26 Януари, 2021 10:00 20 121 119

Септична яма

  • бойко борисов-
  • купени последователи-
  • владимир путин

Живеем с усещането, че сме във времената на Сталин

Септична яма - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов много иска да му вярваме, да го обичаме и да сме му благодарни, че огрява като краля- слънце. Толкова много се е вживял в нарцисизма си, че прибягва до купуване на кухи профили в мрежата. Проверка обаче доказва, че 71% от последователите му са фалшиви. Разбирате ли? Премиерът си купува любов и ни я натрапва всеки ден. Реакцията на гражданите се изчерпва с обидни квалификации по негов адрес, подигравки и закани за възмездие... някой ден…

Във Владивосток обаче десетки хиляди излязоха на улицата да протестират срещу ареста на опозиционера Алексей Навални. Последваха протести в Москва, Санкт Петербург, Сочи, Омск, Смоленск, Нижни Новгород, Хабаровск, Перм, Иркутск, Чита, Томск и пр. Хората се сблъскаха със силите на реда при минус -30, -40 градуса! Освен освобождаването на Навални протестите поискаха оставката на президента Путин и срещу корупцията във властта. Арестувани са над 3000 души, а полицията се жалва, че няколко униформени са пострадали, а полицейско насилие не е имало. Това сме го чували и тук, много пъти.

Всички тези хора не вярват на официалната информация от Кремъл, че отравянето на Навални е инсцинирано, че самият той участва в заговор и спектакъл, че случаят с него е планиран, за да бъде санкционирана Русия и пр.

Тези версии се приемат охотно и с известно злорадство и от среди в България. Известен водещ в БНР (честит празник на радиото – 86 години в ефир) си позволи да иронизира Навални, наричайки го „Алексей Безсмъртни“, защото уж „Новичок“ е страховит, но отровени някак оцелявали. Само човек, който не е бил в кома, на границата между живота и смъртта, а понякога и оттатък (Навални 19 дена, а други жертви и повече от месец…) може да говори подобни идиотщини.

Същите хора се правят, че не вярват и на филма за двореца на Путин за над 1 млд долара. Повтарят твърденията на българския премиер, че милионите и златото в чекмеджето му са постановка на мистериозна Мата Хари, че тя е изпратена от президента Радев, че дрон го следи дори в спалнята и пр.

Поддръжниците на Путин и Борисов знаят отлично, че видеата и снимките са истински. Знаят също, че и двамата държат в ръцете си всички институции в Русия и България, и ако се бореха реално с корупцията, тя щеше да е наполовина по-малка. Но те я произвеждат и освен това си имат свои олигарси и олигарси-врагове. Практикуват завземане на чужди бизнеси и рекет на всички нива. Прокуратурата, службите и МВР са им бухалки за неудобните.

Живеем с усещането, че сме във времената на Сталин, когато Феликс Дзержински, казвал: Ако още не сте в затвора, това не е ваша заслуга, а наш пропуск.

Че грозни и страшни неща се повтарят по нов, но не по-малко уродлив начин, говори и фактът, че властта ни залива с бодряшки информации, които се оказват неверни в повече от 90% от случаите. Например, че икономиката ни процъфтява и доходите на населението са повишени многократно. Истината е, че сме най-бедните, болните и умиращите в ЕС. Статистиката на СЗО и ЕС до успехите в борбата с пандемията също не съвпадат с твърденията на властта и НОЩ у нас. Аварира станция на метрото – казват ни, че е виновна Перловската река, която дори не е река по дефиниция… Фалшиво се оказа и борисовото думкане на тъпана, че от 1 януари получаваме азерски газ. Сачевите хвалби, колко много правителството прави за пострадалия от корона вируса бизнес, изкара хората на протести и искат оставката ѝ. Иван Гешев пък се борел като тигър с корупцията, но не смее да спомене, камо ли да разследва Пеевски, Доган, записите и снимките на Борисов…

Фалшивите последователи на Борисов в мрежата сигурно се "кефят" и на международните му успехи, но реалните хора виждат как сервилничи пред Вашингтон, Брюксел, Москва, Анкара, Берлин. И ако го прави за България, както твърди, значи го прави по най-лошият начин.

