Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 10:00 7 806 63

България са хората и само хората, а те са смазани, обезверени и отчаяни

  • българия-
  • хора-
  • смазани-
  • обезверени-
  • отчаяни

Eдна държава не са магистралите (с чували пари), метрото ( потънало в рушвети) или мазератитата на центъра на София, казва експертът Стефан Гамизов 

България са хората и само хората, а те са смазани, обезверени и отчаяни - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Прекарах една седмица в София след доста дълго реално политическо изгнание.
Потресен съм, каква разруха в главите и поведението на хората са успели да причинят ГЕРБ, ДПС, санкционираните от САЩ и олигарсите. България е върната поне 15 години назад от гледна точка на способностите на мнозинството българи, емпатията, човещината и цивилизацията."
Това написа във Фейсбук експертът Стефан Гамизов. Той коментира още:

България е мутропутинизирана и напълно варваризирана.
Чака ни буквално ходене по мъките, за да я върнем от гроба, защото една държава не са магистралите (с чували пари), метрото ( потънало в рушвети) или мазератитата на центъра на София.
България са хората и само хората, а те са смазани, обезверени и отчаяни.
Но ще се справим!
Напълно вярвам, че Борисов и останалите изброени не са успели да довършат България и българската нация!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 134 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислещ

    87 58 Отговор
    Не са успели да ни довършат, за малко не ни стигна времето, ама сега соросоидите ще пробват.

    Коментиран от #14

  • 2 Дааа

    161 11 Отговор
    Хората в България са смазани наистина от крадливите управляващи 32 години! А за 12 години управление на скрита замаскирана управляваща коалиция с любезното съдействие на Патриотарите и на Магарешки, тотално ограбиха България! За да има възмездие, трябва да бъде отстранен и Гешев, защото той им осигурява безнаказаност!
  • 3 Ревизия

    119 5 Отговор
    до лев ! Парите за България и нейните граждани са в ръцете на мафията ! Милиарди!

    Коментиран от #44

  • 4 ХАХАХАХАХ

    70 5 Отговор
    Къде са неолиберастите -"историк" и "професор", да ни обяснят, че либерастията е върха на щастието! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
  • 5 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    81 7 Отговор
    Дано този път да има осъдени грабители...

    Коментиран от #16

  • 6 дааа

    43 53 Отговор
    Изобщо не изглеждат смазани.Танцуват си на чалгица по колите,градския транспорт празен,коли харчещи по 20 се карат малолитражки няма почти,работна ръка не достига,в лидъл 1500 на каса дават няма кой да се хване.Не знае българина изобщо какво е беднотия и нямане.

    Коментиран от #23

  • 7 име

    60 12 Отговор
    От предпосредно място преди 12г., гербавите крадци ни закопаха яко в дъното и от години сме първи по всичко отрицателно. И заболявания, и смъртност, и неграмотност, и крадливост, и беднотия. Бая копане ще трябва за да се покажем поне над дъното. Преди време чух една много правилна приказка по повод на възрожденците ни: те са се борили да има българска държава, от нас сега се иска единствено да изпълняваме безкористно задълженията си като граждани. Бъдете по-човечни, по дисциплинирани и отговорни, по-съвестни. Достатъчно е за да бъдем по-добре.
  • 8 Джаф-Джаф

    50 5 Отговор
    Докато занимават съзнанието ни с поредната сценична постанновка зад кулисите текът истинските преговори и сценарии. Ние както и всички по света държави сме обречени да преживеем поредният експеримент. Съмнявам се,че след това ще има България,защото днес хората са приучени да са мързеливи компетентни по всичко и с усещането за богоизбрано бесмъртие... Откъде се появи толкова материализъм в някога духовна България?
  • 9 Памперс Панц

    61 3 Отговор
    няма начин да не се вметне и Путин в пледоярията, ей така, да свикваме

    Коментиран от #32

  • 10 Бай Ганьо

    28 38 Отговор
    До сега имаше крадене сега ще е по голямо крадене
  • 11 Дамаджана

    18 17 Отговор
    Да живее БКП
  • 12 БОЛШЕВИК 🌟

    83 11 Отговор
    Мутрите ни върнаха в средновековието, а не 15 години назад. Сега ако няма масови съдебни процеси, масова конфискация на заграбеното, значи нищо не се е сменило. Не видим ли мутрите и престъпниците в затвора, няма да има възмездие!
  • 13 Найдее

