Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 20:06 6 608 87

Хора, хайде малко по-сериозно

  • декларация-
  • отровно трио

Ок, ГЕРБ е много голямо зло, голям проблем за нормалните хора в България. Факт е, но...

Хора, хайде малко по-сериозно - 1
Адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, кадър: Фейсбук стрийм
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днес Отровното трио излезе с нова декларацията, в която.... Ами нищо не се разбира. ''Прeдлaгaмe eднa пocлeднa възмoжнocт зa oбщo cъглacиe. Тя трябвa дa дaдe прeдcтaвa нa бългaрcкитe грaждaни зa бъдeщитe дeйcтвия нa нaрoднитe прeдcтaвитeли, кoитo тe щe излъчaт в бъдeщия пaрлaмeнт. Прeдлoжeниятa, кoитo oчaквaмe публичнo дa бъдaт пoдкрeпeни, cъдържaт нaй-мaлкитe oчaквaния, зaлoжeни oт прoтecтитe прeз 2020-a гoдинa и мaркирaт ecтecтвeния цивилизaциoнeн път нa Бългaрия. Тoчкитe пo-дoлу нямaт идeoлoгичecки мoтиви, a зacягaт ocнoвнитe нa дeмoкрaциятa и cпрaвeдливocттa в cтрaнaтa''.

Вие разбрахте ли нещо? Аз не. Но не е само в това проблемът. Кои точно са ''Отровното трио'', че да казват: ''Предлагаме една последна възможност за общо съгласие". Несериозно е такова поведение, не основаващо се на никакво покритие. А и ултимативният тон винаги е отблъскващ.

Може би искат демонстрация на някаква базова ценностна система от извънпарламентарна опозиция, но в описаните 3 точки има много, много сериозни липси и крайно спорни моменти.

''1. Нитo eднa oт cъглacилитe ce пaртии и кoaлиции нямa дa влeзe в явнa или cкритa кoaлиция c Бoйкo Бoриcoв и ГEРБ, кaтo oчeвидeн нocитeл нa eднoличнaтa влacт в Бългaрия'', казват Триото.

Ок, ГЕРБ е много голямо зло, голям проблем за нормалните хора в България. Факт е. Защо обаче ДПС - още по-голямото зло за българската държава, не се посочва като такова?

Ами БСП, горда наследница на БКП? Нали сте против едноличната власт, ''Отровно трио''? Или не сте, а само искате да не я ръководи ГЕРБ?

Липсата на ДПС и БСП в първата точка е крайно притеснителна. И не, не излизайте с номера, че промените без БСП са невъзможни. Ако трябва ще се ходи от избори на избори, докато политически негодното отпадне от играта. Само наивен човек може да повярва, че БСП иска да реформира съдебната система в полза на българите. А и без лустрация и дори забрана на наследницата на БКП в България няма как да се тръгне начисто. Но това го няма в трите Ви точки...

''2. Вcякa oт пoдкрeпящитe пaртии и кoaлиции приeмa дoбрocъвecтнo дa прeгoвaря и глacувa тeкcтoвe, c кoитo вaди прoкурaтурaтa oт cъдeбнaтa влacт и уcтaнoвявaт кoнтрoлни мeхaнизми нaд глaвния прoкурoр нa Бългaрия'', казва още от Триото.

И втората точка не е добре обмислена, защото в последна сметка партиите от извънпарламентарната опозиция, които евентуално ще влязат в 45-ото Народно събрание, е твърде вероятно да имат различни възгледи за съдебна реформа. Чисто и просто някои може да смятат, че не е необходимо прокуратурата да бъде извадена от съдебната власт. И тогава какво правим?

''3. Вceки eдин oт cубeктитe щe oтcтoявa eврoaтлaнтичecкaтa oриeнтaция нa cтрaнaтa, кaтo oтчитa нa първo мяcтo интeрecитe нa Бългaрия. Щe зaщитaвa пaрлaмeнтaрнaтa рeпубликa'', завършват Триото.

