Last news in Fakti

7 Март, 2021 09:03 47 795 215

Тошко "Скандала"

  • тошко йорданов-
  • има такъв народ-
  • скандал

Българското общество жадува за истинска опозиция. "Има такъв народ" са запретнали ръкави да я построят

Тошко "Скандала" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Червените ескадрони" откриха огън срещу "Има такъв народ". "Скандал" имало в редиците на новата партия. Нейни членове напускали, защото Тошко Йорданов им забранявал да пишат във фейсбук". Между Тошко и Слави имало "хър-мър". Единият бил добър, другият - лош. Слави - добрият, а Тошко лошият!? Рейтингът на партията спадал.

Кои са тези "Зли езици", които пръскат предизборни "метастази" в информационната мъгла? Авторите им напомнят кръжоците, в които се учеше, че Сталин е лош, а Ленин е добър. Откъде идва тяхната загриженост към "кашкавал - политиците" от Монтана, написали фермани за напускане? Бие на очи факта, че стремежът на "Има такъв народ" да бъде истинска опозиция, заплашва втория класиран в сондажите за парламентарното присъствие след 4-ти април. Пускането на "партенки" е познато средство за разпространение на съмнение. Настоящата българска действителност изобилства със скандали. Някои са истински, други привидни. Сравнението между тях бързо разделя "кьор фишеците" от истинските скандали. Един от тях е шпагатът между думи и дела. От години кадрите от висшите етажи на БСП "замогват" благодарение на марксизма, а децата им осъмват американски данъкоплатци. Ирина Бокова първа показа пътя. Корнелия Нинова и други последваха нейния пример. Знае се, че Бойко Борисов едно говори - друго върши. На теория Корнелия Нинова се бори срещу капитализма, в същото време, синът ѝ го строи! Разлика между водачите на ГЕРБ и БСП има във формата, но същността? Не се ли нарича "конфликт на интереси" ползването на политическата власт за семейно обогатяване? Как да се ориентират избирателите кой им желае доброто, като мнозинството от депутатите осъмват с недвижими имоти и деца в чужбина?

Българското общество жадува за истинска опозиция. "Има такъв народ" са запретнали ръкави да я построят. Те не са нито десни, нито леви. Това е новата тенденция в Европа. Идеологията напуска политическите форуми, за сметка на волята за пряката демокрация. Видимост на паричните потоци и справедливост в разпределението им. Времето на класическите партии отмина, защото много хора се почувстваха измамени от фиктивната борба между "леви и десни". Въпреки това, налагането на нов начин на мислене няма да е лесно. Съпротивата на "имащите" срещу "нямащите" ще бъде безжалостна, особено по време на избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 332 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    380 177 Отговор
    ТОШКО рекетьора изнудвача

    Коментиран от #38, #42, #146

  • 2 хъхъ

    394 94 Отговор
    Г-н Чеков, само защото редовно ви канят в чалга телевизийката, не значи че трябва да си затваряте очите за истината и да твърдите точно обратното.
  • 3 choko

    289 477 Отговор
    Слави ще смачка мафията и ще излязат корупционите отношения между ГЕРБ и ДПС !

    Коментиран от #21, #39, #40, #99, #136, #142, #164, #195, #209

  • 4 РАДИО ЕЛТО

    274 82 Отговор
    а защо често ТВ7 8 се присмиват на СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #52

  • 5 реалистъ

    554 139 Отговор
    Слави е физическа и духовна развалина, държи се към членовете на партията и кандидатите в листите му като с роби, заповядва, нарежда, лишава ги от индивидуалност...а уж бил за личности и мажоритарен вот... Току що навършили пълнолетие фенове на чалгата може и да гласуват за него, но нормален човек не виждам как би пуснал гласа си...

    Коментиран от #94

  • 6 ГешеФ

    235 38 Отговор
    Всички искаме възмездие но Геша няма топки да го направи!

    Коментиран от #87

  • 7 ЦИРКА

    429 119 Отговор
    тия палячовци ли ще правят правителство, ще предлагат промени в конституцията и законите, Боже пази българията !!!

    Коментиран от #12, #84, #85

  • 8 Гацо Бацо

    379 75 Отговор
    Не ми трябва да чета статии,познавам доста хора от редиците на "ИМА ТАКЪВ НАРОД".МНОГО РАЗОЧАРОВАНИЯ ВЕЧЕ ИМА ТАМ.
  • 9 Българка

    223 51 Отговор
    Битката сега е почтените срещу мафията. Мутрите, трябва да са вън от властта и след съдебни процеси- в затвора!

    Коментиран от #67

  • 10 Бамбука

    245 58 Отговор
    Тошко може да иска да играе честно, но дългия кара влака и по-всяка вероятност ще го прецака скоро след изборите.
  • 11 Номер 11.за да си върнем България !На хо

    139 207 Отговор
    Номер 11.за да си върнем България !На хората им писна от гадостите на ГЕРБ!!!Долу ГЕРБ!По лоши от тях не сме имали да ни уморят масово и да искат да ни заробят и орезилят и децата!!!Не искаме американския Нов ред да ни затрие!Не позволявайте на простолюдието да гласуват за ГЕРБ!Потърсете начин да ги спрете да гласуват!!!

    Коментиран от #31, #60

  • 12 вучков

    231 63 Отговор

    До коментар #7 от "ЦИРКА":

    Поредната патерица на премиера слънце. Правят точно обратното на това, която твърдяха. А още не са седнали на масата. Представете си какво ще става ако се доберат до парламента. Така, както Славчо командори никой да не говори и да не участва по медии, ще ги изкомандва да натиснат копчето ЗА кабинет Боко Четири.
  • 13 Тошко-мажоритарния

    62 112 Отговор
    Да бъде изгонен на момента от ИТН!!!!Слави е принципен,трябва да направи това!

    Коментиран от #18, #55

  • 14 Стига

    270 49 Отговор
    с Тошкввци , Славчовци и подобни екземпляри не ставащи ни за патерици , ни за бастуни ! Аман от продажни селкки играчи , унижение е за българските граждани дори показа им !!!
  • 15 Ggg

    83 209 Отговор
    Слави, Мая и ДБ ще получат повече гласове и ще управляват.

    Коментиран от #61

  • 16 АнтиЧалгар

    191 49 Отговор
    учиндолския съвсем се е вдървил, като говори сякаш има кюлчета в устата му, зомбясал е от ш.....е
  • 17 РАДИО ЕЛТО

    225 30 Отговор
    ЧАЛГАТА е простотия
  • 18 Горуня

    295 44 Отговор

    До коментар #13 от "Тошко-мажоритарния":

    Слави е сатанист, само му вижте татуировките по гърба и ръцете. Забавляваше мутрите, а като забогатя самия той взе да се прави на мутра. По 6 човека охрана се движат с него, натоварени в 3 джипа. Пародия на мутра.

    Коментиран от #29

  • 19 зомбикторат

    222 46 Отговор
    И тия боклуци ще влязат в парламента, вие за какво си мислите че Слави харчи милиони за жалката си кабеларка, ще избие инвестицията.
    Щом "хората" гласуваха за Дудука, Магарешки и Далавери, сега защо да не гласуват и за Славчо...Няма такъв народ!
  • 20 РАДИО ЕЛТО

    164 36 Отговор
    СЛАВЧО е АТЕИСТ помниме когато заля журналистката АЛБЕНА ВУЛЕВА заради ИСТИНСКИТЕ и думи за него

    Коментиран от #33

  • 21 хаха

    123 29 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    ти сериозно ли? Аз пък си мисля, че вече са се разбрали с пеевски кое как да става и да не си пречат много много. Партията на слави я гласят за мястото на герб без разбира се да се нарушава рахата на олигархията. Гледайте и чете внимателно какво се случва и ще разберете....

    Коментиран от #88

  • 22 Vov

    168 36 Отговор
    Тошко си е рекетьор и изнудвач с покровителството на Трифонов. А и двамата са продължение на Бойко. Хората помнят в годините какво са правили. Едно говорили, съвсем различно правили. Това са поредните гадни месии.

    Коментиран от #25

  • 23 А знаете ли

    212 44 Отговор
    Слави е такъв алчен и стиснат нарцис че Тиквоча ще ви се види ,като скромно чавдарче. Но ние обичаме да си го набиваме сами и после ревем.

