Last news in Fakti
  Тема: Украйна

17 Март, 2022 16:00 6 107 99

Теодор Ушев: Зеленски мотивира украинците за свещена война срещу агресора Путин

  • теодор ушев-
  • русия-
  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • руска агресия

Истината е сила, дори когато не е в твоя полза

Теодор Ушев: Зеленски мотивира украинците за свещена война срещу агресора Путин - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пропагандата. Често срещам тук споменаването на думата пропаганда в негативен аспект.
В една война, едно от най-силните оръжия е пропагандата. Ето накратко субективното ми наблюдение на бивш "рекламист" върху войната на Путинофашизма срещу Украйна. Това коментира във "Фейсбук" Теодор Ушев.

1. Ясно излагане на тезите.

Тук Украйна печели "на нула". До такава степен, че Путин дори "Добър ден" да каже, никой не му вярва. Основен принцип на добрата пропаганда е - не лъжи! Приеми фактите, каквито са, и ги използвай умело за защита на тезите си.

В съвременното свръхтехнологично медийно пространство всичко е на показ - и никаква цензура не може да скрие истината. Истината е сила, дори когато не е в твоя полза.

2. Фактът, че Зеленски е актьор помага изключително на Украйна.

Той знае как да натисне правилната емоционална струна. Така той спечели на страната на Украйна целия свят. А киселата, гризачоподобна физиономия на Путин, цинизма и заядливото му, подигравателно поведение, може да впечатли само някои полуграмотни индивиди, свикнали да бъдат унижавани.

Респект към опонента - този урок руснаците никога не го научиха, нито в спорта, нито в политиката.

3. Медийното присъствие.

Съкрушителните кадри за руското насилие над мирното население на Украйна са навсякъде.

Докато руснаците само разказват "сказки" и мистични приказки за някакви жертви на украинците, някакви конспирации, без кадри, без репортажи, без разтърсващи свидетелства, без документи.

Това е така, защото те лъжат.

Техните истории са измислени. А днес трудно се монтират "фейк" документи - ще ги хванат веднага.

4. Мотивация на населението и армията.

И тук актьорският талант на Зеленски е решаващ. Той успява да мотивира всички - не само украинците. Войната за тях е свещена, отечествена. Тя е борба за цивилизация, демокрация, право на свободен избор. Зеленски побеждава всеки ден.

Ракетите може да разрушават градовете, но духът на украинците остава непокътнат. Идеологическите оръжия на руснаците са повредени. Руските войници не вярват в тази война, обезверени са, наплашени.

Путин не умее дори това. Руските "идеолози" толкова години не успяха да измислят дори най-елементарна доктрина, мотивация, цел, идеология.

Прословутото Z е пълна самодейност, аматьорщина - първо, този знак навява алюзия със свастика, което обслужва идеално тезата, че Путин е нацист.

Накратко - пропагандата на Русия се провали. Руските артисти са отвратени от Путин, интелектуалците са срещу него.

Останаха му само гръмогласни, платени клакьори, които със секването на паричните приходи ще губят все по-драстично глас.

Той успя с арогантността си да помогне на Зеленски в най-важната му победа - във формирането и затвърждаването на Украинската нация. Нация, която буди респект, почит и уважение в очите на западния човек.

А това значи само едно - Русия вече е загубила тази война. И последствията за тази държава ще са съкрушителни.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 128 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5678

    139 44 Отговор
    Евреите по държат зеленото наркоманче

    Коментиран от #26

  • 2 Ушев,чакал

    166 40 Отговор
    Защо не си на фронта?

    Коментиран от #70, #77

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Продължаваме подмяната

    171 26 Отговор
    Бащата на десния демократ и борец срещу комунизма и путинизма Теодор Ушев - Асен Ушев, е агент на Шесто управление на ДС с псевдоним Александров. Шестаците бяха най-коварните доносници, разбивали не един и два човешки живота.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 123

    163 35 Отговор
    Толкова са мотивирани украинците, че не можем да ги изгоним от нашите хотели, където ядат хляба на нашите родители, деца и майки и се крият под полите на жените си :) Този стана за смях с подкрепата си за ваксърите, а сега вече и по темата Русия :) Нищо не може да се иска от един зависим човек :)
  • 7 Теле

    102 23 Отговор
    Ухилената ти физиономия прилипа на ким чен ун
  • 8 Факт

    108 20 Отговор
    Звучи фашистки!
  • 9 Аре

    32 88 Отговор
    “ Путин не умее дори това. Руските "идеолози" толкова години не успяха да измислят дори най-елементарна доктрина, мотивация, цел, идеология.” Така защото тяхната идеология е магиотскада грабят и крадат само!
  • 10 Руснаците обичат да ги лъжат

    36 80 Отговор
    Така се чувстват, че са хора!

