12 Януари, 2021 18:27 12 254 61

Димитър Делчев пред ФАКТИ: Управляващите извършват национално предателство

  • димитър делчев-
  • дбг-
  • герб-
  • избори-
  • манипулации-
  • ваксиниране-
  • българия-
  • демократична българия

Според анализ на Движение ''България на гражданите'' ваксинирането в България умишлено се бави и саботира

Димитър Делчев пред ФАКТИ: Управляващите извършват национално предателство - 1
Снимка: ФАКТИ

''Първо да кажа, че е правилно преди насрочване на датата на изборите, която все още не е определена, въпреки че президентът спомена за датата 28 март, да се проведат такива консултации (б.р. визират се консултациите при президента Румен Радев). В крайна сметка това е начинът в България да се взимат важни решения и това, че ГЕРБ толкова години вече управляват и не го разбраха, не означава, че други институции не могат да го правят. Както виждаме президентът прави широки според мен обществени консултации, което е важно''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ председателят на Движение ''България на гражданите'' Димитър Делчев.

''Този бунт срещу тези, които са се явили, се дължи на факта, че медиите, които провеждат този бунт, те са определени медии, целят чрез очернянето на хората, които стоят срещу президента, да очернят самия президент. Което само по себе си е смешно, защото днес тези медии, които иначе хвалят властта от сутрин до вечер, видяха, че Дончев, заедно с ГЕРБ, седнаха срещу президента. Тоест, ако тези, които сядат срещу президента на консултации са толкова черни, това означава, че всички са маскари и всички са черни. Това е любимият рефрен на властта. ''Всички са маскари, затова не ходете да гласувате''. Между другото, това според мен е интересът на ГЕРБ - колкото се може по-малко хора да отидат да гласуват, за да може техният организиран и купен вот да спечели от това. Аз допускам, че те усилено работят за ниска избирателна активност. Не само искат'', допълни Делчев.

''Ние от Движение България на гражданите вчера пуснахме една позиция. Направихме един много внимателен анализ на това какво се случва с ваксинирането. Анализът ни сочи, че ваксинирането в България умишлено се бави и саботира с цел, когато дойдат изборите, или когато дойде някое друго важно обществено-политическо събитие, хората да ги е страх да рискуват прекалено много, включително живота си, и затова да си стоят вкъщи и единственият, който да може да им говори да е Бойко Борисов през телевизора'', сподели лидерът на Движение ''България на гражданите''.

''Близо 100 000 са членовете на секционни избирателни комисии'', отбеляза той.

''Правителството предвижда за половин година то да успее да ваксинира някъде около 6% от българските граждани. С новите ваксини, които се очаква да се одобрят, може би ще стигнем 10%. Толкова ваксини е поръчало. За разлика от гърците, които са поръчали ваксини за 500 000 човека, а българите сме поръчали ваксини за 66 000. Гърция е все пак сравнима по население. Малко по-голяма, но сравнима'', продължи с анализа Делчев.

''За 6 месеца 6%. Това означава, че ако продължават със същия темп 50% ще ги ваксинират общо взето след 5-6 години, когато вече всички ще са изкарали този вирус и най-вероятно ще има друг вирус. Но аз пак казвам, правителството не просто не може, то не иска. Виждате какво се случва с хаоса във ваксинирането. Те ваксинирали онзи ден общински съветници от Сандански, на които въобще не им е работа да се ваксинират в момента, защото в момента ваксинират медицинските лица. Тоест, хем няма ваксини, хем, който си иска се ваксинира... Накрая ще се окаже, че правителството има един регистър с ваксинирани хора, които въобще не са те. И като става въпрос кой да пътува по самолети, кой да ходи в институции, защото най-вероятно в някакъв момент ваксината ще стане условие за събиране на повече хора и за международната валидност, ние няма да знаем и правителството няма да знае кой е ваксиниран и кой не. Което е пълен абсурд'', добави младият политик.

