Last news in Fakti

29 Декември, 2021 14:54 8 251 65

С изключването на Кирил Добрев Нинова започна битката за лидерския пост

  • кирил добрев-
  • корнелия нинова-
  • бсп

Останалото няма значение

С изключването на Кирил Добрев Нинова започна битката за лидерския пост - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Корнелия Нинова с мощен боксов удар срещу Кирил Добрев, най-довереният на президента Радев член на ЦК на БСП.

Започна подготовката за конгреса на партията и преизбирането на Корнелия Нинова за председател, струва ми се. Това коментира във "Фейсбук" Соня Колтуклиева.

Един “Козирог” никога не бива да бъде подценяван и предизвикван с нечестни подмолни атаки, а цялото президентско войнство доста кал хвърли върху Корнелия Нинова в предизборната кампания за изборите 2 в 1, че и преди това…

Корнелия Нинова много добре знае, че президентът Румен Радев задължѝ Слави Трифонов тя да не бъде подкрепена от “Има такъв народ” за председател на 47-то Народно събрание; нямаше да я допуснат да стане и вицепремиер/министър на икономиката, обаче Кирил Петков и Асен Василев бяха принудени да приемат условията ѝ, за да получат гласовете на ПГ на “БСП за България” при избора на правителството.
Георги Гергов, който беше нарочен от Корнелия Нинова за изключване от БСП, също така, даде най-доброто от себе си партията да има нисък резултат на изборите през юли и ноември, така че да дискредитира лидерката.

Кирил Добрев не крие принадлежността си към опозицията в ръководството на БСП. От медийните престрелки между него и Румен Овчаров, стана ясно, че “борбата е безмилостно жестока”.
И ето: на 29-30 декември се свиква неприсъствено заседание на Националния съвет на БСП с точка единствена: “Налагане на члена на НС на БСП Кирил Николаев Добрев мярката за партийно въздействие “Изключване” и прекратяване членството му в БСП.”

Отговорът на Кирил Добрев във Фейсбук, 15 минути след моята публикация: “Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен - анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може…Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия - БСП.

Останалото няма значение. Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш!”


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    64 28 Отговор
    Много нагла гад ! Селска пръка.

    Коментиран от #57, #58

  • 2 Еййй тая

    56 43 Отговор
    Се не наяде на власт
  • 3 Азз

    27 6 Отговор
    то нема мърдане, ти казвам!
  • 4 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    50 35 Отговор
    на следващите избори под 10%

    Коментиран от #6

  • 5 гадно

    87 15 Отговор
    Киро куфарчето да отиде при Боко чекмеджето ще са си лика прилика па и, ако Гергов свинаря кацне там ще цъфнат и ще вържат
  • 6 факт

    43 23 Отговор

    До коментар #4 от "ФИЛИП ЕЙДЖИ":

    то това и е задачката на костовата министърка приватизаторка
  • 7 hahaha

    44 25 Отговор
    гласуваш промяна получаваш подмяна, честита Нинова вицепремиер
  • 8 BOBO

    57 3 Отговор
    ДОКАТО НЕ ОТКЪСНЕШ ГЛАВАТА НА ЕДНА ЗМИЯ ТЯ НЕ УМИРА
  • 9 По-рано трябваше

    69 7 Отговор
    Киро Хамстера трябваше да го изпъдят от БСП още га го хванаха като контрабандист.

    Коментиран от #12

  • 10 Отношенията в Партията,

    7 2 Отговор
    наша майка и хранителница са много комплексни и съществуват обективни трудности на дискурсивното поле.

    Коментиран от #38

  • 11 Незнайно кой

    44 14 Отговор
    Киро хамстера,г-жа лъжа и цялата им мръсна сган най-добре да си заминават...
  • 12 факт

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "По-рано трябваше":

    може да е бил касиер и сега всичката пара е у председателя!
  • 13 факт

    39 13 Отговор
    Добрев плаща греховете на баща си предал партията с отказа да изпълни заповедта на жан виденов!
  • 14 вижда се

    60 4 Отговор
    Кирил е изкусен крадец и мошеник , като другите !!!
  • 15 БСПедер

    42 25 Отговор
    Няма такива клоуни и овце. Една биволица, човек на Костов, крупен приватизатор, синчето гради американския капитализъм... Все неща с които уж се бореха навремето, а те я оставили да разсипе партията, па и ръкопляскат!?
  • 16 Мимч

    57 10 Отговор
    Не е виновна Нинова,а такива като Добрев,Гергов ,Станишев,Йончева и др,които се борят за власт и кокал и искат да завземат подмолно властта.Те съсипват партията си,но виждам,че няма да им се получи,щото отдавна са разконспирирани...
  • 17 Евала

