13 Януари, 2021 17:50 9 283 65

Трябва да си платят за всичко

  • герб-
  • управление-
  • ваксини-
  • избори-
  • престъпления

Сегашното управление трябва да си плати за всичко. И не, това не би било реваншизъм, а възцаряване на законността

Трябва да си платят за всичко - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Престъпленията на тази власт спрямо българската нация са не едно и две. Чашата отдавна е преляла, търпението и толерантността на българите е трудно обясним феномен, но задаващият се тотален провал с ваксинацията у нас поражда у всеки добър гражданин чувства на силна ненавист към нискокачествения пролетариат, наречен ГЕРБ, който е превзел ключовите държавни институции - и на ниско, и на средно, и на високо ниво.

От материал на Свободна Европа става ясно, че главанаците в родното здравеопазване са поръчали едва 6 милиона ваксини, не малка част от които са на компаниите, чиито ваксини все още не са одобрени в Европейския съюз. Най-много ваксини са поръчани от AstraZeneca, чиято ваксина е по-евтина, но така или иначе все още неодобрена в ЕС. Според разчетите на здравното министерство до края на юни тази година с ваксина ще могат да се сдобият едва 2,3 милиона българи над 16-годишна възраст. И това, въпреки че правителството е имало възможност да поръча много повече ваксини, и това въпреки че са необходими по две дози на човек, и това, въпреки че у нас предстоят избори и хората ще имат своите притеснения и трудности, по отношение на гласуването. С други думи, извършено е престъпление спрямо нацията! Очевидно правителството съзнателно мотае ваксинирането в страната, за да може колкото се може по-малко хора да излязат да гласуват. Страхът да властва. Затова и в последните дни ГЕРБ започнаха да питат защо президентът дал заден ход за 28 март.

Но дори да оставим на страна изборите, то колко още българите ще живеят в мерки, в случая и заради критично бавното ваксиниране?

Кампания про-ваксинация на практика няма, още не е започнала и не е ясно дали ще има, а в същото време Израел е близо до това да ваксинира цялото си население.

Освен всичко това, герберският пролетариат отиде на консултации при президента, където каза, че няма как броенето на бюлетините да се излъчва на живо, защото не навсякъде имало добро покритие с интернет. Толкова успя да измисли машинната инженерка, която по някаква случайност се е озовала във високата институция Народно събрание. Че даже и го председателства, което свидетелства за принизяването и освинването на парламентаризма у нас.

Не можело и българите в чужбина да гласуват по пощата. Ама, разбира се, как ще може? Ако не им се попречи да гласуват ще вземат да обърнат вота.

В същото време преди минути онзи, дето е чел само Винету, огря по кожено яке в Хаджидимово за поредната си пиар акция. Щели до събота да възстановят някакъв мост за местните. Велико и гениално достижение, нали? Картинката около него наистина може да доведе до отчаяние всеки българин, мечтаещ България да се модернизира и заприлича поне на страните от Централна Европа. Тази картина е производство на Прехода, дирижиран от комунистическата Държавна сигурност. Именно някои от нейните деятели създадоха медийния продукт Борисов и посредством почти всички правителства от 1990 г. насам - все техни, както се казва, успя да раздели максимално страната на София и провинция, на големи градове и по-малки населени места, за да може да подчини във феодален строй бедните хорица, решили да битуват там, където са родени. Да, точно такива бяха хората около Еднокнижния, както го наричаше Ивайло Цветков-Нойзи преди време. Бедни и много зависими хора, изкарани под строй да пляскат на Вожда. И точно върху това много добре трябва да помислят опозиционните партии. Имат ли идеи как да се справят с това, защото тези хора, които днес пляскаха на Борисов, а такива има много из цялата страна, е твърде вероятно да гласуват за ГЕРБ. А причините за това бяха споменати преди няколко изречения.

Липсата на национални медии по време на Борисовата визита не е изненада, макар че е срамно, защото сигурно и диктаторите по света говорят по-често пред медиите. А Борисов не е такъв, той е карикатура на диктатор, както бе казал един господин, който сега е сред т.нар. остриета на ГЕРБ.