    29 8 Отговор
    поредният мега експерт !
  • 14 boy.de

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мислещ":

    Именувайте се "пишещ", по алюзия с нечетящия ескимос ..
  • 15 Перо

    41 8 Отговор
    Гамизов се изказва много посредствено,защото описва резултата от действието на следствието,а няма помен от причината. Така се постъпва от световната мафия на дългите носове за страни подлежащи на колонизиране! Първо се опростачва нацията,чрез управление на неграмотни и престъпни примати. После “нацията” се управлява с “демократични” методи, десетилетия,като им се определят “правилните ценности”. Вече овцете не могат да мислят и се противопоставят!Дано сега се убърка схемата на дългосрочната неолиберална схема!

    Коментиран от #61

  • 16 На кукуво

    7 15 Отговор

    До коментар #5 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    лято…
  • 17 092786

    20 3 Отговор
    Трябва.да се ппедприемат спишни действия срещу метрите ЧСИ,които не ппизнават нито давност,нито нищо и попеляха стотици хиляди.хора в България.Трябва да се прилага служебнж давността и да не стават хората вечни длъжници.Ппосто после няма да полднат банковата система за определен период,но какво от това,важното е да живеят и работят.Никой не иска да е длъжник,но в тая държава нито имаш работа сигурна,нито ти стигат парите,нито си застрахован за нещо.Тжва е най-спешното нещо за решаване и много хора ще се върнат в Бг и ще са щастливи хората,а не банконите и чси лобита
  • 18 Абе Гъмизов

    47 8 Отговор
    ,абе Стефчо какво общо има Путин с нашите крадливи гербаджии назначени от германците?!?

    Коментиран от #28

  • 19 Бежанеца

    40 8 Отговор
    Българите са си виновни за всичко което им се случва ! Те са търпеливи, обичащи да привеждат главици и си мислят, че все някой ще ги оправи, вместо да вземат съдбата в собствените си ръце ! Търпяха престъпника Борисов да ги мачка и ограбва 15 години, а те вместо да го бият с камъни му се радваха и превъзнасяха ! Хак да им е !
  • 20 Българин

    32 9 Отговор
    Горкия, бил прекарал цяла седмица в София. Не искаме акъл от гастарбайтер не внесъл и лев данък в България!

    Коментиран от #58

  • 21 Gen Gurko

    35 3 Отговор
    Как майсторски свърза в едно мутрите с Путин, "клетият изгнаник" Гамизов. Машалла манипулаторе!
  • 22 Пламен велчев

    15 4 Отговор
    Много точен поглед борбата с калинките и уродите в властта ще трудна но възможна иска се малко желание и родолюбие от тези който ще упражняват властта малко много малко но трябва да се свърши нещо полезно за държавата най накрая защото скоро няма да я има
  • 23 СЪДЯ

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "дааа":

    Ейй любимия са ми тези тип хора "на чужд гръб и сто тояги са малко"...
  • 24 Недосегаеми

    8 4 Отговор
    Защо ген. Майор Васил Василев на ББ поръчва убийства на Пернишки килъри и никой не му търси сметка!?Прокуратурата и МВР потулват всичко !
  • 25 3333

    43 4 Отговор
    Ще се справиш грънци. България е вече мъртва заради демографската катастрофа. Сега и да почнеш да правиш всичко като за учебник, няма да ти стигне времето. И остави София, обиколи провинцията. Там е по-зле от пустиня.
  • 26 Цола Драгойчева

    10 16 Отговор
    Гамизов, СССР и БКП не успяха да довършат българите, та какво остава за Борисов и Радьев...

    Коментиран от #43

  • 27 даадаада

    12 12 Отговор
    Нe бe caмo чeрвeнитe рaзбирaт oт вcичкo тa нaли тях чeрвeнoтo знaмe рoди ги и...лукaнoвa зимa ни cрeтнaхa пocлe жaн видeнoвa и ceгa e рeд зa рaдeвa тaкaвa и тaкa дo крaя нa cвeтa..пaдa другaря в cмъртeн бoй c вируca и cтaвa мaлкa чeрвeнa звeздaa..! И дa плюeтe Гамизов и Дилoв пaк щe cи ocтaнeтe дoлни чeрвeни трoлчeтa трoвeщи ни c гaдни cпoмeни пo вaшитe уcпeхи умoрили мaca нaрoд пoвярвaл ви..!A дaли щe e пo дoбрe щe рaзбeрeм cлeд 3-4 мeceцa и пoмнeтe кoй e бил прaв ВИE или ТOЙ..! rеmеmbеr plеасе rеd hоligаns!
  • 28 дс познавач

