Last news in Fakti

18 Февруари, 2012 10:17 3 651 19

ХоРа срещу Луков марш

  • луков марш

В столицата ни за пореден път и с официално разрешение от Столична община ще се проведе неонацисткият Луков марш, се заявява в отворено писмо на гражданските организации Независимо от възраженията от страна на ХоРа (ХОра срещу РАсизма), ЕНАР, Солидарна България, БХК и други.

"Въпреки заявката на София да стане Европейска столица през 2019 г., днес окончателно стана ясно, че в София вече традиционният Луков марш се провежда или с открита подкрепа от властите (например, присъствието на държавен военен духов оркестър на поне две от шествията), или с пренебрежително свиване на рамене: "няма какво да направим". Единствената критика идва от гражданските организации, но за съжаление мнозинството граждани се преструва, че не забелязва проблема с маршируващите фашизирани лумпени.

На 15 февруари единият от организаторите, Пламен Димитров (от Български Национален Съюз), си позволи най-нахално да заплаши българската полиция със скинарски безредици, ако шествието се забрани. Обществото ни още преживява травмата от нацистките безредици, провокирани от трагедията в Катуница. Нима ще оставим шепа лумпени да се налагат с агресивната си идеология на всички?! Освен заплахите, Пламен Димитров отбеляза, че за разлика от маршируващите нацисти, противниците на нео-нацизма в България не могат да съберат и 30 човека. Но острото осъждане на марша и множеството протестни писма сочат към обратното. Присъствието на някаква минимална критична маса от поддръжници на Луков марш не го прави по-малко нео нацистки. Така както и подкрепата и затварянето на очи от голяма част на германския народ, не оправдава извършените от Хитлер престъпления. Въпросът е кога ние, гражданите, ще излезем на улицата в такива моменти, когато въпреки справедливите ни искания за забрана, нео нацистите са оставени свободно да проведат своето шествие в центъра на нашата столица?!

В отговор на натиска за спиране на шествието, Ангел Джамбазки, в ролята си на говорител на Луков марш, произведе едно нелепо твърдение, че генерал Луков не е свързан с идеологията на националсоциализма и фашизма. Всъщност генерал Луков е поддържал тесни връзки с Третия Райх, а СНБЛ открито са изповядвали идеалите на нацистка Германия. Достатъчно исторически извори съществуват в подкрепа на последното твърдение. Агресивните действия на Ангел Джамбазки, които са широко документирани (например, по време на ЛГБТ шествията в София, както и откритите му призиви за насилие по време на събитията около Катуница, за сриване на ромски квартали и прочие) трябва още по-ясно да говорят за откритите нео - нацистки и расистки подбуди на организаторите и участниците в Луков марш. В днешно време малко публични личности ще заявят открито "Аз съм нео - нацист". За да се защитим, трябва да се научим да разпознаваме нео - нацизма. Надсловът на конференцията, която съпътства като събитие марша, "Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите", звучи общо и неутрално, но обявената на страницата на организаторите тематика недвусмислено сочи друго – основен фокус на конференцията е "положението в Европа и белия свят, с акцент върху национализма като единствено спасително решение за европейската цивилизация и бялата раса като цяло".

Фашизираните убеждения на организаторите са очевидни, а дълбоко притеснителен е фактът, че Луков марш е метастазирал на ниво местна власт - Ангел Джамбазки от националистическата формация ВМРО е общински съветник в Столична община. Дали този факт има някаква връзка с многогодишното и днешното толериране на Луков Марш от страна на общината!? Луков Марш ще се проведе за девета поредна година, въпреки че законовата рамка е съвършено ясна: не може да се разпространяват нацистки идеи, символи и пропаганда на публични места. (чл. 12, ал. 2, т. 4 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и по чл. 162, ал. 1* и ал. 3** от Наказателния кодекс).