''Борисов прави същото, което е правил винаги с всяка система. Той умишлено замазва и системата на здравеопазването, и ваксинирането, защото в мътна вода той най-добре лови риба. Когато не е ясно кой е ваксиниран и кой не, когато не е ясно дали ще ме ваксинират утре, май месец, или декември месец, единственият начин човек да се оправи, ако го е страх, е да намери връзка с премиера или някой близък до него. Да му вдигне телефона и да каже: ''Ало, Бойко, моля те''. И това Борисов много го устройва. Само че това не отива на европейска държава, по примера на западноевропейските държави, която трябва да има институции, трябва да има ясни процедури, трябва бързо да се ваксинира по-голямата част от населението, защото само тогава икономиката ни ще заработи нормално. И виждате ли какво се получава? България ще пострада тежко икономически, защото останалите държави - Гърция, Австрия, Австралия, те се ваксинират. Те ще се ваксинират, ще излязат от кризата след 6 месеца, докато ние евентуално след година и половина и още ще сме в мерки, в тия затворени, ония затворени. По този начин Борисов съсипва българската икономика'', категоричен бе Димитър Делчев.

''Днес чухме Томислав Дончев да заявява пред президента, че видеонаблюдението е сложно за въвеждане, тъй като трябва да се променя законът. Цвета Караянчева обясни как няма как онлайн да се излъчва броенето. Тук не говорим за гласуването, а само за броенето след края на изборния ден. Нямало как, защото нямало покритие на интернет в цяла България. Което може да го измисли само човек, който всячески се стреми изборният процес и броенето да бъде на тъмно. Тях ги устройва броенето да бъде на тъмно, защото техните хора броят. И когато техните хора броят, тогава те имат контрол върху резултата. Това беше големият проблем с машинното гласуване. Те не искаха да има само машинно гласуване, защото това означаваше само машините да броят. Тогава нямаше нужда от видеонаблюдение. Но сега, след като ръчичките на членовете на секционните комисии от ГЕРБ ще броят, после ще пишат протоколите, следователно пак ще има купища невалидни бюлетини на опонентите, разбира се, пак ще има подправени протоколи с резултати, които са дадени от ''Дондуков'' 2 (б.р. вероятно иска да каже ''Дондуков'' 1, където се намира Министерски съвет) и т.н., и т.н. Тоест, ГЕРБ се готвят да изманипулират изборите и тяхното поведение днес, а и през последните шест месеца, доказва точно това'', смята лидерът на Движение ''България на гражданите''.

''ГЕРБ в лицето на ДПС винаги са имали скрит партньор. Това си личи и по отношение на Изборния кодекс и правенето на избори. Но арогантността на ГЕРБ, треперенето на ГЕРБ, нервността на ГЕРБ идва от друго. Всъщност, заговори се и от ''Изправи се.БГ'', и от ''Отровното трио'', и от ''Демократична България'' и от партията на Слави Трифонов, за един пакт за честни избори, който да прерасне в алтернативна гражданска ЦИК. ГЕРБ от това най-много ги е страх, защото когато тези 12 000 секции, които ще работят на тези избори, бъдат покрити от хора, които не са контролирани от властта, и когато тези хора са организирани и успеят да създадат такава организация, че изборният резултат да бъде преброен преди този на ЦИК, тогава те няма да могат да си напишат каквото си искат в протокола накрая. И тогава резултатът на ГЕРБ най-вероятно ще бъде много по-нисък заради всичко, което виждаме, че се разпада и унищожава около нас. То не бяха срутища, то не бяха асфалти, които пропадат, паважи, които пропадат. Напрежението в обществото го има. Хората виждат, че ГЕРБ вместо да изграждат по-скоро рушат и единственото им спасение е да изманипулират изборите. А това, което извънпарламентарната опозиция трябва да направи, е да си съдейства поне за осигуряването на честността и демократичността на българския вот'', сподели позицията си Делчев.

Според лидера на Движение ''България на гражданите'' ГЕРБ искат изборите да са максимално скоро, защото ако се забавят, то може да се срути още нещо, което е продукт на бездарното им и некадърно управление, биващо опасно за живота и здравето на българските граждани.