Стигнахме до третата точка. Интересите на България определено са важни и не са за подценяване, но да ги сложиш в едно изречение точно с ''евроатлантическата ориентация'', с която се визира членството в НАТО и ЕС, е меко казано неподходящо. Това са съюзи, ние там сме част от едно цяло и място за орбанизми няма. Затова е и особено смешно, когато някой кандидат за евродепутат ни обяснява предизборно, че в Европарламента ще отстоява националните интереси на България.

Много е смешно това първо изречение в третата точка. Наистина.

За второто БРАВО!

А иначе, хора, седнете на една маса (или две) и поговорете, не си поставяйте ултиматуми във Фейсбук и чрез медиите. Обсъдете кой какви виждания има за ключовите реформи, които задължително трябва да бъдат извършени. Не се дръжте (всички) като деца и политически лаици, които неволно (дано е неволно) работят за ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    34 36 Отговор
    Снощи Бабикян много тъпо побягна по Пиротска от Протеста.Имаше там много застъпници за изборите на Отровното трио.Щяхме да го защитим.

    Коментиран от #3, #21

  • 2 Валето

    65 25 Отговор
    Захванали сте се с трудна задача да разкарате убийците и имотната мафия от България. Пожелавам ви успех!
  • 3 Дельо Хайдутин

    52 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Съмнявам се че щяхте да го спасите.Щяха да го тричат.Добре че избяга.
  • 4 Даа

    41 10 Отговор
    За хора които позират с маски НЕ гласувам. Като влезат във властта само мерки ще са им в главите.
  • 5 Борислав

    31 11 Отговор
    Да малко странни предложения, нищо конкретно! Премълчават се основните мотиви на протеста, Независимо следствие, Затвор, Конфискация и т.н. На народа са нужни конкретни лидери, лозонги и действия!

    Коментиран от #43

  • 6 Майна

    50 33 Отговор
    БРАВО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ГОТОВИ ЗА ОБЩ ФРОНТ СРЕЩУ ХУНТАТА...ТОВА Е ПЪТЯТ СЕГА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 !!!?

    51 25 Отговор
    Бабикяните - Андрешковци с голямата кошница !!!?
  • 9 Ясно е

    25 33 Отговор
    Нищо не си разбрал защото си прост 6ато Бойко
  • 10 Гост

    52 25 Отговор
    Аз виждам само две отчаяни физиономии,които са взели някакви пари и сега се питат,заслужаваше ли си?
  • 11 До Факти

    30 15 Отговор
    на тоя гей софийския що нему триете тъпотиите бре, джендъри ...... истината ва боли а , червени боклуци !!
  • 12 Тия

    46 9 Отговор
    Нали разправяха че няма да стават депутати
  • 13 Мангъров

    44 15 Отговор
    Много страхлив тоя арменец Бабикян.Избяга снощи от освиркванията на протеста и остави три женици да го отнесат вместо него.Даже полицията се намеси.
  • 14 КОТарАК

    26 9 Отговор
    от 1944г. насам ни управляват едни и същи и наследниците им. докато на т.нар. комунисти могат и да им се опростят донякъде следвоенните престъпления , благодарение на Тошо и постигнатото от него , то сегашната сган е неконтролируема и даже подкрепяна тайно и явно от запада. никоя партия не е в състояние да се пребори с това. единственото спасение е в еднолична власт-в нашият случай президентска република. надеждите ми са да не се сформира отново някаква крадлива коалиция а служебно правителство , с много дълъг мандат , каквито прецеденти има и в други държави.
  • 15 Българин

    27 15 Отговор
    За тези искания са им платили,те ги излагат като ултиматум,иначе по един билет за Дубай и да лъскат на господаря си обувките.
  • 16 Последния Софиянец

    19 20 Отговор
    В 21 00 часа сме на Панорама пред БНТ.Днес няма нито един политик.Мишки!
  • 17 3,14К

    23 15 Отговор
    Много тъпа публикация, която в крайна сметка обслужва герб. Ако така ще изкарвате напред ДА , по-скоро ще сте НЕ. Спрете да плюете против другите, които са срещу герб, защото пак ще обикаляте оградите.

