ФАКТИ.БГ

Вера Иванова от „Системата ни убива” пред ФАКТИ: Нас никой не може да ни използва

„Цяла нощ са местели деловодството в друга сграда”, каза Вера Иванова

Публикувана: 18 Септември, 2020 16:29
154 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4101
Вера Иванова от „Системата ни убива” пред ФАКТИ:  Нас никой не може да ни използва
Вера Иванова (в средата); Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.6 от 36 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 16 септември представители на граждански организации влязоха в деловодството на Народното събрание, за да се срещнат с депутатите. Основна част от тях бяха граждани от „Системата ни убива”. Те бяха там, за да поискат оставката на кабинета „Борисов 3” и внесоха със себе си 240 декларации, които приканиха народните представители да подпишат.

Пoдпиcaлитe дeклaрирaха, чe пoдкрeпят иcкaниятa нa прoтecтa, чe призoвaвaт зa ocтaвкaтa нa Ивaн Гeшeв кaтo глaвeн прoкурoр, чe зaявявaт нecъглacиe c прoeктa зa нoвa Кoнcтитуция и зaявявaт кaтeгoричнo, чe жeлaят мaндaтът нa 44-тoтo Нaрoднo cъбрaниe нa Рeпубликa Бългaрия дa бъдe прeдcрoчнo прeкрaтeн.

В разговор с ФАКТИ един от гражданите в Парламента – Никола Вапцаров, каза, че декларациите са били подписани от трима народни представители от парламентарната група на БСП - Анна Славова, Виолета Желева и Кристина Сидорова.

По-късно гражданите бяха изведени, а някои от тях изнесени от сградата на Народното събрание, ситуацията беше напрегната и повдигна много въпроси. От ФАКТИ се свързахме с Вера Иванова от „Системата ни убива”, за да потърсим тяхната гледна точка.

- Г-жо Иванова, много се говори и обсъжда кой използва майките от „Системата ни убива”, провокация ли е било или не, но нека да уточним – вие чувствате ли се използвани?

- Не. През годините се доказахме – толкова години сме на улицата, че нас никой не може да ни използва, никой не може да ни води на конци. Ние сме майките от „Системата ни убива” и правим това, което е нашата кауза и това, което решим - без да може някой да ни влияе.

Много голяма част от медиите се опитват да изопачат нещата, особено с г-жа Мая Манолова и някак така станаха нещата, че има доста публикации, които отразяват абсолютни лъжи. Ние влязохме там в 10:00 часа, а г-жа Манолова в 14:00 часа и по съвсем друг повод, на съвсем друго място. С експерти имаха заявки за участие в Комисията по енергетика във връзка с цените на парното - това са едни каузи на Изправи се.БГ.

По това време вече беше станала пропагандата и провокацията от страна на Караянчева към нас. Тази нейната провокация и гаврата спрямо Христо като човек с увреждане, който не беше допуснат да отиде и до тоалетна дори предизвика острата провокация от наша страна.

- Вие как издържахте това нещо, на мен ми се струва трудно?

- Много беше трудно, но ние сме свикнали. От гледна точка, че тези гаври срещу нас са от години и ние имаме наш си начин да се противопоставяме и сме свикнали, издръжливи сме. Системата ни е калила и нямаме никакъв друг избор.

Това, което е лъжата на Караянчева от сутринта от едно участие на депутата Антон Кутев е, че ние сутринта не бяхме допуснати да си внесем документите. Казаха, че само един може да влезе, но ние бяхме представители от различни палаткови лагери – от Орлов мост, от Ректората и ние, и други граждани. Едва след намесата на депутати от БСП ние бяхме допуснати вътре.

Депутатите поискаха зала три пъти официално, за да проведат среща с нас, но Караянчева отказа зала за срещи и ние започнахме тези срещи с депутатите от БСП в коридора. Три депутатки от БСП жени – може би е някаква символика, подписаха оставките.

- Какво се случи с тези декларации?

- Подписаните декларации са в нас. Продължението от вчера е, че ние отидохме, защото цялата папка с другите 237 декларации остана на масата в деловодството. Ние изчаквахме среща с всичките депутати или поне с представители от партиите. Вчера, когато отидохме да си поискаме папката и документите – може и някой друг да е подписал, не знаем какво се е случило, се оказа, че след изхвърлянето ни оттам, по-точно изнасянето и грубото отношение на НСО, през нощта са преместили деловодството извън сградата на Народното събрание.

Мислех, че си правят майтап с нас, когато ни го казаха, но се оказа, че било истина. Това е не гаф, а не зная как да го определя – то не, че има дъно за тях, но това мина всякакво дъно. Цяла нощ са местели деловодството в друга сграда.

- Това Ви беше казано вчера, така ли?

- Това ни го казаха вчера, когато си поискахме папката с документите, които останаха на масата. Ние не можахме да си вземем документите оттам в тази ситуация, която се заплете.

Има нещо друго. Депутатите си удължиха работното време, за да завършват Изборния кодекс и щяха да работят най-малко до 21:00-22:00 часа вечерта, тъй като на обяд те бяха до петия член. Съвсем бяха в началото, но прекъснаха заседанията, от друг изход излязоха и въобще - стана това, което се случи.

- А какво беше отношението към вас от депутатите, които минаваха през деловодството – говорихме с Никола Вапцаров, той ми каза, че сте имали среща с Валери Симеонов, с представители на ВМРО, БСП?

- БСП реагираха незабавно. Непрекъснато идваха при нас различни депутати от БСП. Изцяло подкрепяха декларациите и искането на протестите. Те направиха много – донесоха вода на Христо, опитаха се по всякакъв начин да го допуснат до тоалетната, няколко пъти дори от залата отправяха искания. Наистина те през целия ден бяха до нас и се опитваха по всякакъв начин да помогнат.

Валери Симеонов излезе посивял. Ние бяхме там с едно от „уж болните” ни деца. Отново ни обиди и ни нарече провокатори, нещо изръмжа в типично негов стил, посивя от злоба и се измъкна.

Имахме и един депутат от ГЕРБ, на когото дадохме декларацията и няколко депутата от ВМРО. Единственото ужасно отношение беше от Валери Симеонов.

- Каква е връзката между „Системата ни убива” и „Изправи се.Бг”?

- Трима са хората, които са с нас от самото начало – още откогато ние протестирахме и гонехме министри по улиците през 2014, 2015 година. Хората, които сме усетили, хората, които по никакъв начин не са ни предали, хората, които са направили много за правата на децата и хората с увреждания – това са Мая Манолова, Антон Кутев от БСП, който още от самото начало при всяка една възможност поставяше нашите проблеми в пленарна зала – той беше и в момента е нещо като нашия глас вътре, защото той толкова навътре влезе в нещата и страшно много направи. Другият човек, който също е неотлъчно до нас – това е Слави Трифонов.