    Коментиран от #88

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Чета руски коментари

    34 92 Отговор
    Направо ме хваща страх. Този руски народ е направо зомбиран. Такова нещо нямаше дори по времето на СССР. Прав е бил Гьобелс като казва: „ Дайте ми средствата за масова информация и аз от всеки народ ще направя стадо с.вине!“.

    Коментиран от #15, #42

  • 13 Хахаха

    108 26 Отговор
    Някой е прекалил със съветското кино за ВСВ Зеленски е кукла на конци и това е ясно и видно за всички освен за теб колкото повече продължава войната толко повече жертви ще се дават очевидно някой това искат украйна неможе да победи но може да отлага неизбежното за кефа на някой
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Като ненти харесва

    50 14 Отговор

    До коментар #12 от "Чета руски коментари":

    ЧЕТИ ббси ройтер ала бала западна пропаганда!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Канада

    87 19 Отговор
    Поредната северноамериканска пропаганда, от човещ нямащ грам понятие за конфликта. Гледай си северноамериканската пропаганда, и не давай мнение за нещо, от което не разбираш. Да беше посетил Донбас, Майдана 2014 и Одеса, преди да ръсиш глупости по медиите. По-страшно от 5-тите колони, няма.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ники

    16 61 Отговор
    За да се убедите, колко прав е авторът, прочетете по надолу какви "аргументи" използав путлерчетата.
  • 21 Мамул

    61 14 Отговор
    Имах му на този уважението! Професионалист е в областта си, но извън нея пълен галфон.
  • 22 Въпрос

    74 13 Отговор
    Поредния канадски джендър.
    Какво ни го показвате всеки ден ?
    Ама от родоотстъпници!
    Ходи си в Канада и не се меси там където никой не иска мнението!
    Бил канадец-ходи си в Канада!

    Коментиран от #97

  • 23 Потребител

    64 13 Отговор
    От родоотстъпници, избягали да си живеят живота,които обаче идват тук да се лекуват, мнение не искаме, голям демократ е този смешник, дава мнения отдалеч, като не му харесва Русия, да отива на фронта, сега всеки гледа да се покаже ,да го забележат и потупат по рамото, срам си Ушев, позор
  • 24 Киро Go Home!

    63 12 Отговор
    Хаха, така ги мотивира, че вече 4 млн избягаха зад граница, др 20 млн минаха на руска страна! А днес двама укр войници са избягали от там с лодка :DDDDD
  • 25 А50

    58 8 Отговор
    Американците ще воюват с руснаците до последния "украйнец"
  • 26 Dodo

    17 20 Отговор

    До коментар #1 от "5678":

    Какво евреи бе Нали те го караха да се предава преди 10 дни още! Май само наизуст приказвате
  • 27 Опълченец

    17 56 Отговор
    Русия вероломно нападна Украйна и се превърна в агресор. Всичко останало е пропаганда.

    Коментиран от #48, #72

  • 28 НасраДамус

    65 9 Отговор
    1. Ясно излагане на тезите - как и къде да ги видим? У нас са забранени руските медии, дори и сайтът на Путин. Другото оръжие - цензора.
    2. Медийно излъчване - да, ама войната не се печели с емоции.
    3. Медийно присъствие - къде? В цензурираните руски сайтове, във Фейсблук, позволяващ апелите към избиване на руснаци, За 2/3 от съкрушителните кадри на украинците са сифейкове от всякъде. Стигнаха одо там, че пуснаха кадри на нанасящи удари американски самолети, които обявиха за руски.
    4. Мотивация на населението и армията? Сигурно. Ако прочетете мотивацията на Гьобелс през 1945 г. ще видите, че е същата. Руснаците - избити, самолетите им свалени, корабите им потопени, армита деморализирана и отстъпваща към границите... Тогава, защо искате нашите оръжия и ракети - та вие сте се справили и без тях! И защо Молдова се плаши, че руснаците щели да се съединят с Приднестровието, а в друга статия се питат, кога ще бъде стоварен десант в Одеса?
    Путинофашизъм? ОК. А Укронацизъм? И това е ОК.
    Не, г-н Ушев, вие не сте професиналист. Иначе щяхте да знаете, че пропагандата основана на лъжа се нарича измама и накрая ефектът от нея е обратен. Точно както е при подвеждащата реклама.
    А воплите на Зеленски (той впрочем е слаб актьор) са като тези на "лъжливото овчарче" - вече не му вярват дори и собствените му пропагандисти.