    43 2 Отговор
    Сега е ред на кирето да извади кирливите ризи на съпартийците си!!! А те никак не са малко!!!е ако има доблест ама едва ли след като знае той самият в какви ла....а плува ! И как е натрупал стотиците милиони!!!
  • 18 Нямам срам

    30 18 Отговор
    Аз само да питам защо на времето Станишев уволни Нинова като замесник министър? Знаем си го станишев ама чак да уволни от свойте значи работата е била дебела ..
  • 19 смерш

    31 9 Отговор
    Колтуклиева,да отправиш поздрави към дъщеря си,ни в клин,ни в ръкав,в материал касаещ вътрешно партийни боричкания , е най малкото неинтелигентно,даже и обидно по същество за "поздравената"
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БСП за България и Радев

    27 19 Отговор
    Браво госпожице Нинова!!! Всички подводници на ГЕРБ трябва да бъдат отстранени. Показахте на цяла България, кой реално дърпа конците в правителството
  • 22 Мери Попинз

    12 4 Отговор

    До коментар #20 от "Хари Потър":

    Бе май твоето гранични с некрофилия

    Коментиран от #27

  • 23 Партизан

    27 9 Отговор
    Ей здраво държи тази булка ей, нема лабаво както се казва! Ашколсум,машаала.
  • 24 нико

    36 11 Отговор
    Тоя е първо поколение далавераджия Добреви . Баща му се обръща в гроба заради комбинациите му и далавери с ГЕРБ . Заради такива алчни личности БСП не е социална . Нинова добре прави с чистката , пък и той доста се нагуши .
  • 25 На следващите

    14 8 Отговор
    Избори, 3.3%
  • 26 Все отбор

    37 5 Отговор
    Ако Кирчо - Хамстера е довереният човек на Радев...,тооо много жалко за Радев - Кирчо- контрабандист,Лечева - мафиотка с мъжа си, Янков - бордаджия.... вси отбор боклуци.
  • 27 Хари Потър

    9 10 Отговор

    До коментар #22 от "Мери Попинз":

    Просто харесвам властни, чепати жени. Нищо повече.

    Коментиран от #30

  • 28 Десенбесен

    17 2 Отговор
    Кирчо знае отлично "защо руча жабетата".
  • 29 Българка

    23 11 Отговор
    Кирил Добрев е по-скоро гербаджия, отколкото социалист. Той години наред цуцаше на бойковата (разбирайте нашата държавна) хранилка. Отблагодаряваше се за милионите с оплюване на Нинова и БСП, всяване на разкол. Браво на Нинова !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 5577

    6 1 Отговор
    А бе. Не мога да разбера за какво става въпрос. Те тия винаги тъй са си били. Нищо ново. Единия в оставка другия ...
  • 32 СИН в САЩ

    16 10 Отговор
    Как е детенцето в САЩ, г-жо Нинова? Откога не си е идвало в България?

    Кирчо на Добрев, който предаде БСП ведно с пернишкия Георги Първанов, на 04.02.1996 г., требе да се изключи от БСП, защото като нов капиталист, не само разрушава БСП, но и работи само за себе си (Седефчов работеше и за САЩ)! И не е ловък като вас, г-жо Нинова, хем да е приватизатор на 30% от държавното "Техноимпекс", хем да се покатери по гърбовете и главите на другите червени буржои в БСП - Георги Гергов и Р. Овч. и да стане водач на анти-комунистическата партия БСП, основана през май 1990 г. от Александър Лилов, Нора Ананиева, Андрей Луканов и всичката останала перестроечна и превратаджийска сволоч, която съсипа Народната република България! И най-важното! - Кирчо работи само за себе си, докато вие г-жо Нинова работите не само за себе си и за синчето си в САЩ, но сте и много благородна да работите за всеки американски посланик в България, вкл. и за посланик Мустафа - шефката на Кирчо, Кокорчо и Радев!

    Нещо с Радев се сритахте. Защо така? - Не сте ли вие по-по-най пред Мустафа, а не триморският Радев или порасналият измамник-аутоист Кирчо - министърът на Радев с двойното гражданство (да не се бърка с Кирчо на предателя Добрев в БСП) ???? Ама той и СерГей иска да е по-по-най! На кого разчита Мустафа и посланиците на САЩ преди нея за ликвидацията на русофилската БСП?! Продължавайте да унищожавате антикомунистите в антикомунистическата БСП!

