Last news in Fakti

31 Декември, 2012 15:40 14 988 49

Фразите на Бойко Борисов през 2012

  • цитати
Фразите на Бойко Борисов през 2012 - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Когато преди няколко дни във Факти.бг представихме част от (според нас) култовите фрази на година, някои читатели ни упрекнаха, че не сме обърнали достатъчно внимание на премиера Бойко Борисов. Междувременно се оказа, че колегите от Дойче веле са събрали и селектирали доста по-голямо количество от словата на министър-председателя. Ето ги:

Казано е: дела трябват, не думи! И от двете имаше в действията на управляващите през годината. Следните цитати на премиера Борисов ни дават възможност да сравним неговата представа за България през 2012 г. с нашата.

Страна в пръстени от магистрали; страна отличник и пример за Европа с финансовата си стабилност; страна с висша степен на демокрация и развито гражданско общество, в което правителството неизменно се вслушва; с много успехи, заради които се ползва с много уважение по света. И всичко това - въпреки лъжите и наглостта на опозицията и трудностите на кризата. И благодарение на ГЕРБ, правителството и него самия. Така изглежда България през 2012-та през погледа на премиера:

"Аз съм убеден, че рано или късно сериозните политически анализатори ще оценят, че ние бяхме шансът на България - в най-тежката финансова икономическа криза да я запазим стабилна."

"Сега не е хубаво да си на власт. И България има късмет, че точно ние и аз се паднахме да ни има в този период. А да не говорим, че и в условията на криза си построихме и спортни зали, и магистрали строим, и жп линии, и естакади, и пречиствателни станции..."

"Ако сме ние, в никакъв случай няма да стане по-зле. При всеки друг ще е катастрофа. Само за три години направихме така, че когато се изказваме, да има какво да покажем и да не ни е срам от нищо."

Я, колко много магистрали!

"Сърцето ми е пълно с кауза! Изключително ми е приятно в момента - България, погледната отгоре, е в пръстени от магистрали."

"Така ми се иска да изглежда България - слънчогледи, жита, по средата магистрала."

"Мечтите стават реалност... Проявил съм най-силната политическа воля, за да го има това нещо."

"Защото аз имам четири години да построя това, което те не са построили 22 години..."

"Обещали сме всеки ден да откриваме и да оставяме на обществото нови обекти... Аз не ходя на първи копки, много рядко ходя. Аз ходя на откриване... Не някой път. Всеки ден откриваме опери, театри, читалища, пътища и ги даваме на българския народ."

"Моята единствена задачка е да спестявам живите пари, за да може да ги вкарваме в реалното строителство... Всяка стотинка я изнамираме, спестяваме и влагаме, затова ги помня всичките."

А някои много ги е яд!

"Нашето правителство в момента е за пример в Европа, защото ние сме от малкото правителства, които спазваме Маастрихтските критерии."

"Сега сме в една компания с Дания и Швеция. Ако бяхме оставили Станишев и Тройната коалиция, сега щяхме да сме с гърците и по-лошо."

"На последната ни обща среща канцлерката, като ме видя от едната част на залата, дойде на другата да ме разцелува. Възможно най-добри отношения имаме с Германия. И неслучайно ЕК махна процедурата по свръхдефицит само на България и Германия. Ние с Меркел сме образец на финансова дисциплина. Много ги е яд мнозина за това."

"Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия, а в същото време не си привеждат бюджетите и дефицитите в съответствие с Маастрихтските критерии."

"Ако ние се поставим на мястото на германците - непрекъснато да ни искат пари, няма да ни бъде много приятно."

Я, колко много демокрация!

"Когато има числени измерения, и боговете мълчат."

