Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 10:00 76 419 192

Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко

  • сашко-
  • аутист-
  • парична награда-
  • дете-
  • планина-
  • радомир-
  • александър-
  • григор лилов

Само за кръгъл глупак случаят със "загубването" на Сашко е безспорен

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на Григор Лилов:

Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко:

БЕЗ ВЪПРОСИ СЛЕДВА ЕУФОРИЯТА ПОКРАЙ ЕДНО "НАМИРАНЕ"

Тази, нашата държава никога няма да се оправи.

Препълнена е с хора със завиден интелект - много нисък. Или с висок, но отказали се въобще да мислят.

Защото и иначе хора с претенции за интелигентност, а не само куцо и сакато се умилява как е намерен Сашко и как детето сам-самичко е оцелявало цели 9 дни.

П-Р-О-С-Т-О-Т-И-Я!

Глупост на квадрат!

Я да ви питам вас как 9 дни през ноември се оцелява в планина Голо бърдо (между Перник и Червена могила), как се прекосява тя през ноември на 1000 метра надморска височина (ако беше по шосето, щяха да го видят), как се живее дни наред с мокри дрехи, с мокри обувки, а за финал - и без обувки при нулеви и поднулеви температури.

3, 4, 1, -1, 0, 1, 6, 5, 9 - това са минималните температури през тези дни за Радомир. За планината Голо бърдо и рида ѝ - на 1100 метра височина ги намалете с поне 6 градуса.

Ако не знаете: при мокри дрехи топлоотдаването е много по-високо от обичайното. Първото условие за оцеляване е да намерите сравнително сухо място, незабавно да се съблечете гол и да си изстискате дрехите си с всички сили. Хм, детето не го е правило (а и какви сили има едно 12-годишно дете?!).

И как така няма тежки измръзвания, и как голите стъпала не са наранени освен с няколко драскотини, макар че целите би трябвало да са в кръв, рани, със забити трески и дълбоко гноясали. И как се оцелява толкова дни без храна, при това за детски организъм, който още на четвъртия ден при физически натоварвания ще колапсира без калориите. Или Сашко е ял шума като хранителна добавка за културисти цели 9 дни, а?

---------------------------------

Я се опитайте вие, вие, а не филанкишията, да издържите дори три дни в тези условия.

С мокри дрехи през нощта на вашия балкон - цялата нощ на нулева температура. Пък дори и с топли напитки. Дори и с алкохолни градуси.

Гарантирам Ви, няма да устискате!

Само подготвян специално човек би могъл да се справи.

----------------------------------

Само за кръгъл глупак и за онзи, за когото "по телевизията казаха" означава неподправена и пълна истина, случаят със "загубването" на Сашко е безспорен. Всеки с малко мозък в черепната си кутия ще се изсмее на приказките, че аутистите са хора с неземна издръжливост. Господи!

Какви глупости творят и медии, и "експерти", и политици! Факт е, че детето се намери практически веднага след като бащата обяви наградата от 100 000 лева. И нито час по-рано. Защото 100 000 лева ще разприказват всякакви езици.

-------------------------------------

"Утре е деня в който ще се намери това дете, успех доброволци!" - това е споделено ден по-рано от намирането на Сашко в групата "Намерихме Сашко".

Споделено е от човек, който се представя за служител на Специализирания отряд за борба с тероризма. Действително има човек - служител с такива имена. Дали той е авторът или някой ползва имената му - засега не знам. "Търсете от Червена могила на изток, в началото на Голо бърдо" - и това е споделено там. В деня на намирането.

----------------------------------------

Спирам до тук...

Човешката глупост и наивинитет са безгранични. Особено когато медиите я подгряват или направо я произвеждат, както в този случай.За мен е напълно безспорно, че Сашко е държан някъде и изкаран сутринта от това "някъде", за да бъде намерен. Търсещите, например Христо Кадурин твърдят, че мястото на намирането няколко пъти е претърсвано, вкл. с термокамери и с дронове, но до съкровения момент не са откривали нищо.

И няколко въпроса към МВР и Прокуратурата!

1. Имало ли е обаждане от анонимен източник да търсят край Червена могила към Голо бърдо и с достатъчно конкретика за нещо от семейния бит, което било споделено пред анонимния обаждащ се от Сашко (Да)?

2. Прегледани са всички видеозаписи от камерите към изхода от Перник към Радомир и камерите в на входа, в Радомир и на изхода от него, както и тези в Червена могила за превозните средства, преминали онзи ден на изчезването (Не)? Ще ги прегледате ли, ще проверите ли собствениците на всички автомобили и наличието на криминално проявени лица сред тях?

3. Какво намериха проверките на полицията в квартали на София, Перник и Радомир?

4. И някой от вас, "обществеността", дето я взимат и я правят на зелен хайвер прави ли връзка между изненадващата акция срещу педофилите, каквато не е имало у нас никога в последните десетилетия и изчезването на Сашко?

5. Какво се знае за майката в Англия и обкръжението ѝ там? Какви са данните, получени от тамошните власти и защо за тях се мълчи?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

БЕЛЕЖКА: Преди години едни студенти се "изгубиха" из Стара планини. Из Джендема. Търсиха ги хиляди, вкл. и с хеликоптери. Намериха ги и народът тържествуваше!

Бяха изхарчени милиони. Естествено, платиха ги данъкоплатците, а не бащата на единия от тях- виден бизнесмен-милионер, спряган като местен олигарх. Аз обаче за разлика от всички журналисти и медии не повярвах на евтината мелодрама - същата, която се разиграва и сега. Лошото е, че и реакциите са същите! Еуфория!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 647 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Извънредно

    81 197 Отговор
    Любовна драма между стар педофил и млад малоумник , гарнирано с вино и наденички
  • 3 Мега

    74 399 Отговор
    тъпо нещо си избльовал , другарьо !

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Григорее!

    120 310 Отговор
    Писнал си на всички със своята мания на "непризнат гений",колко си Умен самият ти и колко са Тъпи останалите.Тече разследване,като приключи ще узнаем детайлите,кво се пенявиш още на старта?!