Добре е да се отбележи и че този, който имаме като премиер, отново бе без маска, въпреки че около него имаше никак не малко хора. Пореден пример за лош пример. Но какво ли е не носенето на маска в сравнение с това да поръчваш размазвания по телефона? Каквото и да е, здраве да е, вероятно ще каже нашата прокуратура.

Отклонихме се с пиар акцията на Борисов. Говорехме за управленските престъпления на ГЕРБ (предимно на тях) спрямо българските граждани. А те са много. При изреждането рискуваме да пропуснем нещо, защото такава вакханалия и умопомрачение едва ли някога е имало. Дори през соца.

Изтичането на личните данни на милиони български граждани, за което виновни май все още няма. Дано следващото управление ги намери.

Идиотското управление на водите, довело до режим на водата в Перник и още няколко места. Това е по-скоро патриотарско дело, но в крайна сметка те са си едно - проекти на ДС.

Некадърното строителство на всевъзможни обекти, като най-пресен пример е падналата скала по пътя за Рилския манастир.

Полицейското насилие над граждани и журналисти по време на протестите, което след вътрешните проверки все се оказва, че го няма. И заради това, и заради цялостното си поведение, полицаите доказаха, че служат на върхушките, а не на обществото и очевидно не се чувстват като част от него.

Обезкървено здравеопазване, вследствие на което губим по над 100 души дневно само от COVID-19.

А обобщаващото определение е тотално и повсеместно беззаконие.

Всички гейтове, скандални записи и потресаващи изказвания на властимащи няма да изреждаме, тъй като ако го направим, ще е по-добре да издадем цяла книга. Важното в случая е след няколко месеца в България да има ново управление, което да бъде нетолерантно към всички безумици и престъпления, извършени през последните 4 години. Сегашното управление трябва да си плати за всичко. И не, това не би било реваншизъм, а възцаряване на законността.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 181 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    138 17 Отговор
    Ако трябва да си плащат ,трябва да отворят Белене и Куциян ,но се притеснявам ,че нама да има място за всички !

    Коментиран от #34

  • 2 А и още

    137 19 Отговор
    Всичко има начало и има край,края за Герб се вижда.

    Коментиран от #49

  • 3 ПЕС пушистый

    46 181 Отговор
    Помнете че акo дойде нa влacт хунтата на Нинова, Рaдeв и сие тoвa oзнaчaвa връщaнe нaзaд и мoжeм дa oчaквaмe пaк дa дoйдe Дубaйcкия бeглeц Вacил Божков, дето печелеше с едни картончета за изтриване...на гърба на дребните и неукитe хорица с един позорен хaзaртeн бизнес".
  • 4 Петьо Петров

    81 16 Отговор
    Че е така,така е,но защо ми се струва,че г-н Здравков си мени позицията според попътния вятър. Доскоро беше върл защитник на Борисов§сие. Май корабът потъва,а някои бягат първи...

    Коментиран от #7, #11, #26

  • 5 тулуп в зандана

    64 7 Отговор
    Адмирирам.
  • 6 Лелее

    84 9 Отговор
    “Едва “ 6 милиона ваксини ???
    За кого бе ???
    При желание , РЕАЛНО !!! желание на 10/12% от българите да се ваксинират ?
    Другите на компот ли ще ги варят ?
    Че то миналата година от обикновен грип болните бяха повече !
    Даже и 2/3 милиона на баба Меркел в помощ може да изпратим , да и помогнем в редуциране броят на немците за сметка на Тъмни Новогерманци ...
  • 7 Дюран Дюран

    53 5 Отговор

    До коментар #4 от "Петьо Петров":

    Не е гербаджия, но е соросоид, мрази Русия.
  • 8 любител

    91 12 Отговор
    браво всички боклуци в затвора начело с боко тиквата.
  • 9 !!!?