Българите трябва да се справят с това колосално разминаване между истината и официалната информация.

В цивилизования свят хората се гневят, протестират, воюват за правата си. И властта се съобразява. Ако не – нови протести. Сменят се правителства и това не е драма. Само в постсъветска Русия и България, където руския олигархо-мутренски модел е възпроизведен под индиго, се смята, че който е заграбил властта има право да прави с нея каквото поиска и колкото иска. Гражданите и обществото да го духат и да се радват, че въобще са живи…

Това ни дефинира като диктатура. Управляващи, техните медии и тролове ще продължат с хитлеровия начин на пропаганда, но истината трябва да ни е по-скъпа. Крайно време е. С домашната съпротива, която продължаваме да практикуваме, ще изгубим дори надежда за нормален живот и бъдеще. Анестизират ни с петдесетолевки, репортажи с джипката и турски сериали. Хубаво е, че има вече ваксини срещу COVID, но все още няма срещу невежеството, безразличието, страхът и верноподаничество. А сме затънали в тях, като в септична яма. Срамувам се, че това е така. Срам ме е, че не съм направил достатъчно страната ми да не е окупирана от мафиотизирани политици. Сещам се за онази сатирична песен на Константин Беляев "Говновоз" и се надявам цистерната да мине час по-скоро за преливащото и вонящо управление...

И ми се иска да извикам изреченото от Константин Павлов: Аз не желая да бъда обичан, но не позволявам да бъда обиждан.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 291 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бaро Вкаров

    167 71 Отговор
    Оги,ако не ти плащаше дедо Соросня щях да ти вервам.Не,че Тиквата е стока,ама класикът го е казал-Всичките са маскари.🐵

    Коментиран от #54, #57, #111, #115

  • 3 тиквата

    194 21 Отговор
    никой не ти вярва бе кюлче направи софия сбирщина пъли реките с боклуци толуп

    Коментиран от #34

  • 4 БАЙ Х@Й‼

    14 39 Отговор

    До коментар #1 от "Президента":

    На дано, ама надали!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БАЙ Х@Й‼

    7 26 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й‼":

    Ха дано, ама надали!
  • 7 Истината

    45 169 Отговор
    Баце има много трески за дялане, но все пак трябва да имате поне елементарна морална хигиена и да не допускате индивиди като Огнян Стефанов в сайта си. Защо не публикувате разговора на това същество с Черепа? Или може би вече сте го забравили?

    Коментиран от #32

  • 8 Бацо

    109 19 Отговор
    Е позор да ходи у затвор
  • 9 ццц

    134 37 Отговор
    много неуместно сравнение Путин с Борисов, статията издиша
  • 10 БАЙ Х@Й‼

    63 17 Отговор
    Шест партии с по 5-8% и две с по 10% какво правителство ще направят насипните партии ?

    Коментиран от #18

  • 11 Хахаха

    113 46 Отговор
    Много глупав анализ. Най- глупавите са аналогиите. Първосигнално, а най вече фалшиво. Нулево знание за Русия
  • 12 ЧУДЕСНА

    89 16 Отговор
    СТАТИЯ. ВСИЧКО ОТ БИБИТКО Е
    ПИАР И БЛЯ БЛЯ. ЗАБЛЕЯЛО МИ
    Е АГЪНЦЕ... ИДВА ГЕРГЬОВДЕН.
    ТАМ ЩЕ СЕ РЕШАВА. МОЖЕ БИ
    МАЛКО ПРЕДИ НЕГО.
  • 13 Фаро

    147 18 Отговор
    Видя се на протестите,колко са гербаджиите.Бяха изтръскани от автобус като стока в обрано лозе.Дори не знаеха че са от герб.Същото е в медиите 1-2 трола вдигат врява за двайсетина и биват убивани с минуси.Жалка работа
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Българка