"Хайде да видим за какво ще е критичен докладът? - За това, че приехме най-силния закон за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин в Европа, ли? За това, че новият ВСС ще избира главния прокурор по възможно най-прозрачната процедура? За това, че задържахме най-търсените организатори на престъпни групи в света, не само тук? Кой ще ми пише слаба оценка? Холандия ли ще ни напише слаба оценка, или кой? Кой е по-добре от България в момента? Те да си оправят фискалните дефицити. Те ще ни пишат слаба оценка! Айде, бе! За всичко, което е направено у нас, ние сме си заложили живота! С мене вече много по-различно се говори в Брюксел, като ги питам: Колега, колко тона кокаин сте задържали вие? Колко тона хероин или синтетика? Да ви чуя! - Ми, фа, сол, ла, това го знам и аз. Ни-кол-ко!"

"А що се касае до г-жа Марковска, аз й благодаря, че най-накрая, след третата ми молба, излезе в пенсия и даде възможност държавата да няма проблем в Брюксел."

"Преди нашето управление тези въпроси не се поставяха. Тези хора биваха назначени, имаше само един кандидат и нямаше обществен дебат... Да, защото сега е победила демокрацията и се работи по демократичен начин. Толкова демокрация, колкото има сега, никога не е имало."

Я, колко много свобода на словото!

"Нали започнаха първо – той живее в медиен комфорт. А бе какъв комфорт? Цели телевизии, вестници само с мен се занимават и само лошо пишат и говорят?"

"Колега, Цветанов, няма защо да им се гневиш. Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Нас ни интересува какво казват хората."

"Ето това е цензура - че няма цензура, че има свобода на медиите и можете да стоите и да ме питате, каквото си поискате и да го излъчите в пълния му обем. Не се притеснявам, защото по-голяма прозрачност, по-голяма свобода на словото от това няма."

"В България можете да кажете, да говорите, да напишете, да питате, каквото искате! Това е висша степен на демокрация и свобода на медиите и хората."

Я, какво развито гражданско общество

"С ченгеджийски хватки се опитват да покажат, че има гражданско общество, което ни се е противопоставило на нас. А е точно обратното, ние сме се вслушвали във всяко искане."

"Никакви лобистки интереси няма при нас. Никакви! Защо да си цапам партията и да давам възможност на олигарси, на агенти от Държавна сигурност, журналисти, които се изявяват за демократи?! Когато комунистите и тези, на които им дърпат конците и са убили дядо ми, на мен ми дадоха да работя само в пожарната? Кой от вас е притиснат от правителството в каквото и да било?! Няма такова нещо."

"Законът за горите наистина е лобистки, но в полза на скиорите и сноубордистите – тези, които обичат зимните спортове и искат да спортуват на нормални съоръжения и без да се избиват на пистите. Лобистки са тези интереси, които в момента говорят срещу това..."

"...Заради хиляда души, милион и половина няма да карат ски. Ако гражданското общество е това да блокираш "Орлов мост" и да спреш даден проект, то ние имаме много, много развито гражданско общество."

Енергийно независими

"Съумяхме да направим своята енергийна независимост факт."

"Уверен съм, че България успешно ще диверсифицира своите енергийни доставки в рамките на три до четири години."

"Взехме правителствено решение да прекратим проекта АЕЦ "Белене”. И тук е единствената ни прилика със Станишев. Единствената ни прилика – както той, така и аз не подписахме проекта „Белене”. Това ни е една изключителна обща черта."

"Когато се подписва подобен проект, той трябва да бъде изгледан, изпипан, а не в пиано-бар да се подписва. Както беше подписан - в пиано-бар. И то как го подписват, нали ви го четох договора? Подписваме го, ама 1 година след това трябва да си изчистим детайлите. Що го подписвате? Все едно на твоя език да го кажа – ще се женя днеска, ама след 1 година ще започна да спя с жена ми. Това са правили. Ама, след 1 година тя е избягала вече жената."

"Абсолютно вероломно ни изненадаха с този иск. Изведнъж ми искат 1 млрд. евро... Какви са тези трънски сметки? Хем сме приятели, хем зад гърба ни действат. Аз истински се надявам, че президентът Путин не знае за това им действие."

