Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 19:01 22 988 129

Соня Колтуклиева: Владислав Горанов беше издайник и интригант

  • владислав горанов-
  • магнитски-
  • делян пеевски-
  • васил божков

Кога Владислав Горанов тръгна срещу Васил Божков? Когато Васил Божков и Делян Пеевски се скараха заради Лафка и Националната лотария

Соня Колтуклиева: Владислав Горанов беше издайник и интригант - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слушам по̀-първите хора в ГЕРБ как защитават Владислав Горанов - сигурни били, че той е невинен и щял да докаже невинността си. Невинен в какво?! Законът “Магнитски” не е обичаен закон, той е административен акт, който се администрира от Министерството на финансите. Няма съдебен процес, няма обвинители и обвиняеми, няма обжалване.

Наказанието е едностранно - санкционираният няма право да влиза в САЩ, блокират се банковите му сметки и активи на територията на САЩ и в странни, които са в договорни отношения с Америка.

Покровителят на Владислав Горанов Делян Пеевски, санкциониран по закона “Магнитски” през юни 2021 г., опитва през изключително скъпи и влиятелни адвокатски кантори в САЩ да бъде изваден от списъка - обаче не успява.

Във второто ми интервю с Бил Браудър, създателят на Global Magnitsky Act, той обясни, че съществува само един-единствен случай на изваждане на някого от списъка, но след 7 дни той отново е бил върнат обратно.

Никога не съм разменила и една дума с Владислав Горанов, но знам доста за него. Когато Симеон Дянков беше министър на финансите в кабинета “Борисов 1”, Владислав Горанов беше заместник-министър. Знаете ли какво правеше?! Дебнеше и клюкарстваше началника си. За посредник с медиите използваше Красимир Стефанов, изпълнителен директор на НАП. Така аз научих за фаворитката на Симеон Дянков - недипломирана студентка по право, назначена за началник-кабинет, за техния воаяж до Китай, за още тайни.

Владислав Горанов беше издайник и интригант. Влезе в предизборната кампания през 2013 г., с идеята да стане министър на финансите, но ГЕРБ изпадна в опозиция и Владислав Горанов напусна парламента, жалвайки се на лидера на партията Бойко Борисов, че не можел да издържа семейството си с депутатската заплата. Колко елементарно и невярно, разбира се! Всъщност, той се е уплашил от разследване на ДАНС срещу него, за което са го предупредили Делян Пеевски и Сергей Станишев. Тогава времената бяха такива, че усилията на споменатите двама бяха да разбият парламентарната група на ГЕРБ.

Владислав Горанов и Красимир Стефанов напуснаха парламента. Владислав Горанов се скри някъде за кратко, казваха, че работи във фирма, приближена до Делян Пеевски, после се озова началник в Общинска банка, която няколко години по-късно беше приватизирана от Георги Самуилов, собственикът на “Инса-Ойл”, зад който се провижда Делян Пеевски. Не, една обща снимка не е единственото потвърждение за близките отношения между Владислав Горанов и Делян Пеевски!

Владислав Горанов стана финансов министър в кабинета “Борисов 2“ по настояване и със застъпничеството на депутата от ДПС, партията-балансьор в българския парламент в продължение на години.

Писах, коментирах, обяснявах през 2014 г., че Владислав Горанов не трябва да става финансов министър. Никой не ме чу тогава. Чу ме само той. Владислав Горанов изпрати доверената му данъчна шефка за “мокри поръчки” Илияна Христова, директор на НАП-София, за да ме предупреди колко лоши неща ще ми се случат. Не излъга. Случиха ми се - подложиха ме на тотален данъчно-съдебен тормоз от 2014 до 2020 година - мощно налаган от главния прокурор Сотир Цацаров, от олигарха Делян Пеевски, от подчинените им магистрати и от слугинските медии.

Кога Владислав Горанов тръгна срещу Васил Божков? Когато Васил Божков и Делян Пеевски се скараха заради Лафка и Националната лотария. Не, че Пеевски-Цацаров-Горанов ме уплашиха. Не, че ме спряха. В студиото на Сашо Диков, в телевизия Евроком, разкрих факта, че Владислав Горанов живее безплатно в апартамент в луксозния комплекс на мултимилионера Кирил Домусчиев - от това интервю започна “КумГейт” и “АпартаментГейт”. Мнозина пострадаха, даже беше отстранен втория в ГЕРБ Цветан Цветанов, ноооо … на недосегаемия Влади косъм не падна от главата. Защо? Защо този изключително арогантен и високомерен човек е приеман обратно в отбора, който предаде; закрилян е и е пазен?! Има нещо гнило в тази работа.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 300 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По-харно

    86 5 Отговор
    Голямата снимка да беше на Соня,тоя не не трябва

    Коментиран от #92

  • 2 Гербаджия

    144 7 Отговор
    Сър. Ромска партия
  • 3 Бойко Разбойко

    197 6 Отговор
    Не го познавам тоя !

