4 Януари, 2022 13:48 6 126 98

Мартин Димитров за ФАКТИ: Крайно опасно е, когато политици призовават към революция

  • мартин димитров-
  • демократична българия-
  • възраждане-
  • революция-
  • зелен сертификат

“При “Възраждане” можем да говорим за системност в този подход - доскоро пращаха хората против “Белене” в трудови лагери, сега искат да правят революция", посочи народният представител

Мартин Димитров за ФАКТИ: Крайно опасно е, когато политици призовават към революция - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Много безотговорно и опасно е, когато политици призовават към революции. Редно би било, когато защитаваш дадена теза, да го правиш с факти и аргументи, а не да искаш насилие над хората с различно мнение. В момента се намираме в опасен прецедент. Когато обществото се призовава към революция, има опасност част от хората наистина да повярват, че това е начинът за решаване на проблеми. Това никога не е бил начинът, а напротив - само може да задълбочи проблемите”.

Това каза в интервю за ФАКТИ народният представител от “Демократична България” Мартин Димитров. Повод за думите му беше организираният от партия “Възраждане” протест срещу зеления сертификат на 12 януари 2022 година, обявен като “революция” от лидера на партията Костадин Костадинов.

По-рано днес Димитров заяви позицията си в публикация в своя Facebook профил, което даде повод за развиване на неговата теза.

“При “Възраждане” можем да говорим за системност в този подход - доскоро пращаха хората против “Белене” в трудови лагери, сега искат да правят революция. Намират се в система от недемократични способи”, посочи Димитров.

“Никой не знае доколко ще има някакви по-сериозни последствия от призивите на “Възраждане”. Въпросът е, че никой политик не би трябвало да си позволява подобно поведение и не би трябвало дори да си помисля подобни неща. Това, между другото, е и форма на безсилие - ако имаш силни тези, наложи ги с аргументи. Парламентарно представен си, поискай дебат, обясни аргументите си, убеди останалите. Когато се опиташ да наложиш тезата си вместо с дебат, аргументи и факти, с отиване на революция, това показва, че се чувстваш безсилен на истинското поле на аргументите и искаш да замениш това поле с едно насилствено поле”, коментира народният представител.

“Опитваме се да изградим демократична държава в България. Крайно обезпокоително е, когато има политическа партия, която призовава към революции за решаване на свои въпроси. Това е прецедент и е опасен прецедент”, категоричен е той.

“Няма да навлизам по същество в тезите на “Възраждане”, само ще кажа, че тезите се защитават. Имате теза против ваксините, излезте с аргументи и спечелете дебата. Имате теза против зелените сертификати, излезте с аргументи и спечелете дебата. Няма лошо да има различни мнения, даже е задължително. Повече от задължително е обаче да има дебат. Ако е нямало дебат по тези теми, влизайки в парламента тези хора имат отличния шанс да създадат дебат и да се опитат да го спечелят. Това са начините да промениш едно демократично общество”, посочи още Димитров.

На въпроса трябва ли да има реакция против въпросната “революция”, той отговори: “Реакции трябва да има. Масовата обществена реакция е, че всички мълчат, сякаш нищо не се е случило. Подобни призиви за революция към обществото не трябва да има”.

“Всяка партия има привърженици. Представете си, ако всяка политическа партия започне да призовава хората към революция. Аз например много държа на повишаването на прага за регистрация по ДДС, което ще бъде страхотен стимул за малкия бизнес, ще помогне на хиляди хора. Когато поставихме тази тема на коалиционните преговори, се прие, че това не може да се случи веднага, може да стане от следващата година, защото ни е нужно съгласието на Европейската комисия. Представете си аз да кажа, че ако не го направим веднага, искам революция и с моите привърженици ще нахлуем в Парламента. Сериозно ли звучи това?”, каза още народният представител.

“Никога не съм си позволявал такова нещо, напротив - търся аргументи и убеждавам всякакви колеги, че ако повишим прага на регистрация по ДДС, ще помогнем на страшно много хора без това да струва кой знае колко много на бюджета, че ще направим по-добра средата в България, ще нараснат доходите и ще се повиши растежът. По такъв начин трябва да се печелят дебати и да се убеждават хората”, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    173 24 Отговор
    Малтинчо ,за нищо не ставаш .Да знаеш !!!!!!