    Коментиран от #38

  • 18 Ловец на бисери

    12 8 Отговор
    Бабикян - "Хора , хайде малко по-сериозно" ?? Демек - четете informiran.net ...🤭🤭🤭
  • 19 Анонимен

    9 13 Отговор
    Добре че са те Тримата. Виж изказване на професор Минеков, скулптор и на веждичката. Свят ще ви се завие. Богат речник. Нека да има богати хора, но нека да не удрят другите. Те си знаят какви ги вършиха с дпс и герб. Турчина
  • 20 Антон

    31 6 Отговор
    Големия проблем на протестите в България е тоталната липса на лидери. Всички дето се натискат да "управляват" са просто едни шу-шумиги.

    Коментиран от #22

  • 21 Статист.

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тебе те знам още от преди пандемията влизаше в форума държеше се нагло и високомерно и се бъзикаше с останалите коментиращи раздаваше го тежко и се хвалеше че неработиш а работят за теб а ти си гледаш кефа по цял ден, но уви какво стана когато се пръкна корона вируса затвориха ти кръчмите и ти почна да ревеш в сайта че си останал без работа и стана за бъзик на всички тук каквото почукало такова се обадило тарикате.

    Коментиран от #23, #27

  • 22 Последния Софиянец

    6 20 Отговор

    До коментар #20 от "Антон":

    Ела в неделя в 16 00 часа на Националния Протест и ще те запозная с лидерите.

    Коментиран от #24, #32

  • 23 Последния Софиянец

    6 18 Отговор

    До коментар #21 от "Статист.":

    Ами аз не съм като тебе статист.Боря се за бизнеса и живота си.Може да спечеля,а може и да загубя.Ама тия дето си седят вкъщи със сигурност губят.
  • 24 Да бе да

    19 3 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Едни лидери излязоха. 5 пъти ходех на точно казано "манифестациите", които организираха. Събраха недоволството на хората и го стопираха. Тези "лидери" са едно фиаско.

    Коментиран от #25

  • 25 Последния Софиянец

    4 13 Отговор

    До коментар #24 от "Да бе да":

    Аз говоря за тези лидери които 211 дни са на площада.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ТО затова бабиkян не иска

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Статист.":

    ДА СИ ИМА РАБОТА С ТОЯ ОРЛОВОТО ОКО И ДРУГИТЕ ПУMПАЛИ КОИТО ХОДЯТ ПОДИР НЕГО КАТО ГЛАДНИ П....PИ!Днес пак ще са пред БHT!е ако има някоя телевизия излишно време може ида ги видите!!!!

    Коментиран от #28

  • 28 Последния Софиянец

    7 11 Отговор

    До коментар #27 от "ТО затова бабиkян не иска":

    Днес в Панорама има само платени социолози.Тях много не ги пазят.Може да спипаме някой.
  • 29 БОКОКРАД

    9 9 Отговор
    Антония Първанова: Нас определено ни готвят за изборна победа на ГЕРБ

    Коментиран от #63

  • 30 Jacques Yves Moineau

    10 12 Отговор
    Съжалявам за Факти, че си избират такива недорасли журналисти. Ако г-н П. Здравков има проблеми да разбере концепцията на Отровното Трио, може да пита да му я разясним, преди да публикува простотии.
    Да не забравяме че Отровното Трио не са професионални политици все пак.
  • 31 бг майна

    22 6 Отговор
    МИНАЛАТА ВЕЧЕР НА ПРОТЕСТА ОСВИРКВАХА И ПСУВАХА БАБИКЯН
    НО НИКОЯ МЕДИЯ НЕ ПОКАЗВА ТОВА
  • 32 А стига де,

    14 9 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    пак ли 'национален " протест от 20 дрогирани и пияни лумпена?Толкова са отчаяни,че са започнали подписка за подкрепа по селата. Ако беше национален протест, до сега да сте свалили властта. Но като самите вие сте със свалени г@щи...