В самия край на участието си във ФАКТИ Димитър Делчев отново се върна на темата за ваксинирането:

''Днес ние пуснахме заявление за достъп до обществена информация до Информационно обслужване. Трябваше вече да има една национална информационна система, която да създаде автоматизъм, обективност на процеса на ваксиниране. Кой се предредил, кой взел ваксина втора ръка и т.н. Това е по Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и той е изготвен още декември месец. Тази система липсва. Информационно обслужване най-вероятно по стар обичай е похарчило някакви пари, казва, че има система, а такава система няма. Ще видим какъв е резултатът от това нещо, но при всички положения едно ново правителство, с нови хора и с доверие, би трябвало да преразгледа целия процес на ваксиниране, да го подреди, да го направи прозрачен и обективен, както и да се пребори за българския национален интерес. А българският национален интерес е от всичките ваксини, които се разпределят в Европейския съюз, ние да вземем такава част, която не ни подценява. Да вземем това, което ние се полага. В момента България не получава това, което ѝ се полага. Получава много по-малко от броя на населението и тежестта на България в рамките на ЕС. И то не е заради европейците, то е заради това, че нашето правителство тук е спало и според мен има таен интерес колкото се може по-малко хора да се ваксинират, за да ги е страх. За мен това е предателство на националния интерес.''

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    78 31 Отговор
    Утре в 11 часа пред старото Народно събрание е Националния Протест.Ще хванем един гербав толстулуп.

    Коментиран от #9

  • 2 сигурно

    83 36 Отговор
    Борисов ще избяга от държавата , защото народа жив ще го разкъса !

    Коментиран от #21, #48

  • 3 Уди Кълвача

    43 13 Отговор
    Този път обаче ще извади едноок паламуд от мътилката!

    Коментиран от #4

  • 4 Последния Софиянец

    62 23 Отговор

    До коментар #3 от "Уди Кълвача":

    Където и да избяга ще го хванем.Има кръв да плаща.

    Коментиран от #41

  • 5 КРОКОДИЛА

    14 17 Отговор
    А ТИ НА СУХО ГИ ЛОВИШ ..........................
  • 6 Дизел

    33 26 Отговор
    Абе гусине, ние в 1ви клас бехме 34 деца. Ти и твойта партийна сте 28 човека. Кво ти пука как ще се гласува?
  • 7 Стойко

    74 26 Отговор
    Брутния външен дълг на България за октомври 2020 г.е 35 милиарда и 800 милиона лева -59,8% от БВП ! Преди 12 години по времето на Станишев бе 20% от БВП. И като се вземе предвид че за тези 12 години управление на ГЕРБ получихме стотици милиарди Европейско финансиране и еврофондове по програми! Както скоро написа експерта по конституционно право бившия народен представител адв.Емил Василев- "Само си представете при друго управление колко напред би била България сега и какви биха били вашите доходи и пенсии". А в замяна на това получихме 3 пъти по висок външен дълг, най ниските заплати в Европа, най високите цени в магазините , най високата смъртност в света от КОВИД-19 и от други болести , най огромната корупция и грабеж! Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на страната!

    Коментиран от #42, #43, #54

  • 8 Митко

    31 16 Отговор
    Президентът ги иска рано тези избори, защото не може да гледа повече ББ на власт! Това е истината, Митко! Но ние пък знаем какво означава ОФ от едно време и на тази въдица не се ловим! Питай баба, дядо да ти обяснят как беше тогава!

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 да питам

    23 13 Отговор
    Кой тоз Митьо Делчев ??

    Коментиран от #11

  • 11 Професора

    18 4 Отговор

    До коментар #10 от "да питам":

    Син на Андрей Делчев

    Коментиран от #14

  • 12 Баламата

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Митко":

    Как беше тогава?

