Last news in Fakti

29 Декември, 2021 08:00 13 634 163

Емил Соколов за ФАКТИ: Отричайки пандемията, “Възраждане” прави така, че тя да продължи още дълго време

  • емил соколов-
  • възраждане-
  • антиваксъри-
  • ваксинация-
  • герб-
  • продължаваме промяната-
  • политически процес-
  • 2021 година-
  • народно събрание-
  • правителство-
  • парламент

"Ако идването на ПП и загубата на ГЕРБ са добри за демокрацията, то "Възраждане" в парламента е катастрофа", посочи политическият анализатор

Емил Соколов за ФАКТИ: Отричайки пандемията, “Възраждане” прави така, че тя да продължи още дълго време - 1
Емил Соколов: Кадър: Денят с Веселин Дремджиев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Загубата на парламентарните избори през ноември от ГЕРБ, идването на "Продължаваме промяната" на власт и антиваксърството - тези събития и процеси белязаха отиващата си 2021 година според историкa и политически анализатор Емил Соколов.

"За първи път от 12 години в лицето на Кирил Петков и Асен Василев ГЕРБ и Борисов се сблъскаха със сериозен претендент за първото място и изгубиха", посочи той.

Според Соколов ако идването на "Продължаваме промяната" и залезът на ГЕРБ са положителни събития за демокрацията у нас, то влизането на "Възраждане" в 47-мото Народно събрание е катастрофа.

"Костадин Костадинов и армията му от посредствени конспиратори представляват най-уродливото лице на русофилския вот в България", категоричен е той.

"Ако трябва да се степенуват заплахите за новото правителство, ДПС са на първо място. Процесите в ГЕРБ и действията на Гешев имат общ корен – ДПС", коментира Соколов.

За равносметката от 2021 година от ФАКТИ разговаряхме с Емил Соколов.

Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-н Соколов, кои три събития белязаха 2021 година във вътрешнополитически аспект за Вас?

- Първото събитие е загубата на ГЕРБ на парламентарните избори през ноември. Падането на Борисов от власт затвори една цяла глава в българската политика. Това, с което Борисов и ГЕРБ ще бъдат запомнени, са опитите им да се сраснат с държавата, като поставят свои хора на ключови позиции и по този начин превземат всички институции – от най-голямата до най-малката. За щастие, този процес беше спрян, макар и да продължи много по-дълго, отколкото трябваше. Това, което някои по една или друга причина не признават, е, че ГЕРБ се превърнаха в заплаха за демокрацията и свалянето им от власт не беше просто поредното партийно боричкане, а битка за бъдещето на българската демокрация и оцеляването на правовата държава. Тази битка беше започната на протестите през 2020 година и кулминацията ѝ беше този ноември. Гражданите победиха година и половина по-късно.

Второто събитие е свързано с първото. Това е идването на "Продължаваме промяната" на власт. Появата им на политическата сцена е значима поради няколко причини. Първо, ПП като голяма центристка партия са директен конкурент на ГЕРБ. За първи път от 12 години в лицето на Кирил Петков и Асен Василев ГЕРБ и Борисов се сблъскаха със сериозен претендент за първото място и изгубиха. В момента двете партии са със подобна електорална тежест и не спират да се конкурират. Това ще има оздравителен ефект върху демокрацията в България, защото точно съревнованието между партиите гарантира качество на политиките. ГЕРБ се превърнаха в това, което са, защото се почувстваха твърде сигурни и повярваха на собствената си опорка, че няма кой да дойде след тях. Не бива да се позволява на нито една партия и лидер да си помислят, че са незаменими. Втората причина появата на ПП да е важна е, защото в някаква степен те наистина са партия на младите. В момента всеки десети в парламента е под или около на 30 години. Тази генерационна революция със сигурност ще повлияе върху решенията, които се взимат, и смятам, че промяната ще е към по-добро.

Третото събитие е по-скоро процес, отколкото събитие. Това е антиваксърството. Ако трябва да назова събитие, това ще е влизането на "Възраждане" в парламента. Ако първите две събития бяха добри за демокрацията, то последното е катастрофа. Костадин Костадинов и армията му от посредствени конспиратори представляват най-уродливото лице на русофилския вот в България. Това са хора, които са неспособни да предложат нещо градивно. Тяхната единствена цел е създаването на истерия, която впоследствие се използва от членовете на "Възраждане" за лични облаги. Всички знаем за имотите на Костадинов по Черноморието, за които се говори, че са купени с партийната му субсидия. Това обаче е най-малкият проблем. Истинският проблем е, че "Възраждане" са агресивни и като реторика, и като действия. Активисти на партията преди няколко месеца нападнаха министъра на образованието, защото не бяха съгласни децата да се тестват в училище. Тази радикализация на българската политика цели да заглуши умерените мнения и да избута напред всякакви крайни идеи. В момента България има нужда от разумно управление, а не от паника. "Възраждане" представляват триумфът на мракобесието над просветата, което ги прави толкова опасни.

- Как изброените от Вас събития се отразиха на политическата, икономическата и социалната обстановка в България?

- Всяко едно от събитията промени политическата икономическата и социалната обстановка. Докато падането на ГЕРБ и идването на ПП на власт биха могли да имат позитивен ефект върху българската политика, антиваксърските настроения, персонифицирани от "Възраждане" биха могли да задълбочат кризата, тъй като една немалка част от сънародниците ни избраха истерията, паниката и конспирацията пред здравия разум.

- Има ли потенциал ефектите на посочените от Вас събития да продължат да се отразяват?

- Да, всяко едно от тези събития ще има дългосрочни последици, тъй като представляват разместване на слоевете в българската политика.

Падането на ГЕРБ означава, че Борисов и изградената от него номенклатура ще направят всичко възможно да се върнат на власт. ГЕРБ не могат да съществуват, ако не паразитират върху държавата. ГЕРБ разбират политиката като консумация. Те консумират властта, като присвояват и преразпределят държавен ресурс. Четири години в опозиция би означавало ГЕРБ да се разпадне, тъй като цел номер едно на ГЕРБ е личното облагодетелстване, а това няма как да не стане, когато не си на власт. Чекмеджетата се пълнят, когато управляваш, а не когато си в опозиция.

