8 Януари, 2021 16:00 5 899 42

Борисов се опитва да се договори с тези, които влязоха в спалнята му

  • осман октай-
  • бойко борисов

Премиерът даде старт на неговата предизборна кампания с цел да се рекламира

Борисов се опитва да се договори с тези, които влязоха в спалнята му - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха в спалнята му. Той безпардонно и нагло стартира предизборната си кампания, използвайки пресконференцията на медиците от НОЩ за ситуацията с пандемията. Нагло и с лъжа подмени позицията на президента Радев за консултации с ръководителите на здравната система как биха подготвили деня на изборите, за да няма притеснения за гражданите при гласуването. Това каза политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз по повод сутрешната изява на министър-председателя.

Премиерът даде старт на неговата предизборна кампания с цел да се рекламира. Не му стигат ежедневните включвания от джипката и вертолетите. Изнервен е, че всички го свързват с Пеевски и модела Доган. За него се водят тайни, задкулисни договорки за бъдещата му съдба след парламентарните избори. Една от идеите е с помощта на ДПС да бъде избран за президент, особено след като неговият приятел Ердоган го е подкрепил. Спомняте ли си какъв вой се надигна срещу Ердоган, когато той подкрепи ДОСТ?! Навсякъде ни обясняваха колко е неприемливо това. Сега, когато турският президент направи същото, но с ДПС и Борисов, последва мълчание. Защо? Защото това вече е приемливо за мафията.

Борисов ясно показа, че изявлението на президента Румен Радев за неговата връзка с Пеевски, го е извадило от равновесие. Премиерът се опитва сега да отклони общественото внимание от факта, че неговата съдба е в ръцете на Доган, Пеевски и Гешев. Има много сигнали, обаче че Борисов търси начин да стане следващият президент на България с подкрепата на Пеевски и Доган.

Твърденията на Борисов, че от години не се е срещал с Пеевски, са разсейващи оправдания. В тези коридори на задкулисието не се провеждат персонални срещи. Винаги си има посредници, които вършат тези неща. Основната тема е по оста ДПС-Турция и бъдещото оцеляване на Бойко Борисов след парламентарните избори. Поведението на Бойко е идентично с поведението на Тръмп. Утре, при загуба на изборите нашият премиер, може да реши да си прави каквото иска.

Тази сутрин Борисов стартира предизборната си кампания, използвайки безплатно всички телевизии. Те реално работиха в негова услуга. Резонно е да се попитаме дали тези медии ще дадат същото телевизионно време на другите политически формации, за които се предполага, че ще бъдат важен фактор след изборите?!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    21 146 Отговор
    ББ е пич и ше оправи България

    Коментиран от #4, #37, #40

  • 2 Бат Бойко нощния бандит

    78 10 Отговор
    Ще нощувам при кмета на Симитли.Не ме закачайте.Само ако е спешно спешно.
  • 3 КОТарАК

    140 15 Отговор
    човекът , направил ни за смях със записите и снимките пред цяла Европа и света , трябва да бъде изметен от политиката , разследван и съден , ако сме запазили поне малко себеуважение
  • 4 Бат Бойко нощния бандит

    57 5 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Ела в Симитли да направим тройка с кмета.
  • 5 Пандизчия

    62 4 Отговор
    Чакам го софийския.
  • 6 ШУТ

    91 13 Отговор
    НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ НА БОРИСОВ ДА СИ ЗАТВОРИ УСТАТА.БИСЕР СЛЕД БИСЕР. ДА ИДЕ В ЦИРКА.ТО ИМАХМЕ ПРЕЗИДЕНТИ ДЕТО БЯХА ЗА КАШМЕР НА ВСИЧКИ.ОЩЕ ЕДИН ЩЕ НИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ
  • 7 мдааа

    43 1 Отговор
    Сега очаквам и Христо Бисеров ...
  • 8 Мунчо

    22 92 Отговор
    Този сайт е като на Бабикян и обслужва метежниците начело с Рубашкин и комунистите!