    Коментиран от #23

  • 13 АЙ ДА ГИ ДЕЛИМ

    10 5 Отговор
    МИТЕТО ЛИ? НА ДЕЛЧО ДЕЛЧЕВ ПОДЯЛБАТА УНУК.
  • 14 да питам

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "Професора":

    А Андрей Делчев да не е внук на Гоце Делчев ??!
  • 15 АЙ ДА ГИ ДЕЛИМ

    20 4 Отговор
    ТОА Е ОТ ВЕРНИТЕ ХОРА НА КУКУВИЦАТА- КУНЕВА.
  • 16 МИ КЪ

    22 8 Отговор
    И ТОЙ ДРАПА ЗА ПАРЛАМЕНТА! ЕЕЙ ЗА 10 БОНА ЗАПЛАТА И ДУ.Е ДАВАТ!
  • 17 пешо

    22 14 Отговор
    тулупа къде се скри , защо не инспектира ,
  • 18 МИ КЪ

    25 32 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА И ДЕН ПОВЕЧЕ НЕ ИСКА ГЕРБ НА ВЛАСТ, ОБАЧЕ РЕШЕТНИКОВ ДРУГО МУ НАШЕПВА! ОЩЕ НЕ СМЕ ГОТОВИ С КОСТИНБРОД -2. ТРЯБВА ДА НАСТРОИМ МАШИНИТЕ ДА ОТЧИТАТ САМО ГЛАСОВЕ ЗА БСП И ЗА НАШИТЕ ВЪСТАНИЦИ! ЗА ТОВА СА КОНСУЛТАЦИИТЕ, КОЛКО ГЛАСА МАШИНИТЕ ДА ОТЧЕТАТ ЗА МАЯ, КОЛКО ЗА ПИНОКИО, КОЛКО ЗА АБВ?

    Коментиран от #32

  • 19 МРЕЖАТА.. ГОРИ

    28 45 Отговор
    МЪЖКАТА ПОСТЪПКА НА МАРЕШКИ КЪМ ФАТМАКА Е ТЕМА НОМЕР 1!😂
    ГАВРАТА И УНИЖЕНИЯТА ЗА ФАТ'МАКА СА. НЕЧОВЕШКИ!✊😂
    ВИЖТЕ ЗАПИСА В П*И*К*!
    ФАТМАКА ФЪФЛИ И...ИЗПАДНА В..АМОК!✊😂

    Коментиран от #22, #49

  • 20 ПРАВО КУМЕ В

    22 44 Отговор
    С ТАЗИ СМЕЛА ПОСТЪПКА МАРЕШКИ МИ СЕ ИЗДИГНА В ОЧИТЕ. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЯ!

    Коментиран от #37

  • 21 Вероятно

    23 26 Отговор

    До коментар #2 от "сигурно":

    Само, че като гледам тия друсани лумпени дето протестират срещу някой мизерен мафиотски лев, силно се съмнявам, хората разбраха, че от Борисов има по голямо зло, което иска да вземе властта !
  • 22 324

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "МРЕЖАТА.. ГОРИ":

    Гори ти кратуната.

    Коментиран от #25

  • 23 Злееее

    23 23 Отговор

    До коментар #12 от "Баламата":

    МНОГО ЗЛЕ БЕШЕ! РУСКИ РОБИ БЯХМЕ, А ДЪРЖАВАТА НИ КОНЦЛАГЕР!

    Коментиран от #39

  • 24 Киро Змея

    22 26 Отговор
    Жалко,че Марешки не нокаутира Кле'пара , ТАКА както направи с КОПЕЙКИН ПЕ'ДАЛ'А!
    Една тупалка и го опъна на земята:))))))
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Те умират от страх управляващите! !

    24 19 Отговор
    АКО СЕ СМЕНИ ВЛАСТТА МНОГО ОТ ТЯХ ОТИВАТ В ЗАТВОРА. ...ПРЪВ Е МАРЕШКИ. .ВТОРИ КАРАКАЧАНА. .ЕДИНИЯТ С ПРИСЪДА ОТ 4 ГОДИНИ ВЪВ ВАРНА. .ДРУГИЯТ ЗА ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ЗА СКЪПИ ПРЕСКЪПИ ВЕРТОЛЕТИ ..ХА ХА
  • 27 Тез пък

    17 20 Отговор
    Туй тез хорица още ли си вярват славувци куневци костовци комунисти и други тяхни производни финансирани с рубли от дубай и сърбия че ще направяъ нещо

    Коментиран от #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 324

    18 12 Отговор

    До коментар #25 от "Чиба бе ма'н'гал":

    Гербаджийски електорат,крадлив и некомпетентен.
  • 30 този

    11 9 Отговор
    това недоносено хюмне кога пък почна да разбира от политика
  • 31 Бавния

    13 2 Отговор
    Читак, как да се ваксинират повече като няма желаещи е... да те ваксинират теб 300 пъти ли паляк...И не трябва ли да си срещу ваксинирането както другите дето са срещу палавото правителство ...Делчо, делчо кому си нужен!