    26 57 Отговор
    Много отмъстителен и кръвожаден този бе ! Май не е чувал народната мъдрост: Не пожелавай на другия това, което не искаш и на тебе да се случи !!!?
  • 10 Пьос Пушистъй

    7 8 Отговор
    Падними хвост,щото я иду.Нищо лично,патрахаю немножка..
  • 11 Мони Зара

    33 4 Отговор

    До коментар #4 от "Петьо Петров":

    Кораба е картонен, по фашистки, не се ли усетите навреме, пътешествието приключва трагично.
  • 12 324

    57 8 Отговор
    Ако има народен съд за тези гробители и най главния гроб, пак ли ще се дрънка, че това е цветът на нацията.?
  • 13 селтак

    22 44 Отговор
    И кой ще възцари законност,импексовица ли?
  • 14 ГОРСКИ

    86 14 Отговор
    Гледайте във Италия как погнаха мафията а тук един индивид със 20% избиратели мотае цялата държава!!!! Толкова години минаха а няма един осъден крадлив политик?????

    Коментиран от #20, #28

  • 15 28167

    64 11 Отговор
    Чудя се колко тома трябва да бъде обвинителния акт срущу Боко Тиквата и ГЕРБ за всичките им престъпления за над 20 г. управление! ГЕРБ и Борисов са едни изроди за които трябва да има съд и затвор!
  • 16 Пловдив

    34 4 Отговор
    ... И то, с лихвите, както се полага...!

    Коментиран от #17

  • 17 Кой държи Заложните къщи

    30 4 Отговор

    До коментар #16 от "Пловдив":

    Никой не казва кой покровителства Заложните къщи и лихварите в Българи

    Коментиран от #36

  • 18 време е

    14 2 Отговор
    време е какистокрацията да идва.
    Преди всичко отидете да гласувате, не ходете за гъби,
    Това е реплика на луканов, а кой е луканов - в нета.

    Явно че трябва да изживеем и това.
  • 19 да питам

    10 14 Отговор
    И кой е висококачественият пролетариат , другарю Здравков ??!
  • 20 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    19 34 Отговор

    До коментар #14 от "ГОРСКИ":

    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ...НЕЩО ЗА МАФИЯТА....БАЯ МИЛИОНЕРСКИ ФАМИЛИИ ОТ БСП СА В КАФЕЗА...АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ,СТАЙКОВИ И Т.Н.......ЩО ЛИ

    Коментиран от #21

  • 21 ГОРСКИ

    36 6 Отговор

    До коментар #20 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    А за чекмеджетата няма задържани????
  • 22 2020

    39 7 Отговор
    Добра статия и анализ.Трябва да се гласува за коренно различни българи-с образование, езици, точна мисъл ,да не крадат ,да има елементарна справедливост, независм Съд и Прокуратура,програма за силна икономика/сега е в колапс/,развито селско /Българско/ стопанство/няма го/.А Бойко Борисов и цялата компания-Герб, ОП, НФСБ, Воля,да бъдат съдени според грешките и престъпления срещу Българския народ.Ново Правителство нов Парламент и само 4 години на власт/иначе се овълчват/.

    Коментиран от #31

  • 23 някой

    9 16 Отговор
    и как ще ги осъдите то трябва доказателства улики самопризнания и то при положение че те са си писали законите айде бе трай коньо за зелена трева

    Коментиран от #33

  • 24 име

    12 8 Отговор
    здравко , отново си бос по въпроса. до оня ден тук се даваше дума на хора , които отричаха маските . дори всички мерки .горяха се маски. барикадите бяха фашизъм. бил гейтс ще ни чипира......всичко това вилнееше във тн факти. и днес ,ако кажат задължителна ваксина?ти ще протестираш първи. и още хиляди заблудени.... прочитайте си материалите понякога....
  • 25 Аз40🏴‍☠️

    12 6 Отговор
    "Свободна Европа" е клон на ЦРУ. Като изключим подробностите, това което правят с подобни публикации е, че целят да забързат процеса с "имунизацията" като притискат властите с лъжи. Как да няма кампания като ни обливат 24/7? И пак дават примера с апартейда на Израел, става банално вече.

