Last news in Fakti
  Тема: Украйна

4 Май, 2022 21:00 11 324 227

Зле прикрит путинизъм: приключва ли възходът на Радев

  • путинофили-
  • русофили-
  • путинизъм-
  • владимир путин-
  • българия-
  • русия-
  • румен радев-
  • президент-
  • радев-
  • украйна-
  • война-
  • нато

Кошмарът му: да изкара петте години на „Дондуков” посрамен и във все по-голяма изолация

Зле прикрит путинизъм: приключва ли възходът на Радев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

През първия си мандат, а и на изборите за втория, Радев показа завиден политически талант. Той успя да надскочи значително електората на БСП – партията, която го подкрепи. Кой е мислил, например, че вместо да гласуват за съдия Лозан Панов, много привърженици на ДБ ще се доверят на едно „съчинение по картина от Решетников” (по Д. Смилов) още на първия тур на президентските избори през ноември 2021?

Авиаторът завърши първия си мандат с рекордно високо доверие. Той сплоти и оглави анти-ГЕРБ вълната, която не просто остави Борисов на резервната скамейка, а и го заплаши с възмездие. Радев бе архитект на двете служебни правителства през 2021, заели се да разчистват Авгиевите обори на ГЕРБ; той отвори вратите към голямата политика за Стефан Янев, Кирил Петков, Асен Василев и редица други. През последните месеци обаче Радев губи довереници и съюзници. Разривът му с Янев бе публичен, престрелките с лидерката на БСП Нинова са ежедневни, а позицията му за украинската криза бе окачествена от Асен Василев като позорна.

Още новини от Украйна

Приключва ли възходът на Радев?

На разочарованите от президента прозападни избиратели трябва да се припомни, че той е от големите майстори на стоенето между два стола в българската политика - т.е. между Москва и Брюксел. Уви, това умение е разковничето за политическото дълголетие изобщо на Балканите. В началото на първия си мандат Радев показваше, например, че не харесва санкциите, наложени на Русия, заради анексията на Крим. Тогава той се изказваше благосклонно за кремълските енергийни проекти.

Въпреки тези „забежки” Радев спечели на своя страна гражданите, за които управлението на ГЕРБ миришеше нетърпимо на корупция. Той не просто успя да убеди мнозина, че е демократ, борещ се срещу авторитарната политика на ГЕРБ, а дори бе припознат като създател на политическа алтернатива. За немалко хора, „Продължаваме промяната” бе „президентската партия”; нейните лидери – харвардските възпитаници Петков и Василев – бяха и са като извадени от учебник „прозападни, модерно мислещи” политици. Неслучайно те привлякоха и много гласове, които иначе биха отишли, например, за ДБ. Над 70% от привържениците на ДБ и „Възраждане” на втория тур през 2021 гласуваха за Радев; 7% от вота за него е от ДБ.

Само че в програмата на ПП кротко стоят Радевите два геополитически стола. Думата „Русия” там се споменава веднъж; говори се за нужда от енергийна диверсификация, ала не става ясно от кого трябва да е енергийно независима България. Двусмислието на Радев, с което омагьоса милиони избиратели, бе вградено в самото ДНК на ПП. Тъкмо поради това Петков и Василев, не като граждани, а като лидери, много мъчно взеха решението, че са „за оръжия” за Украйна.

Повечето „прозападни” избиратели у нас не се стъписаха особено, когато Радев каза, че „Крим е руски” по време на дебата с Анастас Герджиков през ноември 2021; защо е сега този отпор срещу позицията му за Украйна?

Прикрит путинизъм?

Днес, когато огромната част от света подкрепя Киев, възмутена от руската агресия, все повече избиратели смятат „разкрачения стоеж” не просто за проява на малодушие, а за зле прикрит путинизъм. Становището на Радев е изумително за натовски генерал: руски шпиони върлуват на територията на България от години, посланичката Митрофанова ни хока и назидава, Русия ни обяви за неприятелска държава, „Газпром” се опита да ни изнудва да плащаме в рубли и врътна кранчето, а Радев фактически иска да не дразним Кремъл, нарича искащите да помогнем на Киев с оръжие „милитаристи” и „шарлатани”. Да не говорим, че е публична тайна, че българско оръжие отдавна влиза в Украйна през Полша, Чехия и Словакия. Вместо за неутралитета, трябва дебат за политическото лицемерие.

Темата „Украйна” изглежда доведе до „развод” на Радев с Петков и Василев. По-значимото: евроатлантическата част от ПП също се отдръпна от него. Но там има и такива, които са разочаровани от по-твърдия нов курс на харвардците към Кремъл.

Към Радев силно охладняха и хората в ДБ. Конфликтът с Нинова обаче не го отдалечава от БСП. Упреквайки Нинова, че България изнася оръжие за Украйна, Радев я измества от „сърцето” на правоверните „социалисти”. Накрая, макар да са преобладаващо убедени европейци, близо 70% от българите искат неутралитет спрямо Украйна. Поради това, например, инициирането на процедура за импийчмънт срещу Радев в 47-то НС (чл. 103 от КРБ), заради спорната му позиция за Украйна, може да се обърне срещу вносителите.

Какви са перспективите?

„Украинската карта”, така както я играе Радев, изглежда ще му донесе електорални загуби – но, засега, те не изглеждат драматични. А може да не са и безвъзвратни. Дали „западно мислещите“ избиратели са отлетели завинаги или „творението на Решетников” ще успее, с внезапен финт, пак да ги приласкае?

По-тревожна за Радев е загубата на партии-съюзници, в лицето на ПП и ДБ. Кошмарът му: да изкара петте години на „Дондуков” посрамен и във все по-голяма изолация. Този сценарий ще попари надеждите му, ако таи такива, за политическо бъдеще след президентския мандат.