Организаторите на Луков марш обичат да казват, че те не са нео-нацисти, а съвсем безобидни "патриоти". Обаче не знаем ли всички в какво се изразява на практика идеологията на "родолюбците" с факлите? Последното нейно материализиране стана на 14.02.2012, когато нашият съгражданин, поет и журналист, Христо Христов, бе жестоко пребит пред дома си от група агресивни скинари с нацистки убеждения. Нападенията и побоищата над роми, ЛГБТ и леви активисти, чужденци и др. от страна на скинари са ежедневие, срещу което сме протестирали неведнъж. Ако не заявим ясно позицията си срещу всякакви проявления на нацизъм и фашизъм в страната ни, ние се превръщаме в тихи съучастници на грозните им престъпления.

Докога европейската ни столица доброволно ще предоставя улиците си на расисти и неонацисти? Да кажем: Не! Препращайте този текст, пишете нови текстове и писма, изразявайте гражданската си позиция срещу неонацистките прояви сега и в бъдеще. Да защитим столицата си, достойнството и сигурността на нейните жители!", заявяват гражданските организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iron_1488

    0 0 Отговор
    ANTI ANTI-FA
  • 2 da be

    0 0 Отговор
    Може много да поспорим кое е по-опасно : нацизма или глобализацията . А що се отнася до шествия , гей парадите да не са нещо по-ценно ?
  • 3 Иван Гайдаров

    0 0 Отговор
    ste da narichate tiq hora nacisti
  • 4 ИО

    0 1 Отговор
    А уе ей , що не ходите да спите в ромските кв? Или не се преместите да живеете в Катуница, този марш е законен , ако не беше щеше ЕС да се разпискат като е**на коч...

    STFU
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НАЦИОНАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Хей,жалки т.н."граждански организаций"-
    защо не изразихте "граждански протест"за
    гей-парада в София,а??
    Може би-защото той се толерира от гей-извр.....та
    Европа си замълчахте тогава благоразумно,нали?!
    А сега,когато нашите деца са решили,че има нещо
    МНОГО БЪЛГАРСКО в един царски генерал и искат да засвидетелствуват това с един мирен митинг и шествие,
    веднага гракнахте против децата си!
    Понеже и на пик....ят ЕС точно това и този точно
    БЪЛГАРИН не му харесва,нали??
    Ами ако утре на някого от Европа му се стори,че нашият
    02.06.и Ботев в частност не му харесват и "приятелски ни
    посъветва"да го отменим и забраним-вие пак ли ще
    загърбите нашите български национални интереси ,
    нашите и вашите деца,за да се харесате на чужди
    интереси ?!
    Почти съм сигурен,че ДА!
    И накрая-ако т.н. поет Хр.Хр. е ВАШ СЪГРАЖДАНИН,
    то какво,ПО ДЯВОЛИТЕ,общо имам точно аз с него ??!!..
    Жалки сте и в мойте очи,и в очите на децата ви,и в очите
    НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!
    И-не се сърдете и не осъждайте децата си-заслужили сте
    презрението им!
  • 7 ккк

    0 0 Отговор
    П.....сите не са направили нищо лошо на никого. Нацистите са избили милиони- или ще каже някой че не са?
  • 8 НАЦИОНАЛИСТ

    0 1 Отговор
    до ккк-Еми,пич,на война-като на война,нали знаеш!
    Ти и онзи оттатък сте един срещу друг,двете дула са
    насочени едно срещу друго и-ако не стреляш ти,
    стреля онзи и ти си заминаваш.
    На никого не му пука дали си пацифист,филантроп,
    националист,екстремист или какъвто там и да си-
    на всеки му се живее и всеки знае,че за да се случи това,
    трябва да стреля пръв и по-добре,най-вече,нали??
    Колкото до другото-моето лично мнение е,че
    ОНЗИ ЧОВЕК,макар и само"прост ефрейтор",много
    правилно и далновидно усети от къде и от кого идват
    всички световни проблеми и-ако му не бяха попречили
    тогава и ако си беше свършил замисленото и започнатото,
    то сега-СИГУРЕН СЪМ-щяхме да живеем в един несъмнено
    по-добър от сега свят!
    И света изобщо,и ние тук най-вече,в една различна България!
    Мнозина няма да са съгласни с мен,знам,но-всъщност-ако се
    замислят трезво,разумно и непредубедено най-вече-
    със сигурност биха се съгласили с мен!
    Това е!
  • 9 88bgskin