    Коментиран от #8, #28

  • 2 Martin

    44 105 Отговор
    Абе, Костадин Костадинов след като е ваксиниран, какъв се води - ваксър или антиваксър? Или ваксиниран антиваксър :)

    Коментиран от #20

  • 3 храна за размисъл

    135 11 Отговор
    ДайБъто си отива, толкова несъстоятелни хора.
  • 4 Пффффф

    120 20 Отговор
    А Радев с вдигнат юмрук мооооже а? Аман от нагаждащи и интересчии.
  • 5 Каква

    88 10 Отговор
    ми ти революция се върти из главата ти , бе ?
  • 6 00014

    100 11 Отговор
    ДБ - само ние можем като наследници на СДС да кажем кой може да скача .....

    Коментиран от #9

  • 7 А питам

    140 14 Отговор
    Каква е разликата и не е ли безотговорно и опасно е, когато политици призовават за "селен сертификат"??
  • 8 Българин

    24 93 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    Правилно! Само Румен Решетников и Костя Копейкин стават за всичко! Русофилистици малки сладки...
  • 9 Христо Христов

    28 21 Отговор

    До коментар #6 от "00014":

    И само БСП може да казва кой е червен и кой- русофил!
  • 10 ТаУмВзе

    100 6 Отговор
    Бе какви революции бълнуват тия? Робът овца, ни гаврят и крадът, без гък 32 години. Революция се прави от Народ! Ние отдавна дори не знаем какво сме.
  • 11 1520

    110 7 Отговор
    ами то друго спасение от фашизма и диктатурата няма

    Коментиран от #22

  • 12 ВМРО

    20 123 Отговор
    Решението е много просто - арестувайте Копейката - жалкия руски продажник!

    Коментиран от #73, #74

  • 13 ха ха

    89 3 Отговор
    За мен не е опасно. За зависими лакеи във властта е особено опасно, предполагам... Но пък риск на професията - с меда идва и жилото.
  • 14 67778

    103 5 Отговор
    Квичиш ли мръсен соросоид
  • 15 Само Възраждане

    113 7 Отговор
    12.01 е денят Стига измами,Стига ограничения,искаме си свободата..

    Коментиран от #88

  • 16 Хаджи Генчо

    94 5 Отговор
    Нека да има и различна позиция от тази на грантаджии соросоиди. На голяма част от "политиците" дейността им е усвояване на грантове от НПО.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Патриот

    11 86 Отговор
    На 12-ти Костя ще атакува Смолни! Радьев и Губернатор Митрофанова се е ангажирали да му осигурят заместител на крайцера " Аврора " в Перловската река! Вся власть Копейкину! Русофилистици от цяла България- обединявайте се!

    Коментиран от #23

  • 19 Bai...

    50 6 Отговор
    Евангелистки пе.де.раз!
  • 20 Трай бе

    85 10 Отговор

    До коментар #2 от "Martin":

    Някой те е изльгал че е вакиниран.Той Коцето не е прост да се боде сьс тия отрови.Само заблуден или подведен може да се набоде и всеки си решава сам за себе си.Аз сьщо никога няма да се бода.

    Коментиран от #29

  • 21 Кики

    106 4 Отговор
    Опасно е за такива криминални елементи като вас , които продадохте нас и нашите деца на глобалната финансова/ медицинска мафия
  • 22 Тодор Правешки

    9 35 Отговор

    До коментар #11 от "1520":

    Алоу, какъв фашизъм? Каква диктатура? През - ден- та член на БКП Радьев ли е фашист? Правителствата на Десовия ли са диктатура? Мисли малко, преди да пишеш...

    Коментиран от #53

  • 23 Дъ бест

    35 3 Отговор

    До коментар #18 от "Патриот":

    Още един луд
  • 24 Работата е ясна

    19 72 Отговор
    Също като батко им Волен, Възраждане са мошеници и руски мекерета.

