Last news in Fakti

9 Април, 2021 17:26 15 918 91

ДС смени тактиката

  • дпс-
  • герб-
  • бсп-
  • има такъв народ-
  • демократична българия-
  • изправи се! мутри вън!

Искат да дръпнат от фокуса на вниманието старите им проекти и да избутат напред алтернативата, за да й дадат възможност да се провали, да отчае хората и в последна сметка те да се върнат към добре познатото старо

ДС смени тактиката - 1
Колаж: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Брифингът на ДПС отпреди малко затвърди хипотезата, която обзе мислите ми напоследък. А именно, че политическото инженерство на старата Държавна сигурност смени тактиката. По-младите ченгета и възпроизвелите се наследници на старите ченгета разбраха, че при създалата се ситуация да се върви към нещо познато - като ГЕРБ, БСП, ДПС на преден план, или на някакъв вид конфронтация, няма да е печелившо за тях.

Преди минути от ДПС, една от партиите, изпълнена с агенти на ДС и почетно оглавявана от старши ДС-ара Ахмед Доган, заяви, че ще подкрепи, без да участва със свои хора, правителство, което е изградено от "новите" партии, намерили място в 45-ото Народно събрание. Не пропуснаха, разбира се, да цитират и мечтата на агент Сава - експертен кабинет.

Само преди няколко дни - първо Борисов замечта заедно с Доган за експертно правителство с "да сложим експертите", а след това придворните му лакеи (на Борисов) започнаха да говорят, че ще подкрепят правителство на "Има такъв народ". Малки разлики, но фундаментът, на който залагат ГЕРБ и ДПС, е твърден сходен, за да е случаен. И определено не е случаен, защото задкулисното им ръководство е общо. Между тях, както каза Методи Андреев наскоро за ФАКТИ, има конкуренция кой е по-успешният проект на дълбоката държава. Тоест на ДС, мутрите и слугите им по веригата.

Но каква е великата идея на тъмното ДС задкулисие, ще попитате.

Просто е. Искат да дръпнат от фокуса на вниманието старите им проекти и да избутат напред алтернативата, за да ѝ дадат възможност да се провали, да отчае хората и в последна сметка те да се върнат към добре познатото старо. А създаване на правителство, без стабилно мнозинство и разчитане на ДПС и/или БСП, че и ГЕРБ, е ритуално политическо самоубийство. Още повече, на едно редовно правителство, в сегашната изключително тежка здравна и икономическа ситуация, ще му трябва време. А никой няма да му го даде и това е идеята на старите играчи - бързо наиграване (с тяхната "подкрепа") и охлаждане ентусиазма на гражданите за реална и съдържателна промяна. Но и самият факт, че получаваш подкрепа от ГЕРБ, БСП или ДПС, от първата минута започва да работи срещу теб.

Сега предстои тестът за "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!". Поддадат ли се, свършени са.

Избори, избори, избори е ужасът за ДС-арското задкулисие и управляваните от него партии.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 134 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    184 33 Отговор
    ДПС, ГЕРБ и БСП са една мафия.Вън от парламента!!

    Коментиран от #7, #42

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майна

    158 13 Отговор
    СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! ПОДКРЕПИХМЕ ВИ ВСЕКИ СПОРЕД ПРИСТРАСТИЯТА СИ, НО ВСИЧКИ СМЕ СРЕЩУ ХУНТАТА!! ДЪЛЖИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И РОДИНАТА ДА НАМЕРИТЕ СИЛИ И ЛУСТРИРАТЕ И РАЗСЛЕДВАТЕ ТАЗИ...МАФИЯ! ДПС НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА ДО УПРАВЛЕНИЕТО,
  • 4 Експерт

    136 8 Отговор
    Време е старците от ДС да слагат памперсите и да изчезват.

    Коментиран от #43, #59

  • 5 444

    129 17 Отговор
    И маймуна да сложиш ще се справи по-добре от герп

    Коментиран от #40, #72

  • 6 КОТарАК

    25 63 Отговор
    нищо страшно няма да стане но меркелица ще спре фондовете заради тиквата , после ще се оправят нещата

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    80 11 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Меркелица си отива наесен господин Трол!