    196 18 Отговор
    Да оставим Русия на руснаците и си въведем ред/законност в собствената държава. В тоя ред на мисли питам
    Коя е Мата Хари? Разпитвана ли е?
    Проследени ли са номерата на 500 евровите банкноти и на златните кюлчета, които са видни от снимките от спалнята на Борисов? Снимките не са подправени- факт, доказан от две лицензирани фирми? Какъв е произхода на парите и златото в шкафчето? Какво става с аферата- къщата в Барселона и мис бикини? Борисов ще си направи ли ДНК тест и ще признае ли за свое детето на барселонската си изгора?
    Какво става с разследването на осемте джуджета? Разследва ли се Борисов, Горанов, Менда за получаване на 70 милона подкуп от Божков , както и за нанесена в огромни размери 700 милиона лева щета на хазната от промяна на законодателството? А за Доган и Пеевски?.........
    Въпросите са мнооооооооого
    Мутри, вън!
  • 16 БАЙ Х@Й‼

    55 6 Отговор
    Схемата е куца, схемата ! Защо няма пълно подреждане по преференции? Защото на кликата не и се ще ! Нека наистина народа да избира ! Тогава от 20 предложени, при 5 мандата, могат да влязат примерно номера 10,12,16,18 и 19 , а не ОТ 1 до 5 - удобни или платили в партийната каса !!!
  • 17 РАДИО ЕЛТО

    14 48 Отговор
    Заслужил си го е. Не като някои фърчашти обекти само да плямпат
  • 18 ТРЯБВА

    89 11 Отговор

    До коментар #10 от "БАЙ Х@Й‼":

    ЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ МУТРИТЕ.

    Коментиран от #25

  • 19 Притча

    88 6 Отговор
    "Първа задача на патриота е да защитава народа на собствената си страна от своеволията на правителството и." - Бенджамин Франклин.
  • 20 Сатъра на Хана

    67 11 Отговор
    Дори Една ЛГБТ Ана Бърнабич се справя по-добре с работата си
    отколкото злото джудже дон Боцко ал Рапоне ел Чекмеджоне
    .........
    Но ако питате какво ги кара да продължават ? Отговора СТРАХА че ще ги хххх ххххх ххххх хххх
  • 21 Горския

    32 5 Отговор
    Като изчистя Вълците ,
    и сетне всеки Елен, Пръч и Сръндак ходи на избори за да се снабди с харем
    .....
    Обаче първо изчиствам вълците :)))
  • 22 Гошко

    64 7 Отговор
    Защо се отклони към Путин?Провали си статията!

    Коментиран от #76

  • 23 Пунта мара

    83 11 Отговор
    Ще го изтраем до 4 април. След това- следствен

    Коментиран от #35

  • 24 Без бандерол

    80 11 Отговор
    Оставка мутро
  • 25 БАЙ Х@Й‼

    80 5 Отговор

    До коментар #18 от "ТРЯБВА":

    Да бе , ама не наужким! Нали ОП нямаше да са с ГЕРБ , а се прегърнаха заради кокала! Нали Борисов щеше да изхвърли ДПС от властта , а винаги ДПС гласува с ГЕРБ и Доган получи ТЕЦ Варна, дълбаят му канала , та Варна цяла година вижда фракциите от спукания мръсен канал, а сарая край Росенец за една нощ ли изникна !!! ИМА ПРОЦЕДУРА ПО КОЯТО УЖ МОЖЕМ ДА ИЗБИРАМЕ (ама от посочените) , А ЗАЩО НЯМА ПРОЦЕДУРА ДА МОЖЕМ ДА ОТЗОВАВАМЕ ? Какво прави там избраника който за четири години нито веднъж не се изказа , а избраната рекордьорка с 60'000км за година , ама на служебен автомобил , дори екватора е по- къс!!!

    Коментиран от #33

  • 26 аз съм Веска

    6 63 Отговор
    АЗ СЪМ ФЕН НА ББ , НО ГО ОБИЧАМ БЕЗПЛАТНО .В НЕГО ВИЖДАМ ВЕЛИКИЯТ МОНАРХ НА НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО, ПРЕОБРАЗИЛ СВЕТОВНИЯТ РЕД .
    ТОВА КОЕТО ЩЕ НАПРАВИ , Е ВИДЯНО ВЕКОВЕ ПРЕДИ ДА СЕ СЛУЧИ , И ВСЯКА ОБЩНОСТ ГО Е ВПЛЕЛА В МИСТИФИКАЦИИ .
    СВ. СОФИЯ Е БЪДЕЩАТА МУ СЪПРУГА , СЪЩО Е МИСТИФИЦИРАНА ,И ПОВДИГНАТА ОТ МИНАРЕ .ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД СЕ ВИЖДА , ЧЕ ГО ИЗКУШАВА С ПРЪСТЕН ХАЛКА - ЛАВРОВ ВЕНЕЦ. ЖОКЕРА Е .... НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ .
    .