    Коментиран от #43

  • 29 пери

    39 9 Отговор
    Пак да питам: остана ли някой, дето не се е изходил по въпроса?
  • 30 Kaрикатура

    53 9 Отговор
    Този нали се беше ваксинирал с ТРИ дози ваксина срещу КОВИД и едва го спасиха във ВМА след това......явно му е отразило!;) п.с. И той ще остане като просто поредната забравена номинация за Оскар в миналото.......Жалко Тео, това че рисуваш, не значи, че си интелигентен!
  • 31 Евроатлантик

    56 8 Отговор
    Ако този дрогиран клоун, фашист, убиец, измамник, създаден от еврейския мафиот олигарх Игор Коломойски може да мотивира украинците за свещената война на САЩ срещу Русия, явно си заслужават участта на пушечно месо, задена им от любимия Запад!
  • 32 1234

    56 11 Отговор
    Сляпата Вайша беше пълен боклук от художествена гледна точка...това първо, второ Тео Ушев- виден ваксинатор, сега фен на укровермахта и Зеленски...ми не се учудвам...като цяло крайно неприятна персона
  • 33 МАЙДАН

    40 10 Отговор
    ЗЕЛЕНИЯ НА СЪД !
  • 34 Само питам

    40 7 Отговор
    А има ли връзка задъжителната ваксинация със солидарността към Украйна?Май има!
  • 35 Тераформинг

    29 5 Отговор
    Интересно как изтърсаците червената номенклатура се тераформираха в неонацисти. Ама то и Мусолини така се е тунинговал.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ушев се оля!

    47 8 Отговор
    А бе ушев! Може ли нацист да мотивира някого,освен ако този някого,не е нацист! Ти ще се оставиш ли нацист да те мотивира ушев? Ти ушев,на страната на нацистите ли си?

    Коментиран от #71, #78

  • 38 Hoho Boho

    9 36 Отговор
    Руските тролове си заработват копейките.
    Интересно колко време ще им отнеме да нацвъкат 100-200 коментара..
  • 39 некой си

    25 4 Отговор
    ТИ НАЛИ КОВИДИДЯСА БЕ МУШМУЛ ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ ПАК,ОТКАКТО ВИ СЧУПИХА ОФИСА НЕМОЖ ВИ НАМЕРИМ
  • 40 Жалко

    33 6 Отговор
    Харесвах изкуството на Ушев до днес. Явно ако им даде Господ талант им взема нещо. Може би умът. Защо ли не си гледа дарбата. Изглежда не му носи печалба. Куцо и сакато разбира от политика и дава оценка на политиците. Защо не рисуваш очите, а ако щеш телата им, но къде си пъхаш носа. Нарисувай клоуна как всеки ден ни залива с лъжи, с молби, със заплахи и със закани. Може да спечелиш повече.
  • 41 Мечо Пух13

    29 4 Отговор
    Куцо, кьораво, сакато, че даже и новородено, разбират И от ВОЙНА.
    Мислете, бе хора, още не е забранено.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Опълченец

    8 8 Отговор

    До коментар #28 от "НасраДамус":

    Ти наистина ли вярваш, че Русия нападна Украйна заради Азовците и Бандеровците?
    Иначе правиш опит да спориш аргументирано, за което адмирации от мен!
  • 44 Zozo

    17 5 Отговор
    Айде сега нацизма и радикален ислямизъм стана. Тва нещо с изкривени те джуки е зелено, но скоро ще узрее и само ще падне.
  • 45 Чук и Гек

    26 7 Отговор
    Баналната теза на губещите - ,,Всичко е загубено, освен честта"! Така Кадафи наричаше всяка бомбардировка върху главата му - ,,поредната наша победа"! Накрая не е прилично да ви казват как го утилизираха тълпите. Зеленски не е в ред човека от всичкия ужас. Той не говори собствени слова и мисъл. Каквото му разпоредят.

