Last news in Fakti

30 Април, 2023 07:25 4 449 109

Простащина в парламента

  • петър волгин-
  • парламент-
  • простащина

Политици от "добрите сили" постоянно се хвалят със своя либерализъм, с тоталната си разкрепостеност и уважение към чуждото мнение

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Със сигурност всеки от вас е срещал хора, които се мислят за най-умните и най-талантливите на света. Навсякъде има подобни екземпляри, включително и в политиката, включително и в Народното събрание. Онзи ден от трибуната на парламента едно подобно лице, членуващо в парламентарната група на „добрите сили“, реши да блесне с остроумие и интелект. Само че единственото, което показа, беше липса на възпитание и каруцарски речник. Сигурно и на вас ви е правило впечатление това – колкото повече някой настоява да го възприемат като особено интелигентен и надарен с всякакви качества, толково по-ограничен и бездарен е той. За всички сфери важи това, но в политиката е особено видно.

Политическият ни „умнокрасивитет“ се оказва на светлинни години разстояние от такива основни човешки качества като почтеност, възпитание, уважение към личните убеждения на опонентите. Политиците от ДБ, например, постоянно се самопредставят като носители на върховната и абсолютна експертиза. Те са специалисти по всичко – от ядрена енергетика през военно дело до зърнопроизводството. Много от тези депутати, както и антуражът им, се гордеят с творческите си професии и постоянно ни напомнят какви са страхотни издатели, писатели, режисьори и музиканти. Само че независимо от всичките претенции, тези хора не са разбрали нещо много простичко. Не е важно каква ти е професията. Важното е що за човек си. Може да претендираш, че си разкрил всички тайни на мирозданието, но когато излезеш на парламентарната трибуна и се държиш по-невъзпитано и от хамалин, всичките ти претенции изчезват, подобно на мечтите на „добрите сили“ за спечелването на 130 депутатски мандата.

Политици от същите тези добри сили постоянно се хвалят със своя либерализъм, с тоталната си разкрепостеност и уважение към чуждото мнение. Дали обаче са също толкова разкрепостени либерали, когато напуснат сферата на думите и преминат към действия? В последния ден на предишното, 48 Народно събрание, няколко депутати от ДБ написаха до СЕМ донос, пълен с откровени лъжи, срещу предаването „Политическо НЕкоректно“. Същите тези, които не спират да говорят как пращят от свободомислие, на практика поискаха от медийния съвет да накаже едно предаване, защото темите, обсъждани в него, не им харесвали. Страхотен пример за либерално поведение, нали? Хубавото е, че мнозинството в настоящия състав на СЕМ са разумни и почтени хора, които изобщо не се впечатлиха от доноса на депутатите от ДБ.

Наистина не разбирам учудването на много хора по повод некултурното поведение от трибуната на онзи депутат от ДБ. Защо изначално приемаме, че тези хора са възпитани и интелигентни? Май само защото те се представят за такива. Истината е, че именно най-силно претендиращите за възпитание и интелигентност, са най-далеч от тези качества. Говорим за най-обикновени кариеристи, които използват политическата конюктура, за да просперират. Ето на това се дължи фактът, че имаме депутати, които преди години са пеели до премала руски песни, а днес трескаво трият тези си изпълнения от интернет, понеже искат да минават за яростни русофоби и правоверни евроатлантици. Между другото, бъдете сигурни, че тези лица може и да са изтрили клиповете от интернет, но от личните си компютри не са. Защото в бъдеще може да потрябват. Нали знаете, че ако руснаците отново минат Дунава, метафорично казано, днешните евроатлантици и русофоби за отрицателно време ще се метаморфозират в стопроцентови русофили. И не само ще наводнят интернет със старите си клипове, на които пеят руски песни, ами и нови парчета ще запишат.

Нищо общо няма политическият умнокрасивитет с достойнството, морала и възпитанието. В момента основната драма на тази прослойка е как хем да направят коалиция с Бойко Борисов, с човека, когото обвиняваха във всичките грехове на света, хем да продължат да минават за олицетворение на принципното политически поведение. Сигурно помните, че преди десетина години тези лица или техните предходници, удобно се сгушиха под шлифера на Борисов, наричайки това мишкуване „исторически компромис“. Обясняваха, че в името на „великата съдебна реформа“ го направили. Абсолютно същата сценка наблюдаваме и днес. Историята се повтаря вече като фарс, както е казал Маркс. Карл, а не Граучо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 25 Отговор
    Умните и гениалните се раждат във вашите медийни писания.........Всеки ,човек и най умният сам за себе си е доста глупав .......

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ш Л А К А Т А днес се нарича

    60 7 Отговор
    Депутати - Народни И З М А М Н И Ц И !

    Коментиран от #7

  • 4 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    21 45 Отговор
    У нас трябва да минем по Украинският ПЪТ !