    Коментиран от #12, #167

  • 6 Груьо

    85 281 Отговор
    Лилов, абсолютно говедо си! Жалко е в еуфорията си първи на хранилката, забравил да мислиш.
  • 7 Българка

    437 35 Отговор
    Много правдива и задълбочена позиция, обосноваваща се на факти и здрав разум! За съжаление не вярвам случая да буъде разнищен и огласен. Слава богу, че детето е намерено живо и в добро общо здраве,. А какво ще се направи, за дяма поредно негово захождане? А за другите хора с аутизъм?
  • 8 сила

    343 31 Отговор
    Лилов през 80 те разкри и прекрати далавера за стотици милиони долари на Огнян Дойнов и корумпирани служители на ДС с италиански мафиоти от П2......има нюх и усет за нещата

    Коментиран от #9

  • 9 Не ми

    66 238 Отговор

    До коментар #8 от "сила":

    хвали журналист на "Работническо дело" и потомствен комунист .

    Коментиран от #18, #36

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 дааа

    308 16 Отговор

    До коментар #3 от "Мега":

    Хахаха такива като тебе визира човека ,ама как да разбереш?Много ясно ,че няма шанс да оцелее и 3 дена сам в планината с обикновенни дрехи и то мокри.СДамо ,който не е оставал и 2 часа след залез в планината би дал шанс за оцеляване.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 руzzoфилска

    21 135 Отговор
    работа
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Има

    54 140 Отговор
    Следствие и прокуратура.Нека да си свършат работата умнико

    Коментиран от #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Откъде звъниш бе?

    26 99 Отговор

    До коментар #12 от "боже прибери си вересиите":

    От Интерпол ли си,та си пълен с най-точното инфо?
  • 18 А кой да ти хвали

    193 30 Отговор

    До коментар #9 от "Не ми":

    Иво Инджев ли, либерастката подлога, който за пари ще продаде и дъщеря си!

    Коментиран от #91

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 РЕАЛИСТ

    172 22 Отговор
    Тази писаница и статията на Томова в Афера да най-доброто пи случая. Всичко друго бе заблуда за лапни шарани.
  • 21 Българка

    253 13 Отговор

    До коментар #16 от "Смешник":

    Официалната версия на лелята на Сашко е, че тя не вярва детето тези почти 9 денонощия да е било с мокри дрехи, без обувки, без храна, без вода в тези студени дни и нощи само в планината. И на фона на това дори краката му да не изранени. Наистина е мистериозно, че часове след обявена награда за намирането му, то да бъде намерено ей така изневиделица и то в местност, която преди това е била обхождана. Но все пак стават чудеса.......
  • 22 Хахаха

    217 15 Отговор

    До коментар #15 от "Има":

    Следствие и прокуратура в България, страхотен виц:))) Сам ли го измисли?
  • 23 Читател

    39 45 Отговор
    Или стреля в тъмното, или знае отговорите на въпросите ...
  • 24 Студопор

    59 77 Отговор
    Хайде стига с тоя Сашко вече! Детето се намери. Живо и здраво е в крайна сметка. Като че да е само той с аутизъм в България...
  • 25 то бива простотии, но чак толкова...

    44 217 Отговор
    Как е възможно да се публикуват в медиите такива крайни мнения, без всякакви стойностни аргументи и съответно стойност, които са единствено лични фантазии и фрагментират допълнително и без това разединеното ни до краен предел общество? Малко ли са социалните мрежи, които са изпълнени с всевъзможни неадекватни мнения, че такива присъстват и в медиите за масова употреба? Да политизираш подобни инциденти е не само грозно и нелепо, но това си е направо "атака с HIMARS" срещу единството на цялото наше общество и държавност.

    Коментиран от #32

  • 26 Р.Овч

    19 153 Отговор
    Детето веднага трябва да се отнеме от бащата и да се даде за отглеждане на майката
  • 27 Меркуцио

    176 6 Отговор
    Ако човек, особено ако е българин, съумее да остави емоциите настрана, ще се запита дали има нещо общо драмата с изчезването на Сашко и разбиването на педофилската мрежа! Много е възможно точно по издирването на Сашко да са попаднали на педофилите! Детето е живо, а извергите са арестувани, но от това какво ще се случи нататък, ще потвърдим или отхвърлим написаното от Лилов! И, между другото, той е бивш дописник в 168 часа, а това казва много!
  • 28 Пако

    126 6 Отговор
    СХЕМАТА Е РЕКЕТ ДАДЕН,РЕКЕТ ПРИЕТ.

    Коментиран от #135

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Зззз

    181 8 Отговор
    Ееее,чак пък толкова няма дебили в България да не са си задали горните въпроси ,този пък да не е най големият умник ,та ще говори как само сме се умилявали ,че е намерено и само е оцеляло. Че има нещо мръсно в цялата работа има ,но няма да кажат какво е. В края на краищата поуката остава за нас ,че лъжите са се просмукали в обществото ни.
  • 32 Българин

    96 25 Отговор

    До коментар #25 от "то бива простотии, но чак толкова...":

    И аз това викам - то бива простотии, ама чак пък такива да напишеш! В статията /ако си я чел изобщо/ е пълно с аргументи със стойност за всеки човек с IQ над 50. И всички тези глупости, които си изписал са с единствената цел на възвеличаеш химарсите, които не виждам каква връзка имат със случая и на всичко отгоре другото отдавна са на скрап.
  • 33 Пасквил

    29 151 Отговор
    Тоя комунистически престъпник Лилов е по известен като Ганьо тъпото
  • 34 Точен си!

    26 31 Отговор

    До коментар #16 от "Смешник":

    Но Сит на Гладен не вярва,Винаги е било така..
  • 35 Поправи се

    84 14 Отговор
    Това е Бул Рамбо в....... Абсурдистан сега покажете едно платежно за хонорари на Телевиззи на Военни Полиция ,Планински спасители, Водолази да види види Нотариуса татко как ще плати за тазии сценарий
  • 36 филип ейджи

    23 61 Отговор

    До коментар #9 от "Не ми":

    в БГ всички са комуняги по ген
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Пипи Чорапчето

    187 4 Отговор
    "Детето е преминало през множество изследвания в „Пирогов”, където е настанено отделението по детска реанимация. С детето е и неговият баща. Кръвните му изследвания показват, че е намирало начин да приема вода и храна, заяви здравният министър Асен Меджидиев."
    Добре - за водата както и да е; за храната обаче имам питане - КАКВА храна? Защото ни беше казано, че то е открито в "трудно достъпна местност". Беше казано също, че е открит на 7 км от Перник и "доста далеч от мястото на изчезването си"... и така 9 дни?!
    Иначе и аз като всички българи се радвам, че детето е живо и здраво!
  • 39 Зззз