    Коментиран от #92

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 зомбикторат

    192 31 Отговор

    До коментар #22 от "Vov":

    Учиндолският шут ръкопляскаше, когато в студиото му Ахмед Доган каза за обръчите от фирми. Кого ли не са подкрепяли, първо Бойко, но след като не му дадоха на Славчо някава градинка, обърна палачинката. После подкрепиха Кунева-Пръмова за президент. Славчо се спихна и не зададе и един остър въпрос на Бойко, когато му гостуваше, защото задавал уж зрителски въпроси. Кабеларката му е фалирала, но я държат докато влязат в парламента и се доберат до еврата и златото от шкафа.
  • 26 Слави - премиер

    154 30 Отговор
    Тошко-шеф на културата,силовото министерство на Венко,дет бий барабаните,Годжи - омбудсман,Ванката - министър на отбраната,ама първо да научи коремното,това е следващия кабинет!
  • 27 Гешев

    156 38 Отговор
    Славчо е поредното ГМО, създадено в лабораториите на ДС, под вещото ръководство на Москва.
  • 28 Бъдеща патеричка ли сте...

    74 75 Отговор
    А вие от към кой бряг на реката сте!!!!! Стига играйте като бъдеща ПАТЕРИЧКА...

    И какво стана накрая, от протеста остана само БСП всичко останало е потенциална ПАТЕРИЧКА на байХ0я.... А уж всички искаха да го свалят!!!!!
    А правителство може да има или около ГЕРП или около БСП...
    Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА и ДОГАНЯ, ще му хапнете отново маркуча...
    Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
    Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП И ДОГАНЯ... в случая това е БСП... иначе Тиквун ще е вечен!!!
    Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

    Коментиран от #36, #98, #213, #214, #215

  • 29 И за

    125 22 Отговор

    До коментар #18 от "Горуня":

    мутра не става такъв страхопъзльо и фурнаджийска лопата ! Вечно търси гръб от силните за момента ! Тръгнал политик да го играе ! Тъп сценарий !

    Коментиран от #43, #44

  • 30 сара

    93 21 Отговор
    Смешно е да мислите, че Слави ще е истинската опозиция. И едва и БСП "петнят" имиджа на партията му - те си го правят сами.
  • 31 БСП в канала

    49 22 Отговор

    До коментар #11 от "Номер 11.за да си върнем България !На хо":

    Факти, защо разрешавате на тоя трол да пише, а като му отговоря "подобаващо" за крадливия Ристе, ме триете??????

    Коментиран от #197

  • 32 Чичо Митко

    85 14 Отговор
    ЩЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЯ ПАРТИЯ ИСКА ПРОМЕНИ, САМО АКО ВИДЯ ДА ПРЕДЛАГАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТИ ПРЕДИ КРАЯ НА МАНДАТА ИМ !

    ВСЯКА ГОДИНА 20% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ПРЕДЛОЖАТ ОТЗОВАВАНЕ НА ДАДЕН ДЕПУТАТ. ЧАСТИЧНИ ИЗБОРИ, И АРЕ ВИНОВНИЯ В КАНАЛА, А НА НЕГОВО МЯСТО СЛЕДВАЩИЯ В ЛИСТАТА.

    ИЛИ ДА ГИ КАРАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ПОДПИСВАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА НАПУСКАНЕ НА ГРУПАТА И ПАРЛАМЕНТА !

    А "РЕФОРМАТОРИТЕ" НА СЛАВИ ОТДАВНА СА КУПЕНИ ОТ ГЕРБ И ДПС !
    ТАКА, КАКТО СА КУПЕНИ ШОПАРИТЕ-ПАТРИОТИ, МАРЕШКИ, НЕКАДЪРНОТО АДВОКАТЧЕ И ПРОЧЕЕ.

    Коментиран от #93, #171

  • 33 Психо от Курило

    43 24 Отговор

    До коментар #20 от "РАДИО ЕЛТО":

    Радио алто, ти добре ли си, да пишеш Албена Вулева и журналистка в едно изречение. Пии си хапчетата момче!!!

    Коментиран от #70

  • 34 Дизел

    120 21 Отговор
    Абе аре стига глупости. Славуца си иска субсидията за да си живее кат цар, ще остави политиката на разни,, тоз и оня,,. Ще изнудва 4 години който може и ще приключи. Никой не вярва на наркомани, това го запомнете добре.

    Коментиран от #105

  • 35 Еееее

    46 16 Отговор
    Какво си написАл, бе писателю. Нищо с мн нули, нали. Ама, карай. Важни са кинтите, а Бочу плаща добре. Особено на такива мижитурки като теб.
  • 36 хъхъ

    84 19 Отговор

    До коментар #28 от "Бъдеща патеричка ли сте...":

    Славчо си го каза - с Корнелия са на различни брегове...тоест, чалгаря е на брега при Боко.
  • 37 пройчо

    46 33 Отговор
    Думичка няма за мръсния парцал ,,пик''---който основно разппостранява сплетните за партията на Слави!???....вместо това--"мъна ..мъна...корнелия ,ирина ..мъна ..мъна..мъна "!!!....Що така, Миме ???
  • 38 Послание

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    към възпитаника на класическата гимназия:

    Fortuna, non penis in manibus recipiens
  • 39 Подслушано

    46 15 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    CТ: Aкo ДПC oфициaлнo ни пoдкрeпи, мoжe дa ни убиe.
    ББ: Тoвa щe гo прaвим caмo aкo имa cмиcъл. Aкo нямa, щe e кaтo ceгa – дaвaш им тaйнo миниcтри и пaри, и тe пoдкрeпят oткъм тъмнoтo, бeз никoй дa ги виждa.
    CТ: E, кaквo знaчи “дa имa cмиcъл”. Кaтo cи имaмe cвoe мнoзинcтвo бeз тях, кaквo пoвeчe…
    ББ: Cмиcъл имa, aкo зaeднo c тeб, и c ДПC, нaпрaвим нaд двe трeти дeпутaти. Тoгaвa мoжeм дa прoмeним Кoнcтитуциятa и дa вкaрaмe прeзидeнтcкa или пoлу-прeзидeнтcкa рeпубликa. Пocлe прeдcрoчни избoри зa прeзидeнт, и Рaдeв изгaря.
    CТ: Рaзчитaш дa гo биeш нa прeки избoри?
    ББ: Aкo cмe тримaтa c ДПC, нямa кaквo дa нaпрaви. Никoй нaрoдeн любимeц нe мoжe дa биe cъюзeнитe ни мecтни cтруктури. Aпaрaтът щe cпeчeли избoритe.
    CТ: Цeцo знae ли, щe ce cъглacи ли?
    ББ: Цeцo прaви кaквoтo му кaжaт oт Пocoлcтвoтo, рaбoтя c тях дa гo убeдят дa ce рaзбeрe c Дoгaн.
    CТ: Дoгaн e тoчeн, кaквoтo cмe прaвили c нeгo, никoгa нe ce e oтмeтнaл. Aмa хвaнeм ли ce c нeгo, e eднoкрaтнo. Пocлe зaгивaмe.
    ББ: Aбe ниe дa взeмeм 5 гoдини мaндaт и прeзидeнтcкa рeпубликa, пък тe нeкa cи лaят…
  • 40 Подслушано

    43 18 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    CТ: Aкo cтaнe вcичкo тoвa, aз изгaрям кaтo шoумeн. A и ДПC щe мe пoтoпи.
    ББ: Aз кaтo cтaнa прeзидeнт, ти cтaвaш твърдo прeмиeр. Дoри тaкa щe e пo-дoбрe oт тoвa дa прaвим прaвитeлcтвo двaмaтa. Тoгaвa щe трябвa дa cи вицeпрeмиeр или нeщo
    CТ: Aмa мoжe ли Кoрнeлия дa рaзвaли рaбoтaтa?
    ББ: Кoрнeлия e oкoлo eднa трeтa oт глacoвeтe, бeз прoтecтния вoт, нямa кaк дa взeмe нaд 80 дeпутaти. При къcмeт, aз, ти и Дoгaн, щe имaмe нaд 160 глaca. Cвиквaмe ВНC, гoним Рaдeв и cлeдвaщитe 10 гoдини cмe бeтoн. Кoрнeлия щe я мaхнaт кaтo видят, чe нямa дa им дoнece влacт. Тo пoлoвинaтa БCП и ceгa иcкa дa дoйдe нa гoлямa кoaлиция…
    CТ: Дoбрe, знaчи вcичкo ceгa зaвиcи oт мoятa пaртия.
    ББ: Дa, кaтo cи гoтoв, пaдaмe oт влacт, прaвим избoри и зaпoчвa cхeмaтa…
    CТ: Имaм ли дocтaтъчнo врeмe cпoкoйнo дa нaпрaвя нeщaтa, имa ли риcк нeщo другo дa cтaнe и пo-рaнo дa дoйдaт избoритe?
    ББ: Нямa cтрaшнo, Пaтриoтитe щe ни крeпят дo “oткaт”. Хaрeca им влacттa, a и глeдaй кoлкo пaри взe Кaрaкaчaнoв зa тия тaнкoвe и caмoлeти. Щe ни крeпят, a нaрoдът вeчe нa прoтecти нe излизa. Ти cи прaви пaртиятa, ocтaви другoтo, дoкaтo cи гoтoв, нa нac…
    CТ: OК, рaзбрaхмe ce…

