Last news in Fakti

5 Май, 2020 19:02 22 506 97

Никита Михалков: Бил Гейтс иска да намали населението на Земята

  • никита михалков-
  • бил гейтс-
  • microsoft-
  • майкрософт-
  • човечество

Конспиративната теория известният руски режисьор разви в авторското си предаване „Бесогон“ по телевизия „Россия 24“

Никита Михалков: Бил Гейтс иска да намали населението на Земята - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Известният руски режисьор Никита Михалков хвърли истинска бомба от телевизионния екран. Той директно обвини милиардерът Бил Гейтс, че се стреми към контрол върху населението на Земята чрез микрочипове. Идеята се реализирала с обяснението, че се работи по създаване на ваксина срещу COVID-19. Крайната цел на Гейтс била да се намали населението на земята.

Конспиративната теория Михалков разви в авторското си предаване „Бесогон“ по телевизия „Россия 24“.

Нападките срещу Бил Гейтс и основаната от него компания Microsoft не са нещо ново. От известно време в социалните мрежи се появяват остри нападки срещу него и съпругата му, че тайно опитват да създадат зловредни за хората вещества и вируси, включително и коронавируса.

Един патент на Майкрософт, който наскоро получи международно признание, се оказа повод за нова порция нападки. Патентът WO/2020/060606 описва „Криптовалутна система, анализираща данни за телесната активност". Става дума за устройство, което може да се използва за „копаене" на криптовалути, като използвате тялото си. Или по-скоро „да давате криптовалута на потребител, чиито данни за телесната активност са проверени". Това е обяснението, което не се тълкува еднозначно.

Именно тази неясност атакува Никита Михалков. Експертът в кинопроизводството обаче е доста неубедителен в своята теория, смятат руски учени, които веднага реагираха на изявлението му. Това е вероятно и причината телевизията да свали от графика повторението на предаването му. Това вбеси Михалков, който контрира, че това е налагане на цензура.

Михалков твърди, че дори името на патента има окултно значение и обвини Гейтс, че се стреми да имплантира хората с микрочипове, за да ги контролира, и да обвърже това с потенциалната си програма за откриване на ваксина.

Михалков не се спира дотук и обвини директора на руската държавна „Сбербанк Херман Греф, че участва в "съзаклятието на Гейтс“. То щяло да доведе до Апокалипсис.

Мнението на режисьора се поддържа и от някои военни в Русия. Освен Бил Гейтс, те обвиняват САЩ в таен заговор за редуциране населението на земята.

Всъщност Михалков е пропуснал важна подробност: Бил Гейтс отдавна се е оттеглил от борда на Microsoft и се занимава от години с фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“. Колкото до проекта WO/2020/060606 в него въобще не става дума за микрочипове. Идеята да се анализира и тества телесната активност на човека е много стара и по нея работят десетки учени по света. Основната цел на новата технология е да се насърчава здравословният начин на живот. Като стимул да го правят е възможността да спечелят криптовалута.

В същото време Бил Гейтс изрази мнение, че светът ще се върне към своя начин на живот не по-рано след година или дори две години. Нормалният живот ще бъде гарантиран от лекарствата и ваксината, които ще сведат до ниски нива въздействието на коронавируса, - смята Гейтс.

Популярният сайт livejournal.com - руската версия, определи теорията на Никита Михалков за плагиатство, предназначено за идиоти. Те цитират режисьора, който след спирането на предаването му недвусмислено намекнал, че Гейтс е платил на „Россия 24“ да го цензурира. Изданието обаче смята, че ръководството на телевизията е постъпило много умно и интелигентно, като е пресякло опит да се пласират конспиративни слухове, които нямат никакви аргументи. Режисьорът е прекрасен човек, на 100%, но е много наивен, смята livejournal.com.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав е

    264 49 Отговор
    Това го знае целият свят Никита-просто много малко хора се осмеляват да го кажат на глас и пред всички.Теорията за златният милиард е документално доказан факт.

    Коментиран от #66

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Емил

    58 233 Отговор
    Хората на изкуството трябва да си отварят устата само когато четат чужди текстове - иначе се вижда колко семпли са! Гениален артист, ама много тъп!

    Коментиран от #17, #21, #35, #51, #86

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чипиране 2021

    267 27 Отговор
    Наивни са тези, които вярват в чистите помисли на Бил Гей и американските му партньори!