    0 1 Отговор
    Кой стой зад протестите срещу Луков марш? Най-угнилата и извратена и тинясала част от това общество.Това са комунистите,евреите,п...лите,анархистите и всякаква дрогирана и българофобска помия. Те са врагове на България,на българския народ и на българските герой и култура.Евреиския посланик заповядвал из София и софийска община,че не можело да се провежда Луков марш.Защо този чифутин,не се маха от България? Тука е България!!!Това е страната на българите и ние ще решаваме дали ще има Луков марш,а не някакви чужди,който се месят във вътрешните ни работи.Нека да помнят,че ние помним и ,че тяхния ред ще дойде рано или късно...!!!!
  • 10 Радина

    0 1 Отговор
    Браво на хората, които всяка година ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ОТИВАТ НА ЛУКОВ МАРШ! Браво! Бъдете горди БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ !!!!
  • 11 Фреди Крюгер

    0 1 Отговор
    а по-добре ли ви е с м....сарите дето изнасилват и бият деца и старите ни баби и дедовци по селата и по-малките градове бе?
  • 12 Обичам България

    0 1 Отговор
    а циганите когато изнасилват и бият и безнаказано крадат и превръщат живота на хиляди българи в ад си траете. Жалко за предателите като вас.Идеята ще пребъде и един ден България ще бъде свободна,независима и изчистена по най-брутален начин от американски поддръжници на организации,целящи да унищожат националните държави. Умрете и приятна вечер.
    Ние патриотите ви благодарим за рекламата,мнозинството от хората,които четат статията се възмущават от всички глупости,вписани в горните редове.
  • 13 БЪЛГАРИН

    0 1 Отговор
    Бог прощава.......Българите НЕ

    Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.
    Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.
    Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.
    Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина.
    Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
    Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
    Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.
    Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.
    Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.
    Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.
    Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.
    Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.
    Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.
    Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.
    Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.
    Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.
    Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.
    Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.
    Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.
    Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.
    Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.
    Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.
    Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.
    Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
    Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.
  • 14 Цвета

    0 1 Отговор
    Съдейки по коментарите по-долу отново привържениците на Луковмарш са повече. Колко тъжно...иначе въздействащият ви текст пак не свърши работа. Не ви ли омръзна всяка година да досаждате,марша го е имало и ще го има, а пък вие се опитвайте да ни накарате да ни стане тъжно за редицата пребити роми и чужденци,нитп един истински българин няма да ви се впечатли. Скучни сте... България на българите!!!
  • 15 Националсоциалист

    0 1 Отговор
    Организацията ХоРа, е създадена от червени анархисти, с ясни леви и интернационални възгледи, същите същества от организацията не искат нищо по-различно от заличаването на България и българският народ. Все пак нейни активисти рисуваха по стените "Смърт за България"

    Генерал Христо Луков е един от малкото хора с които може да се гордее България по времето на войната. Жалко, че генерал Луков е бил спрян да поведе десетките хиляди доброволци които са искали да се бият на страната на Вермахта в Северна Африка срещу англичаните
  • 16 Смърт за хора

    0 1 Отговор
    Така като се пишете ХоРа с големи букви човек за кратко може да се заблуди..........
  • 17 реалист

    0 1 Отговор
    Ето част от евреите навредили на България и Българският народ!


    Джакомо Ди Гаета - италиански евреин, личен лекар и съветник на султан Мехмед ІІ. Посъветвал султана при
    щурма на Константинопол да се използва артилерия.