Автор: Петър Чолаков


Поставете оценка:
Оценка 3 от 209 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дойче веле са тъпаци

    245 119 Отговор
    Ако сега са изборите ще гласуват поне 3 милиона за Радев.

    Коментиран от #6, #16, #17, #177

  • 2 АнтиГост

    117 221 Отговор
    Приключва завинаги! Може да последва импийчмънт да не го
    търпим още 4 години !

    Коментиран от #76, #202

  • 3 Само да питам

    173 45 Отговор
    Ще се прибирам лятото за почивка, къде да подам документи за безплатен хотел на морето, безплатна храна, безплатна винетка, ако се наложи и безплатно здравеопазване?

    Коментиран от #15, #34, #165, #221

  • 4 Sieg

    203 88 Отговор
    Мачкай Румба! Народен човек!
  • 5 Луд

    190 54 Отговор
    Има ли смисъл да четем тоя пасквил???Ясно ми е съдържанието и опорните им точки!

    Коментиран от #57

  • 6 В най-добрия

    141 58 Отговор

    До коментар #1 от "Дойче веле са тъпаци":

    Случай, се надявам да основе партия и да има за кого да гласуваме най-после!

    Коментиран от #135

  • 7 ААААААХААААА ХАХА... ФОТКАТА Е

    184 63 Отговор
    ...УНИКАЛНА!! 120 см. .. СПАРУЖЛЯК И СМАЧКАНЯК - ПАРКИНСОНА СЕ ИЗВИСЯВА С ЕДНА ГЛАВА НАД..ГОРДО ЗАСТАНАЛИТЕ НА...КОЛЕНЕ-- ДЕСО ТРАВЕРСА И РУНДЬО ПОМАКА!!!
    АААААХАХА

    Коментиран от #22

  • 8 Време е за преврат

    39 67 Отговор
    Върховен главнокомандващий...
  • 9 Sieg

    148 49 Отговор
    Щом всички в парламента го критикуват , най вече тези , които ни излъгаха ,че ще изгонят Гешев и ще направят пътищата за 6 месеца , значи Радев е човека.
  • 10 Дойч Зеле Тъпаци

    157 44 Отговор
    Квиченето ви издава обратното на написаното. Жалки сте! Да живее България!
  • 11 тома

    151 53 Отговор
    Политици които мислят за народа си като Радев и Орбан дойче зеле не ги харесва

    Коментиран от #78

  • 12 ХиХи

    23 31 Отговор
    Подвеждаща статия. Умен е и така го изхвърли батето. Да бе слушкал ваш байчо.
  • 13 нннн

    120 36 Отговор
    Дайте първо процента доверие в политиците, пък после ще разсъждаваме. Радев продължава да е с няколко обиколки пред другите... Казвам го обективно, като човек НЕгласувал на втория тур за президент.

    Коментиран от #42

  • 14 путин лавров

    46 81 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления

    Коментиран от #91

  • 15 При Кокор отиваш

    35 16 Отговор

    До коментар #3 от "Само да питам":

    На 2рия етаж 1 стая. Регистрираш се при секретаря му и чакащ номерче..може да изчакаш доста часове. Вземи си вода и храна.
  • 16 А тъпаците

    50 104 Отговор

    До коментар #1 от "Дойче веле са тъпаци":

    Които ще гласуват за фатмака не са в мнозинството. Чао, чао, фатмак чао, импийчмът иде.

    Коментиран от #44

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Денисчо

    51 14 Отговор
    Да се е изхождал днес?

    Коментиран от #26

  • 19 РАДЕВ

    46 78 Отговор
    ТРЯБВА ДА СЛЕЗЕ НА ЗЕМЯТА...ТОЙ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ Е НЕЩО....ЗА ДА СИ НЕЩО ТРЯБВА ДА СИ АДЕКВАТЕН..НЕ ВИЖДАМ НИЩО АДЕКВАТНО....ПОМИСЛИ СИ РАДЕВ...ПОМИСЛИ СИ...
  • 20 Брендилия

    66 34 Отговор
    Да отстоява все така позициите си, вкл.за Украйна и да спечели балканските лидери! Обединител може да е, това се видя оче 2020.
  • 21 Хихихихии.. хихихихии

    35 44 Отговор
    ЛИПСВА САМО.. КИРЕ ПОПА- КГБ- то ДА .. НАБИВА ПРАЗНИЯТ КАНЧОК НА ХАРМАНЛИЙСКИЯ ПОМАК И ПРЪДЛЬОК,...РУНДАТА 😂

    Коментиран от #80, #82

  • 22 А бе

    69 30 Отговор

    До коментар #7 от "ААААААХААААА ХАХА... ФОТКАТА Е":

    Къде е наркоманското джудже Зеленски?
  • 23 Doni Brasko

    49 75 Отговор
    Накара хората да съжаляват, че гласуваха за него

    Коментиран от #25, #37

  • 24 Танов

    72 35 Отговор
    “приключва ли възходът на Радев?“
    Радев е едновременно и НАТО-вец и Путин-ист.
    Не виждам как скоро би приключил възходът на този толкова актуален политик.

    Коментиран от #148

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 С няколко коментар тук

    47 16 Отговор

    До коментар #18 от "Денисчо":

    Различни никове като трол и си дава сам плюсчета. Денсичо Помака е велик...лизач. Той не спи за да цунка.

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Фатмакоф

    39 73 Отговор
    Съд и Затвор за кремълския генерал, доносник и предател !!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чакам

    18 6 Отговор

    До коментар #26 от "С няколко коментар тук":

    Да започне поголовното триене…
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ZZZZZ

    66 30 Отговор
    МИРИЗЛИВОТО ДОЙЧЕ ZЕЛЕ НЯМА НУЖДА И ДА ГО ПСУВА ЧОВЕК, И ТОВА МУ Е РЕКЛАМА !
  • 33 М.м.м

    71 31 Отговор
    И защо България трябва да бъде хвърлена във война на чужда територия. Добре че е президента иначе да сме получили ответен удар от Русия, както е с газта.И никой няма и да ни защити .

