Last news in Fakti

15 Януари, 2013 12:19 7 410 42

Соломон Бали: Провеждането на Луков марш е срам

  • луков марш
Соломон Бали: Провеждането на Луков марш е срам - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В последните няколко години стана практика главните улици на София да се предоставят за провеждане на шествия на десни екстремистки и на нацистки организации – като БНС, Кръв и чест, Национална съпротива, БНРП и други. Проявите на тези формални и неформални организации нерядко завършват с актове на вандализъм и насилие.

Това се отбелязва се казва в писмо на Соломон Бали, президент на Софийска ложа „Кармел" 3355 на Б`ней Б`рит до кмета на София Йорданка Фандъкова относно провеждането на Луков марш.

Фактът, че тези шествия, на които се демонстрират нацистка символика, прави се пропаганда срещу установения обществен строй и се разпалва расова, етническа и религиозна ненавист, се провеждат с разрешение от общинските и държавни власти води до разпространяването на пропагандираните идеи. Смятаме, че подобна практика е не само в разрез с Конституцията и законите на Република България, но и е срам за столицата на една демократична държава, член на Европейския съюз и НАТО.

За нас е неприемливо стените на сградите в родния ни град да са рекламни пана на неонацизъм и омраза. Още по-неприемливо би било рамките на един месец по улиците на целия център на столицата ни да се отбелязва тържествено паметта на един прононсиран нацист и антисемит и в същото време да се отбелязват 70 години от героичните и успешни усилия на българската общественост да спрат депортацията на евреите от Старите предели в лагерите на смъртта.

Неонацисткият характер на шествието в памет на ген. Христо Луков, сме доказвали нееднократно с документи пред Вашата администрация. Тези наши оценки се споделят от голям брой организации, медии и посолства.

Във връзка с това настояваме да приложите правомощията си и да не разрешавате провеждането на поредното траурно шествие в памет на водача на нацистката организация СБНЛ – ген. Христо Луков предвидено за 16.02.2012.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаана

    0 2 Отговор
    нацистки течения и пропаганди не водят до нищо добро за никого. Резултатите са пагубни за всички участници. Много от хората, които отиват и поддържат подобни движения в действителност незнаят какво правят.
  • 2 Анти НЕО

    0 1 Отговор
    Много си прав, НО нали и неонацистите, освен че са измет имат и едно много важно за политиците качество - електорат са. Затова политици и управници се спотайват и допускат изявите им.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 муспи

    2 0 Отговор
    Ние смятаме че е недопустимо в нашата страна да съществуват Ложи и то със секретни кодове около името си, официаално изповядващи сатанизъм. Също така е недопустимо евреи да провеждат геноцид над българския народ, като за целта са му направили еврейски правителства, парламенти - все без нито един българин, и без право на армия. Смятаме че България в момента е най безправната еврейска колония, с избити за 20 години 1/3 от българите. Проклинаме евреите пред Бога, този Бог с който воюва дявола яхве.
  • 5 тито

    0 0 Отговор
    В моят дом--в мойта Родина НИКОЙ не може да ми дава оценки---още повече да ме клеймосва ........срам било.......безочлив и самонадеян л.....р Ще дойде и нащо време--ВРЕМЕТО НА РОДОЛЮБЦИТЕ!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лелеееее

    0 0 Отговор
    Лелеееее тоя ще ми говори за срам!?!?!???? А вас не ви ли е срам --избивате невинни деца - организирате войни навсякаде по света--диктувате на милярди хора как да живеят--безобразно алчни корпорации---маниполирате всички по света....и т.н. ВАС НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ НАГЛ.....ЦООО????? Ти ще ми даваш оценка.....

