5 Юли, 2022 13:50 12 590 30

Гамизов: Аз не искам правителство ГЕРБ 4.0 с говорещо добре английски копие на Борисов

  • стефан гамизов-
  • герб-
  • копие-
  • бойко борисов-
  • правителство

За 10-ти път ще повторя, че само приказва големи приказки, но опази всички хора на руснаците и Пеевски в енергетиката като ресорен вицепремиер, както и положи систематично усилия срещу хората, които им пречат, коментира експертът

Гамизов: Аз не искам правителство ГЕРБ 4.0 с говорещо добре английски копие на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не, не мога да приема правителство начело с Асен Василев.
Колкото и да ми се сърдят приятели и познати, имам ясна картина, какво представлява този човек и колко лоши личностни качества и ограничения има.
Към това се прибавя и смайващата му арогантност и мания за величие.

Няма как да приема образована версия на Бойко Борисов отново начело на държавата, която съчетава в себе си и дълбока некомпетентност, неуважителност към околните и пълна убеденост, че разбира от всичко.
Лично аз го смятам и за алчен във всяко отношение, какъвто беше Борисов.
Кирил Петков има пълното право да се заблуждава за своя семеен приятел, но аз илюзии за Василев и групата му нямам никакви.
За 10-ти път ще повторя, че само приказва големи приказки, но опази всички хора на руснаците и Пеевски в енергетиката като ресорен вицепремиер, както и положи систематично усилия срещу хората, които им пречат.
Също така, като един истински Бойко Борисов подкрепи всичките идеи на хората на санкционираните от САЩ в енергетиката как Плана за възстановяване и развитие, да се превърне в начин на пране на пари от корупцията на ГЕРБ и ДПС през последните 13 години.
Аз не искам правителство ГЕРБ 4.0 с говорещо добре английски копие на Борисов.
Това, че се мразят не значи, че Василев и приятелите му не се възползваха от изградената инфраструктура на ГЕРБ и ДПС за неща, които ни направиха най-пропадналата държава в ЕС.
Кирил Петков ни предаде реално със съгласието си да не е министър-председател.
Създаде надежда за нормалност с хубавото си говорене и изгонването на 70-те дипломата, а после се оказа, че всичко е само фасада, за да ни поднесат Асен Василев.
По-добре да бяхме отишли на избори с достоен премиер!
Така щяхме да гласуваме за ПП с достойнство.
Сега оставаме без избор за поредни избори - срам и безотговорност!"


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗаЛизан Панов

    49 77 Отговор
    Гамизов, не си прав! Вероятно говориш за човек, който ти персонално нямаш интерес да бъде на власт... Василев притежава качества и истинска експертиза в областа на финансите. Хладнокръвен е, има трезв поглед върху ситуацията и би ни представил във възможно най-добрата светлина пред света без да ни излага.

    Коментиран от #7, #11

  • 2 Българка

    46 24 Отговор
    Ако не се изгонят всички назначения на ГЕРБ-ДПС, мутрите с бели якички на Пеевски от ВСИЧКИ СТРУКТУРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА и не се назначат специалисти, за да се намали цената на енергията за българския бизнес и домакинства, то и аз няма да подкрепя партиите от управленската коалиция. Спешна смяна на държателя на златната акция на държавата в Лукойл-Нефтохим и вземане на оперативното ръководство така, че цените на горивата (евтиния руски петрол) да се върне на пазарните си цени 2- 2,20 лв.
  • 3 Това ,

    52 19 Отговор
    че не можеш да го приемеш си е само твое мнение , ако изобщо е мнение , а не поръчка ! Все тая !
  • 4 Хамхум

    30 24 Отговор
    Да се надяваме, че няма лично в тая позиция.
    Да се надяваме, че е от липса на информация и, че Гамизов не е наясно как фунционира една управляваща коалиция политически, при положение, че Енергетика, Външно и Строителното бяха на Слави.Така, че и на Кирил му блокираха даже ходенето в РСМ и да води преговори.
    Та въпросите към съботьорите и Митрофанова.
  • 5 гамизов хамериканскяи гавазин

    37 12 Отговор
    знаеме те чие мекеренце си ти искаш чисто американско проваителство мейд ин юесей
  • 6 Тоа па

    38 14 Отговор
    И аз не искам да публикуват глупостите на гамиза, ама кво да праа?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Селяк

    22 23 Отговор
    Да, но това получи народа! Същите като ГЕРБ, и ламтящи за пари, назначиха родата си на всички възможни постове. Отворете и вижте снимки на Василев от лятото на 2020г., и сега го погледнете добре, толкова му отива политиката, едвам си събира ръцете в костюмите дето ги носи, да не говорим за ризите му, а тая шия 3 пъти по-голяма... абе същата работа като при Тулупа, и той беше фиданка в началото и после стана като с...ня! ХариКиро и Кокоро са олицетворение на Луи 16 и Мария Магдалена.. единия се прави на велик, лъже и маже, а другия само пасти яде...
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 23 Отговор
    герб е мафия

    Коментиран от #19

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 18 Отговор
    ГАМИЗОВ не разбра ли много ХОРА ОСЪЗНАХА що за стока сте вие мафиомутрите а ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ са кукли на конци КАКВОТО ИМ КАЖЕ ГОСПОДАРЯ В СЯНКА ТОВА ПРАВЯТ герб са мафиьотомутренска ПАРТИЯ по ГЕРМАНСКО ХРИСТИЯНСКИ модел но нищо ХРИСТИЯНСКО НЯМАТ ЗАЩОТО МАФИЯТА НЕ СА християни А ПРЕСТЪПНИЦИ
  • 11 Българка