    Коментиран от #126

  • 34 кочо

    17 16 Отговор

    До коментар #3 от "Само да питам":

    Обърни се към Кремъл.
  • 35 Перо

    51 22 Отговор
    Пак Дойче зеле, на чичко Шорош! Едно време слушахме Сеободна Европа,сега руските радиа и ТВ!

    Коментиран от #222

  • 36 ДеБераст

    28 34 Отговор
    Муньо прe.ба всички и соросни и русосни но най-вече пре.ба българския прост електорат
  • 37 Фатмака се обърка

    34 55 Отговор

    До коментар #23 от "Doni Brasko":

    Мандата му може да прекъсне скоропостижно от импийчмът. Не се прави сметка без кръчмар. В парламента само копейкин го поткрепя, които е джуджето. Макар че и той му искаше импийчмънт но се здушиха за Адолф Путин.

    Коментиран от #87

  • 38 деНАЦИфикация

    49 22 Отговор
    Трябва да минат с огнепръскачките през офиса на Дойче Зеле !!!
  • 39 Тоя Чолаков не е в ред

    51 28 Отговор
    Що за автор и заглавие, не ви прави чест, Вижте и бившия бразилски президент, и Орбан, да не би и те да са путинисти.... Добре, че е Радев, цял свят му се възхищава

    Коментиран от #48

  • 40 Десо

    18 31 Отговор
    Ма путлер по-висок от нашия.
  • 41 Гост

    58 16 Отговор
    Има ли ЕВРОЛИДЕР дето няма снимка до Путин? Че то и Тръмп има. Всички ли са СРАМ за народа си?
  • 42 Някой

    28 7 Отговор

    До коментар #13 от "нннн":

    Нали знаеш как маже да се изманипулира подобно проучване.

    Коментиран от #69

  • 43 Директно:

    50 17 Отговор
    дойче веле и не чета!!!! Най-гнусната, лъжлива и пропагандна "медия" в света!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 !!!?

    31 31 Отговор
    Артефакти на Радевият путинизъм !!!?

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ЗДРАВЕЙТЕ ЛИБЕРАСТКИ ШИЗОФРЕНИЦИ!

    56 17 Отговор
    Кво ни облъчвате само с глупости бе? На запад на първо място е инфлацията, на второ бедността, на трето безработицата, а дрогирания шут и неговите проблеми са на 11 то място!
  • 48 а ъъ

    22 35 Отговор

    До коментар #39 от "Тоя Чолаков не е в ред":

    възхищават му се само бгпутлерастите иначе е световно неизвестен а там където го знат го отбягват като предател
  • 49 Sion

    46 25 Отговор
    Приключват меките китки и дебарките..А Радев е на позицията на 80% от българите..Отново!
  • 50 България е с Русия

    41 30 Отговор
    и Путин.Защо Президент Радев да е различен от Народа си!

    Коментиран от #79, #149

  • 51 Зле прикрити краварски подлоги

    43 15 Отговор
    Това са ДойчЗеле. Тези смотаняци и Джамбазов Помака се познават само по заглавията.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 МалкоЛогика

    44 18 Отговор
    Щом DW пише лошо за някого, той е прекрасен човек!
  • 54 Бат Вальо

    22 32 Отговор
    Румбаta яко я е zагЪzил ... кво става бе, нали получавахте оргазъм от вдигнатото му юмруче, а ....
  • 55 Сорос

    28 11 Отговор
    Dw
    кой плаща издръжката е важно.
  • 56 JEFF

    25 45 Отговор
    Радев приключи . Може да седи в кабинета си и да мълчи . Важно е да не пречи . Не виждам възможности да бъде канен , посрещан и желан в европейските държави . Той си го направи , ако сега имаше президентски избори щеше да е с процентите на израждане .

    Коментиран от #61, #90

  • 57 Орел

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "Луд":

    Няма. Загуба на време с мирис на вкиснато.
  • 58 Хан Ауспух

    25 47 Отговор
    Радеф е национален предател.

    Коментиран от #65

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 каскетя

    24 39 Отговор
    Никога не гласувай за военен , това са най-големите предатели ,99% руски подлоги.

    Коментиран от #67

  • 61 Що бе

    38 14 Отговор

    До коментар #56 от "JEFF":

    европейските държави ли го избират?
    Като гледам Орбан отдавна ги е пратил всичките на май ната им и си живее добре с унгарците. Най-евтината газ в света и евтин нефт, па да не го приема Сульо и Пульо.
  • 62 Шамана на Монтерей

    20 23 Отговор
    Рано или късно всичко свършва.Така е устроен Светът.Другарят Румен направи каквото можа.Не може да се отрече,че от една фуражка,макар и пилотска,той еволюира до нивото на виден български политик,което не е комплимент,но е достойно за уважение.Благодарение на тримата влъхви от снимката по-долу,брадатият,недодялан субект от същата тази снимка,беше курдисан на Дондуков 2.През годините направи много лупинги и бойни завои,подаваше топката и в ляво и дясно,на американци и руснаци,като през това време успя да финтира всички.Сега отново,като стар покерджия,ще извади от ръкава поредният коз.Но може би,магията вече я няма и едошло време за сблъскване със суровата реалност.В някаква степен повтаря двата мандата на Георги Първанов.Първият горе долу добре,но вторият срина авторитета,който си беше изградил.Нищо ново под слънцето.