    Коментиран от #89, #137

  • 41 Пешо

    13 44 Отговор
    ИТН са Строителите на съвременна България
  • 42 Контратези

    56 14 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    на тезите на х тошко:

    1. Пожарникар да е министър-председател може - защо певец да не може? - Нe мoжe, зaщoтo нaрoдът рaзбрa, чe пoжaрникaрят рaзбирa пoлитикaтa кaтo гaceнe нa пoжaри, знaчи шoумeнът щe прaви пoлитикa кaтo шoу или шoу в пoлитикaтa...
    2. Слави си е вече богат, изкарал е достатъчно за да има жажда да краде. - Кaтo e бoгaт, зaщo иcкa пaри зa нeфeлвaтa му кaбeлaркa?
    3. Умее да управлява големи екипи от хора, като цяло разбира от хора. - Cмeх гoлeм. Тoй e aбcoлютeн диктaтoр, кoйтo иcкa caмo дa му ближaт пoдмeткитe и нe ce cъoбрaзявa c никoгo.
    4. Хиляда пъти по-достоен от сегашните субекти. - Дocтoeн зa кaквo - зa учacтиe в мaфиятa c мутрeнcкитe cи пoдхoди и бeзпринципнoтo и кoнфoрмиcткo пoвeдeниe към cилнитe нa дeня.
    5. Не се водете по едноличното му поведение - едно е шеф на фирма с 150 човека, друго е да управлява държава - тогава не би си позволил сам да определя ходове без съгласуване. - Знaчи 150 чoвeкa нe мoжe, нo 6 милиoнa мoжe дa упрaвлявa прaвилнo!
    6. Партията му са единствените чиято цел е да променят модела на избиране (системата) и куп други коренни промени - Тoвa пък e нaй-гoлeмият фeйк - вaшaтa пaртия нямa другa кaузa, ocвeн нaпъни дa търcи изтoчници нa нeтрудeни дoхoди. Лoзунгитe ви ca aбcoлютнo нecвързaни, нeoбocнoвaни пoлитичecки и в oбщия cлучaй плaгиaтcтвaни oт други пaртии.
    7. По-зле от това няма как да стане, така че ... нищо не губим
    Мoжe, мoжe дa cтaнe пo-злe...

    Коментиран от #86

  • 43 Чертовенски

    68 13 Отговор

    До коментар #29 от "И за":

    На пръв поглед единствената разлика между Веселин Марешки и Станислав Трифонов е, че единият е изкарал варицелата без да се чеше по лицето, докато другият здравата се е драпал. Иначе и двамата са представители на една и съща обществено политическа прослойка, макар и да работят в различни сфери – единият в културната, другият – във фармацевтичната. И Бате Веско, и Славчо обаче всъщност имат един и същи бизнес – да промиват мозъците на балъците. Просто единият го прави с ксанакс и диазепам с 10% намаление, а другият – с разчепени чалга-шафрантии и малоумни видинско-врачански вицове.

    Коментиран от #78

  • 44 Чертовенски

    53 10 Отговор

    До коментар #29 от "И за":

    А разликата е там, че на изцепките на Марешки, който първо подписва, а после чете конституции и концесионни договори, всички се присмиват под мустак, творят интернет епиграми, проектират колажи, пишат плакати или просто препсуват с делнично възмущение.
    Докато огледалният му образ Трифонов, притежаващ същия нагажденски нюх, същата вълча алчност и малко по-висока, отблъскваща външност, постепенно се превръща в народен трибун и спасител, комуто кънчовците отреждат поне 14-15% в следващия парламент.
    Що за физофреник трябва да си, за да се присмиваш на Веско, а да гласуваш за Славчо? Единият ще те изклати на задната седалка на майбаха си, а другият – на мутренския мерцедес-кубче. В резултат все ще си оноден, измамен, предаден, обезчестен, направен на глупак. И отново ще плетеш колажи и ще попържаш роднини от двата пола до девето коляно. Даже Марешки е по-добър вариант чисто естетически, защото вкара в парламента разтропани аптекарки с престилки до катеричките, а Трифонов предлага антиеротичните джуджета Тошко Йорданов и Иван Кулеков.

    Коментиран от #46

  • 45 Уйке

    52 5 Отговор
    Тошко! Май и ти леко клониш към посредствения демагогски тон!В България волю или неволю всички строят някакъв капилизъм в личен план, а не като обществен стой!Твърдиш, че вашата партия не е нито лява, нито дясна! Ами в такъв случай вие сте в реката! Имам предвид едно изявление на вашия лидер! Това ми прилича на желанието да седнеш на два стола-накрая се озовава на земята! С това отричане на всички около вас, вие сте обречени! Знам, че сте все умници, но понеже все пак сте ми симпатични, един съвет-не се надценявайте!
  • 46 Към всички

    45 7 Отговор

    До коментар #44 от "Чертовенски":

    чалгафенове - шизофреници:

    Е*а..вате се с Марешки , а искате Слави.

    Да си знаете:

    Идва нов златен пръст в дългата редица на Сидеров и Бареков, който пак ще се завре в д.пето на избирателя!

    Коментиран от #91

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Порно

    38 3 Отговор
    Божидар Чеков- писател? Значи всички ние сме писатели, щото като него драскаме по сайтовете. А изнесеното за Тошко сценаристчето е вярно.
  • 49 В Монтанско Губерния са много изгладнели

    20 18 Отговор
    Като този, който напуска Партията, на Трифонов, Такива човеци това ще го свършат и за 5000лв!!там си обещават и надлъгват един друг! Индустрия почти до 0 та! По добре сега да се изцепки тоя, отколкото да влезе някой в Парламента, като този, и после да го купят, на 3месец, да стане Независим!! Тогава и цената ще муе по висока, ама беднотия, няма мисъл и търпение!!
  • 50 Гадост

    38 6 Отговор
    За пари и власт на всичко са готови негодниците
  • 51 Иванов

    15 62 Отговор
    Ако ще и серийни убийци да ги изкарат, аз ще гласувам за "Има такъв народ" да го д....т и Ниновите комунисти и Борисовите комунисти!
  • 52 РАДИО ЕЛТО

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "РАДИО ЕЛТО":

    Защото са за присмиване.

    Коментиран от #56

  • 53 Скапаняци

    41 5 Отговор
    Мислех, че ще се коментират изявите на Тошко Тъпанарчето а то отново БСП
  • 54 777

    37 2 Отговор
    Телефонът в службата иззвънява. В слушалката се чува мъжки глас:
    - Госпожо, търся Петров.
    - А кой го търси?
    - Негов приятел съм...
    - Приятел ли? Имате грешка! Петров е данъчен инспектор...
  • 55 Славуца

    26 5 Отговор

    До коментар #13 от "Тошко-мажоритарния":

    нема топки да го изгони!!!!
  • 56 СТЕЛА

    8 3 Отговор

    До коментар #52 от "РАДИО ЕЛТО":

    ти не си РАДИО ЕЛТО
  • 57 СЕВЕРОЗАПАДА

    25 6 Отговор
    ЕЙ, ЛОНГУР ЛИ СИ ЛЯВОБРЕГОВ ЛИ СИ, НЕ ТЕ ЗНАМ, НО ПРЕСТАНИ ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ РАЗБИРАШ НЕЩО, КОЕТО Е ПОЛЕЗНО ЗА ХОРАТА И ДА ДАВАШ НЯКАКВИ ПОСРАНИ МНЕНИЯ. ТИ СИ ЕДНО НИЩОЖНО НЮНЮ.
  • 58 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 46 Отговор
    Нема лабаво!!!ИМА Такъв Народ,са създадени за да Разградят и унищожът статуквото!Те са подготвени да се справят и ще се справят!Още преди да сте чули за тях една стара баба от село ДРаганово,Горнооряховското,не това до кърджали, ми сподели-Те ще са и ще има мноого скърцане със зъби и много трусове ще има по етажите на власта!там в това село е бъкано с прозорливи баби и казвам ви Вярвайте им! Създателят... на общественния живот в бг им отрежда 2рото място на тези предстоящи избори!
  • 59 Фактъ

    30 28 Отговор
    Смърди на герберастия в тази статия , което навежда на мисълта , че Слави си е патерица на Буци .