    Павел Йосиф Шафарик (1815 - 1876) и Александър Феодорович Гилфердинг (1831 - 1872) - двама от многото
    чужди агенти сложили ръка на малкото останали след османското нашествие средновековни ръкописи в
    България и в Атон.


    Челеби Нафталион - далечен роднина на султан Баязид, споменат при кланетата в Търново - 1393 год.


    Раби Меир Алеви - довел и заселил във Видин и Никопол изгонени евреи от Лудвиг Богатия, херцог на Ландсхут
    (Бавария) през 1470 год.


    Исак Абраванел - довел и заселил около 300000 изгонени евреи - сефаради по покана на султан Баязид ІІ след
    1492 год., като 90000 от тях се заселват в големите градове на Османската империя.


    Шломо Ашкенази - турски посланник във Венеция


    Йосеф Наси - от банкерското семейство Мендес, действащо в Португалия и Испания, станал финансов съветник
    на султан Сюлейман І (1520 - 1566), а след неговата смърт служил при сина му Селим ІІ. Наси по това време
    е считан за глава на световното еврейство с огромни връзки и влияние.


    Х. Биджарано - главен равин на турското еврейство в началото на деветнадесети век, далечен роднина на
    Санто Биджарано баща на Лидия Сантова Шулева.


    Доктор Соломон - бил на почит при Мехмед паша. Той и неговия брат Паулус имали право да търгуват из цяла
    Турция хиляди гулдени без мито.


    Хайредин Барбароса - един от великите адмирали на Баязид ІІ построил големия османски флот от
    галери в 1533 год.


    братя Коен - подкрепят Осман Пазвантооглу, който в 1794 год. превзел Видин и се обявил за независим
    владетел и в резултат евреите станали господари на положението и грабели и убивали българите в града.


    Бохор Леви - един от евреите влизащи в състава на съда осъдил Левски на смърт.


    Хенри Елиът - англииски посланник в Цариград, Посъветвал турските власти да потушат Априлското въстание
    "без да подбират средства".


    Биконсфилд Дизраели - масон и агент на Синедриона, най-големият враг на България, отявлен българофоб и
    мизантроп. Предприемал всякакви ходове и машинации, за да прикрие турските зверства през 1876 год.
    Той е един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска България".


    Шнайдер ефенди - австрийски евреин, син на Шнайдера - секретар на турското генерално посолство във Виена.
    Шнайдер ефенди е назначен да следи комитетите от революционните организации на поробените народи.


    Янкел Юровский - един от палачите на руския цар Николай ІІ.


    Янкел Свредлов - евреин терорист назначен от Ленин да разследва привидно убийците на цар Николай ІІ.


    Карл Маркс (Мордохай Леви) и фридрих Енгелс - по време на войната (1877 - 1878) застават на страната на
    Турция. За тези "титани на човеколюбието" избиването на раята в Османската империя е незначителна
    подробност в сравнение с "безчовечната" експлоатация на пролетариата.


    Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш) - предводител на войската извършила кланетата в Стара Загора през
    Руско-турската война.


    Даниш - евреин - търговец отказал да скрие в къщата си българи бегълци от турския ятаган по време на
    старозагорските кланета. Преди това е криел в дома си най-свирепите турци докато руснаците идвали.



    рода на Бонджуковци - евреи, особено активни в предателствата на българи по време на старозагорското клане - 1877 год.


    Йосиф Фридман - особено активен шпионин на Турция по време на Освободителната война.


    барон Мориц Рахамим Хирш, барон Лайънел дьо Ротшилд, барон Густав фон Ротшилд и американски еврейски общества ("Бнай Брит") - много щедри дарители на български евреи пристъпили към организирането на подмолни политически кръгове след подписването на Санстефанския договор.