    Коментиран от #35

  • 33 Протестър

    7 4 Отговор
    СЕГА ЩЕ ЯДЕТЕ СУДЖУКА НА КАРАДАИЯ
  • 34 Behemoth

    8 7 Отговор
    Тоя очилатия е много промит ....ей такива са виновни за появата на ТИКВАТА......психодесен запъртък....
  • 35 Последния Софиянец

    4 12 Отговор

    До коментар #32 от "А стига де,":

    В неделя ще дойдат и ресторантьорите без предателя Алибегов.
  • 36 Бай Кольо

    14 3 Отговор
    Отровното трио вече е дуо, а до изборите има още време
  • 37 КРЪВ ПИКАТ

    12 12 Отговор
    Упрaвлявaщитe ca в ужac oт зaявкaтa нa Рaдeв
    Глупaвoтo нaхлувaнe в прeзидeнтcтвoтo, пocлeдвaнo oт "Мутри, вън", рeaнимирa прeзидeнтa и нa хoризoнтa ce зaдaвa нoв мaндaт зa Рaдeв и Йoтoвa.

    Коментиран от #41

  • 38 До сега

    10 9 Отговор

    До коментар #17 от "3,14К":

    като гледам, само откачалките обикалят улуците .
  • 39 ГАЗ МОЧАТ

    11 10 Отговор
    Упрaвлявaщитe ca в ужac oт зaявкaтa нa Рaдeв
    Глупaвoтo нaхлувaнe в прeзидeнтcтвoтo, пocлeдвaнo oт "Мутри, вън", рeaнимирa прeзидeнтa и нa хoризoнтa ce зaдaвa нoв мaндaт зa Рaдeв и Йoтoвa.
  • 40 ДЖАСАМ ГИ

    1 6 Отговор
    БРЪСНИЧИ КЕН ДЗАТ ДОКАТО КРАДАТ - ТОЕСТ УПРАВЛЯААТ - РИИШ ЛИ !
  • 41 На хоризонта

    8 11 Отговор

    До коментар #37 от "КРЪВ ПИКАТ":

    Се задава черна точка за фигуранта на черепа
  • 42 МДААА

    0 0 Отговор
    https://fakti.bg/upload/mnenia/550926-hora-haide-malko-po-seriozno
  • 43 Бориславе,

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Борислав":

    съд не значи непременно затвор! Съдът постановява и оправдателни присъди! Е ако не е сталински! Другарят Сталин е слагал резолюция: Да се съди, осъди и разстреля! Ако такъв съд имаш предвид, тогава ясно! За лудницата си!

    Коментиран от #50, #70

  • 44 БЕСНИ СА

    4 4 Отговор
    В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЧЕ БОЙКО Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ ! / 20 СТОТИНКИ /
  • 45 Просветен илюминат

    2 1 Отговор
    Хората страдат поради политически, социални и религиозни причини. Цялата ни психика е объркана и ние не можем да разчи­таме на нашите политически, социални и религиозни водачи. Всички книги са загубили своето значение. Може да се обърнете към Бхагавад Гита, към Библията или към последните трудове в областта на политиката или психологията и ще откриете, че те са загубили своето звучене, своята истина, че са се превърнали просто в думи. Самият вие, който повтаряте техните думи, сте объркан и несигурен. Простото повтаряне на думи не ви казва нищо. Поради тази причина думите и книгите са загубили сво­ята стойност. Или казано по друг начин, като цитирате Библи­ята, или Маркс, или Бхагават Гита, когато самият вие сте неси­гурен и объркан, думите, които повтаряте, се превръщат в лъжа, написаното в книгите се превръща просто в пропаганда, а пропагандата не е истината. Така че когато повтаряте думи, вие преставате да разбирате какво е състоянието ви. Вие прос­то прикривате зад авторитетни думи собственото си объркване. Онова, което се опитваме да направим, е да разберем това объркване, а не да го скрием зад цитати. Какво е вашето отно­шение към това? Какво е отношението ви към този необикновен хаос, към това объркване, към това несигурно съществуване. Мислете по този въпрос, докато го разискваме. Следете не мои­те думи, а живата мисъл у вас. Повечето от нас са навикнали да бъдат зрители, а не участници.
  • 46 КЬОВЕШИ

    6 5 Отговор
    ДА МУ МИСЛИ ЗА ГЕРБ ! И БОЙКО .