От друга страна, от ПП зависи да покажат, че младите могат и трябва да управляват. ПП се превърна в нарицателно за млади и успели българи, някои завърнали се от чужбина. Ако правителството на ПП не успее да проведе реформи, това ще нанесе огромен удар върху имиджа на младите хора в политиката изобщо. Затова е толкова важно те да успеят.

Накрая, антиваксърството показва какво не е наред с образователната система в България. Ясно е, че трябва да се направят реформи, ако искаме общество, където науката и здравия разум са на почит. В момента обществото ни е подвластно на конспирациите и това оказва влияние върху здравето ни, икономиката и други сфери.

- Бойко Борисов вече не е в изпълнителната власт - приключи ли неговото управление окончателно?

- Управлението на Борисов приключи. ГЕРБ обаче не са окончателно победени, тъй като все още има желаещи, които искат да служат на модела "Борисов". За някои корупцията не е проблем, а възможност за развитие. ГЕРБ могат да оцелеят 1-2 години в опозиция, но ако правителството изкара пълен мандат, е много възможно след 4 години ГЕРБ да са трета или четвърта политическа сила. ГЕРБ печелят подкрепа като раздават пари – къде през джипката, къде през обществени поръчки. Ако не са на власт, привържениците им, които са мотивирани единствено от това да взимат от държавата, бързо ще спрат да подкрепят партията.

- Освен оставката на Бойко Борисов, протестите през лятото на 2020 г. искаха и оставката на Иван Гешев - виждате ли воля за отстраняването му?

- Надежда Йорданова се справя отлично като министър на правосъдието. Ако има някой, който ще се справи с Гешев, това е тя. Разбира се, много е важно всички участници в коалицията да подкрепят тази битка. Въпреки че Борисов вече не е на власт, Гешев представлява заплаха, защото с него няма как българската прокуратура да заработи. Някой, който е в контакт с личния пиар на Борисов, няма как да бъде независим главен прокурор. Много е важно прокуратурата да започне да разследва злоупотребите с власт и да престане да бъде бухалка. Това трябва да е един от основните приоритети на управляващите, най-малкото защото това обещаха на протеста. Протестът представлява голяма група хора с ясна политическа визия, а не просто някаква безлична маса. Визията за България на хората от протеста, които избраха това правителство, не включва нито Борисов, нито Гешев.

- Съдейки от първите дни на новото правителство и парламент, мислите ли, че редовното правителство, сформирано между ПП, БСП, ИТН и ДБ може да изкара пълен мандат?

- На правителството няма да му е лесно да изкара пълен мандат, но трябва да се стреми към това. Голяма част от ПП са все още неопитни, но имат желанието да се научат, което е най-важното. Не бива обаче да позволяват на БСП и ИТН да ги подхлъзват. Като за начало, трябва да е ясно, че мораториумите не са решение на проблемите в икономика, а само правят ситуацията по-сложна. Също така, в нито едно министерство няма място за хора от ДС. Това са червени линии, които не бива да се прекрачват. Добре ще е и Стефан Янев да спре с личните мнения за НАТО. България е член на НАТО и войските на НАТО са и наши войски. Трябва да е ясно, че са добре дошли в България, тъй като това е гаранция, че страната няма да стане обект на агресия от страна на Русия.

- Изчезна ли опасността, която в един момент сякаш беше надвиснала над главите ни - тръгване към президентска република?

- Въпреки близките отношения между Румен Радев и Кирил Петков и Асен Василев, смятам, че такава опасност няма. В парламента коалицията се състои от четири много разнородни партии. След едноличното управление на Борисов и ГЕРБ това е добър вариант за България. Властта трябва да има повече от един център, а в момента центровете са няколко, което е гаранция, че дори някоя партия - или президентът, да има авторитарни амбиции, трябва да се съобразява с още няколко политически играчи. Авторитаризъм при толкова цветен парламент няма как да има.

- Българи получиха санкции по глобалния закон “Магнитски” - видяхме ли достатъчна реакция на държавата към санкционираните, предвид че един от тях стана народен представител?

- Държавата реагира, но ДПС отново показаха, че правилата не важат за тях. Ако трябва да се степенуват заплахите за новото правителство, ДПС са на първо място. Процесите в ГЕРБ и действията на Гешев имат общ корен – ДПС. Другото име на ДПС е поквара. Новото правителство трябва да е много внимателно и да не вярва на сладките приказки на ДПС, тъй като няма партия, която да не е пострадала от близостта си с ДПС. ГЕРБ са пример точно за това. Скритата им, а и понякога не толкова скрита, коалиция с ДПС беше една от основните причини българското общество да излезе на протест. Гражданите се нагледаха на задкулисни договорки.

- Изминаващата година беше белязана от силни антиваксинални настроения, което и Вие посочихте. Ще започнем ли да излизаме от тази опасна територия?

- Премиерът Кирил Петков определено прави всичко възможно да насърчи ваксинацията, което е похвално. Проблемът обаче остава, тъй като в парламента има партия, която е превърнала антиваксърството в основна част от идеологията си. "Възраждане" ще продължат да правят всичко възможно да подкопаят доверието на хората във ваксините. От това зависи политическото им оцеляване. Колкото повече се проточи пандемията, толкова "Възраждане" ще продължат да са актуални. Трябва да е ясно, че отричайки пандемията, Костадин Костадинов прави така, че тя да продължи още дълго време. Време е гражданите да осъзнаят, че популизмът и конспирациите не са в тяхна полза, а обслужват политици и партии, които паразитират на техен гръб. От нас зависи да не позволяваме на никого да злоупотребява с доверието ни.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белене

    43 277 Отговор
    "Възраждане" е Троянският кон на герб

    Коментиран от #104

  • 2 Фатих

    316 36 Отговор
    Някой от възраждане щеше да му каже, че и най-ваксинираните държави пак са с ковид вълна :)

    Коментиран от #14

  • 3 Анонимен

    370 45 Отговор
    Този нещастен платен соросоид не е разбрал най-важното - Възраждане не са явление, а процес. Процес, който преминава през демонтажа на такива като него.