    Коментиран от #150

  • 63 Запознат

    39 21 Отговор
    Г-н Радеве доказа, че се вслушва в народа си!!!!
  • 64 Приключва

    37 11 Отговор
    Илюзията че на запад няма промиване на мозъци и че има свободни медии
  • 65 Добре хане

    8 5 Отговор

    До коментар #58 от "Хан Ауспух":

    прати трима боляри да го вържат и да ти го доведат. Утре ако си английската кралица прати трима лордове...
  • 66 Мнение

    15 28 Отговор
    Най-големите путинисти всъщност са гербаджиите. Играят прозападно театро, а руSSия прибирала парите. За благодарност - шкафче с пачки. За Радев, кой се излъгал - излъгал. Не може вече да очаква гласове извън БСП.
  • 67 За теб специално ще

    17 5 Отговор

    До коментар #60 от "каскетя":

    издигнат ЛГБТИАЯ+ кандидат дето няма да те предаде, ще ти е верно до гроб, нещото!

    Коментиран от #68

  • 68 каскетя

    10 21 Отговор

    До коментар #67 от "За теб специално ще":

    За Асан циг..нина гласувам ,за русороб НЕ.

    Коментиран от #86

  • 69 нннн

    27 9 Отговор

    До коментар #42 от "Някой":

    Може да се изманипулира с 5-10 процента. А DW манипулира с 99.процемтс.
  • 70 Щам

    28 12 Отговор
    Не, не приключва , даже напротив!
  • 71 Митраджия

    20 29 Отговор
    Ами затова създават Български възход. Двамата с Янев ,повече няма да се крият че са руски подлоги .
  • 72 българин

    32 19 Отговор
    Радев освободи държавата от тиквенско-мафиотското робство, и само за това народа го признава за истински държавник.

    Коментиран от #151

  • 73 СесеСере

    17 29 Отговор
    Много точен коментар, за жалост на русофилнята!
  • 74 Zolak

    26 17 Отговор
    То и фамилията на афтъра показва колко е таферен, но все тая.
    Нормалните българи не съжаляваме, че сме гласували за Радев , съжаляваме че гласувахме за ПП- слаб глобалистки проект.
  • 75 валерия

    36 10 Отговор
    Защо Факти все ни пробутвате нескритата пропаганда на Дойче Веле?!

    Коментиран от #223

  • 76 валерия

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "АнтиГост":

    Ти вярваш ли си????
  • 77 Радеф

    21 22 Отговор
    Разеденявай владей ,руския мишок ще унищожи България ,за да си осигури охолен живот.Пропаднали политици опропастиха Бг то
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Да Ааа

    13 28 Отговор

    До коментар #50 от "България е с Русия":

    Народа това си. ЖЕлае ,Путински ботуш
  • 80 бнл;клм

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Ако си толкова грозен, колкото и тъп и злобен.... Ужас!
  • 81 JEB

    16 13 Отговор
    и кво сега путин вече плаща на мутри да бият българи по улицата..и гн президента е като яребица която ПРЕЛИТА от храст на храст междувременно
  • 82 света

    13 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Изкара ли надника?
  • 83 JEB

    15 14 Отговор
    българските шапкари не ми е ясно на коя страна са..определено пораждат дивашко съмнение че не са на българска..проблема е че възпитават поколения след тях във същия дух и незнам
  • 84 дървар

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "Ти ли ще му режеш главатa,бе":

    Келчо,на тебе ще клъцна топките дето ги нямаш
  • 85 Лукреция

    21 12 Отговор
    А за явния дупинизъм на Кирчо и компания на Козяк и американските скотове, що да речем?
  • 86 Дилян

    13 3 Отговор

    До коментар #68 от "каскетя":

    Да, на теб поне ти личи робската душица отдалече!
  • 87 даскалът

    11 6 Отговор

    До коментар #37 от "Фатмака се обърка":

    Върни се в начален курс! Спешно!
  • 88 Оставка

    23 13 Отговор
    На просто Кирчо и марионетното правителството да живее РУСИЯ Дойче зеле никога не можете да маниполирате българите

    Коментиран от #93

  • 89 Комон Сенс

    28 19 Отговор
    В изказванията на Радев видях повече защита на национания ни интерес от когато и да било преди.
    Защо това да е "залез"? Защото ще си загуби менторите ли?
    Ами ако това е залез, значи този народ си заслужава съджаба.
    Да се надяваме, че ще е ренесанс, а не залез.

    Коментиран от #98

  • 90 аз, героят

    12 9 Отговор

    До коментар #56 от "JEFF":

    Нямаш здравите гащи да пробваш, нали! Защото ще бъде избран още на първи тур!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Дойче Еврее

    24 13 Отговор
    От кога искам да ви кажа Дойче евреев. За една година оптимизирахте сайта си като новинарски на топ позиция за Google България. Не случайно! Водите абсолютно тотално безцеремонна крайна Американска пропаганда. Без право на друго мнение. Явно получавате огромни средства от САЩ. Продължавайте все така! Нека има редуциране на населението. Света е на евреите. Другите са хлебарки. Самия аз съм евреин по майчина линия и съм щастлив. Нека останем само избраните!
  • 95 Чапай

    17 17 Отговор
    На тая снимка ,защо нашите двама защо са клекнали Пред Джуджака . Да не би нещо...
    Спомних си думите на Жириновски. И Путлер изглежда като великан .хахаха .
  • 96 🇧🇬🇷🇺

    11 11 Отговор
    🇧🇬🇷🇺🇧🇬🇷🇺
  • 97 дървар

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "Ще отделиш":

    със лозарска ножица ще те оперирам,няма да боли много
  • 98 ситуацията

    5 12 Отговор

    До коментар #89 от "Комон Сенс":

    нямам нищо против радев..но покрай него има една маса хора дето трябва да отчитат реалната обстановка и близкото бъдеще..разбира се че е зле да сме от другата страна на барикадата..разбира се че ще има последствия..тия всичките работи идват в контекст..разбира се че има опасност от ескалация и масова смърт
    когато картинката е хаотична и неясна е добре да се следва проста смислена линия и да не се цепи народа а да подкрепя на първо място униформените дето му пазят живота и лидерите които има..да те не са перфектни но ако не можеш да избираш мястото на битката и времето се съобразяваш с това което имаш..времената са такива че трябва да се отстояват принципи и да се плаща цена..шоуто започна..