    Коментиран от #29, #39, #44

  • 27 Фейк новини

    22 6 Отговор
    бля Бля Бля
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Толуп

    7 28 Отговор

    До коментар #29 от "Браво":

    И Банкя на се прекръсти на Борисовград. Утре
  • 31 Не сте прави

    62 14 Отговор
    Бойко е най великият политик в България за всички времена. Питайте Чехльо, Близнашки, Гошка Марков.
  • 32 БАЙ Х@Й‼

    80 11 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Ако Баце имаше трески за дялане от цяла талпа щеше да остане клечка за зъби, ама #ТОЙ има не трески за дялане а улики за присъди!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БАЙ Х@Й‼

    66 5 Отговор
    ""Депутатка от ГЕРБ ‼е поставила рекорд по служебни пътувания с лимузина на парламента. Мария Белова ‼е обиколила цели 60 000‼ километра за миналата година. За сравнение, обиколката на Екватора е по-малка.‼""
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 До автора

    51 14 Отговор
    Бъди така добър да намериш документи, най-добре нотариални актове, с които да докажеш, че имотът наистина е на Путин. Когато ги покажеш, ще ти повярвам и на останалото написано в статията. Защото Путин каза "Нищо, което е посочено там като моя собственост, нито аз, нито моите близки роднини, не ни принадлежи и никога не е принадлежало". Като безпристрастен съдник, ти (авторът) трябва да положиш усилия и да разбереш, кой казва истината. Ако не го направиш, не си просто пристрастен, а си манипулатор.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    16 3 Отговор
    Ангелинке,ти ли си бре джанъм...???
  • 41 един от многото

    36 7 Отговор
    Кух човек , куха , тиква , кухи профили!
  • 42 Различни светове

    53 11 Отговор
    Личи си как Автора платено намесва Русия заради повече кликове, а че България е в състояние на тотален колапс да това е вярно! Но най-лошото е, че режима "Борисов" тероризира и убива неудобни хора, а на ЕС не им пука затова!
  • 43 Другия с коня

    15 22 Отговор
    Огнян Стефанов разговаря по телефона с Васил Божков Черепа как да организират Протестите...
    "Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствам близък, е първо да бутна Влади и т’ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко“.
  • 44 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    25 4 Отговор

    До коментар #26 от "аз съм Веска":

    За каква халка става дума бре Ангелинке мамина...???А сетих се,той бай Ставри ще я оправи...!!!
  • 45 винкела

    11 2 Отговор
    психоболен
  • 46 Умен по цялата глава

    12 19 Отговор
    Агента на ДС Огнян Стефанов- агент Академик в разговор с Черепа от Дубай по т лефона ...
    Божков дава „опорки“ на събеседника си какво да се пише по повод Борисов и протестите.
    Божков -
    „Сега протест, протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали к'во да пишеш“,
  • 47 РАДИО ЕЛТО

    45 9 Отговор
    БОЙКО няма как да те ОБИЧАМЕ ти си патологичен лъжец двуличник крадец престъпник мутра съсипа много ХОРА злопаметен си двуличник си половин БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #68

  • 48 РАДИО ЕЛТО

    14 0 Отговор
    господин СТЕФАНОВ БНР вчера са имали рожден ден не днес днес се казва на патерица чрд
  • 49 Българин

    25 10 Отговор
    Огнян Стефанов е Член е на БКП от 1976 г., разбираме от предложението за назначаването му като литературен сътрудник в отдел „Партийно-политическа работа“ в редакцията на в. „Народна армия“ през 1983 г. Офицер от 1979 година и служи като ЗКПЧ на рота 3 години.Агент на ДС 2 отдел -агент Академик....
  • 50 а америката