    Коментиран от #16

  • 4 MERS

    43 289 Отговор
    Лошата ваксинационна кампания започна от герберастите трябваше по-рано да въведат зеления сертификат и да се ваксинират приоритетно възрастни хора и такива със съпътстващи заболявания!

    Коментиран от #23, #28, #108, #138, #143

  • 5 Иван Грозни

    49 260 Отговор
    Направо в десятката. Едни са в парламента за сметка на религията, други ужким патриоти, а тия за сметка на живото на хората.
  • 6 ПП Израждане

    43 275 Отговор
    ПП Израждане са най-доброто , което МАсква, с отласлабващата си рубла, може да изкара на българската политическа сергия. Антиваксърските идеи отдавна са проследени до Империята на външните кенефи, а троловете от Петербург се мятат яростно под всяка статия по темата. В ЕС простотиите се разпространяват от крайнолеви и крайнодесни формации, които под една или друга форма се финансират от руснаците. И понеже нямат ни съвест, ни морал, тях не ги интересува колко души за загинали заради безсмислените им брътвежи. Единстевното, което ги интересува е, да нанасят удари по ЕС. Ме керето Костя Копейкин е срам за българските майки.

    Коментиран от #56, #111, #131, #144

  • 7 Bshit

    276 26 Отговор
    Слугите на Сорос в действие. Те всички много ги разбират нещата, които са нужни на България.
  • 8 Миризлив пор

    82 32 Отговор
    Герб та Герб, нека си кажем истината - след тоталната издънка на БСП+ДПС в управлението и отпадане на НДСВ нямаше за кой друг да се гласува. 12 години другите партии не предложиха избираеми кандидати и алтернатива. Накрая единия от облагодетелстваните от властта искаше по голямо парче от баницата, не му го дадоха и започна да вади компромати и да плаща протести. Много странно тези дето протестираха как не са в парламента?
  • 9 no name no face no number

    219 17 Отговор
    Виж оценката ти от НАРОДА и после плямпай врели некипели ако не те е СРАМ.Но такива като теб срама нямат
  • 10 гадно

    239 18 Отговор
    На такива никой не им пречи да се бодат, ако искат и абокат да си сложат, но до кога мисирките ще ги обслужват без да задават въпроси кВо правим ваксинираните със сертификат които също разнасят заразата, а и не са предпазени от ОмикронЯ.

    Коментиран от #74

  • 11 5577

    214 22 Отговор
    И и и като се ваксинираме и пандемията ще мине. И тази русата министърка дето си губи мисълта мисълта ще изгони Гешев. Признавам нямах нерви да допрочета тази обслужваща статия. Тая Кировщина ще ме съсипе.
  • 12 Джок Съдбата

    29 173 Отговор
    Партията, която се опитва се погребе България, се нарича "Възраждане". Ах, иронията ;)

    Коментиран от #109

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 КОКО

    57 79 Отговор
    Искам да задам въпрос: Каква е позицията на всички защитаващи Русия и Г-н Путин по въпроса с филма и позицията на посолството и професорката от Московския университет ,че кирилицата е произлезла от Македония и Македонския университет

    Коментиран от #25, #58, #79, #140

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 сороснерес

    161 12 Отговор
    откъде вадите тези анал-лиза-тори..аман вече..
  • 19 Всъщност най-уродливото лице

    189 22 Отговор
    представлява този АНАЛизатор!
    Когато Възраждане стане основна политическа сила в БГ този първи ще започне да ги възхвалява.
    С такива двуличници е пълно. Както каза друг коментиращ - Възраждане са закономерно явление, създадено от гнилостният процес на бг партиите. Всеки организъм се стреми да се изчисти!
    "Възраждане" са чистачът на гнилите бг партии!

    Коментиран от #47

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 хХх

    51 39 Отговор
    За щастие "Пандемията" Не зависи то Възраждане, ДСБ, ПП ППодмяната.
    Вирусът си следва хода на една вирусна въздушно капкова инфекция.
    Прилагането безразборно на антибиотици само флоши нещата, но кой да чуе гласът Мангъров.
    Вирусът лови и вярващи и невярващи в съществуването му.
    и ходещите с маски и без
    и ваксинирани и невакснирани. Първите го карат по-леко.

    Коментиран от #29, #38, #80, #139

  • 22 Лудия

    71 5 Отговор
    една ваксина натурална твърда и жива и няма да може да седне.
  • 23 хХх

    12 65 Отговор

    До коментар #4 от "MERS":

    трябваше ............................ да се ваксинират приоритетно възрастни хора и такива със съпътстващи заболявания!

    Коментиран от #48

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 хихи

    57 8 Отговор

    До коментар #24 от "Пинко":

    Винаги ог страната на Булката
    през Първата, втората и студената войни...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Joro

    127 14 Отговор

    До коментар #4 от "MERS":

    Хората като вас продължават да вярват,че това е ваксина ,а всъщност е генно инженерство много вредно за здравето ,един вид отрова с краткосрочен или дългосрочен ефект. Вижте световния здравен форум ,на които шеф на "Байер" Стефан Оелдрих го казва в прав текст. ( Има го в Ютюб).Надявам се тогава да спрете да вярвате в "дядо Коледа".

    Коментиран от #34

  • 29 но кой да чуе гласът Мангъров.

    55 15 Отговор

    До коментар #21 от "хХх":

    Сега доста повече щяха да са починалите. Този глас не говори толкова срещу антибиотиците ,колкото срещу ваксините.В тази меркантилна България ,къде всичко мисли за пари толкова

    Коментиран от #44

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ifffff

    97 11 Отговор
    Платен негодник, Коцето ще ви разкатае!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Тоз пък къф е?

    79 5 Отговор
    Калъф някъф...
  • 34 Пенка

    21 59 Отговор

    До коментар #28 от "Joro":

    А ти май не си разбрал ,че 80% от съдържанието на Ютюб е фалш

    Коментиран от #43, #112

  • 35 Възраждане

    104 13 Отговор
    Каква пандемия? Няма пандемия, няма епидемия и няма ваксина срещу вируса.

