9 Юни, 2022 21:09 9 984 64

Щурмът срещу властта продължава, лъснаха руските карти. Следете КПКОНПИ

  • огнян стефанов-
  • власт-
  • кпконпи-
  • кремъл-
  • русия-
  • щурм

Зад масираната атака прозират интересите на Кремъл

Щурмът срещу властта продължава, лъснаха руските карти. Следете КПКОНПИ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Навремето легендарният шеф на ФБР Джон Едгар Хувър, посещавал периодично Конгреса. Когато някой конгресмен се увличал в лъжи и защита на тясно партийни интереси, той посягал към вътрешния си джоб и разпалелият се политик бързо се охлаждал. Хувър не се разбирал с главния прокурор и министър на правосъдието Робърт Кенеди, но двамата заедно създали закона РИКО, с който били ударени корупцията и мафията.

Ще разберете каква е връзката със сегашната ситуация у нас.

Първият открит масиран опит да бъде съборено правителството на Кирил Петков удари засега на камък. След демостративното оттегляне на Слави Трифонов и партията му управлението Петков не хвърли оставка, нито обяви разпускане на кабинета. Обратно – получи подкрепата на БСП и „Демократична България“, които изтъкнаха, че в тежка ситуация като сегашната, най-отговорното е да се работи срещу кризата.

Говорих с човек, който е част от правителството. Важна част. Попитах го дали оттеглянето на ИТН е политическо решение на една партия, подтикната от националните интереси или част от задкулисна схема. Отговори: Не е първото. След което посъветва журналистите да гледаме в посока работата на КПКОНПИ в близко бъдеще, както и избора на нов състав на Висшия съдебен съвет. Там е заровено кучето.

В пакета неприятности, които очакват водещи политици от управлението на Борисов, влизат още разследване на престъпленията около изграждането на Турски/Руски поток. Да, за престъления става дума!

Милиардите, потънали през строителството на пътища и най-вече на АМ „Хемус“. (Над 500 са страниците, описващи съпричастността на бившия премиер Борисов в тези схеми, които са били предоставени на коалиционните партньори, в това число и на ИТН…)

Истинско разследване на причините за фалита на КТБ и последвалото разграбване на активите на банката.

Разследванията за къщата в Барселона и пълното с пачки и кюлчета чекмедже на лидера на ГЕРБ.

Разследване на случая с демонстративната разправа с кметиците на „Младост“ Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

Внимание: Разглеждане на всички сигнали и доказателства за неясните имотни придобивки на главния прокурор и жената, с която живее на семейни начала.

Още поне десет важни разследвания на колосални корупционни схеми са сред мотивите за фронталната атака срещу правителството.

Вече се внася проектозакона за промени в КПКОНПИ. Това ще покаже ясно позициите на партиите в парламента. Ще видим кой брани статуквото на живот и смърт и кой подкрепя истинска борба срещу корупцията. Всеки българин може да напише поне десет имена на политици, които трябва да станат клиенти на КПКОНПИ. Следете какво ще се случи с казуса, също и действията на Бойко Рашков.

Зад масираната атака прозират интересите на Кремъл. Уууу! – викат зависими политолози и руски агенти от всякакъв калибър и позиция – Това е теория на конспирацията. Този хор е мобилизиран отдавна и опитва да заглуши всеки опит да се повдигне завесата пред денонощните усилия на руското посолство в София да прокара идеята на Москва България да бъде превърната в тежък проблем за ЕС и НАТО.

В този смисъл е достатъчно да чуе човек Слави Василев, Татяна Буруджиева, Кънчо Стойчев, Харалан Александров и още неколцина, за да сглоби образа на евразийския тъмен облак, надвиснал над страната ни. И това не е теория на конспирацията, а реалност.

В България всички слухове в крайна сметка се оказват истина. В момента един такъв слух парализира от страх хора от т.нар. елит, които знаят калко са крали и мародерствали и как са продавали страната ни за милиони рубли, мъдро обменени в долари и евро.

Междувременно ще разберем дали решението на Слави Трифонов е високо патриотично или нещо друго. Това ще реши съдбата не само на ИТН…

Хамид Хамид и Йордан Цонев може би се радват прибързано.

Затова в началото разказах за Едгар Хувър.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 137 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    74 13 Отговор
    Щом и жабарчето се пеняви яко, значи е на Хубаво.
  • 2 И на слепите е ясно,

    72 45 Отговор
    Че атаката на Учиндолеца е активирана от задкулисието. От мафията. Около която Главчо винаги е гравитирал...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 дан тан

    43 22 Отговор
    много българи не разбират ,це територията скоро ще е чужда

    Коментиран от #18

  • 5 Истината

    111 40 Отговор
    Нс тези соросоиди на хранилка от Фрог все руснаци им се привиждат. Когато Боко подари 3 милиарда на краварите за фърчила Москва ли обслужваше?