    41 7 Отговор
    Само не разбрах какво точно ме брига Русия , или само така за съпоставка , за сравнение , за открийте приликите , ама и това не ме интересува , интересува ме , че животът ми се направлява от един Тулуп , тук , днес , сега.
  • 51 Хмммммм

    39 6 Отговор
    Да се сравнява Путин с тиквата...БЕЗУМИЕ, ДЪЪЪЪНО на мисълта!!! Те са от различни планети!!! Нашият СЛУГА и....руския ИМПЕРАТОР...!!!
    Такова ПАДЕНИЕ на "журналистиката" ни!!!

    Коментиран от #62

  • 52 МУТРООООО

    37 7 Отговор
    Отворено писмо до Борисов: Нямам нужда COVID-19 да съсипва живота ми. Вие го направихте

    Коментиран от #55

  • 53 Паринакоча

    22 5 Отговор
    Най удивителнотое,че май сам си вярва,че прави само добро на хората.А те пък такива неблагодарници
  • 54 гуджо

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бaро Вкаров":

    А ти като кандидат класик го папагалиш.Тия изтъркани лафове ги знаем,илитерат гербав.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Уйке

    30 6 Отговор
    Всичко е вярно и добре написано, само дето според мен не може да се сравнява бандит от национална величина ББ, с хора като Сталин и Путин, които са все пак световни играчи!

    Коментиран от #58, #60

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 От Андромеда

    19 6 Отговор

    До коментар #56 от "Уйке":

    Махни Сталин,

    умря беден,

    като чист Комунистически Диктатор!

    Путин ет от " КГБ- Олигарсите " ,

    груб калибър и власт и пари!

    Аявно не му липсва и добро оръжие ,да се отбранява !

    Трудна крепост за превземане!


    Путин е най-богатия диктатор в света !

    Путин е "Идола" на нашия ,Премиер Бойко Борисов!

    От там идва и бедата за Българите !
  • 59 Поправка

    9 12 Отговор
    Не "септична яма", а смъдлив "БКП-задунайски турски €-КЕНЕФ" - задръстен от плуващите отгоре свръх БКП+БЗНС+ДС+ТКЗС-угоени мазни ЕКСКРЕМЕНТИ БОКо, Шиши, ДС-Ванче караПрас, Цаци, Гешефта, "спортния" КраДлев, ......
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БудаЛа

    8 14 Отговор
    Затваряне до Април. После като преброя бюлетините, затваряне до гроб начело с ГЕРБ !
  • 62 дудук

    17 3 Отговор

    До коментар #51 от "Хмммммм":

    Нашият прислужник свири често на дудучек на Императора, та затова Оня го търпи,макар,че смърди на глиган!
  • 63 Филип Георгиев

    21 9 Отговор
    Е ДОБРЕ, ВСИЧКО ТОВА, ВСИЧКИ НИЕ ГО ЗНАЕМ. И ЗА АВТЕНТИЧНОСТТА НА СНИМКИТЕ И ЗАПИСИТЕ. ЗНАЕМ И ЗА КУПЕНИЯ ВОТ, ЗА ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ И АНАЛИЗАТОРИ. ЗНАЕМ И, ЧЕ НАШИЯТ ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ Е ПО ПОСТСЪВЕТСКИ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. НО АКО ВЛАСТТА В КРЕМЪЛ Е СИЛНА, ТУК НЕ Е ТАКА. НАШ'ТА МИЛИЦИЯ, ДОРИ И НАЙ МНОГОБРОЙНАТА В ЕВРОПА ПО ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕАДЕКВАТНА И СТРАХЛИВА. НЕ ОТРИЧАМ ЧЕ ИМА И СВЕСТНИ МОМЧЕТА, НО 80% СА АЛКОХЛИЗИРАНИ ШУБЕТА. И НИЕ ДА НЕ МОЖЕМ ДА СЪБОРИМ ГЕРБАВЩИНАТА?! ДА ТЪРПИМ ПРИМАТИ И КАСКЕТИ! КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА? НЯМА КРИТИЧНА МАСА. НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СЪБИРЕМ 250 ХИЛЯДИ. ПРИЧИНАТА Е В ОСКОТЯЛОТО НИ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕ.
  • 64 Реалист

    14 24 Отговор
    Огнянчооо, доста си нагъл и безочлив с тази жалка статия! Ти сигурно ще кажеш, че и изборите са манипулирани вече 10 години, а?! И там ли гласуват тролове бе, палячо??? В случая тролът си ти!