    Има ПЛАНДЕМИЯ и ФЪКЦИНА, за овчите мозъци.
  • 36 Рамбо Силек

    93 11 Отговор
    Ваксърите са като гейзерите - 1,24%от човечеството,ама искат само те да карат влака.Но пасаран,вакса-бойс!
  • 37 име

    72 4 Отговор
    Maлоумник.
  • 38 Въпрос

    109 6 Отговор

    До коментар #21 от "хХх":

    Кой ти каза,че го карат по-леко? Медиите ли? А има ли връзка между могъщите шефове на медиите и шефовете на фармацевтичните компании ? Медиите са обслужващ персонал и могат да казват всичко. Истината става все по- явна ,а тя е,че все повече с две и повече дози пълнят интензивните отделения. Впрочем хората,които са ваксинирани ,но с първа доза, ги водели неваксинирани и умрат ли след нея ,съобщават,че е умрял неваксиниран с ковид,което е поредната лъжа на статистиката. Също и такива с втора,но все още невъведени в здравната статистика като такива. Мислете ,бе,хора,мислете !

    Коментиран от #106

  • 39 Ами ...

    10 119 Отговор
    Подкрепям мнението на автора. "Възраждане" са мимикрирали русофили, опитващи се да получат обществена подкрепа, прикривани се с антиваксърство.
  • 40 Ами ...

    3 31 Отговор

    До коментар #25 от "РЕАЛИСТ":

    Т.е. според теб филма отразява историческата истина, така ли?

    Коментиран от #52

  • 41 Texas

    102 2 Отговор
    аз също съм от тези които мислят,че т.н пандемия е файк игра,,само си помислете дали щеше да има тази лудост ако имаше блоково разделение,както преди 1989г,,ами не,нямаше да мине играта ковид,,защото единия блок,правеше точно обратното на това което прави другия,,а сега всички правителства са хванати да играят играта,,само Батька в Минск е адекватен,и шведите в началото,но после ги вкараха в правия път.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Joro

    79 2 Отговор

    До коментар #34 от "Пенка":

    Това не е фалш - това се провежда всяка година и се казва нещо като световен здравен форум и говорещият е Стефан Оелдрих- един от членовете на управителния съвет на "Байер". Намери информация ,различна от Ютюб и ще се убедиш ,че човекът е реален, мероприятието също. Сори, звучи гадно ,знам, но така и така си сложил сигурно вече сигурно няколко дози,но никога не е късно да спреш, дори да си се прецакал.
  • 44 Ами ...

    72 4 Отговор

    До коментар #29 от "но кой да чуе гласът Мангъров.":

    Все толкова щяха да са починалите. Но разтягането на пандемията само съсипа икономиката.

    Коментиран от #78

  • 45 С тези приказки

    39 8 Отговор
    Истински аналлизатор.
  • 46 Интелектуалец

    125 1 Отговор
    Не споделям мнението на тоя на снимката. Възраждане не отричат пандемията а всъщност отричат фашистките начини за "доброволно" задължително ваксиниране. Дали Възраждане са руска партия засега не ме интересува защото не са на власт. Но е факт, че днешните управляващи както и предишните се управляват от американското посолство.
  • 47 Нсй-уродливото лице

    8 99 Отговор

    До коментар #19 от "Всъщност най-уродливото лице":

    Са неграмотниците и м@л0умниците, които очевидно преобладават в БГ щом вкараха такива като Копейкин в Парламента.

    Коментиран от #132

  • 48 Ами ...

    52 1 Отговор

    До коментар #23 от "хХх":

    И други неща трябваше. "Като епидемиолози по инфекциозни болести и учени в областта на общественото здраве имаме сериозни опасения относно вредното въздействие върху физическото и психическото здраве на населението, в резултат на преобладаващите политики наложени във връзка с COVID-19 и препоръчваме подход, който наричаме Фокусирана Защита." ДЕКЛАРАЦИЯ от Грейт Барингтън, 04.10.2020 г.
  • 49 Варненец

    85 5 Отговор
    Този не е Соколов, а Кокошков, платено зализано сор-осоидченце;
  • 50 Точен

    100 9 Отговор
    А сега Костадинов да го осъди този еничарин на крадливия Запад за клевета, защото Сметната палата установи, че 100 % субсидията на Възраждане е дадена за ин-витро процедури само за българки. А ГЕРБ взеха 36 мил субсидии, Възраждане само 320 хил. ГЕРБ ги раздадоха по махалите, Възраждане ги даде на бъдещи български майки.
  • 51 Гого

    62 4 Отговор
    Ще ти счупя очилата, Емиле! Смотаняк!
  • 52 РЕАЛИСТ

    18 44 Отговор

    До коментар #40 от "Ами ...":

    Опровергай филма с аргументи, а не с общи приказки. Историята е наука и се искат доказателства. Нищо българско няма , нито в глаголицата, нито в кирилицата. Гърците са ни дали азбуката, за да не приемем латиницата и да имат влияние над България. Сами че, не ни го натякват постоянно, както ние все фукаме на руснаците, че сме им били дали азбуката.

    Коментиран от #70

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Никой

    88 3 Отговор
    Никой не отрича вируса Ковид, но отричаме фашисктото насилие върху хората, с което никой не е съгласен, прикриването на истината за множество смъртни случаи след ваксина, лъжата, че ваксинирането ще бъде само доброволно, но това ще е само докато ваксинираните са малък брой, отричаме неспазването на конституцията - да кажеш нещо тук?
  • 55 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    63 2 Отговор
    това момче с жълто на устата голям разбирач се пише!
  • 56 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    27 0 Отговор

    До коментар #6 от "ПП Израждане":

    и какво, херо московчанката!?
  • 57 Петел

    65 5 Отговор
    Вече и гимназисти почнаха да ни поучават и да се изказват уверено, но неподготвени. Още не е извадил биберона, но вече всичко знае бе нищо да може.