    Коментиран от #13, #22

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Иииии

    33 53 Отговор
    Защо пък избори, избори, избори би трябвало да е ужас за задкулисието? След като Герб, БСП И ДПС си имат твърди гласове. Напротив! При отказ на мандата от Слави, при едни нови избори ще отиде много назад, а мутрите наа Мая дали биха преминали и 4% бариера. ДъБъ също ще са с по нисък процент.

    Коментиран от #12, #63

  • 11 Съсипващите

    48 3 Отговор
    хиляди животи и съдби , сега години наред съсипват България нейния народ !
  • 12 Стоянски

    48 16 Отговор

    До коментар #10 от "Иииии":

    Мутрите може и да не минат, ама ДБ и Славище повишат процентите.

    Коментиран от #16

  • 13 КОТарАК

    7 13 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    крайно време е в тоя сайт да сложат блок за еднакви никове , иначе ще последват съдбата на близалките / недоумявам и защо не се коментира с фейс
  • 14 1234

    28 66 Отговор
    Ще има нови избори и Борисов ще се върне на бял кон. Хаджигенов, Мая, Татяна, Слави, Христо Иванов, Хиновски, Мартин Димитров, Капон и т.н. са по вредни от герберите.

    Коментиран от #19, #89

  • 15 бобчо

    31 12 Отговор
    Конспирации, ДС -та, Дълбоката държава, Мара общата, Евреите, Арменците!
    Не е точно така, просто народа не иска Бойко и
    ДПС -то, а иначе ДС- то си върши работа, това са : Пашата, Шиши, Американското посолство, Меркел, ердоган , Путин и Нетаняху

    Коментиран от #48

  • 16 Иииии

    21 36 Отговор

    До коментар #12 от "Стоянски":

    Нееее, убеден съм, че ДъБъ едва ще мине 4% бариера, а Слави ще падне на 8-10 %! Според мен друга партия ще отиде напред при едни нови избори. И това е тази на Васил Божков. Не направи ли нищо сега Слави, пиши го в историята.

    Коментиран от #78

  • 17 Даката

    25 18 Отговор
    Ако герб са обслужвали ДПС,защо му ена доган да маха герб.Статията е пълен ченгеджийски фейк

    Коментиран от #24, #34

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Иииии

    21 9 Отговор

    До коментар #14 от "1234":

    Верно е, че джендъри те са по вредни! Тия само ни крадат, а ония ще ни заставят с родител номер 1 и номер 2. Те не са в управлението на държавата пък само книжки раздават по училищата за 32 пола:))) Било редно еднополови бракове и пр. НПО стоящо зад тях затова ги финансира.
  • 20 654321

    33 2 Отговор
    Не се разбира или никой на смее да каже, че това формрование ДПС е форма на диктатура на религиозна основа и анти-права и анти- свободи; нищо по-различно от диктатурата на кафявата чума. За сега диктатурата е предимно в етническия периметър и малцинствата, но с аккъв размах биха се развихрили ако имат възможност над всички ни. Боже, пази България! Пази я от чужди и свои врагове!
  • 21 Ох Баня

    32 2 Отговор
    Цингани от гетата, от Турция с автобуси. Каква наглост. Как спът такива като тях? А вие които гласувате за тях? Срам срам срам. Така се популизира държавата ни.
  • 22 Лилява

    11 17 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А сега нека ви управляват турците,умници.Сега и мигрантите.... сещайте се ?????
  • 23 ХИТРЕЦИ

    25 1 Отговор
    Големи.
    Водят война срещу народа български.
  • 24 любител

    28 8 Отговор

    До коментар #17 от "Даката":

    пич явно си много зле виж прочети нещо за да ти светне.та то е очевадно че доган и боко тиквата ядът от една паница-сиреч народните парици и париците от европейските фондове.
  • 25 Кака Мара

    18 1 Отговор
    А кой ги набута в парламента като не стават за управленци?
  • 26 Лфкр

    22 23 Отговор
    БСП е единствената истинска партия, която се опитва демократично да бъде управлявана от членската си маса и избирателите си, както и да изключи олигарси и зависими от органите си, което е нормално за една социалистическа партия. И само тя може да отговори на основната нужда на българския народ - въпиюща бедност. Не забърквайте БСП в задкулисие!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Софиянец