    Коментиран от #63

  • 60 пфу

    19 4 Отговор

    До коментар #11 от "Номер 11.за да си върнем България !На хо":

    От толкоз напъване,само това ли успя да изакаш?
  • 61 пфу

    11 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ggg":

    Пази боже!
  • 62 макробиолог

    33 1 Отговор
    Неволно автора е уцелил проблема--няма ляво-дясно в сегашната политика и за това има схеми,корупция,чалга,джипки...а един доган цвъка курешки от високите простори....Слави дори и да е искрен в намеренията си върви по грешен път -как ще избереш депутатите,мажоритарно или пропорционално е все тая,ако нямаш идеология и основана на нея конкретна политическа и управленска програма....
  • 63 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 26 Отговор

    До коментар #59 от "Фактъ":

    След много скоро ще се види ,че не е на борисов,а е създаден да унищожи създадените гнезда от борисов!Тази партия ще започне реформите,които чакате!Първи ще го усетят -милиционерите.... и магистратите...После и лекарите....
  • 64 макробиолог

    21 2 Отговор
    Неволно автора е уцелил проблема--няма ляво-дясно в сегашната политика и за това има схеми,корупция,чалга,джипки...а един доган цвъка курешки от високите простори....Слави дори и да е искрен в намеренията си върви по грешен път -как ще избереш депутатите,мажоритарно или пропорционално е все тая,ако нямаш идеология и основана на нея конкретна политическа и управленска програма....
  • 65 ХАН КРУМ

    24 1 Отговор
    Г–Н ЧЕКОВ,,!ДАНО СИ ПРАВ!!!ПРОМЯНАТА Я ИСКАТ ВСИЧКИ, НО НЕ ПО –МАЛОВАЖНО Е КАК ЩЕ СТИГНЕШ ДО НЕЯ, ПО –КОЙ ПЪТ? ХИЛЯДА НАЧИНА ИМА ДА НАКАРАШ ХОРАТА ДА ТРЪГНАТ С ТЕБ И ЕДИН ЕДИНСТВЕН ДА ГИ ОТБЛЪСНЕШ. ДОВЕРИЕТО СЕ ГРАДИ НЕПРЕКЪСНАТО, А СЕ ГУБИ ОТ ЕДНА ДУМА , ОТ ЕДИН ЖЕСТ ,ОТ ЕДНО ДЕЙСТВИЕ!!!И ТОВА ТЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ.
  • 66 ХайлАдолф

    29 4 Отговор
    И това злобнодолнопробното запретна ръкави да дрънка разни частушки и балалайки от селски вечеринки .... а просто трябваше да си кръстят комедийната партийка "няматакъвидиот" , че да им отива изцяло именцето .
  • 67 чичо

    21 31 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Вече за трети път те питам.Кои са мутрите?И понеже не получавам отговор,за трети път ти казвам.Мутрите от прехода са при Радев и БСП.Аз съм за-да ги изгоним.
  • 68 Сори за автора

    32 3 Отговор
    Ама авторитет не се гради като плюваш по основната конкуренция(БСП и ГЕРБ),а с никакъв факт не подкрепяш своите(ИТН),които по начина на организиране напомнят за ранните ГЕРБ,Атака и СДС!!!Славчо впредвид възрастта му не предполага никаква,ама никаква иновативност,действа по старите и изпитани методи!!!

    Коментиран от #71

  • 69 Сори за автора

    28 7 Отговор
    Тошко въплъщава (2 в 1) двата основни образа в ГЕРБ:Цветан Цветанов като "велик" организатор на шайката и великата простащина на лидера Бойко Методиев Борисов(напсуването на журналистка от сайта афера "извън" ефир независимо каква е)!Така че мерси,не ща от същото!
  • 70 Остави го

    14 4 Отговор

    До коментар #33 от "Психо от Курило":

    Човека не е добре..Работил е в Тих труд в Лом.
  • 71 Напротив

    7 7 Отговор

    До коментар #68 от "Сори за автора":

    най добрата е лошата реклама, тя се помни. Но не е тука проблемът. Наистина всичко се променя, няма леви, няма десни. Всеки опипва. Но има сериозни крайности. Дали някой ще успее да усети духът на сегашното време, ще го видиме на 04.04.

    Коментиран от #73

  • 72 шофер на

    14 9 Отговор
    Не знам дали е вярно....но ще гласувам за промяна на статуквото...

    Коментиран от #79

  • 73 И къФ е духът?

    29 5 Отговор

    До коментар #71 от "Напротив":

    Да се гласува за по-простаците срещу настоящите простаци?!

    Коментиран от #74

  • 74 Приемаме

    14 3 Отговор

    До коментар #73 от "И къФ е духът?":

    че не сме в първобитен строй и лунното затъмнение не ни хвърля в панически страх... Всеки има глава на раменете си. Искаме да живееме добре, а не на 4 години жалки еднократни дарения, искаме да започнеме бизнес, но не искаме общината да ни иска процент , за да ни приеме документите... Всеки сам решава . Елементарно Уотсън, казал Холмс , колата я няма
  • 75 111

    38 4 Отговор
    И Тошко, и Тошковица са ми напълно безинтересни.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 В кочинката

    20 1 Отговор
    в крайна сметка всеки става политик.
  • 78 Име

    10 1 Отговор

    До коментар #43 от "Чертовенски":

    Страхотно мнение, поддържам!

    Коментиран от #90

  • 79 чичо

    21 2 Отговор

    До коментар #72 от "шофер на":

    И после ще гласуваш за промяна на новото статукво,после на другото,после...я живота ни свършил.
  • 80 Провинция

    27 5 Отговор
    Редно е, не, ами направо е задължително, ако тези неща не са верни, да излезе някой от партията на Слави и да ги опровергае с аргументи. Пълното мълчание по темата от тяхна страна не е печеливш ход в момента. На много хора ще се промени изборът, защото манипулациите ще стават все по-сериозни с наближаването на сакралната дата на изборите. А и в тези несигурни времена, хората са объркани, така че лесно се лъжат. Слави не е зле да преосмисли мълчанието си, ако има какво да каже, разбира се по въпроса, защото много сериозно го атакуват. Предполагам, защото явно е голяма заплаха.

    Коментиран от #82, #126

  • 81 МСМЯ

    11 0 Отговор
    Ти да видиш!
  • 82 Запознат

    21 8 Отговор

    До коментар #80 от "Провинция":

    Какво да каже, като няма никой в куфалницата му?!
    Той е едно мюре, което го водят за юларче едни фалшиви образи.
    Него го интересува как ще си кюти още някоя годинка под върбова сянка, защото е почти пълен инвалид и става все по-зависим от субстанции.
    Той се е пуснал по пълзалката на тия смешници около него, но ти, народе мой - ако пак се пуснеш по пързалката, няма никаква надежда нито за теб, нито за поколенията.

    Коментиран от #117

  • 83 аз съм

    32 10 Отговор
    "Има такъв народ" са по зле и от ГЕРБ / което считах до скоро за невъзможно /!!! Вече няма пари от шоуто и сега искат да лапат като политици !!! А пък този автор или объркан или платен !!!