    Коментиран от #64

  • 58 факт

    26 2 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    позицията е като на нашия министър на войната!
  • 59 Румен

    71 8 Отговор
    Млад шушомига. Бунт. Само Възраждане. Излизаме на 12 януари
  • 60 Ут селу

    52 3 Отговор
    Аййййййй ! Къф гулем пасквил сте надраскале с тоа измислен некъв политолог ! Малеееее, болни мозъци а пълни у софее ! Па и това саит
  • 61 Математик

    56 4 Отговор
    1% от световното население е 70 милиона. Едва успяха да нагласят 5 милиона умрели. Какво да го говорим и да си чешем езиците....
  • 62 ЕХО

    54 2 Отговор
    Какво ли не изговориха, за да се боднем и ние с препарата!
    Спокойно господа, препарирани, този препарат не лекува корона вирус, само пълни джобовете на някои фирми.
    Следващата вълна е в края на януари и целия февруари - така е откакто съм на този свят.
    Сега разбрах, че това не било грип, а корона вирус.
    Прекарах го за последно година и половина, преди генерала да каже, че яко ще се мре и няма да стигнат чувалите.
  • 63 На тоя келеш

    73 3 Отговор
    проблемът в парламента му бил Костадинов!!! А не Пеевски - например! Нещастник!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 😷💉🐑😷💉🐑😷💉🐑😷💉🐑😷💉🐑😷💉🐑😷💉

    54 5 Отговор
    За България статистиката по възрастови групи е елементарна.

    Възрастова група / Починали / Оздравели

    0 - 19 год. / 0.06% / 99.94%

    20 - 29 год. / 0.12% / 99.88%

    30 - 39 год. / 0.30% / 99.70%

    40 - 49 год. / 0.82% / 99.18%

    50 - 59 год. / 2.10% / 97.90%

    60 - 69 год. / 5.90% / 94.10%

    70 - 79 год. / 12.60% / 87.40%

    80 - 89 год. / 21.00% / 79.00%

    Над 90 год. / 26.20% / 73.80%

    Както се вижда, за хора до 49 години смъртността от корончо в България е ПОД 1.00%. Същевременно инжекциите НЕ спират заразяването и разпространението на вируса. Тогава каква е ползата от тях при младите? И за кого?
  • 66 Пешо

    56 3 Отговор
    Емил Соколов, кога стана калайджия, кога му почерня дъто? Заедно с Дремджиев чак се запенват, като кажат "антиваксъри" - жалка работа.
  • 67 Перо

    58 2 Отговор
    И кьораво и сакато стана “политически анализатор” в страната на “професорите”!
  • 68 Любо

    54 2 Отговор
    Тая-“ЕВТИНА ПРОДАЖНА МОМА” е от групата-ГРАНТАДЖИИ,ИБЛЪЧВАЩИ НИ,ЧЕ:
    НЯМА НУЖДА ДА ИМАМЕ:ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ,ГАЗОПРОВОДИ..ПО ДОБРЕ ДА СИ ХАРЧИМ ПАРИТЕ ЗА КЛЕЧКИ И “ВАКСИНИ”!!!
    ВЕЧЕ ЗАХРАНИХА СМЕТКИТЕ НА:”БИГ-ФАРМА” СЪС СУМА ЗА ЕДНА-АТОМНА ЦЕНТРАЛА!
  • 69 Анжектоплякторчо

    11 48 Отговор
    Със субсидията Костадинов си купи къща 🏠 и
    кола ! Сега, какво ще си вземе ?!
    Поживьом! Увидим!
  • 70 До реалист

    32 7 Отговор

    До коментар #52 от "РЕАЛИСТ":

    Кирил и Методий са наполовина българи,така че е доста спорно ,че гърците ни били дали азбуката. Че са искали да наложат така влияние е вярно, но също така е вярно, че гръцкият език е с много тракийски думи, а траките в много древни гръцки книги са споменавани като производно на българи. Така че може да се поспори и откъде произлиза гръцкият език. Произходът на гърците също не е европейски и нямат нищо общо с Древна Елада- смесена африканска кръв с арабска такава и малко такава смеска впоследствие с европейска кръв след като пристигат на континента ни. Затова има и бели гърци,но мнозинството не приличат точно на европейци

    Коментиран от #99, #113

  • 71 Паралелепипедчо

    9 42 Отговор
    Костадинов, лично ще го боцна!...с ваксина!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Антиквар

    65 3 Отговор
    На калпав соросоид Възраждане му пречат. Четох до там, че Възраждане били причината за огромния брой неваксинирани и починали и спрях. Видях и плювните на троловете в коментарите. НПО гмежта е крайно време да бъде изрината както правят в САЩ, Русия и Унгария. Ама така половината сегашно правителство ще отиде на трудовата борса, само че кой ли ще ги вземе без ден трудов стаж?
  • 74 Qqqq

    37 0 Отговор

    До коментар #10 от "гадно":

    Да и също така какво правим с тях , когато те немогат да гарантират свободно движение в границите на ЕС и следователно от тях няма смисъл. Всяка отделна държава си има някакви техни си изисквания , които никога не можеш да удовлетвори. Например ако отиваш в Италия трябва хем да си ваксиниран , хем да си с негативен пср тест и въпреки всичко пак лежиш 5 дена под карантина.
  • 75 Бат Гечо

    78 3 Отговор
    Възраждане е в парламента от един месец! За 30 години България е на косъм да изчезне, всичко е гангренясало и в разпад. Те ли са виновни? Хората не желаят ваксини и знаят добре, че ковид истерията беше умишлено създадена. Войските на Нато били наши войски? Наши войски са само тези на БА и само на тях трябва да разчитаме. Този "анализатор" е един келеш на който му се плаща да плямпа тези басни.
  • 76 какво

    47 2 Отговор
    Не мисля така! Обратното е вярно. Ваксинирането води до удължаване на епидемията. Единствено преболедувалите от средно нагоре имат траен имунитет. Останалите повтарят болестта. И ваксинираните и леко преминалите ще повтарят заразяването си докато вирусът някой ден изчезне.
  • 77 Този келеш

    75 3 Отговор
    На Стефан Янев тръгнал акъл да дава! Войските на НАТО били наши войски!
    Гнусна подлога! Нещастник!
  • 78 Баш майстора

    55 1 Отговор

    До коментар #44 от "Ами ...":

    Нали това е целта на глобалистите. Пълна ликвидация на икономиката и тогава безусловна приватизация на обора заедно с овцете
  • 79 Посетител

    57 0 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    Безспорно отрицателна! Между САЩ и Русия избирам Русия, НО - България е преди всички!!!
  • 80 Посетител

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "хХх":

    За първите не е много сигурно...
  • 81 Батко

    53 2 Отговор
    Кой е избрал мижитурката емил соколов да казва какво да правят избраните политици. Аман от подлизурковци и лизачи като него.
  • 82 Лея13

    46 2 Отговор
    Ох,ох.Много сладко ми стана.Направо диабет ме грози:)) Тооолкова много и сладки приказки за Киро Пе,за младите, за ПП,за готовността им да се учат да управляват...Кво беше още?Направо ми залепна устата .Толкова много захар и мед изсипа тоя.

