11 Април, 2021 16:00 6 845 62

Слатински: След Борисов ние трябва да извършим нов Преход

  • бойко борисов-
  • избори-
  • преход

Все едно Тодор Живков да стане и да остане почетен председател на Държавния съвет

Слатински: След Борисов ние трябва да извършим нов Преход - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вижте на какъв парадокс ставаме свидетели!!!
Всеобщо сред политиците и политическите коментатори и анализатори е убеждението, че Той е приключил с политиката, че е свършен като политик, че е претърпял съкрушително политическо поражение, че за него в политиката отсега нататък място няма.

Това коментира във "Фейсбук" Николай Слатински.

Но Той изобщо не мисли, не иска, не е съгласен и не може да повярва в това!
Това е толкоз просто и логично.

Не е възможно този, който е управлявал дълго време еднолично и е подчинявал с години обществото на собствените си щения и комплекси, някак да се свие до частична роля, да стане един от многото, да замени еднополюсната си нарцистично-властова система с каквото и да било форма на многополюсна управленска или поне парламентарна система, да се впише в новата динамика след рухването на неговото статукво.

Все едно Тодор Живков да стане и да остане почетен председател на Държавния съвет.
Това е трагедията, превръщаща се във фарс за едноличния господар на политическата менажерия.

Ах, да, би могло Властителят, Човекът Първо лице, Единствено число, да мине в сянка и като същи Дън Сяо Пин да дърпа конците на процесите. Но за това се искат мъдрост и авторитет, стратегическа визия и визионерска стратегия.

Георги Първанов си мислеше, че като спомогне за конструирането на проолигархично постпреходно статукво, после той ще е паякът в центъра на мрежата и това статукво няма да може без него. Но му беше нисък и къс политическият хоризонт, а интуицията му не можеше да се превърне в мъдрост, защото бе първосигнална. Така че постпреходното статукво си стана самодостатъчно и го изхвърли в отпадъчните води на политиката завинаги.

Нашият Човек Първо лице, Единствено число няма нито интелекта, нито стратегирането, нито почтеността, нито авторитета на някой български Дън Сяо Пин и затова не би могъл да стане Онзи в сянка, който направлява държавата със своята воля и визия.

А Его-то и нарцисизмът му, повярването, че е единствен и неповторим, че е спасение за България и Спасител на българите автоматично го правят невъзможен в след постпреходното статукво като един сред многото и изобщо не дори пръв сред равни.

В този смисъл са прави огромното мнозинство от политиците и политическите коментатори и анализатори, че Той е приключил, че е свършил, че е сдал багажа, че си е ритнал трудовата книжка.
Да, ама не, както се казваше по едно време.

Той не иска да е така, не може да повярва, че е така.
Той си живееше в паралелна реалност, в измислена действителност години наред. В тази реалност, в тази действителност всичко бе в рози, всичко беше от хубаво по-хубаво, всичко бе перфектно, всичко бе поради и заради Него.

През последните 2-3 години той толкова си повярва, така превзе държавата и нейните дисциплиниращи и репресивни органи, че започна и нас да принуждава да живеем в неговата паралелна реалност, в неговата измислена действителност и то не само да живеем в нея, но и, естествено, да се подчиняваме на нейните закони и менталност.

В тази негова реалност, в тази негова действителност Той си е велик, Той си е готин, Той си е супер, Той си е единствен и неповторим. В друга реалност, в друга действителност Той не може да живее. Ето защо няма лесно да си я даде.

Още повече покрай него в неговата реалност, в неговата действителност си живуркаха на воля и богатееха неограничено цяла кохорта средно способни некомпетентни протежета, лошо възпитани авери, зле образовани остапбендеровци, ловки играчи ъс съмнителни ценности. Те също искат животът в паралелната реалност, в измислената действителност да продължи. И ще направят всичко този им живот да продължи.
Ето защо няма време за махленски разправии.