    Коментиран от #30

  • 26 Хухуху

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "Петьо Петров":

    ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ КОЙТО ПЛАЩА ПОРЪЧВА МУЗИКАТА
  • 27 Ставри

    29 5 Отговор
    Докато не ги вкарат по затворите все ще си пишем по форумите а те ще ни се подиграват. Пълнят чекмеджетата а 1 милион минимум ходят без зъби или с по един два колкото да ги боли. Ако пак изберете ГЕПИ щели да ги направят 2 милиона без зъби
  • 28 Умен по цялата глава

    24 12 Отговор

    До коментар #14 от "ГОРСКИ":

    Има ЕДИН осъден крадлив Политик,който сега е в Изпълнителното Бюро на БСП и се нарича Румен Овчаров..Осъден за кражбата на 20 милиона.МИЛИОНА.лева на Две години УСЛОВНО.....Толкова от Независимия Съд и НеЗависимата Съдебна Система....Давайте още политици насам- казаха.....
  • 29 Съгласен

    8 4 Отговор
    прав е Здравков, да си платят, така е редно!
  • 30 да питам

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "Аз40🏴‍☠️":

    А Факти чий клон са ..🤔
  • 31 Глей ти

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "2020":

    Публикувано във факти.бг: българи-с образование, езици, точна мисъл ,да не крадат

    Такива не ни допускат до избори и държавна работа. С такива хора шкафове не се пълнят.
  • 32 malkija

    13 10 Отговор
    Ами нали няма ковид бе ц@рвули.Нали ваксините били гадни,нали щели да ви вкарат чипове с ваксините.Нали хората мрат след като се ваксинират.Кога ви дойдоха малко бройките?На Кривия ...и вълната му пречи.

    Коментиран от #61

  • 33 Глей ти

    14 5 Отговор

    До коментар #23 от "някой":

    Доказателства има достатъчно. Нали затова трябваше да овладеят прокуратурата, за да не стигат тези доказателства до съда. Или ако случайно стигнат, да са достатъчно компрометирани.
  • 34 тнт

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    Белене и сега си работи!

    Коментиран от #40

  • 35 Ессерем

    10 4 Отговор
    То всичко добре ,само където не знаех ,че Франц Зайдел е някое от управленията на ДС!!! Петьооо,Петьо, тези за ДС и ГЕРБ иди ги говори на сбирките на сороснята!
  • 36 Медиите да кажат

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "Кой държи Заложните къщи":

    Обикновенно са хора от сенчестия бизнес, започнали като квартални хулигани, спортисти, после мутри и д-р.
  • 37 ТОЧКАТА

    3 4 Отговор
    И този ,като него с комунистите се оправда!!!!!!!Има два варианта-прав е/значи за нищо не ставате некадърници такива,....не е прав/ЦРУто добре си върши работата с хибридната война...което е истината.ДС е било достоен конкурент на ЦРУ ,но докато предадоха,,ОНЯ СПИСЪК,,....
  • 38 666

    13 16 Отговор
    На тоя злобар чак пяна му излиза от устата. Само че хората ще гласуват пак за ГЕРБ и тези мишоци ще си плащат за лъжите. 👿👿👿👿...
  • 39 Hoho Boho

    2 1 Отговор
    Всеки наблюдател може да снима с телефона си.
  • 40 Иво

    9 6 Отговор

    До коментар #34 от "тнт":

    Да Белене работи и ще приеме всички отровни комунисти безплатно. 💀💀💀💀💀💀
  • 41 КРОКОДИЛА