    11 3 Отговор
    Явно ковида им е замаглил мозъка на старите ченгета, това е идеалния вариант. При оплетоха се и объркаха, което дава шанс ако Славчо има топки и желание.
  • 29 Бързи избори

    22 16 Отговор
    Проведени от служебно правителство! Сменени областни управители и директори на местните полицейски управления. Тогава Герб се лишава от 300 хиляди купени гласове, удря се и техния корпоративен вот и падат на границата на 4-те %. На тях Божков качва от 100 на 300 хиляди гласа защото ще е в проучванията а на тези стотици хиляди хора не гласуваха за него за да не отиде гласа им за Герб. Влиза и Възраждане!

    Коментиран от #30, #33

  • 30 ИСТИНАТА

    11 15 Отговор

    До коментар #29 от "Бързи избори":

    ПРАВ СИ. БОЖКОВ ПЪРВИ ВТОРИ СЛАВИ ТРЕТИ ВЪЗРАЖДАНЕ ЧЕТВЪРТИ БСП ПЕТИ ДПС И Т.Н. ТАКОВА ЩЕ Е ПОДРЕЖДАНЕТО СЛЕД НОВИТЕ ИЗБОРИ ПРОВЕДЕНИ ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО

    Коментиран от #65

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Промяна ще има само

    4 9 Отговор
    С преврат революция и много избити политици милиционери мутри тарикати .за целта трябват поне 30 000 наемника чужденци фанатици
  • 33 Бивш канадец

    18 7 Отговор

    До коментар #29 от "Бързи избори":

    Да, но не и преди да се промени избирателния кодекс и да се изритат гейберските калинки от ЦИК, също и мишока Константинов!
  • 34 Другия с коня

    23 7 Отговор

    До коментар #17 от "Даката":

    Не си разбрал Идеята на статията.ДС пускат напред Нови играчи пак техни Агенти и понеже са Неопитни ,старите Играчи правят така,че Новите да се провалят и Народа да избере След тях Старите " кучета"....И кой е новия Играч - Слави Трифонов....Няма данни ,че е свързан с ДС на БКП,обаче има озадачаващи съвпадения.Избран е да участва в студентското предаване Ку -Ку режисьор и сценарист на което е Нидал Алгафари - агент "Наско" от 6 ти отдел на ДС.После,закупилия 2010 та : БТВ - Краси Гергов,кадрови служител на 1 во Главно на ДС веднага го приютява с Шоуто на Слави цели 19 години и точно 2019 та,когато продава БТВ,Слави се изнизва от там и обявява Политически Проект....Нали питахте за Новите играчи от ДС???Сега очакваме да го Провалят.....
  • 35 86 хиляди

    7 5 Отговор
    Недействителни бюлетини, това са анулирани, защото са били за "нежеланите" партии, или гласове, подадени от хора, срещу заплащане или под строй, но сгрешени поради невежество. Ако е от втория вид, това е запас от гласове, за бъдещи избори. И не е случайно, че патриотите не са заедно, иначе щяха да влезнат и те. Вероятно им е казано, да се разделят, за да освободят място за други. Всичко е предвидено. Имат ли народът шанс, дадоха му фалшиви "алтернативи". И запушиха устата на протестиращата част.
  • 36 Панов

    16 1 Отговор
    Статията чупи тъпомера.Доган игра с две партии,ДПС и чака рака и спечели.маинитемутри са му вързани в кърпата,нали тя предложи пеевски

    Коментиран от #47

  • 37 СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И..

    12 3 Отговор
    Започва възкресението на България!Ако и господин Президента излезе ,че е от мафията,тогава тези демократични методи не са писани за туземците в Балканските земи....Ще се търсят други доказани методи от Българската история....