    Коментиран от #123

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    25 25 Отговор
    Няма да е самотен. Има си копейкин. Може да го направи служебен премиер. Ще си направят олтар на ка путин и ще му се кланят.
  • 101 Импийчмънт за Радев-ПАЦиФИСТА

    18 24 Отговор
    Чак и читателите разбрахме проблема Радев.Тази сложнотия, в която Бойко косвено и УМИШЛЕНО му помогна за втория мандат, елиминирайки Лозан Панов с кандидата на ГЕРБ си беше една специална операция на Кремъл в България.Мантрата, че сега трябвало да го търпиме няма да се получи, защото се случи 24.02. войната.То е ясно, че е тръгнал да чупи Европейска Б-я и колкото по дълго продължи, повече поразии ще направи. Ще има изолация не само на Радев, но и за България.Няма самолети, няма Натовско доверие да има.Просто ще ни изолират до момента в който Радев няма да е Президент.А отностно РСМ, до месеци България няма да има права за вето по въпроса.В момента Франция внася за разглеждане премахване на ветото, с което една членка да стопира мнозинството в Европа.Ще си решат въпроса и с Орбан и останалите пръти в колелата.Така, че внасяне на импийчмънт веднаха и шах на ГЕРБ и мат. Да видим ЕНП и ВЕБЕР най сетне ще ли им се отворят очите..

    Коментиран от #120

  • 102 Импийчмънт

    23 26 Отговор
    Радев е срам и позор за България! Импийчмънт!

    Коментиран от #110, #113

  • 103 Урюрвкос

    9 10 Отговор
    отстрани лесно се плюе по гаранта на Конституцията но как опре за отговорност всеки се озърта.
  • 104 Радев

    22 21 Отговор
    Радев е прекалено жалък. Боли го, че не може да защити руските интереси, че вече няма да им плащаме за газ, няма да им плащаме за ядрено гориво, няма да зависим от Русия. Какви ангажименти е поемал той си знае, но очевидно непрекъснато търси конфликтни точки за да отслаби позициите на правителството. Така не се прави. Това не е българската позиция, а позицията на Путин. Жал ми е за Радев, но още по ми е жал за тези, които възлагаха надежди на него. Такива като него са главните виновници българина да живее най-зле в Европейския съюз.

    Коментиран от #107

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Глупав

    7 5 Отговор

    До коментар #104 от "Радев":

    Коментар
  • 108 Гост

    18 5 Отговор
    Айде ДВ да си гледа Шолцето у тях, а! Европе…. дали!
  • 109 Радев

    20 22 Отговор
    Радев е прекалено жалък. Боли го, че не може да защити руските интереси, че вече няма да им плащаме за газ, няма да им плащаме за ядрено гориво, няма да зависим от Русия. Какви ангажименти е поемал той си знае, но очевидно непрекъснато търси конфликтни точки за да отслаби позициите на правителството. Така не се прави. Това не е българската позиция, а позицията на Путин. Жал ми е за Радев, но още по ми е жал за тези, които възлагаха надежди на него. Такива като него са главните виновници българина да живее най-зле в Европейския съюз.

    Коментиран от #114, #115, #162

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Мдааааа

    21 9 Отговор
    Както преди време Гешев направи Радев любимец на протеста и го избра за втори път, така днес ястребите РУСОФОБИ ще го въздигнат като любимец на целият народ(над 80%), който е с мнение за неутралитет!!!
  • 112 Лоун Стар

    12 7 Отговор
    В последно време всяко нещо което не им оттърва на зелето и сие е "путинизъм".
    Меидйната ни среда е мега крайна и конформистка.
    А разни довчерашни за=клети либерали призовават за забраняване на "дезинформацията".
    И разбира се точно те са тези, които да решават кое е дезинфомация.

    Да се надяваме Америка ще спаси и деморкацията и свободата на словото от тоталитарните попълзновени както винаги досега. Ако там бъде наложена цензура, останалият свят с удоволствие що потъне в добре познатия тоталитаризъм.

    Коментиран от #117

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Смешен

    3 4 Отговор

    До коментар #109 от "Радев":

    Коментар.
  • 115 ще те светна

    18 14 Отговор

    До коментар #109 от "Радев":

    Руските интереси са само в главата ти.
    В последно време Радев говори изключително и само точно за българските интереси.
    Но българските интереси нещо ви пречат.
    Имате други планове за България и може би си мислехте, че тя вече е взела-дала?
    Ще ви разочаровам. България ще се възроди.
    Изберете си друга жертва. Не е тя най-слабата копута в стадото.
  • 116 Пешо

    14 14 Отговор
    Той е виновен за сегашното
    положение ,затова съд......

    Коментиран от #119

  • 117 Поредния

    5 2 Отговор

    До коментар #112 от "Лоун Стар":

    Безсмислен коментар

    Коментиран от #122

  • 118 Предател Радев

    21 18 Отговор
    Добре че не гласувах за него. Мразя комунистите.