    Коментиран от #33

  • 32 Стара практика

    11 6 Отговор

    До коментар #18 от "МИ КЪ":

    -прехвърляй своите слабости /в случая -престъпления/ - на противниците си, все някъде и някога в нещо ще успееш /по Гьобелс/. Та - гербаджиите нямат дори капацитет да измислят нещо ново...
  • 33 Дали

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "Бавния":

    наистина няма желаещи, хайде да проверим? Не са много, но ги има - и остават извън "първата върна"... Хайде да проверим при превозния персонал на БДЖ, давате ли си сметка с колко души контактува например един влаков кондуктор или началник -влак само на една повезка /за несведущите - това е професионарно жаргонно название на наряда на бригадата/. Например по маршрута София - Перник и обратно, София - Кулата и обратно, Варна-Г.Оряховица и обратно, Мездра - Видин... Тях питахте ли иг?
  • 34 Хайде поне

    13 3 Отговор

    До коментар #27 от "Тез пък":

    едно дощазателство за подобно финансиране? Ето един въпрос - кой и кога каза как е учредена партия ГЕРБ? Помагам - човекът е от Германия...
  • 35 До Делчев

    10 8 Отговор
    Делчев, бюлетините се броят от представителите на всички партии.Няма как да се броят само от ГЕРБ.
  • 36 До Делчев

    9 9 Отговор
    Делчев, бюлетините се броят от представителите на всички партии.Няма как да се броят само от ГЕРБ.
  • 37 Щом този

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "ПРАВО КУМЕ В":

    Ти е кумир, голяма мъка си да знаеш!
  • 38 Ваня

    3 2 Отговор
    Цяла България знае , че са башибозуци!!!!да няма тъпи реклами на корнер кард и другите крадци
  • 39 Мнение

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "Злееее":

    Са ще видиш какво означава истинско робство ако дъртия сатанист го назначат за прецедент. И ваксини ще сложат на всички от сърце. Ще има много екстри от подобен тип.
  • 40 Хихи

    6 5 Отговор
    Какъв лидер? Какво движение?Тази ларва ли?
    Божкееее.....
  • 41 Реалист

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Докато е удобен на западните "съюзници" и позволява Бъгария да бъде стригана и доена, ще го крепят. В щатите манипулираха изборите, та тук ли няма със СЪЩИТЕ машини за гласуване и същия софтуер от СЪЩАТА фирма, която манипулира изборите в УСА. Гответе се за борисов 4, 5 и 6.
  • 42 Въх

    6 10 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Откъде ги измисляте тия стотици милиарди , само вие си знаете . Сега ще ни дадат най-голямата сума (няма и 30 милиарда и то за период от 4-5 години и то ако удобрят документацията за проектите . За предишния период сумата беше къде по-малка . Сънувате пари , които никога не са съществували и ги раздувате все повече . Обясни на хората , при Станишев през колко световни кризи премина България ! Обясни също , как с европейски пари , могат да се вдигат пенсии и заплати и кой ще ни ги даде с такава цел ! Ставате все по-жалки с тия безобразни лъжи . По-лошото е , че с тия лъжи разделяте и озлобявате хората
  • 43 Въх

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Обясни на хората и защо при Станишев от Европа не ни даваха пари , и дори ни караха да връщаме от взетите вече

    Коментиран от #45

  • 44 Чики-Рики

    4 1 Отговор
    Да де, ама ние и тези от ,, Бойково,, царуване ще връщаме,че и на нашите деца внуците ще връщат на ,,баце ,, еврофондовете,ако не знаете, даже се почва!Ами 30-те милиарда с 5-6 милиарда гаранционен фонд,а?!И сега по една от националните телевизии, една ,, застаряваща, лелка, политолог,ще ми обяснява,че Радев ще се стреми към ,, американски сценарий,, след изборите, заради евентуалната ниска избирателна активност!?
  • 45 Ами