    Гавриел Алмозино Аврамов - старши равин и масон 33-та степен участвал в българското учредително събрание дало пълни граждански и политически права на евреите в България след освобождението.


    Мария Антоанета фон Кохари - дъщеря на Франц Йосиф принц Кохари - покатоличен унгарски евреин, който си купува благородническата титла с пари - един от най-богатите хора в Европа. Тя е баба на Фердинанд Сакскобургготски.


    Ернест Благочестивия - родоначалник на Сакс-Кобург и Гота.


    Адам Вайшоп - главен идеолог на масоните илюминати, контролирани и финансирани от Синедриона чрез банкерите Ротшилд, обхванали като язва цяла Европа. Укривал се в родовото имение на Кобургите - замъкаКобург в гр. Кобург.


    Моше (Мошоначи) Шмуел Таджер (1832 - 1913) - съдия в общински съд в Османската империя. Един от виновниците за присъдите и убииствата на 328 българи патриоти от Одринска Тракия.


    Якир (Пресиадо) Ицхак Бакиш (1828 - 1910) - ционист, председател на религиозния съд и хазан в Османската империя, назначен за главен равин на България (1886 год.). Друг от виновниците за присъдите и убииствата на 328 българи патриоти от Одринска Тракия.


    Хаим Фархи, д-р Ешуа Калев, Нисим Аруети, Буко Джераси, Елиезер Коен, Менахем Хаимов, Буко Леви, Леон Аврам,Ашер Беняминов, Моше Бохор - първи членове на новооснованото дружество "Цион" в София. В по голямата си част са търговци и капиталисти. Свързани с международните ционистки организации, финансирани от виенския банкер барон Мориц Рахалим Хирш, банкерите Родшилд, английския банкер Бишовсхейм, германският евреин Ернест Касел, както и други банкери от Англия и САЩ включително и Биконсфилд Дизраели.


    Моис Коен - активен борец на социалистическото движение в България. Приближен сътрудник и ученик на Димитър Благоев.



    Александър Лазаревич Гелфанд - Парвус (д-р Хелфанд Израел) - известен немско-руски социалист от еврейски
    произход. Зловещата фигура на Парвус се появява навсякъде, където има заговори, крупни финансови
    престъпления и далавери и най-вече при избиването на милиони хора (войни, революции и целенасочен геноцид).

    Първоначално той е банкер в Одеса (1905г.) След това в Германия и Швейцария управлява капиталите на 4
    еврейски банки. Парвус е връзката между масоните, еврейските тайни организации и еврейските банкери,
    от една страна, и болшевишкото еврейско правителство на Ленин (Бланк) в Русия след 1917 год. Той е духовният
    наставник на Ленин, Троцки, Сталин, Апфелбаум, Свердлов, Каганович и други болшевико-еврейски "величия".

    Парвус е един от организаторите на революциите в Русия през 1905 и 1917 год., когато зад него стоят
    финансовите кръгове на Синедриона - Ротшилд, Яков Шиф, Вартбург, Морган, Рокфелер, Исак Селигман и други.

    По време на Балканската война същият оказва голяма помощ на Турция, като осигурява доставките на оръжие за
    нейната армия и използва еврейската диаспора за получаване на разузнавателна информация (шпионаж).

    Парвус е човекът, който с помоща на барон Хирш и евреите в Османската империя прехвърля в Швейцария и
    Германия огромни капитали, получени от награбените богатства след провеждане на българския и арменския

    Геноцид и Холокост (1913 - 1915). Само ограбеното от българите в Източна Тракия и Мала Азия към днешна
    дата се оценява на 11 милиарда долара! С част от тези капитали, по-късно през 1917 год. евреите финансират
    Октомврийската революция в Русия и чрез Парвус си ги прибират обратно "с лихвите"!...


    Талаат паша, Енвер паша, Бехадин Шакир, Джавит бей, Джемал и Тизам - балкански евреи, членуващи в
    еврейско-мюсюлманска секта съставители на младотурския комитет "Единство и прогрес" - едни от виновниците
    за българския и арменския Геноцид (1913 - 1915).