    18 1 Отговор

    До коментар #18 от "Абе Гъмизов":

    имаш много бели петна в мозъка си,явно не познаваш добре генезиса,генома,или както и да го наречеш на 32г преход в България!
  • 29 хатакая

    25 1 Отговор
    -Бабо, днес се боцнах.
    - КАКВО? С КОЯ ВАКСИНА?
    - Не, бе бабо, с хероин.
    - А бе, Венци, изкара ми акъла!
  • 30 нищо ново

    25 1 Отговор
    Хубаво си говорим как преди е било лошо, а сега ще се оправим. Но това няма да се случи. В политиката ни сега сме събрали точно отговорните за моралния и материален упадък. Като започнеш от Слави, който през целия преход опростачваше хората, добавиш различни наследници на изнеслите парите на държавата с куфарчета, и накрая сложиш и постоянните и неизменни партии на статуквото, как можеш да имаш надежда, за промяна? Освен за промяна към по-лошо.
  • 31 Некой си

    30 4 Отговор
    България е доказала ,че винаги страда от новото. Нека проследим хронологиятята : 1 - СДС, 2- НДСВ , 3 ГЕРБ а сега ПП. Аз искренно се надявам на промяната,но историята показва ,че там къде е газила Америка трева не никне а и дългът им който трябва да го плащаме и до девено коляно не можем да го изчистим. Просто практиката показва,че пира на господаря раята я плаща.

    Коментиран от #34

  • 32 00014

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "Памперс Панц":

    Ами Гъзимов е бил и в мисловно изгнание и май все още е там.
  • 33 Ветеран от Протеста

    12 15 Отговор
    Гамизов,живеехме си прекрасно,докато БСП и Олигарси в изгнание не започнаха мръсно, с Бутонките,цинично,просташки,вулгарно и сВдигнат юмрук да завземат Насилствено властта...С домати и яйца по сгради...С Ковчези и бесилки разнасяни по Площади....Сега очаквай ответен Удар от Народа....На Простака - просташки,на Циника- цинично,на Комуниста - по Комунистически....Ае Бегай да не пострадаш!!!

    Коментиран от #50

  • 34 Айде бе

    10 12 Отговор

    До коментар #31 от "Некой си":

    Щото пък дето газили руснаците, мед и масло тече, рози цъфтят и хората живеят по-дълго! Ясно кой ти плаща, за повишение ли се натягаш?

    Коментиран от #40

  • 35 Toxic

    21 3 Отговор
    В грешка си Гамизов, мутробайданизирана, а не мутропутинизирана ! Но ти както винаги трябва да си кажеш дежурната реплика против Путин и Русия.
  • 36 Хенри

    9 0 Отговор
    Гаргамелчо, аре спри да повръщаш и такива като тази смрад наречена факти да предсяват бълотината ти като нормална храна, защото така вмирисвате въздуха в България и става вече нетърпимо.
  • 37 007пръц

    8 8 Отговор
    C чeрвeнитe бoтушки пoтрoпвa дядo мрaз a нa кoлeдa щe имa нa трaпeзaтa caмo прaз ! Caмо чe нe пoмня дa e имaлo нeщo ХУБAВO при нaличиe нa чeрвeни въ упрaвлeниeтo, cпрaвкa нeдaлeчнoтo минaлo другaри и другaрки..! Мнoгo ми ce щe дa нe cъм прaв нo бъдeщeтo щe пoкaжe кaквoтo и дa дрacкaтe трoлчeтa caмo тaм e иcтинaтa и пaк кaзвaм дaнo бъркaм нo... пaживьoм и увидeм нaaли. C пoбeдoй урaa. Нo дa нe ви e яд a..?!! Мутри вън ..да влизат кратуните за да ви е точно!
  • 38 чичо