    Коментиран от #90

  • 46 Гост

    21 7 Отговор
    Тоя си вживява в ролята на таласъм от анимационните му световнонеизвестни филми...
  • 47 Теодоро

    24 7 Отговор
    Ушкооо много ти е мазен пасквила.
  • 48 СВД

    20 6 Отговор

    До коментар #27 от "Опълченец":

    Не е вероломно! Колко години ги канят да се предадат, колко учения проведоха и не та не! Вероломно щеше да е без нищо тревожно и струпване на войски, вместо по инфраструкура, летища и ПВО, направо да ударят казармите с нацистите и унищожат 2-3 града в Западна Украйна.Напримел Луцк, Лвов, Житомир и още 5-6! А те уж хуманно и сега не могат да се оправят.

    Коментиран от #63, #64

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Зеленски

    24 7 Отговор
    може да мотивира само пингвините. Особено успешно като е на две редички. Ако се чудите защо Брандо е украинец, не се чудете. Ушев, що си не ходиш заедно с Кирчо при Трюдо. Сте си лика прилика
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Либерастията е болест

    19 7 Отговор
    Всички тройно ваксинирани либералджендъри са и големи военни специалисти! Този виден джендърмен не прави изключение въпреки, че казарма е виждал на картинка!
  • 53 Abc

    22 7 Отговор
    Много обичате патоса :""свещена война".а войната срещу руснаците в източна Украйна свещена ли беше?рисувай си нескопосаните рисунки и не се изказвай неподготвен

    Коментиран от #57

  • 54 Умник Гюро

    23 8 Отговор
    Ушко, дяк беше, като бомбиха Югославия? Оди си при краварите, они че ти осигурат паша!
    (нарочно ти пиша така, за да ме разбереш)

    Коментиран от #58

  • 55 Русия ли?

    6 19 Отговор
    Страната на лъжите!
  • 56 кочо

    7 18 Отговор
    Като путофилия в коментариите пред мен. Жалка работа. Кое е невярното в казаното от Ушев?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 СВД

    19 6 Отговор

    До коментар #54 от "Умник Гюро":

    Когато бомбиха Югославия, сърбите не хленчиха и не се разбягаха по цяла Европа като укрите, нато не предприе сухопътно нахлуване и самолетите не слизаха под 5000 метра, поради страх от пзрк и поразиха телевизията и китайското посолство. Обаче, забеляза се, че свалят ли натовски самолет, веднага цивилните жертви се увеличаваха - факт. Свалиха и невидим Стелт, но спряха, защото миротворците за отмъщение убиха гражданите.
  • 59 Перо

    21 7 Отговор
    От кога има украинска нация? Това е същата държава,като РСМ, без етническо население! Ушев се унесе с етническото затвърждаване на “нацията”!

    Коментиран от #66

  • 60 Смех

    18 6 Отговор
    Това ли са хората, които ни представят на Запад? Бакалова, Ушев, Стоичков??? Те са интелектуални титани

    Коментиран от #79

  • 61 очков

    12 6 Отговор
    На тоя тъпанар ще му отрежат някъде ушите
  • 62 По-скоро

    14 4 Отговор
    Мотивира украинците да се изнесат в Западна Европа.
  • 63 Вероломно

    8 3 Отговор

    До коментар #48 от "СВД":

    Щеше да е, ако им бяха сломили вярата, че няма да нахлуят. Ама САЩ искаха всички да повярват, че ще нахлуят, следователно нахлуването беше верокрепително и напълно в духа на западната пропаганда.
  • 64 Опълченец

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "СВД":

    Хуманизмът изяде главата на руснаците. Развесели ме :-)
  • 65 Citizen

    17 6 Отговор
    Тоя Ушев едва не загина от 3-та доза вакса, но продължи да агитира за ваксините. Имам чувството, че дори някой нацист от батальона Азов да му опре калашник в главата, пак ще пкюе по Русия и Путин.
  • 66 Опълченец

    9 2 Отговор

    До коментар #59 от "Перо":

    Етнос и нация са различни неща. Не прави паралери с нашия спор с македонците, няма база за сравнение.