    Коментиран от #73

  • 65 Пловдив

    35 10 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е най-страхливия, крадлив и лъжлив измамник, който някога съм виждал!!! Изключително прост, необразован, селски тарикат, който е влюбен в себе си, обичащ да повтаря многократно неистини, докато се превърнат в истини, в съзнанието на хората. Продажен, подъл, двуличен некадърник!!!

    Коментиран от #66

  • 66 Вапцаров

    19 2 Отговор

    До коментар #65 от "Пловдив":

    А тъй,а тъй,уцели го право в плоския лоб!
  • 67 Наблюдател

    20 6 Отговор
    "Българите трябва да се справят с това колосално разминаване между истината и официалната информация."
    За да се случи горното Първо Задължително Условие - Да се махне и вкара в Затвора лицето на снимката и крадливата компания около него!
  • 68 Валиста

    15 24 Отговор

    До коментар #47 от "РАДИО ЕЛТО":

    Никакво радио не си, а един прост папагал!Кой ти позволява да казваш,че Бойко Борисов не е харесван от половин България??? Говори само от твое име, народът ще говори на 04.04.2021г. Писна ми да чета клишета от такива тъпунгери като теб! Като автора Огнянчо - прави сравнения със Сталин!Абсолютен неграмотник по история!Ако Бойко беше като Сталин, Огнянчо щеше да търка наровете в някой пандиз!То бива простотия, но чак пък толкова...
  • 69 Огън Стефчо

    10 16 Отговор
    Статията е пълна с противоречия. Напълни на маюоумник да изглежда умен. Към коментиращите какво коментирахте?
  • 70 Българин

    20 3 Отговор
    Малко остана до изборите.Дръжте сетива та си будни!
    ГЛАСУВАЙТЕ , ХОРА !НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ !
  • 71 Българин

    20 3 Отговор
    Малко остана до изборите.Дръжте сетивата си будни!
    ГЛАСУВАЙТЕ , ХОРА !НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ !
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 33 Отговор
    Ако не беше Борисов, вече щяхме да сме бананова република. Сега България върви напред и в правилната посока.

    Коментиран от #118

  • 73 Болярин

    8 19 Отговор

    До коментар #64 от "Реалист":

    Прав си, приятелю - само му погледни муцуната на това безгръбначно и коментарите са излишни !
    И тоя ако е лицето на българската журналистика, то ... пази Боже !!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Оставчо

    27 5 Отговор
    Да изметем ГРОБ завинаги безвъзвратно гадовете от властта !
  • 76 Кенеди

    5 9 Отговор

    До коментар #22 от "Гошко":

    Отклони се за Путин да не го обвинят че е путинист
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Буда ! ТИКВА ! Бочко Бибочко ! Жипчо !

    21 6 Отговор
    Подавай ОСТАВКА ! Веднага бе ! Писна ми !
  • 79 100 грама

    10 3 Отговор
    Бочко сложил ли е зимни гуми и вериги ?!
    Че през тези серпантини !...
  • 80 Кореноплоден

    20 8 Отговор
    Най много от всичко,МРАЗЯ и НЕНАВИЖДАМ
    ГЕРБ, отвратителни плужеци ! ОСТАВКА !
  • 81 Матей