    Коментиран от #83

  • 47 БЕСНИ СА

    12 9 Отговор
    В ГЕРБ ЧЕ РАДЕВ ИМА КНИЖКА ЗА САМОЛЬОТ И ЗНАЕ 3 ЕЗИКА ОСВЕН ЧЕ НАИСТИНА ЗНАЕ И БЪЛГАРСКИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОЙ ............. 00
  • 48 Просветен илюминат

    4 2 Отговор
    самата идея да водиш някого е антисоциална и антидуховна". При човека, упражняващ водачеството, то задоволява страстта за власт; при тези, които са водени, то задоволява желанието за сигурност и увереност. Гуруто дава един вид опи­ум.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Просветен илюминат

    8 0 Отговор

    До коментар #43 от "Бориславе,":

    Системата се занимава със симптомите,т е. съдът с присъдата си не променя и стига до причината довела до даденото нарушение.
    Променят ли се нещата като цяло?Не
    Съдът адвокатите само вземат пари без да се променят нещата от тяхната дейност.
    Същото р с дейността на полицията.
    Кражби и нарушения има ли?Има.
    Защо тогава вземат заплати служителите в съдебната система и полицаите след като ефект от тяхната дейност няма?

    Коментиран от #56

  • 51 Голем смях

    14 8 Отговор
    Пази Боже тези боклуци да влязят в парламента и нещо да зависи от тях.Но те милите се борят да минат 1 ...1 процент и да се закачат на държавната субсидия.Да сте чули нещо за Светльо Витков последните 4 години?
  • 52 Ти ви алфа предава ДИРЕКТНО

    7 2 Отговор
    AЛФ Е КАЦНАЛ ПРЕД БHT!!!!един с плетена зелена ШАПКА прави микpoфония с акъла си!!!
  • 53 Репортерката на тв бета

    10 0 Отговор
    Пак реве ЧЕ има много полицаи и малко протестеpи!!!!
  • 54 чичо

    0 4 Отговор
    И продължаваме все така спонтанно.
  • 55 Пълен провал

    10 0 Отговор
    21.те37 въстанието ПРИКЛЮЧИ!!общо 37минути!!!То дедо Гaтю прави по дълго сekc!!😁
  • 56 Илюминате просветени,

    6 4 Отговор

    До коментар #50 от "Просветен илюминат":

    съдът е институцията, която е най голям длъжник на Българите! Съдът създаде мутрите, крадците, убийците на пенсионери, мафиотите и др подобни! С отказа си да съди по закон! Така. че истински справедлив съд трабва на БГ и нищо друго! Дори и престъпниците чакат товаи!

    Коментиран от #67

  • 57 Равносметка

    14 5 Отговор
    Двама нещастници с угрижен вид, похарчили чужди пари без никакъв резултат!
  • 58 Жоро

    18 4 Отговор
    Двамата дебили от снимката, за вас ли да гласуваме?
    хахахаха
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ХайлАдолф

    15 2 Отговор
    Ха ха , тия нищожници стават все по жалки , вече го удариха и на молби и увещания .....
  • 61 има ли истина в

    8 4 Отговор
    думите на П Славейков-"не сме народ ,а мърша, туй ще кажа и ще свърша!"
  • 62 gradski

    8 0 Отговор
    Сега, Ченалова с вас ли е или не?
  • 63 Боби

    12 7 Отговор

    До коментар #29 от "БОКОКРАД":