Ние, до тези хора, каквото и да се случва и каквито и спекулации да се правят - това е единствената истина и ние нямаме нищо друго освен истината, ще бъдем до тях.

- Какво очаквате да се случи – ще има ли оставки?

- Аз си мисля, че още вчера трябваше да я има поне оставката на Караянчева. Това, което тази жена - направи е нечувано. Има френски медии, които го отразяват – преди малко ми се обадиха репортери, които казват, че това е такава гавра и такъв автогол си вкара тази жена, но тя все още е на този пост и още повече наглее, и още повече лъже.

Но нищо – това е в техния резултат спрямо хората с увреждания, спрямо нас като майки и това нещо няма да остане само в България. Ще се прочуем по този начин.

- Очевидно обаче Цвета Караянчева слуша, защото – доколкото разбирам, сутринта в bTV тя се е обадила сама.

- Да, за да каже, че Антон Кутев лъже, което не е истина – тя лъже. Ние бяхме там и не ни допуснаха. Чак след намесата на Антон Кутев и още трима-четирима депутати от БСП влязохме, включително и един депутат, който е лекар и има дете като нашите. Той каза, че първо е родител, а после депутат и се бореше по всякакъв начин да влезем и да отиде Христо до тоалетната.

- Във връзка с това, че г-жа Каранячева слуша – какво бихте искали да ѝ кажете?

- Освен оставката ѝ другото, което бих искала да ѝ кажа е, че това, което прави спрямо хората с увреждания и това, което много голяма част от депутатите и министър Сачева правят - така изкарват нещата, че тези хора и тези деца не трябва да се виждат, те нямат място в Народното събрание, те нямат място никъде, ние трябва да сме заложници на децата и да стоим вкъщи, да мълчим и да умираме бавно и без нищо, без никого.

Просто искам да ѝ кажа, че това нещо ще се промени и ако трябва, още 20 години ще бъдем на улицата и това нещо няма да остане така. Един ден тези хора ще бъдат приети от всички, защото те не са нищо по-различно от останалите. Ние ще продължим да се борим, докато това се случи, независимо кой е на власт и независимо дали ще има предсрочни избори или няма да има. Който и да дойде, те ще разберат – тези във властта, че тези хора са хора.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.6 от 36 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Хаха
1 Отговор
Вие пък сте най-лесни за използване.

Коментиран от #74


Оценка:
-26 +52

Последния Софиянец
2 Отговор
Наблюдавам ги отблизо и за седемдесет дни какво ли не преживяха тия жени.Откъде тоя дух и смелост не мога да разбера.Поклон!

Коментиран от #4, #40, #65


Оценка:
-64 +45

Верно ли
3 Отговор
Като изключим Маяма,отровените мамикяновци и всички комунистически отрепки????

Оценка:
-18 +54

ОДИ да
4 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


се покланяш на МОЧА...Само там ви е местото червено булче.

Оценка:
-21 +43

65т5
5 Отговор
Боклуци сте
Уж нямахте пари, а лежахте на басейна на луксозен хотел в Приморско.
Във палатките си криехте бомби, камъни, бутилки и други.
С тояги да ви набият и изгонят.

Коментиран от #9, #10, #26, #88


Оценка:
-34 +66

цербер
6 Отговор
декларациите са били подписани от три народни представителКи от парламентарната група на БСП - Анна Славова, Виолета Желева и Кристина Сидорова.

Оценка:
-4 +26

миш
7 Отговор
Минаха 30 години,а тук още некои говорят за комунисти и пр.Ало,ако има комунисти,ще има ред в държавата,а вие ще стойте мирно и ще сте членове на същата партия.

Коментиран от #12, #13, #19


Оценка:
-41 +19

смок
8 Отговор
" г-жа Каранячева слуша".....От едното й ухо влязло,а от другото излязло.

Оценка:
-23 +27

4567
9 Отговор

До коментар #5 от "65т5":


Искат по монокини тия

Оценка:
-13 +17

Последния Софиянец
10 Отговор

До коментар #5 от "65т5":


Дано и ти да имаш такова дете или внуче.

Коментиран от #18, #72, #111


Оценка:
-34 +11

Ей недоубитите
11 Отговор
Господ гледа!!С тоя акъл още пет поколения след вас ще раждат такива!!!

Оценка:
-13 +26

Последния Софиянец
12 Отговор

До коментар #7 от "миш":


Тия мишки преди се подлагаха на Тодор Живков, сега на Тиквата.Те са мазохисти.

Оценка:
-27 +8

Ей, тъпчо
13 Отговор

До коментар #7 от "миш":


Става дума за начин на мислене като се говори за комунисти, какви като са минали 30г. Комънист-мързелув, ползващ блага създадени от друг и без отговорности, а и също харесва примитивни методи-затвори, убийства и кръв

Коментиран от #16


Оценка:
-5 +29

Биби Кинг
14 Отговор
Циганки неблагодарни!

Оценка:
-16 +40

ПиПи
15 Отговор
Пак се появиха герберсските тролчета. Като по часовник сте ммм ви Хубава. С колко залебихте днес? Браво на майките и ние сме с вас. Без смелост, хунтата няма да отиде в затвора!

Коментиран от #53


Оценка:
-44 +14

Последния Софиянец
16 Отговор

До коментар #13 от "Ей, тъпчо":


Описа точно Бойко Борисов и Хунтата.Браво!

Коментиран от #47, #49


Оценка:
-28 +6

Rrrrrrr
17 Отговор
Ударихте дъното с този цирк който сътворихте ,дори успяхте и хубаво да се заровите в него.По голяма простотия, нямаше накъде повече ама то от Костинбродската дето ви дърпа конците, какво да очакваш.Това правителство е направило повече от всички преди него за същите тези майки !Явно обаче много бързо забравят.

Коментиран от #23


Оценка:
-11 +57

Кой колкото е прав,
18 Отговор

До коментар #10 от "Последния Софиянец":


В каквото и да било, толкова да е жив.Отнася се за всеки

Коментиран от #21


Оценка:
-4 +9

мишленце
19 Отговор

До коментар #7 от "миш":


много ви се иска..ама повече няма да се случи комунисти на власт!! Ако много държиш бърже бегай у северна корея...

Коментиран от #24


Оценка:
-6 +41

Мануил
20 Отговор
Комунизъм в България никога не е имало. За какви комунисти става въпрос? Комунизмът е висш строй на човешкото общество и до сега не е установен никъде по света. Комунизъм може да се установи в Япония или в Норвегия,в Нидерландия или в Швейцария,но с революция в съзнанието,различна от първичната,която ще е пълна с убийства,насилие и грабежи.

Коментиран от #82


Оценка:
-16 +6

Последния Софиянец
21 Отговор

До коментар #18 от "Кой колкото е прав,":


Ти вътрешно си знаеш че не си прав,ама трябва да си изкарваш хляба.Също като Еничарите милиционери.