    Коментиран от #99

  • 4 така така

    165 9 Отговор
    Автоджамбаз като Плевеллиев.
  • 5 сара

    272 14 Отговор
    Един път да прочета нещо смислено от тази жена.

    Коментиран от #25

  • 6 То и на

    192 4 Отговор
    Горанов му е гадно , че гепи стотина милиона , ама хак да му е , като го изгонят от ГЕРБ ! Да види той !
  • 7 Красимир Петров

    194 16 Отговор
    Брей тази кога обърна палачинката
  • 8 Българин

    189 7 Отговор
    Владко да почва да пее в евро прокуратурата щото тука няма кой да го чуе. До колкото помня лобистките закони ги приеха гербавите по команда от светиня Му
  • 9 Красимир Петров

    220 5 Отговор
    Трябва пълна сеч на цялата политическа система.
  • 10 Бамбука

    113 5 Отговор
    Я виж ти. Нищо лично казват, всичко е само бизнес. Да бе, да ! Какво ли ще ни разкаже утре за Боби ?
  • 11 Бат Гойко

    155 7 Отговор
    Влади, Владииии, ти си ангел моооййй, Влади, Владиии, Бог ли те изпрааатиии, да краднеш Владии народнитеее парииии и да се измъкваш езнаказано от закооонааа... но това беше до време... оттук нататък дупе да ти е яко...

    Коментиран от #14

  • 12 Буквоядец

    160 4 Отговор
    Журналистът,който звъни на министъра когато има проблем,защо не написа тези редове по- рано?
  • 13 Какво и стана на тази

    99 18 Отговор
    Сигурно си поискала и не получила.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мда

    179 8 Отговор
    А Бойко Борисов, който закриля Добрев 12 години, какъв е според авторката?

    Коментиран от #17

  • 17 Мда

    87 3 Отговор

    До коментар #16 от "Мда":

    Горанов, не Добрев!

    Коментиран от #101

  • 18 Грозд-ан

    150 5 Отговор
    Ах, как всякакви придворни журналинчета изведнъж се сетиха колко бил лош Владко-дето-няма-пари-за-наем. Ма всички около него били херувимчета, особено живущите в Банкя и свързаните с КърЖали.
  • 19 Соня е права

    142 5 Отговор
    но е фурнаджийска лопата.

    Коментиран от #96

  • 20 кибик

    94 11 Отговор
    Айде, първата мисирка взе завоя със свистене на гуми. Горанов ще си го премести, но по-лошото за него е, че и Гешев нещо се е впрегнал да отчита дейност и да се докарва пред начаниците.

    Положението ма Горанов е "думам ти дъще, сещай се снахо", т.е. като нищо ще го посмачкат за да стреснат Биби. Залагам двайсет стотинки, че след изборите топи път ще имаме правителство - на Пепе И ДБ с подкрепата на Герб. Честито!
  • 21 Гйфгг

    90 4 Отговор
    Трябва пълна сеч на цялата политическа система.
  • 22 Стефан Стамболов

    90 7 Отговор
    ВСИЧКИТЕ СА ОТ ОТБОРА НА ЗАТВОРА!
    КАТО ПОЧНЕШ ОТ 1944, ТА ДО ДНЕС !
    СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЗА РАЗПЛАТА - НЯМА СПАСЕНИЕ!
    ТЕПЪРВА ПОЧВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЕИР!
  • 23 АМЕРИКАНЦИТЕ ХИЧ НЕ СА ДЕМОКРАТИЧНИ

    54 82 Отговор
    законът Магнитски е далавера на американците, които хич не са демократични. те са в състояние без да си виновен, но уличен да те изкарат по донос престъпник. бях в Америка със зелена карта, работих няколко години и не ми харесва тяхната демокрация. . Излизаш на улицата, за да отидеш на работа и не знаеш дали няма да попаднеш под куршумите, я на някое надрусано хлапе или банда престъпници. АМЕРИКА РАБОТИ ПО ДОНОСИ БЕЗ ДА ВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕ. това ли е демокрация?