    А, да! И поздравления за буржоазния п

    Коментиран от #54

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Чипът

    15 0 Отговор
    Тая да я бяхме купили нямаше да размаже комунистите така

    Коментиран от #42

  • 35 Бамбука

    7 3 Отговор
    Щом Куртук....го казва, значи всичкото е "истина". Нали бозае от чекмеджето.
  • 36 Болярин

    8 5 Отговор
    С нищо не изненадва тази токсична партия БКП-БСП !
    Комуниста е закърмен с подмолна, задкулисна, конспиративна и всякаква долнопробна дейност !!!
    На ход са партизанските атаки и унищожаване на "врага" ...
  • 37 ТАЯ

    10 8 Отговор
    е на хранилката на Мустафа. Зер синчето й живее в САЩ. Но се прави на социалистка, докато е риватизаторка. Може ли човек, който е социалист да е приватизатор/експроприатор на средства за производство на трудовия народ, сиреч, такъв като седесарката Корнелия Нинова?

    Или пък да е нов капиталист като Кирил Добрев?

    Каква е тази УЖ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО Е СМАЗКА ЗА КАПИТАЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ?

    БСП е антикомунистическа смазка за заблуда на трудовия български народ и за послушание на местните и интернационалните/глобалните капиталисти.

    Корнелия Нинова се парви на "доброто" ченге, докато всички сме го гледали този филм и знаем, че "добро" ченге няма!

    Всички ченгета в капиталистическата възпроизводствена система служат, слугуват, робуват единствено на КАПИТАЛА.

    БСП си остава анти-комунистическа партия, ПОДМЯНАТА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ за приспиване и евтаназиране на "излишните" за капитала хора в България.

    Фактите са СВИДЕТЕЛСТВО за горното! А фактите са, че докато БКП беше комунистическа и ръководна партия, начело на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ българското население беше 9 (девет) милиона 100% образовани българи, подсигурени с безплатно образование и безплатно здравеопазване; 27-и в света по висок стандарт на живот, според ООН; четвърти в Европа по БВП на глава от населението.... Днес, след 32 години капитализъм и подмяна на социализма с измамата БСП, България вече НЕ Е НАРОДНА република, а е КОЛОНИЯ - ПРИДАТЪК И ПЕРИФЕРИЯ.
  • 38 Пак съм аз

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Отношенията в Партията,":

    Този изказ съм го чел и преди - беше си го татуирал на цървула !
  • 39 49595п

    11 1 Отговор
    Предлагам и втора точка изключване на овчаров осъден престъпник, станишев предател и гергов. И паргов. И миков. Много предатели много нещо.
  • 40 Селяк

    4 3 Отговор
    Корупция на високо ниво между партий които ИЖ се борят срещу корупцията в страната! Нямам думи какъв цирк е парламента и управляващите! Да седнат и да договарят позиции на гърба на народа е просто отвратително, показва се, че не се работи за народа ами се работи за пари и схеми и против народа! Тази я уволниха от Булгартабак преди години заради кражби, набута се в БСП, стигна до министър и продължава като крокодил да хапе и да дъвче кокала! До като народа не се надигне срещу всичко това - държавата ще затъва!
  • 41 Кире кирчо

    3 0 Отговор
    Ами ша та исключат,татко ти ти остави куварче с денги.Ама ти се наака .
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БСП (антикомунистическа)

    6 0 Отговор
    БСП е строго антикомунистическа партия за смазка на капитализма по думите на Димитър Благоев, който създаде нейния антипод през далечната 1891 г. на Бузлуджа - БРСДП.

    По-късно, след ПСВ, БРСДП се разделя на тесни социалисти (комунисти) на Димитър Благоев и на широки социалисти на Янко Сакъзов, като последните по същество са социалдемократическа партия от западен тип - смазка за капитала, а тесните социалисти (комунисти) на Димитър Благоев остават революционна партия с цел установяване на ново социалистическо общество чрез ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА ЕКСПРОПРИАТОРИТЕ (ДНЕС ПРИВАТИЗАТОРИТЕ КАТО НИНОВА СА ЧАСТ ОТ ЕКСПРОПРИАТОРИТЕ НА ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТРУДА НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА).

    Именно за социалдемокрацията от западен тип Димитър Благоев пише в знаменития си труд "Що е то социализъм и има ли той почва у нас?", че социалдемокрацията е "КАТРАНИК В КОЛАТА НА КАПИТАЛИЗМА"
    Следователно, БСП е катраник в колата на капитализма (смазка).

    Коментиран от #44

  • 44 И двете

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "БСП (антикомунистическа)":

    дядо попе!