Коментиран от #25


Оценка:
-18 +4

Милен Стоянов
22 Отговор
МАЙКИ ВАС БСП ВИ ИЗПОЛЗВА И СЕ ГАВРИ С ВАС, НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ИМА ГОСПОД ИЛИ СИЛА ПО ВИША ОТ НАС, КАКТО ИСКАТЕ ТАКА Я НАРИЧАЙТЕ, НЯКОИ НЕЩА НЕ СА СЛУЧАЙНИ, БЪДЕТЕ ПО ЧОВЕЧНИ!

Коментиран от #29, #66


Оценка:
-9 +40

Дааа...и да бутат това дете,
23 Отговор

До коментар #17 от "Rrrrrrr":


Напред-назад, други пък държат надписи-пекинска патица, кого обиждат, кой е длъжен да ги търпи, нелицеприятни като цяло, меко казано

Оценка:
-5 +31

Бат Бойко нощния бандит
24 Отговор

До коментар #19 от "мишленце":


Не ме обиждай!Аз още си пазя червената книжка.

Коментиран от #30


Оценка:
-18 +3

Ти си знаеш,
25 Отговор

До коментар #21 от "Последния Софиянец":


За себе най-добре

Оценка:
-3 +11

Тъпо до край
26 Отговор

До коментар #5 от "65т5":


Си и нямаш и грам мозък явно. Нито пък деца. Пускай пердето и пии хап и заапивай.

Оценка:
-1 +10

Johansson
27 Отговор
Тия най добре наистина "системата" да ги убие. Егати изтрещялите лелки.

Оценка:
-9 +27

цумбрум
28 Отговор
По монокини ходят фолкпевици,миски и разни каки наши,меки гъ..ве,плеймейтки. Няма лошо,ама ако са на плажа,на морето или на басейна.

Оценка:
-5 +5

Дельо Хайдутин
29 Отговор

До коментар #22 от "Милен Стоянов":


Апелирам за човечност не към майките,а към Еничарите дето газиха количките на сакатите деца с танкове с водни оръдия.

Коментиран от #37


Оценка:
-28 +4

Ей мишле
30 Отговор

До коментар #24 от "Бат Бойко нощния бандит":


знаеш къде да си я завреш...

Коментиран от #32


Оценка:
-4 +13

Тези баби
31 Отговор
Са чисти мутри.

Коментиран от #41


Оценка:
-5 +24

Бат Бойко нощния бандит
32 Отговор

До коментар #30 от "Ей мишле":


Ама ти на шефа си ли се отваряш.? Уволнен си!

Коментиран от #34


Оценка:
-13 +2

Дельо Хайдутин
33 Отговор
Като гледам какви гнусни тролове има тук идеята за народен съд ми се вижда приемлива.Има индивиди дето не трябва да живеят

Коментиран от #36, #39, #43, #45, #56


Оценка:
-28 +5

Ей мишле
34 Отговор

До коментар #32 от "Бат Бойко нощния бандит":


отварям нощни "шкавчета "и през деня..Мед ще ми носиш докато си жив..

Оценка:
-12 +4

Просто човек
35 Отговор
Майките са героини !!! Цвета кофата сбърка, като се заяде с тях... Успех, силни български жени! С Вас сме!
#ОСТАВКА!!!

Коментиран от #44, #63, #97, #103


Оценка:
-41 +10

Съгласен
36 Отговор

До коментар #33 от "Дельо Хайдутин":


съм. Ти си първия който не заслужава да живее.

Коментиран от #46


Оценка:
-4 +18

Пиеш
37 Отговор

До коментар #29 от "Дельо Хайдутин":


ли си редовно лекарствата? Не мислех, че някой може да ръси подобни глупост, но от електората на БСП всичко трябва да се очаква, те църквата с живи хора взривиха, че една лъжа хвърлена в пространството е нищо за тях!

Оценка:
-4 +26

системата
38 Отговор
защо се мота?

Оценка:
-3 +12

Дельо цървулин
39 Отговор

До коментар #33 от "Дельо Хайдутин":


Къв народен съд бе ?Оставаш в историята при народния ти съд

Оценка:
-4 +24

ЦОФИЯНЕЦА БАБА
40 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


ти баба жените не ги разбираш,и как да ги разбереш като жена нямаш до себе си.Ти само по мъже все гледаш

Оценка:
-7 +12

И много са нагли,
41 Отговор

До коментар #31 от "Тези баби":


На очите им слон да стъпи пак ще издържат

Оценка:
-4 +27

Иван
42 Отговор
Тая жена вярва ли си , че няма нищо общо с Майчето. Или мисли останалите за луди? Озаптете се! Срам ме е да гледам снимката с ухилената Мая в количката и до нея количката с болното момче. Не ви ли е срам?

Оценка:
-3 +39

ТОЧНО
43 Отговор

До коментар #33 от "Дельо Хайдутин":


ТАКИВА КАТО ТЕБ НЯМАТ МЯСТО НА ЗЕМЯТА, ЧЕ АМАН ОТ АЙДУЦИ!!!

Оценка:
-4 +16

А ти си оня
44 Отговор

До коментар #35 от "Просто човек":


Последнио мохикан(софиянец),ама под друго име.Тва комунетата ви познавам по миризмата на кебапчета

Оценка:
-4 +17

Съгласен
45 Отговор

До коментар #33 от "Дельо Хайдутин":


съм. Недельо..ама защо си мислиш че ти ще си съдийката????

Оценка:
-5 +8

Дельо Хайдутин
46 Отговор

До коментар #36 от "Съгласен":


Имам голяма вина.Десет години търпях шайката на дъртия комунист Бойко Борисов да мачка народа.Дано я изкупя.

Коментиран от #48, #51


Оценка:
-21 +3

Описах комунист, недей да
47 Отговор

До коментар #16 от "Последния Софиянец":


Прехвърляш топката, нито си забавен, нито остроумен.

Коментиран от #54


Оценка:
-3 +14

Съгласен
48 Отговор

До коментар #46 от "Дельо Хайдутин":


съм. Недельо..ама би ли споделила по-добрия вариант???Само НЕ серГЕЙ ,маяМА,оня с фонтана,слаФчу,фигуранта и т.н....

Коментиран от #57


Оценка:
-3 +15

Хунта има в чутурите
49 Отговор

До коментар #16 от "Последния Софиянец":


На болните тъмно червени мозъци, дето искат владт на всяка цена, вкл.и с КРЪВ, почерк комунистически от началото на 20век

Коментиран от #58


Оценка:
-1 +20

ПЕНКО
50 Отговор
БЪРКАТЕ НЕЩО --- ТОЗИ ЗЕМЕН ИНДИВИД НЕ Е ЖЕНА И НЯМА ДЕТЕ - МАЙКА И МНОГОКРАТНО Е МОЛИЛА / С ВДИГНАТИ РЪЦЕ / : " НЕ МЕ БИЙ ДЪЩЕ ,МОЛЯТЕ -НЕ МЕ БИЙ " !!!!!!!! КЪДЕ СА ПРЕСТРАДАЛИТЕ БАЩИ НА ДЕЦАТА ???????????