    143 7 Отговор

    До коментар #30 от "Гюл Бахча":

    Колкото и да е идържливо ,както и да пишете има нещо ,което се премълчава. Най малкото нима бащата не го е викал и за колко минути може да се отдалечи толкова ,че бащата да не го открие. По полека с обидите.
  • 40 Той преди всичко

    66 43 Отговор
    е Детето Сашко,а не Аутиста Сашко.Пянаа..
  • 41 Те ни Лъжат!!! Прокурори, Полиция,

    135 6 Отговор
    Политици, но никой не им Вярва!! Отвличат вниманието от Хауса, в държавата!! Никой не вярва, на тези Професионални лъжци!!
  • 42 тц тц

    78 20 Отговор

    До коментар #30 от "Гюл Бахча":

    Виж сега, Сашко е бил на отрито, в гората при минусови нощни температури, а не като твоя син в Столипиново нощуващ в кашон и ядящ от кофите за смет, усещаш ли разликата?
  • 43 Тоя е много прост

    40 137 Отговор
    Какви 1000 метра бе Перник се намира на 700 метра над морското равнище тоест най високата точно на Голо бърдо е 300 метра над Перник и ние може да сме тъпи ама този още повече в Голо бърдо никой не може да умре трябва да си хептен идиот за да не оцелееш а всички знаем че аутистите са свръх интелигентни

    Коментиран от #48

  • 44 Абсолютно

    41 101 Отговор

    До коментар #30 от "Гюл Бахча":

    И тези деца имат естествен инстинкт за самосъхранение и изключително силно и добре развити антени ! Детето е имало сила и кураж , а и неговия Ангел пазител е бил наблизо ! Важен е само и единствено щастливия край - нищо друго !

    Коментиран от #52

  • 45 голи и уплашени

    22 107 Отговор
    хахаха този е много тъпа копейка , може да е намерил някоя нисша където е завет и сухо или някоя изоставена барака , ядене има някои ядки и шипки и т.н. като е дете да не е от стиропор .

    Коментиран от #51

  • 46 Матей преображенски

    119 7 Отговор
    Знаех си ,че нямаме полиция и спец-служби,ама това е дъно,занимават се с отвличания за откуп,занимават се с педофили и правят хората на ахмаци,разиграват тъпа мелодрама,и ти ще чакаш помощ и съдействие от такива служби!
  • 47 123456

    163 14 Отговор
    Прав е Лилов , и аз мисля така , но всичко ще се потули ! Истината е много относително понятие ...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 1234

    19 117 Отговор
    Тая копейка Лилов да ходи докато е време да се лекува в Карлуково,вече е късно да се образова
  • 50 ЗА ДА ГО СТОПЛЯТ.

    25 63 Отговор
    НАМЕРИЛИТЕ ГО СА ГО СЪБУЛИ БЕ ИДИ.Т!
  • 51 Бравос

    98 12 Отговор

    До коментар #45 от "голи и уплашени":

    Затова е намерен в дере, подгизнал и в безпомощно състояние:) Всички центаджии ли сте така умни или ти си изключение:)
    П.П. В бараката, в която е живял дали е имал и прислуга, която да му пали камината и да му прави шипков мармалад или е бил само с този, който го е отвлякъл?

    Коментиран от #107

  • 52 Любопитен

    80 7 Отговор

    До коментар #44 от "Абсолютно":

    Навремето имаше един, който не беше ял и пил нищо през живота си и със сила и кураж се беше хранил само със слънчева енергия, да не си ти?
  • 53 Голо бърдо

    89 1 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха":

    е на височина 1157, 7 m , а Перник e на 756 m .
  • 54 Тома

    103 18 Отговор
    Световно известния политик с чекмеджето евро кюлчетата и пистолета каза аз съм прост и вие сте прости

    Коментиран от #187

  • 55 Генералът

    118 3 Отговор
    Всеки нормално мислещ човек би се осъамнил след 3-4 ден на издирване. Бащата обявява награда, и на следващия ден го намират. Въпросите са много. Но няма да бъдат зададени.
  • 56 Некой си

    118 7 Отговор

    До коментар #30 от "Гюл Бахча":

    Ами като е толкова издръжливо твойто, айде да ни покажеш колко е издръжливо. Да го полеем с кофа вода, и да го оставим 9 дена навън, да видим колко ще издържи,а? Съгласен ли си?Аман от скъсаняци бе..как пък не свършихте веднаж за винаги..
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 МИ ТЪПИ СМЕ, КВО ТОЛКО?

    61 25 Отговор
    КИРО ТЪПОТО ГО Е НАБЕРИЛ ЗАД ПАРЛАМЕНТА И ГО Е ЗАКАРАЛ НА ГОЛО БЪРДО ЗА ДА ВЗЕМЕ НАГРАДАТА. АЗ ГО ВИДЯХ.
  • 59 Aлфа Bълкът

    32 88 Отговор
    КАКВОТО Е СТАНАЛО С ДЕТЕТО, ТО Е ЖИВО!!!
    ПРОСТАЦИТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ЗНАЯТ ВСИЧКО, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ОЩЕ ПО-ДЪЛБОК БЕЛЕГ В СЪЗНАНИЕТО НА ЕДНО ТАКОВА ДЕТЕ!
    МВР ДА НЕ ДАВА НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЩОТО ТОВА Е ДЕТЕ И САМИ ЩЕ НАРУШАТ НЯКОЛКО ЗАКОНА, АКО ГО НАПРАВЯТ!

    Коментиран от #65, #66

  • 60 Мнение

    72 11 Отговор
    Аз си го обяснявам с това,което говори ясновидеца от клипчето на Цанов.Как някой близък го е намерил,уплашил се е да не го обвинят и го е пуснал после.Те всички врачки едно и също говореха без да се познават с малки разминавания сигурно в зависимост от това колко са им силите.Важното е,че е живо и здраво,а то би трябвало да си каже или нарисува какво е станало.
  • 61 МИ ТЪПИ СМЕ, КВО ТОЛКО?