Аз може да не вярвам интуитивно на тези две дами, които са предали всекиго, с когото са се съюзили и които като дружинни ръководителки размахват назидателно пръст; може да ме втриса понякога свръхемоционално от чалгата на Шоумена, но сега ме води една мисъл:

Досегашното статукво бе Зло за България, всяка негова реалистична алтернатива е по-добра от това статукво. Ето защо не смятам в момента никоя от парламентарно представените партии, различни от Партията на властта и Властта на партията за по-голямо зло от Злото.

И се моля тези партии да помнят, че имат само една мисия – да приключат със Злото, да го изхвърлят от доскорошното му монополно право да се разпорежда със съдбините на България, да ипотекира нейното настояще и да капарира бъдещето ѝ.

Ние трябва да извършим нов Преход - от постпреходното статукво, от това блато, от това безпътие, от тази корумпирана бездна, към нормалността.

Дайте да станем поне мъничко следбойкоборисовска, нормална държава, пък после си мерете принципите, надцаквайте си убежденията, демонстрирайте си амбициите, пренареждайте си политическите пасианси!

Да отстраним патологията, пък после си борете вижданията как да възстановим болния и в момента а-ха да се гътне нелечимо обществен наш организъм.

Бъдете на нивото на предизвикателството.
Иначе…
Иначе…

Иначе да сте проклети или поне жалки и клети политикани, които отново излъгаха народа.
Народа, който от всичко най-обича да бъде лъган.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    88 30 Отговор
    На 11 май е извънредния конгрес на ГЕРБ.Там Тиквата ще гледа с отворена уста като бай Тошо на 10 ти ноември.И после неговите хора начело с Гешеф ще го осъдят и уморят за да не ги издаде.Историята винаги се повтаря.

    Коментиран от #39, #46

  • 2 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    37 11 Отговор
    Вярно е, че моя шеф има три заболявания деменция, биполярно разтройство и шизофрения но аз го обичам.

    Коментиран от #48

  • 3 дс задкулисник

    34 5 Отговор
    след нас и потоп
  • 4 Behemoth

    53 14 Отговор
    Няма да е лесно Борисуф е културен феномен вече ....един жип един толуп плямпащ безсмислици с гърлен и авторитетен глас.....пълно е с хиляди Борисовци....човека показа ,че може и така хахах....говедата няма да слязат от жиповити...
  • 5 народе ставай

    74 15 Отговор
    нападайте телевизиите , от една седмица са окопирани от герберастките подлоги , в момента по нова е тръбокрадеца харизанов

    Коментиран от #8, #15

  • 6 Софиянец

    23 15 Отговор
    Точно така мисля и се чувствам и аз. Затова трябва да има правителство но не служебно.

    Коментиран от #9

  • 7 Полк

    26 8 Отговор
    75% за февруари и март НЯМА ГИ. КРАДЦИ
  • 8 Последния Софиянец

    51 15 Отговор

    До коментар #5 от "народе ставай":

    Редят кабинет на Слави.Умират от страх от служебен кабинет на Радев.
  • 9 Последния Софиянец

    52 16 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянец":

    Парламентът е нелигитимен и не отразява волята на народа.Не искаме кабинет на задкулисието.Искаме служебен кабинет на Радев и нови честни избори.

    Коментиран от #14

  • 10 Кръчмар

    45 11 Отговор
    Сега всички играят играта "Прецакай другарчето" и чакат някой да се нахъндри с мандата и да му гледат сеира, защото и Херкулес да стане министър-председател не може да изрине авгивиевите обори сътворени от ГЕРБ и "ЛИЧНО ОТ ДРУГАРЯ БОРИСОВ"!
  • 11 Българка

    52 12 Отговор
    За да бъде отстранен Борисов от политическия и икономически живот на хората, той най-малко трябва да е в затвора. Но с това не е изкоренена борисовщината. Кукловодите от ДС, Доган, Пеевски също трябва да бъдат съдени и отстранени за разграбването и геноцида в затвора. Паралелно трябва демонтаж във всички държавни, общински структури, бордовете да бъдат отстранени по-малките "борисовчета". И това трябва да е първа стъпка, за да се разчисти мафията от терена за следващи избори. Разбира се паралелно с промяна на ИК, съдебна реформа, плана за устойчивост, който има краен срок до 30.04
  • 12 безпартиен