    Коментиран от #90

  • 25 Еми

    67 4 Отговор
    97 ма като призоваваха, не се оплакваше
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 37 Отговор
    Както казва Последния Софиянец, "Мачкай Киреееееееееее!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #46

  • 27 Фламинго

    87 5 Отговор
    А от ДБ като призоваваха към някакви безредици можеше, така ли!? Хайде скрийте се някъде и да ви няма!
  • 28 Пешо

    49 11 Отговор

    До коментар #1 от "истина е":

    А оня Глист - Резидента, като размахваще юмрук - нямаше проблем, май!?!
  • 29 Martin

    10 37 Отговор

    До коментар #20 от "Трай бе":

    Ами Коцето ме е излъгал. Призна си по телевизията, че е ваксиниран, за да може да пътува в чужбина.
  • 30 12.01.2022

    42 4 Отговор
    що бе мекере - от какво те е страх - ммммм
  • 31 Наблюдател

    63 4 Отговор
    Когато политиците системно се издънват идват революциите.... просто История. М. Димитров да вземе малко да я отвори.
  • 32 Моряка

    49 5 Отговор
    Ами оня некъпан нахалник от Алибегия,когато 2 пъти отменя правителствени ограничения на нощните заведения?Тогава защо не протестираше,бе Мартинчо?И защо мърльото вече не е в пандиза?Що се отнася до Костадинов,вместо да се занимава със сертификати,по добре да си изпълнява обещанията за референдум за излизане от НАТО ,защото краварите препълниха базите си в България с уж бабаити.Видяхме ги,как бягат от Авганистан,но все пак са чудесна цел за руските ракети.Така че Мартинчо,гледай да стоиш по далече от така наречените логистично-координиращи центрове на НАТО в България,защото първо те ще се изпарят,ако стане нещо.Но тъй като си правоверен продажник Натовец,може да се позавъртиш около МО 2 срещу Пирогов,или да си пиеш кафето в сладкарницата на военния хотел Шипка.Ще бъдеш от първите,които ще се изпарят за славата на САЩ,заслужаваш тази чест.Но ко са ти виновни обикновените софиянци,които ще литнат заедно с тебе нагоре.

    Коментиран от #40

  • 33 Кочо

    68 9 Отговор
    Мартине, много е опасно и безотговорно 32 години да се слугува на чужди интереси, през което време най-нагло и престъпно беше разграбена и унищожена България! Много опасно и безотговорно е когато 2 години продажните телевизии и медии хипнотизират и насаждат паника и ужас сред хората! Много е опасно и безотговорно е под измислен предлог за грижа за здравето да се налага медицински фашизъм, да се отнемат конституционно защитените права и свободи на хората! Протестите и несъгласието с всичко това е изконно право на гражданите!
  • 34 Bshit

    29 4 Отговор
    Мартин Димитров, най-видния икономист сред енергетиците, но и като такъв не знае, че терминът "аргумент" в математическата функция е едиствената част от същата, която не трябва да се доказва, п@ляк.
  • 35 📌🇧🇬

    11 32 Отговор
    📌✨Къде е Костадинов, Възраждане, от два дена не е давал заявления за Щурмуването на Парламента, неговите го търсят, за да чуят “Речта На Победата”? 📌 Докато Правителството разпределя Областните Управители, правителствената коалиция, “модел Вера Су” се заби в поредните “подводни скали” на Международната Дипломация. 🇧🇬🇲🇰Сега разбрахте ли какво щеше да се случи, ако Слави Трифонов и ИТН бяха съставили “безконтролно правителство”, начело с “продавача на шнорхели”, “плагиата адвокат”, шефа на МВР “бифш ДС служител”? 📌И последно но не на последно място, какво “пуши” Славчо не е на никой работа, но всичко друго е.📌:)И още веднъж, Теодора Генчовска стига ли ви?! 🇧🇬На Христо Иванов, ДБ трябва Правителството да му даде “медал за Храброст” два пъти, веднъж за “щурмът” на Резиденцията на Ахмед Доган и втори път за това че не позволи на Слави Трифонов да състави Безконтролно Правителство.📌Румен Радев е радетел за възраждане на ДС като институция и ще направи всичко възможно това да се случи, Генчовска и ДС назначенията са показателни, а “кожите” на двата “наивника” от частният сектор ще съхнат изложени във фоайето на Библиотекарският Институт. 📌 Славчоо, е дал “ултиматом” на Америка, “широко оповестен” в “мас-медийте”, който се състои от “еле, еле?”, бедна България, бедна Македония! Как така Славчоо, не се е сетил да поиска изтеглянето 6ти Военно Морски Американски Флот от Гърция? Повече “cocaines”, следващият път и това може да се случи! Ей, Америка, Америка.
  • 36 Хахаха...