    Нема какво да ви готвят вие заблудени протестанти още ли не можете да разберете че народа 70% си обича Борисов и ще си гласува за ГЕРБ щото другите кандидати са много по големи айдуци от тях аз не знам кой ви хварлат мухата че вие сте мнозинството в тая държава и хората са с вас ако беше така още на първия протест щяха да излязат 200-300. хиляди на площада и Бойко си отиваше на д-р
    ден
  • 64 КОЙ

    3 2 Отговор
    Интересно запада кой ще ни предложи да управлява или трябва да погледнем при кого наливат пари!
  • 65 бай сандо

    13 2 Отговор
    не му вервам на арменеца арменците са мошенници все да излъжат да присвоят,да измамят същите са като евреите
  • 66 Шменти Капели

    6 2 Отговор
    Черепа отпусна ли ви парички пак щото първия път нищо не направихте само се оядохте по кръчмите
  • 67 Просветен илюминат

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Илюминате просветени,":

    Няма нужда от съд или борба срещу системата.
    Колкото повече фокуса е върху едно нещо толкова повече то се засилва За това и протестите не успяват.
    Протестиращите знаят ли какво искат и какво е нужно за промяната?Ако имат ясна визия и са наясно със себе си,готови да носят отговорност за действията и живота си да отиват и да действат.
    Защо чакат да бъдат видяни или чути?
    До сега толкова години видяха ли чуха ли ги?
    Приказката за Неволята е много красноречив пример за това,което говоря.
    Да игнорираш и не храниш един тарикат не е ли най-доброто наказание за него без усилие да харчи човек пари да се занимава с адвокати да гасне в изолация и да бъде встрани от една нова и различна група от хора?
  • 68 ДСДС

    1 2 Отговор
    Трансформационен процес. БКП > БСП, БКП > ДПС, БКП > ГЕРБ, ДКМС > ДБ и т.н. Нещо неясно?

    Коментиран от #71

  • 69 psf

    5 3 Отговор
    Тоя драматичен шарлатанин, си позволи при едно участие в предаването "Панорама" по БТВ, да обижда България така, както единственно само президента системно я обижда. Задаващата се многомилиардна финансова помощ от ЕС към България, явно активизира, президента, БСП и наети от тях специалисти по обсебване на голям финансов ресурс, да обединят усилия за отстраняване на правителството и за завземане на контрола върху тези средства. Така, станахме свидетели на всякакви недоказани обвинения към правителството, на организирани от тях демонстрации, на компромати с чекмеджета и на тежки хули, че страната ни е бедна, изостанала, корумпирана, мутризирана и др., без да се съобразяват с това, че унизяват България и й нанасят непоправима вреда пред света, не само на престижа, но и на, международните връзки, политиката, бизнеса, търговията, туризма и най вече на чувствата на всички които обичат България. Престиж се гради с десетилетия, но се губи за секунди! Това са тежки престъпления, равносилни на предателство!
  • 70 зжцв

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Бориславе,":

    Оправдателните присъди са само за богоизбраните. Съдът никога не издава оправдателни присъди на простосмъртните. Думите на Сталин са: "Да се съди и разстреля", т.е. присъдата предварително е издадена.
  • 71 Опаааа

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "ДСДС":

    Забрави най-важното ....СДС.
  • 72 Буха ха

    6 2 Отговор
    Дедикян забрави ли как започнаха протестите? Аз бях там и помня. Борисов (Гешев) е позор! Оставка, съд, затвор! Честни избори! Оттам нататък исканията малко се разводинха, едни искаха нова конституция, други искаха президентска република, трети искаха да излезем от НАТО. четвърти дойдоха да правят зулуми и т.н. Който е най-близо до схемата оставка-съд-затвор-честни избори ще получи моя глас.
  • 73 Триото така са степенували Вредните за

    0 2 Отговор
    Държава и народ Партии!! Според тях, и това е тяхно виждане и Прочит на положението в България! Който има различно или не му харесва, сие негов проблем!
  • 74 О Б Е Д И Н Е Т Е. С Е. ! ! !