    35 29 Отговор
    И ЗАЩО НЕ Е УМРЯЛО? ТОВА ДЕТЕ МНОГО МЕ РАЗОЧАРОВА. АЗ ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ЗА ИДИООТИ! ВОЛЕН, КИРО, РИСТЬО, НИНОВА И ДР. ТАКИВА!
  • 62 Винкело

    23 59 Отговор
    Ако Григор ни нарича тъпи, аз мога ли да нарека него тъп?
  • 63 Мари

    123 5 Отговор
    И аз не вярвам, толкова време Сашко да издържи в Планината , мокър гладен и жаден, при такива температури. Някой има пръст в тази история. Важното че е жив.
  • 64 СЛЕДОВАТЕЛ

    67 14 Отговор
    ПЪРВО ГО Е НАМЕРИЛА ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА И ГО ЗАВЕЛА ПРИ БАБА СИ. БАБА Й Е БАБА ЯГА И СЛЕД ДВА ДЕНА ГО ИЗГОНИЛА, НО ГО СРЕШНАЛ ДОБРИЯ ВЪЛК ЛУПИ. ТОЙ КАТО ЧУЛ ЗА НАГРАДАТА ОТ 100 000 ВЕДНАГА НАСОЧИЛ ТЪРСЕЩИТЕ КЪМ ГОЛО БЪРДО С УГОВОРКАТА - ДА ДЕЛЯТ! САШКО СЕ Е СПАСИЛ ЗАЩОТО ЯЛ ЯЙЦА - ОТ ТИЯ ЗЕТО ХВЪРЛЯХА ПО ПАРЛАМЕНТА "ПРОМЯНАТА" И "СИСТЕМАТА НА УБИВА"!
  • 65 Истината

    46 11 Отговор

    До коментар #59 от "Aлфа Bълкът":

    Само извършителя би говорил така, вече ми се виждаш много съмнителен!

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 По действителен случай

    46 4 Отговор
    Киностудио Бояна подготвя два нови филма - Българския Рамбо и Българския Юсеин Болт.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 важното е,

    86 17 Отговор
    че детето се намери живо и здраво. Мен обаче ме вълнува и друго - откъде един нотариус в малко населено място като Брезник, има 100 000 лв.? За стандарта на живот в България това са много пари. При това очевидно тези пари не са всичко, с което разполага. Мисля, че е крайно време да се провери имуществото на магистрати, нотариуси, ЧСИ и адвокати и дали то може да бъде обяснено с декларираните от тях доходи. Много работа за КПКОНПИ има, ама конпито не иска да пипа там и е отворило чадър над всички тези невинни главички.

    Коментиран от #76, #130

  • 70 бай Гъдю

    80 2 Отговор
    Както са правели древните римляни - За народа хляб и зрелища, за да му е отвлечено вниманието, докато се решава нещо важно от управляващите... А дали е така...

    Коментиран от #97

  • 71 ЧАПАЕВ

    53 18 Отговор
    СПАСИЛИ СА ГО ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ МИЛИОНЕРИ СЪС СОЦИАЛНА НАСОЧЕНОСТ, ВОДЕНИ ОТ ЕДНА ВЪЛЧИЦА - КОРНЕЛИЯ, КОЯТО СПАСЯВА ПРЕДИМНО ПЕНСИОНЕРИ, НО Е НАПРАВИЛА ИЗКЛЮЧЕНИЕ СЪС САШКО.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Хахаха

    76 20 Отговор

    До коментар #72 от "българин":

    Като гледам коментарите "тъпите путинци" сме съгласни с автора, не са съгласни само шепа джендъри байдънофили, които смятат, че Сашко е бил с три бустера на Пфайзер и е станал безсмъртен:)
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Бегай

    28 23 Отговор

    До коментар #69 от "важното е,":

    Поне си схванал важното-детето е живо и здраво! А 100 000 лв. струва една гарсониера в центъра на Перник.Друг е въпроса, дали са декларирани.
  • 77 Деб

    73 11 Отговор
    Докато ви занимаваха със Сашко знаете ли какво се случи в парламата? Не а и няма кой да ви каже. Ще разберете ама по трудният начин.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 28 Отговор
    Гриша, объркали сте се е от погрешната информация...Заболяването на детето не е "Аутизъм" , а ADHD(хиперактивност)...
    копи пейст: .............
    Изпитва затруднения с пространствената ориентация;
    Вниманието му лесно се разсейва;
    Забравя ежедневните неща;
    Трудно му е да запази двигателно спокойствие;
    Трудно се задържа на едно място;
    Бягане или катерене през цялото време;
    ......................
    При някои деца, това заболяване продължава и след пубертета.

    Коментиран от #188

  • 80 Гражданин

    79 7 Отговор
    Това е история, съшита с бели конци. Наистина е обидно да ни смятат за толкова тъпи!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Джафар

    46 13 Отговор
    Никой няма да каже колко ни струваше издирването и "спасяването" на детето през тези дни и на кои ги раздадоха тези средства. Това са пълни лъжи, ако каже че го е правил безплатно от добро сърце.
  • 84 Исторически парк

    41 19 Отговор
    100% гербавата мафия е замесена щом всички мисирки прикриват отвличането!

    Коментиран от #158

  • 85 Миролюб Бенатов

    20 44 Отговор
    Аман от конспиратори в тая държава ! Илюминати , рептили , пръскане със самолети , хаарп . Абе всеки знае всичко , ама работи за минимална заплата , или малко над нея
  • 86 Трънки за автора

    24 45 Отговор
    Авторът като много знае да беше намерил детето,а не да оригиналничи сега!
  • 87 Оня

    11 42 Отговор
    А някой знае ли кой е тоя Григор намкъв си ? Известен ли е с нещо ? Освен , че изпитва съмнениЙ , друга полза има ли от него ?
  • 88 мдаааа

    6 15 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Така си е ... Я виж колко лайка имаш ..
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 да питам

    33 6 Отговор
    От какво се пази най-много българина ?! Да не се мине и да не настине ...🤭
  • 91 Лустрация

    11 7 Отговор

    До коментар #18 от "А кой да ти хвали":

    Не ,комунист.
  • 92 Без обувки

    24 13 Отговор
    Детето е било с обувки. Тези които са го намерили са му ги събули защото са били мокри.
  • 93 ПСР