    Коментиран от #31, #35, #58

  • 24 СЗО

    106 5 Отговор
    Само на мен ли ми се струва, че Сончето обръща палачинката?
  • 25 Демократ

    90 5 Отговор

    До коментар #5 от "сара":

    Това е новата полит. Линия на ББ,за да спаси кожицата.Но нама да му де получи.
  • 26 пери

    127 4 Отговор
    Не повярвах на очите си, та реших да прочета статийката. Щото тая авторка до вчера пламенно защитаваше де що има гербава калинка и капо ти тути капи. Какво се случи, та реши да напише такива хубави неща за "безценния" и крайно нагъл Горанов?

    Коментиран от #30

  • 27 едсевдс

    109 10 Отговор
    Събрание на ГЕРБ крадци: " Ако има 2 лева държавни пари, ние сме длъжни да откраднем 3 лв. " Такъв запис беше пуснат преди 10 - на години. По доходи простия пожарникар, дето дрон му пълни чекмеджето с евро и злато, та по доходи ни доближи до африканци. Тегли 20 милиарда заеми, купи самолети на хартия пак със заеми, построй стадиони във села в които няма жители и т.н. Последно открадна от българите пари и оръжие за да ги даде на бандера фашистите в Украйна. За тях хотели 5 звезди и храна а за българите няма заплати детски пенсии и социални. Не е само усещане, направо си ни търмучиха ГЕРБ крадци цели 12 г.
  • 28 бягай бе

    37 10 Отговор
    Гнуснен карабатак калкак тип Колтук.....
  • 29 Кабамилионеров

    29 6 Отговор
    Ако видите физио...номията на Илия..на Христо..ва,ще изтръпните....излъчва нето е точно на човек за ....мокри поръч.ки.Само да слушаме Баце и да се отчита..ме точно,че наместо Илиян.чето да не ни изпрати Таки или Къра,или някой от трите Маргина....че тогава става напече...но.
  • 30 евсевда

    106 2 Отговор

    До коментар #26 от "пери":

    Усети се кака Сони че е надувала напразно тромпетите на властимащите. Същата като мисирката Валерия Велев, дето надуваше тромпетите в сарая. Като усетят че нещата се променят и те изведнъж правят салто мортале. Най обикновенни парцали.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Айде бе Герберази

    113 7 Отговор
    Владислав Горанов беше ковчежник на Б. Борисов 7 години крадяха в синхрон от народа.
  • 33 Интересна работа

    76 4 Отговор
    Бат Влади да не го подготвят за посещение на затвора..много рискована ситуация в герберския лагер
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Разбирач

    98 5 Отговор
    Припари ли ви, Сонче? Взехте да си вадите кирливите ризи и всеки да се спасява поеденично обвинявайки другия. Но вземете се разберете в тая гробарска шайка. Буда се прави, че не позтавал Владко, а вчера Бичето и къдравата Сю, а днес Теменужка и Желязков ни обясняват колко честен и добър човек бил и, че е част от гроб. Защитават го защото знаят, че всеки от тях може да е следващия в списъка. Взимам пуканките, че става интересно.
  • 39 пурко

    49 3 Отговор
    Да, ..."Има нещо гнило в тази работа"... права си! Има и други, който умело се крият до ден днешен в различни институции и още не им е лъснал задника в твоите разследвания и репортажи.

    Коментиран от #100

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ха ха

    33 2 Отговор
    ясно е че нещата са вмирисани много отдавна , но избраниците са до един бандити , как да се отървем ? видя се че с избори не става , да ги избием ? падаме на техното ниво , и пак същото с нови бандити , да събираме капачки и да купим 5 цар бомби ?
  • 42 Горанов е OVERNIGHT богаташ !

    33 5 Отговор
    Как става това ? Честно заработени ! А казват че Соца. бил загниващ , а днес всичко ВУНИ !

    Коментиран от #60

  • 43 нова е

    12 18 Отговор
    миес работа!Краварски топли от обора ги пробутват като кич -новини....Лаф да става и плашат гаргите .....
  • 44 Разбирач

    36 3 Отговор

    До коментар #37 от "Да бе":

    Защото са в паника. Всеки се чуди накъде духа вятъра. В нейния случай - да следва линията на вожда да се отрича от Владко.

    Коментиран от #51

  • 45 Хахаха

    21 2 Отговор
    Къде е този?
  • 46 Име

    34 3 Отговор
    Колтуклиева я смачкаха - не че нямаше да й намерят цаката и без данъчна ревизия и по друг начин.