Оценка:
-3 +17

пунта мара
51 Отговор

До коментар #46 от "Дельо Хайдутин":


Ами кажи преди Боико що търпя бе гавазин

Коментиран от #55


Оценка:
-4 +13

Симеонова
52 Отговор
Безсрамни жени, цялата държава е погнусена от тях и сестра галева.

Оценка:
-5 +31

Деси
53 Отговор

До коментар #15 от "ПиПи":


Отидете в палатките и да им боядисате
косите Да това правят боядисват си
косите вместо да ходят на рехабилитация
Колко ви плащат и Мая ви използва .
Ще се усетите ,но късно !!!

Коментиран от #62


Оценка:
-3 +23

Последния Софиянец
54 Отговор

До коментар #47 от "Описах комунист, недей да":


Да де! Дъртия комунист Бойко Борисов.Разбрах те.

Оценка:
-13 +2

Дельо Хайдутин
55 Отговор

До коментар #51 от "пунта мара":


Преди Бойко имаше свобода.

Коментиран от #79, #104


Оценка:
-20 +1

56
Този коментар е премахнат от модератор.
Дельо Хайдутин
57 Отговор

До коментар #48 от "Съгласен":


На площада е пълно с млади необременени хора ,учили в най добрите световни университети.Време е да поемат отговорност

Коментиран от #61, #81


Оценка:
-19 +5

сиганин
58 Отговор

До коментар #49 от "Хунта има в чутурите":


то софето не е комунист то е от ДБ с ристо много се имат чии на гости си одят с приспиване

Оценка:
-3 +8

Позор сте
59 Отговор
Доказахте на много майки,че ще ротестите са за ваша лична изгода и за това как станалите оттеглиха подкрепата си.В момента сте три и няколко баби, които не то нямат общо даже с деца с потребности.Защо , когаъо си изпуснете нервите и без да искате се изпускате за основната си цел,а тя е лична изгода бързате да заличите чата?Чата от преди година за спора коя е взела от Слави и коя от Мая все още не е яд,че не го атхивирах и на която я са правата да ползва Се стената ни убива.Най-гадното е,че докато има наистина майки,който имат нужда от помощ вие опорочихте всичко и то само за лични те си облаги.

Оценка:
-3 +26

да бе
60 Отговор
Брей, да ги обявим за национални героини! Никой не можел да ги използва - само те да използват и манипулират другите ли? Така яко ги използват, че вече не знаят в коя посока да гледат, разногледи ще станат!
А и тази тъпачка де си гледа децата, а не да хайманосва по площадите и да сменя любовниците като мокри кърпички! И да остави на мира мъжа си, стига го е рекетирала и доила! Като не й върви в живота, дай да си го връщаме на всички хора - щото светът й е виновен, че е проста, невъзпитана, алчна, мизантропка, преследвачка на мъже, пари и слава, независимо каква - дори и да я влачат за косите! Тя е за затвора! Кой й гледа децата, като все е по улиците? И кой й е виновен, че не са наред, освен тя самата!

Оценка:
-3 +26

аха
61 Отговор

До коментар #57 от "Дельо Хайдутин":


А какво правят по площадите, а не работят - да ги видим колко струват, преди да се натискат да управляват?Първо да се докажат, после да се предлагат!

Оценка:
-3 +23

точно така
62 Отговор

До коментар #53 от "Деси":


Те усетиха сладостта на лесните пари и ще пробват всички възможности по-дълго да ги получават, независимо от кого и защо!

Оценка:
-3 +23

хайде де
63 Отговор

До коментар #35 от "Просто човек":


Не - просто идиот!

Оценка:
-2 +8

Дамм...
64 Отговор
Отново казвам, Караянчева ОГРОМНА грешка с постъпката си. Не би ме учудило и други западни медии да пишат по случая. Темата за хора с увреждания е толкова деликатна, все едно да скачаш върху тънък лед. Един такъв гаф би могъл да ѝ коства политическата кариера. Сама си е виновна.

Коментиран от #68, #69, #76, #121


Оценка:
-21 +5

ха ха
65 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Откъде ли? от пълния джоб! Да не им попадаш в ръчичките - ще те изстискат, оглозгат и изплюят като гроздова люспа! Отвори си очите и си изпий лекарствата!

Оценка:
-3 +13

хайде де
66 Отговор

До коментар #22 от "Милен Стоянов":


Човечност ли - не я ли виждане тая мизантропка, на нея целият свят и е крив и в капка вода ще удавят всички от злоба и омраза! Щото все не им е достатъчно това, което имат и са отворили усти като лами да глътнат света!

Оценка:
-2 +22

В тоалетната
67 Отговор
Не се пресмивайте, че никой не застрахован какво може да го стигне!

Коментиран от #128


Оценка:
-3 +10

да бе
68 Отговор

До коментар #64 от "Дамм...":


И за какво е виновна - че си гледа задълженията ли? Или защото президентът като единствен началник нареди на НСО да ги изведат, но същевременно публично обяви, че това е направила тя?Няма ли най-сетне хората да се научат, че правилата са за спазване и важат за ВСИЧКИ!!Ако това се случи в друга страна,вече ще са прибрани в ареста, а децата им в социален дом! Щото за тях те са само касичка, след като по цял ден хайманосват като улави, а през това време кой ги гледа?

Коментиран от #77


Оценка:
-2 +22

Да питам
69 Отговор

До коментар #64 от "Дамм...":


Да питам- колко са маъките на деца с увреждания? Само тези 10 ли са?
Или са на Мая майките са важни в България?
Защо никой не се интересува от останалите? От тяхното мнение?
Да не говорим , че и талибаните не биха използвали такива хора за политически цели!

Оценка:
-2 +24

70
Този коментар е премахнат от модератор.
да бе
71 Отговор
А много бързо забравихте при комунистите къде бяха такива деца и как се грижеше държавата за тях?!

Оценка:
-2 +24

Нана
72 Отговор

До коментар #10 от "Последния Софиянец":


Правителството ли е виновно за това? По скоро майките които са пушили и пили по време на бременността

Оценка:
-2 +21

платени
73 Отговор
Не напразно придобиха извесност като "вещиците на Мая Манолова". Разнасяха ковчези, скелети, черни знамена, обличаха се с черно, но не се посвениха да си поискат дарение на микробус и да го получат. Снего бяха блокирали подхода към площада пред ректората.Иначе щяха да яхнат добре познатите метли. Общо взето са си група за активни провокации. не напразно останалите членове на движението ги изритаха и останаха само три.

Оценка:
-3 +28

Zodiac
74 Отговор

До коментар #1 от "Хаха":


Тези издухани брантии си мислят,че някой иска да ги ползва, не вярвам че някой би искал такива долни кранти.