    54 1 Отговор
    Много неясноти и алогизми в този случай-факг.
    Аз лично съм щастлив,честно,че детето е живо и здраво.
    Въпросите наистина са много.Пак честно,проследявайки сагата,нещо нищо не ми е ясно.Май хиляди хора търсиха детето-огромно браво на тях!Случайно го открили,щастлива случайносг.Така да е.Лично на мен,не ми се връзва.Но...финалът е позитивен-Алекс е ОК.
  • 94 Пълни глупости

    55 4 Отговор
    ЧУДЕСА НЯМА ЗАПОМНЕТЕ ГО
  • 95 стария

    7 31 Отговор
    Каквото напишеш само тъпотии наистина си голям малоумник без коментар детето се намери живо и здраво и край

    Коментиран от #96

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Гого

    59 7 Отговор

    До коментар #70 от "бай Гъдю":

    Та да развия малко темата ( с фантазия, ако не ви обижда)
    1. Сашко не е оцелял сам 9 дни на открито или полу открито, а е бил на закрито.
    2. Няма следи от насилие, значи някой, който го познава и на когото има доверие е бил при него.
    3. След обявената награда "някой" подсказва къде да се търси т.е. където е оставен!
    4. По същото време в страната има брожения и политически шум!!
    5. Намирането съвпада с педофилското задържане
    6. Таткото е съмнителен с поведението си ( вероятно е имал съдружник)
    7. Освобождаването от детето си е истинско освобождаване от огромни проблеми- майката е избягала отдавна.
    ......изводът?

    Коментиран от #105, #163

  • 98 Тото 1 и Тото 2

    67 5 Отговор
    Има разни ТВ формати като Сървайвър и Игри на волята , в които стоящи в мизерия и глад МЛАДИ , ЗДРАВИ и ТРЕНИРАНИ хора , се оплакват че няколко дни стоят гладни и на студено. А това дете е било така 9-10 дни сам самичко без нищо !!! Как ?
  • 99 Миро

    7 52 Отговор
    Браво на полицията и президента. Намериха детето живо и здраво, напук на зложелателите.
  • 100 Йеронимус БОШ

    40 12 Отговор
    Питам се един ЕРЕТИЧЕН ВЪПРОС - колко ли и кои хора щяха да издирват Борисов , ако ТОЙ се беше загубил ? Тома Ликов , Деса от Дулово , а може би и мис Бикини от Барса ?
  • 101 Ха ха ха

    50 3 Отговор
    Абсолютно правилен разбор на събитията , подплатен с правилните въпроси и правилните констатации .
  • 102 Лилов,

    14 24 Отговор
    не бързай да съдиш, защото при такива полицейски акции умишлено се пуска фалшива информация с цал заблуда на престъпника.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Пепи

    43 11 Отговор
    Лилов, ако смята, че е единственият в държавата, задал тези въпроси, значи го гони мания за величие и някаква изключителност, граничеща с неадекватна самооценка.
    На мен това което ми направи впечатление е, че кметът на Перник се разплака от вълнение, както и доброволецът, открил момчето. Докато големият Сашко, т е. бащата беше просто радостен и щастлив след намирането на сина му. Дали пък не е щастлив от факта, че цялата одисея приключи без да се разкрие истинската причина за разигралата се драма? Дали нотариусът от Перник не е възмезден за участието си в интригата със сина му? Надали ще разберем някога, защото органите няма да продължат разследването.
  • 105 Гого2

    43 3 Отговор

    До коментар #97 от "Гого":

    Допълнение:
    8. Бих искал да узная дали е взета урина от Сашко в "Пирогов" за проверка има ли успокояващи лекарства в нея?

    Коментиран от #106

  • 106 Реалност

    29 6 Отговор

    До коментар #105 от "Гого2":

    Ти пък сега:) Сигурен, че даже не са задали простия въпрос на бащата - откъде имаш 100 000 лева
  • 107 голи и уплашени

    23 3 Отговор

    До коментар #51 от "Бравос":

    ма честно ли го намерили в дере бреее тц тц тц , ти по цял ден у вас ли си сединш , като огладнееш не ходиш ли до магазин поне или слугата ти купува йедини хахахахаха
  • 108 Ти да видиш

    10 27 Отговор
    Господине Григоре,не поставяй под един знаменател всички хора! Това че,ти си тъп,не значи че,и другите са!Вие журналистите така представяте ситуацията,а дали някой ви верва е друг въпрос!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Шофьор

    7 22 Отговор
    Защо включвате и себе си, в това" тъпи сме" ,г-н Лилов? Ми Вие толкова добре разсъждавате,с толкова факти и примери,че спокойно,без се напрягате,още малко, и ще ни убедите във възгледите си. Благодарим,от името на всички "по-тъпи",че ни отворите очите
    Чудя се,ако бяхте пряк участник, във всички тези събития, по-малко тъп ли щяхте да бъдете? Едва ли...
  • 112 Петкова

    61 3 Отговор
    Юни месец, подчертавам юни, не ноември в севлиевския Балкан, над с. Сенник се загуби
    момче, 20 години, аутист.
    Издирваха го около 20 дни.
    Намериха тялото му. Починал е от ниските температури през нощта още на 2 ден.
    А сега е ноември.
  • 113 Очевидец

    49 5 Отговор
    Прост народ и не тъпа държава, а НЯМА ДЪРЖАВА!Това сме ние!Адмирации за коментара!
  • 114 Симо

    25 8 Отговор
    Защо не проверят по обстойно майката може да е изпратила свой човек българин който да отвлече детето и да го прекара в великобритания

    Коментиран от #119

  • 115 ДО ЧОВЕКА НАПИСАЛ СТАТИЯТА.

    39 5 Отговор
    Благодаря ти, че изсипа толкова много думи, с точната им подредба. Обикновено 99.9% от статиите са трудни за разчитане.
    Надявам се, всеки който има или мисли че има нещо в тая глава, ще се съгласи с това което си написал.
    П. С. - Не се отчайвай. Хорото не се играе от 1 човек. :)
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Някой

    27 7 Отговор
    А някой изобщо видя ли детето? Всички говорят как е намерено, но аз дете не видях или може би не бива да се показва, просто питам. Може би такава е практиката. Хиляди хора го търсиха, по телевиязата показаха 20тина човека.....

    Коментиран от #123

  • 118 Хайл

    36 3 Отговор
    Автора е напълно прав.има един филм с Мел Гибсън и Рене Русо,не помня точно името но е 1:1 със случая-отвлякоха им детето,обяви награда и го "намери" полицая който го похити...