    И Корнелия Нинова и Кирил Добрев са смазка за капитализма!
  • 45 Членове на БСП

    7 8 Отговор
    Обръщам се към всички социалисти, нека да не позволяваме на една кариеристка да си играе на лидерка. Колко членове трябва да бъдат изключени, за да е доволна министершата. Това не е нейната партия, а на всички социалисти. Ние сме демократична партия и всеки има мнение и може свободно да го изказва. Тази да си хваща пътя в СДС. Да си я прибират. Да остави партията ни намира. Молим те отиди си с добро и остави да си възвърнем самочувствието на партия.Да върнем на хората вярата в БСП. И да си изберем достоен лидер, който ще изкара БСП от тинята. Членове и симпатизанти на БСП нека да спрем тази обезумяла от гняв жена стига да е гонила и изключвала хора, които носят БСП в сърцето си и които са били винаги с партията в добро и зло, а не само консуматори за власт. Шекспир е казал по лошо от наранен звяр е отхвърлената жена, такава злоба, такава омраза няма никъде. Получи министерския пост, остави ни партията. Махай се, вън и долу ръцете от БСП.

    Коментиран от #59

  • 46 Нане

    3 2 Отговор
    тая лелка не е ли в оставка? тая година 10 % догодина 5 5 ша я пишем в Гинес се пак туй е 50 %
  • 47 Този колтук

    5 2 Отговор
    Пак се изхрачи. Ами ще си започне битката , разбира се ! Какво да прави, да се съгласи и сдаде властта на такива мерзавци като този контрабандист, като свинаря милионер, като мафиотката Лечева, Станшкаря, дето се цуня с онзи фес...Бе много ви се иска , бе ...А тази долна интригантка Колтуклиева, излишния вреден израстък , в опити да бъде забелязана, пуска пак фалшивата версия Добрев - Радев . Това , че такива лепки като Лечева с хорото, Добрев с ..не знам какво си , се присламчват към Президента, не значи, че той ги е приел за чисти дружки. С какво и кога е показал , че това са негови хора, приближени. Напротив, достатъчно дистанциран е от всякакви натрапници. Или тази некадърница Колтука си мисли, че повече наивници ще се хванат на тъпотията й, и че успява да очерни едновременно и Нинова и президента. Гербаджийско- седесарски Чалъми. Турцизмът тук не е случаен.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Слушам

    7 0 Отговор
    Сутринта по Нова телевизия един изгонен негодник от БСП как увърта и сучи, за да клевети Нинова и ръководството и да оправдава некадърниците. И реве за това, че партията им губела избиратели, защото Нинова ги гонела . Ами губят избиратели, защото точно ей такива като него омръзнаха и на симпатизантите им. Срама нямат , нямат натъпкване . Извъртат истината и търсят още над половин милион избиратели. И това като основен довод към атаката им. А като имаха близо колкото гербавите в парламента , колко социални идеи успяха да прокарат !? Ония не им дадоха да гъкнат. Отнемаха им думата, вадиха скелети...и ето тези негодници бяха готови да им целуват задните части. Ами те хората като виждат това и разбраха, че спасение от крадците гербави ще се случи не само с оплюванията отвсякъде БСП. Дадоха си хората гласовете на новите политици, без да са много убедени в социалните им намерения, но ги чуваха заявени от тях. Сега ей като този в студиото на Нова беснеят от яд, че БСП е във властта и има възможност да защитава и провежда социални политики. Е, на това какво му викате. Двуличие и лични интереси. Ревнал рано, рано в ефир, че щели да изгонят и Киро Добрев. Ама не казва какви ги върши , ами защото бил имал различно мнение. Ами да си го има, ама да не беше крал и той покрай онзи дето беше вожд. Само така , чистка до дупка !
  • 52 Тая женка

    0 2 Отговор
    Е направо за карлуково! Тя си е чисто луда! Айде бе!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Папи

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "СИН в САЩ":

    Колтуклиева, не ти ли стига статийката, а сега и тъпият ти коментар?
  • 55 Путин

    1 0 Отговор
    баба Яха пак е яхнала метлата
  • 56 Ей и това доживях

    1 2 Отговор
    да прочета една нормална и смислена статия от Соня Колтуклиева.Да знаете че нещата вървят в правилна посока.Браво.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 а бе много разбираш

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Членове на БСП":

    от членове,па били и от БСП
  • 60 Така като гледам

    4 0 Отговор
    против Нинова са:гербаджии,превратаджии,седесари,дб-та и други такива с нисък коефицент на интелигентност
  • 61 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ДАНО СИЧКИТЕ ДА ВИ ЗАТРИЯТ ДАНО ...................................................................
  • 62 Антигербер

    2 0 Отговор
    Браво на импексата.
  • 63 Нане

    0 0 Отговор
    тия наистина са луди удариха дъното и шават циркаджийски! Дайте следващия конкурент
  • 64 Шебек..

    1 0 Отговор
    Баща ти умря от пиене и нерви,от нерви и пиене.Ти па си една шматка..И Нинова не мойш да гътнеш,келеш смотан..
  • 65 КОГА ЩЕ БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ КРАДЦИШТЕ ПАРАЗИ

    1 0 Отговор
    ТИ СТАНИШЕВ И ПИРИНСКИ!