    8 2 Отговор
    КАКВО УПРАВЛЕНИЕ ТЕ ГЛЕДАТ САМО ПАРИТЕ - НЕГРАМОТНИ СА ЗА ДРУГО ......................
  • 42 jorj

    14 6 Отговор
    Вижда се ,че комунистическата идеология е прояла българите жестоко !Готови са да раздават правосъдие, за всички които не са комунисти и са управлявали след катастрофалните им управления !Виждат треската в окото на врага, а невиждат гредите и талпите в собствените си очи ! Хайде да ПЛАТИТЕ ПЪРВО ВАШИТЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИШНИ СМЕТКИ ОТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИНА,В КОИТО ВЛИЗАТ ТОТОЛНО СЪСИПВАНЕ И ОГРАБВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА И ХОРАТА, ТОТАЛНАТА ДЕМОГРАВСКА КРИЗА, ЗАЩОТО ИМЕННО ВИЕ ИЗГОНИХТЕ МЛАДИТЕ И КАДЪРНИТЕ, ОГРАБВАНЕТО НА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ,БАНКИ И ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА И ОЩИ И ОЩЕ И ОЩЕ ИДИОТЩИНИ РАВНЯВАЩИ СЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!!!!!!! И ТОЗИ ЩЕ МИ ГОВОРИ ПРОСТОТИИ ?!!!! ДО КОГА БЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ ПЛЕСЕН ОТРОВНА ??????????
  • 43 Некой си

    6 7 Отговор
    Смърт на всички гербаджии
  • 44 колю

    13 8 Отговор
    А за престъпленията на комунизма, убитите интелектуалци и концлагерите кой трябва да плаща бе, сган червена проклета

    Коментиран от #48

  • 45 123

    4 0 Отговор
    Статията критикува Боко че не бърза да ни ваксинира.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Как е в Китай?

    5 4 Отговор
    За едри далавери,корупция ,стопански престъпления,трафик на наркотици присъдата е СМЪРТ чрез инжекция или разстрел.За инжекцията дори има оборудвани специални камиони които идват на място и в тях-ги бодват .Тиквата и сие престъпници са щастливи овчарчета.Гешев ти си предател и съучастник.Ако ги бе подпукал след избирането ти за главен прокурор без значение с какво те държат щеше да станеш достоен българин със страхотна политическа кариера.Но ти си охлюв и плужек.
  • 48 КолЮ

    8 8 Отговор

    До коментар #44 от "колю":

    Я се кротни. Я направи справка колко са избитите от фашистите от 1923 до 1944 и колко от 1944 до 1950 (плюс Берене).Тъпунгер. А колко емигрираха без война от 2009 до днес?Ако от 1989 до 2000 имаше бе разбираемо-инфлации,безработица,нищета.Но от 2009 как да го разбираме?Нали БГ цъфти и вързва при ГРОБ.Ако цъфти и вързва защо ходят да берат ягоди и портокали?ГРОБ са банда башибозук но не турски а български което мноооооого повече боли.Мен не ме мисли и моето севейство-вече сме с чуждо гражданство прекрасно устроени но ти и твоите деца с такова мислене ще сте в 6алта и мизерията и ще лижете анални отвори.Трябва да се гласува за нови лица.В никакъв случай за ГЕРБ,БСП, ДА, за тия дето обслужваха гроб .Също и за Трифонов-да си греда чалгата.Има други лица.Тия от тях които напуснаха партиите си мастодонти са обещаващи.Има и други достойни хора.Стига с "това те все са маскари".Ами вие не сте ли мскари?
  • 49 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "А и още":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 50 А БЕ ПЕШКО

    4 0 Отговор
    ТИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ СИГУРНОСТИ СИ ДАЛЕКО И НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ..
    ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ПРАВ . ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА СВЪРШЕНОТО ОТ НЕГО. АКО ТРЯБВА - ДА ОТИДЕ И В ЗАТВОРА.
    ТОВА ОБАЧЕ СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТЕБ. АКО И ТИ ИЗВЪРШИШ НЕЩО ПРЕСТЪПНО И ЗА ТЕБ СЕ ПАЗИ МЯСТО ...
  • 51 Patton

    2 6 Отговор
    Как ви се струва картинката - ББ и шайка в затвор ?
  • 52 Джон Ленин

    11 7 Отговор
    комунистическите главорези се активираха .... Управляващите трябвало да си платят , това , че промениха България към добри времена .... А , какво да кажат другарите Жан Виденов и Румен Гечев - престъпници , които съсипаха държавата и после друг трябваше да я спасява ...Станишев и сие с заменките , които окрадоха над 10 милиарда , а другарката Импексова , уволнена дисциплинарно от самият Станишев , а Олигарски и т. н. и т. н. А, другари , мислите , че ние сме идиотите от 1944 г. , а ???
  • 53 Котарак