    20 8 Отговор
    Няма място за паралел между Путин и бойко,и ПЪРВИЯ управлява твърдо,но в интерес на държавата и народа си.Има протести в Русия ,но като знаем какъв е броя на населението ,не са ли твърде рахитични.Протести по идейни съображения,няма как да са неплатени.Странно съвпадение е овластяването на байдънистите и започването на провокацията с Нахални,протестите,изявленията на евро-лидери,призивите за спирането на руските газопроводи.Цялата тази кампания изглежда нагласена,чакали са да си тръгне Тръмп и веднага да се заемат с Русия,да я подложат на всестранно пресиране,натиск по всички възможни начини.Във всеки случай,властите в Русия не действат радикално и по сталински,каквито обвинения се сипят,иначе никой нямаше да си покаже гагата по улиците.
  • 82 Внушения

    9 19 Отговор
    Авторът се опитва да сравнява един жесток диктатор Сталин, избил 20млн в Сибир, един съвременен диктатор-Путин, натрупал милиарди от богатствата на Русия, възползвайки се от покорството на народа си и смазал всеки, който се е опълчил срещу него! Сравнява тези КГБисти с една дребна риба, като Борисов! Борисов си хвърли два пъти оставката и никога не е проливал кръв! Колкото и да се опитвате да го очерняте, няма да успеете!

    Коментиран от #90

  • 83 Хроматид

    15 7 Отговор
    Превърнаха България в една ГЕРБова клоака !
  • 84 ЗЕЛЕНчук

    11 3 Отговор
    Явно и това е част от ГАРАНТИРАНОТО ОТ ГЕРБ , нали ?
  • 85 cpv

    10 5 Отговор
    Стефанов,май ти мечтаеш за онова време,а пишеш за сега!Какво ти е накърнено...!
  • 86 Хмммм

    17 4 Отговор
    Много ми е смешно как след 20+10 години безметежно щастие и страхотни успехи в прехода, толкова народ изведнъж видя, че имало корупция, олигарси (наши и ваши), мафия, държавни бухалки (за разлика от онези от 90-те, които бяха частни), рекет и т.н. Явно ББ е направил всичко това с магическа пръчка за една нощ.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Каракачанката на Каракачанов

    17 6 Отговор
    Всички герберуги са МЪРША !
    И дотук ще свърша !....

    Коментиран от #91

  • 90 Е да, ама

    15 4 Отговор

    До коментар #82 от "Внушения":

    Борисов е дребна риба, ама в малък аквариум и лесно го осира! Путин има милиарди от голяма страна, ама Борисов има милиарди от малка и бедна България!
  • 91 Да допълня

    17 3 Отговор

    До коментар #89 от "Каракачанката на Каракачанов":

    Всички герберуги са крастави шуги!
  • 92 Виждащ в бъдещето

    17 3 Отговор
    Изборите ще са пълен фарс !!!
    И ще има много по голями протести !
  • 93 Сиво искърско говедо

    13 5 Отговор
    Борисов ще изгуби изборите !
    Нашепна ми го Меркел,казъл и е
    Байдън ! Путин засега мълчи !
  • 94 Сещам се

    19 5 Отговор
    Че ГЕРБ е име на някаква гадна болест - имаш киселини и ти се повдига от тея гадове! Да излекуваме България от тях! ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #103

  • 95 Без внушения

    12 4 Отговор
    До 82 внушения.той казва колкото и да се опитвате да го очерняте няма да успеете. Аз анализирам. Защо ние ще го очерняме след като той сам се очерни с барселона гейт шкафчета с чекмеджета с евра и кюлчета злато.
  • 96 Авторът

    15 3 Отговор
    На тази статия е направил паралел между богатството на путин и борисов и олигархичния кръг около тях. Ако проследите детайлите ще намерите огромно сходство както и огромни разлики между тях. Единият управлява могъща русия другия малка българия. Герб се провалиха в управлението протестите продължават и оставката е задължителна и окончателен крах на корумпираната система.
  • 97 ТАКА Е

    5 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Радан Кънев
    Радан Кънев за БСП и ГЕРБ
    Подготвят се да гладят чаршафите за общото легло, защото се задава политическа сватба"
  • 98 До народа...

