъл търтей е бОрисов.

    Коментиран от #30

  • 4 любопитко

    79 6 Отговор
    Любопитно ми е, кой е решил да отстреля Вожда! Ако е този, за когото се сещам ще е и същия, който ще определи наследника му. И ми става още по-любопитно!
  • 5 хамсал

    58 6 Отговор

    До коментар #2 от "бай илия":

    СигОрно си толкова грамотен и "хептен ентелегентен", че и да ти кажем, едва ли ще разбереш!

    Коментиран от #15

  • 6 чичо

    11 58 Отговор
    Никой не споменава Борисов.Нито Ленчето,нито испанския вестник,нито биволъ-никой. Пък тос наш Бойко взел да се оправдава.Ей Василев,ти на коя планета живееш?
  • 7 а бе

    11 63 Отговор
    що се правите на луди? не може да се каже тоя къща е негова и после ама никой не казва че има нотариален акт! а кво бе? къщата твоя ама не съвсем щото нямаш акт за собственост. а стига бе! илианчо, аз казвам че сградата на парламента е твоя и вземаш наем. а така ли е?

    Коментиран от #12

  • 8 bbb

    12 59 Отговор
    Още един фантаст като тия от Борец и Биволе

    Коментиран от #31

  • 9 Казуар

    46 6 Отговор
    Някой да е чул за определението поставено лице.

    Коментиран от #42

  • 10 Ха ха ха ха ха

    15 30 Отговор
    Еееее, че и испанските разследващи ли са в тоя театър бре Илианчо? Не вярвам.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 чичо

    8 38 Отговор

    До коментар #7 от "а бе":

    Пишем си ние с тебе факти,а те цвъкат минуси и въобще не им дреме,че проблемите започват с незачитането на фактите.А и още нищо-нито полицията,нито прокуратурата в Испания дават имена,за разлика от нас,дето всичко знаем.
  • 13 Казано е!

    48 7 Отговор
    "Веднаж гарга на кол, втори път гарга на кол, трети път - надената на кол" и "Хитрата сврака, с двата крака". Ще се случи на мошеника!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 onq s konq

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "хамсал":

    Па ма фанаити упитъх да пишъ праилну но мии трудну но па за смиеткъ на тува убичъм боико и ГЕРП

    Коментиран от #21

  • 16 месара

    9 33 Отговор
    изведнъж всякакви тефтери и организации се обединиха да свалят Премиера, а на всякъде личи почерка на бсп - конкретно на импексова! ше се наиграят всички тия, а после?!

    Коментиран от #17

  • 17 а бе

    23 1 Отговор

    До коментар #16 от "месара":

    има ли значение КОЙ какво иска? Тея юнаци нямат представа какво представлява Държавата. Те не са. Тя е система от полусвързани институции. На чело на които стоят обикновено някви калинки с цвят - червен обикновено, но и син, жълт, лилав и др. Понякога си сменят цвета, но те не са важни, а онея отдолу. Те или си вършат работата или и то по-често не. Така че, който и да е горе все тая. Докато гепенето не стане забранен спорт който и да дойде все няма да е добре за обикновения човек а само за върхушката.
  • 18 Пиши трите плика

    11 4 Отговор
    Това е истината. Другото е прах в очите
  • 19 боцмана

    24 6 Отговор
    Има логика а и е напълно в стила Борисов и ГЕРБ.
  • 20 Уотсън

    32 6 Отговор
    Никой неможе да докаже че къщата е на Борисов но може да се докаже на кого е детето което доскоро живееше в тази къща и от там отговорите ще са ясни.Итресно и защо наемателите на къщата скоростно изоставиха луксозния бутик (140м2)в центъра на Барселона и напуснаха не Бойковата къща.