    Коментиран от #127

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Стенли

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "ЦИРКА":

    Тъп си, по тъп от магарето марко
  • 86 Я кажи

    14 9 Отговор

    До коментар #42 от "Контратези":

    чадо тоя може оня не може, а Ристьо що само с подлост може? Защо Ристьо Иванов ви плаща за тези простотии? Кой му дава парите или откъде ги изкара, за да ги харчи за подлост и лъжа? Данъци платил ли е? А ти плати ли? А в замяна на парите, какви услуги ще върши като влезе в парламента? За кой ще лобира? Айде преди да леем лъжи и простотия, да отговорим малко на въпроси! Истината е по достойна от лъжата!
  • 87 аьььь

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГешеФ":

    Парадокса е че Кьовеши ги има §ооо
  • 88 Да гледай

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "хаха":

    и чети, но не и в тролските медии за глупаци! Те са само за забавление и ако трудно откриваш истината, не са за теб!
  • 89 Поредната

    4 7 Отговор

    До коментар #40 от "Подслушано":

    тролска простотия! Копи пейст от година! За тая простотия има други сайтове! Там електората е подходящ!
  • 90 Краставите

    6 2 Отговор

    До коментар #78 от "Име":

    магарета се надушват! Как да не е страхотна някоя простотия и лъжа! Стотинки падат, а труженичките обичат да им плащат!
  • 91 Идва да

    10 4 Отговор

    До коментар #46 от "Към всички":

    Само, че е тоя дето ви купува! За златен пръст се оглеждайте в тия дето плащат на магистрални труженички за лъжи и простотия!
  • 92 А стига бе

    11 10 Отговор

    До коментар #23 от "А знаете ли":

    А стотиците му дарения и помощ на деца и възрастни? Оня глупак дарил ли е един негов лев? Смешни платени труженички! Драскате лъжи и простотия за жълти стотинки, без да се замисляте, че хората виждат фактите!
  • 93 Ти на сделката

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Чичо Митко":

    ли присъства мила? Щото ако не си, е грозно да се разнасят клюки!
  • 94 Българин

    15 10 Отговор

    До коментар #5 от "реалистъ":

    Аз пък не виждам нормален човек, който би гласувал за тези крадци от герб.

    Коментиран от #101

  • 95 Бибитко

    6 9 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Българското общество жадува за истинска опозиция." Ама ако може някой друг да го направи!Простотията е тотална, глупостта повсеместна. Който може да се спасява. Пак комунист ще ви управлява и честитете на Тиквата четвърти мандат!!! Цървули!
  • 96 Го4о

    24 7 Отговор
    Аз не вярвам, че чалга партията на Славуцата ще успее да влезе в НС! Дори да влезе, тя ще е Глас в Пустиня с няколко сричащи депутати на които им е определено време за изказване от 7/8 СЕК.

    Коментиран от #173

  • 97 Dr.mengele

    20 8 Отговор
    Чалгаря е новата патерица на гроб.20г.в бтв лапа от всички политици и сега е много гладен,ясно е че не става за нищо от него пълен провал е като бизнесмен и му дават 3то.място не знам какъв маргинал трябва да си за да гласуваш за подобен индивид
  • 98 plovdiv 1912

    12 10 Отговор

    До коментар #28 от "Бъдеща патеричка ли сте...":

    Не желая ГЕРБ , но винаги след БСП сме в задънена улица , празна хазна , и спряни еврофондове , ГЕРБ лапа повече от БСП и пък си разпределя фондовете , да се чудиш и маеш за кой да гласуваш , аз лично не виждам от всички участници някаква алтернатива .........не мога да намеря по-малкото зло......
  • 99 11111

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Коя мафия мислите че ще смачка-тази която го храни 20г. Много бързо иска да си изчисти името от СПОНСОРИТЕ МУ-ВИС МУЛТИГРУП.....
  • 100 Гешев-Мешев

    25 4 Отговор
    Преди години италианците вкараха Чичолина в парламента,та ние Славчо ли няма да направим депутат
  • 101 Има

    12 5 Отговор

    До коментар #94 от "Българин":

    200000 -администрация и държавни служители със семействата и роднините ,на коите е помогнато иииииииии

    Коментиран от #102, #175

  • 102 И това да не

    7 3 Отговор

    До коментар #101 от "Има":

    значи, че всички са продажни труженички и сред тях няма хора с достойнство?

    Коментиран от #106

  • 103 ТРЕНД

    14 4 Отговор
    Cлaви тoчи лиги пo Рaдaн Кънeв, Мaртин Димитрoв, Никoлaй Вacилeв-нвcв, и пoдoбни, вижтe гocтувaниятa им при нeгo. Тaкa прaви и c изрaeлци, eврeйcки шeфoвe, и aмeрикaнcки шeфoвe.

    Коментиран от #104

  • 104 Ти мила

    3 3 Отговор

    До коментар #103 от "ТРЕНД":

    сама не можеш ли да измислиш нещо, че една и съща простотия всеки ден и правиш копи пейст?
  • 105 Е струва ли си

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Дизел":

    да запомняме платена простотия на магистрална труженичка?
  • 106 Това не се

    2 2 Отговор

    До коментар #102 от "И това да не":

    0спорва -сред тях има достойни хора
  • 107 Maze

    9 5 Отговор
    Водещ: Кажи ми Бойко и Слави защо се скараха. Защото от мен тръгна онзи скандал с градинката, 50-те процента… и така.
    Росен Петров: Знам. Да, от твое интервю, така е. Мога да ти разкажа как реагира тогава господин Борисов. Обади ми се във вторник. Той ми викаше „ювиги“, тъй като според него приличам на хан Аспарух. И каза: „Ювиги, нали ще кажеш истината“? И аз казвам: „Ще я кажа“. „Добре, утре“. Викам: „Утре е Шампионска лига“. Той вика: „Абе каква Шампионска лига, бе. Утре ще го кажеш. Какво ти трябва, колко камери“? Викам, бе не става така.
    Водещ: Давай направо.
    Росен Петров: И той вика: „Не, утре ще стане. Няма Шампионска лига, трябва да се отговори“. И аз викам: „Бе, не става, бе“. Викам: „Дай в неделя“. „Абе ще звънна там, ще стане“. И най-накрая в неделя дойде, попита ме дали Слави е поискал 50 на 50 партия и аз казах, че не е излъгал. Само че преди няколко дни той намекна, че двама наглеци са ходили при него да му искат партията. А това, за което аз говоря, е периодът, в който той беше главен секретар на МВР. Той дойде при нас в ресторант „Макси“, където аз живея, при мен и при Слави и каза: „Момчета, какво мислите да направим една партия и вие да ме подкрепяте“? И Слави каза: „О`кей, ама 50 на 50. Единия човек казваш ти, единия ние“.
    Водещ: Говорите за депутати и министри?
    Росен Петров: Не, ние нямахме още партия. Какви депутати и министри? Той беше главен секретар, ГЕРБ беше след няколко години. И Бойко Борисов каза: „О`кей, считам това за сп
  • 108 КРУШКА С ОПАШКА

    20 4 Отговор
    Летописецът на мафията Георги Стоев плати с живота си за трилогията „БГ Кръстника”. Той бе разстрелян показно посред бял ден в центъра на София на 7 април 2008 г. 3 куршума ликвидираха най-продавания български автор, описващ без страх тайните на подземния свят.

    В първата част на скандалната гангстерска сага Георги Стоев посвещава глава и на мутреещия се шоумен Слави Трифонов и зависимостите му от видни герои от ъндърграунда. Вижте как самообявилият се за нов чака-рака месия Трифонов, който днес иска да спасява България, изнудва бандита Поли Пантев и се слага на боса на групировката ВИС Васил Илиев.
  • 109 Не е възможно,

    18 6 Отговор
    до такава степен шизофрения, че да гласуват за тия клозетни, червеи, татуиран маймуни,погребални агенти, чалгари. Годжи - министър на нещо си, Ванката, министър на културата и т. н. Амеби, зелени еуглени, чехълчета, гласуващи за сатаната славе.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 заката

    14 7 Отговор
    НАЛИ БЯХА ПРИЯТЕЛИ БОЙКО И СЛАВИ И ХОДЕХА НА КИНО ЗАЕДНО И КАКВО СТАНА ЗАРАДИ ПАРИ ЛИ СИ РАЗВАЛИХА РАХАТЛЪКА
  • 112 Ицо

    7 1 Отговор
    ОСТАВКААА ЗАТВООООР
  • 113 Затуй

    6 8 Отговор
    Ич не му мислете,а за Христо своя глас пуснете!