    Коментиран от #68, #77

  • 7 ДжО1984

    158 6 Отговор
    Пътят към ада е осеян с добри пожелания!
  • 8 бббб

    191 22 Отговор
    Хубаво,че известни хора се осмеляват да го кажат,иначе това се знае.
    Самият Гейтс го е казвал. От дълго време подготвя настоящата ситуация. Между другото, днес тенисиста Марат Сафин казва същото нещо.

    Коментиран от #25, #31

  • 9 Оооо велики Монио

    75 2 Отговор
    Много странно тая статия не сте ли я цензурирали ...както повечето хора в сайта? А аз винях Шиле! Да живее ,,великата демокрация"
  • 10 Това е

    172 30 Отговор
    Право куме в очи-затова руснаците ги уважавам-имат честа и достойнството да говорят открито и истината.Но те могат да си го позволят това.Защото имат интелектоалният потенциал и най-вече суверенитета за да говорят истините на висок глас.

    Коментиран от #67, #69, #84

  • 11 Никой

    35 160 Отговор
    Този съвсем е изкукуригал :))))))
  • 12 фактология

    173 19 Отговор
    Действията и целите на Бил ги знае целият свят.Вече е предложил 10 милиона долара подкуп на камарата на представителите на Нигерия за законопроект за бързо приемане на проект за задължителна ваксина срещу короната.Ние да му мислим да не ни вкара в тоя сериал бога слънце.

    Коментиран от #18, #38

  • 13 Хаха

    15 129 Отговор
    Този човечец е гледал Kingsman: The secret service... Тиква проста... :)))
  • 14 Неее

    39 158 Отговор
    Жалко, много жалко на какво се е превърнал Никита Михалков.

    Коментиран от #39

  • 15 pepy

    45 96 Отговор
    Руснак е, но е типичен СЪВЕТСКИ продукт. Основното му творчество /признато в цял свят/ е през миналия век - 1984 год. получава званието „Народен артист на РСФСР“

    През този век е известен най-вече с филма който прави за 55-ия рожден ден на Путин... приет нееднозначно в РФ...

    Коментиран от #27

  • 16 жопа

    100 23 Отговор
    Ако беше казал, че ще има цунами от трупове, щяха да станат и да му ръкопляскат, както ръкопляскат на дебелия генерал от Банкя.
  • 17 Гербав трол

    166 31 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Не знам кой от двамата ви е тъп ама определено не е Никита Михалков.

    Потърси "event201/scenario" за да видиш дали Бил Гейтс не е знаел за вируса още октомври 2019 и да видиш колко жертви предвижда при сегашната пандемия. Може да си зададеш и въпроса от къде е знаел за вируса още тогава и от къде е знаел че ще има пандемия.

    Ако успееш да си отговориш може да успееш да разбереш колко е умен този човек - ако не успееш вече е късно за теб.

    Коментиран от #52

  • 18 "спасителят"

    82 10 Отговор

    До коментар #12 от "фактология":

    Ааа той Бащицата и за едното "Congratulations", ще ни продаде не за друго е така да ни "спаси"! И тези, които оцелееят да не забравят да му благодарят, че иначе, ще им "цъкне" чипа!
  • 19 5G мрежа

    119 12 Отговор
    И най-простия екземпляр може да се замисли за какъв чеп Бил Гейтс ще се интересува и пъне толкова много за ваксина срещу короната ,след като нищо не разбира от медицина.
  • 20 не съм куминист

    95 25 Отговор
    велик е и мнениетому тежи в цял свят независимо че е руснак
  • 21 Яверт

    89 20 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Той е и гениален режисьор. Световно признат.

    Коментиран от #53

  • 22 Дръвчо

    49 8 Отговор
    Да направи филм по темата. Подобно на Чернобил.

    Коментиран от #23

  • 23 Комунист

    88 7 Отговор

    До коментар #22 от "Дръвчо":

    Да направи,ама КОЙ ще го финансира? Всички холивудски бози се финансират само от евреи, а те едва ли ще финансират нещо,което не им е изгодно или ги изобличава!
  • 24 Яверт

    108 13 Отговор
    Между другото няма никаква конспирация. Просто ни го казват в очите и ще го повтарят докато започне да ни харесва. После е лесно. Погледнете в близкото минало. Крайно неприемливи неща тогава сега ни въодушивяват. Примерии:арогантен политик, лош гангстер, постоянно видео наблюдение, ГМО, вулгарни поведение на певица или певец. Не мислите ли че моралът ни е в огромен упадък. Ниският морал лесно се управлява със зрелища и някои долар в джоба.