    Коментиран от #89

  • 83 От космоса

    8 27 Отговор
    личи каква си Прокопиева калинка! Не, че нямаш право за много от нещата към продажника Костадинов! ПП и ДБ партиите на Прокопиев, са толкова вредни, колкото и тези под контрол на Доган! Калинке!!! За жалост калинке и ти живееш на тази територия и ти си продажник!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Селяк

    57 0 Отговор
    Еми то в другите държави като я признават пандемията, се вижда колко продължава.... още един смотльо се изказва и си мисли, че българският народ е африкански!

    Коментиран от #127

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Посетител

    29 0 Отговор

    До коментар #82 от "Лея13":

    Нямам идея на каква възраст сте, не Ви и питам! Имаше навремето един вицепремиер в правителството на проф. Беров - Евгений Матинчев се казваше, та след едно негово ТВ интервю в един вестник излезе редакционен коментар със заглавие: "Чичко Матинчев, телевизора ми още лепне!"... И той беше един сладкодумен... така мазно - сладко говореше... Като казахте как Ви е било сладко и се сетих...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 дедогошо

    46 1 Отговор
    Eмилчо, как така за един месец една партия-джудже направи такива титанични неща, които й приписваш?! Слушай гласа на народа, ако ептен не си оглушал - Възраждане нямат много общо тука. Както се казва - на крива ракета, космоса й пречи.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Зелен Хайвер

    44 0 Отговор
    Първо на първо, ГЕРБ бяха победени и свалени не от ПП, а от ИТН, които отнесоха всички негативи от насъсканите срещу тях платени мисирки. ПП се възползва от ситуацията на принципа "двама се карат, третия печели". ДПС си е противоконституционна партия, каквато си беше, а "Възраждане" имаше същите възгледи още преди "пандемията". Цялата сган от политолози, социолози и политически анализатори, прави предвиждания, в зависимост от това кои им плаща, затова прогнозите и анализите им изглеждат толкова абсурдно.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Доктор

    47 0 Отговор
    Този платен помияр е начален учител, а не анализатор.
    Доскоро подобно недоразумение се изявяваше като математик, но впоследствие
    стана ясно, че той не е, но баба му била.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 РЕАЛИСТ

    12 4 Отговор

    До коментар #70 от "До реалист":

    Стига глупости. Откъде го измисли това, че Кирил и Методий са наполовина българи. Няма намерени доказателства за това. Както д-р Тони Филипов писа" В началото училище ни лъжат, че Кирил и Методий са славяни, в средния курс, че майка е славянка, а в университета разбираме, че са чисти гърци"
  • 100 НЗОК

    3 48 Отговор
    За Възраждане е ясно, че е антибългарска партия. Ако се наложи ще трябва по-твърди мерки. Само отбелязвам, че са косвени виновници за разболелите се.

    Коментиран от #103, #159

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Не само

    35 3 Отговор

    До коментар #38 от "Въпрос":

    ако умре някой след първото убождане го водят неваксиниран, ами даже когато някой пукне до 21 дена след второто убождане пак го водят неваксиниран за статистиката. Лъжа, по-голяма лъжа, май-голяма лъжа, статистика.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Троянски кон

    36 0 Отговор

    До коментар #4 от "MERS":

    И какво щеше да стане, като ги въведат по рано?!
    Нищо по различно от сега.
    Има много държави с ваксинация над 85%, и в момента отново ги затвориха!
    И смъртността при ваксинираните е точно толкова, колкото и при не ваксинираните! Т.Е. от ваксините ефект няма!
    А в България смъртността е по голяма, не само към този момент, а това се наблюдава през последните 10 години!
    Водим класациите по смъртност от 10 години!
    Но сега се "загрижиха" за хората, а преди COVID, никой не го бе грижа за народа!
    Не е ли малко странно?!
  • 109 Болярин

    16 1 Отговор

    До коментар #12 от "Джок Съдбата":

    Ах, ... с меката си китка ли написа това за България - или си го пожела на себе си ?!!
  • 110 Боримечков

    16 2 Отговор

    До коментар #103 от "Боримечката":

    Няма мисъл в написаното, а много вероятно и в главата. Е може да има някое левче в джобчето, ама стрували си " възражданецо".
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Фалш

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "Пенка":

    Да права сте!
    Това видео е от 20%, истински!
  • 113 Пак съм аз

    23 4 Отговор

    До коментар #70 от "До реалист":

    Гърците като европейци ... ?
    Това късокрако, космато и изсулено племе, което във фолклора си не пее, а вие, като чакал и ползва 90% арабски инструменти какво общо с Европа може да има - лукави и подли твари ?!! Чисти "тарабуки" !!!

    Коментиран от #158

  • 114 XXL

    28 0 Отговор
    Слабо, другарю аналлизатор. Като помня едно време как плюеха по Атака и Волен Сидеров, а сега едно такова вяло, вяло. Май на дърти години Соро$ е станал много стинснат и вече не плаща като едно време...
  • 115 1111111

    23 2 Отговор
    Чета му интервюто на това момче и ми става ясно веднага, че е закърмено с червено мляко. Факта, че отрича различното мнение е показателен за неговото потекло. Да е жив и здрав да го публикуват и в някой от свободните западни медии! :)
  • 116 Матей