    Коментиран от #20

  • 8 соти

    0 0 Отговор
    Я по кротко Соломончо!!! Колкото повече са ви изявите в медиите толкова повече хората по-цял свят ви ненавиждат и мразят А това до нищо хубаво няма да доведе.....Омразата се разпостранява по-бьрзо и от чумата така че си трайте и не се мислете за богове--иначе ще заработи най правилният принцип----ПРИНЦИПА НА ЛОПАТАТА....
  • 9 nogopechen

    0 0 Отговор
    Тези полухора са най-големите нацисти.От близо един век нещата по света се случват по техен сценарий.Дори евреите умрели 30-45 г. са били нарочно похарчени.
  • 10 mkj

    0 0 Отговор
    тия са най-големите неблагодарници - еврейски номера - като не му харесва патриотът хр.луков да се измита еврейският задник в израел - те да не са най-хубавите - 60 и кусур години мачкат палестинците - лихвари и измамници - на лихвити -лихви вземат - но който българия не му е приятна да се измита той ще казва как да почитаме нашите герои - еврейдуду !
  • 11 Cronos

    0 0 Отговор
    Господин Бали, да посочи конкретни "актове на вандализъм и насилие" след Луковмарш или друга официална проява/митинг/шествие на БНС или другите споменати организации....иначе си плаче за завеждане иск за клевета!!!
  • 12 абв

    0 0 Отговор
    Еврейска м..ша,колко са нагли и как обичат да се правят на жертви.
  • 13 Радина

    0 0 Отговор
    От кога мнението на някъв чужденец е от значение???? И то най-вече еврейн! Не можете да спрете Луков марш!!!!
  • 14 Данаил

    0 0 Отговор
    Лъже, ама яко лъже. Ако имаше такова нещо в миналите шествия, властите щяха да ги прекратят НА МИГА !! Миналата година си играехме на криеница с полицаите, все едно бяхме престъпници ! Не сме, ама ни изкарват, защото на ционистите така им изнасяло !
  • 15 Луцифер

    0 0 Отговор
    Срам е ,че не ви натоварихме на влаковете на времето ,та сега ни докарахте до изчезване.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Оплювания

    0 0 Отговор
    Соломон Бали, президент на Софийска ложа „Кармел" 3355 на Б`ней Б`рит - Чифут ....Яд ме е че Хитлер също е бил чифут и че 33-та година вместо да започва плана за преселение на евреите в Палестина не ги е избил,но за сметка на това евреите пропагандират че били избите 6.млн.,но дефакто са не повече от 300 000 от които не всички са били евреи,а просто полит.затворници!!!(потвърдено ми е преди години от участник от ВСВ).
    Хенри Форд е написал книгата "Интернационалните евреи" точно заради такива !!!

  • 19 Баща ви

    0 0 Отговор
    А масонството не е ли забранено бе ционист?!?!!?!?!?!??!!
    Палете джапанките към Израел и дим да ви няма!
    И за сведение конституцията забранява партии и организации които имат ант-Български характер.....масонските ложи са такива!! Нека кметицата ни да вземе мерки!!!!!
  • 20 Анти Нео

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Лелеееее":

    неграмотник с промит мозък. Всички писали по-долу сте за затвора за злобна пропаганда. Така стават войните и гинат людете.
    Не обичам евреите, не обичам циганите, не обичам гърците и румънците, но това не е повод да искам да ги избия.
    Защо не си напънете мозъците да измислите начин да ги победите и отстраните с мозък, с икономика, а все се хващате за оръжието, макар че повечето сте по.ерковци, дето ще напълните гащите само като ви замирише на кръв и барут.
  • 21 do Анти Нео

    0 0 Отговор
    Анти Нео Лелееее никъде не е написал че трябва да бъдат избити евреите!!!!! И какво е злобна пропаганда за теб???? Истината ли????

    Не знам ние дали сме за затвора но такива като теб са за Психиатрията!!!!!

    Малко цитати от Талмуд преведени на Български от Евреин!!!!


    Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.
    Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.
    Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.
    Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина.
    Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
    Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
    Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.
    Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.
    Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.
    Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.
    Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.
    Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.
    Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.
    Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.
    Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.
    Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.
    Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.
    Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.
    Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.
    Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.
    Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.
    Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.
    Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.
    Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
    Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.
  • 22 не на лъжите ви

    0 0 Отговор
    "Проявите на тези формални и неформални организации нерядко завършват с актове на вандализъм и насилие." Единствения, повтарям единствения път, когато след подобни шествия е имало такива актове, е преди две години, след луков марш група анархисти причакват и пребиват младеж участвал в шествието.
  • 23 о боже

    0 0 Отговор
    не мога да повярвам какви са тия пълни измищльотини кога тотва шествие е завършвало със репресии и ексцесии или каквито и да било размирици? кога на това шествие някой е нсил някакви свастики по дрехите си под формата на нашивки знаете ли че идват хора от чужбина да сведът глава пред повдига на Луков, а вие се опитвате да го забраните вие сте по зле и от циганите те поне си нямат родина..... вие имате но я отричате.
  • 24 реалист

    0 0 Отговор
    Ето част от евреите навредили на България и Българският народ!


    Джакомо Ди Гаета - италиански евреин, личен лекар и съветник на султан Мехмед ІІ. Посъветвал султана при
    щурма на Константинопол да се използва артилерия.


    Павел Йосиф Шафарик (1815 - 1876) и Александър Феодорович Гилфердинг (1831 - 1872) - двама от многото
    чужди агенти сложили ръка на малкото останали след османското нашествие средновековни ръкописи в
    България и в Атон.


    Челеби Нафталион - далечен роднина на султан Баязид, споменат при кланетата в Търново - 1393 год.


    Раби Меир Алеви - довел и заселил във Видин и Никопол изгонени евреи от Лудвиг Богатия, херцог на Ландсхут
    (Бавария) през 1470 год.


    Исак Абраванел - довел и заселил около 300000 изгонени евреи - сефаради по покана на султан Баязид ІІ след
    1492 год., като 90000 от тях се заселват в големите градове на Османската империя.


    Шломо Ашкенази - турски посланник във Венеция


    Йосеф Наси - от банкерското семейство Мендес, действащо в Португалия и Испания, станал финансов съветник
    на султан Сюлейман І (1520 - 1566), а след неговата смърт служил при сина му Селим ІІ. Наси по това време
    е считан за глава на световното еврейство с огромни връзки и влияние.


    Х. Биджарано - главен равин на турското еврейство в началото на деветнадесети век, далечен роднина на
    Санто Биджарано баща на Лидия Сантова Шулева.


    Доктор Соломон - бил на почит при Мехмед паша. Той и неговия брат Паулус имали право да търгуват из цяла
    Турция хиляди гулдени без мито.


    Хайредин Барбароса - един от великите адмирали на Баязид ІІ построил големия османски флот от
    галери в 1533 год.


    братя Коен - подкрепят Осман Пазвантооглу, който в 1794 год. превзел Видин и се обявил за независим
    владетел и в резултат евреите станали господари на положението и грабели и убивали българите в града.


    Бохор Леви - един от евреите влизащи в състава на съда осъдил Левски на смърт.


    Хенри Елиът - англииски посланник в Цариград, Посъветвал турските власти да потушат Априлското въстание
    "без да подбират средства".


    Биконсфилд Дизраели - масон и агент на Синедриона, най-големият враг на България, отявлен българофоб и
    мизантроп. Предприемал всякакви ходове и машинации, за да прикрие турските зверства през 1876 год.
    Той е един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска България".


    Шнайдер ефенди - австрийски евреин, син на Шнайдера - секретар на турското генерално посолство във Виена.
    Шнайдер ефенди е назначен да следи комитетите от революционните организации на поробените народи.


    Янкел Юровский - един от палачите на руския цар Николай ІІ.


    Янкел Свредлов - евреин терорист назначен от Ленин да разследва привидно убийците на цар Николай ІІ.


    Карл Маркс (Мордохай Леви) и фридрих Енгелс - по време на войната (1877 - 1878) застават на страната на
    Турция. За тези "титани на човеколюбието" избиването на раята в Османската империя е незначителна
    подробност в сравнение с "безчовечната" експлоатация на пролетариата.


    Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш) - предводител на войската извършила кланетата в Стара Загора през
    Руско-турската война.


    Даниш - евреин - търговец отказал да скрие в къщата си българи бегълци от турския ятаган по време на
    старозагорските кланета. Преди това е криел в дома си най-свирепите турци докато руснаците идвали.



    рода на Бонджуковци - евреи, особено активни в предателствата на българи по време на старозагорското клане - 1877 год.


    Йосиф Фридман - особено активен шпионин на Турция по време на Освободителната война.


    барон Мориц Рахамим Хирш, барон Лайънел дьо Ротшилд, барон Густав фон Ротшилд и американски еврейски общества ("Бнай Брит") - много щедри дарители на български евреи пристъпили към организирането на подмолни политически кръгове след подписването на Санстефанския договор.


    Гавриел Алмозино Аврамов - старши равин и масон 33-та степен участвал в българското учредително събрание дало пълни граждански и политически права на евреите в България след освобождението.


    Мария Антоанета фон Кохари - дъщеря на Франц Йосиф принц Кохари - покатоличен унгарски евреин, който си купува благородническата титла с пари - един от най-богатите хора в Европа. Тя е баба на Фердинанд Сакскобургготски.


    Ернест Благочестивия - родоначалник на Сакс-Кобург и Гота.


    Адам Вайшоп - главен идеолог на масоните илюминати, контролирани и финансирани от Синедриона чрез банкерите Ротшилд, обхванали като язва цяла Европа. Укривал се в родовото имение на Кобургите - замъкаКобург в гр. Кобург.


    Моше (Мошоначи) Шмуел Таджер (1832 - 1913) - съдия в общински съд в Османската империя. Един от виновниците за присъдите и убииствата на 328 българи патриоти от Одринска Тракия.


    Якир (Пресиадо) Ицхак Бакиш (1828 - 1910) - ционист, председател на религиозния съд и хазан в Османската империя, назначен за главен равин на България (1886 год.). Друг от виновниците за присъдите и убииствата на 328 българи патриоти от Одринска Тракия.


    Хаим Фархи, д-р Ешуа Калев, Нисим Аруети, Буко Джераси, Елиезер Коен, Менахем Хаимов, Буко Леви, Леон Аврам,Ашер Беняминов, Моше Бохор - първи членове на новооснованото дружество "Цион" в София. В по голямата си част са търговци и капиталисти. Свързани с международните ционистки организации, финансирани от виенския банкер барон Мориц Рахалим Хирш, банкерите Родшилд, английския банкер Бишовсхейм, германският евреин Ернест Касел, както и други банкери от Англия и САЩ включително и Биконсфилд Дизраели.


    Моис Коен - активен борец на социалистическото движение в България. Приближен сътрудник и ученик на Димитър Благоев.



    Александър Лазаревич Гелфанд - Парвус (д-р Хелфанд Израел) - известен немско-руски социалист от еврейски
    произход. Зловещата фигура на Парвус се появява навсякъде, където има заговори, крупни финансови
    престъпления и далавери и най-вече при избиването на милиони хора (войни, революции и целенасочен геноцид).

    Първоначално той е банкер в Одеса (1905г.) След това в Германия и Швейцария управлява капиталите на 4
    еврейски банки. Парвус е връзката между масоните, еврейските тайни организации и еврейските банкери,
    от една страна, и болшевишкото еврейско правителство на Ленин (Бланк) в Русия след 1917 год. Той е духовният
    наставник на Ленин, Троцки, Сталин, Апфелбаум, Свердлов, Каганович и други болшевико-еврейски "величия".

    Парвус е един от организаторите на революциите в Русия през 1905 и 1917 год., когато зад него стоят
    финансовите кръгове на Синедриона - Ротшилд, Яков Шиф, Вартбург, Морган, Рокфелер, Исак Селигман и други.

    По време на Балканската война същият оказва голяма помощ на Турция, като осигурява доставките на оръжие за
    нейната армия и използва еврейската диаспора за получаване на разузнавателна информация (шпионаж).