"След като Германия и канцлерката Меркел нямат проблем да пуснат "Северен поток", за мен няма проблем да пусна "Южен поток" и да доставям газ."

Я, колко много ни уважават!

"Президентът Обама каза само суперлативи за България и нито една забележка по никоя от темите... Овалният кабинет. С толкова похвали за България. Факт е, че, по думите на президента Обама, България е много дисциплинирана, много партньорска държава. С много успехи, с много уважение се ползва в света."

"...в случая не става въпрос дали обичаме Америка, или мразим Русия. Аз специално ги уважавам и двете страни, но искам да защитя нашия си интерес. Това е много важно за нас, защото сме твърдо на Запад - в НАТО и ЕС, но парите и пазарите са ни главно на Изток."

"Абсолютно лоялни партньори сме, никога не бихме допуснали да бъдем троянски кон на който и да било..."

"Посочете ми името на някой премиер в света, който е отменил два от три проекта с Москва."

Въпреки техните лъжи и наглост

"Наглостта им е безкрайна! Лъжат, лъжат, лъжат и понеже са много – защото са малки, но много, и се чува от пет-шест места едно и също."

"Надявах се, че като изберат Станишев за лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС) ще започне да говори по-малко лъжи. Затова сме амбицирани много, ПЕС да ги бием в България на изборите, не само БСП, а целия ПЕС."

"Ахмед Доган е вече в паника... Доган ме подтиква по този начин да направя предсрочни избори... Как може на човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори?"

"Те сега са силни, много накокържени, много резки, много страшни..."

"Точно Станишев, където цялата му рода през годините са допринесли за това да сме най-бедни, да е ехиден, не му отива. Просто не му отива."

"Един ден в БСП на мен ще ми издигнат паметник. Запомнете ми думата!"

Въпреки кризата

"Това се оказва най-дългата криза в човечеството."

"Кой не иска да даде? Кой политик не иска? Но кой иска да си направи държавата след това развалина? Аз не съм такъв."

"Надали има премиер, президент, който да не иска пенсиите да са високи, заплатите да са големи и непрекъснато да растат, да се работи по-малко, да има ниска пенсионна възраст. Ако има такъв, той е за убиване."

"За една или две години никой не може да вдигне приходите и икономиката, освен в комунистическите лъжи."

"Да сме дисциплинирани, мобилизирани като нация. Докато другите се тресат, ние да успеем да прескочим този трап, наречен финансово-икономическа криза."

За министрите си

"Ние сме младо правителство, млада партия и виждате колко много хора са се издигнали на каквито и да е длъжности. Имаме министри, които ще останат в историята като най-добрите министри в сферата им."

"Вицепремиерите, и двамата са ми много добри. Те затова така ги мразят..."

"Много съм благодарен на Дянков, че го има, защото иначе щяхте да свиркате срещу мен или срещу Пламен Димитров. С изключение на голямата му уста, оценките ми за него са непроменени. Понеже първо министрите се оправдаваха с него, като не си свърши някой работата, и най-лесно е пред съсловието, за което отговаряш, да кажеш "ами, Дянков не дава пари". Само че той се научи и започна: "Борисов не дава пари" и така..."

Той за себе си

"В политиката съм 12-13 години на различни постове. Върху името ми не съм дал думичка да се каже и това ми е силата в политиката."

"При мен целите идват вследствие събитията. Човек, ако си поставя цел да става някакъв, той обикновено не става... Просто събитията са ме довеждали на постовете, които заемам."

"От дистанцията на времето виждам, че почти целият ми личен живот е само в грешки..."

"Има една госпожица, която ми е по-близка. Милата, само да я обявя и ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера."

"Действително съм много уморен. Всяко нещо, което говоря, ми минава през главата. Всяко нещо."