    Коментиран от #34

  • 25 Руско е

    24 79 Отговор

    До коментар #8 от "бббб":

    Дай линк към материал, където Бил Гейтс казва 'искам да намаля наслението' 'да наложа геноцид' в противен случай сипеш пълна дезинформация и подобни лъжи са строго подсъдими

    Коментиран от #55

  • 26 Рошко

    49 6 Отговор
    Факти не се опитвайте и вие да замазвате веднага теориите, да не забравяме че и ние се числим към "модерния" източен "запад",. По точно сме лабораторни мишки
  • 27 Яверт

    19 30 Отговор

    До коментар #15 от "pepy":

    Преди да пишеш глупости си направи труда поне да видиш какво е направил след разпада на ссср и какви награди има.
  • 28 no name no face no number

    54 11 Отговор
    Прав е човека, но медиите се държат от онези Бил Гей е кофти тип
  • 29 ПО СКОРО

    5 29 Отговор
    РУСИЯ, САЩ И КИТАЙ СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА НАЛОЖЕНИТЕ САНКЦИИ !
  • 30 3673

    48 10 Отговор
    КИТAЙCКA ЛAБOРAТOРИЯ ИЗРAБOТИ КOРOНAВИРУCA ПO ПOРЪЧКA НA ДEМOНOКРAТИЧНAТA ПAРТИЯ НA ХИЛЪРИ КЛИНТЪН C ЦEЛ ИМПИЧМЪНТ НA ТРЪМП ТOВA E ИCТИНAТA И ТЯ ЩE ИЗЛEЗE НA ЯВE, A ТРЪМП ЩE CПEЧEЛИ CЛEДВAЩИЯ МAНДAТ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 HohoBoho

    16 36 Отговор
    Такива конспиративни теории за намаляване на населението влизат в противоречие с фактите.
    За да се верни трябва да има някаква ефективност т.е. неща, събития, които да водят до намаляване на населението на планетата.
    ...но няма
    ...съществуват катастрофални събития /земетресения, епидемии, войни.../, при които загиват много хора,
    но не толкова за да подкрепят тези теории.

    А неоспоримият факт е, че населението на Земята расте
  • 33 Иван

    16 32 Отговор
    Тук трябвa или дa cи нa cтрaнaтa нa Coрocoидитe или нa cтрaнaтa нa рaбoтeщитe зa Крeмъл. Aкo рeшитe, чe cтe oт някaквa cи ‘’трeтa cтрaнa’’ тeзи двe групирoвки нaпaдaт кoмeнтaрът ви и гo ‘’рaзкъcвaт’’ кaтo диви cвини рaнeнa ‘’cърничкa’’. E, a кaжeтe, кaк дa нe ce уcъмни чoвeк, чe тeзи двe групирoвки ca нa eднa и cъщa хрaнилкa? A aз ги дeбнa oт 6-7 гoдини и имaм нaд 10 дoкумeнтa дoкaзaтeлcтвa, чe пaритe в кaртитe им влизaт oт eдин и cъщи кoнтрaгeнт, прeз eднa и cъщa бaнкa. Прocтo ги хрaнитe кoмeнтирaйки, a тe щe ви изкaрaт, чe cтe бoлни тaкa чe, имaтe избoр и тoй e дa нe кoмeнтирaтe тук. Caмo тaкa щe им нaмaлят хoнoрaритe дo 0 /зeрo/. A e нaпълнo възмoжнo и дa ca в eднa и cъщa кoмпютърнa зaлa и дa трупaт хитрo, хитрo пaри нa принципa ‘’рaздeляй и влaдeй’’. И вce пaк пaрaд в Мocквa нямa дa имa и Руcия пoвeчe нямa дa пaрaдирa c oръжиятa cи.
  • 34 Храна за размисъл

    53 2 Отговор

    До коментар #24 от "Яверт":

    Създаването на нови навици с тези извънредни положения е първата стъпка към промяната с която този план ще бъде осъществен без съпротива.
    Всичко от кукловодите е измислено отдавна и те са наясно как да подходят психологически без много ресурси за да намалят стадото и без оръжие,защото имат и от години ползват едно друго тихо оръжие.
    Тихото оръжие на Бил Купър е интересна книга.
    Има я онлайн и я препоръчвам.