    Коментиран от #137

  • 119 Пешо

    3 4 Отговор

    До коментар #116 от "Пешо":

    ли си? Или смешо
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Pesho

    13 23 Отговор
    Радев мисли и действа за България. Най-големия е...
  • 122 Лоун Стар

    6 1 Отговор

    До коментар #117 от "Поредния":

    Репликата ти е безсмислена.
    Ако не си ми разбрал коментара, спести си мученето по него.
    Ако си го тразбрал и не си го харесал - опонирай.
    Ако не - както казах, мученето ти е излишно.
  • 123 Комон Сенс

    8 0 Отговор

    До коментар #98 от "ситуацията":

    Там ти е грешката - нищо не се налага да плащаш.
    Едни хора искат да водят една битка. Ти не си длъжен да правиш нишщо повече от това, което правят членовете на твоите клубове.
    Разбира се, ако толквоа много ти се ще, може да проявиш самоинициатива и да бръкнеп с двта пръста в контакта.
    И "шоу" няма да има.Ще вървим към край на конфликта в Европа.
  • 124 Теодоро

    20 16 Отговор
    МАЗЕН ПАСКВИЛ..СЛАВА НА РАДЕВ И ПУТИН!!
  • 125 БРАВО

    15 6 Отговор
    РАДЕВ.
  • 126 Лудия касапин

    17 16 Отговор

    До коментар #33 от "М.м.м":

    Десетки държави пратиха оръжие и доколкото съм запознат все още никоя не е хвърлена във война на чужда територия.Така,че президента не те е спасил от нищо. Колкото да газта,ние сме единствените мижетурки,които не помогнаха с оръжие на Украйна и въпреки това сме със спрян газ. До тук с опорките...
  • 127 Дойче зеле

    25 6 Отговор
    изкараха тежките сороски храненици, изглежда нещо им пари под жлъчката. Преди година радев беше любимото им... сега са на нож. Защо ли...
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Chernobyl

    13 12 Отговор
    Другаря Радев,скоро ще е при другаря Путин ...

    Коментиран от #214

  • 132 Някой

    21 5 Отговор
    Ей, голяма кампания, бе-не се спряхте цяла седмица. Явно някой яко е развързал кесията. Или просто бесните кучета набраха смелост-те кучетата са така, като станат глутница.
  • 133 каквото и да си говорим

    10 22 Отговор
    Този тип Радев е просто вреден за България. Той е превъплащение на причините които държат България на дъното. С други думи той е причината, а не решението на проблемите български. Осъзнаването на този факт ще помогне на България да заеме своето достойно място всред цивилизованите народи.

    Коментиран от #136

  • 134 Елементарни краварскиЧастици

    13 9 Отговор
    И кой казва че путинизма е по лош от байдънизма. А не обратното? Защо на някой дето му плащат от цру да държи в будна кома едни малоумници и да ги праща да ги убиват за благото на Америка, трябва да му се вярва и да му повтарят като папагали простотиите? Хора имате глави не само за да носите шапки на тях или за да ги подстригва те..
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 3.14К

    22 10 Отговор
    Този психар Чолаков се води на работа в БАН! И ние му плащаме заплата за тази помия! Крайно време е да изхвърлим DW от българската медийна среда! Те се очертаха като една от най-долнопробните медии, който се намесват цинично и грубо в обществения и политически живот. Тези, които пишат за тях, да бъдат презрени и злощастни с парите, които им дават!
  • 140 А какво става в Азовстал

    14 8 Отговор
    И сега канадският генерал Тревър Кадие беше арестуван при опит да избяга в цивилни дрехи от територията на Азовстал в Мариупол, съобщават медиите и блогърите.

    Според съобщенията генералът е отговарял за биолаборатория No1, където 18 души са работили със смъртоносни вируси. Кадиер е отведен в Москва, където ще бъде съден.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Резюме

    14 4 Отговор
    ДрънДрън американскаЯрина отЗадника на байДън
  • 143 Снимката

    3 9 Отговор
    Е с един от двойниците на Путин

    Коментиран от #144

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Тони

    11 3 Отговор
    Докато Гешрв е главен прокурор Банкянският мафиот ще е на свобода.
  • 146 Алооо

    3 7 Отговор
    Всички не могат да са с Байдън и да мислят като него. В това е разликата, че всички сме различни и имаме различни мнения. Кучетата си лаят след кервана, както винаги е било.
  • 147 Хъхъ

    8 19 Отговор
    Руман Радев се оказа абсолютен мишок, а тези 70% които са написали в статията са пълна стъкмистика !

    Коментиран от #209

  • 148 И аз да кажа

    8 10 Отговор

    До коментар #24 от "Танов":

    Както стремително ще приключи Путин!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Луди всякакви

    5 13 Отговор

    До коментар #62 от "Шамана на Монтерей":

    И двамата с Първанов блестяха с това, че никой не искаше да ги вижда, освен в Русия и Казахстан, Куба и други подобни! Повече от десет загубени години за страната ни, ако довърши мандата, ще станат 16! А и Гешев го чака с едни материалчета... А времето се извървя бързо.

    Коментиран от #152

  • 151 И аз да кажа

    7 7 Отговор

    До коментар #72 от "българин":

    И същият тоя народ като цъфна оттогава без Бойко, не си е работа! Мислете ,бе! Не че Боко беше много цвете, но да издириш и издигнеш по- лъжливи, по- невежи, по- крадливи и корумпирани от него си е направо талант фатмашки!
  • 152 Eй тъпaци

    12 2 Отговор

    До коментар #150 от "Луди всякакви":

    БOЙКO ВИ БOРИCOВ УМРЯ. A CЪC НEГO БAВНO, НO CИГУРНO ЩE ИЗТEЧE ВЪВ ФEКAЛНAТA КAНAЛИЗAЦИЯ ЦЯЛAТA ВИ МИЛИЦИOНEРCКO-БOЛШEВИШКA ПРOCТAЩИНA. ОТИВАЙТЕ ДА ПАСАТЕ ПАТКИТЕ.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Филип Георгиев