    Коментиран от #120

  • 119 Ейиии

    7 7 Отговор

    До коментар #114 от "Симо":

    Верно ва! Как мужа да са сетиш?...
  • 120 Е тука

    19 6 Отговор

    До коментар #118 от "Хайл":

    Нали не искат парите от наградата? Нерде Мел Гибсън, нерде Сашко. Ако беше за парите, щеше да има опашка. Ама то никой не ги иска.

    Коментиран от #128

  • 121 А ти бе празен дърдорко...!

    16 13 Отговор
    Къде беше през тия 8 дни и с какво помогна за намирането на Сашко...?!?!
  • 122 Пешо

    11 8 Отговор
    Тъп си ти бе разбирач
  • 123 Ейиии

    7 4 Отговор

    До коментар #117 от "Някой":

    Верно ва. Тия са намерили другу дитйе, ша знайш...
  • 124 Тома Неверни

    44 3 Отговор
    Абсолютно съм съгласен с всички аргументи и изводи в статията. Чудя се само докога участниците в тези съшити с дебели бели конци обяснения, ще пазят омертата. И кой пръв ще се изпусне и да каже , че детето е било отвлечено и откупено. Най-важно е, че Сашко е жив. А дали е здрав....загадка в сферата на омертата
  • 125 Ения

    46 8 Отговор
    Господин Лилов поздравления!За съжаление всичко в държавата ни е като търсенето на Сашко.Парламент,избори,депутати и......
  • 126 Незнайки

    14 14 Отговор
    Големите разбирачи естествено веднага се задействаха, нищо, че изобщо си нямат и на идея какво е станало ама това никога не е било важно, важното е да се възползват максимално от случая големите "журналисти"
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Хайл

    26 5 Отговор

    До коментар #120 от "Е тука":

    Те сега няма да ги поискат защото ще ги хванат.ще ги приберат след като утихне всичко,всичко е нагласено и може да не са 100 000 а повече-вече са предупредили бащата според мен.иначе как мислиш че ще го намерят в добро здраве
  • 129 Иво

    9 17 Отговор
    Григоре,кое те кара да мислиш ,че единствено ти си " просветлен",а всички ние сме някакви амеби,вярващи на всичко,коет ни се подхвърли.и какви са тези нелепи обиди?чичо ми се смята за пълен неудачник и поведението му е същото.и при теб ли е така?

    Коментиран от #131

  • 130 44321

    35 4 Отговор

    До коментар #69 от "важното е,":

    В Бг никой не проверява нотариуси, ЧСИ, съдии, прокурори, лекари и пр. богопомазани и недосегаеми. В Бг се занимават само с кокошкарство и вкарват в затвора хора за дребни неща. За 10 лв. ще те вкарат в затвора, за 100 хил. няма даже да попитат кое, как, защо.
    В сличая със Сашко става въпрос за много пари и замесен баща.

    Коментиран от #138

  • 131 44321

    30 3 Отговор

    До коментар #129 от "Иво":

    Не е въпросът кой е просветлен. Въпросът е кой пръв сред журналистите ще изрече истината, кой пръв ще каже "царят е гол". Или прикриват истината за Сашко. Погледни колко статии има тук за Сашко и нито една не повдига въпроса.

    Коментиран от #133

  • 132 Светльо

    9 33 Отговор
    Кой е тоя който е избълвал тази малоумна и цинична драсканица. Не вярвам И НА ТЕБ, манипулираш шизофренно. Скрий се в някой храст и чакай някой да ти повярва. Никой нищо не е доказал до сега какво се е случило, ти също. Баста!
  • 133 Иво

    7 15 Отговор

    До коментар #131 от "44321":

    Води се разследване от съответните институции.нали не очакваш да огласяват информация и факти преди края му?не вярвам да скрият истината.не съм фен на конспирациите,тук не става дума за износ на оръжие за Украйна или нещо такова,а за едно дете
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Поддържам

    14 3 Отговор

    До коментар #28 от "Пако":

    Вие , до момента, сте единственият, който схваща правилно ситуацията.
  • 136 Цуца

    19 2 Отговор
    КОЙ ще ни каже истината?! НИКОЙ! Съшито с бЕли конци разкритие?! Единствено важно е, че детето е живо!
  • 137 Сандо

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Иво Христов ни каза това,което науката е установила.Но като имаме предвид,че голяма част от 20-те процента напуснаха територията,то математически си напълно прав.А и животът го доказва непрекъснато.
  • 138 Пълни тъпни пишеш

    6 12 Отговор

    До коментар #130 от "44321":

    Специално при нотариусите няма как да се крият данъци, защото това е функцията на нотариуса....всички се.вписва по регистъра му и няма начин броя и стойността на извърлените заверки, да е различен от данъчно декларираните.
    Регистърът на Нотариуса е всъщност пречка да се правят данъчни мошенгии . В него е вписано всичко и няма как да не е , защото все някой ще звънне да направи проверка я на пълномощно, я на декларация , я на сделка....
  • 139 Мосю Поаро

    15 11 Отговор
    Не е случайно, че скоро след обявяване на наградата, Сашко се намира. Полицията знае някои неща, но явно има някаква договорка с похитителя /информатора. То е ясно, че някой го е завел там и после е съобщил, защото иначе няма логика 9 дни на студа и дъжда, без храна и вода. Да не искате всичко да ви казват по ТВ, има нещо, което се нарича следствена тайна все пак. Даже понякога нарочно казват грешни неща, защото и престъпнициите следят медиите, разбира се. Така че г-н Лилов, совите не са това, което са. Не ни мислят за тъпи, просто така се прави.
  • 140 Ггтжг

    17 11 Отговор
    Прав е, дори не се е губил според мен. Бащата го е скрил с цел медийно внимание
  • 141 Радостин

    27 4 Отговор
    Абсолютно прав е, няма как да оцелее сам осем дни без храна и вода. Или е ял трева и листа?

    Коментиран от #144

  • 142 Е поне

    21 2 Отговор
    поизловиха някой и друг педофил, пришпорени от изчезването на детето!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Орехи и къпини

    7 12 Отговор

    До коментар #141 от "Радостин":

    Има ги и в момента, всеки ден се връщам с орехи в джобовете след разходка на кучетата ми.
  • 145 Леля Гошо

    15 8 Отговор
    Аз прекарах цяла зима в дере на Голо бърдо без храна и вода, крих се от Ковид, нищо ми нямаше, ядох шипки и корени, пих вода от едно изворче, даже напълнях.