    4 11 Отговор
    На фона на невежата сган, която ни тъпче в момента, всичко бивши министри от предишните правителства ми се виждат супер експерти. Наше чудо ничие!
  • 54 Удавената Риба

    4 7 Отговор
    Бойко може да си плати , това което е извършил.......с ЕВРОТО и ЗЛАТОТО от шкафчето си ! Колко Му е ? Има сигурно десетки и стотици чекмеджета пълни с.....!
  • 55 луд доц

    10 3 Отговор
    Петре ! Туй ти ли го написа ?
    Много не ти достига да пишеш критика !
    Умът ти е малък , не си дорасъл!
    Проверявай си сигналите ! Проверявай статистиката !
    Ако ти плащат , ще те разбера !
  • 56 cpv

    13 4 Отговор
    Петре,не пиши глупости а попитай по-големите от теб, как хората оцеляха през 1996 год, и за съжаление нито един от БСП(БКП) не беше осъден,когато заплатите бяха от 3 до 5 долара! За това се замисли и не пиши глупости!
  • 57 Best

    10 2 Отговор
    Аман от плюнчовци.Когато се поръчваха ваксините,дали се знаеше коя първа ще бъде одобрена?Колко да поръчат и тези които останат къде да ти ги сложат,в двора отзад?Аман от специалисти.
  • 58 КРОКОДИЛА

    1 5 Отговор
    СИЧКИТЕ НА СЪД И В ЗАТВОРА 30 ГОДИНИ НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗА НАРОДА .................
  • 59 Абе Здравков,

    5 3 Отговор
    Вече и олигофрените разбраха, че набеждаването на ДС беше прикритие за някои господа да си вършат тъмните афери, както и начин да изпратят в девета глуха стотици почтени и можещи хора, които ако не друго нямаше да допуснат този пладнешки грабеж, продължаващ над 30 години. Ако в обвиненията ти имаше истина и аз бих повтарял тази мантра, но времето налага да мислим със собствените си глави, а не да приемаме, спуснати ни от някои със собствени, огромни интереси решения.
  • 60 Близнак

    1 6 Отговор
    Тиквата -зодия Близнак, като Тръмп. Тръмп го разбраха една седмица преди края на мандата му. Нашит народец още не може да разбере за какво иде реч. Интересното е, и че Радев направи остър завой. Защо ли? Защото и той е зодия Близнаци. България няма късмет.
  • 61 Док Алекс

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "malkija":

    Става дума за парите, дадени за ваксините, транспорта, съхранението и поставянето им- пак за нашите фирми от типа на “Леки” и подобни на близки до властта хора.... тъпанарите не го схващат.....
  • 62 Стига

    3 3 Отговор
    сте плюли бе. До изборите има много време. Ще ви пресъхнат устенцата. Накрая ще правите само пфу,пфу. Май вече са ви пресъхнали, защото ви менкат непрекъснато, махленско неизвестни плювалничета. Повтаряте като папагали, каквото ви е спуснато, като опорки от щаба на Резидента румен решетников-Божков(по мъж).
    Това дали се вкючва в широкия стектър от мнения?
  • 63 ЮСТИНИЯН

    2 4 Отговор
    ПО МОЕ ВРЕМЕ ИМАШЕ "ЮСТИНИЯНОВА ЧУМА",СЕГА ОТ10 ГОДИНИ ИМА ТИКВЕНА ЧУМА
  • 64 ЮСТИНИЯН

    2 4 Отговор
    ПО МОЕ ВРЕМЕ ИМАШЕ "ЮСТИНИЯНОВА ЧУМА",СЕГА ОТ10 ГОДИНИ ИМА ТИКВЕНА ЧУМА
  • 65 Лош новинар

    3 1 Отговор
    Драскайте си още пасквилите,какъв рев ще има на пролет,ама и много смях ще има.Много от вас ще си останат по площадите,но както се вижда от "протестите",много,много,около 50 лумп@на