    3 4 Отговор

    До коментар #43 от "Въх":

    не даваха за ни натресът разбойко и да разкостят малкото останало и успешно да ни загробят.
  • 46 българин

    4 3 Отговор
    ХЕЙ , МАЛОУМНИК , ХОДИ СЕ ГРЪМНИ НЯКЪДЕ ... ТОВА ПОРЪЧЕНИЕ ОТ МОСКВА ЛИ ТИ Е ???
  • 47 malkija

    3 0 Отговор
    Още едни смешници.
  • 48 Роко

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "сигурно":

    Едва ли през април най - късно май ще прави новото правителство. Въпросът е само дали ще има патерица или ще го прави сам. Но както казва колегата преди тебе лумпените са замислили поредната пиар акция в подкрепа на Тиквата. Така че почти е сигурно, че ще е сам
  • 49 Ти какво мъжко видя в Магарешки?!

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "МРЕЖАТА.. ГОРИ":

    Не виждаш ли, че той е поредната патерица на ББ?!
    Сляп ли си? 👀
  • 50 Ужас

    1 1 Отговор
    Тоя, от умрялата вече партийка, дава интервю лично на Смъртта.

    Опаа, това май не беше от широкия спектър от мнения, които публикувате.
  • 51 Реалист

    1 0 Отговор
    8 обясни какво беше? 7979
  • 52 6398

    2 2 Отговор
    Делчев да не се обяснява, нали се гласи да управлява с Бареков и Манолова. Видяхме го колко струва за втори път. В реформаторския блок бяха същите фурнаджийски лопати.
  • 53 любител

    1 3 Отговор
    може да го плюете момчето но говори истината и това е че всички трябва да гласуват за да се измете най корумпираното-крадливо-нагло и некадърно правителство което сме имали.

    Коментиран от #58

  • 54 Петър

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    За всичко съм съгласен с изключение на стотиците милиарди. За периода 2007-2013 година България получи 7и нещо милиарда евро ( пише го на сайта на ЕС за безвъзмездни помощи). За следващия период до 2019г. България получи с около милиард повече или общо към 15 милиарда за всичките 13 години. А вноската ни в ЕС на година е 0.5 % от БВП и реално сме напред с 2-3 милиарда за всичките тези години. България получи най-малко пари на глава от населението от всички страни от ЕС. Целта на ЕС не е да сме добре,а да изчезнем от тази територия, така че той няма интерес и не е изсипвал никакви стотици милиарди тук ,а само няколко милиарда ,окрадени до шушука от Б.Б.

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 1520

    0 0 Отговор
    не м интерисува нито гласуването нито ваксината и от двете няма полза става въпрос за пари
  • 57 сссссс

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "Петър":

    И що да изчезваш като им купуваш боклуците?
  • 58 да е да

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "любител":

    Те всички говорят истината като са в опозиция, като се ловнат за властта става друго. Помним и неговите хора като се облажваха какво правиха. Справка: Церските конюшни.
  • 59 Матей

    0 0 Отговор
    Висшата управа осъществи най-блестящата антиреклама на американските ваксини.Замислете се,коя стока усилено се натрапва,която е пълен бок-лук,нали? хубавата стока и ценна не ще показ и натрапване,сплашване на потребителя,подлъгване че била кът и тям подобни май-мун.джу-лу.ци.Направо си е мер-зав.ско,да си играят на хазарт с живота и здравето на милиони хора,побъркват ги,оставят ги без пари,разорени,изтормозени,повечето с борчове и разнищвани от овластени раз.бой-ни.ци.
  • 60 Матей

    0 0 Отговор
    ГЕРБ винаги са играли с белязани карти,във всяко тяхно действие или бездействие прозира зла и подла умисъл.Същото и с прословутото им ваксиниране,много пара в свирката,малко в машината.Иначе много се назландисват,НИИИЙ МНОООГО РАБОТИИИИМ! и НАКРАЯ НИЩО,НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И РОДИЛА МИШКА.
  • 61 Бойко Тиквата от Банкя

    0 0 Отговор
    Тиквата е анадолско мекере .С тяхна благословия ще ни изтреби .