    д-р Назъм, д-р Бехедин Шакир и Митхад Шукру - "Комитетът на тримата" (триумвират координиращ кланетата
    над българи и арменци чрез "Тешкилати Махсус" - специални "шпиц команди", съставени от освободени от
    затвора 12000 подбрани свирепи криминални престъпници - убийци).


    Блументал и Алкалай - масони. Главни действащи лица в интригите и задкулисните заговори насочени срещу
    България и българския народ - получили неограничени пълномощия от всички балкански юдейски тайни общества.



    Енвер паша - най-големия палач на тракийските българи. Погубените българи-християни от него и отряда му
    нямат брой!


    Манол Розентал и Давид Толедо - правели всичко възможно да прикриват следите от престъпленията на
    еврейската мафия в Одринско (1915 год.).


    Йосиф Фаденхехт - изключително активен в Народното събрание със своята подривна дейност непосредствено
    преди събитията от 1913 год.



    Д-р Наим Исаков, Марко Фридман, Моис Коен и Йосиф Хербст - евреи комунисти подготвили Септемврийското
    въстание от 1923 год., чиято цел била въоражено сваляне на властта и провеждане на революция, подобна на
    тази в Русия от 1917 год. и дирижирана от там.


    Хаим Пизанти, Аврам Яков, Хенрих Хершкович, Соломон Молхов, Сами Коен, Давид Шабатов Деларея, Моис
    Бохор Аслан, Мойсей Лазаров, Витали Шекерджийски, Михаил Васерман, Майер и Исак Леонови - участници в подготовката на Септемврийското въстание, които са от самото ръководство на Българската комунистическа партия.


    Антон Прудкин - участник в атентата в църквата Св. Неделя през 1925 год.


    Виолета Бохор Якова (Иванка) и Менахем Леон Папо (Мико Папо) - преките убийци на Генерал Христо Луков
    евреи от бойната група на БКП в София. Водач на Българските национални легиони и бивш министър на
    войната (1935 - 1938 год.)


    Анджело Куюмджиев - евреин, масон, банкер, бивш полковник от военното разузнаване на САЩ, сътрудник на
    ЦРУ, резидент и шпионин, от 1940 год. живее във Франция, вербувал е през 1956 - 1958 год. известния шпионин
    Иван - Асен Георгиев (осъден на смърт чрез разстрел през 1964 год, в София).


    Франклин Делано Рузвелт (Розенфелд) и Уинстън Чърчил - дали заповед за бомбардирането на София през
    Втората световна война. По това време в София нямало никакви военни обекти, но целта била друга да се избива
    цивилното християнско население.



    Царица Сара - покръстила се и приела името Теодора. Еврейката Сара е дъщеря на венециански банкер и майка на последния български средновековен владетел Иван Шишман (1371-1396). Жена е на цар Иван Александър (1331-1371).

    НЯМА МЯСТО ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ!!!!!!!!
  • 18 рокера

    0 1 Отговор
    На кого пречи Луков марш? На враговете на България- евреи, цигани, турци, п...ли и комунисти!!!!!Да живее България!!!!! България на три морета!!!!!!!!!!!!!
  • 19 Светоглед

    0 0 Отговор
    Много жалко, че съществуват толкова тесногръди и слабоумни същества, които смятат, че заслужават да живеят повече от други, както и че имат някакво право да се разпореждат със съществуването им. Намерете нещо по-съществено в живота си за вършене от това да мразите, като например -да прочетете някоя книга. Може да ви да помогне да развиете закърнелите си мозъци. Омразата е деструктивеа и за вас самите! Вероятно мразите и самите себе си. Вероятно сте съгласни и колонизаторите, унищожили милиони местно население в Америка.
    Пожелавам ви, повече разум и градивност!