    13 5 Отговор
    ....простете на този идиот Бойко греховете,той не знае какво прави....няма да е вечен....ще свърши теглото му скоро.Амин.
  • 99 ТАКА Е

    12 5 Отговор
    СЕПТИЧНА ЯМА В ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ Е НУЖНИК
  • 100 НЕ Е ВЕРНО

    9 3 Отговор
    НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С НАПИСАНОТО ГОРЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ВАКСИНИ ................. ЩОТО НЯМАААА !
  • 101 Бъдете коректни

    4 4 Отговор
    Радан кънев никога не е изразил мнение че ще управлява с герб нито с бсп. Програмите им дават предпоставка за изключителни различия и в този ред на мисли съюз между тях е неправдоподобно. Обединение в център дясно с някои партии ще има когато постигнат споразумения по важни вътрешно партийни идеологии а не утопични схеми на управления.
  • 102 По какво да познаем пиянката

    5 3 Отговор
    Огнянчо инсцИнираното .....
  • 103 Тепсия за главата

    5 4 Отговор

    До коментар #94 от "Сещам се":

    Точно така: става въпрос за рефлуксната болест, ама кажи: какво да направим, като тя е обхванала законодателната и изпълнителната власт. За съдебната пък вицове се разказват на сбирки в ЕС, ООН и Третия свят. Нали помниш случая с оня колумбийски наркобарон, който се изцепи, че не искал да го съдят в Колумбия и САЩ, защото били корумпирани. Искал да го съдят в България.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ЦК на ГЕРБ

    2 17 Отговор
    Името Бойко Методиев Борисов ще остане записано със златни букви в 1300-годишна история на България!!!Велик човек и патриот !!!Отдаде младостта си за България и народа! Неговата саможертва е по-голяма от тази на Ботев и Левски !Да живее!!!

    Коментиран от #110, #116, #119

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 раптор

    12 2 Отговор

    До коментар #105 от "ЦК на ГЕРБ":

    Д-р Цв. Гълъбова, защо бездействате? ЦК на ГЕРБ е опасен за НАШЕТО здраве!!!Увеличете им дозата на хапчетата на гербоухите. Хем за тях ще е по-спокойно , хем за нас! Така няма да са толкова активни и бюджета вкл. на Столична община ще е по-балансиран! Например няма да купуват кошчета за боклук от 1200лв или пейки от 1500лв или 4000лв.А мокже замаяни да престанат да кукуват и мобилни тоалетни от 200000лв? Или на ниво Тиква самолети от 3млрд, които ще видим , ама някой друг път.....
  • 111 Батко

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бaро Вкаров":

    А защо този поръчков псевдо-журналист не каже нещо за четиримата убити протестиращи във Вашингтон?
    И защо това мекере не забеляза прегрешенията на Борисов през последните 11 години. Щото е бил удобен на американците, нали? А сега иска да направи нещо за България: Газово трасе, македония и т.н.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Неграмотен

    6 0 Отговор
    До кога ще ни ограбват управляващите,до кога ще се радват на търпението на народа,толко ли не разбират,че е време да изчезнат
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Бойко президент

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бaро Вкаров":

    Бойко удря ежедневно Радев,защото Путин му разреши, след подаръка Турски поток от Бойко за Путин, да се кандидатира да президент,ДПС ,Патриотите,Слави,герб,след коалицията в парламента,ще подкрепят Бойко за президент,на Балотажа,така той ще се спаси от съдебните дела и народния гняв.Всички Гербери са по големи русофили от бесепарите ,едните и другите са ченгета.
  • 116 Цк на бкп герб

    0 2 Отговор

    До коментар #105 от "ЦК на ГЕРБ":

    Името му ще остане записано със златни букви, Боко Тиквата,до името на Тошо магарето,Гошо тарабата, това са най големите агенти на КГБ.национални продажници!
  • 117 Ние вие той

    0 0 Отговор
    За първи път смислена статия.Та по въпроса за нашето мила родина.Най голяма вина носим ние българите.защо защото не сме ЕДИННИ не виждате ли как сме настроени един към друг,някак си спряхме уважението между нас. Променихме се в не правилната посока за съжаление ,трябва да се гласува иначе твоят глас се краде
  • 118 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ангелинке,ти ли си мамина Гугутке...???
  • 119 Язовеца

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "ЦК на ГЕРБ":

    Името на Борисов ще остане записано с кафява "боя" на вратата в тоалетната на затвора за престъпници!