    Коментиран от #41

  • 35 няма такава държава

    44 10 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Интересно становище ! Не само е добър актьор а е и добър сценарист и режисьор и за такъв човек да кажеш ,че е прост (много ти висок критерия ) ! Всъщност ти обиждаш цялата гилдия (това пък вече говори за твоя капацитет ).
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ммм

    38 5 Отговор
    Още един линк към изказвания на Гейтс за намаляване на населението чрез стерилизация и ваксини.

    https://www.youtube.com/watch?v=fI1DRGcSets&list=PL29C61B31B4AAB396&index=4
  • 38 Ивана

    52 5 Отговор

    До коментар #12 от "фактология":

    Вие не разбрахте ли,че и при нас ще е задължително,освен това ще бъдем първите ваксинирани.
    Направете си извода!
    Аз лично предпочитам смъртта,пред това да бъда животно в робство.
  • 39 само по добър може

    20 6 Отговор

    До коментар #14 от "Неее":

    Интересно кой си ти , който "съжалява" Н. Михалков !? К . Истуът , ти ли си ве ?
  • 40 абе сега

    45 10 Отговор
    Като ви кажат задължително ваксиниране, да си знаете, че е задължителна смърт... вие си решавайте дали ви се мре ;)
  • 41 Яверт

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "Храна за размисъл":

    Сега ще я потърся. Благодаря
  • 42 Глупак

    10 26 Отговор
    Защо некоя демократична телевизия като Европа например не излъчи предаването на Никита Михалков, а ни се пробутват разни трактовки? Безсмислена е така дискусията.
  • 43 HohoBoho

    36 3 Отговор
    Няма логика да чипират хората с помощта на ваксинация.
    Когато технологиите достигнат да този етап ще се чипираме съвсем "доброволно".
    -
    нечипираните няма имат достъп до банкови сметки, административни услуги ...и всичко

    Пример:
    Нечипиран кандидатства за работа.
    Шефът:
    - О, Гошко, няма те в системата /не си чипиран/. Регистрирай се и ела пак!

    Коментиран от #50, #57

  • 44 000

    42 6 Отговор
    Гледал съм няколко интервюта на Гейтс ,в които говори как да се намали населението. Можете да ги намерите в Youtube.
  • 45 Чипсет

    44 4 Отговор
    Рано или късно всички ще бъдат чипирани! Целта на Рептилиите и техните подлоги е тотален контрол над хората. Щеш нещеш ще си чипиран! Но иска време, сега е само експеримент, след който ще бъдат направени изводи и заключения! Както преди години, когато мобилните оператори регистрираха всички телефонни номера. Или си регистрираш номера на твое име, или те изключват!
  • 46 От хилядолетия

    20 0 Отговор
    Ни отглеждат,за храна ли ,за какво-имаше идеи,че ще ставаме ангели...Сега числеността на стоката е висока,уж,"добрият пастир"променя управлението на биологичната единица,или пастирите се сменят,сега сме в краткото безвремие м/у двете смени,а никита не беше ли масон,който само ни информира, за да се подготвим психически.Гергьовски агнета мълчат пред заколение!Кучета и вълци надушват пир...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Напомняне

    30 0 Отговор
    "Сбербанк Херман Греф" - мдаа, този Греф хич не е евреюга, а в номера на патента WO/2020/060606 хич ги няма трите шестици - числото на звяра...
  • 50 GodisSavior888

    34 4 Отговор

    До коментар #43 от "HohoBoho":

    Предполагам, че ще стане нещо подобно, защото без ”белега” ( чип ) на дясната ръка или челото, никой няма да може да купува или продава. Моето предположение е, че ще бъдат задължително премахнати книжните пари и монетите, а ще се ползва вероятно някакъв тип криптовалута. Дебитни и кредитни карти също стават излишни. Разбира се, под някаква форма в чипа трябва да е закодирано и определеното от Откровението на Йоан число, може би името на този, който идва да мами и унищожава. Дано този период да е кратъкдо идването на Господа Христос и да имаме сили да издържим пповечето от нас, може би ще трябва да се търси препитание извън градовете, за да няма обвързаност с новата парична / финансова система. Бог да ни пази!