    Коментиран от #152, #153

  • 146 Анонимен

    7 7 Отговор
    Бащата да не се окаже, че е педофил. Готови сте за филм сапунка. Очакваме ви, до скоро виждане. Прочухме се по света българите. Занимавка безплатна.
  • 147 Анонимен

    16 2 Отговор
    От Балкана сме и ни е интересно. Страшно е вечер в Балкана. От много време каките нямат улично осветление и децата им в града се притесняват. Едва ли от вас си имате на идея за балкана. Истината никога няма да я узнаете.

    Коментиран от #148

  • 148 Рамбо

    4 6 Отговор

    До коментар #147 от "Анонимен":

    Мене ме не е страх, оти съм отист
  • 149 Да попитам

    6 7 Отговор
    Станахме ли по-умни след това изявление?
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА

    9 5 Отговор
    Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко---цитат

    АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ ---ТОЛКОВА СМЕ ТЪПИ -ДОРИ ВДЛЪБНАТИ ---ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ --АЙДЕ МАЙДАНАТА Е НА УКРИТЕ --НО --ПУШКАТА ПУКНА Е НАША ---КРАЙНО ВРЕМЕ Е

    Коментиран от #156

  • 152 Дедо Мраз

    5 3 Отговор

    До коментар #145 от "Леля Гошо":

    Сега трябва да отслабнеш, че само на плодове и салата много се качва, казват хората на диета!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ЯШУА

    5 6 Отговор
    ..ДЕН ПРЕДИ да обяви наградата за сина си ,аз лично се обадих на бащата ....абсолютно неадекватно поведение за родител .... исках да му дам информация ,но той беше зает да бърбори с някой и ми каза дада имаме следа вече сега ще ходим натам пълно куку .... обадих се в полицаята за да им кажа че този психар много добре знае защо го няма детето ..но час след обаждането ми бащата дава изявлени да го търсят в Люлин ..обаждането ми беше от там ........ вие вярвате ли в съвпадения ,защото аз НЕ ... по първа информация още 1вия ден по молба на дъщеря ми аз направих контакт за да разбера какво се случва детето беше при човек и го е страх цитирам да не го убие някой полицай разиграва се някакъв сценарий за и...и и това с наградата ясно показва ,че има и замесен полицай...... разни ръкавички ,които се подхвърлят на публиката ... тате много го обича ,дава 100000 награда за ,който го намери ....който има очи ,ще види ...оставам на вас ...
  • 155 Кмитева

    8 5 Отговор
    Не сме тъпи, а прокуратурата продължава работата си по всички версии . Важното е, че детето е живо и българите се обединиха да го търсят.
  • 156 А просто ...

    4 2 Отговор

    До коментар #151 от "АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА":

    ...грамотен и нормален човек не ти ли се иска да бъдеш ?
  • 157 разпети петък

    15 2 Отговор
    Лилов , откри топлата вода ! Територията е уникална със своята простотия е тъпота !
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Петров

    12 0 Отговор
    Интересно ми е Милко Михалков и Веселин Георгиев от клуба за делта и парапланеризъм в Перник какво работят, къде.....
  • 160 Някой от медиите първоначално тиражира с

    9 1 Отговор
    .......... """По-рано днес детето беше намерено от планински служители на МВР в изоставен завод край радомирското село Червена могила. ......"""
  • 161 пернишки рекорд

    12 0 Отговор
    8 дни и нощи 12 г. дете ,само в гората ! И нито един екстрасенс или врачка не познаха . Дали отново добрият баща няма да го изгуби ,защото детето често бяга ? Все въпроси за размисъл. Тази пернишка история няма връзка с нормалното !

    Коментиран от #180

  • 162 ЯШУА

    7 6 Отговор
    ..ДЕН ПРЕДИ да обяви наградата за сина си ,аз лично се обадих на бащата ....абсолютно неадекватно поведение за родител .... исках да му дам информация ,но той беше зает да бърбори с някой и ми каза дада имаме следа вече сега ще ходим натам пълно куку .... обадих се в полицаята за да им кажа че този психар много добре знае защо го няма детето ..но час след обаждането ми бащата дава изявлени да го търсят в Люлин ..обаждането ми беше от там ........ вие вярвате ли в съвпадения ,защото аз НЕ ... по първа информация още 1вия ден по молба на дъщеря ми аз направих контакт за да разбера какво се случва детето беше при човек и го е страх цитирам да не го убие някой полицай разиграва се някакъв сценарий за и...и и това с наградата ясно показва ,че има и замесен полицай...... разни ръкавички ,които се подхвърлят на публиката ... тате много го обича ,дава 100000 награда за ,който го намери ....който има очи ,ще види ...оставам на вас ...
  • 163 РАМ

    9 4 Отговор

    До коментар #97 от "Гого":

    ЕДИН НА КОЙТО МУ РАБОТИ МОЗЪКА .....
  • 164 Милен Брайков

    7 1 Отговор
    Много точно казано
  • 165 Браво бе, Факти

    13 2 Отговор
    Как сте пуснали такъв коментар?
    В други сайтове писах същите, че и по сериозни аргументи на тази тема, но гуи триха.
    Интересното е, че ЛИлов сме на едно мнение без да се четем.
    Явно не са толквоа птости хората. А еуфорията е един надут от тролове (и служби?) балон!
  • 166 Пешо

    7 8 Отговор
    Този "журналист"се дразни ,че се радваме,че детето е намерено.и не се казва"колапсира",а "колабира"

    Коментиран от #173

  • 167 Българин

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Григорее!":

    Кажи ми едно разследване в България , което е приключило ?
  • 168 Аз пък

    5 0 Отговор
    Мисля си за мръсни нотариални игри с мъртъвци!
  • 169 Ами

    4 1 Отговор
    Нечисти нотариални сделки с боговете вероятно
  • 170 Потребител

    13 3 Отговор
    12 годишно дете в Балкана - сред дивата природа, при минусови температури и дъждовалежи, не осем дни, а на първи-втори ден ще развие пневмония, висока температура и няма да оцелее!!!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Анонимен