    Коментиран от #10

  • 9 Doni Btasko

    86 7 Отговор
    Не може да се отскубне вече Тиквата за всички е ясно, че пърди с Пеевски и Доган в едни шалвари
  • 10 Дельо Хайдутин

    38 2 Отговор

    До коментар #8 от "Мунчо":

    Тебе нали те обесиха турците?
  • 11 Перо

    2 9 Отговор
    Ха ха ха ха

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Перо

    3 8 Отговор
    Ха ха ха ха
  • 14 Гост

    14 13 Отговор
    Бай ОГНЯН се изказа, личи че е бил в ДС, всичко му е"ясно"!
  • 15 бля бля

    16 4 Отговор
    на изборите се очертава сблъсък между боко акбар и боко харам
  • 16 Детелинчо Пилончев Ханчев

    41 6 Отговор
    Премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев за втори път отказаха да се явят пред Мониторинговата група за демокрация, основни права и върховенство на закона в Европейския парламент. Тя обсъди днес писмените отговори от България за състоянието на демокрацията в страната и отново остана неудовлетворена, което означава, че процедурата ще продължи. Така страната навлиза в продължаващо наблюдение от Европарламента, което ще върви успоредно с двойното наблюдение от Европейската комисия за върховенството на правото и по Механизма за сътрудничество и проверка.
  • 17 БОКО ЛЪЖЕЦА

    37 7 Отговор
    Бoриcoв прaви oпит дa ce дoгoвoри c тeзи, кoитo влязoхa в cпaлнятa му. Тoй бeзпaрдoннo и нaглo cтaртирa прeдизбoрнaтa cи кaмпaния, изпoлзвaйки прecкoнфeрeнциятa нa мeдицитe oт НOЩ зa cитуaциятa c пaндeмиятa. Нaглo и c лъжa пoдмeни пoзициятa нa прeзидeнтa Рaдeв зa кoнcултaции c ръкoвoдитeлитe нa здрaвнaтa cиcтeмa кaк бихa пoдгoтвили дeня нa избoритe, зa дa нямa притecнeния зa грaждaнитe при глacувaнeтo.
  • 18 Радев

    50 7 Отговор
    бойкооо ти си най - долен предател на България и заслужаваш най - строгата присъда - като в китай !

    Коментиран от #34

  • 19 СЕЛО ЧЕПИНЦИ

    51 5 Отговор
    Баце даже не счита за нужно да " излезе" от мутренската стилистика. Каза :И аз мога да кажа, че Радев има връзки с черепа. Говори за черепи, прави си сикаджийските физиономии и това било поведение на премиер.
  • 20 Терминатор Две

    29 7 Отговор
    Споделете.
    Дори не можете да си представите каква мъка е за мутрата да не може да резне лентичката на "Турски поток"! Сам се вкара в този капан навеждайки се на много господари и сега ще плаща. БОЕЦ само показахме гнилочапо тръбата и засилихме шейната по баира надолу. Буда е пътник и той го знае. Седем години бойците водим битката си срещу мафията и знаем, че само гражданите могат да я спечелят. И отстраняването на Борисов, Пеевски, Гешев и тн. е само първа стъпка, само началото.
    Битката продължава.
    #БОЕЦ
  • 21 Грогу

    10 31 Отговор
    Нали ни управлява хунта , как така авторът на тази статия още не е изчезнал безследно . Защото така правят по време на хунта с тези, които обиждат командващия хунтата .Даже протестиращи няма ,защото ги стрелят по улиците . Тези дето извадиха компроматите са по-голями "мафиоти“ и лъжци и от Борисов.
  • 22 БРАВО БОКОООО

    16 6 Отговор
    "Вицeпрeмиeрът Кaрaкaчaнoв пoдкрeпи хoрoтo. Дoри и дa приeмeм, чe тoзи тaнц e cвoeoбрaзeн връх в нoвaтa ни нaциoнaлнa идeнтичнocт, пoдкрeпaтa му oт вицeпрeмиeр пo врeмe нa пaндeмия и рecтрикции, e зaвършeн идиoтизъм.
  • 23 Етнолог

    13 5 Отговор
    Тоа помачор Перо па се появи
  • 24 НАГЪЛБОЙКО

    24 5 Отговор
    ТИКВАТА бeзпaрдoннo и нaглo cтaртирa прeдизбoрнaтa cи кaмпaния, изпoлзвaйки прecкoнфeрeнциятa нa мeдицитe oт НOЩ зa cитуaциятa c пaндeмиятa.
  • 25 Шано

    8 4 Отговор
    Ма тоя Перо братовчед на бащата на оная
    Помакиня жената на артиста том хенкс
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 При който са парите

    22 3 Отговор
    Пари, пари, пари и ще стане президент. Много не са завършили университет във Франция, Англия, САЩ но са проспериращи с хитра простотия. Не е ли много за тази страна - Тодор Живков, Бойко Борисов. Против парите няма ли поне веднаж да победи народът?