"Когато казвам "аз" – това е събирателен образ на партия, правителство, министри, проектанти, строители, екипи. Заслугата ми е, че съм ги събрал. Затова казвам "аз". Нямам претенциите да съм всьо и вся... Нито съм монумент, нито съм паметник."

Той за избирателите

"Аз съм убеден в инстинкта на българите. Сигурно има по-умни, по-интелигентни от нас, но силната воля, която имаме и това, че се научихме да го правим добре, ще повлияе на българите."

"И разчитам да кажат, и аз, ако бях на тяхно място, щях да кажа: Ще го оставя този, поне да ги довърши тези работи, защото другите могат да ги объркат."

"Идват избори и аз ще застана до моите обекти, това, което съм произвел за тези три години и половина. Да застане Станишев и да покаже неговите."

"Може да съм по-притеснен за тези избори, но след десет години всички ще ни кажат браво за това, че в най-голямата криза успяхме да си оправим инфраструктурата. Думите отлитат, пътят остава..."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветанов

    1 0 Отговор
    Бойко, трай си ... ще се усъмнят, че има нещо гнило ... не ми се лежи в затвора.

    Коментиран от #41

  • 2 Кака ти

    1 3 Отговор
    Най хубавата му фраза ще е" Жалко бях добър министър"
  • 3 Бойко

    1 2 Отговор
    Цветанов, к...ле.
    Сега ще говоря, че повече власт няма да видя идват избори.
    После като се върна в пожарната, кой обръща внимание на глупостите на един прост пожарникар .
  • 4 боклук

    1 2 Отговор
    Борисов с две ръце да се кръстиш ще ти се ........Е... м .......
  • 5 larsen

    1 1 Отговор
    Браво на Дойче Веле,те са супер журналисти и виждат стратегически напред,а не като нашите биберони,които само за един уикенд в Банско /подарък/,са готови и м...ти да правят на соц.лидерите.Ама те 50г. крадат и като вземеш та ги разбуташ и смърдят кото фуражна яма в ТКЗС-то от преди 25г.Битката с тези соц.г.дове ще е дълга ,но силата на духа винаги е побеждавал.Сеивайте всички тези думи и след 5г. ще си пишем отново.Помнете пичове ,това е шанса на България,иначе жална ни майка.Следете какво ще стане с Гърция,ако до 3г.не се вземат в ръце---заем брашно ,тъпкано се връща.Гушеха ги запада,като плана Маршал от1945г.,но тези тикви си въобразиха, като нашите м....ли ,че само ще им се дава.Капитала никога няма да се прецака.А кой е измислил цялята тази схема на икономическо управление...пари пари прим...,ами добрата стара Англия.Как са те Ингилизите а ? в момент на криза,ами строгите и изискани Германци...??? Боже ,боже, колко години трябва да минат за да разбере нашият мил народ,че всичко трябва да постигнем сами и то с много труд и пак труд... Мили хора ,не пишете глупости по форумите ,а мислете само положително ,образовайте се ,учете се на труд,а ако нещо не Ви харесва, пробвайте се и в други държави ,пък може и да успеете.Живота не е само Пайнер студио,то е хубаво нещо ,но кой ще работи за да има с какво да си плаща на хубавелките,когато иска да разпуска.То не може само щракане с пръсти и са ...са...са ,само да те лепна и дънките щи цепна...Хайде ЧНГ и НАЗДРАВЕ... и УМНАТА през 2013г.,щото объркаме ли я след 6 мес. ще духаме супата поне още 10 год.
    Чао, от бат Ви LARSEN !!!