    35 6 Отговор
    Като сте решили да правите нов "преход" питахте ли "кадровиците"?Или нареждането идва от тях?Защо чак сега започнаха да се обаждат и дават мнение всички които си траеха?Мълчанието им започна още от времето когато ББ го назначиха за гл.секретар на МВР без нито ден оперативен стаж,без никаква компетентност,само с един мерак за власт!Защо си траехте когато журналисти го правеха "велик" дали чрез заплащане или заплахи но е факт!Никой не се усъмни в неговата компетентност дори когато "ги хващаше" а съдът ги пускаше!Никой не се и обади за "Мишо Бирата",за използване на гранатомет срещу лице с оръжие,та да стигнем до шкафчената с пачки и злато!Та от там тръгна "величието" на това лице световно неизвестно но с амбиции правилно проучени от "кадровиците"!Явно до сега това лице е изпълнявало дадената му линия на поведение по отношение на вътрешна и външна политика на страната ни и е нормално вече да омръзне и на водещите го и на населението на тази територия наречена България!Да се готви следващият "вожд"!А народа?На кого от тях му пука за него!!!
  • 13 Баничаров

    26 12 Отговор
    ГОСПОДИН БОРИСОВ ИЗПРАВИ СЕ И ИЗЧЕЗНИ ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА КАЧИСЕ НА ДЖИПА И ДИМ ДА ТЕ НИАМА.ХА ХА ХА МОИАТА МЕЧТА.ДАНО СЕ ЗБЪДНЕ.

    Коментиран от #33

  • 14 Пикаещия по дувари

    16 4 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Кокошките снасят ли още ?
  • 15 Ошанка

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "народе ставай":

    Ти окопант ли си ве ?
  • 16 Коко

    33 9 Отговор
    Браво. Точен коментар. Бих искал, даже задължително, наред с промяна на закона, ЦИК, съд и прокуратура, още в първата седмица на НС да обявят и гласуват МИНИМУМ 20 процента съкращения в държавна администрация, като начало. После още.
  • 17 др Разбойников

    17 2 Отговор
    Ако е пак овчи, т.е. мирен, няма смисъл.
  • 18 Мечти

    31 9 Отговор
    Не може да извършите нов преход със стари кадри.
    В момента на власт са маразмите на СДС в Парламента.
    А имам огромни съмнения, дано да не съм прав, че зад ИТН стоят чужди интереси.
    Партии, които можеха да променят нещо-бяха Възраждане-спечелили в чужбина, но с откраднати гласове в БГ.
    "Движение на Непартийните Кандидати" на Минчо Христов и други подобни на тях.

    Смях будят ВМРО-дискредитирана партия с влачене на баби по границата, патерици на ГЕРБ, далавери за милиони-огради и хотели, и българофоба Джамбазки, което говори за силно фалшифицирани избори.
  • 19 Непознат

    20 21 Отговор
    Националната сигурност е на това дередже от такива експерти като Николай Слатински. Такива като него петнят работата на служителите в ДАНС. Дори и след 10 години пак Борисов ще ви е виновен.

    Коментиран от #21, #28

  • 20 Матей

    8 7 Отговор
    Отпадането на герб от сцената е едва в началото,има и лоши варианти,да се изпадне в безвремие,компромисно безпринципно съглашателско управление,заради кокала.Да не се извършват коренни реформи и да се тъпче на едно място.Доста тарикати се изказват в тоя смисъл,да не се напрягат много,те нямат зор,могат да мотаят топката по терена до безкрайност и да скъсат нервите на публиката.Нямало нужда от нови избори,да,и така дават шанс на гербериата да си запази позициите и да премине тая тяхна криза.
  • 21 Познат

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Непознат":

    Кои служители, че не разбрах?

    Коментиран от #27

  • 22 ГОРСКИ

    21 9 Отговор
    Искам вожда ви да каже колко победи има във каратето, и как открадна черния колан!!!!От един лъжец и крадец какво да очакваш????