    Коментиран от #80

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Учуден

    15 4 Отговор
    Бе, Ушев, че си м. алумен е ясно. Млъкни, бе... б. оклук!
  • 69 Зъбльо Ушев

    17 4 Отговор
    Некадърник до мозъка на костите си и върл американофил.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Лав-ров

    4 14 Отговор

    До коментар #37 от "Ушев се оля!":

    Ушев не е нацист , но Ти и всички путлерови тролове които сте налазили този сайт сте такива. Като не ви харесва в България и Европа - отивайте вкупом в Кремъл да се кланяте на джуджето- хамстер.

    Коментиран от #91

  • 72 Какъв опълченец си ти бе?

    4 4 Отговор

    До коментар #27 от "Опълченец":

    Най - обикновен самунджия си. По нета сте аслани, а в живота, мизерни нещастници. На две магарета плявата не можеш да разделиш.
  • 73 Дългоухия-

    14 3 Отговор
    глупости пишеш -никой не вярва на зеления,на краварите и евроджендърите!
  • 74 Васил

    10 2 Отговор
    Този пеал е капацитет от медицина до политика!
  • 75 Директно:

    14 2 Отговор
    Тоя грозен г-н Никой освен от грип разбирал и от война ли?! Жалък!
  • 76 Това да не е някакъв виц

    15 2 Отговор
    От къде ви намират такива неграмотници,които не стават и за списвачи в някоя групичка на алкохолици.Как това нищожество може да мотивира някой.Погледнете го какъв женчо и плачко е,на всичкото отгоре и се крие в някоя дупка като мишка.Ако теоретично съм ураинец,как това жалко човече ще ме мотивира.От него не лъха нито морал нито доостойнство,а пък за мъжество да не говориме.Мен ми прилича само на един жалък клоун,който го тресе страха,че цял живот ще живее в някоя дупка,за да не му отнемат жалкия животец..Кой мъж се моли на сульо и пульо всеки ден по 100 пъти.Това и в монасите в манастирите не го могат.
  • 77 145

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ушев,чакал":

    А ти къде си?! Или по български, да оплюем всеки казал неудобната истина?!
    Ако той е чакал, ти де си в животинската верига: Хиена?!
    Или просто Имбецилус Булгарикус!!!
  • 78 У бряя

    3 11 Отговор

    До коментар #37 от "Ушев се оля!":

    А ти какъв си бря?!
    И кой ти каза, че е "нацист"?! ПУТЛЕР ли?!
    Простотията българска може да се мери само с едно: безкрайната руска наглост и имперски амбиции
    Айде друм...

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 хахаха

    14 2 Отговор
    ушеееефффф, за нищо те ставаш..особено в точката "медийно присъствие"....какви кадри си видял от разрушените укрански градове? Бейрут ли е украински град или Рака, или Мосул? Че даже и ракетата , убила хората в Донецк я изкарахте, че е паднала в Киев...западните фейкомети нямат спиране...но си прав в ено - истината ще излезе наяве и тогава...ти му мисли...
  • 82 Никой

    9 2 Отговор
    Ти кой си ве Ушев?
  • 83 Я у лево бе неграмотен овчар

    13 2 Отговор

    До коментар #78 от "У бряя":

    У бряяя.. ще викаш на добитъка който пасеш.Това че не си ходил на училище или и си седял на ушите,когато е имало час по история,не те оправдава за неграмотноста и невежеството,което демонстрираш.Бандера е украински националист,който се опитва да използва ВСВ за да създаде една нова нация,наречена украинска.Те с аналог на хитлеристите,само че със руска реч.Самия Бандера,след като създава своята нацистка оргаизация е вкаран в затвора от германците,които го пускат началото на 1944. Цитат от историята:Хората, които се смятат за последователи на украинския националист, бяха особено жестоки през Втората световна война. Особено се отличава Бандера в Полша. Много прости, невоенни хора загинаха от ръцете на тези хора. Техните зверства са широко известни. Изсечени бяха цели села. Бандитите не пощадиха нищо.Край на цитата.Слерд края на ВСВ Бандера се крие в Мюнхен като изгнаник,който през 1959 година е ликвидиран от ерейски наказателен отряд,занимаващ се с избиването на скрили се нацисти.Ако Бандера и бандеровци не са фашисти още от създаването си,тогава и СС дивизиите на Хитлер са създадени за да защитават евреите от цял свят.А сега у левонещастник
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 валди