    60 5 Отговор
    Страх ги е да не въстане народа.Революцията е борба за свобода.Дори да нямаше Възраждане и Костадинов хората пак ще се вдигнат,ако започнат ептен да им извиват ръцете с принудително ваксиниране и тъпи мерки.Народа мизерства от беднотия и работи да може да плати безбожно скъпия ток ....ония от управляващите се чудят как да набодът населението за да може да гушнат Брюкселските квоти.

    Коментиран от #49

  • 37 Лагери и днес има

    33 5 Отговор
    А при Капитализма имаше и Въстания, ПАРТИЗАНИ, къщи горяни и гла ви на кол по села за устрашаване на показ разнасяни ! А 1923та ог какъв ЗОР с Брадви с Коси тръгнаха към София ? А после кой направи тъй , ЧЕ МАРИЦА ПОТЕ В КР ЪВ ? Днешната Либе.ална Система е подходяща за КРАЖБИ и БЕЗОТГОВОРНОСТ пред закона и всеки във Властта "настръхва " ако РЕВОЛЮЦИЯ НАСТАНЕ и още " нещо" - френска Гилотина !
  • 38 хахаха

    15 51 Отговор
    Ако наглецът Копейкин посмее да "нахлува" където и да е - има си полиция, съд и прокуратура, да бъде въдворен немедленно!
  • 39 Исторически парк

    61 3 Отговор
    То и Априлското въстание е било опасно за турските бг чорбаджии ;)
  • 40 Христо Христов

    20 9 Отговор

    До коментар #32 от "Моряка":

    Товарищ, отивай да строиш бункера, та да се скриеш от руските ракети, щото ракетите няма да те питат дали си русофил и путинист 😀

    Коментиран от #62

  • 41 НАПОЛЕОН БОНАПАРТ ОТ О.БОЛШЕВИК

    2 11 Отговор
    ТИЯ „РЕВОЛЮЦИОНЕРИ” ОТ(....)И СКЕТ МЕН КО. ПЪРВИ ЗАТОЧЕНИ НА О.БОЛШЕВИК👍
  • 42 ХА ХА ХА

    40 8 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ МАРТИН ДИМИТРОВ , ТОВА ОТИДИ И ГО КАЖИ НА ФАТМАКА ! ЗАБРАВИЛИ ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА АЙЛЯКЧИЯТА КАК ХОДЕШЕ НАПЕРЕН ПО ПЛОЩАДА И ПРИЗОВАВАШЕ КЪМ МЕТЕЖ ????????? КАЖИ ФАТМАКА ПОЛИТИК ЛИ Е ????? ЗНАЧИ ЗА ЕДНИ Е МНОГО ОПАСНО ДА ПРИЗОВАВАТ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯ ......А ЗА ДРУГИ Е НЕЩО СЪВСЕМ ОБИКНОВЕННО ДА ПРАВЯТ ТОВА ?????? ЕЙ НА ТОВА СЕ КАЗВА ГЬОН СУРАТ !!!!!!
  • 43 F.F

    49 5 Отговор
    32 години не спряхте да крадете и унищожавате България ,но да се говори за революция било опасно!
  • 44 В 2022-ра година , ПАЛАЧИНКАТА

    17 1 Отговор
    Ще се " ОБРЪЩА " , там горе на "ВЪРХА" а долу , малките колела , лудо и шеметно ще се ЗАВЪРТЯТ ! Движение " Народен ШМАЙЗЕЛ" що съмишленици ще поведе !
  • 45 Електра

    45 2 Отговор
    Мартинчо, нали това правихте цяла година, преди да се намърдате едва едва в парламента...
  • 46 Моряка

    31 6 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кирето май смени резбата.Вместо да мачка корупцията,2 седмици мълчи като за..........дник.Изглежда е зает в хотел Милениум да посреща американски зелени човечета по късна доба.Е,едно шахче изигра,да не го забравят бившите седесари от електората.Само че малкия го матира доста бързо.Кирето повтори в опростен вариант Остап Бендер от глава "Междупланетен шахматен конгрес",не ми се вярваше,че така задълбочено е изучил световния шедьовър "Дванадесете стола".Все пак книгата е рускоезична.
  • 47 5665