Оценка:
-4 +13

войводата
75 Отговор
ОСТАВКА НА МУТРИТЕ КАЗАХ!

Коментиран от #127


Оценка:
-15 +4

БКП
76 Отговор

До коментар #64 от "Дамм...":


На всякъде по света когато един родител използва детето си за политически цели и постави съществуването му в риск губи родителските си права. Нашите социални трябваше да направят това още когато ги разкарваха заедно със скелетитеу из София. Преди да пишете толкова категорично, вижте дали в Испания Франция или Англия някой смее да отиде на протест със детето си.

Коментиран от #83


Оценка:
-4 +21

Дамм....
77 Отговор

До коментар #68 от "да бе":


Говоря за отказа момчето да използва тоалетната. Какво ѝ костваше на Караянчева да го допусне? Прави ми впечатление, че тя никъде не го отрича директно. Относно НСО все още нямам мнение. Четох в друга медия, че в отговора си са се позовали на Чл. 5, 13 и 23 от Правилника за вътрешния ред в НС (както и на Закона за НСО). Ако гледам правилния Правилник, то тези членове нямат никаква връзка със случая (запазвам си правото да греша, трябва да се поразровя да видя дали не става въпрос за друг Правилник). За 30-те минути престой, за които говори Караянчева и досега не открих нищо. Прави впечатление че в Правилника за организирани посещения на НС има направени изменения с дата 26 август, което ми е странно, защото НС е във ваканция до 31 август. Ако някой има логично обяснение, моля да каже.

Коментиран от #80, #86, #110


Оценка:
-12 +5

чичо
78 Отговор
Що тъй бе Иванова,само Мая ли плаща?

Оценка:
-1 +14

да де
79 Отговор

До коментар #55 от "Дельо Хайдутин":


О да - свободата да нямаш такава и поради това си свободен да си траеш спокойно и само да се оглеждаш откъде ще ти дойде? Я слез на земята - от какво са ти доходите? ако си некадърен да си водиш бизнеса и те спадат, всички са ти криви, но акоси на заплата защо си кривиш душата, че си по-сле? Я се огледай - защоне са масови протестите - защото хората живеят по-добре от всякога досега и битието им го доказва! За последните десетина години колите пред домовете от една станаха 2-3 и то все по-нови; хората ходят на екскурзии много повече, както и на почивки в чужбина;повече хора могат да издържат децата си да учат в други страни; кадърните вземат все по-големи заплати. Пенсиите също се променят,макар и бавно - и то не Борисов е виновен, а комунистите със символичните заплати през социализъма на сегашните пенсионери!Постоянно се строи - къщи, вили, къщи за гости и хотели,бизнес сгради и - и това всички го виждаме не само в столицата, а и в провинцията, както и в малките градове! Строителните хипермаркети никнат като гъби - ако няма клиенти дали ще ги има? А в супермаркетите и веригите не си броят стотинките за един кренвирш или банан, а пълнят количките и торбите - влезте във който и да е и си отворете широко очите, идиоти!

Коментиран от #109


Оценка:
-3 +15

да бе
80 Отговор

До коментар #77 от "Дамм....":


И в президенството да беше отишъл,пак щяха да му откажат - такива са правирниците им! А и отсреща има обществени тоалетни, но трябва да излезат навън, нали?

Коментиран от #84


Оценка:
-2 +16

Zodiac
81 Отговор

До коментар #57 от "Дельо Хайдутин":


Тези необременени джендъри,ако бяха завършили с престижни професии, щяха да имат работа в престижни фирми и нямаше да обикалят като побъркани по площадите и да се напиват и спят в мръсните палатки на"уродливото трио".

Оценка:
-5 +15

Коментатор
82 Отговор

До коментар #20 от "Мануил":


Да наистина не е имало комунизъм в България, но имаше комунисти. Членовете на българската комунистическа партия БКП , с гордост наричаха така себе си и твърдяха, че строят комунизъма, който казваха, че е най-висшата форма на общественото развитие. Наследниците от БСП обаче, защо така
изоставиха идеята за най-висшата форма не ми е ясно, те сега се борят само за социализъм. От друга страна нали вече сме минали през фазата на социализма. Просто където е посята тази зараза, лечението е трудно, в България май е нелечима.

Оценка:
-3 +12

Дамм...
83 Отговор

До коментар #76 от "БКП":


Не зная дали майки биха отишли с децата си, но определено има протести, в които участват хора с инвалидни колички, по своя воля. Имат обаче и възможност да стигнат до мястото на протеста - пътища, рампи и прочие. В случая говоря обаче само и единствено за реакцията на Караянчева като политик. Може би ще ви се стори странно, но най-близкото, което ми хрумва е "политическо харакири". В Западна страна е много вероятно политическата ѝ партия да се дистанцира от нея. Плюс, реакция от опозиция и прочие, защото това, което тя направи просто им дава коз срещу партията ѝ. В политиката се използват всякакви компромати и прочие, за да бъде дискредитиран противника. С изцепката си Караянчева им поднесе коз на тепсия.

Коментиран от #117


Оценка:
-13 +4

Дамм...
84 Отговор

До коментар #80 от "да бе":


Вероятно има някъде такива правила. Защо всеки днес избягва въпроса - къде конкретно са посочени тези правила? НЕписани ли са, или какво? На "честна дума" от устата на политик не вярвам.

Оценка:
-6 +4

85
Този коментар е премахнат от модератор.
Да бе
86 Отговор

До коментар #77 от "Дамм....":


И това ли да ти се обяснявам?
Е добре!
Значи - първо, нормален човек няма да използва такъв младеж за политически цели и да го разхожда като панаирджийска кукла,с извинение към младежа, не към "майката"!
Второ - искането си е просто опит да се намъкне по-навътре в Народното събрание, а не реална нужда!
И трето - точно това момче, в това състояние в което е, не може да използва нормална тоалетна! В този стадий на болестта, в който е.
Така че, това искане на тази, е също използване на бедният младеж, който няма как да се защити!
И накрая - пак да питам - само тези 10 ли са майките на деца с увреждания в България?
Защо никой не отиде да попита другите майки - а те са много повече, какво мислят за действията на Системата ни убива!

Коментиран от #89


Оценка:
-3 +13

агент 47
87 Отговор
Козлонадуя е от хунтата в блиц хвали боко

Оценка:
-6 +1

Вики
88 Отговор

До коментар #5 от "65т5":


Не ви прави пест да сте толкова цинични. Мислете,че имате деца....

Оценка:
-7 +1

Дамм...
89 Отговор

До коментар #86 от "Да бе":


Не се опитвай да ме вкарваш в дискусия за майките! Не съм им аз съдник. Изразявам просто мнение, че постъпката на председателя на НС беше глупава изцепка на абсолютно неподходящо място. Недостойно е за политик. Много се надявам някой ден да имаме интелигентни политици, защото, поне на теория, защитават интересите на народа не само на национално, но и на интернационално равнище. Освен всичко друго е.добре политикът да е съобразителен, да му сече попето, както се казва. И освен това да е малко или повече дипломат. Ако беше поне малко прозорлива, щеше да реагира по друг начин.