    Коментиран от #61, #74, #80

  • 51 NEMESIS

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Точно като теб!
  • 52 Obergruppenführer

    9 11 Отговор

    До коментар #17 от "Гербав трол":

    Вече е късно за него! Разумът и мозъкът не са мур, че да му го набиеш и ъпгрейднеш, така, че пиши го бегал тоя!
  • 53 Мунчо

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "Яверт":

    Гербавите няма как да го знаят това...
  • 54 Кико

    4 11 Отговор
    И той намалява населението на земята о!, но и вие му помагате в Сирия!
  • 55 Митко Вр

    11 1 Отговор

    До коментар #25 от "Руско е":

    Искаш линк? Ето го:
    https://www.infoz.bg/world/6843-bill-gates-we-re-not-ready

    Коментиран от #91

  • 56 Мая Безпартийная

    6 13 Отговор
    Йосиф Кобзон сипеше закани към Запада даже и с военна интервенция. Разбра за раково то си заболяване и отиде при "гадовете" да го спасят! Обикновен на старчески деменция
  • 57 Пако

    28 1 Отговор

    До коментар #43 от "HohoBoho":

    Точно там е разковничето.Ще се манипулират
    хората докато им писне и... ще се подложат на
    “задължителната” ваксинация,която ще е чипирането,а без “ваксинацията”няма да можеш
    да влезеш в болница,банка,няма да можеш да
    пътуваш със самолет,влак,или просто контрола
    ще е тотален.Съмнявам се даже че, може би
    всичко и всички с времето,ще се контролират
    от едно място.
    Тръгнало ли е..... ще стане,до 3-4години.
    Дали някой си спомня Терминатор-1и2, там
    контролът на хората от Машините,настъпваше
    2025а,значи не е било фантазия както ни се
    струваше преди30години

    Коментиран от #58

  • 58 Пако

    22 1 Отговор

    До коментар #57 от "Пако":

    Точно там е разковничето.Ще се манипулират
    хората докато им писне и... ще се подложат на
    “задължителната” ваксинация,която ще е чипирането,а без “ваксинацията”няма да можеш
    да влезеш в болница,банка,няма да можеш да
    пътуваш със самолет,влак,или просто контрола
    ще е тотален.Съмнявам се даже че, може би
    всичко и всички с времето,ще се контролират
    от едно място.
    Тръгнало ли е..... ще стане,до 3-4години.
    Дали някой си спомня Терминатор-1и2, там
    контролът над хората от Машините,настъпваше
    2025а,значи не е било фантазия както ни се
    струваше пр
  • 59 Лошо

    7 36 Отговор
    Проблемът не е в контрола, а в липсата му. Как ще се почувствате да летите в самолет със семейството си и до вас да стои болен?
    Как ще се почувствате, ако заразите ваш близък после?
    Всеки си я кара, както му изнася. Майки раждат в къщи, отказват ваксини. За мургавите да не говорим. Само мога да си представя какво е в третия свят? Говоря за световна заплаха, срещу която нямаме нищо освен собствено тълкуване за нарушената ни свобода. Да, много станахме на тази земя и ни трябват единни правила!

    Коментиран от #64

  • 60 име

    12 2 Отговор
    нали има подписка с/у бил в сащ? това случайно ли е ?

    Коментиран от #72

  • 61 предсказано е вече

    12 1 Отговор

    До коментар #50 от "GodisSavior888":

    Който сложи чипа (около 95% от сегашното човечество) заминава в Ада.
  • 62 Митът

    13 1 Отговор
    За болестта работи в две посоки,първо чрез създаване на страх,а чрез страха ще се въвеждат новите порядки,кучетата как вардят стадо,гледай и се сещай,ако не е смяна на стопанина,то просто дявола е ратай (овчар) при господар собственик на стадо.Време за маркиране на стоката,жигосване,чипиране...броене, ваксиниране за определен период на жизнен цикъл ,стригане,доене,заколение.Честит празник!Егерлези...ли беше.Гледайте" Бейб",или "възхода на Юпитер"но с едно наум...Знайте,че в момента факти регистрират,колко ни стреля пушката,освен че се самоподготвяме помежду си, ние си оставаме добитък,стока.Това че някоя овца е черна и бие на очи,не я прави коза или язовец,те са с друг интелект,поради различната храна(хр.вериги)...
  • 63 Защо е нужен