    Какво ще си приказваме - апартаменти с 2-минутно ехо, не можеш да ги обиколиш, дворци, това откъде е.
  • 47 Да бе

    32 2 Отговор

    До коментар #40 от "вече не любимец а враг":

    Това няма нищо общо със Соня, тя явно играе не само за герб понякога, но и за други.
  • 48 Ниско

    11 54 Отговор
    Уважавах тази журналистка, но в тази статия я виждам, като зла и отмъстителна тетка, въпреки навярно да носи лична мъст с основание. Щеше ми се да я виждам над тези селски прийоми - смела, борбена и правдива. Не ми харесва начинът, по който се нахвърля на Горанов. Каква е принципната и позиция за Магнитцки, защо не вижда в него бухалката срещу неудобни знакови персонажи. Защо тя не разчете правилно целта на този списък, а тя, целта, е далеч повече от женски сплетни, целта е бъдещето на България и нейната сигурност. Грозно и махленско госпожо Колтуклиева, но сега ти е паднало да извадиш ножа! Падна ниско, жалко!
  • 49 България и народа

    24 2 Отговор
    Е пълен в БАДАК !
  • 50 България и народа

    22 2 Отговор
    Е пълен в БАРДАК !

    Коментиран от #63

  • 51 Да бе

    32 1 Отговор

    До коментар #44 от "Разбирач":

    Точен коментар, сега се ориентират герб "разбирачите", след като ги намагнитиха англоамериканците. Хаос...
  • 52 Мутри вън ! Бойко е позор и т.н.

    74 5 Отговор
    Не се подлъгвайте! Пременил се Илия,га погледнал,пак в тия! Без съгласието на на банкярската мутра,няма да си позволим да пише така "откровено" въпросната мисирка. Явно си правят някакви сметки. Мутрата е яко притеснена. Горанов повлече крак.

    Коментиран от #62

  • 53 Мила

    53 5 Отговор
    По-отблъскваща интригантка и чалга журналистка от Колтуклиева няма ! По петите я следва Ризова и новоизлюпената боркиня за правда и свобода Цънцарова
    Времето ражда своите екранни "героини"!
    А ние си ги заслужаваме!
  • 54 Опааа

    49 2 Отговор
    шом платената плюе владко изгоре , малииии
  • 55 Ехидно

    25 2 Отговор
    То човече му се запалиха чергата янките
  • 56 Ниско

    6 28 Отговор
    Уважавах тази журналистка, но в тази статия я виждам, като зла и отмъстителна тетка, въпреки навярно да носи лична мъст с основание. Щеше ми се да я виждам над тези селски прийоми - смела, борбена и правдива. Не ми харесва начинът, по който се нахвърля на Горанов. Каква е принципната и позиция за Магнитцки, защо не вижда в него бухалката срещу неудобни знакови персонажи. Защо тя не разчете правилно целта на този списък, а тя, целта, е далеч повече от женски сплетни, целта е бъдещето на България и нейната сигурност. Грозно и махленско госпожо Колтуклиева, но сега ти е паднало да извадиш ножа! Падна ниско, жалко!
  • 57 Брей

    31 5 Отговор
    Брей Соня брей. Направо ме ошашави с тази статия. Досега мислех, че си метреса на статуквото. Човешко е да се греши. Ако си свестен човек, прости ми.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Оракула

    44 4 Отговор
    Малко странно ми се вижда това да е Соня Колтуклиева, но може да е прогледнала най-после,
    другия вариянт е ,да е писала в "истинско " пияно състояние,
    когато е трудно да се лъже!!
    Но" Соня", иска да каже?Че Горанов скочил на Божков? Не тотално погрешно!
    При скандала на Васил Божков с Делян Пеевски, Влади Горанов не е присъствал!
    Делян Пеевски се е почувствал недосегаем, дори и от Васил Божков и му е поискал първо ,Божков
    да увеличи цената на дистрибуция на билетчетата в националната мрежа като поискал" х- милиони,"
    Божков му се присмял и Пеевски обещал да го смачка , чрез Главния "Иванчо" ,причината е, че Божков отказал да му прехвърли Лотарийния си бизнес!Сега разбираме, че Пеевски е заложил "ол ин" точно тук!С гърба на Чекмеджето!
    Горанов влиза в караницата, меджу Васил Божков и Бойко Борисов, след като Божков ,
    назовава Горанов ,като получател на рушветите ,които Божков е носил за Бойко ,чрез различни пощальони!
    Един от които и Влади Горанов!
    За да се вкара Васил Божков в беля и после в Прокуратурата ,се иска някой негов, доверен човек,
    да го предаде на Прокуратурата!
    Това се оказва "Цеката" ,кой също е сгазил лука ,но тук това няма значение!"Цеката" си пише "добре домашното"под диктат..
    И така "Иванчо" слага вълшебните прокурорски ръкавички и пипа ,"не както трябва" поне до момента ,но целта е постигната лотарията на Божков е спряна!
  • 60 Грешка братчед!