    12 1 Отговор
    ВСЪЩНОСТ СТАВА ДУМА ЗА ЗЛЕ ПРИКРИТА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ. НЕ ГО ЗНАМ КОЙ Е АВТОРА НА ПАСКВИЛА И ПО ДОБРЕ. НЕ ОБИЧАМ И НИКОГА НЕ СЪМ ОБИЧАЛ НАВЕДЕНИТЕ И ОБЩИЯ РЕВ НА ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ПСЕВДОПОЛИТИЦИ В КОЯТО И ДА Е ПОСОКА. БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА НАЗНАЧЕНИ. САМО ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА. КЪДЕ Е ПРАВЕНА? КАКВИ СА ЗНАЧКИТЕ НА РЕВЕРИТЕ И ЗНАМЕНАТА КАТО ФОН? ТОВА Е ФОРУМ НЯКАКЪВ И МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОГА. ЗНАЕМ ГОРЕ ДОЛУ КОЛКО Е ВИСОК РАДЕВ И КОЛКО Е ВИСОКА ПОЛОВИНКАТА МУ. А КОЛКО Е ВИСОК ПУТИН?
  • 155 Малеер

    17 1 Отговор
    90% от коментарите са в подкрепа на Президента. И това от месеци наред. Журналистите явно са добре платени.
  • 156 Приключва

    10 4 Отговор
    Възходът на нато и ес дойче зеле джендари
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Анджело

    14 4 Отговор
    Само българина Чолаков може да плюе Българския Президент! Я Чолаков кажи защо България трябва да е енегонезависима от Росия а зависима от САЩ или други например?
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 НАПРОТИВ...!

    12 6 Отговор
    Все повече Българи одобряват действията на Президента Радев...!
  • 164 Оставка и импийчмънт

    6 15 Отговор
    Как са приклекнали и двамата , за да може агресорът да е висок, голям, силен. Слуги жалки. Фуражката с Янев разбиха държавата. Измислиха машинното гласуване и създадоха това ужасно немощно правителство. Май, яко ни излъгаха и потопиха в глад. Време е за Герб.
  • 165 Само да кажа!

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Само да питам":

    Вадиш Украинско Гражданство и си готов...!
  • 166 Aлфа Bълкът

    5 4 Отговор
    Радев е майстор на това да се прави на русофил и да ползва левия електорат в полза на САЩ.
    ВИЖТЕ СНИМКАТА, ПУТИН НЕ ГИ ПОНАСЯ!!!
    Такава погнуса не може да се имитира!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Такааа

    11 4 Отговор
    Радев може само да говори. Но на кого това му пречи? Кой се старае толкова да го делегитимира, та чак е впрегнал германската пропагандна машина да бълва срещу него? А кой ще има полза, ако замълчи - пак същите! Не само нашите тролят под строй, но са мобилизирани и чужди. А наши политици с такива възможности - няма. ГЕРБ също са отроче на германските тайни служби, прикрити от НПО-та и "институти" за нещо си
  • 171 Азиим

    13 0 Отговор
    По телевизиите., по сайтовете, все едни и същи платени подлоги дават акъл.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Стига сте

    10 8 Отговор
    го изкарвали путинист. Радев е мъдър човек, и е българофил. Защитава само българските ни интереси.
  • 175 Гената

    4 7 Отговор
    Хах та нашия бил мижитурка.той по-нисък от джуджето.хах
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Факт

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Дойче веле са тъпаци":

    Напротив
  • 178 БЪЛГАРИЯ

    12 7 Отговор
    Радев е избран от народа и служи на народа.Той защитава националните интереси ма България,а Вие защитавате чужди интереси,това е ясно.Тска,че си задръжте мнението за вас.Такива като вас са долни платени подлоги на НАТО и тласкате България към разруха.РАДЕВ Е най-демократичния президент избран от народа,защото той го иска.И през следващи избори ще се гласува отново за него.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 пълни глупости

    11 4 Отговор
    Не, Радев беше подведен от глобалистите, но вече осъзнава грешката си и само истината ще го върне отново на сцената!
  • 181 ежко

    11 4 Отговор
    Възхода на Радев тепърва предстои, защото с глупоста си сами налувате вода в мелницата му, но на Кирето май му свършиха кредитите.Утре като почнат гладните митинги, Кирето ще се чуди накъде да бяга.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 сара

    4 7 Отговор
    Същите тези, които до вчера говореха срещу Радев днес го възхваляват. Истината е, че Радев не е вече това, за което гласуваха повечето.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Абе

    6 5 Отговор
    Българските граждани все излъгани. Истината е ,че се гласува без мозък като гламави.Много добре се знае кой, кой е в България, а за Радев , кой го насади в българската политика
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Радев

    10 9 Отговор
    Селският хитрец, излезе с юмручето като го хванаха по долни гащи, че е руски шпионин.
    За съжаление в България пълно с такива на които дечицата им живеят на запад, а те се кланят на изток
  • 189 Псевдоним

    6 8 Отговор
    Радев е човек на американците, но за разлика от останалите е запазил акъла си.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Мдааа

    8 4 Отговор
    Преди Гешев вдигна топката и Радев я заби чрез протестите и беше избран за втори мандат...
    Сега имаме второ полувреме и русофобите и жълтопаветняците пак ще му повдигнат топката защото пак е от къде страната на народа от към ония над 80% за неутралитет!!!
    Или държавата уцели на успешен и обичан от народа водач!!!!

    Коментиран от #196

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Хаахо

    6 7 Отговор

    До коментар #190 от "ауууу":

    Време е да схванете, че всички тия неща зависят именно от руските шпиони и Политици и най вече в момента от позора Радев.Няма кой да ни третира като европейци.Дано не се стигне дотам, че да ни гонят от магазините в Цивилизованите страни, както гонят руснаците.
    С тях само руски мир и стандарт ще има в България.
    И да ще ползват именно това за да хвърлят димки и пропаганда и обвинения.Кагебейски тактики
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Българин с достойнство!