    3 5 Отговор
    Всички които мразят ГРОБ и Боко Тиквоко !
    Иначе нищо няма да се получи !
  • 75 О Б Е Д И Н Е Т Е. С Е. ! ! !

    3 5 Отговор
    Всички които мразят ГРОБ и Боко Тиквоко !
    Иначе нищо няма да се получи !
  • 76 Матей

    2 1 Отговор
    Триото е крайно време да бъде отсвирено.Започва нов цикъл от протести и такива подставени лица на гербо-мафията не бива повече да се допускат да оглавяват и обезличават протестите.това е стар похват на диктаторски режими,опитващи да минат за демократични.Случайници не бива да се допускат да ръководят,а само доказани лидери ,потърпевши и които са се доказали с непримиримостта си.За тия тримата специално В.Томова твърдеше ,че не им е чиста работата и това става все по-очевидно,само плямпат и набутват протестите в глуха улица,превърнаха ги във фиеста.А хората не са там за да празнуват,а да се борят,за някои е на живот и смърт.И става все по-масово,тая енергия не може да се насочва в неправилна посока.
  • 77 Баце Боко с 300

    4 0 Отговор
    Хей , жълтопаветничета увредени , кога ще поискате оставката на главния юмручен комедиант на републиката ????
  • 78 ХайлАдолф

    5 0 Отговор
    Шайката на нищожното фатмаче продължава да твори селскапростащина ,като менторчето и с комедийното юмруче ......
  • 79 Русофоб

    5 0 Отговор
    А на престъпника Рдефффф , кога казвате ще му поискате отставчицата , като главен покровител на БСПарската мафиотскоолигархична структура ???
  • 80 Антиболшевик

    6 1 Отговор
    Видно от пръв поглед се налага факта , че основните последователи на фатмачко нищожний, са някакви си самолумпенизиралисе тримца .
  • 81 МАТА ХАРИ

    2 4 Отговор
    Нашият бюджет прилича на чорапогащника на магистрална уличница , ВЪПРЕСИ ТОВА В ГЕРБ СА БЕСНИ ЧЕ МУТРАТА Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ И МЕНТЕ ДОКТОР НА НАУКИТЕ КАКТО И НЕ ЗНАЕ БЪКЕЛ ЧУЖД ЕЗИК КАКТО И БЪЛГАРСКИЯ ГО СРИЧА !
  • 82 МЪРШАЛБОКО

    2 3 Отговор
    ДНЕС МУТРАТА НЕ Е ЛИ ХОДИЛ НА ЕКСКУРЗИЯ ПО ТЕСНИТЕ КОЗИ МАГИСТРАЛИ ОСЕЯНИ СЪС СРУТИЩА И СВЛАЧИЩА ? УТРЕ ОБАЧЕ ЩЕ БИЕ ТУПАНА КОЛКО УСПЕШНО НИ УПРАВЛЯВА И ..... КРАДЕ ! ДАНО ДА Е СЛЪНЧЕВО И ПОВЕЧЕ МИСИРКИ ДА КУТКУДЯКАТ ПО ОДОБРЕНИТЕ ОТ ПОЛИТБЮРО ВЪПРОСИ ИЛИ ТОЙ ВЕЧЕ И ТЯХ ИЗГОНИ ?!
  • 83 То хубаво

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "КЬОВЕШИ":

    мисли Кьовеши,ама подхвана президентския съветник.Що ли?
  • 84 Бай май

    0 0 Отговор
    Ами честно казано всичко се разбира.
    Трябва и акъл..,
  • 85 росен петров

    9 0 Отговор
    не му вярвам на арменеца,арменците са като евреите все да излъжат да измамят да откраднат честен арменец не съм видял
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Тия мъ-рши

    4 2 Отговор
    от отровното трио+Галевата под-лога се борят да нахълтат в парламента, а баламите сте вие. Който иска те да влязат в парламента е добре дошъл, всички дриги в пандиза и Белене. Големи са тъпунгери, само се чюдя защо мислят народа за тъп.