    Коментиран от #44, #62

  • 6 ЦЕЦО

    83 50 Отговор
    ЗАЩО ДАВАТЕ ДУНАТА НА ЕДИН ФАШИСТ ПРОПИТ ОТ ЗЛОБА КЪМ РУСИЯ
  • 7 Откакто

    73 30 Отговор
    е в политиката, Учиндолския селендур прави само поразии. Изключително вредно същество...
  • 8 Някой

    87 27 Отговор
    Ала-бала. Хувър е една от най-омразните и противоречиви фигури в американската история. Имал е досиета на всички политици, пълни скомпромати. Ако някойнне му е играел по свиркатя, компроматите мунса лъсвали на показ.... Толкова за хвалената личност.

    Иначе, в момента всеки неуспех, не само у нас, се оправдава с Путин и неговите интереси. Това е детинско, но повече иновни са хората, дето се връзват на тези приказки...
  • 9 Някой

    70 18 Отговор
    Откакто Фрог спряха коментарите загубиха читатели.И се чудат къде да си пробутват статиите. Ами то не може, хем читатели, хем грантове.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хубава статия

    45 36 Отговор
    Рашков Трябва да вкара пп гроп в затвора ! . А Дпс тр да бъде забранена ..мвро се самоунищожи...мафията Гроп+Мвро+Дпс +шапката + ено прсе + итн и отчасти Бсп ,окрадоха милиярди от България и българите !....Гн Рашков, предполагам че вратите на затворите в България са широко отворени за входящи ...трябва да има възмездие за беднотията ,издевателствата и кражбите от джоба на българина!
  • 12 Моля ви по сериозно

    74 30 Отговор
    Не че съм защитник на Славуца, ама по-голяма простотия не бях чел скоро. Пълна излагация от Фрог. Първо искам някой да ми каже кои са тези РЕФОРМИ, защото цяла България вижда, че такива няма ! Нито ВСС, нито Гешев, никъде нищооо. Арестуваха тиквун, като първолаци, и го направиха национален герой. А колкото до историята с руснаците, няма такава измишльотина.
  • 13 Ххххххххха

    61 23 Отговор
    Петков е даден на прокуратурата за опит за държавна измяна!!!!!!!! Но тук няма да се напише
  • 14 Дааа

    32 47 Отговор
    Ясен е сценария. Мафията герб-дпс-итн-възраждане гласува да се върнат хартиените бюлетини, Народа скача - гражданска война!
    Мафията си има лакей.

    На учиндолския еничар не му дреме, за България.
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    50 17 Отговор
    Хахаха, КирчУ получил подкрепа от бесипету и Ристюфор Колумб дето откри Росенец ..... Голямо мнозинство имат.....що не се пробват на избори?

    Коментиран от #21, #52

  • 16 Перо

    52 14 Отговор
    Добре, а до сега какво направи Киро-тъпиро по престъпната дейност на предходните правителства и борбата с корупцията,освен един нескопосан и некадърен арест на тиквата за резил?
  • 17 А50

    64 23 Отговор
    На Харвардския измамник и идиoт Кремъл му виновен. Имаше цялата северноамериканска и колониално-медиина подкрепа.
  • 18 Иван4о

    29 6 Отговор

    До коментар #4 от "дан тан":

    45 год. беше сбств. на СССР, 500 е била турска ... лошото е сега българите бързо намаляваме.
  • 19 Анонимен

    31 0 Отговор
    Ами казаха ни, делото на давещите е дело на самите тях, демек ние, и когато спим се давим утре когато се събуди те заключени от света, дано поне се избием наистина и който победи, до там се докарахме
  • 20 Харвардския

    37 12 Отговор
    Цървул просто Киро

    Коментиран от #41

  • 21 БСП

    17 10 Отговор

    До коментар #15 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Кака кури го съсипа
  • 22 Мамул

    29 4 Отговор
    Топка лой в главата. Лапай грантове, може и да ти приседнат.
  • 23 Да видим!?!?

    24 8 Отговор
    Дават Киро на прокуратурата след показаната от Станислав Балабавов бележка. Ангел Джамбазки сигнализира Прокуратурата на Република България за извършване на престъпление, описано в Наказателния кодекс, от страна на министър-председателя Кирил Петков.Сигналът се основава на Глава първа от НК за умишлена вреда на републикатаДавот киро на прокурату

  • 24 Зззз

    31 12 Отговор
    Добре ,че има джурналисти ,които пишат фейлетони, че да се посмея малко.
  • 25 Пацо

    21 29 Отговор
    Крадливия толуп е главното руско мекере. Другите като копейкин са само за фон.