    36 0 Отговор
    Кой удължава изв.положение,Възраждане ли,кой налага силово маски,дистанции,карантини,тестове,локдауни,глоби и присъди?Ония тъп-чов.ци от правителството ги правят тия престъпления,и се увличат във възможно най-тежкото престъпление от тоя ред--масовите и безогледни ваксинации.В страните ,където не се впрягаха особено,кой знае защо няма епидемия,ковида доколкото го има си протича като един грип,сезонно.По-рано ,като имаше грип,никога не е имало дори най-нищожни рестриктивни мерки,а сега и грипа изчезна,или се маскира зад ковида,а?Бодат наляво и направо,бустеризират,и всуе се напъвате,тирани.Всичко това е замислено и осъществявано от злонамерени мизантропи и не може да доведе до друго,освен трагични резултати.
  • 117 Унуфри

    35 1 Отговор
    Дрискъкът се опитва да злепостави с някакви измислени клишета, които нямат нищо общо с истината. Ако е истина д го докаже. Докато това което казва Костадин е на 100% истина.
  • 118 Емил Соколов,! Тича, като Пуле пред

    30 1 Отговор
    Майка си!! Недорасъл. ИСТОРИК И ЗА КАКЪВ СЕ БРОИ ОЩЕ???!!! МРАКОБЕСИЕ??? ЗА ПОЛИТИЦИ, Партии които са били дълги години на власт!! ГЕРБ!! Борисовщина, Цветановщина СИКАДЖИИ, Мутри, Каскетура!! Това се връзва, но Възраждане не се били на власт!! Да свързвате гласувалите за Възраждане с Мракобесие??? Е Нагло и Лъжа, най вече зада направиш връзка със Русия!! Възраждане събра гласове поради противниците на Зеления Сертификат!! А те не са Русофоли, както си Решил да ги наречеш Соколов, още по палко имат нещо общо с Мракобесието от последните 12год Поръчков Б О К Л У К си Емил Соколов!!
  • 119 кой е па тоя

    35 1 Отговор
    Кой е тоя?

    Нов политически плювач ли???

    Възраждане са в парламента, значи тоя никому неизвестен плюе закония избор на част от българските граждани.
    Щом тоя неизвестен политически плювач плюе по Въздраждане и избирателите зад тях, значи Възраждане вървят в правилната посока и печелят все повече симпати извън електората си.
  • 120 Буха ха

    30 1 Отговор
    Емиле Соколов, говори се, казваш, за Костадинов. Ако знаешв какви неща се говорят за сестра ти...
  • 121 Иххааа

    33 1 Отговор
    Емилчо Ти си трагедия,не можете да се примирите че има хора с различно мислене ,и възгледи.Това са ви скапаните евр...гейски ценности.ПП е проамериканска партия,а Ние сме Българска партия защитаваме ивтересите на България.А такива като теб са предатели.
  • 122 Име

    27 3 Отговор
    И 100% ваксинация да стигнем пак ще ни затварят. Няма как да спреш едно тоталитарно правителство като им се подчиняваш и разчиташ на това, че ако си малко по послушен ще те оставят намира. Носихме маски, седяхме вкъщи, и на края просто идват и надграждат с още глупости чисто и просто защото тези хора искат вечна пандемия и вечно извинение за тоталитарни действия. Даже и ваксинираните които познавам почна да им омръзва и вече са силно против зелените сертификати.

    Пътят напред не е да се подчиняваме и да ваксинираме децата щото тва направим ли го ще измислят друго нещо. Пътят напред е да не им се даваме.
  • 123 Верно ли

    19 0 Отговор
    Да разбирам ли, че "вричнето" в пандемията ще направи така, че тя да изчезне (най-вече от медиите, щото тя там най-много се вихри)????
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 емигрант

    4 25 Отговор
    Ей антиваксърски "възраждащи":се идиоти и кретени, защо не отидете да кажете, че сте против забраните на всички загубили близки и роднини от коварната болест, обяснете им на тях ако можете за мерките, че са грешни и недемократични ! Колкото и да се опитва човек да ви помогне, да запази здравето ви, да ви подобри живота вие идиоти пак ще сте против и ще следвате простотията на най-големият идиот, защото се оприличавате само на него ! Затова тази ваша простотия ви "дарява" с бедност и мизерия съвсем заслужено !

    Коментиран от #128, #145, #162

  • 126 Този пасквил още ли стои тука?

    19 3 Отговор
    Явно е много важно Възраждане да бъдат оплюти! Да, ама не!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Емигранте,

    14 4 Отговор

    До коментар #125 от "емигрант":

    пожелавам ти завинаги да си останеш емигрант! Такива като теб не ни трябват. Проповядвай морал там, където си емигрирал!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Отговор

    15 1 Отговор
    Този е от така нареченоите "Читанки"
    Явно още бозае от майка си..
    За такива малоуници ли гласуваха българите?
    Само зубрил в някакъв си университет и вече дава съвети.Да не говорим че няма изградени никави навици и опит в живота.
    Престанете да ни занимавате с безгръбначни!!
  • 131 Отговор

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "ПП Израждане":

    А ти си просто соросоидно либерално-дебилно го@ведо.
    за зелени хартийки сте готови да продадете не само майка си ,но и България!
  • 132 Отговор

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Нсй-уродливото лице":

    Май малоумника и негодника си ти!
  • 133 Калмук

    8 5 Отговор
    И на мен не ми харесва, че "Възраждане" е в парламента, но този пишман-"експерт" не е схванал най-важното - Възраждане е СЛЕДСТВИЕ ... следствие от тоталната цензура срещу всяко по-различно мнение, което поставя под съмнение ефекта от ваксините (Ковид ваксините, не ваксините въобще !) ... следствие от нелогичните решения със "зеления" сертификат (васкинираните могат да разнасят вируса навсякъде, докато с НЕваксинираните се отнасят като с прокажени) ... ПП и тези около тях просто имат късмет, че Възраждане почти не скрива своя слугинаж към Кремъл - иначе процентите за Костя щяха да бъдат двуцифрени.
  • 134 Отговор

    13 2 Отговор

    До коментар #127 от "емигрант":

    Я си мии чиниите на запад и не се занимавай с нас боклук!
  • 135 Oмакаpон

    22 1 Отговор
    Джeндъpче, Възраждане най-много да отворят очите на още някой заблуден, но ти явно си неспасяем.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Fury

    12 1 Отговор
    Армия от посредствени конспиратори - стигнах до тук и спрях да чета, явно поредният празнодумец решил да вземе своите две минутки слава като говори вастугодни приказки. Клаус Шваб, четвърта индустриална революзия и ковид-19 велико зануляване. Ако това е конспирация аз съм слон.
  • 138 Ти се ваксинирай