    47 5 Отговор
    Какъв гол охлюв си ти Мартинчо!
    Щеш ли никой нищо да не протестира и ти да си в Парламента до живот? Нали ти Мартинчо искаше да вземеш от всяко семейство минимум по 500 лева за технически паспорт на жилищата им? Нали лъжеше, че Европата го искала? После се изхлузи и беше против. Ама ако погледнем архивите доста мазен изглеждаш.
    И да, трябва да има протести! Цяла Европа протестира само ние да сме овце, така ли? Зеленият сертификат беше създаден само за пътуване между държавите но го извратиха и стана инструмент за изнудване, пропуск за навсякъде, и куп други неща за които той не беше предвиден.
  • 48 Зекк

    35 6 Отговор
    Ощу по-опасно е, когато такива българофоби сато мартинчо предявяват прененции за последна инстанция.
  • 49 ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА

    31 4 Отговор

    До коментар #36 от "Хахаха...":

    Страх ги тресе новите управляващи .....ми то си е така , има няма няколко седмици и да си стягат куфарите , това направо си е минавка ! Как ша замезят със някой друг милион и как ша на управят само за това отрицателно време ......а са приготвили ДУПКАНИТЕ черпаци за трапезата , за тях месцето , за народа трохите !

    Коментиран от #55, #67

  • 50 Какви политици са тия от Възраждане

    12 30 Отговор
    Какви политици са тия от Възраждане. Събрани от улицата шайка лумпени за които някой заблудени овце гласуваха защото ги лъгаха за всевъзможни глупости

    Коментиран от #56

  • 51 Радо

    23 5 Отговор
    Тоя никаквец киро-квебека с неговата неграмотност и нагло-саксонски виждания ли е месията, а?
  • 52 Сандо

    27 1 Отговор
    Всичко,което пречи на "правилната" линия,трябва да бъде унищожено.Дерзай,Малтинчо,и на теб,и на твоите колеги-грантояди,краят им ще е един и предизвистен:учете нашата история,за да не останете изненадани в един прекрасен ден за България.Ако не сте успели да я унищожите дотогава.
  • 53 И. Иванов

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "Тодор Правешки":

    Смени си ер-малък с ер-голем на клавиатурата щото си смешен! Смехурко.

    Коментиран от #57

  • 54 Айдееее

    23 5 Отговор
    Мартин много РЕВЕ бе , що тъй ???? ОТИДЕ му службицата......отиде мандата за който тъй много покриваха ръце !
  • 55 Незнаещ

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА":

    Тази схема,с която ни запознаваш от управлението на Герб ли я научи?
  • 56 Хи хи хи

    21 0 Отговор

    До коментар #50 от "Какви политици са тия от Възраждане":

    А какви са тия от тая измислена КОАЛИЦИЯ ???? И кой беше конструктора на сегашните управляващи ????
  • 57 Тодор Правешки

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "И. Иванов":

    Палячо !Незабравяй да ползваш е-оборотное !

    Коментиран от #65

  • 58 СВИКВАЙ МАРТИНЕ !

    23 2 Отговор
    От сега се почва .....ти какво си мислиш , ЧЕ ЩЕ изкараш на гръб цял мандат !!!!!
  • 59 Хахаха

    14 4 Отговор
    Мартинчо, не чух такъв укор от теб, когато фатмака направи преврат. Тогава не видях такава "демократична реакция" у теб, и другите "демократи". Още повече, че с този преврат, Мунчо целеше решаване на лични проблеми, свързани с едни "шпионски игри". Айде стига с този двоен аршин.
  • 60 Мартинеееее

    19 1 Отговор
    Ще из горите като факел.....само дето правихте въстание една година !
  • 61 Fate

    23 1 Отговор
    "Крайно опасно " за кого ? За извергите
  • 62 Моряка

    14 0 Отговор

    До коментар #40 от "Христо Христов":

    Абе Ицо,какъв бункер,тук във Варна не остана педя място незастроено,даже и чудесния варненски плаж е закрит от дървени платформи с ресторантско-кафеджийски маси отгоре.Навсякъде покрай морето мерише на кебабчета и чалга,опростачването е тотално.Не можеш да се скриеш и под водата,защото четирите ни подводни лодки отдавна са бракувани,нали американците едностранно ни разоръжиха.Така че ще се изпаряваме заедно с Мартинчо,нали и ние сме натовски морски координационен център.Петте ракетно зенитни поделения,които охраняваха околовръст небето на Варна,(нарича се зонова защита)отдавна станаха на скраб,така че "надежда всяка оставете".(Данте Алигиери,точно за нас го е казал.Бил съм в параклиса със саркофага му в Равена,там хората са интелигентни,не събарят мавзолеи).