    Коментиран от #24

  • 23 Хихихихии.. хихихихии

    22 11 Отговор
    За...Слатински ДОНОСНИКА ОТ ДС/БКП
    Ли иде реч?!? Слугата и ПОД'ЛОГА на Иван Ц'ИГ'АН'И'НА КО'С'ТОВ?!?
    Хихихихии.....
    СДСарите Мулти Милионери???
    Хихихихии....
    ..ДОЖИВОТЕН БЕЗ ЗАМЯНА ЗА ВАС, БОК'ЛУЦИ....И ЕКАРИСАЖ
    Хихихихии...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 сара

    21 10 Отговор
    Нищо не е вечно и със сигурност това е краят на винету. Поне с достойнство да си отиде, обаче то не остана такова нещо в него.
  • 26 коко

    13 1 Отговор
    Залог, по-голям от живота - съвременен кавър.
  • 27 Непознат

    11 7 Отговор

    До коментар #21 от "Познат":

    Щом не си разбрал, то е излишно да ти се обяснява. Няма как да разбереш. Това е сложна материя за теб. Ти пръв ще поискаш завръщането на Бойко Борисов
  • 28 Колчо

    12 8 Отговор

    До коментар #19 от "Непознат":

    Браво! Това пернишко перекенде, което се мисли за голямата работа, същност е една проста шушумига и нищо друго! Какво ще прави като го няма Борисов, м? За кого ще пише и кого ще плюе?
  • 29 Петров

    14 5 Отговор
    Хората виждат кризата. Неясните ни успехи са изговорени само от Борисов във Facebook
  • 30 Мимч

    10 4 Отговор
    Абе нали уж смяната не боли,ама ха де, не искат да пускат кокала и тогава ще се наложи ,като моето куче да яде тоягата,та и те и тогава боли ,ама скимти и не пуска и не пуска......
  • 31 пройчо

    3 3 Отговор
    глупости...много лаф -малко индианец...да се наприказваме и наАнализираме?
  • 32 Пенсионер

    14 7 Отговор
    Мутрата от Банкя е позор за нацията и трябва да бъде съден за геноцида и страданията на българите от неговата десегодишна еднолична власт

    Коментиран от #34

  • 33 Tralala

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Баничаров":

    научи се да пишеш грамотно и тогава се прави на умен, селско задръстен
  • 34 Непознат

    11 18 Отговор

    До коментар #32 от "Пенсионер":

    Защо не говориш за 45 години геноцид на БКП.. Бойко Борисов строи църкви и манастири, а кой взриви "Света Неделя" и унищожи цвета на нацията през 1944 година. Чети историята и не я забравяй.
  • 35 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    10 8 Отговор
    Чао, Мутро, няма да плача за теб...
  • 36 Въх ,пак от ДС

    14 1 Отговор
    Завършил в Харков, Украйна тогава в СССР и после в СДС!
    Ай ко стана?!!
  • 37 Кой68

    12 3 Отговор
    Какво ново ще започне с тия "нови" лица !!
    Какъв "нов" преход !!
    Че то досега нищо нямаше и така от 1989г до днес ..
    Сега започва рев@нша на неуспелите и деградирали "нови" лица ...
    Само една п@ртия отново ще е в играта която вече 30 години го прави кога явно,а кога тайно ..
  • 38 обикновенмутра

    13 2 Отговор
    Нека ви открехна малко.Мутрите,онези известни дебеловрати напомпани субекти не са толкова силни и смели,че да им се плашите.Използват силови методи,за да ви създават страх в главите,но ако се съберете 10 смелчаци въоръжени и безмилостни владеещи кютека всичко ще свърши за нула време.Известно време работех за тях,но не съм лош човек просто имах нужда от работа и владеех това онова.едно приятелче държеше малък бизнес и ми каза че го рекетирали.Отидох в заведението и видях кмет на община с още двама и две ченгета на витрината да получават пари от него.После му казах,приятелю от тези мутри аз не мога да те спася.Вероятно не знаете,че качулките ни използваха за чучела при техните тренировки.Бяхме 2 коли на Боровец 10 мутряга по над 120 кг.Влиза един кинта и двайсе и вика,абе нешасници,кой си паркира скапаното БМВ на моето място м..а му да е..Всички скочиха и тръгнаха след тоя аз бях последен.На врата бях сграбчен от ляво и дясно от ръце като кранове и 5 минути не съм падал на земята от шутове и тупаници.Около мен само удари охкания и ревове.На гърба си получих дупка от дулото на пушка помпа после цял месец в Пирогов съм пикаел кръв.Така напуснах тази работа.Разбрах,че нещо сме били съгрешили ама какво?та мутрите са лесни,който държи власта сържи МВР и качулките за един ден ще прочистят всичко цялата държава
  • 39 Би било