    5 9 Отговор

    До коментар #192 от "Мдааа":

    Това е генерал Радев! Уважава народа си! И отстоява ДОСТОЙНА за уважение позиция! За разлика от фалшивите и НЕпочтени Кокорчовци и Кирчовци - чужди слуги и подлоги!
  • 197 Фигурант

    4 3 Отговор
    По българската конституция, българската президенция е формалност без никаква възможност да влияе на каквото и да е и където и да е. Преставителнос, която се материализира при война. Така че президента е последна дупка на кавала а за защитниците му, без коментар.

    Коментиран от #198

  • 198 Неграмотен си!

    1 4 Отговор

    До коментар #197 от "Фигурант":

    Научи първо българската граматика! И тогава се изказвай!

    Коментиран от #199, #200, #201

  • 199 До грамотния

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "Неграмотен си!":

    Показах ти плевнята, толкова ли ти е мъчно/трудно/ да намериш вратника?
  • 200 Неграмотноста ако е

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "Неграмотен си!":

    В едно изпуснато "т" то твоето невежество е несравнимо.
  • 201 До грамотния

    0 0 Отговор

    До коментар #198 от "Неграмотен си!":

    Я си прочети двете изречения. Не се ли нуждаеш от опреснителни курсове по българска граматика?
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Prezidenta

    4 2 Отговор
    Изявлеията са само и единствено в полза на народа. Гадни медии предатели.
  • 205 скорпи

    5 8 Отговор
    Радев е там заради фалшификации на изборите!
    Този човек не е за тази работа както много други!
  • 206 В.В.П.

    3 7 Отговор
    Радев е най добрия избор ,за сега.!.ДВ е немски парцал..Това е груба намеса в суверинитет..Кирил тъпото е нещастен баничар.Да не извинят баничарките.

    Коментиран от #224

  • 207 РАДЕВ ПАДА , А МУТРАТА СЕ ВРЪЩА НА БЯЛ..

    2 7 Отговор
    АМА ДРУГ ПЪТ !
  • 208 БЕСНИ СА В ГЕРБ ЧЕ РАДЕВ ПРАИ КОРЕМНОТО

    4 5 Отговор
    СЪН ГИ НЕ ЛОВИ , ГАЗ ФИКАТ БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА КУЕНЗАТ
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ

    4 5 Отговор
    България е била винаги от създаването си и до сега е седи и също име.Русия е сменяла имената си доста,от имперска до комунистическа,но си остава за винаги Татаро-Монголска,грабителска и феодалнопомешниченска ОРДА!
  • 211 Ника

    2 2 Отговор
    Забавна глупост е този "материал".
  • 212 DW, Пеър Чолаков коментират Радев!!

    1 5 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува!!! Коментирйте, може да ходите и след Коча, ако случайно му паднат топките!!!
  • 213 Ана

    3 6 Отговор
    Дойче ,гордост е за всеки политик да има възможност да беседва с президент като Путин! Твойте западни и американски елементарни недоразумения освен оръжие и злоба ще унищожат света!
  • 214 Много гневна

    2 3 Отговор

    До коментар #131 от "Chernobyl":

    И ще заслужи уважението на 80% от българите
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Хаха

    4 3 Отговор
    Такъв вой от псевдодемократите не е имало скоро. Не могат да понесат, че някой не им играе по свирката и, че голяма част от народа мисли като президента. Като толкова искат да воюват, да ходят в Украйна. Това е жив пример как малцинството се налага над мнозинството. Всички, които да на хранилката реват да даваме оръжие. Толкова да загрижени за съдбата на украинците, че не им пука за съдбата на собствения им народ.
  • 217 Пак аз

    3 3 Отговор
    Дойче зеле, тоя път с автор все пак. Радев продължава да е с преобладаващо одобрение за разлика от всички останали "политици"
  • 218 Пламен

    3 0 Отговор
    На снимката,впутин изглежда великан, нашите, са приклекнали като кученца в краката на господаря. Каква низост
  • 219 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 3 Отговор
    Радев свали Борисов въпреки корнела!!!
  • 220 демократ ПУТИНОФОБ

    4 1 Отговор
    Като гледам снимката явно лилиПута се е качил на 50 см.столче за да изглежда по-висок от
    грозноватата леля Деси (рокли за без пари) и марионетката му фатмак Радев.
  • 221 демократ ПУТИНОФОБ

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Само да питам":

    В руското посолство Митромутрова дава безплатна почивка и билет за Москва,а там ти връчват
    повиквателна за армията,че редовните бойци доста намаляха.Ако не ти хареса еднопосочен
    билет за Сибир.
  • 222 Gogo

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Перо":

    СЛУШАЙТЕ ГИ,ГЛЕДАЙТЕ ГИ ,СКОРО НИТО ЩЕ ГИЧУВАТЕ,НИТО ЩЕ ГИ ГЛЕДАТЕ!!
  • 223 даааааа

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "валерия":

    КАТО ИСКАШ ПУТИНИСКА ПРОПАГАНДА-ЧЕМОДАН>ВОКЗАЛ>РУСИЯ!!!
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Няма ненаказано добро

    4 4 Отговор
    Добре че е Радев, единствения разумен политик, не продажник, след така нареченият преход в България!
  • 226 РАДЕВ И ПУТИН , ПОДЛОГИТЕ ГИ УВОЛНИХА !

    1 0 Отговор
    ПЛЕВЕЛА И ТИКВИЧА ДА СЕ ВРЪЩАТ !
  • 227 ПУТИН Е ДВА ПЪТИ ПО - ВИСОК ОТ

    2 0 Отговор
    ,,ГЕН." АТАНАСОВ ! ЗЕЛЕНСКИ И КУЛЕБА СЪЩО СА ЗАПЪРТЪЦИ !