    Парвус е човекът, който с помоща на барон Хирш и евреите в Османската империя прехвърля в Швейцария и
    Германия огромни капитали, получени от награбените богатства след провеждане на българския и арменския

    Геноцид и Холокост (1913 - 1915). Само ограбеното от българите в Източна Тракия и Мала Азия към днешна
    дата се оценява на 11 милиарда долара! С част от тези капитали, по-късно през 1917 год. евреите финансират
    Октомврийската революция в Русия и чрез Парвус си ги прибират обратно "с лихвите"!...


    Талаат паша, Енвер паша, Бехадин Шакир, Джавит бей, Джемал и Тизам - балкански евреи, членуващи в
    еврейско-мюсюлманска секта съставители на младотурския комитет "Единство и прогрес" - едни от виновниците
    за българския и арменския Геноцид (1913 - 1915).


    д-р Назъм, д-р Бехедин Шакир и Митхад Шукру - "Комитетът на тримата" (триумвират координиращ кланетата
    над българи и арменци чрез "Тешкилати Махсус" - специални "шпиц команди", съставени от освободени от
    затвора 12000 подбрани свирепи криминални престъпници - убийци).


    Блументал и Алкалай - масони. Главни действащи лица в интригите и задкулисните заговори насочени срещу
    България и българския народ - получили неограничени пълномощия от всички балкански юдейски тайни общества.



    Енвер паша - най-големия палач на тракийските българи. Погубените българи-християни от него и отряда му
    нямат брой!


    Манол Розентал и Давид Толедо - правели всичко възможно да прикриват следите от престъпленията на
    еврейската мафия в Одринско (1915 год.).


    Йосиф Фаденхехт - изключително активен в Народното събрание със своята подривна дейност непосредствено
    преди събитията от 1913 год.



    Д-р Наим Исаков, Марко Фридман, Моис Коен и Йосиф Хербст - евреи комунисти подготвили Септемврийското
    въстание от 1923 год., чиято цел била въоражено сваляне на властта и провеждане на революция, подобна на
    тази в Русия от 1917 год. и дирижирана от там.


    Хаим Пизанти, Аврам Яков, Хенрих Хершкович, Соломон Молхов, Сами Коен, Давид Шабатов Деларея, Моис
    Бохор Аслан, Мойсей Лазаров, Витали Шекерджийски, Михаил Васерман, Майер и Исак Леонови - участници в подготовката на Септемврийското въстание, които са от самото ръководство на Българската комунистическа партия.


    Антон Прудкин - участник в атентата в църквата Св. Неделя през 1925 год.


    Виолета Бохор Якова (Иванка) и Менахем Леон Папо (Мико Папо) - преките убийци на Генерал Христо Луков
    евреи от бойната група на БКП в София. Водач на Българските национални легиони и бивш министър на
    войната (1935 - 1938 год.)


    Анджело Куюмджиев - евреин, масон, банкер, бивш полковник от военното разузнаване на САЩ, сътрудник на
    ЦРУ, резидент и шпионин, от 1940 год. живее във Франция, вербувал е през 1956 - 1958 год. известния шпионин
    Иван - Асен Георгиев (осъден на смърт чрез разстрел през 1964 год, в София).


    Франклин Делано Рузвелт (Розенфелд) и Уинстън Чърчил - дали заповед за бомбардирането на София през
    Втората световна война. По това време в София нямало никакви военни обекти, но целта била друга да се избива
    цивилното християнско население.