    Коментиран от #45

  • 38 Реалист

    11 1 Отговор
    М@КЯ ИМ И БО-КЛУ-ЦИ-ТЕ МРЪСНИ❗❗❗😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  • 39 Славчо

    11 7 Отговор
    Има шансове да направи нещо, само ако отиде на нови избори. През това време ново мевере и разследване на чекмедже
  • 40 Не подкрепям герП

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "444":

    но реaлно желaнието ти ще cе cбъдне, a дaли мaймунaтa ще cе cпрaви е въпроc нa време дa рaзберем.
  • 41 Павел Пенев

    16 10 Отговор
    Стига с тази ДС бе тъпанари.Не виждате ли че всички депутати на ДПС са агентура на Турция.Да те бяха на ДС но от 30 години служат на Турция.Що за идиоти сте ?
  • 42 зъл пес

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И с кой ще направят мнозинство?Надупиха славуца,и сега ще влиза леко и мазно
  • 43 Мери

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Експерт":

    Какви памперси бе, та те повечето са в гробищата. Време е озлобените и некадърните да си измислят друг враг за свое оправдание.
  • 44 Търкулнало се гърненцето

    10 2 Отговор
    и си намерило похлупак. Как се увъртяха резаците около еврофондовете на Слави.
  • 45 Умен по цялата глава

    10 9 Отговор

    До коментар #37 от "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И..":

    В президентството са кадрови офицери на ДС и военни членували в БКП - клели се в Комунизма и Народната Република....Там е котилото на антибългарските Комунисти.....

    Коментиран от #49

  • 46 Не не не

    14 3 Отговор
    Божков е доказан п-е дофил изнасилвач.Много майки разплака Васко зарчето.Помня го когато играеше комар с хонорара от ДС.Този ли искате?!
    Той заслужава кастрация без упойка!
  • 47 един друг

    13 2 Отговор

    До коментар #36 от "Панов":

    И сега като направят мнозинство, като се прегърнат ИТН и ДПС, ДБ и БСП, БСП и ИСМВ, ще потекат реки от мед и масло. Пак ще се оправдават с ковида и предишните. Нещо ново?
  • 48 Исус Христос

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "бобчо":

    Като гледам на тоя пост колко плюсове има,и се замислям че българското стадо заслужава да бъде тъпкано до смачкване.

    Коментиран от #50, #53, #58

  • 49 и още двама

    5 0 Отговор

    До коментар #45 от "Умен по цялата глава":

    А, добрутро! Сиганката викаше-ко каза, ко каза....Ама кой да види и чуе.
  • 50 Бай той

    11 0 Отговор

    До коментар #48 от "Исус Христос":

    Оня, с 80% ще излезе прав.

    Коментиран от #84

  • 51 😁😁😁😁

    2 2 Отговор
    Тез двамцата от снимката не се обичат пък имат общи бизнеси единия е превози с камиони тирове😁...всичко знаем ей...не можете да ни излъжете
  • 52 БКП мафия

    4 4 Отговор
    БКП oтнoвo пoбeди. ГEРБ+БCП+Д(п)C = 148 дeпутaтa. Гeшeв и мaфиятa мoжe дa cпят cпoкoйнo, нямa кaк cъздaтeлитe им дa ce oбърнaт cрeщу тях. Мocкoвcкитe бaндити cъщo ca cпoкoйни - дaнък руcия щe прoдължи дa ce плaщa ! ДC aгeнтитe cъщo ликувaт - нямa дa имa луcтрaция. Който и да състави правителство има срещу себе си 148 (от 240 ) слуги на мафията.

    Коментиран от #60

  • 53 😁😁😁😁

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "Исус Христос":

    Исусе ...и втори път биха те разпънали само защото си добър😁
  • 54 Ха така

    7 1 Отговор
    Невероятно прости хора пишат и се натъквам най вероятно хора на които все някой им е виновен ,че са прости,мързеливи и не могат да разберат,че сами трябва да постигнат нещо с труда си,а не да пробият без да ..виждат,че са дъното.според вас ще си играем на избори докато ви хареса резултата,нищо че може да я няма и държавата.
  • 55 Го4о

    5 1 Отговор
    СлаФчо ако иска да направи правителство, сигурно ще се наложи да си свали гащите заради някой от изброените в статията.
  • 56 Стефан Петров