    14 11 Отговор
    Тодор Колев,вечна му памет,питаше-как ще ги стигнем Американците.А аз питам,как ще стигнем древните римляни,картагенци,елени,египтяни и още и още,които още 2000-3000год. преди Гамизов са разбрали,че пътищата са кръвоносните съдове на всяка държава.Да си призная не съм очаквал,че на тия години/70-/ще съм бесен и добре,че нямам възможност да раздавам правосъдие.Бесен съм,че позволихте на малки хора като Гамизов,Радев, Рашков,Слави,Мая,бабикян,хаджиидиот,защо не и Кирчо и други такива мижатурки,да ви излъжат.Що бе народе се оказахте по-малки и от най-малките?!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Некой си

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "Айде бе":

    Съжалявам че ще те разочаровам приятерю, но аз не съм от ордата фили или фоби. Както са казали англетата - няма вечни врагове,има вечни интереси. Или пък - интереса клати феса. Лафове бол,лошото е че докат се делим на такива и онакива други ни гласят. Аз съм си аз ,уникален и единствен като теб и всички останали ,не жерая етикети защото не съм стока,да е стока е характерно за плебса. Хайде със здраве и без лоши чувства,позаинтересовай се и за послания на майка Тереза ,действа вного отрезвително.

    Коментиран от #41

  • 41 Некой си

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Некой си":

    Проблем с клавиатурата.
  • 42 Шаран БГ

    10 5 Отговор
    Народът много хубаво го е рекъл : НА МАЛКО ПРАСЕНЦЕ И НА НОВ НАЧАЛНИК НЕ СЕ РАДВАЙ - не се знае каква свиня ще излезе !!! Ще гледаме и след тези избори......
    Както винаги, ние мъдрите коментатори, "чепкаме" човекът, който е написал/казал/ нещо, а не написаното/казаното / от него .
    Не го зная този г-н Гамизов и не ме интересува, но през годините каквото е казал и написал винаги е било остро, болезнено точно, вярно - малко предизвикателно........ Някой- някога от управляващите да е взел някакво отношение, дори само с коментар, по болезнените въпроси , които Ст .Гамизов винаги засяга ? Няма !! Щом е така - значи е прав - и сега и преди . Нашите политици нищо хубаво не предприемат, ако касае народа и Държавата. Гледат само своите джобове / и шкафчета/ да са пълни................

    Коментиран от #47, #48

  • 43 Ленин

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Цола Драгойчева":

    Бабушка Цола,гледай да не напълниш памперса!Тейк ит изи.
  • 44 ПСР

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ревизия":

    Ревизия,съд,затвор,конфискация!Тотална промяна в Правосъдието и Каскетурата.Милиарди се затриха,потънаха,изнесоха,окрадоха.12 години бомбастични успехи-за да сме все на дъното.Безобразие.
    Приветствам автора за статията.
  • 45 Сандо

    9 0 Отговор
    Спасете България от Гамизовгазимовците и гамизовщината!Уви,те са присадения от 30 години вирус в тялото на България.
  • 46 ааааааа

    17 0 Отговор
    Гамизов, кажи, ти един поне цех за производство в някой град създал ли си?
    Или може би построи сграда за подслон на нуждаещи се или може би даваш топъл обяд на нуждаещи се хора?
    Кажи нещо, което си направил за някой човек,дете, нуждаеш се гражданин! Какво?
    Приказки всеки може да разказва, така ББ лъжеше народа 16 години, докато умираха хората като мухи през управлението му, рекетираше хората,фирмите, мачкаше, върна ли завода за асансьори на собственика,който откраднаха? Надали.
  • 47 сдфгхй

    14 0 Отговор

    До коментар #42 от "Шаран БГ":

    Тоя Гамизов работеше срещу българските интереси, той бе и един от врякащите срещу АЕЦ Белене. И сега имаме скъпа енергия,а скоро и енергоен колапс, като закрият Мариците, мините, както и 125 000 беработни, готови за терминала и обезлюдяванев на цяла област от три града
  • 48 ахйфд

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Шаран БГ":

    Тoя Гaмизoв рaбoтeшe cрeщу бългaрcкитe интeрecи, тoй бe и eдин oт врякaщитe cрeщу AEЦ Бeлeнe. И ceгa имaмe cкъпa eнeргия, a cкoрo и eнeргиeн кoлaпc, когaтo зaкрият Мaрицитe, минитe, кaктo и 125 000 бeзрaбoтни, гoтoви зa тeрминaлa и oбeзлюдявaнe нa цялa oблacт oт три грaда плюс работниците от мините от други градове в страната.
  • 49 Умнко

    6 5 Отговор
    И като са смазани защо цените на недвижимите имоти вървят нагоре.уж нямат пари а купуват къщи

    Коментиран от #59

  • 50 Аз промяната

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "Ветеран от Протеста":

    НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ЗДРАВОМИСЛЕЩ БЪЛГАРИН ЗНАЧИ ИМА НАДЕЖДА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 51 Аз промяната

    2 2 Отговор
    НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ЗДРАВОМИСЛЕЩ БЪЛГАРИН ЗНАЧИ ИМА НАДЕЖДА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 52 Напълно прав е Гамизов !