    5 2 Отговор
    Да пробвам, Бащата у Балкана 9 дни и нощи, заведете и го оставете. Показно. Дивите животни ще му откъсат дреболиите. От страх и тъмнината ще получи мозъчен инсулт.
  • 173 Псевдо

    6 5 Отговор

    До коментар #166 от "Пешо":

    И аз като прочетох "колапсира" и "наивинитет" се смаях?! Какъв журналист, това е един полуграмотен човек. Така говорят необразовани хора с претенции за ЕнтелЕгентни.
  • 174 Боколандия

    4 0 Отговор
    Трябва да се отклонява вниманието от мизериите на дпс гроб и дпс и тъпотиите на тулупа-в последно време дрънка такива глупости, че не вярвам на ушите си. Марш в затвора мутря
  • 175 М3 голд

    4 2 Отговор
    Авторът е абсолютно прав. Всички загалваниквания в коментариите помага единствено на финансиране на сайта. Големият въпрос в случая е: кой и защо отвлече това дете? Педофил или търговец на органи. Първото вече може да се знае след медицинския преглед, след намирането. Защо не се споделя? Обществеността се ангажира много и трябва да знае. Нещата клонят към второто. МВР мълчи. А работи ли? Трябва ли да им казваме какво да правят за разследване и стигане до истината? Обществено разследване ли да правим? Нямаме достъп до камерите, до картотеките на границата, до разработките на каналджиите(ако има такива). Не можем. Е? До следващия случай!
  • 176 мдаа

    2 1 Отговор
    Григор Лилов очевидно е стар милиционер Личи си отдалеч, по много неща
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Те ни Лъжат но никой не им Вярва!

    6 0 Отговор
    Държавата на Крадците и Лъжци те!!
  • 179 ГанЯ

    8 2 Отговор
    Като родител на такова дете, категорично заявявам, че то не може да оцелее в тази обстановка, толкова време. То за обикновено дете е нереално, а за деца с аутизъм (без инстинкт за самосъхранение), въпреки глупостите които избълваха, за силно развити инстинкти при тях (общо взето никаква организация, никаква самостоятелност), версията не се връзва и най-вероятно е съвсем различен случай.
  • 180 йтруът

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "пернишки рекорд":

    Гарантирано следващият път след 1-2г. като се "изгуби" това дете съвсем "случайно" ще реши да поплува в някой язовир, вероятно посред зимата... Явно схемата бащата да изкара някой лев като го продаде за органи няма да се получи, но 100% туй дете няма да доживее до 15г.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 дрфтгъхуйи

    2 2 Отговор

    До коментар #182 от "Мхмм":

    Сдухан нещастник, ей ти оферта:

    Днес хапваш и пийваш добре, пращам ти адрес в кое село да отидеш (900-950м. надморска височина) и 3 дни ще живееш на двора само на вода и с 2 сандвича дневно, разбира се ще си облечен с някоя проста тениска... Тоест очаквам от теб да издържиш 3 дни в по-добри условия от тези в които се очаква да е било детето- гарантирам, че от там ще те изнасят с линейка към близката болница...

    Просто казано- на хипотермията, пневмонията и куп други заболявания хич не им пука кой е обикновен и кой се мисли за господ, никой не е отменял физиката... А тя казва, че шансът 12-годишно дете да преживее 9 дни в планината при температури около и ПОД нулата + дъждове и мъгли е почти нулев и си клони към отрицателен...
    ОК, имало късмет и оживяло детето- АБСУРД Е да бъде в "добро състояние с дребни ожулвания" и т.н. неща характерни за всяко дете след 5-6 часа разходка в гората... Но за да схванеш каквото и да е се иска мозък и желание да мислиш- при теб видимо и двете липсват...
  • 184 Лаврентий Берия

    4 2 Отговор
    Като изключим някои стилистични неточности, като "колапсира" - с всичко друго съм напълно съгласен. От години съм планинар, и при тези условия без здрави туристически обувки /поне за трекинг/, тобло бельо, питейна вода, запаси от храна /суха и концентрирана/, щеки, подходящи дрехи, здрав туристически нож, магнезиева запалка и т.н. - трудно бих изкарал 9 дни в тези условия. Не вярвам на официалната версия.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 :--

    2 2 Отговор
    Да, наистина сме уникална държава!
    Винаги ще се намерят умници и ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИ които
    да очернят и омаскарят всичко!
    Но и те не са вечни !!!
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Григор Лилов

    0 0 Отговор
    Диагнозата аутизъм е поставена от специалистите, не я поставям аз. Аз ще добавя, че детето има нарушения в речта и практически не говори, докато за ADHD симптома е характерно прекомерното говорене и постоянно прекъсване на другите, които говорят. Специалистите, които са работили със Сашко, са направили и свое заключение, което е представено на МВР и от което ще отбележа следното във връзка със случая и приказките за кроасаните по гората: детето не може да се справи с пакетирани храни и напитки, макар че (цитат) "понякога прави опити".
    Хиперактивността при аутистите, която толкова много се спряга във връзка със случая по форуми и в социални мрежи, е свързана много често с пристъпи на подскачане, сочат специалистите. Този симптом може да го видите във видеото от откриването мин. г. на неговата изложба с картини - потърсете го в Туба и гледайте на 5:05 от записа

    Коментиран от #190

  • 190 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #189 от "Григор Лилов":

    "Диагнозата аутизъм е поставена от специалистите, не я поставям аз. ...."
    Гриша, правете разлика между "специалист" и "журналист"...Този случай е много показателен на какво жестоко мозъчно промиване са подложени "нормалните" деца...Трябваше едно дете с диагноза ADHD(хиперактивност) да оцелее 9 дни в природата за поука на всички.
    Сигурен съм, че ако Сашко беше "нормален" и знаеше, че не може толкова време да оживее без грижите на цивилизацията, щеше да е умрял.
  • 191 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    Moe da ne вервате,НО ЧУВАЙКИ,ЧЕ Е ОБЯВЕНА,НАГРАДА от 100 000хил.лева,казах на жената,ДО ДВА ДЕНА,ЩЕ НАМЕРЯТ,ДЕТЕТО.
  • 192 Перо

    2 0 Отговор
    Авторът се опитва да направи някаква сензация, някаква конспирация, някаква известност, без да помисли на кому това е нещо! Някой взел ли е 100,000 лв.? Простотия!