    9 4 Отговор

    До коментар #42 от "Горанов е OVERNIGHT богаташ !":

    Капитализма е загниващ….Соца е Улица без Изход!
  • 61 Ехо

    24 1 Отговор
    Я, гле! Да не очакваш, нито от Горанов, нито от Колтуклиева!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 хххх

    7 3 Отговор

    До коментар #50 от "България и народа":

    Комунизъм вирее в България да.... изкачат едни гълъбчета.
  • 64 Хохо секса

    38 3 Отговор
    Тия почнаха да си вадят кирливите ризи... и лека, полека ще стигнем до Борисов....
    Владислав Горанов ТРЯБВА да стане защитен свидетел, защото изпитвам известни притеснения...

    Коментиран от #76, #84

  • 65 Соня

    13 3 Отговор
    Не е ли чувала че невинност не се доказва
    Казва се вина
  • 66 Соня

    15 2 Отговор
    Не е ли чувала че невинност не се доказва
    Доказва се вина
  • 67 66 никolaos

    39 2 Отговор
    Мазна избирателно говореща.Забрави как величаеше Герб и ББ Тук не споменава че покровител на Влади Горанов е БОЙКО и милионите от Божков с куриер Севда са в ............Между другото сайта на Пеевски Блиц мълчи ЗАЩО ли
  • 68 МДАА...

    26 4 Отговор
    КРАЯ НА ПЛУЖЕКА ... ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА ФИЛМ ЗА горанов. ПЪК И СОНЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПИШЕ НЕ САМО ЗА ПАРИ...
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Герб

    19 2 Отговор
    Кой беше този Горанов?
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    По брега на РЕКА ДУНАВ ходят ГОЛИ ХОРА на медикаменти
  • 72 Гост

    11 2 Отговор
    Колтук, мога да продължа обидите ти, за тоя глупак, до утре вечер....
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 схемата на бою

    13 0 Отговор
    сега ще го успят -" нема се пУа-шиш коп-еУе" ще започне дело ама ще е като локум ,ще го разтягаме ,разтягаме във времето ,а когато го набутат ...жална му майка ,вътре стават чудеса , я как излезе оня министър Димо ,Миню ,Банев,,загубиха говор ,че и картина
  • 75 Урюрвкос

    9 3 Отговор
    Бил Браудър е убиеца на Магнитски. В следственото му изпраща армаган след който Магнитски развива криза на панкреаса а руските служби от нехайство не му оказват никаква помощ до сутринта а след това вече е късно. Беше заведено дело но роднините не разрешиха да се извади тялото от гроба за анализи. Бил Браудър със 200 кухи фирми се опита да изкупи голям брой акции на Газпром и дори постигна успех. Сега тези акции са в американски пенсионни фондове.
  • 76 .......

    23 1 Отговор

    До коментар #64 от "Хохо секса":

    И аз изпитвам известни притеснения, да си отварят очите по митниците, Вуйчовото може да бръкне за Монако или Лихтенщайн да си живурка в имотите там и да наглежда и тези на Бацето.
  • 77 Макс

    29 0 Отговор
    Сега се чудя коя/кой / е Мата Хари , дали Соня, или Влади ?
  • 78 Аман

    45 2 Отговор
    Сонче, не те харесвам, защото си бойковска мисирка. Владко ми е още по-противен. Обаче е най-лесно да риташ падналия, признак на страхливост и лицемерие.
    Но всъщност за ГЕРБ това е нормално. Изхвърлиха сума ти материал, за да спасят вожда.
  • 79 КЪДЕ Е КРАДЕНИЯ ЖИП БЕ НЕВИННИЯ

    34 1 Отговор
    НЕВИНЕН НА ЗЕМЯТА НЯМА , КАМО ЛИ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК - МИ ТОЙ ПРИ КОЯ МУТРА РАБОТЕШЕ ?
  • 80 ??????

    16 1 Отговор
    Надявам се все някога народа данаучи цялата истина, кой колко го е крал и да въздаде справедливост. Завторите ни няма да стигнат. Има видов ден.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 НИЕ ВСИЧКО ТУК ГО ЗНАЕМ , ВСИЧКО

    12 1 Отговор
    НО ЕТО СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ОТНОВО ГО НАУЧАВАМЕ ТА СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО СТАВА ТОВА , КАКВО ПАК СА ЗАКАЧИЛИ НА КУКИЧКАТА НАШИТЕ МАНИПУЛАТОРИ !? ,,МЪНИПУЛАТОРИИИИ" И ТЯХНАТА СОНЯ ?
  • 83 Име

    9 1 Отговор
    Мен лично ме дразнеше Влади Горанов - и аз съм бил младо леке - ама - чак така да съм, не знам. Прилича на внезапно издигнат - има сериозни качества във всяко отношение, но е недостатъчно укрепнал като характер - увлича се от властта, това е вредно.