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Бай хоъ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "larsen":

    Кво толкова ти е направил членувалия в БКП Б.Б., че не искаш Българите да гласуват за тоя комунист.Вълка козината си мени но нрава си никога.
  • 7 Бългрин

    1 1 Отговор
    Чуждите банки в България са добре за сметка на народа.Именно затова този народ трябва да изгони тия управници служещи на чуждите банки и ограбващи Българите.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЛУД ЛЕР

    2 1 Отговор
    ТОЗ ЗАЩО НИ МИСЛИ ЗА ПО ПРОСТИ ОТ НЕГО

    Коментиран от #11

  • 10 GOGO

    5 1 Отговор
    Вие умни приказки ли очаквате от човек, прочел Винету до 38 стр!
  • 11 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "ЛУД ЛЕР":

    ti si primer za komunistichesko mislene.care ste na podrivnata deinost cherveni ......

    Коментиран от #27, #48

  • 12 испанецп

    1 0 Отговор
    Какъв срам и глад при тая МУТРА.Мили БОЖЕ пази от втори мандат.Ще закрият държавата
  • 13 българин-кандитат емигрант

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "larsen":

    благодаря за коментара ти, хареса ми.
  • 14 Георги Симеонов

    0 1 Отговор
    "Може да съм по-притеснен за тези избори, но след десет години всички ще ни кажат браво за това, че в най-голямата криза успяхме да си оправим инфраструктурата. Думите отлитат, пътят остава..." - напълно прав !

    Коментиран от #17

  • 15 ПР

    1 0 Отговор
    Не самый плохой министр в истории Болгарии!
  • 16 Станислав Христов

    1 0 Отговор
    "Така ми се иска да изглежда България - слънчогледи, жита, по средата магистрала."
  • 17 Пича

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Георги Симеонов":

    Че да не би пътищата да ги е оправил той?Всичко става с пари спуснати по Европейски проекти и дали е Боко или Коко все тая.Просто бизнеса в Европа иска да си осигури добри пътища на юг и като виждат хората,че ние няма да ги оправим тези магистрали си ги оправиха те.По евтино им идва отколкото да си ремонтират после скъпите камиони.
  • 18 Пижо

    0 1 Отговор
    След толкова вопли, бой, вой, истерии, сополи, кикот, просташина, смрад, падение, свинщина, умора, безпътижа, жестокост, лъжа, словоблудство, дебелащина, скудоумие, лутане, мрак, парвенющина, далавери и шепот с управлението на ГЕРБ настана времето на мъжете. Времето на истинските мъже. Те не се създават в лаборатория и по синтетичен път. Нито пък се програмират в компютър. Нито в епруветка. Истинският мъж не проси от живота. Той го прави. За това знае цената му. Както и цената на смъртта. И цената да се наречеш БЪЛГАРИН. Който се накряка, накряка се. Който напълни гушата - напълния. Който в тарапаната мина за мъж - мина. Край. Дотук. СЕГА Е ВРЕМЕТО НА МЪЖЕТЕ. България се управлява от велик държавник и истински МЪЖ. Той ще изправи България, ще избърше сълзите и, ще я целуне по очите и ще нашепне: - Хайде, моето момиче, повече никой няма да те унижава.

    Коментиран от #20, #21, #32

  • 19 невидим

    0 0 Отговор
  • 20 невидим

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пижо":

    ти наистина ли си вярваш или не си си пил ХАПЧЕТАТА ,ааааааа сетих се малко ти е била пърцуцата снощи
  • 21 Йорданка Стефанова

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пижо":

    ...абе Пижо, ти да не си на някакви халюциногенни вещества бе... "той ще изправи България"-къде ще изправи бе младеж, той направо постави цялата държава да му прави м.... на колене ти ми говориш за изправяне. Да си жив и здрав и понамали малко анимационните филмчета....
  • 22 Дидо

    1 0 Отговор
    Щеше да бъде добър министър, ако беше избрал добър кабинет от министри, а не тези комедианти .
    Ако беше си подал оставката, като го хванаха, че прави далавери с митничарите и с други сиви бизнесмени .
    Но той остана на власт, с което доказа, че е там само за парите.
    Достойнство и чест, това са думи отдавна забравени от управляващите .
    Народа умира от безработица, глад, бандити, некадърни доктори, а той говори че строй в София пътища с пари от Европа.
    А пари няма за пенсии , защото отиват за членски внос за Европейския съюз .
    За да се повишат доходите на населението, трябва да има повече чуждестранни фирми в България .
    Ако свалиха ДДС-то, ако оправиха съда и полицията, ако прибраха на топло бандитите, ако се правеха по-често проверки на данъчните по фирмите .Щяха да се строят чуждестранни заводи, който се строят в Полша, Румъния и Турция .