    4 5 Отговор
    Тук цари герберска пустош !
    Смрад! Воня!Слуз! Мириз на изгоряло и
    непрани чорапи! На гнило и уродливо!
    И на запотени дебели вратни жили!
  • 53 Лицето Бойко Методиев Борисов

    5 4 Отговор
    Съсипа майка България. Живота и съдбите на
    милиони хора. Дано е в затвора.
  • 54 Чомбе и Мобуто

    6 2 Отговор
    Станахме държава от Третия свят под управлението на ГЕРБ! Корупция на всяка крачка! Лъжи, измами, кражби,мушенгии,
    ПУНТА мара и шменди капели!
    Дано,главите са ви уврели!
  • 55 мародер

    5 0 Отговор
    "Прeкaрaх eднa ceдмицa в Coфия cлeд дocтa дългo рeaлнo пoлитичecкo изгнaниe.
    Пoтрeceн cъм, кaквa рaзрухa в глaвитe и пoвeдeниeтo нa хoрaтa ca уcпeли дa причинят ГEРБ, ДПC, caнкциoнирaнитe oт CAЩ и oлигaрcитe. Бългaрия e върнaтa пoнe 15 гoдини нaзaд oт глeднa тoчкa нa cпocoбнocтитe нa мнoзинcтвoтo бългaри, eмпaтиятa, чoвeщинaтa и цивилизaциятa."
    Не не е върната 15 години а цели 65! Такава беше България в началото на хиляда деветстотин и шестдесета. Това го направиха подлогите най вече на САЩ които умишлено унищожиха граденото по време на социализма! След 1989та година демокрацията трябваше да надстройва върху вече построеното а не да руши всичко до основи! Но тези които рушиха са били на хладно по "канцелариите" до като трудовият народ в пек и студ градеше! Най лошото обаче е че няма нито един от тези рушители наказан! Това показва колко самостоятелна и необвързана е съдебната власт ...
  • 56 Стефан Гамизов?? Как е феодален окръг

    7 0 Отговор
    Монтана!! Кой Командва!!! Като си видял отново София къде видя Путиновизацията??? От Къде е прикачи??? Този световно неизвестен Монтанския Ел Техникум, който си завършил, все такива "Гении"ли произвежда, ката теб???
  • 57 Ясно е

    3 0 Отговор
    Трябва пушки с оптика
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Баро

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Умнко":

    Тия дето купуват къщи са три вида едните ги купуват с откраднати пари а другите с пари от продадени Ниви които пак са откраднати пари третия вид са тези със заем от банките които има много голяма вероятност да стигнат до финансов колапс в тая държава няма нищо сигурно взимаш 5000 лв заплата а утре ровиш по контейнерите
  • 60 Istina

    3 0 Отговор
    Г-н Гамизов , моите уважения , обаче а стига сме търсели заровеното куче в чужбина , кучето е заровено тука , но никой не иска да го аутопсира.Или вече има кой ? Малко търпение.
  • 61 руслан д

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Перо":

    Хубаво говориш, ама накрая всичко ти се УбРъка!
  • 62 Абе дебил

    2 1 Отговор
    Смазани сме!Подкарахме скъпи коли, имахме добри заплати, пътувахме в чужбина, получихме европейско метро в София, започнаха много инфраструктурни проекти, нови магистрали, големите градове се преобразиха, а тук някакъв дебил ми товори дебилщини.Лошото започва сега с истинското голямо крадене.Откраднати и разпиляни за половин година са 6 милиарда, за да се върне на власт мафията и комунистите.Тежко и горко на този народ, който позволи това.
  • 63 Благодарен

    2 0 Отговор
    Добре, че дойде великия ЕКСПЕРТ Гамизов да ни светне какви сме!
    Човека цела седмица си жертва от живота да ни прави експертиза, пуснете го малко и по телевизора да си начеше тщеславието