    Царица Сара - покръстила се и приела името Теодора. Еврейката Сара е дъщеря на венециански банкер и майка на последния български средновековен владетел Иван Шишман (1371-1396). Жена е на цар Иван Александър (1331-1371).
  • 25 мише

    0 0 Отговор
    Убйи чифута...той те предаде на Османлъиите 1396 ...Убйи чифута той тепродаде на ходжите 1470 в Родопите ,по Чипровци в 1750 и още много места,Убйи чифута той те продаде в 1876-77-78 на Османлййте в Батак ,Перущица иоще много места по Българско...Убйи чифута той те продаде на Сърбите през 1885-86 11912-13-14-15 -16-17 18-19години и пак в 1944 на съветските чифути за 65 години ....Убйи чифута той те продава до ден днешен Симеон сакс кобурга,Паси,Биджерано,Пирински,Божков/Бакиш/ Левон Хампарцунян,е така на татък ...
  • 26 alfa

    0 0 Отговор
    Най-големия убиец в света е ЙОСИФ Сталин, грузински евреин

    Вадим Ерликман дава цифрата от около 9 милиона, от които 1,5 млн. екзекутирани, 5 млн. загинали в ГУЛАГ, 1,7 млн. загинали при депортации и 1 млн. избити немски военнопленници
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Г. Д.

    0 0 Отговор
    Боже пази България от такива дето само дават акъл , а себе си не виждат !
  • 29 Константин Дичев

    0 0 Отговор
    Ционистите г-н Бали са най опасните фашисти..... Та вие ционистите разпалвате войни и омраза към всички останали нации..... Вие подхранвате фашизма с вашия ционизъм. Спрете геноцида над България който вече 23 години провеждате и тези фашистки организации сами ще измрат.
  • 30 Oto Skorceny

    0 0 Отговор
    Ей ш...н чифутин,бегай си в обетованата земя,да ревеш на дуваря на рева !
  • 31 захари

    0 0 Отговор
    http://balkanec.blog.bg/history/2012/07/15/ritualnite-evreiski-ubiistva-v-bylgariia-spesteni-istini-za-.979428
  • 32 valiugera

    0 0 Отговор
    Ае тоз да мре.
  • 33 Жоро Пехливанов

    0 0 Отговор
    Леле-мале, колко много и смели коментари! И всичките - анонимни. Очевидно е кой се страхува от своите мисли, та не смее да се подпише под тях. Жалка история сте, форумци, жалка...
    А че Христо Луков е изверг и фашист - това е ясно и си личи и по лозунгите и дрехите, които носят мирно митингуващите от т.нар. Луков марш.
    Но човек може да се попита къде ли са хората от "Факти.бг", които твърдят, че "не толерират обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани." :-(
  • 34 Роза Люксембург

    0 0 Отговор
    На антисемитите им се изля цялата жлъчка по този форум.
  • 35 Ръбат

    0 0 Отговор
    Всички, които пишат против евреите , ще горят в ада!! Мислете за душите си!!Това е народът на Б-Г!! Имайте страх от него!
  • 36 Венцислав Михайлов

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Anti-antifa":

    Коментарът е изтрит, защото нарушава условията на форума.
    Проповядва античовешка идеология.
  • 37 Венцислав Михайлов

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "kirilov":

    Коментарът е изтрит, защото нарушава условията на форума.
    Проповядва античовешка идеология. Възхвалата не действията на Хитлер не се толерират.
  • 38 Венцислав Михайлов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "муспи":

    Коментарът е изтрит, защото нарушава условията на форума.
    Проповядва античовешка идеология.
  • 39 Венцислав Михайлов

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Мистър НС":

    Коментарът е изтрит, защото нарушава условията на форума.
    Проповядва античовешка идеология.
  • 40 Венцислав Михайлов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хрисимир Йоцов":

    Коментарът е изтрит, защото нарушава условията на форума.
    Проповядва античовешка идеология.
  • 41 гост

    0 0 Отговор
    ама тоя по джин да не е от тея бейове бали , дето тука са наместници . може и потурчени евреи да са били. ама то при тях все тая ...абе много ме е срам от такива като него...
    само техния интерес си гледат...на която и територия да попаднат
  • 42 неевреин

    0 0 Отговор
    или по после потомък на този
    Ицхак Давичон Бали - масон, русенски еврейски деец, член на масонската ложа „Братство” и на еврейската русенска ложа „Зигмунд Бергел”, учител („промиване на мозъци”).