    Коментиран от #53

  • 26 1234

    31 7 Отговор
    Тоя Хувър не е ли същия при когото разцъфна тежката престъпност в Америка,тоя не ходи ли да моли за услуги Лъки лучиано

    Коментиран от #51

  • 27 Хаджи Генчо

    31 9 Отговор
    От магазините за строителни материали започна да изчезва всичко което се произвежда в България. Тези производители са много щастливи с шмекера малоумник Про100киро ли? С тези цени на енергията, с очертаващата се липса на газ и тази инфлация бизнеса гледа канадския гриндер много лошо. Не бих се учудил ако Слави е чул българския бизнес. Соросоидите чувате само грантовете които ще получите за слагачеството си!
  • 28 Кръпела

    31 14 Отговор
    Путин е виновен за глобалното затопляне и за отдалечаването на Луната от земята. Нищо че уволниха Херо Мусака.
  • 29 Корупционер

    32 5 Отговор
    В държава, в която винаги когато ножа опре до кокала на вечната номенклатура, веднага причините за загорялата манджа не се търсят в нашата кухня , а я в руската, я в американската, я в европейската...
    И децата у нас вече знаят, че кокошките може и да се сменят, но бардакът - курник е един и същ.
  • 30 Госあ

    34 20 Отговор
    Стига с тая Русия ве !!! Преди Русия бяхме под робството на дивите анадолци, после мишоците дето се криха, доведоха една виенска пияница която вкара България в две национални катастрофи. После преди да дойдат руснаците да ни дадат индустрия, наука и медицина бяхме цървулари, кожухари и земеделци. Русия, Та Русия. С Русия сме в лоши отношения от 30г ве !!!
  • 31 Психиатър

    36 11 Отговор
    Този шопар пак не си е пил хапчетата!
    Глиган да не забравиш да провериш под леглото дали случайно Путин не се скрил там !

    Коментиран от #40

  • 32 Наско

    26 4 Отговор
    Пак търсят враг с партиен билет.
  • 33 666

    10 17 Отговор
    Ченгето от ДС Стефанов пуска пушилка зад която се крие пРезидента Радев и неговите слуги Сатаниста Славчо. Путинската сган е задействана и България пак е в криза. Американската газ ускори кризата.
  • 34 смърт

    8 4 Отговор
    за дпс
  • 35 Хахаха

    20 7 Отговор
    Джон Едгар Хувър е известен най вече с това, че е носил рокли, сигурно затова еврогейчето го дава за пример:)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 от порто рико

    11 11 Отговор
    идва РИКО и ще ги вкара в затвора всички руски мекерета, РИКО знае ВСИЧКО за тях до последната копейка
  • 38 Гал

    15 4 Отговор
    Оги пий си хапчетата и си лягай.
  • 39 Лея13

    14 6 Отговор
    По принцип съм съгласна с основната теза в тази статия, че евразийските мераци за България никога не са спирали и в момента са се активизирали безкрайно много.Но ако ми промотират ти, господин авторе, Бойко Рашков като прочистващи я ангел на българската корупция и кражби,имаш сто минуса от мен! Този стар номенклатурчик е олицетворение на всичко лошо от прехода.Не помня нито едно полезно нещо, свършено от Бойко Рашков през немалката му политическа кариера.Напротив,той самият има много да обяснява за необяснимите си богатства с едната си пършива милиционерска заплата.Така че- марш от властта на подобни компрометирани хора, толкова компрометирани, че смърдят на л е ш.

    Коментиран от #42

  • 40 Психолог

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Психиатър":

    По ще добре да не питаш. Ще ти отнемат правото да практикуваш, защото си пуснал Хамид Хамид за депутат
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Лейче па 13

    9 8 Отговор

    До коментар #39 от "Лея13":

    Я ми кажи колко бяха знаковите убийства по тиквеното секретарство на МВР. Ще ти помогна, най-голямото гангстерско прочистване, 28 знакови убийства и нито едно разкрито всичко покрито. И я напиши за тиквата младия номенклатурчик. Яд ме на такива, толкова сте прозрачни.

    Коментиран от #48

  • 43 МалкоЛогика

    11 7 Отговор
    Интересите на Кремъл са навсякъде, дори когато изглежда че Байдън дърпа конците. Преклонете се, "демократи", пред вашия бог от Изтока !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мдааа

    7 19 Отговор
    Отдавна не бях чел нещо смислено. Браво на автора. Има все още будни люде в тази територия
  • 46 На следващите избори си OUT!