    Да речем, да изтърпим да се оформи като характер. Но аз съм против да се издигат прекалено млади хора, освен за първоначален ефект или един вид за фасон.

    Сега какво - трябва да се оправяме един вид.
  • 84 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    39 2 Отговор

    До коментар #64 от "Хохо секса":

    "Владислав Горанов ТРЯБВА да стане защитен свидетел"


    Никакъв защитен свидетел, да плати на българската държава всички рушвети, които е получил през годините и да гние доживот в затвора. Владислав Горанов е терорист, по точно оръжие за мясаво поразяване, съсипал е живота на над 5 млн обикновени българи. Да гние в затвора да живот дано.
  • 85 ссс

    4 0 Отговор
    Ти каква си-и-и-?!?!?!
  • 86 ЧехМедЖаН ПаШа

    26 3 Отговор
    ВлаТко ГораноФ не го познавам,виждал съм го няколко пъти като ми носеше плячката от 💀...Но даже не знаех,че е той...По-принцип и Севда АрнаПудова не я познавам,качвал съм я на автостоп в жИпката.И тогава ми се оплака,че последно е работила като куриер но са я изгонили и я взех на работа при мен,да ми носи подаръци от Васко 💀....Но не я познавам добре ..
  • 87  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    28 0 Отговор
    Владислав Горанов беше издайник и интригант........и крадец, и крадец......
  • 88  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    28 0 Отговор
    Владислав Горанов живее безплатно в апартамент в луксозния комплекс на мултимилионера Кирил Домусчиев - ---- а за Домуша санкции защо няма а?..... Че той се явява явочник на намагнитизиран....... Ми дааааа
  • 89  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 2 Отговор
    Във второто ми интервю с Бил Браудър, създателят на Global Magnitsky Act, той обясни, че съществува само един-единствен случай на изваждане на някого от списъка, но след 7 дни той отново е бил върнат обратно.========това не е вярно категорично !!!! ...... имаше едни турски министри, на правосъдието и вътрешните работи ...... за задържането на пастор Андрю Брънсън през август 2018 г..
    ........ освободиха го в нарушение на законите на Турция впрочем и след това санкциите бяха премахнати ......... .и други случаи има ......
  • 90 Аййййй

    23 1 Отговор
    Щом тая е впрегната Грозният ще опере пишкиря. Хем че спрямо вредите 10-12 г са нищо. Домуса да не се забравя!

    Коментиран от #107

  • 91 Соня Колтуклиева?? Поръчков плювалник

    18 3 Отговор
    Вл Горанов е Невинен, нее носил пари на Борисов от В Божков! Виноевн е Пеевски!
    Борисов няма нищо общо с Вл Горанов, не го познава, виждал гое само на снима!!!
  • 92 тикви продажни

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "По-харно":

    Време е за него или разстрел или доживотен затвор!
  • 93 айдйееей

    16 1 Отговор
    е как защо. защото е носил на Баце плячката от Черепа и знае къде му е имането. ама и ти си една пишман-клюкарка….

    Коментиран от #104

  • 94 русенец

    20 1 Отговор
    страшна мафия коза ностра нищо не струва
  • 95 Тити

    18 2 Отговор
    Сега ще го изкарат и мъченик на системата а си беше чист бушон на Баце
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 партии ОПГ

    14 2 Отговор
    Защо беше? Той си е жив и здрав и се радват на придобивките си от властта! Къде е правосъдието в България? ГЕРБ-партия на мафиотския елит.

    Коментиран от #105

  • 98 Айзенауер

    11 1 Отговор
    Соня, за Влади Гъ. животът приключва. Той няма ресурса на Шиши и Черепа, за да се праеи, че не му дреме в Дубай. Оттук насетене ако лоясалото му мозъче припали два-три неврона(той и като ученик в МГ-то бе някъде долу), ще требва да се гръмне, буквално! Интересен е сигналът към Дон Боко Борисоне - ИДВАМЕ И ЗА ТЕБ! Сега е момента Дон Борисоне да катастрофира, умре от грип, замръзне в планината и тем подобни кагебейски форми на достойна смрът. Ама най-умничкият им - Дончо-Морфеуса има комбинативен ум, колкото левият ми седалищен мускул, та надали усещат накъде политат с Дон Борисоне начело.
  • 99 Бойко не го познава,ама на записа....