Коментиран от #92


Оценка:
-10 +1

Тръмп
90 Отговор
Браво!
Смели жени!
За разлика от оня, който се е настанил на министър-председателското място.

Коментиран от #114


Оценка:
-13 +1

Майчето
91 Отговор
Да бе, да, никой не ви използва, ами Мая? Повечето от вас не само, че нямат деца с увреждания, ами даже не са и майки, а просто платени слуги на Майчето.

Оценка:
-1 +11

Да бе
92 Отговор

До коментар #89 от "Дамм...":


Недостойно поведение е това на тези "майки"!
Както и на тези, които ги вкараха там!
Значи - НСО ги пуска по заповед, не от Караянчева! Интересно кой точно има право да нарежда на НСО? Само шефът им - с който тези дни Радев се гордееше!
След това, - не знам защо ,тази тоалетна - която не е в зоната достъпна за граждани, ви стана фетиш!
Та - искането на тези нарушители - защото точно тогава те веча са закононарушители, е просто провокация! Или с други думи напълно измислено искане за да се намъкнат навътре в Народното събрание!
Така че, напълно е нормално да им е отказан достъп, какъвто е без това нямат!
И накрая - НСО се сещат да си изпълнят задължениета,пак по заповед отгоре , но за всичко това е виновна Караянчева!
Хайде да кажете - в коя държава , ще си влизате, ще си размахвате плакати, че и ще ви пуснат да се барикадирате и в тоалетната?

Коментиран от #95, #100


Оценка:
-2 +11

Лили
93 Отговор
Не могат да ни използват , могат само да ни купят

Оценка:
-1 +11

Архимандрит
94 Отговор
Врeмe e бългaрcкитe кoмуниcти дa oтидaт и дa пoрaбoтят, зaщoтo тaзи гoдинa бяхa 3 мeceцa в кaрaнтинa и 3 пo жълтитe пaвeтa, a хлябът нe ce изкaрвa c мърмoрeнe и мятaнe нa cливи, яйцa и тoaлeтнa хaртия пo пoлицaитe, тa тe видитe ли, дa им oтвърнaт c мятaнe нa caмуни хляб! Aтeиcтитe ce oплaквaт чe ''cиcтeмaтa ги убивaлa''? Зa дa нe ги убивa cиcтeмaтa, a зa дa ги cпacявa кaктo нac ни cпacявa, дa ce пoкръcтят! Нямa кaк ''Cиcтeмaтa'' дa ce caмoрaзпънe oщe eдин път нa кръcт зaрaди три oбъркaни жeни и дeцaтa им зa дa пoвярвaт в НEЯ! Няма как трима недоволни български евреи да се опитват да ''смачкат системата'' и системата да не им ''отвърне подобаващо''! Тoвa вaжи и зa вac кoмуниcтитe в пълнa cилa!

Оценка:
-0 +12

Дамм...
95 Отговор

До коментар #92 от "Да бе":


Не обичам да се повтарям, но в случая е необходимо. Чл. 8. (1) Председателят на Народното събрание в изпълнение на правомощията по чл. 77, ал. 1 и чл. 78, т. 1 от Конституцията:(...) 4. определя правилата за вътрешния ред в сградите на Народното събрание и използването на материалната база след съгласуване с Председателския съвет" (това е извадка от "ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ"). Доколкото разбирам НСО отговаря за входа. Само че има един друг тънък момент. До вчера поне на сайта на парламента можеше да се види следното: "Чрез Приемната на Народното събрание се осигурява достъп на гражданите, организациите и юридическите лица до всички административни звена и постоянни парламентарни комисии в Народното събрание и се осъществява обратната връзка на законодателния орган с избирателите.(...) Приемната се намира в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър І” № 1 (вход от бул. „Княз Дондуков”) и работи с граждани всеки работен ден от 9.30 до 16.30 ч.", т.е. въз основа на тези извадки мога да си обясня как и защо са влезли/били допуснати да влязат в Парламента. Оттам нататък обаче започва едно прехвърляне на топката относно това кой какви правомощия е имал. Ами то си е казано в тези правилници кой за какво отговаря. Само че, Вие четете ли ги? Ако греша, ще се радвам да ме опровергаете. Но, моля, обосновавайте се с факти от правилници и закони, а не само с личното си мнение.

Коментиран от #107


Оценка:
-3 +4

Бългaрин
96 Отговор
Спомнете си, че тези които дращят срещу изстрадалите майки... Тези Не са българи ! __ Те са платени кириякстефчоff- ци от "пазарнит" и "демократични" "институти"
" на Сорос" ( ЦиРейУ и Hато ) в България.🇺🇲☠️🇹🇷 За $ доларчетата, които вземат, дори са забеавили, че Бог ги гледа.

Коментиран от #108


Оценка:
-10 +1

Просто човек
97 Отговор

До коментар #35 от "Просто човек":


Гнусните гербави тролчета си заработват мръсните пари...

Оценка:
-10 +1

Бългaрин
98 Отговор
Безсрамие, безчоечност.... пълна мизерия на Hатовските тролове, които подкрепят протежетата на Синята мафия, назначени от Анадола и Вашингтон, - Гешеф и Борисов. Назначени с чували и палети с костинбродски бюлетини. 🤔

Оценка:
-10 +1

99
Този коментар е премахнат от модератор.
Дамм...
100 Отговор

До коментар #92 от "Да бе":


Съранно ми е защо НСО охранява Народното събрание, обаче и тук има един тънък момент. "Чл. 20. (1) На президента, ПРЕДСЕДСТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ и министър-председателя в страната се осигуряват всички видове охрана." (извадката е от Закона за НСО). А кой е председателят на Народното събрание? Ако и самата сграда е сред охраняваните от НСО обекти, то кой е взел решението? Не мисля, че президентът може да вземе такова решение на своя глава.

Оценка:
-5 +0

име
101 Отговор
мая вече ви ползва. но други -не. направо ти вярвам.

Оценка:
-0 +5

Кой68
102 Отговор
Вас "майките" вече ви изплзват и то доста добре..

Оценка:
-0 +9

103
Този коментар е премахнат от модератор.
Въхх мари
104 Отговор

До коментар #55 от "Дельо Хайдутин":


Свобода на кое на краденето ли

Оценка:
-2 +2

Свинчо
105 Отговор
Тия са тъпи и елементарни.Има една в квартала със две дечица .Всеки и е виновен еми като си видяла че първото не е добре защо ти второ .Етоти човек за манипулиране и такива като Галева без грам срам ги лъжат

Оценка:
-0 +7

Диамантената ръка
106 Отговор
Представители на различни палаткови лагери...?!? Скоро и представители на няколко автобусни линии на градския транспорт да очакваме.