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    добре да е така,но има едно НО !!! Да не забравяме,че Борисов се е учил от Живков,а учителите почти винаги са по-добри от учителя си, Дано да греша
  • 40 Някой

    6 8 Отговор
    До една година отново Бойко министър -председател.Колкото и да не ви се иска .

    Коментиран от #43

  • 41 Дедо

    6 2 Отговор
    Николайчо, каквито и умозключения да ни внушаваш, Борисов ще бъде свален от тези които го сложиха - ЕС и ЕНП
  • 42 Споко Брат

    9 2 Отговор
    Господин Бойко от седмица говори само за омразата, а не разбира че ние всички го обичаме безкрайно, както и експертите Севда ТБП, Крадлев, Кюфте Изтребител, ПКП-т,о Пенда, Джамбаз Пиянски, Цецо Апартамента , Цеца Президента и т.н. ...То от толкова любов където ще го залее не знаем до къде ще се извиси тоя левент?!
  • 43 Винету

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "Някой":

    Во истина Воскресе!!!
    Събудил се и не могъл да повярва на очите си!!!
    Избрали го индианците за Министър-председател на Факултето.
  • 44 Любител

    4 0 Отговор
    Отивам да си купя шапка за да я сваля на Слатински.
  • 45 Сър Пичук

    4 2 Отговор
    Ние не сме извършили преход, а нещо средно между Перестройка и преход.
    Тези, които управляваха преди, управляват и днес, но с други методи. Направиха си партии, завзеха икономиката и си правят каквото си искат.
    Така, че не ни трябва нов преход, а истински преход.
  • 46 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Само до тогава тир да го не срещне!?

    Коментиран от #61

  • 47 ПСФ

    3 1 Отговор
    Бившия Бразилски президент Луис Игнасио Лула да Силва е звършил само първи клас в училище, но е извел Бразилия до осмата микономика в света, като е подсигурил условията, нужни на държавата за да печели повече. У нас на тая тема няма друг, който да е повече в час от Бойко, защото се е учил и от Царя и от Тодор Живков.
  • 48 д р фройд

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    Има и органично налудно разстройство,когато кмета на Симитли го налупил с лопата по главата,понеже не му пуснал.Оттогава припада малко от време на време,но то не вреди никому!
  • 49 Гост плюс

    5 1 Отговор
    Като Ви чета и разбирам, че българите, за съжаление, са масово съвсем психясали. Ми хайде, защото подозираме, че Б.Б. няма да се махне от политиката - да го изкормим. А бре, неразумни юроди, ми съберете доказателства и го тикнете в дранголника като знаете, че е престъпник - така ще го лишите и от политика. А бре юроди неразумни, и как си въобразявате сега, че с толкова хиени, ястреби и пищман политици в НС, БГ ще всеме та да дръпне напред? Брей, че побеснял и откачен народ = държавата наистина си отива!

    Коментиран от #52, #54

  • 50 англичанин

    3 1 Отговор
    Вчера се връщам от Г-я. България за учудване си е добре за ужас на хейтърите и д**илите. Ш-я също се тресе от протести против ковидистерията. Завиждат на България и за това злобеят. Българите - да не ви пука от истериците !