    Коментиран от #120

  • 114 Хора

    12 7 Отговор
    Тошко Африкански е. назначен от Чалгаря да го играе "полезният идиот" Трябва да му се признае-отдава му се.
  • 115 директно тв

    13 7 Отговор
    „Ще бъда кратък, — започна от вратата Слави. — Сашо Дончев, шефът на «Овергаз», ми дава по 40 000 долара на месец, за да пропагандирам за БСП в новото си шоу, ако ти ми дадеш 300 000 марки, ще пропагандирам за СДС“. „Няма проблем — отговори му Трифонов, — аз за всеки случай ти оставям моя телефон, ако поразмислиш! А имам и друга оферта. Срещу 10 000 долара ще те поканя в шоуто и ще ти изчистя напълно името — и без това те плюят, аз не вярвам, а това за скечовете, нали разбираш — просто шоу…“

    Коментиран от #119

  • 116 pesh

    7 7 Отговор
    Тука много комус бе - и от бесапету и от герпа плюят по "чалгаря"

    Коментиран от #122

  • 117 Айде пак

    5 2 Отговор

    До коментар #82 от "Запознат":

    Пишиш куп глупости за хора, които не познаваш. Ти си платен, това е ясно, само дето тия мижави пари са много по-малко от това където те крадът от нас/ от теб. Зле!
  • 118 дедо Клати

    13 2 Отговор
    значи те не са нито леви нито десни те са тоя дето се клати между тях-всеки знае кой е той-един гол к....
  • 119 Айде пк

    1 3 Отговор

    До коментар #115 от "директно тв":

    Нема такъв разбирач, браво! Мерси, че ни светна!

    Коментиран от #124

  • 120 Да не сме луди

    6 1 Отговор

    До коментар #113 от "Затуй":

    за тая подла подлога! Е виж горните коментари на магистралните му труженички! Ние за подлеци не гласуваме!
  • 121 Ю.кортес

    10 6 Отговор
    Славичалгарина печели при всички случаи от субсидията....12 лева на глас

    Коментиран от #129

  • 122 Направи си

    5 8 Отговор

    До коментар #116 от "pesh":

    сметка колко са честни! Има труженички на герб, на бсп, на триото и най много на дб! Страшна паплач се е насочила към парламента! Щом толкова ги е страх от Слави и плюят повече по него от колкото по Борисов, направи си сметка! Излиза, че всички са едно котило и затова от Слави всички ги е страх!
  • 123 Хахаха

    3 7 Отговор
    Че остава ли им друго на другарите от електората на бсп .Всичко е над 70 години бивши партийни кадри ,и членове на бкп (живков) Олигарси облажили се по време на управленията им .И страшно прости необразовани неудачници не успели в живота, поради ниско образование и квалификация .Това е електората на бсп/бкп....А забравих и издателите на сайтове като факти дневник фрог има и още..
  • 124 Ей че бързо

    0 1 Отговор

    До коментар #119 от "Айде пк":

    светна! За колко стотинки мила палиш така!
  • 125 ФАКТ :

    9 7 Отговор
    Герберастките, бесепарските и десебарските тролове се обединиха срещу партията "Има такъв народ", защото им е ясно, че тя и истинският им противник, който ще ги измете от властта.
  • 126 Мислиш ли

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Провинция":

    че трябва на всяка простотия да се оправдаваш? Няма разумен човек, който да не вижда простотията и да не вижда, как всички са си пуснали платените труженички! Колкото повече наближават изборите, тази простотия, ще става все повече! няма нужда да се пада на тяхното ниво и да обсъждаш простотия!
  • 127 Или такъв

    0 2 Отговор

    До коментар #83 от "аз съм":

    какъвто ти не си! Достоен и честен!
  • 128 Доказано :

    10 11 Отговор
    Абе, тролове жалки, сценаристите на Слави са много интелигентни хора и затова предаването е на екран вече толкова много години ! От тъпите ви коментари е ясно, че "работодателите" ви са много уплашени от възможността партията на Слави да спечели изборите и до измете сегашния политически боклук.
  • 129 Аз съм

    5 0 Отговор

    До коментар #121 от "Ю.кортес":

    Отдавна е 8 лв на глас, а той иска да го промени на 1 лв на глас.

    Коментиран от #130

  • 130 Развали и

    0 2 Отговор

    До коментар #129 от "Аз съм":

    кухата опорка на девойчето!
  • 131 Другари

    5 7 Отговор
    да се снишим , Не обелвайте и дума преди вота . та избирателите да се чудят на тото ли играят или търкат билетчета и каквото им се падне . Но поне разбрахме ,че за БСП ,ДПС ,Изправи се и Отровните няма да гласуваме.
  • 132 Тошко

    6 4 Отговор
    разбира от тикви , щото носи една такава на раменете си.
  • 133 Баба ти

    9 8 Отговор
    Щом Боко пожарникара може да управлява цяла България вече 10 години,защо Слави да не може, той по глупав ли е.Вие му дайте тази възможност и гледайте .
    .

    Коментиран от #139

  • 134 Баро

    2 2 Отговор
    Дрън дрън дрън аз първо ще ви пробвам четири години ако са докажете тогава
  • 135 008

    4 12 Отговор
    Тъмночервения сайт Факти промиваше от
    месеци мозъка на простолюдието че славчо бил патерица на Герб За да гласуват глупците за него и вкарат патерицата на комунистите и мафията в събранието..След като обаче сбирщината на учендолеца е на път да се самоунищожи.Им излязаха в защита със статийка .Само че късно е, този нещастник ще остане от вън.А комунягите ще ядат поредния бой.Ама този път много здрав ....12 бой
  • 136 Явно

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Сдави се надевана субсидии парламент няма да види
  • 137 Рап

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "Подслушано":

    Това на женският пазар ли го чу,пред някоя сергия?

    Коментиран от #141, #157

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Ами поне

    8 3 Отговор

    До коментар #133 от "Баба ти":

    не е подлец като Ристьо! С какви пари ви плаща? Кой дава парите? Какво очаква в замяна? Защо го е старах от Слави?
  • 140 Кореняк софиянец пето поколение

    9 7 Отговор
    Хора не се лъжете Слави вече се е разбрал с баце щом будна кръчма кръста игрището Значи вече е получил разрешение да строи Щото преди това не му даваше когато още беше кмет както каза професора нищожества опомнете се всичко е само лъжи и схеми
  • 141 Ама точно

    5 1 Отговор

    До коментар #137 от "Рап":

    така звучи! Да не кажа и по зле! 🤣
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Гената

    4 2 Отговор
    ПП ИТН дава реална алтернатива на опростенческото мислене на българите, или "тип "лява - дясно", или "Лески - ЦСКА". Имената на партиите отдавна са като етикети върху празни бутилки. НА ХАДЖИ ТОШКО БИХ ПРЕПОРЪЧАЛ ПО-МАЛКО ДА ДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ НА ЗАВЪРШИЛИ НГДЕК и всички останали глупаци !Така реално ще отблъсне доста хора от ИТН. Не всички кадърни хора са историци, Хаджи ! Бих ти го казал и на някой древен език, но не съм убеден, че владееш такъв.
  • 144 Тошко акъла

    7 4 Отговор
    Има, такъв, народ-кой го измисли това, Тоше, не си ти главата,, ама тя, те слуша и печели от това.. да ама не.... затова както предаването,, рухна,, и всичко подир него....!

    Коментиран от #147

  • 145 Кореняк софиянец пето поколение

    9 4 Отговор
    Славчо Разбрал си се разбрал си се само пет телефона ли имате от тая партията Имах само 5 минуса купи телефони на колегите бе Не се стискай

    Коментиран от #153

  • 146 Пловдивчанин

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Чалга-кратуната сложил Тошко " Скандала начело на листата в Пловдив и още трима " софиянци"!! Нито един пловдивчанин!! Чалгарят да има предвид,че нито един истински филибелия няма да гласува за него!!!

    Коментиран от #168

  • 147 Проф.Иво Христов

    14 7 Отговор

    До коментар #144 от "Тошко акъла":

    " Има такъв народ",ама с 80 % дебили!!! Начело с Чалга- Кратуната!!
  • 148 Фройд

    6 2 Отговор
    Аз не разбрах, от колко часа ще е новото шоу на Славчо и Тошко. А балет ще има ли ?