    7 11 Отговор
    България има нужда от Правителство, а не от избори и харчене на нова порция милиони.
    Който желае обратното е национален Предател! Във племена на пандемия, икономическа криза и война, ние трябва да успеем да бъдем разумни и търпеливи.
  • 47 3.14К

    16 4 Отговор
    Вече ми става жал за доносника Огнян!
  • 48 Лея13

    9 0 Отговор

    До коментар #42 от "Лейче па 13":

    Прозрачни за кое? Няма какво да съм ти прозрачна!Казвам само и единствено каквото мисля и каквото съм видяла през въпросния преход.А за убийствата по времето на мутрите- че наш другарят Рашков беше главният следовател, който не разкри нито едно знаково убийство.Или и за това имаш нещо друго да кажеш!? Прочети малко от тогавашните архиви.И не ми казвай, че това лице,адски свързано с разни политически интереси и компрометирано до мозъка на костите си ще ми прави прочистване на държавата! Освен да обслужи някои интереси, както и собствените си, никаква полза няма да има от него!

    Коментиран от #56

  • 49 Шалом

    8 4 Отговор
    От САЩ са вдигнали червен картон на киро. Той си знае защо. Предстои смяна на треньора и целия отбор.
  • 50 Смешник

    10 2 Отговор
    Да. Крадците да бъдат наказани! Но Рашков с 19 те имота да се бори с тях, е тотална смешка. А и Рашков срещу Кремъл звучи като виц. Агент Академик пак се е излял лековато. И между другото, новите борци с корупцията, кога ще кажат къде са 9 те милиарда и за какво дават изтеглените още милиарди?! Смешници и треторазредни актьори. И като нищо Копейкин ще ни яхне есента..
  • 51 Правилно

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "1234":

    Така Америка превзела Сицилия през втората световна без нито един изстрел и въоръжила мафията с автоматично оръжие иначе са се стреляли с ловни пушки наречени лупари.
  • 52 СВ.

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Че те защо драпат да няма избори ти,защото никой от тях може и да не влязат в парламента.
  • 53 И аз да кажа

    10 3 Отговор

    До коментар #25 от "Пацо":

    Глупости- вълната срещу Боко се вдигна, когато лъснаха президентските съветници, шпионирали за Русия. И първи срещу него зинаха БСП, Манолова и русофилите. Не твърдя, че Бойко не правеше услуги на руснаците, но мисля че балансираше, а с Европа си имаше уважението, в никакъв случай не е бил анти-Запада
  • 54 Българин

    6 3 Отговор
    добре си си написал статията, само дето заключенията са ти абсолютно тенденциозни и може би си творил в кабинета на к.п.Не сме на твоето мнение и българският народ ще го докаже на следващите избори- скоро, колкото и да не ви се иска.Ако искаш да пишеш честно, напиши статия за многото фондове в които участват к. петков, а. василев, лорер и жена му и останалите от компанията.Ясно е , че журналистиката в България си е платена и то добре от властта.
  • 55 Омърчиегутуроан коърбъчефърчуй

    1 1 Отговор
    Бая вярни неща сте написали тука!
  • 56 С.В.

    8 2 Отговор

    До коментар #48 от "Лея13":

    Абсолютно вярно. А тези сукалчета дето нищо не знаят и нямат понятие какъв е пияндуеата Рашков не е лошо да си затварят човките докато се научат. Този "достоен" пияндур обиколи всички служби в ДС и II главно и от всякъде го изритаха за НЕКАДЪРНОСТ". Толкова е ясно защо му е на Киро това пиянде че ме е срам от тъпотията на българина. И ако бяхте гледали вчера изказването му на пресконференцията не знам какво щяхте да кажете. Посредник ден,на пресконференция той беше пиян като тараба,една дума не можеше да каже ,всички букви се търкаляха в устата му. И това нищожество ще бори корупция. Киро Засрами се. Опротивя на всички,дигай си чуковете и се махай от държавата ни.
  • 57 кУмУнист

    7 3 Отговор
    И самия Рашков трябва да бъде ударен от КПКОНПИ с неговите 100 имота .
  • 58 Гост

    3 0 Отговор
    Ти разказа за Хувър, но нищо не каза по същество. Статията е от рода: Напомням за себе си преди отпуската, за да не ме забравите толкова дълго време. Едно голямо бла-бла, Русия, задкулисие, Бойко Борисов, все претоплени манджи от хладилника. Ако няма какво да кажеш, по- добре мълчи, така има вероятност да изглеждаш умен, а с такава статия, разсея всички съмнения, че си такъв.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Боко Тиквата от Банкя

    0 1 Отговор
    Тия от факти, яко защитават 🎃🎃🎃🎃
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.