    Коментиран от #64

  • 63 Хаах

    3 16 Отговор
    Съвсем умишлено е заменена думичката протести с думата революция.Защото ако обяви протести, ще се съберат 40-50-100, нека да са 1000 протестиращи.При революция, ще се съберат 20-30 ТЕРОРИСТИ, малцинство, което иска със сила да налага собствени правила чрез насилие.За обощение, външни терористи на чужда държава на североидток от нас.Не е случайна и датата.Началото на преговорите Щатите-Русия.Президентските съветници и Крим е Руски са им подръжката.
  • 64 Христо Христов

    7 8 Отговор

    До коментар #62 от "Моряка":

    Така ще е, като отказахме американските ракети навремето и те ги разположиха в Румъния...
  • 65 И. Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Тодор Правешки":

    Да и това с е-оборотное е доста тъпо.
  • 66 Голем смях

    5 12 Отговор
    И от кога Костя Копейкин е ...политик..?Обикновена руска лизачка като Радев и Киро..канадата или измамата ,както го знаят в квартала.
  • 67 И. Иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА":

    Не, не - трябва да спрат уайфая в психодиспансерите!

    Коментиран от #72

  • 68 Механик

    19 1 Отговор
    Защото, мой човек, се оказа, че со кротце и со благо вече над 30 години нищо не се променя. Защото е видимо от толерастия, до къде го докара запада. Тук положението също е плачевно. Едно племе се коти като за световно, а ние му гледаме чааветата. Ни му плащаме тока и водата и търпим да издевателства над старите ни родители.
    Без революция никога и нищо не се е променяло във вековете и това е факт. Както е факт, че статутквото най-много се бои от революция и всячески се стреми да я задуши.
    Ако сте много "хубави" няма да ви е страх от народното недоволство, защото революция се прави от хора, а хората които са доволни от управата си, не правят революции. Никой няма да тръгне насмърт, ако е доволен отживота си.
    Та така, драги ми смехурковци с революциите.
  • 69 Отврат

    8 9 Отговор
    Значи това е обяснението.Искаме излизане от НАТО и ЕС, за да можем да направим революция.И Копейкин за новия Лукашенко ли го готвите.Що не идете в Афганистан да я правите.

    Коментиран от #75, #95

  • 70 Смех

    12 2 Отговор
    Когато политиката е залята от фашизъм какво следва? РЕВОЛЮЦИЯ
  • 71 Нали

    14 3 Отговор
    Опитваме се да изградим демократична държава в България
    Това са думи на соросоидните дебили
    Първо да забраним атомните централи ,защото пречат на краварите,
    След това изграждаме лижерална икономика вече отречена на запад ,но нали ние сме окупирана територия,
    Или направо казано "пазара решава"
    А ние /депутатите/ ще "ръководим" спазването на правилата на пазара/разбирай това което ни заповядват западните колониални структури/
    И на края получаваме една зависима колония/територия/ която е без никакъв суверинитет.
  • 72 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "И. Иванов":

    Доста тъпо. Коментарите ще намалеят наполовина!
  • 73 питам си

    16 3 Отговор

    До коментар #12 от "ВМРО":

    Ха, ха, трябва да се арестуват Кривчо и Кокорчо за измама на избирателите - предложиха промяна, а говорят само за ваксини. 40 дни не са направили нищо свестно - Тиквата и шайката са на свобода, Шиши и тоз Мартинчо също са депутати, а Кривчо не знае чий гражданин е, бил се отказал от канадск гражданство, ама дали е захвълил великобританския паспорт??????????!!!!????

    Коментиран от #84, #91

  • 74 Отговор

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "ВМРО":

    Ей олиго@френ да не сатне така ,че след руско -американските преговори на 10 януари да дойдат да арестуват теб?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Готи

    6 1 Отговор
    Бляколник!
  • 77 Памет

    6 3 Отговор
    Ех, г-н М.Димитров, що ще кажеш след написаното по въпроса от "форумците"? И защо даваш мнението си просто в медия, след като можеш да предложиш директен спор/диспут с опонента си? И ако беше съвременник на Васил Левски би ли му се възпротивил за революционната борба? А че не сме подобаващо узряла нация се е прояснило още веднага след Левски- с търсене по света на всякакви благородни особи за върховете, с гонения именно срещу деятелите в революцията, с поощряване на БайГаньовщината, което върлува и до днес. И поне дай рамо към същата статия като кои от аргументите си си усп ял да отстоиш с антиреволюционната си психика и убеденост!?