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Разбойко":

    ...му вика :
    ,,Влади,на умен човек се набива акъл...!На прост човек,се набива...!"
  • 100 ТОЧНО ТАКА...!

    15 1 Отговор

    До коментар #39 от "пурко":

    Има нещо гнило,не само в тази работа...!А цялата партия-ГЕРБ,начело с Борисов,са прогнили от кражби,далавери и корупция...!
  • 101 Грешката е вярна...!

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "Мда":

    Той и Добрев,като Горанов...!
  • 102 бсфн

    10 1 Отговор
    Владито е крадец и на джипове защо не го задържаха на границата със Сърбия както биха направили със всекиобикновен гражданин затвор за бок----
  • 103 Гост

    17 1 Отговор
    Този иклюмително неприятен тип бе забъркан и в трафик на “анонимни” автомобили. Те това е нивото на управляващите - на махленски бандити! Цялото правителство бе такова - бирата, сиджука, заплахи за разчленяване на членове на семейства, отнемане на бизнеси …. Искате ли пак? Изберете си ги!

    Коментиран от #108, #109

  • 104 И аз мисля,че...

    18 1 Отговор

    До коментар #93 от "айдйееей":

    ...Влади е носил на Буцката плячката от ,,Черепа"...!НО!Като гледах колко сърцераздирателно, Буцката се кръстеше пред актива,че дори и стотинка..,дори лев не е взел,си викам...!
    Прав е човека!Вземал е само евраци и долари...
  • 105 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #97 от "партии ОПГ":

    Къде е правосъдието ли? В сопата зад вратата ти!!! Виж и главния прокурор! Виж съдиите! От кого очакваш правосъдие, след като всички са от едната страна?!?!??
  • 106 Колтуклиева

    10 1 Отговор
    Госпожата е лично обидена и огорчена ,освен това не забравяйте че искат да провят партия с Недялко и Стъки.Какъв по-добър начин да удариш врагът!
    Ех Колтук много ми падна в очите.Между другото кажи на недялко когато цитира да цитира цялото изречение а не само абзац за да има съвсем различно значение,това е мишкуване!
  • 107 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #90 от "Аййййй":

    Домуса се е подковал яко! Почетен гражданин на някой щат е! Яко е плащал зализания, него няма го барнат! Ама ми се иска да не съм прав ….
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 3333

    8 0 Отговор
    Няма ли гербави тролове?
  • 112 Брюксел

    12 1 Отговор
    Крайно време е каскета да се отчете пред начавиците, като вкара някой висш крадец в затвора.
    ВладитУ май изтегли късата клечка!
  • 113 Айде Бегай

    15 2 Отговор
    Колтуклиева си е една магистрална курналистка.
  • 114 Мнение

    9 0 Отговор
    Жалко за Влади. Утре друг ще празнува с жена му Свети Валентин
  • 115 Орех

    6 1 Отговор
    Кокоркиро=Бойкикев=Мустафата
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 МАЛКА пенсИЯ

    7 0 Отговор
    НЕ БОЙТЕ СЕ,СЪНАРОДНИЦИИИИИИИИИИИИИИ!ИДВА,ВИДОВДЕНЬ.КОПРИВАТА,НАБЪБНА,ЛАПАДА,ТОЖЕ.НЕ ЯЖТЕ,ОТРОВИ,КАТО ДЕПУТАТИТЕ!
  • 118 Мнение

    5 3 Отговор
    Гнилото нещо се казва Боко тиквата, ГЕРБи ДПС. Ограбиха държавата, хората, съдбите ни, бъдещето на децата ни, душите ни тези отвратителни мерзавци. Затвора ще е малко за такива. Да се върне незабавно смъртното наказание, за да разберат следващите, че така не може. Иначе само ще си говорим, пишем, а крадците ще ни се надсмиват и ще продължават да ни ограбват.
  • 119 Безделие

    2 0 Отговор
    Няма ли работа за соросоидите? Имам чувството, че по цял ден дебнат по сайтовете нелицеприятни постове за онези зад океана и се почва щуро цъкане пръст надолу. Чак пък да са заобичали точно тази журналистка едва ли, но подборът е към мнения нелицеприятни за ухото им и за платената им истина. Да изцъкаш 77 пъти, а за други само по 1-2. Ударнически труд, добър хонорар.
  • 120 ДИНО