    Коментиран от #82

  • 5 Анонимен

    46 4 Отговор
    08.08.2022г. ВИЦ НА ДЕНЯ : Когато си умен, дразнят те тъпите хора, когато си тъп, дразнят те умните, когато не си се наспал, ВСИЧКИ
  • 6 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    8 35 Отговор
    Без провеждане на КОЧ МАНЕВРИ у нас - нещата няма да се ПРОМЕНЯТ !
  • 7 Анонимен

    55 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ш Л А К А Т А днес се нарича":

    14.01.2023г..ВИЦ НА ДЕНЯ : Политиците и памперсите си приличат по това, че редовно трябва да се сменят. И то поради една и съща причина!
  • 8 Волгин

    25 41 Отговор
    С две думи:
    Не обиждайте Коцето и сие.Те може да са кресливи и нагли ребята,но са си наши ребята.
  • 9 дядото

    44 23 Отговор
    само заради редките коментари на такива хора си заслужава да се ровим в заливащата ни медиина евро поклонническа помия
  • 10 Град Симитли

    39 9 Отговор
    Тоя съшия "остроумен умнокрасиф", за когото става дума, се опита в предишно НС да влезе облечен така, както и в кварталното капанче няма да го пуснат!
    Не му е сефте.
  • 11 Хххххххх

    31 20 Отговор
    Какво очаквахте от соросоиди?
  • 12 Госあ

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А ! Имал си наченки на проблясъци. В Молекулярната биология има един принцип - кооперативност и процесивност. В нашето битие, това се нарича социум.

    Коментиран от #31

  • 13 Исторически парк

    20 13 Отговор
    Добрите сили се оказаха кафяви сили.. 🤢🤮💩
  • 14 истина е

    26 4 Отговор
    Парата прави борбата , и те само за това се борят ,а са тъ пи като кондури !!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пешо

    21 41 Отговор
    По тъпа и безсмислена статия никога не съм чел.Автора прави опит за някаква маниполация която обаче не му се отдава.

    Коментиран от #20

  • 17 Петър

    39 12 Отговор
    Точно така е, този умнокрасив либерализъм представлява откровен добре платен слугинаж към американските НПО. Получават грантове за "обективно отразяване на истината", за "проследяване на фейк нюз", за "факт чекинг" и прочие. Всичко, което излиза от официалната партийна линия, а именно "дружбата със САЩ е като слънце и въздух за България" попада под графата "зло". Познайте десетте разлики с едно друго време, което заклеймяват така яростно.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Думата

    29 4 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо":

    е манипУлация, Пешо. Сигурно за това не си схванал съдържанието

    Коментиран от #34

  • 21 Браво

    21 9 Отговор
    ФАКТИ. Понякога наистина си мисля, че има надежда, че не всичко е загубено
  • 22 Значи

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гориил":

    Горил използва епитети, които заслужават всички да прочетем, но ние можем да се чудим дали Горил се е наспал.

    Коментиран от #33

  • 23 Перо

    25 1 Отговор
    Най-голямата корупция е в анонимното подреждане на листите, без никакви узаконени критерии, където се слагат полуграмотни /независимо от купената диплома/ отрочета с опростачено мислене, но добре подплатени от държавни милионери, амбициозни родители. Това са новите депутати, старите си имат утъпкана пътека и стари връзки с партийното ръководство и карат по 12-13 мандата нон-стоп и всеки път са с нов морал и мислене и ни променят, в крак с времето, изкарвайки по две пенсиии на макс, като “щатни” депутати! За това и законите и властите са в патова ситуация и никой не може да работи!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дедо Гошко

    11 23 Отговор
    Здравейте ,как сте, путiнопитеци, в главите ви има ли к ако.

    Коментиран от #42

  • 27 Вън сащ от България

    32 11 Отговор
    Костадин Костадинов:
    Новият американски посланик няма и една седмица служба в София, а вече се меси във вътрешните ни работи. Вчера на официално събитие на Американската търговска камара в България Кенет Мъртън заяви, че България трябва да ликвидира българския лев и да приеме еврото като своя валута.
    Оставям настрана факта, че в нашата колониална територия функционира Американска търговска камара, която на практика представлява филиал на ЦРУ. Това отдавна не е новина. Друго е интересно - вече повече от 24 часа храброто и напълно независимо Министерство на външните работи не е осъдило тази груба намеса във вътрешните ни работи.

    След като размаха строго пръст на руската посланичка заради нейно далеч по-безобидно интервю в интернет, очакваме сега да стори същото и с американския посланик. Ще дадем на МВнР още 72 часа срок за реакция, защото все пак срещу Митрофанова нашите дипломати реагираха 4 дни по-късно. Ако след това няма реакция срещу поредното грубо американско вмешателство, ще искаме среща с министъра.
    Що се отнася до американския натрапник, искам да му кажа следното - тук не е Хаити. И никога няма да бъде.

    Коментиран от #37, #61

  • 28 Тома Биков!