    Коментиран от #156

  • 149 Щом

    6 3 Отговор
    Се появи статия за ИТН всички гербери изпълзяват от торището да вият към портрета на своя вожд,но него го няма и само ваксините ще им помогнат.Ужасът е сковал цялата парламентарна гмеж,че нормални хора ще влязат в парламента

    Коментиран от #158, #159

  • 150 малкия

    8 2 Отговор
    И други преди тях разправяха,че са запретнали ръкави да строят истинската опозиция.И какво стана доредиха се за кратко до софрата.
  • 151 Майкооо

    5 1 Отговор
    Голям Шапшал
  • 152 Курумпе

    10 2 Отговор
    "Има такъв народ - лъган, гладен, беден,пак-лъган, остарял,осиротял..изпратил някой близък..лишения,мизерия,съществуване на ръба...Това 35години ..ГАРАНТИРАНО, а през това време ей тези ...халтураджиите, станаха милионери, даже мулти милионери?!ЗАЩО не Успя онзи отличен Учител - ТЕодосии от Казанлък - велик човек - направил велики Физици от умните Българчета..И колко такива като него изгниха и им мина живота...да ги мамят, а ТЕЗИ ..Успяха, и без образование, и без качества, НО с правилните сдружения и дейности!И това случайно ли е...ТА защо ТОЧНО тези ги допуснаха до ИЗБОРИТЕ?! - с какво се ОБЕЩАХА на властта и кукловодите, за да им дадът роля в парламента!?Е, ясно е че са ПРИСТАНАЛИ и са от ТЕХНИТЕ, та за това ги рекламират още от преди месец , като сигурен играч в Парламента?!Защо не се случи такава реклама с друга партия?!Сетихте ли се сега..
  • 153 Интересна

    2 0 Отговор

    До коментар #145 от "Кореняк софиянец пето поколение":

    история имаш 5-то поколение. София е освободена от турците 1878 на следващата година е столица. 5-то поколение е към 1840-50. Сериозна история имаш софиянец...

    Коментиран от #154

  • 154 Кореняк софиянец пето поколение

    1 1 Отговор

    До коментар #153 от "Интересна":

    Както казах софиянец не столичанин може би като теб нещо не мога смяташ не ти се отдава 1878 мога даже да съм седмо поколение сутиена колко имаш по математика
  • 155 Тошко африкански

    7 1 Отговор
    Ама как напсува ъкащата и мекаща "журналистка" Веселина Томова на отвратителен варненски диалект
  • 156 Баро

    5 0 Отговор

    До коментар #148 от "Фройд":

    Ще има балет ще има примабалерината ще е Любо Нейков а кавалер ще бъде Мъйнов
  • 157 Тошко,

    6 4 Отговор

    До коментар #137 от "Рап":

    Истината боли...

    Но ще ви заболи истински от звучния шамар на избирателя.

    Коментиран от #161

  • 158 Любопитен

    3 2 Отговор

    До коментар #149 от "Щом":

    И от какво бил този ужас? Може би отврат, но ужас...

    По-скоро ужасен край за итв...
  • 159 Може би

    4 7 Отговор

    До коментар #149 от "Щом":

    защото ужасът от гробарите ще се допълни от чалгарите.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Ристьооу

    6 5 Отговор

    До коментар #157 от "Тошко,":

    Викаш боли истината! Затова ли се криете като мишки като ви питам за нея бря? Айде пак да питам, понеже пак неподготвен се изказваш! Та кажи сега Ристьооу, кой ти дава пари да плащаш на глупавите труженички да плюят лъжи срещу Слави? Какво ще иска в замяна от теб Ристьооу? Плащаш ли данъци и как ги упоменаваш в данъчната декларация! А лъжливите труженички плащат ли данъци Ристьооу? Чия подлога си? И защо си служиш с подлост, за да се докопаш до парламента? Защо по телевизията се държите лицемерно и Слави бил потенциален партньор за коалиция? До къде мислиш, че ще стигнеш с лицемерие и подлост? А Ристе Иванов? Пак ли ще те заболи истината и ще се скриеш мишок?
  • 162 ХайлАдолф

    10 5 Отговор
    Ха ха , какъв клоун жалък , а просто трябваше да си кръстят комедийната партийка "няматакъвидиот" , че да им отива изцяло именцето , и на тоз дебилния физиономийката .
  • 163 ВЯРНО Е!

    6 6 Отговор
    ПАРТИЯТА "ИМА ТАКЪВ И.ДИ.ОТ СЛАВИ ЧАЛГАРЯ" НЕ Е НИ ЛЯВА НИ ДЯСНА! ЛОШОТО Е, ЧЕ ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА!... С БЕЛО ...
  • 164 Доги

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Ох пръдльо
  • 165 Гост

    3 2 Отговор
    Да чуем нещо за вдигане на минимална заплата другото за обикновенния е чесане на езици
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Баро

    2 0 Отговор
    Истината боли
  • 168 Айде бе

    8 7 Отговор

    До коментар #146 от "Пловдивчанин":

    това че не харесваш един човек не значи да пишеш от името на всички!!! Не забравяй, че като дойдеше Слави пълнеше стадона и не само в Пловдив а на всякъде из БГ, има СТРАШНО МОНОГО ПОЧИТАТЕЛИ, а ти си господин НИКОЙ за да даваш мнение от името на всички, сещаш ли се ?????
  • 169 Кара Кольо

    7 5 Отговор
    Тоше , тошенце ... Ти си следващия Цецкоу прецакан. Вашия филм е гледан многократно.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Вуйчо

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Чичо Митко":

    И поне договор със Съда ,че децата им няма да напускат страната през следващите поне 20 години. Да живеят тук ,да видят хубаво ли е с окъкан роднина макар и богат .Еле па ако и в затвора вземат да вкарат някой най после.
  • 172 БЪЛГАРЧЕ

    8 6 Отговор
    Интересна ситуация, тези не са били във властта, нямат шкафчета, не строят магистрали с последващи до припадък ремонти нито пък строят метро което пропада щото Перловса река го подкопала.Нямат любовници с къщи в Барселона, нито пък да притежават ТЕЦ-ове в които държавата изсипва милиони за измислен студен резерв и така може да се продължи до безкрай наистина.И въпреки това не само върху тях но и върху Христо Иванов и отровното трио също, се изсипват тонове боклук.Е народе български избора е в теб, ако ти харесва мизерията, моля тя е налице и в момента.Ако обаче желаеш промяна за това трябват топки, мъжество, воля.Избора е единствено и само твой.

    Коментиран от #179

  • 173 Кънчовски

    7 5 Отговор

    До коментар #96 от "Го4о":

    Новият Магарешки да стане ,най-много. Милиончетата от субсидията няма да връща.
  • 174 БЪЛГАРЧЕ

    5 6 Отговор
    Шокиращо е и друго, референдума за който гласуваха близо 2,5 милиона е иницииран точно от същите тези Слави, Тошко, и т.н.Сега обаче като иде реч на практика да се осъществят идеите на референдума на някои не им стиска и напълниха гащите.Е такава подкрепа не е необходима за да се осъществят промените.По-скоро стойте си при ГЕРБЕРАСЛЪКА ведно с ДПСТО.
  • 175 Бъркаш

    2 5 Отговор

    До коментар #101 от "Има":

    В грешка си. Точно държавната администрация са най-недоволни от Бойко. Дебели и мързеливи лели, които нищо не работят, взимат минимални заплати и мрънкат за всичко - заплати, управление, тоалетни в офиса. Спрете с тези глупости, че лелите в общината гласуват за ГЕРБ.
  • 176 Алексис Доксас

    2 3 Отговор
    Хондрокефали вулгари! Накарайте Ганос да повърви малко пеш! Срам за полуострова! Излага региона пред ЕС!

    Коментиран от #180

  • 177 Бай Шиле

    1 2 Отговор
    Чеков,липсват аргументите задължителни за подобна реклама.Среден 3 /на релси/ и то от мен да мине.
  • 178 Боже опази

    7 4 Отговор
    Аз пък си мислех, че сте тръгнали да управлявате, а ви се готвите да бъдете опозиция. Пфууу! Нали знаете, че „Човек е толкова голям, колкото са големи мечите му“, а вашите мечти били да сте опозиция. Май по-скоро се каните да сте поредният балансьор, който добре да се облажи от което. Бяхте си мутренски антураж и такива ще си и останете.
  • 179 Мъглявината

    3 3 Отговор

    До коментар #172 от "БЪЛГАРЧЕ":

    Забрави хасиендата на Марс и ранчото на Юпитер. Май от прекомерно четене на жълта преса си пипнал жълтеница.
  • 180 Върнете Егея

    1 3 Отговор

    До коментар #176 от "Алексис Доксас":

    Ти трай, че от гръцки тарикатлъци Балканите са на това дереже.
  • 181 Генерал Гоцев

    5 13 Отговор
    Аз съм със Слави и на 4ти бием всички наред ,Славчо е единствената алтернатива на мафията !!!