    1 1 Отговор
    Започва замерването с мръсни мокри чорапи :)))
  • 121 Жоро

    4 0 Отговор
    Имаше причина за ареста на Горанов, но гешефтурата покри фактите. Самия Божков многократно каза че му е давал подкупи за да не плаща данъци. Нищо не се разследва. Всичко се потулва и много се краде!
  • 122 мдаа

    0 0 Отговор
    Значи добре сте го научили! 😄😄😄
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Бойко

    1 0 Отговор
    няма страшно зад него стои дпс-ето и той като пеевски ще си живее мирно и спокойно. Тях закон не ги хваща, пък ако ще да е и "магнитски" закон.
  • 125 Всъщност "До 121"

    1 0 Отговор
    Само,че Божков трябва да докаже,че е давал подкуп,на думи няма никаква стойност.Иначе всеки може да си измисля.Същевременно се крие от призовки,дори и последната хем от дб министърката изпратена преди 1 година и нищо.За подкупа той си го тиражира след акта за 300 млн и след като избяга.Та отдалече лесно. По скоро финансираше Мая и актьора хаджигенов.Тя откъде имаше пари за кампания,билбордове в цялата страна,шатри,че и маркови дрехи и обувки за по 3000 лв на ден общо,защото ги сменяше всеки ден.И каквото и диктуваха отвън.Мафията е свикнала да е държава в държавата и не се е отказала,а с висок финансов ресурс,натиск ,изнудване е така си карат от 90- те.

    Коментиран от #128

  • 126 БоБо

    1 0 Отговор
    Моите уважения към авторката, но ми се струва, че доста опростява нещата. Някак си пропуска, че правителството на Орешарски предложи Пеевски за шеф на ДАНС и дори му беше даден пълен достъп до всякаква най-високо класифицирана информация още преди да влезе в длъжност. Нека припомним, че Пеевски не е редови член в ДПС и каквито и действия да предприема, те едва ли са лични. Той беше направен шеф на ДАНС по предложение и с гласовете на БСП, което показва една съгласуваност между ДПС и БСП а ако наистина е лансирал В. Горанов - и ГЕРБ. Да припомним и какво беше първото (явно най-важно и спешно за държавата) решение на кабинета Орешарски - да се разреши онлайн залагане на фирмите на Божков.
    Всичко това показва доста по-комплексна обвързаност с Божков и тя е на ниво партии, където са и БСП, ДПС, които се опитват да се измъкнат чисти и да хвърлят всичко на ГЕРБ и В. Горанов.
  • 127 Само,че

    2 1 Отговор
    За Колкутлиева е добре да намали емоциите и да дойде на себе си.Щото хич" не е "интригантка.Горанов живеел в блок на Домусчиев,а то било,че е строен от Домусчиев,а собственика на апартамента е кръстника на Горанов.Стара история.То пък Дянков инсталиран от Капитал един финансов беше,обърка цялата система.Докато Горанов остави стабилни финанси,резерви,влязохме в банковия съюз,имаше мащабно строителство,а блаходарение на Асен Василев,опоскаха резерва и ни затрупаха със заеми и инфлация.Тя е проводничка и на къщата в Барселона ,ей така,разбрала не разбрала,пусна мухата на Гошо Тъпото и на Йончева,е какво нищо,само шум до небесата.След 3 г. няма разследване в Испания ,всичко е прекратено.Така,че когато рови е редно да не е предположение.
  • 128 БоБо

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "Всъщност "До 121"":

    След като се скри в Дубай, Божков беше посетен от висш шеф на руското разузнаване. А скоро след това започнаха да "изтичат" компроматите срещу ГЕРБ. НСО със сигурност знае кой е снимал спящия Премиер. Това е въпрос на национална сигурност. Защото явно това може да се случи на ВСЕКИ премиер. И това не е някаква си обикновена дама. "Мата Хари" значи жена, свързана с разузнавателна служба, най-вероятно чужда и то, руската. Ами записите на телефонните му разговори? Това не е аматьорска работа. И тук цари пълно мълчание!
    Никой ли не вижда връзката? И защо никой не говори вече за това?!?! Всякакви политически субекти вече няколко години използват всички тези компромати охотно и никой не се пита кой и защо им ги даде, И какви компромати има за тях и кога ще ги извади. И накрая, кога и как да сложим край на зависимостта на нашите политици чрез компромати и други зависимости.
  • 129 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Каквото и да говорим , ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК се казва БОЙКО БОРИСОВ ! Какво страшно има това да се каже на висок глас , ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ? За кого това не е ясно ? Дори и за Бойковите слуги и подлоги !