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ели

    29 2 Отговор
    Търсете жената. В нея се крие истината.
  • 23 Арахангел

    7 15 Отговор
    Отменям /забранявам/ парада за 9 май в Москва, заради целувките на Червения площад и чумата, която може да тръшне лидерите там! Също забранявам целувките и сбирките в Брюксел. Бойко и Путин ще останат нецелунати тази година, а Радев пак няма да присъства на военен парад! 😂😂😂
  • 24 Байхой

    27 2 Отговор
    Реакциятя МУ за острова е много по-твърдо отрицателна и заканителна отколкото за Барцелона - сега някак си е мек и смутулевещ. Няма закани за съд. Защо ли?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 WebTribune

    26 0 Отговор

    До коментар #20 от "Уотсън":

    Уотсън,това на кого е къщата не е важно за разследващите в Каталуния,важното е парите дошли от Офшорка на кого са, и чисти ли са. А това според испанските закони ,разследващите могат да го установят.
    Чисто хипотетично...детето е на ББ ,мацката е живяла в къщата,която къща е на Чаушев,който каза,че той я бил купил...тогава ББ няма никаква вина.Нищо,че приятелката му с детето е живяла там.Даже и без наем.Както Горанов живее в чуждо жилище,без да плаща наем. НО! Страхът тук е,че парите дошли от офшорката може би не са на Чаушев....А Чаушев да е фиктивния купувач,а абсолютно истинския купувач на къщата е друг..А кой? Това испанците знаят,(на база на техния закон за плащане чрез офшорка) и ще кажат ...или премълчат..
    За сега каталунската прокуратура потвърди само,че се води разследване за пране на пари срещу българския премиер и други хора и повече инфо не дават.
    Така,че детето и да е на ББ това не е критерии за неговата виновност ...или невинност.

    Коментиран от #27, #34

  • 27 Webrental

    23 2 Отговор

    До коментар #26 от "WebTribune":

    Логично разсъждение. Само един въпрос - Чаушев казал, че е отдал къщата под наем чрез брокерска агенция и не знае кой живее в нея, даже не бил ходил в къщата... Е, как тази девойка е успяла да си плаща наема и поддръжката на къщата, след като бутика е работел на загуба ? Нали четем криминални романи, та си фантазираме сигурно...

    Коментиран от #28

  • 28 WebTribune

    8 5 Отговор

    До коментар #27 от "Webrental":

    Прав си..Много се замотаха ... и Чаушев с това,че е отдал къщата под наем,което не е във финансовите възможности на семейството на момичето да плаща такъв наем...също така...освен къщата има и милиони евро в банковата сметка на момичето....затварянате на бутика два дни преди каталунската медия да публикува материала и един ден след публикувания материал се изнася стоката от бутика..Абе доста странности. Мисълта ми беше,че детето и да е на Борисов това не е критерии ,че "отговорите са ясни" както се изразява коментиращия "Уотсън"! Лично според мен по-скоро "отговорите са ясни" заради тези странности,които описах по-горе,а не дали детето е на ББ .

    Коментиран от #35

  • 29 Матей

    15 2 Отговор
    Тия хитрини минават тук ,но в Испания властите здраво са се захванали,ще се заеме и ЕП И Кьовеши,тъй де,остана да си затварят очите за такава разюздана престъпност и финита Евросъюз.В Румъния какво чудо беше с корупцията и ето че румънците явно отлепиха от дъното,за разлика от нас.
  • 30 Ново

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Valio":

    Гласа си беше ясен но знае ли борисов че ме подслушват/късаи документите/крадеца вика дръжте крадеца но трябва да се разбере в българия с пенсионери алкохолици и наркомани власт не се взема с избори другари
  • 31 Ново

    2 12 Отговор

    До коментар #8 от "bbb":

    Гладка кокошка просо сънува се всички са активирани за очерването на борисов и когато доидат изборите/ шат на патката главата/ европа не може да разреши на страна от ЕС да посреща лидери на венецуела Или сев корея затова ли се борихме толкова време
  • 32 Byg

    4 12 Отговор
    Гнусни комундета как почнаха да се извъртат като усетиха че тоя път ще си плащат за клеветите , нещата загрубяха и такива помияри като тоя им се дръпна лайното и минаха на вариянт"Б" , смешници.