    Коментиран от #188

  • 182 Софиянец

    7 5 Отговор
    Какво беше...трета сила....абе да ги поставим на място тия чалгари....
  • 183 За да помнят

    5 3 Отговор
    Референдома на слави гласуваха 2400000човека,за тези избори да гласуват половината е достатъчно
    Крайно време е България да се управлява без комунисти и ченгета, лустрация съд и затвор
  • 184 Не е важно

    5 3 Отговор
    Опомнете се хора! Никой за тия нещастни лапачи. Да останат на париците си от офшорките
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Бесен

    7 6 Отговор
    По-голям тъпизъм не бях ел скоро! Авторът на тва словоблудство определено трябва да се прегледа. Истината е, че Славето сам си го вкара, като отказа да формира принципна коалиция с БСП и останали опозиционни партии, с което чисто и просто ще подари победата на ГЕРБ и Борисов - колкото и да скачате да го защитавате политика се прави с компромиси, а той не го владее това изкуство и не може да вирее в политическата среда

    Коментиран от #190

  • 187 дъра бъра оопс

    5 4 Отговор
    Като се строят няколкото стотин хиляди администрация да гласуват за Борисов /защото на държавна хранилка отдавна са само герберасти/....и Трифонов едвам ще мине 4 %. Първа среща - Доган&Пеевски-Слави. Нищо ново у нас.
  • 188 Много си се излъгал

    7 2 Отговор

    До коментар #181 от "Генерал Гоцев":

    Точно твоя фаворит Слави го играе мутра, демек движи се с джипове и охрана.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 До бесния

    1 1 Отговор

    До коментар #186 от "Бесен":

    Аз го написах това и, да прав си че трябва да се прегледа някой, това си ти че вярваш изобщо в честите избори в БГ. Тръгнал да разсъждава кой на кого дал победата. На хранилка на някоя партия ли си и ти анализатор?
  • 191 Кой е Тошко ????

    5 2 Отговор
    Тоя смотаняк Тошко, кой е? Откъде се появи? И защо си мисли, че трябва да му слушаме глупостите, които плямпа ????
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 БЪЛГАРЧЕ

    0 1 Отговор
    Ехоо, "МЪГЛЯВИНАТА" яко си пожълтил гащичките от четенето на жълтата преса - ПИК + сите МИСИРКИ и ТУЛУПИ.
  • 194 И аз да кажа

    4 5 Отговор
    Чел съм книгите на Чеков и съм го срещал в Париж. Изумен съм какви ги дрънка! Верно, не живее в България и не помни как беше , и Слави как просташки се подиграваше на СДС. Сигурно е изкукал, за да вижда нещо градивно в това озлобено татуирано същество. Жалко. Не че много е наред родината, но определено не всяка промяна е за хубаво. ГЕРБ поне дават и на другите да живнат и да се замогват, защото с червените и ченгетата не е така!
  • 195 клоун

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Той ли ти го каза ? Ами защо и той като идола си Боцко мълчи като тиква , никаква програма няма, в никакви дебати не участват - това е тактиката на ПРОСТИТЕ - мълчи си за да не се разбере простотията. Чалгаря и Борисов са от едно котило. А тоя Тошко веднъж само го гледах и не искам повече да си причинявам това - по зле е и от Волен Сидеров.
  • 196 Боко Бандита

    2 3 Отговор
    Нека хората знаят че всички парични потоци минават през моето шкафче и там се разпределят справедливо - най-много за МЕН най-малко но достатъчно за Шиши за Доган.

    Коментиран от #198

  • 197 бюлетина 11

    0 3 Отговор

    До коментар #31 от "БСП в канала":

    И защо мислиш че е трол. Аз мисля , че ти си промития трол и че наистина единствено с бюлетина № 11 може да се измъкне държавата от мутрескокомунистическото тресавище.
  • 198 Голема глупост написа

    2 1 Отговор

    До коментар #196 от "Боко Бандита":

    Голема глупост написа. Сигурно си пинал 3-4 ракии.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Има нещо съмнително в автора

    4 4 Отговор
    Чеков той е вербуван през 60-те след Пражките събития и изпратен във Франция. Неговата версия е, че е бягал през границата и куршумите свидетели над главата му. Сегашната му съпруга, дъщеря на бивш външнотърговски представител и тя така. На стари години и двамата дават акъл на туземците по телевизора и морализаторстват. Идват за няколко дни до България, плащат данъци във Франция и се чудят как да се доберат до депутатско място в Европарламента гиди тарикати.
  • 203 Мери

    0 0 Отговор
    Чеков, въпросът да имаш или да нямаш пълно чекмедже, не е никаква форма, а супер същностно, дори материално нещо или както ние тук българските българи казваме - По чекмеджето им ще ги познаем.
  • 204 Кочо

    3 2 Отговор
    Голямо плюене,от другите партии мед и масло капе,патерица бил.Ами щом сте доволни да я караме със старите тарикати,явно сме свикнали те да ни доят.Сега Техническите паспорти!!!!!Това ще е обира на века! Един блок от 100 имота ще е с рекет поне 30 000лв.,представете си цяла Бг.Мачкай Боце лошия материал...стадото си заслужава съдбата...
  • 205 Майкооо

    6 5 Отговор
    Този дето псува журналистка в ефир ще ви учи на морал
  • 206 ГОСТ 1

    3 3 Отговор
    Чеков ти не си прост човек и не знам какво те мотивира да защитаваш тези типове без никаква политическа и общочовешка култура. Как можеш да твърдиш, че тези чалгаджии са истинска опозиция и са радетели на справедливостта след като на всички е ясно, че тази "партия" е популистка и вожда и мисли само за пари? Явно толкова мразиш България, че се наслаждаваш на упадъка и.
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Павел Пенев

    4 0 Отговор
    Този Тодор е много далече от бай Тодор.
  • 209 Готин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    Хи хи хи
  • 210 СПИРО

    0 1 Отговор
    ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА НО НЕМА ТАКЪВ НАРОД КОЙТО ОТ КЪДЕТО ГО ХВВАНАТ ОТ ТАМ ГО МАНДРЪСАТ. ЗАТОВА УМНАТА - И НА НОВИТЕ ЦЕЛТА ИМ Е СЪЩАТА - ПАРАТА. ДА ИМ СПРАТ СУБСИДИИТЕ ПА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ НАТИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БЕЗ ПАРИ .ДА ИМ ДАДЕМ ПО ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ИЛИ ПЕНСИЯ КАТО ОСНОВЕН ДОХОД И ЗА ВСЕКО ИЗПЪЛНЕНО РАЗУМНО ОБЕЩАНИЕ ДА ПОЛУЧАВАТ И НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО КЮФТЕ ДЕПУТАТСКО.
  • 211 СЕРГО

    0 0 Отговор
    ЗАЩО В ЛИСТИТЕ МОНТАНА НА ПЪРВИТЕ МЕСТА НЯМА ОТ МОНТАНА Е НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЯКОЙ СИ ПАЦОРАНКО ОТ НЯКЪДЕ СИ
  • 212 вили

    0 1 Отговор
    Буции мачкай учиндолеца самоо Герб
  • 213 Аман от комунисти

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Бъдеща патеричка ли сте...":

    Абе за 30 г. не изчезнахте ли!!!!
  • 214 Аман от комунисти

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Бъдеща патеричка ли сте...":

    Абе за 30 г. не изчезнахте ли!!!!
  • 215 Майко мила

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Бъдеща патеричка ли сте...":

    То бива необразованост, ама чак пък толкова ми идва в повече. Колко хиляди години ти трябват още, за да схванеш, че Доган е продукт на БСП и колкото пъти комунягите се добираха до властта, толкова пъти бяха в коалиция с ДПС. И никак не съм забравил, че от обединението на интернационалния комунизъм на Сталин с националсоциализмът на Хитлер, пакта Рибентроп-Молотов, започна Втората световна война.