    10 2 Отговор
    Психотерор над населенията,ниските вибрации на негативните чувства,да не би да хранят гнусни същности,включени към нас като на хранилка,паразити всякакви,а после бърнауд синдром,щото изчезнал моркова вързан на пръчка,маяка в мъглата...
  • 64 Свободна

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "Лошо":

    Паша,я наричат чобаните...,но дойде време за преброяване,питайте ветеринаря Пламен Пасков,...
  • 65 Чипсет

    21 0 Отговор
    Ще дойде време, когато вярващите в Господ ще бъдат обявявани за терористи. Видяхме по Великден какво стана!
  • 66 Така е

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Прав е":

    Гледай заразно зло там нещата са показани едно към едно в последната част
  • 67 Аз1000

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Това е":

    Хора, които пишат "честа" и "интелектоален", нямат нищо общо с интелекта.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Хауърд Лъвкрафт

    4 6 Отговор
    Михалков също така заяви , че Бил Гейтс искал да върне Windows 95 ..
  • 71 SmSm

    7 19 Отговор
    Дреме му на фара на Бил Гейтс за броя на земното население. Той си е направил милиардите и си живее живота.
    Никита е прекрасен режисьор, но като всеки руснак - а те боготворят Ванга и вярват на нейни уж пророчества, за каквито ние тука не сме и чували - го избива на мистика.
    Но дори и да допуснем, че Бил Гейтс крои пъклен план, как ще го спрем?
    Видял човекът намеци и в числата😂. Six, six, six, the number if the Beast. Хайде, по-сериозно, моля, Никита и любителите на конспиративни теории😍.

    Коментиран от #90

  • 72 SmSm

    13 3 Отговор

    До коментар #60 от "име":

    Не, не е случайно. Наивни, да не кажа прости, хора има навсякъде по света. Масовият американец не е известен по света заради умствените си качества😃.
  • 73 Наблюдател

    7 11 Отговор
    По принцип броя на населението на Земята трябва да се балансира по някакъв начин. Безконтролното му увеличение е сигурна гаранция за катастрофа, което е въпрос на време. Просто Планетата си има ограничен ресурс..

    Коментиран от #78, #96

  • 74 Има го в чипа

    8 1 Отговор

    До коментар #50 от "GodisSavior888":

    World Wide Web - WWW , W в халдейската азбука вибрира на цифрата 6, ето ти ги трите шестици, по-страшното идва с четирите шестици, а четвъртата 6-ца идва от 6 ghz, което са честотата на трансмисионните вълни на 5G-то. Честит Апокалипсис !

    Коментиран от #75, #79

  • 75 Има го в чипа

    10 1 Отговор

    До коментар #74 от "Има го в чипа":

    Връзката на чипа с интернет всъщност е номера на "бащата на лъжата", кой е казал че са цифри, буквите също са цифри.
  • 76 Буквите

    13 0 Отговор
    Буквите имат цифрово изражение.
  • 77 Watmark

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "Чипиране 2021":

    ха щото руските са невинни. Това дето го дъвчете стара изплюта дъвка. В същност защо ми е точно 1G? а не 2G или 500 м?
  • 78 Де бой, де

    10 4 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    Фашистите пак много започнахте да надигате глава ! Руснаците не ви мачкаха достатъчно, пак ще ви мачкат ! Населението щели да намаляват - откачалки !
  • 79 Халдея

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Има го в чипа":

    Халдейската азбука е староеврейската азбука, хм !
  • 80 Dr.mengele

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "GodisSavior888":

    Желязна логика и тези които не са си продали имотите по селата ще са ок.Крайно време е човека да се върне към природата.Да не говорим че така прехваления тех.прогрес не се случва както трябва особенно по отношение на нова енергия (абсолютно умишлено)
  • 81 Ха ха

    8 1 Отговор
    Този алчен хамереканец само една шепа пръст в очите ще го засити тези хора са психично болни и са садружници със сатаната.
  • 82 Нане

    6 0 Отговор
    За да мисли човек нещо с което да унищожи друго нещо,това вече е умишлено убийство. А въпросният "спасител" с максината си е чист психопат и изруд! Такива хора с такива мисли не заслужават да живеят!
  • 83 Ри хйнкк

    3 0 Отговор
    Човека е прав само че няма кой да го чуе
  • 84 Xyz

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Това е":

    Голям интелектОалец сте. Браво!
  • 85 Казуар

    4 2 Отговор
    Михалков е типична съветска бетонна глава.