    За 4 години , каквото открадна, открадна .
    Ако пак остане на власт, освен магистрали и покрай тях гробове на българи, друго няма да има в България .
  • 23 Димитров

    1 0 Отговор
    Цитат:
    -"А някои много ги е яд!
    "Сега сме в една компания с Дания и Швеция. Ако бяхме оставили Станишев и Тройната коалиция, сега щяхме да сме с гърците и по-лошо.""

    Ех, мечтая да съм като гърците със заплата от 2000 лв. и пенсия от 800 лв.
  • 24 Златко Колев

    1 0 Отговор
    Аз живея и уча в Дания и просто за мен е невъзможно България , дотолкова да се е променила докато съм бил тука. Въобще ми е нереално България да достигне датските стандарти в близките години.
  • 25 1111111111111

    1 0 Отговор
    Бойко,Бойко........ аз съм от Варна и не ме топлят нито метрото,нито магистралите,нито околовръстното - само ни ограбваш общината.Сговорихте се нещо с кмета и резултата е НИЩО..НИЩО.
    Потопихте града и ще бъдете наказани.
    Управляваш държавата като кмет на София.
    затова внимавай да не стане като с Костов.
    /Сърди ни се вече повече от 10 години/ .
    Вятъра ще те духне откъм Варна и няма да можеш да се спреш чак до Адриатика.

    Коментиран от #26, #35

  • 26 Йорданка Стефанова

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "1111111111111":

    ...така е защото сегашното правителство си има любим град в провинцията и той се казва- Бургас...да са живи и здрави....
  • 27 veselin

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "БУМЕР КАМОР":

    bumerang, s prostotiyata si idealno pasva6 za gerber, a i sigurno si roden sled 89g.mnogo ti razbira manerkata ot komunizam. ne vijda6 li 4e nikoine ti obra6ta vnimanie, iztrii si jaltoto okolo ustata, pro4eti malko knigi, porovi se iz saitovete. nedei povtarya edno i sa6to kato s4upena laterna. va6ite zatova li sa ti kupil kompyutar-da se izlaga6 kato kifladjiya.

    Коментиран от #33

  • 28 Пижо

    0 1 Отговор
    Бойко е голям държавник и велик премиер, който въведе ред в държавата и уверено води държавния кораб в бурята на кризата. Мързеливите, завистливите, некадърните и безполезните и тази година ще са бедни и гладни. Но те ще са бедни и гладни при всяко едно управление.

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 abe, mani...

    1 0 Отговор
    който се е опитал да прави нещо в тая държава знае за какво става въпрос, който е ходил по администрации и други държавни институции може да види лесно че заради това правителство, съставено от неграмотни тарикати сме супер зле, и ще става все по-зле докато тоя Бай Ганьо има фенове, като автора на коментара под мен....
  • 31 Пижо

    1 0 Отговор
    В учебниците по история от които ще учат бъдещите поколения Бойко Борисов ще остане като велик държавник изправил малка и красива България на крака и изтрил сълзите от очите и.
  • 32 Пича

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пижо":

    Пижо,ти да не би да си изпил млякото на детето си бе пич?Някоя дъска май ти хлопа?
  • 33 Точно и ясно

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "veselin":

    Напълно си прав! Браво, много добре му го каза на тоя индивид, ясно и точно. Добре си направил, че си му го написал на латиница, белким му стане по-ясно.
  • 34 BUKO