    Коментиран от #28

  • 28 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "При който са парите":

    "Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!... А ти ще отидеш да взимаш решение? Ти немаш пари, па ще се измъкнеш след това".- другарят Т Живков 1987г ,прозорлив.

    По повод 105-а годишнина от р
  • 29 ПЕНКО

    7 18 Отговор
    КЬОРАВ ТАПИГЬОСЕ , АКО СНИМАШ СПАЛНЯ И ИНТЕРИОР -А КГБ-ФСБ НАПРАВИ РЕПЛИКА - МОЖЕШ ДА ИНСЦИНИРАШ ВСИЧКО СИ !!!!! НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ТРЯБВА ДА СИ СМИРЕН МЮСЛИМ !!!

    Коментиран от #39

  • 30 име

    9 23 Отговор
    отново лъжи. напротив . радев избърда и даде дата. неговите хора и началници му дръпнаха ушите и той даде заден ход. и търси някой да опере пешкира и даде гаранции. но луди няма . и радев остава сам с простотията си ...и без втори мандат.
  • 31 КМЕТА

    4 3 Отговор
    НА СИМИТЛИ

    Никой нищо не се е договарял с мене
  • 32 оня с коня

    6 17 Отговор
    Октай се опитва да се прави на Умен и Разсъдлив,но без ДПС зад Гърба си като в "Доброто старо Време" изглежда Глуповат и Безпомощен.Всъщност и не става ясно на КОГО говори- към Турския Електорат ли се обръща,или се опитва да налива НЕПОИСКАН Акъл на Българите!?
  • 33 ММММДА

    5 12 Отговор
    ОСМАНЧО,МНОГО СИ НЕОБЕКТИВЕН-ЗАРАДИ ДОГАН И ПЕЕВСКИ ПРЕНАСЯШ ЗЛОБАТА СИ КЪМ БОРИСОВ,А ТИ КОЙ СИ И С КАКЪВ СУРАТ КРИТИКУВАШ БОРИСОВ,А,РЕЗАНЧО,НИКОЙ СИ ,ДРИШШШ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ръдев

    4 12 Отговор
    Тук е пълно с психопати пишешти срещу Бойко

    Коментиран от #36

  • 36 Hoho Boho

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Ръдев":

    Мнението на пишеШТи като тебе е без значение..
  • 37 Не е така

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    И царя каза така, но оправи само имотите си.
  • 38 Хан Кубрат

    4 4 Отговор
    Ефенди,не разсейвай пупликата! То се знае,че който говори така-след известно време,може да катастрофира в някоя канавка! Не се прави на Клавдий български-има и умни хора в тази България,не всички може да смятате за овце! Вълк,козината си мени,но нрава-НЕ!
  • 39 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "ПЕНКО":

    ТОЗИ"човек" НЕ Е РЕЛИГИОЗЕН, мисля че е атеист
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Верно е

    1 6 Отговор
    Пo цeлия cвят и нaй вeчe в Eврoпa ТИКВAТA e cимвoл нa блaгoдeнcтвиeтo, бoгaтcтвoтo и дoбрaтa рeкoлтa и НE CЛУЧAЙНO прeз пocлeднитe 10 гoдини, вeчнo нeдoвoлнитe бългaри, бeз дa ocъзнaвaт cи живяхa нaй дoбрe и мнoгo пo бoгaтo oт мнoгo прeдишни гoдини, НO зa жaлocт идвa врeмe, кoгaтo тиквитe ce хвърлят зa хрaнa нa cвинeтe и щe имa дa гo търcитe ББ и caмo дa cи cпoмнятe зa нeгo , aмa нямa дa гo имa....!!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.