    Коментиран от #45

  • 33 Венци

    23 3 Отговор
    7 милиона лева от европроекти са получили фирми на Йордан Христов и Иван Саздов - приближените на премиера "инвеститори" в луксозния живот на една манекенка в Барселона. Отделно са спечелили обществени поръчки за над 10 милиона. Все по-отчетлива е схемата "ти на нас, ние на тебе". Това поставя скандала в друга плоскост, за която отговаря Лаура Кадруца Кьовеши, главен прокурор на Европейската прокуратура. На снимката е хотел на плаж "Нестинарка" - последната придобивка на Йордан Христов и Силвия Николова, разследвани от каталунската полиция за пране на пари. #КъщавБарселона
  • 34 гост

    5 12 Отговор

    До коментар #26 от "WebTribune":

    Точно каталунската прокуратура не е потвърдила нищо! Къде го потвърди,на кого го потвърди?На в-к'Сега " ли ,защото на в-к Труд нищо не е потвърдила.Как прокуратурата потвърждава на Филан Кишията или Гошо Тъпото какво работи.Мисли бе човек,мисли малко !Не трябва ли да потвърди на съответните органи,защото на БЪЛГАРСКАТА прокуратура още нищо не е потвърдила ,но видиш ли веднага потвърдила на някакъв си вестник! Аман от умници!
  • 35 гост

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "WebTribune":

    Какво странно има,какво те засяга? Каквото иска ще си прави мацето,дрехите са на консигнация,може да отвори бутик на друга улица.По странното беше писанието в испанския вестник,че мацето кара Порше на лизинг.Да му мисли лизинго даделят ,ти какво си се затръшкал?

    Коментиран от #36

  • 36 Webrental

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Може, може...ама след като прикючи разследването.
  • 37 Ей Джей

    7 0 Отговор
    Хитър Петър нашият национален герой трябва да свали шапка на човека.
  • 38 Долорес

    4 8 Отговор
    И този клет доносник ли го качихте на барикадата бе ? Смешници !
  • 39 некойси

    1 3 Отговор
    Е да, но испнските прокурори не ги интересува какво пише в българската преса.
  • 40 Васил

    3 0 Отговор
    КЬОВЕШИ Е БАВЯТ СЪС КОМПЛЕКТОВАНЕТО НА ЕКИПА." НИКОЙ НЕЕ ЗАБРАВЕН, НИЩО НЕЕ ЗАБРАВЕНО"ПОМНИ КОИ "СКАЧАХА" СРЕЩУ НЕЯ. ДА ДАДЕ БОГ ДА ВКАРА В ЗАТВОРА КОЛКОТО В РУМЪНИЯ ПО ЕВРО ФОНДОВЕТЕ, ПАМЕТНИК ЩЕ И НА ПРАВИМЕ СЛЕД ВРЕМЕ!!!
  • 41 пСИХОЛОГ

    2 0 Отговор
    Боко и мислене- СЪМНЯВАМ СЕ!
  • 42 Омир

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Казуар":

    Правиш ли разлика между ПОСТАВЕНО и ПОДСТАВЕНО, браточка? Надали...
  • 43 Рибата смрди и открааката

    0 0 Отговор
    Защо Бойко Борисов назначи и държи ,като Областен управител на Област Разград-Лицето Гюнай Хюсмен Хюсмен което е извършило престъпление от Общ характер-"Евро измама"и бе в близкото минало подсъдим за други престъплния от общ характер.Антон Цонев от град Исперих е подал срещу него сигнали в прокуртурата за убийство на съгражданката им от Исперих-Вена.Нека Испнската прокуратура разследва Гюнай Хюсмен Хюсмен,до която ще подадем сигнали.Сигнaл ще подаедем и до Европейския прокурор госпожА Кювееши
  • 44 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Аз пък знам, какъв ще е отговорът на каталунците !Те не са по-малко корумпирани от нашите чорбаджии ! И от най-хубавата и прогресираща провинция на Испания , Каталуния вече има високи данъци / всичките тези байраци и листовки, демонстрации и агитационни материали трябва да се плащат/, много от фирмите се изнизват от там, безработицата е осезателна ! Ако Правителството на РБ подкрепи или не подкрепи сепарацията каталунска, отговорът от Барцелона ще бъде..... познайте какъв ! Другото е "мижи да те лажем!"
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "даааа":

    Нали все повтаряте че борисов се е учи от живков къде живееха и работиха на живков любовниците пък и на радев