    Коментиран от #87

  • 86 Тъп"

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    "ТЪП" е дума ,която си научил от майка си или приятелите си и затова е редно да я употребяваш сред тях и за тях.
  • 87 Китки

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "Казуар":

    Къде , къде по-демократични и евроатлантически са меките китки нали.Хем наши , хем съвременни , хем без стереотипи , хем без всякакви национални и отживели традиционни отживелици.
  • 88 ЧовекаКоза

    1 0 Отговор
    "ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати."
    И взима страна, очевидно според това откъде идва кеша...
  • 89 бис

    3 0 Отговор
    Гейтс ще яде дървото накрая. Обзалагам се че ще го намерят самоубил се.
  • 90 жгт

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "SmSm":

    Точно тези дето имат всичко се впускат в извратени начинания! Докато редовият човек блъска за прехрана, жилище, деца да отгледа, милиардерите им трябва нещо по-така за осмисляне на живота! Па било то и абсолютно неморално и нечовешко от гледна точка на средно-статистическата масовка. Ама всеки си гледа от своята камбанария.
  • 91 Нищо ново

    0 1 Отговор

    До коментар #55 от "Митко Вр":

    Това вече съм го гледал, никъде не споменава геноцид а за намаляне на раждаемоста и то в бедните африкански страни, където негрите раждат по 6 7 чавета а нямат ресурс да ги гледат, говорил е не един път по темата, никъде не е казвал, че ще ни трепи.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ДОКО

    1 0 Отговор
    АБСОЛЮТНО ПРАВ Е НИКИТА МИХАЛКОВ..АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗАРАДИ ПАРАТА..ДАЖЕ ИМАТ И ПРОЕКТ КАК ОТ ПРЪДНЯ ДА НАПРАВЕТ ПРОЛЕТНИ ЦВЕТЯ..И ПОНЕЖЕ ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ Е БЕЗГРАНИЧНА ТАКА СТИГНАХМЕ ДО ТУК..
  • 95 истината

    2 0 Отговор
    Изгледайте интервюто на Дейвид Айк по londonreal . tv
    много неща ще ви станат ясни!
  • 96 Шапшал,

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    Ограничен е ресурса на капитала и твоята капа или кафа
  • 97 мирянин

    1 0 Отговор
    Факта,че всеки жител на земното кълбо ще бъде чипиран като животно и роб,е записан преди2000г. в последната книга на Библията наречена Апокалипсис(Откровение):"И той ще направи щото на всички-малки и големи,богати и сиромаси,свободни и роби-да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня който има тоя белег или името на звяра, или числото на името му...666”(Откр.13:16-18).Това,ще стане след обединението на всички държави в една,с общо правителство управлявано от свиреп и тираничен цар диктатор:"...даде му се власт над всяко коляно ,народ,език и племе",наречен в Библията с много имена: звяр, противник на Бога,син на погибелта и антихрист с име666" Обединението на държавите ще се осъществи от много богати хора,които поради несметните си богатства в Откр.17:12,13 са наречени:"...царе с една мисъл, които предават силата и властта си на звяра"(антихриста 666).Това ще правят тайно и конспиративно и в II Сол.2:7,тази тяхна конспирация е наречена "тайна на беззаконието".Никой човек не бива да приеме белега (чипа) на звяра:"...и по човеците които имаха белега на звяра... появиха се лоши и люти струпеи(Откр.16:2)" Ето думите на един от кандидт господарите на света-Ник Рокфелер:"Нашата цел е да имаме световно правителство, контролирано от нас и всички пари на хората да са в чип,монтиран подкожно на всеки човек по отделно,а ние да вземаме когато си искаме и колкото си искаме пари дигитално от всеки,а