    33 12 Отговор

    До коментар #1 от "ЗаЛизан Панов":

    Вероятно ти не си прав. Първо, Кокорчо е нечестен човек. Остави настрана безумния поглед, но той НИКОГА не гледа в обектива или хората в очите. Имах нещостието да контактувам с него. Маска и аура на морална нечистоплътност. С две думи чистокръвен лъжец. Второ, за 6 месеца се занимаваше/ха само и единствено с преразпределение на средства. Уж трябваше да ги вземат от мафията, а то протест след протест на работещи хора (полиция, пътни строители, пожарникари...) и забележете : НИТО ЕДИН МАФИОТ В ЗАТВОРА!!! Къде са доказателствата на Кокорчо? Лесно е да дрънкаш небивалици, а работа?!!!?
  • 12 Случаен читател

    27 20 Отговор
    Само за едно е сбъркал Гамизов. Че очаквал ПП да излъчат достоен премиер. При тях такива хора няма.
  • 13 Казуар

    22 11 Отговор
    Гамизов, пак бълнуваш.
  • 14 Единствения избор

    13 40 Отговор
    различен от статуквото е Възраждане.Единствената Българска партия в България.Само Възраждане!!!
  • 15 Неутрален

    11 6 Отговор
    Как ще ги изгониш гербдпс. Дпс е на власт от 1989,а Борисов е бил на 27 г. Нали живеем сред хората и чуваме какво си говорят. При дпсгерб снощи казват от дс си бяхме по добре, идва глад, те не ми видяха, бях в градината. Бългаеи турци и само да кажа харесвам кирил и асен и срещу мен се нахвърлят всички. Аз го казвам, че са млади, но инженера, директора, от общината слушат борисов и доган. Те ПП крадяли. Смесените ще спечелят гербдпс. Лично мнение. Колкото и рашков да ги гони. Дори по лошо прави
  • 16 Истината

    2 7 Отговор
    Ако има избори... Гербдпсвъзраждане, в смесените има бг ще гласуват за коце, нищо, че деца на християни и мюсюлмани им завърлиха в германия айти инженери психолози Франкфурт на Майн, математика също
  • 17 хммм

    9 2 Отговор
    Кой те пита какво искаш, бе сигане такова?
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 9 Отговор
    България беше най добре по времето на Герб. Преди Герб никой нищо не правеше освен да обещава. Сега за 1 година се окрадоха парите, спряха всяко строителство и се занимават с изчегъртване по поръчка..
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Обичам Герб
  • 20 НАЙ - ГОЛЕМИЯ ФАТАЛЕН УДАР СРЕЩУ ПП

    6 4 Отговор
    СТАНА ИЗГОНВАНЕТО НА РУСНАЦИТЕ .......... ВЕЧЕ И АЗ СЪМ РУСОФИЛ !
  • 21 ТАКА И ПРЕДПОЛАГАХ , ЧЕ ГАМИЗОВ ЩЕ ПИШЕ

    7 5 Отговор
    ЗА ВСЕОБЩАТА ЛЮБОВ КЪМ КРАДЦИТЕ БОЙКО И ГЕРБ ! НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА НЕЩО !
  • 22 И ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА Е ТАМ

    5 4 Отговор
    Ако Борисов се откаже от политиката, в цирка има запазено място за него
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ЧичовциТЕ

    1 3 Отговор
    Най-успешните политик в сегашната ни история е Бойко Борисов! За това неговите довереници и лакей се снимаме с фланели с бюста на нашият Генерал!Горди сме,че до сега му дишахме прахоляка и събирахме пая който беше бая!Комунисти са ни родили и комунисти ще си умрем на сенчесто място!
  • 25 Ча,, ча,, ча

    2 1 Отговор
    Не жълтите павета и грддката десница(о,,,,,,,, ни) ще избират кой да водо родоната а народа от цяла България и ако каже суверена че иска дори бай Йоло Денев, той ще бъде. А за жълтопаветните юнаци иска малкп по твурда ръка. Със домати искат да налагат своите Маджовци, гноми и хатвсрдски измамници. Ами ако дойдаем всички ние които ме сме съгласни със тях и ние ги почнем сус домати знаят ли камъв кетчуп ще потече по софийските гъзета. Колкото за Гамизов, има ли слаби управници и тпй изкача и чочва да ръси ненормални лафове и гантасмагории5589
  • 26 Гамизов койте пита изобщо какви искаш

    2 0 Отговор
    НИТО НЯКОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ник

    0 1 Отговор
    Мухобойко никога повече няма да управлява.Набийте си го в главите и мислете когато гласувате.
  • 29 Гамиз

    0 1 Отговор
    Точно пък това нискоразрядно недоразумение да дава оценка на алчните Хардвари-...? Ако се вгледа в огледалото ще види зад порочната си физиономия, онова адско крадливо трио Асана, Парапета и Лорнета...
  • 30 ДРУГО ГОВОРЕШЕ ПРЕДИ БЕ БОКЛУКО ГАМИЗОВ

    0 1 Отговор
    НАВЕЖДАШЕ СЕ НА БОЙКО СЕКИ ДЕН ! ПОМНИИИМ !