    1 0 Отговор
    Тоя е страшен клоун трябваше да го пуснат снощи на концерта да весели хората
  • 35 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "1111111111111":

    Точно! Радвам се, че все повече хора го забелязват това. В последните години Варна пропадна много. Жалко за нашият град:(. Всичко, което имах да напиша, ти вече го направи. Най-се учудвам на тези от града, които въпреки всичко това, продължават да имат симпатия към това правителство. Сякаш са слепи.
  • 36 Пижо

    4 1 Отговор
    Социализма роди 2-3поколения долнопробна и мързелива из..т. След падането на Берлинската стена тази измет не пожела да се демократизира за да не загуби подаянията и така чрез подставени хора, като Иван Костов успяха да трансформират демокрацията в корупция и чрез нея се изхранваха до момента в , който Борисов каза Стоп. Днес основната маса безработни са именно тези от фалиралите измамнически фирми и корпурации, които ощетяваха дървавата хранеха мързеливите скотове. Днес много се кефя, как тая негодна за нищо из..т гладува и тъне в мизерия.

    Коментиран от #37, #42, #47

  • 37 Жижо

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Пижо":

    Имаш точно 1 вярно изречение. Останалото е да не го коментирам. Или си много заблуден или платен драскач. Между другото "тази из..т" както се изрази, това са твоите баба и и дядо и почти всички останали върастни хора, които сега гладуват. Така наречените социалисти за които говориш в момента са (както и преди) доста добре (защо ли). Ако мислиш българите за мързеливи иди в някои други държави (една от които наша съседка), които са в пъти по-добре от нас и виж те как работят и за колко работят.
  • 38 То се вижда

    1 0 Отговор
    България не е само София и (вече) Бургас. Нищо против, имам приятели от там, но североизточната част доста изостана, а и не виждам нищо да се прави за развитието й. Това няма как да ме накара да имам симпатии към такъв тип управление.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 dsa

    1 4 Отговор
    Долу правителството! Бойковци,Станишевци, Догановци, всичките вънннн! На България и трябва нов генетичен материал, не такава сбирщина от соццц от..пки!

    Коментиран от #49

  • 41 киллър

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Цветанов":

    по голям смешник от тоя не сме имали видяхте ли го как заспа на наградите за най добър министър в брюксел и то на първия ред беше
  • 42 Адолф Хитлер

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "Пижо":

    Единствения мизерник който виждам наоколо това си ти Пижо!Ти си из..т и срам за България.
  • 43 Калъф

    1 2 Отговор
    Абе аз да питам защо все викате, че БСП и т.н. грабели, а ГЕРБ не?
    Последният пример от Несебър - министерството на земеделието продава за 500 000 терен, който веднага се препродава за 4 000 000! Доган със мижавият 1 милион ряпа да яде!?!

    Коментиран от #44

  • 44 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Калъф":

  • 45 Силвия

    1 0 Отговор
    ...ЕеEeEее супер-Бойко, оп оп оп оп оп ма-ги-стра-ла style ...
  • 46 неудовлетворен

    1 0 Отговор
    до Йорданка Стефанова Не завиждайте на Бургас Беше 2007 год когато Герб дойде на власт 1 данък сгради скочи двойно 2 в Бургас вече дребния бизнес е на изчезване 3 Бургас е най скъпия град в България- сега в Бургас да се готви Пловдив
  • 47 на пижо дедо му

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Пижо":

    Пижо,пижо,глупак си ти пижо,от такива като теб сме на тоя хал. Такива им трябват.
  • 48 до 11

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "БУМЕР КАМОР":

    Кой каквото е писал на "шльокавица",въобще не се напрягам да чета.Много "модерно",ама неам нерви.Пък и пада малко в графа "простолюдие".
  • 49 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "dsa":

    i koi ostana Kuneva xaxa e glasuvaite za neia i dupe vi iako posle.sega sme bedni a togava shte sme prosiaci i kloshari.