Оценка:
-0 +9

верно ли
107 Отговор

До коментар #95 от "Дамм...":


Има и правилник, според който след като посетител си свърши работата и приключи срещата си, трябва да напусне Народното събрание в рамките на 30 минути

Ако смяташ , че вие там сте над закона и над всякакви правила, това си е ваш проблем!

Коментиран от #112


Оценка:
-0 +9

Бесен
108 Отговор

До коментар #96 от "Бългaрин":


Тези за който драскаш глупости даже в бог не вярват, затваряха църквите

Оценка:
-0 +4

чичо
109 Отговор

До коментар #79 от "да де":


Много точно му го казваш и това ти е грешката,научи се да блееш.

Оценка:
-0 +2

чичо
110 Отговор

До коментар #77 от "Дамм....":


Публикувано във факти.бг: Какво ѝ костваше на Караянчева да го.../-нищо не и костваше, дето не му се ходеше до тоалетна,насила го караха.Та питам аз,на туй ли майка казвате?

Коментиран от #113


Оценка:
-0 +6

ССмокар
111 Отговор

До коментар #10 от "Последния Софиянец":


Не така. Не викай злото. Ще ти дойде на гости.

Оценка:
-2 +1

Дамм...
112 Отговор

До коментар #107 от "верно ли":


ОТНОВО ПИТАМ - кой е този правилник? От казаното от Караянчева ли се водиш, че го пише в НЯКАКЪВ правилник, или го прочете този правилник с очите си? Ако си го прочел/а, моля, кажи ми кой е той?

Оценка:
-5 +0

И ти
113 Отговор

До коментар #110 от "чичо":


нищо не каза.

Коментиран от #116


Оценка:
-4 +0

Фантазираш, и правилно си
114 Отговор

До коментар #90 от "Тръмп":


Се означил като тръмп, т.е.налудничав

Оценка:
-0 +1

Фред
115 Отговор
Едната от госпожите на снимката я познавам лично.Алчна е до безобразие.Спрете се бе хора!Превърнахте болните си дечица в касички.В крайна сметка всеки си носи кръста сам в тоя скапан живот и никой не е длъжен на никого.Вместо да се мобилизират и да се грижат за децата си,те са виснали по площадите.Държавата,колкото може помага,но няма да тръгне да им прави луксозен живот.

Оценка:
-0 +7

7633
116 Отговор

До коментар #113 от "И ти":


Ти какво искаш още да ти каже?На момчето му се ходило до тоалетна и майките налягаха в коридора.А като ги изкараха,защо не го заведоха в Президентството до тоалетна,а се хилиха и правиха селфита и снимки.Не всичките са майки на деца с потребности.

Коментиран от #118, #126


Оценка:
-0 +7

БНР40
117 Отговор

До коментар #83 от "Дамм...":


Как разбра, че е Караянчева. Знаеш ли какъв вой щеше да се вдигне, ако едната вещица се беше барикадирала в някоя от тоалетните с прозорец в парламента ? Общо взето провокацията, която Мая Манолова беше координирала с комунистите в парламента не успя. А работата на НСО е точно тази. Длъжни са да възстановят реда в охраняемия обект. Само да знаете как щеше да действа предшественика им УБО. Не само, че нямаше да припарят до парламента, но щяха да им избият мераците на тях, на другите от заверата, че и на роднините им за години на пред. Какво ви знаят изнежените алкохолизирани глави.

Коментиран от #119


Оценка:
-0 +5

Още ли не можете да разберете,
118 Отговор

До коментар #116 от "7633":


че нито защитавам, нито нападам поведението на майките?! Вече го казах и по-горе. Говоря САМО И ЕДИНСТВЕНО за реакцията - отказ да се използва тоалетната. И това, че се говори за някакви правилници-фантоми. Толкова много коментари отнесох днес, а нито един конкретен отговор.

Коментиран от #122


Оценка:
-4 +0

Дамм...
119 Отговор

До коментар #117 от "БНР40":


Не разбирам точно коментара Ви. (Това с "изнежените алкохолизирани глави" го каза на абсолютно грешния човек). Защо НСО не се е намесила по-рано, щом като е в правомощията ѝ?

Оценка:
-3 +0

Интересно
120 Отговор
Вера Иванова и останалите майки от "Системата ни убива" всъщност са откраднали името на организацията, действайки срещу други жени, майки на деца с увреждания. Това разкрива на стената си Красимира Обретенова, която стана лице на цялата система, бореща се подобни деца да имат повече права, а родителите им - по-лесен достъп до консумативи и лекарски услуги.

Оценка:
-1 +5

Да не
121 Отговор

До коментар #64 от "Дамм...":


До кога ще вярвате на Мая лъжкинята???? Господ вижда всичко
Колко болни деца има,но майките
те им не играят в спектакала на Комунистите

Коментиран от #123


Оценка:
-0 +6

8953
122 Отговор

До коментар #118 от "Още ли не можете да разберете,":


А ти още ли не разбираш,че не му се е ходило до тоалетна,а е било опит на майката да се заключи и барикадира в тоалетната.Защо като ги изхвърлиха не потърси тоалетна,а търси микрофон,камера и селфита за да сподели из медии,фейсбук и къде ли не?

Коментиран от #124


Оценка:
-0 +7

Дамм...
123 Отговор

До коментар #121 от "Да не":


Никъде не говоря за Мая. Не взимам политическа страна. Всичките ми коментари се базират на това, че когато прочета нещо в медиите, особено ако става въпрос за закони и правилници, търся информация, за да мога да си изградя мнение. Законите и правилниците са свободнодостъпни, за тези, които желаят да прочетат. Когато обаче видя, че нещата, които някой е казал противоречат или не са споменати в дадения закон/правилник, а въпросното лице твърди противното, то това създава недоверие. Защо мислите, че публикувам извадки? Майките не ги коментирам и защото нямам достатъчно добре документирана информация за това кога какво точно се е случило. Тези, които не са били преки свидетели, не могат да са сигурни във фактите. Затова се дистанцирам от коментари, свързани с това кой кого използва и от кого бива използван сам.

Коментиран от #140


Оценка:
-3 +3

Дамм...
124 Отговор

До коментар #122 от "8953":


Коментар #123 се отнася и за Вас. Лека вечер!

Оценка:
-2 +0

Василева
125 Отговор
Какво искат майките.Нали Мая Манолова написа закон и беше приет от парламента.Защо майка води болното си дете в тези горещини без да му вземе бутилка с вода?Това де те не е ли с памперс.

Оценка:
-0 +5

да де
126 Отговор

До коментар #116 от "7633":


Много просто - тоалетната е само повод за нов цирк - като ги пуснат там, да се барикадират,че е по-трудно да ги изкарат!А на детето изобщо не му е било до тоалетна!