    8 8 Отговор
    Статията е лъжа и манипулация. Значи, ако един човек е бил агент на ДС преди много години, той днес определя нещата у нас. По тази логика може да търсим и агентите на Митхад паша. Агентите на ДС са живи хора и 80% от тях дори да са живи, отдавна са пенсионери. Такава е човешката биология. Да се обясняват нещата у нас с ДС е глупаво, защото тук отдавна действат явни и скрити агенти на САЩ, но за тях не се говори и пише , а ДАНС не ги търси. Не подслушваха ли САЩ десетки телефони в Европа, дори и този на Ангела Меркел?
  • 57 Сандо

    6 5 Отговор
    Здравков,отивай да се лекуваш!Каква ДС ти тормози мозъчните клетки?Сега сме 2021 г.,21-ви век,събуди се!И изобщо докога редакцията ще ни досажда с бълнуванията на този субект.
  • 58 бобчо

    4 3 Отговор

    До коментар #48 от "Исус Христос":

    Защо Ве, ти Исус Христос ли си, евреин ли си ???
    Каква е твойта версия на статията , и какво стадо имаш предвид ? Просто казвам, че ДС или Държавна Сигурност в днешно време са Пеевски, Пашата, Американското посолство също диктува политическата обстановка в България, както и Русия, Турция, Меркел, Макрон и не на последно място е Нутаняху! Това е днешната ДС, която ни командва в България! Ти не знаеш, но БНБ всъщност въобще не е българска народна банка ! Отдавна е собственост на евреите и то без знанието и съгласието на българския народ! Правиш се на по умен от колкото си
  • 59 Иванов

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Експерт":

    Имат наследници.Откакто се помня в рода ми все има хора на ръководна позиция във ВКР.Дори и сега.Как мислиш нещо тествано над 50 години,дали ще се изостави?
  • 60 Добре де

    9 7 Отговор

    До коментар #52 от "БКП мафия":

    Каакво е лошо на ДС агентите? Та, в ДС не са влизали простовати хорица. И защо САЩ не искат лустрация за ЦРУ агентите, Израел за МОСАД гените, Англия за Ми5 агентите и т.н.
    Коя държава няма такава служба?
    Вие дори трябва да се гордеете с българските агенти от ДС, защото по признание на бивш шеф на МОСАД, българската ДС били най- добрите. Казваше така:- "Веднъж слагхме агентите на КГБ за най добрите, друг път българите. Но определено според нас КГБ и ДС бяха най - добрите"! Това е признание от МОСАД, а не от мен.

    Коментиран от #62

  • 61 Пловдив

    7 4 Отговор
    Дъртите уроди, милиционери от ДС, взеха да мрат, но оставят в наследство управлението на държавата на синове, внуци, снахи, зетьове, племенници и т. н. Тук, на тази територия нищо няма да се промени, ако не им натрошим тъпите и нагли тикви, на тия прости селяци!!!
  • 62 Това

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Добре де":

    са престъпници по силата на дийствуващото законодателство.След като тоталитарният режим е престъпен,а БКС,БЗНС и преторианската им гвардия-ДС,БНА и пр. са престъпни органозации,то какви са членовете и служителите им?И за никаква родина не са работили,а за собствените си интереси и защитавайки тези на номенклатурата.Нещо повече-клели се се във вярност на КПСС-т.е . на чужда държава.Сега управлават внуците им!А те са прлодове на лоши дървета.Хрпистияни сме,ама не дотам.Затова лустрация минимум до 4-четвърто-коляно!

    Коментиран от #66

  • 63 Калин

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Иииии":

    Ще спечелят още повече самите електорални продажни гласоподаватели. Ще станат по-алчни , а все пак трупаните за раздаване пари когато не си в правителство за да вземаш огромни субсидии и да разпределяш поръчки ,фондове и данъци са все с някакъв край. Тогава ще лъсне и истинското гласуване по съвест и убеждение. Тези които облажиха първи ще скочат за още пари да реват. Ромляните и те ще искат по-висока миза. За плащащите идват тежки времена , а въведе ли се и образователен ценз в гласуването - край с евтините гласоподаватели . Так ,че едните може и на същите проценти да останат ,но пък статуквото вече няма ресурса за разпределяне и ще загуби много повече. Краденото не го брой за раздаване за власт. То е за старини и за родата до девето коляно в чужбината. Доган примерно ,няма да продаде "Росенец" за да плаща на избиратели в селата . Те не знаят и не възприемат ,че съществува "минус " или делене. Алчността на политиците Ганьовски е безмерна. За това избори, лустрация , НАП ,конфликт на интелеси не с декларацийки а реално на цялата рода и имоти от най-малкия гробарски кмет милионер за 10 години.