    Коментиран от #51

  • 51 Гербер

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "англичанин":

    Вярно е. че сме добре и това е така защото Б. Борисов беше на власт досега
  • 52 Реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Гост плюс":

    Ще осъдят Борисов колкото осъдиха и Т. Живков - няма за какво. Просто всички други политици ги е много яд, че не можаха да видят власт заради Б.Б. повече от 10 години.
  • 53 Ляв плюс

    3 0 Отговор
    "Все едно Тодор Живков да стане и да остане почетен председател на Държавния съвет" - че да не би пък да не е заслужил, умник? Всички политици след него не можаха да му се хванат и на малкото пръсче ако се сравнява кой-какво е направил за БГ.
  • 54 Сър Пичук

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Гост плюс":

    Няма реални доказателства срещу ББ и всичко пуснато бяха най-обикновени милиционерски компромати. Всичко е да го махнат, за да дойдат други като него.
    Колкото до узурпирането на властта това е напълно законно и Конституцията и законите го позволяват. Никой обаче не иска да ги пипне, защото това устройва всички и всеки се възползва (или очаква да се възползва) от това.
  • 55 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    АКО СИ СЛЕДИЛ ВНИМАТЕЛНО , КАКАТА НА Б.Б. , БЕШЕ КАЗАЛА , ЧЕ МОМЧЕТО Б.Б. Е НАИВНО .
    СЛЕДВА , ЧЕ НАИВНО СЕ Е ДОВЕРЯВАЛ НА КАПАЦИТЕТИ , КАК ТОЧНО ДА УПРАВЛЯВА .И ДРУГ НАЧИН НЯМАШЕ . НЕ Е ИМАЛ ОПИТ , А И В ДЪРЖАВАТА НЯМАШЕ ТАКИВА , КОИТО ДА ЗНАЯТ , КАК ТОЧНО ВСИЧКО ДА СЕ ПРОМЕНИ .
    ПРОБА ,ГРЕШКА 30 ГОДИНИ . В МОМЕНТА , НЯМА ДРУГ ПОЛИТИК ОТ КАПАЦИТЕТА НА БОРИСОВ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА РАЗМАЖЕ СТАТУКВОТО .
    СТИГА ДА ПОИСКА .
    АЗ ЗАЛАГАМ НА ЕГОТО МУ .
    СИЛНО Е , ВСЕПОГЛЪЩАЩО Е . ЩЕ ИСКА ДА БЛЕСНЕ КАТО РАЖДАНЕТО НА СВРЪХ НОВА .
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Не ме трийте ве

    0 1 Отговор
    Трябва да се върне Наро дният съд. Държавните изменници да минат през него и след това на еш афода. Затова трябва да се върне и смъртното наказание. И който каквото си е заслужил. За назидание на следващите.
  • 58 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Руcкaтa мурзилкa cлaтинCКИ ce рaзквичa. Oбрaзoвaниe: Виcшe oбрaзoвaниe - мeхaникa - Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, Фaкултeт пo мaтeмaтикa и мeхaникa, 1975-1979 г. Дoктoр пo мaтeмaтикa (Кaндидaт нa мaтeмaтичecкитe нaуки), Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, 1982-1986 г., Мeхaникa нa нeпрeкъcнaтитe cрeди, диceртaция "Някoи виcкoзнoплacтичecки тeчeния нa нaмaгнитвaщитe ce cрeди", И ИЗВEДНЪЖ .... Дoцeнт пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2002 г. Прoфecoр пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2012 г. ..............................................Aмa рaзбирa ce, чe нe e МУРЗИЛКA!!!
    Руcия нямa нуждa дa ни бoмбaрдирa, дocтaтъчнo e дa aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa... Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух....
  • 59 Петров

    0 1 Отговор
    Тикви, вие вече не сте никои.
    Още ли ви е трудно да го разберете ?
  • 60 Реалист

    0 0 Отговор
    Слатински, завършил Харков, по времето на СССР, съветник на Първанов(дето ни зароби с реакторите, има хотел в Сапаревяла Баня). Четете му глупостите, на това агентче.
  • 61 Гогата

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "факт":

    В ЕС ли караш? Искаш ли да спреш да капаш там, кюспе
  • 62 От последния

    0 0 Отговор
    гащите ни се съдраха нацяло! След този вероятно ще останем дибидюс без гащи!