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "MERS":

    Сутрин , обед и вечер ако щеш.
  • 139 Fury

    13 1 Отговор

    До коментар #21 от "хХх":

    Всичко добре, но как изцвъка това,че ваксинираните го карали по леко.изследванели проведе или каквото са казали по телевизора. Забелязвам голям ентусиазъм във ваксинираното българско съсловие да спамят с призиви за ваксинация под всяка удобна статия. Хайде спрете се, какви проблеми имаме ние, в крайна сметка сме ваксинирани, нека неваксинираните да му мислят. Тази огромна загриженост от наша страна няма как да не цуди някакви съмнения в хората.
  • 140 Ха ха

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    Посланикът на Русия беше достатъчно ясна и категорична.Вярвам и.А ,че някаква украинка( с руски паспорт)последователка на Навални е направила филм по поръчка на Сорос???Е за това вчера руския върховен съд отне легализацията на НПО" Историческа памет".Явно историята не им е силата, а парите на Сорос .
  • 141 Емил Соколов! Председател

    11 1 Отговор
    На Клуб"Млад Тъпанар"!!
  • 142 Ам гъл

    15 0 Отговор
    На мама Дебила с бузите бъдещ клиент на сърдечното по модерно Ковид.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 хайдутин

    18 2 Отговор
    От къде го изкопахте този дебил? Типичен продукт на съвременната образователна система Няма пандемия! Има масова психоза! Цивилизации са умирали преди сега умира и нашата защото е разложена, прогнила без ценности, без морал и достойнство. Цели нации от лигльовци, педали и страхливци. Бодат си щраусови пера в задниците, боцкат си и fuckсини. Умираме, но не от ковид!
  • 147 Чичи

    11 2 Отговор
    Анализаторчето, абе що се изказваш неподготвен бе, тиквеник, бе дръж си тъпото мнение за теб ве, тъпак, от такива подлоги кат тебе сме на тва положение
  • 148 Nnnnn

    14 2 Отговор
    Възраждане ли ще са виновни пандемията да продължи. Във Франция и Холандия няма Възраждане, ваксинирани на 90% и какво става? Пак затворени.

    Коментиран от #150

  • 149 filo

    1 10 Отговор
    Гешев си е много добър. Няма за какво да го закачат, а тия от Възраждане са ваксинирани до един, но явно работят за затриването на народа.
  • 150 Оракул

    1 12 Отговор

    До коментар #148 от "Nnnnn":

    Да точно Възраждане ще е виновно за изолирането на България. В света се води икономическа война - антиваксерските кампании увеличават времето за съществуване на вируса и с това създават огромни проблеми на икономиката на държавата.Това не е изгодно на населението.Това е изгодно на външни кръгове. Вирус има и от него умират хора, това е факт.И Копейкин изобщо да не ми излиза с теориите си.Вече пет човека само от тези които аз познавам си отидоха от този свят, от корона вирус- всичките до един неваксинирани. И нито един ваксиниран няма поне от моят кръг който да е се е разболял, само една жена, но тя го изкара леко. Много хора умират.И на много хора близките умират, конкретно заради внушенията на копейкин. Копейкин стъпва на трупове.Но ще дойде ден на възмездие.Копейкин и компания ще си платят скъпо за смърта която причиняват.
  • 151 Очевидно

    1 11 Отговор
    Копейкин е новия палячо в парламента, както беше Болен преди време.
  • 152 Въпросче

    3 6 Отговор
    Ако в България имаше 70-80% ваксинирани преди изборите, дали копейката щеше да се прави на анти-ваксър?
  • 153 БРЦК

    8 1 Отговор
    Разболяват се и умират набодените с отрова . След като започна отровата наречена ваксина се появи и болест. 2022г. Ще разберем официалено за тая лъжа но жалко за измамените. Чистата кръв без графен е по ценна от злато. Пазете се . Българите са най умната нация на планетата.
  • 154 Елка Николова

    0 8 Отговор
    Най после една истинска статия,която описва ситуацията в Българиа,точно и достоверно.Ако искаме да заживеем по добре и децата ни да имат по добро бъдеще,трябва да повярваме и подкриепим новото правителство.Дори и тези,които на хранилката на ГЕРБ все още,нека помислят за утрешниа ден,защото както се казва,,на лъжата,корупцията и самохвалството краката са къси!
  • 155 Reinhard

    9 0 Отговор
    Напред с Възраждане за една по- справедлива и независима България!
  • 156 Reinhard

    9 1 Отговор
    Платените соросоиди вият и усещат,че народния гняв ще измете мръсотията от Народното събрание и Парламента! Само Възраждане е българска партия,останалите са подлоги и слуги на световното еврейство и неговия международен капитал.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Елини

    4 1 Отговор

    До коментар #113 от "Пак съм аз":

    Те дори вече не са чисти гърци, а кръстоски
  • 159 Франция

    5 0 Отговор

    До коментар #100 от "НЗОК":

    Във Франция няма Възраждане. Там кой е виновен тогава за болните?
  • 160 Очевидно

    0 4 Отговор
    Трябва да си много зле за да симпатизираш на копейката.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 4968

    1 0 Отговор
    Момчето обърква понятията и изобщо не е наясно с "Възраждане". Не е забелязало, че "Възраждане" е едиствената пратия със свои протести срещу Гешев. Не е разбрало, че "Възраждане" и огромен брой българи несимпатизиращи на "Възраждане" са срещу сертификатие като вредни за икономиката и неефективни спрямо заразата. Не е разбрало, че инжектират с препарати в период на изпитание, а не с ваксини. Не е разбрало, че всъщност в Българи няма антиваксъри, защото почти всички граждани са имунизирани по прогаата на Министерството на здравеопазването.Но пък като истински комсомолец заклеймява. Такива изявления ни връщат повече от 40 години назад, защото са проиктувани от тоталитарно мислене. Правителстото още не в 100-дневен толеранс, а вече гърмят хвалебствия за Петков. Това също е белег на тоталитарното. Така се правят вече ежедневно усуги на ГЕРБ.