    Коментиран от #76

  • 64 Ако Слави не върне мандата

    4 2 Отговор
    Значи се е продал!
  • 65 химикът

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА":

    хахахха ,не стой много на слънце, боШкоФ е рекетьор, убиец и изнасилвач,що за хора биха искали това нещо за управник,(не, не ,не ми отговаряй, въпроса е риторичен) .Единственото място за ...оня , е в затвора , доживот!

    Коментиран от #67

  • 66 Добре де

    3 5 Отговор

    До коментар #62 от "Това":

    Ха ха ха, престъпен бил режима :) Това според Пасито нали? :)))) А сегашният режим какъв е? Сега даже нямаме и служби. Всичко е на подчинение на чужди служби! Та, викаш за сегашните кукли, няма лустрация? М? Абе вие врътите ли се, к"во? Защо питам за ЦРУ агентите няма лустрация? Или за МОСАД?
    Някога имаше държава България, а сега е колония

    Коментиран от #73

  • 67 Ха ха ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "химикът":

    Че идентичен на Божков ни е Премиер 10 години бре. Даже двамата бяха авери някога в ония групировките.
  • 68 Стефан Петров

    7 3 Отговор
    Четете преди да са ме изтрили. Аз съм офицер от ДС и се смея на тази статия. Ръководил съм над 30 агента. В момента от тях са живи 5 и те са пенсионери. Може да има още няколко живи, но за тях нямам никаква информация. От тях след промените НИКОЙ не направи фирма и не зае каквато и да е публична длъжност. Приказките за всемогъщите и вездесъщи агенти на ДС след толкова години ми напомнят приказките за родилните петна на капитализма, с които много години оправдавахме проблемите си преди.

    Коментиран от #69

  • 69 Бай Шиле

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Стефан Петров":

    Петров,не им се вързвай.В сайта има 2-3 трола с 20 различни ника,чиито IQ е по малко от номера на обувките им.Те не са общественото мнение.
  • 70 Иво

    1 0 Отговор
    Стефане ,бая умело пишеш за възрастен човек
  • 71 знаещ

    1 0 Отговор
    ДС е най-големият тумор, всичко зависи от него! Не се заблуждавайте!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 В главата

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Добре де":

    Ви е пълна каша.Маймунчо Паси е част от същия режим.И сега почти нищо не се е променило.С едно изключение-можем да си плямпаме...А керванът на ДС си върви.
  • 74 Браво

    1 1 Отговор
    Евала Пешо, неможе да се каже по-добре.
  • 75 ежко

    2 0 Отговор
    На ДПС може да се разчита колкото на бакалин от селска бакалия.Имаш ли пари, имоти, сделки и даваш ли-всичко е ОК.Тях само това ги е интересувало -как по-добре да изтъргуват подкрепата си за този или онзи.
    Интересно, какво се мъчат да изтъргуват сега?Индулгенции?Как биха се държали ако започне разследване срещу Доган например?А как ще се държат, ако почнат разследване срещу кметовете им -щото има за какво?Веднага ще ти ритнат столчето -толкова за подкрепата им!Толкова за политиката им!
    ДПС сега са баш уплашени -никой не ги търси за балансьор.И без тях ще изгрее слънцето -затова се натискат сами.Изобщо -жалка работа.Ако се мине на мажоритарни избори ще хванат няколко депутата в Кърджали и Разград.Толкова.Щото няма да им стигнат гласовете за етническо гласуване в смесен регион.
  • 76 Айде бе

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Калин":