    9 2 Отговор
    ква казарма от мушев бре нали щяха да го пръснат тоя джендър там .безмозъчна подлога
  • 86 Анка Картечарката

    3 8 Отговор
    Фалиралата Фашистка Путлерастка Кочина загуби Хибридната война.И нямаше как да я спечели,след като папгалите и клакьорите които разпространяват лъжите и демагогията на Кремъл са лоботомирани по рождение русофили и в момента благодарение на тях,"матушката" е Най-Мразената Държава на Света,а Плешивият Бункерен Плъх е синоним на военнопрестъпник и убиец.Целият грижливо граден имидж,се срути за една нощ и нищо вече не може да го върне.Лъжата издигната в ранг на държавна политика във Фалиралата Фашистка Путлерастка Кочина,сега се обърна срещу своите апологети.
  • 87 Да живее велика и свободна Банкя

    6 2 Отговор
    Ушеф, първо вземи изгледай кадрите в ютюб на нацистките факлени шествия в Киев виж фашистките им поздрави, изгледай как нагло се държат по попринцип с различните от тяхната националност, как застрелват на улицата човек който не може добре да каже някаква дума на украински. За тия ли демократи, лееш горчиви сълзи, или може би за дрогираната американска марионетка, заради която гинат невинни украинци по заповед на презокеанските му спонсори? Виждал ли си кадрите как се държат с пленените руснаци, кадрите как разпъват човек на кръст и го запалват??? Аз ги видях и честно на подобни изверги няма как да почна да им симпатизирам, независимо колко ми е симпатичен или не Путин като, човек или физиономия... Впрочем, сигурен съм че много скоро Европа ще разбере с кои нацисти си има работа, дано тогава заблудата и да не е с фатални последици...
  • 88 Толуп Трети банкянски

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Руснаците обичат да ги лъжат":

    Също като бг матряла
  • 89 Айдеее

    5 2 Отговор
    Още един ухилен и.диот изкочи да ръси глупости.
  • 90 Холи wood

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Чук и Гек":

    Шон Пен му дойде на крака да го обучава кво да приказва и какви стойки да чупи в героични пози
  • 91 Човек от народа

    3 2 Отговор

    До коментар #71 от "Лав-ров":

    Не ще бъдем тук и ще търсимСметка наПредателитеКраварскиПродажнициКатотебе
  • 92 А не, просто отглеждания и

    3 2 Отговор
    издържан от Запада елит на Украйна си намери майстора. Жалко е, че за прищевките на Зеленски плащат обикновените хора.
  • 93 Анааа ....

    0 1 Отговор
    Китай сега ще продава срещу рубли,еее приятел приятел ама с.иренето... Е със пари брат.
  • 94 ?????? свещена война

    3 0 Отговор
    над 750 военни бази в над 80 държави по света ----- в името на коя свещена война ??? СВЕЩЕНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕС в името на който милиони мирни хорица погинаха
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 И аз да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Въпрос":

    И аз имам въпрос към тебе: какво значи "джендър"? Аз зная и не бих употребил думата за някого, но ти какво си представяш, че значи? Познавам лично Ушев, има жена и дете, както повечето тук, които се пънат и сочат с пръст.
  • 98 ганев

    1 0 Отговор
    А БЕ НА ТОЗ УШЕВ КЪДЕ СА МУ УШИТЕ А ПЪК И МНОГО МНОГО СПЛЕСКАН
  • 99 Погром

    0 0 Отговор
    Да, Зеленски е клоун и може да манипулира публиката, която е само от избрани марионетки на САЩ.
    Фейк са и изгорените, живи деца в Одеса 2014 г. от азовците според Ушев който май е глух за истината.
    Укрите бомбардират 8 години Донбас! Последно, преди две седмици, с касетъчни бомби убиха 22 мирни жители на площада в Донецк. Има и снимка за това!
    La Stampa, италиянският вестник я публикува на първа страница с надслов “ Издевателството на Русия над мирни граждани в Киев” ????
    Сега ще ги съдят за неразрешено ползване на снимката и за Брутален Фейк!
    Гонене на вещици! Това е грозното! Великобритания не иска да има бърз мир за Украйна!, САЩ ИСКАТ ВОЙНА даже и Киев да падне.
    А ние им подгласяме и играеме Инквизицията. В Украйна вече почнаха да се издевателстват над православни попове.