Оценка:
-0 +6

ха ха
127 Отговор

До коментар #75 от "войводата":


Казал бил! Ще казваш на кучетата и котките си, на останалите нямаш това право!

Оценка:
-0 +3

И аз да кажа
128 Отговор

До коментар #67 от "В тоалетната":


Именно като човек, който е имал болен в семейството, зная колко е смазващо и никаква политика не те интересува. Тия тръгнали за оставка на главния прокурор!? Каква работа имат с него? Вижте, че цялото интервю на тая няма никаква конкретика- Валери бил сив, злобно ги бил погледнал - точно Валери Симеонов има майка инвалид и се грижи и я извеждаше да я разхожда в Морската градина - човекът си носи кръста и не кряка, той е и вдовец, та през главата му са минали толкова страдания и сигурно затова по- не може да трае шумните претенции. Аз мисля, че когато протягаш ръка (даже и да е заради детето ти), не приляга да си гръмогласен и все да недоволстваш. Господ вижда, че по времето на ГЕРБ има най- много придобивки за инвалидите! Освен това като данъкоплатец, от чиито данъци отиват и при тях, очаквам да са по-благодарни към цялото ни общество- вие да сте чули нещо подобно?

Оценка:
-0 +6

Айде бе
129 Отговор
По какъв конкретно начин? Да ги пуснат да дрънчат с кофата и размахват метлата в пленарна зала? По-тъпо и безвкусно нещо не бях виждал! Ако е за внасяне на документ или проверка докъде е стигнала преписката, защо трябва цялата идиотска менажерия да се намъква? Плюс болното момче? Кутев и другите интриганти защо им съдействат? Беше си дебелашка провокация и трябваше да й се отговори твърдо! Доста даже съм изненадан, че Караянчева учтиво и решително се справи със ситуацията, като гледам колко я остракират по форумите.

Оценка:
-0 +7

SDEЧЕВ
130 Отговор
5000000 избиратели,ако се втурнем в парламента,като стадо диви прасета и започнем,да се таркаляме по земята,това демокрация ли ще бъде Тези уродливи плашила,начело с най Голямото Чучело информация Мая се държат като глгани,само грухтят, крещят и правят провокации БТВ случайно даде на чучелото Мая 10 минути ефирно време платено от Дубай.Факт

Оценка:
-0 +6

Мър
131 Отговор
ши долни, тази мухла да отиде в Норвегия да види в правовата Норвегия как ще постъпят това момче там няма да го види повече. Тези мними майки колко пари получават на месец за отглеждане на децата си, между 1500 и 2000лв,а другите нормални майки които не ядът мармалад като тях вземат 20 пъти по малко. На тази кой и гледа детето тя мери улиците по цял ден. Това всичко го върти миризлив ката Галева само и само да влезе в пърламента ще го види през крив макарон

Оценка:
-0 +6

132
Този коментар е премахнат от модератор.
Лекар
133 Отговор
Вева Иванова е председател на Конфидерация за защита на децата където е съдружник с арестувания за педофилия стоматолога Др.Ивайло Василев! На същата Конфедерация преди време Слави Трифонов дори голяма сума пари 4 Милиона но Иванова и до ден днешен не е обяснила какво се случи с парите.до сега никоя майка на дете с увреждания не получила нищо от даринието.. След проверки се установи че тя е забъркана в куп афери . Сигурно Си спомняте че до пълното разпадане на протестите на така наречените “Смели майки” се стигна 2018 след серия от скандали за пари и задкулисие. Така че Вера Иванова е един монстер с приятел песофила Др Ивайло ! И Вера Иванова трябва да бъде арестувана съдена и затворена тя не е майка!

Оценка:
-0 +6

Адвокат
134 Отговор
Да арестуват Вера Иванова и Мая Манолова! И двете се продават за политическа власт и тормозят децата за тяхните цели

Оценка:
-0 +6

Майка
135 Отговор
Вера Манолова е взела за свои нужди дярените 4 Милиона събрани от концерти под организацията на Слави Трифунов

Оценка:
-0 +8

136
Този коментар е премахнат от модератор.
Солидарна
137 Отговор
Арест за Нира Иванова взела за свои нужди 4 Милиона?

Оценка:
-0 +7

Наблюдател
138 Отговор
Вера Иванова и Мая Манолова арест за корупция с болни деца!

Оценка:
-0 +8

Благодаря не казаха
139 Отговор
Неблагодарни че толкова пари от данъците отиват при тях

Оценка:
-0 +6

6392
140 Отговор

До коментар #123 от "Дамм...":


Какво не говориш за Мая?Тя е с майките в НС легнали и навирили крака нагоре с телефони в едната ръка да се снимат,а иначе на момчето му се ходело до тоалетна?Какво правят в БС легнали в коридора?Тоя закон и член има ли го някъде?Ако ми се прес_ре утре пред Президрнството или на детето ми влизам -имам спешна нужда с коремни болки?Кажи ми къде пише,че може всеки гражданин да влиза в НС по нужда?Питам за да ходя и аз законно и по член 22 ли беше?

Оценка:
-0 +8

141
Този коментар е премахнат от модератор.
142
Този коментар е премахнат от модератор.
143
Този коментар е премахнат от модератор.
144
Този коментар е премахнат от модератор.
145
Този коментар е премахнат от модератор.
146
Този коментар е премахнат от модератор.
147
Този коментар е премахнат от модератор.
148
Този коментар е премахнат от модератор.
149
Този коментар е премахнат от модератор.
Привилегировани,,
150 Отговор
А не “ убити”, са майките, за сметка на нормалните майки, на милиони българчета, неполучаващи детски надбавки, а плащащи си за тях

Оценка:
-0 +5

уау
151 Отговор
Верче,хайде вкъщи и спри да дрънкаш глупости ,че прости не ти вярваме !

Оценка:
-0 +7

Хаджиментов
152 Отговор
Съчувстваме на болните деца и техните семейства, но крайно време е да разберат, че света не се върти около тях. От социални, исканията им станаха политически, което вече е злоуптреба с децата и положението им. Ненапразно по-голямата част от това движение се разграничи от Мая Манолова и антуража и от 2-3 майки.

Оценка:
-0 +10

Ник
153 Отговор
"Вера Иванова от „Системата ни убива” пред ФАКТИ: Нас никой не може да ни използва". Да бе да изобщо никой не ви използва вас. Само Майчето и още няколко други изпаднали пишман бивши дупетати и темподобни.

Оценка:
-0 +2

аврамъ бакалинъ
154 Отговор
Пълна циркаджийница сте и си мислите че хората са по тъпи от вас и ще ви се хванат а.?! Да ама не!

Оценка:
-0 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Проф. Вучков
Устатият телевизионен водещ се възмущава от външността, музиката и характера на Лейди Гага
Ченето на Лейди Гага е щръкнало като зейнало чекмедже"

Още бисери