    А на предишните? Те да не бяха цели в бяло? Нечувано бързо се забравя на тази територия- вчера ми попаднаха материали от 2006 за митниците- как се губят поне 35% от приходите от мита и акцизи, как шефът им наглее и "отгоре" си правят оглушки. Как фонд "Антикорупция" пише сигнали и представя документи... лесно забравяте и сега сте се нахвърлили на Бойко и се забрави колко много положителни неща се направиха. Изобщо не казвам, че ГЕРБ трябва да седи несменяемо, но такава канонада от обвинения и омраза не е имало срещу никой кабинет, а както и да се клевети, това бяха години на растеж и развитие.
  • 77 катани

    0 0 Отговор
    абсолютно точен анализ,само чрез избори,ако трябва и до дупка, България може да се отърве от мафията-тумор дс!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 1944

    1 1 Отговор
    докато не изритаме руските окупатори и слугите им няма оправяне.
  • 80 анонимин

    1 0 Отговор
    Тези двамата защо още не са в затвора!Малко откраднаха ли?
  • 81 малкия

    3 0 Отговор
    Твърде изгодно избори избори за да може да управлява фигуранта и да се бетонира за втори мандат.Много му се иска!
  • 82 наблюдател

    2 0 Отговор
    ДС се състои от хора,а хората са преходни.

    Коментиран от #85

  • 83 Маргинал

    2 0 Отговор
    И какво излезе? ИТН има подкрепа от цялото ветрило на политическия спектър. От времето на БКП не бяхме виждали такова положение. Какво ще правят без опозиция не знам.
  • 84 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Бай той":

    Не са 80, а повече.
  • 85 баш гангстера

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "наблюдател":

    ДС се състои от хора, които всъщност са преходни, но като апаратчици те биват сменяни!
    ДС е служба, зад която стоят руските интереси, бившето КГБ и сегашното ФСБ!
    Бивши агенти и бивши к*рви няма!
  • 86 заката

    0 0 Отговор
    КАКВИ ПЛАНОВЕ ПРАВИ ЗАДКУЛИСИЕТО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ТОВА ЗАДКУЛИСИЯ МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ РАЗТРЕЛЯНО ДО ЕДИН ИЛИ ПУТИН ДА ИДВА ЗА ДВА ТРИ МЕСЕЦИ И ДА ОПРАВИ РАБОТАТА
  • 87 ЦИТАДЕЛА

    0 0 Отговор
    30 ГОДИНИ ЗАДКУЛИСИЕТО И АГЕНТИ НА ДС УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ВРЕМЕ Е ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА
  • 88 вили

    0 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ
  • 89 Истината

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "1234":

    Само Слави...
  • 90 Сатаната

    0 0 Отговор
    Много прав. Да видим колко пъти ще си купят същите секции и на каква цена за всеки следващ вот. Да лъснат като дупе на месечина.
  • 91 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ДА . ВЯТЪРЪТ ДУХА СИЛНО И ЗАПЛАШИТЕЛНО , ЗАРАДИ КОЕТО И ДС СЪС СТАТУТ НА СТАТУКВО , ПОКАНИ Б.Б. , ДА ОСВОБОДИ ТЕРЕНА .
    О , НЕБЕСА !!!!!
    Б.Б. ОТКАЗВА ДА СИ ТРЪГНЕ .
    ТОЧНО СЕГА Е НАЧАЛОТО НА БОРБАТА .
    ТРОЯНСКИЯТ КОН ЗНАЕ КАК СЕ ВЛИЗА В ТРОЯ , ЗНАЕ И КАК СЕ ИЗЛИЗА - КАКТО СИ ВЛЕЗНАЛ, САМО ЧЕ С КОМАНДА ЗДУ ! ОТ СЪЩИТЕ !
    НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВО ОЗНАЧАВА ...
    ЗАКОДИРАНО ДЪРЖАВНО УРАВНЕНИЕ
    "ГЛУПАЦИТЕ ВИНАГИ СА ТОЧНО ТОЛКОВА , КОЛКОТО НИ ТРЯБВАТ "!
    КАКТО И ДА ПРЕСТРУКТУРИРАТ НЕОБХОДИМИТЕ ГЛУПАЦИ ,
    ТЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА , КОЛКОТО ДА ЗАГУБЯТ .
    БАЛАМИТЕ УМРЯХА .
    ДА ЖИВЕЕ ЦАР БОЙКО !