    Коментиран от #92

  • 78 ЦарВул

    15 3 Отговор
    Когато правехме СДС, "кръгли маси",митинги с по стотици хиляди хора този плъх си криеше партийната книжка във вътрешния джоб!!Такива като него,Костов,ма.тията Михайлова е....ха мамата на организацията,икономиката и селското стопанство и осигуриха пътят за грабеж на НАРОДНОТО БОГАТСТВО!!ЕТО ТОВА СА ТЕ!!СВИНЕТЕ!!ТАМ ДА СА ДО КОПАНЯТА - ДЪРЖАВНАТА!!!И ДА ЛАПАТ!!ТОЛКОЗ!!!!!!
  • 79 Да, точно

    10 2 Отговор
    така, политици призовават, а не някакви лаици, корумпирани и мутри, наречени "политици". Този костур за политик ли се има?
  • 80 вероятно

    4 4 Отговор
    затова ги подпират и финансират - да са радикали и смутители на повикване,
  • 81 Бесен

    15 1 Отговор
    Хах... този некадърник си "изкара стажа" като народен представител - затва сме и прокопсали щото подобни лекета водят стадото! Пълна лустрация на политиците от последните 30 години и този да си ходи!
  • 82 flipp

    13 1 Отговор
    Когато неправдата стане закон, съпротивата става дълг!
  • 83 Анонимен

    12 1 Отговор
    Особенно е опасно ако си от групата на тези срещу които народа смята да прави тази революция .
  • 84 Да дааа

    7 1 Отговор

    До коментар #73 от "питам си":

    Кривчо и Кокорчо са замяната още ли си мислите че са промяната.
  • 85 Мартине

    15 1 Отговор
    Ти като захапа кокала и много взе да те е страх от бунтове кога ревахте на площадите беше хубаво сега е вш ред да берете плодовете на бунта вие ни научихте как се лъже за власт вие ни научихте как се хвърля и порогават държавни симвили, само и само да отървете костов, прокопиев, и другите олигарси от съд подмяната няма да е за дълго.
  • 86 ivo

    7 8 Отговор
    тоя нерез КОЦЕ ВЪЗРОЖДЕНЕЦА до кога Данс ще го трае, че и прокуратурата
  • 87 Ами

    2 2 Отговор
    Фашистчета
  • 88 ИДИОТ от село

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Само Възраждане":

    Ти знаеш ли какво е Свобода?
  • 89 Мартинчо

    4 1 Отговор
    Отивай в скута на дядя Ваня да те дондурка и не се обаждай и намесвай на ИСТИНСКИТЕ ХОРА КАКВО ДА ПРАВЯТ
  • 90 Роко

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Работата е ясна":

    Добро утро сега ли го разбра. Макар че в сравнение с Възраждане Атака изглеждат като великобългарски шовинисти.
  • 91 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "питам си":

    Приятелю не са те излъгали че ще правят промяна ТИ сам се излъга че ще правят. Защо не закачат Тиквоча, Шиши и компания? Въпросът ти е откровено тъп. Защото и те са в схемата за крадене (е не те но господарката им Импекса) единствено се промени процента от кражбите който ще получават.
  • 92 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Памет":

    Приятелю на такива като Костя Копейкин Левски лично им е режел кратуните не е ходил по диспути с тях.
  • 93 Малиии

    3 1 Отговор
    Явно според Димитров не е опасно некадърници като "умнокрасавците" да заемат високи постове ...
  • 94 Е и

    0 0 Отговор
    какви са правните аргументи и здравни в полза на ваксинирането, че не схващам?! Аман от папагали и словоблудници
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 мнение

    4 0 Отговор
    защо е опасно да има революция и защо да не се смени античовешкия ви капитализъм с по- хуманен общественстрой голем страх ви тресе да не дойде време да си платите за всички кражби и за тормоза над българските гражфани колкото и д а се противите революция ще има ще има и народен съд за всички вас дето мародерствахте българските граждани ще дойде ден когато ще ви вземат заграбеното и ще в и пуснат без пукната пара в джоба да се махнете в любимия ви запад и да разберете какво е капитализъм тогава
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Мартине

    0 0 Отговор
    Ти жив ли си още един от могото гробокопачите на СДС идеите. Трябва да си метач по улиците а не депутат