    22 3 Отговор
    Аз самият,много удобно се сгуших под шлифера на Борисов!
    Въпреки,че го бях нарекъл-
    ,,Карикатура на Диктатор"...!
  • 29 Сивата котка

    17 6 Отговор
    Точен анализ на автора. И не може да се отреже, че въпросното лице от "добрите сили" инак пее много добре.

    Коментиран от #35

  • 30 Просто човек

    10 15 Отговор
    Долна путинска марионетка...
  • 31 А можеш ли

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Госあ":

    да обясниш значението на термините,които използваш?По- точно "молвкулярна биология,кооперативност и процесивност"?

    Коментиран от #67

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ами

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Значи":

    направи си уточнението към кои спада Горил във вица на №5
  • 34 да допълня

    16 3 Отговор

    До коментар #20 от "Думата":

    Към коментара-когато не знаеш как да напишеш нещо,не го пиши!Замърсяването на нашия,БЪЛГАРСКИ език,като "манипОлация",говори за нискочелен,шопско-граовско-благоевградски диалект и интелект,който ФАКТИ,вместо да трият неудобни коментари,да трият НЕГРАМОТНИТЕ такива!

    Коментиран от #41

  • 35 Неговото

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Сивата котка":

    пеене е токова хубаво, колкото и говоренето му. Не обиждай певците.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Баба

    13 4 Отговор

    До коментар #27 от "Вън сащ от България":

    Нали преди посланика на САЩ дойде в Пловдив и каза съдия Цацаров го назначи ха за главен прокурор а жена му издава Не действителни нот актове Икономическа полиция изпрати събраните материали два пъти и Прокуратура Пловдив се страхува и Прикрива истината Има и други поръроевши
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 нда

    18 10 Отговор
    волгин хвърли камък в кошера на умнокрасивитета, сега има да крякат цял ден!

    Коментиран от #60

  • 40 Мирослав

    14 22 Отговор
    Автор - Петър Волгин. Това е достатъчно за да ви стане ясно, че не си заслужава да се чете тази статия.

    Коментиран от #45, #47, #59

  • 41 Аз да ти

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "да допълня":

    помогна. Проблем е когато наистина незнаеш. Но той си мисли, че знае и че ВСИЧКО знае. а нискочели има не само в шопско и граовско.

    Коментиран от #52

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 !!!?

    23 13 Отговор
    "Ако руснаците отново минат Дунава" Петър отдавна се е прекръстил на Волгин, а Копейкин вече е омесил питката и приготвил шаретата сол за посрещане "братушките" !!!?

    Коментиран от #49

  • 45 Някой

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Мирослав":

    Напротив. Точно обратното.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мирослава

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Мирослав":

    е, така си е, то който не може да разбира, не си струва и да чете.
  • 48 Познал се

    6 9 Отговор
    късопишвaч

    Коментиран от #58

  • 49 Някой

    18 13 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    В името на загърбване на двойните стандарти от време на време качвайте и по някоя друга картинка как умнокр.сивитета свежда чело пред к0зяк. Има достатъчно доказателства. Все пак е добре понякога да се проявява безпристрасност.

    Коментиран от #65

  • 50 Цървуландия

    15 1 Отговор
    Ако направят изкуствен интелект, който да се захранва с информация от парламента и медиите в бг, ще се получи изкуствен простак.
  • 51 Макар и полуруснак и полубългарин

    11 12 Отговор
    Преименувалия се на волга, за по руско звучение, няма да спре да си хвали московието.
  • 52 Да,така е

    7 1 Отговор

    До коментар #41 от "Аз да ти":

    Но когато те са превзели медийното пространсто си е голям проблем!Не може да налагаш изрази като направимЕ,отидемЕ и т.н.Това е един извратен български,който,за съжаление се възприема и от другите части на страната от хора с нисък интелект!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Простащина във волгата

    13 12 Отговор
    Полуруснака пише за парламен а намесва бляновете си за ново преминаване на московлии през дунава. Този индивид трябва да бъде разследван.
  • 55 Очевидец

    12 9 Отговор
    Адмирации за Волгин!Умнокрасивитетът не познава думи като достойнство ,възпитание,морал.За да са на власт ще продадат и майчиното си мляко!

    Коментиран от #74

  • 56 Защо

    8 12 Отговор
    Давате трибуна на това манипулиращо лъжливо путинофилско човече волгин??

    Коментиран от #62

  • 57 Този предател

    6 12 Отговор
    Да не слага всички българи в каруцата си на предатели. Да ходи в московието да си ги посреща полубратята. Даже метафорично, истински българин не би си позволин да мисли за преминаване на дунава от московлии.
  • 58 Ама

    1 1 Отговор

    До коментар #48 от "Познал се":

    ти сигурно се имаш за "новатор", че бързо вкарваш просташки термини в употреба...
  • 59 Невен

    12 4 Отговор

    До коментар #40 от "Мирослав":

    От всички журналисти, които в момента получават заплати от БНР и БНТ ,единствено Волгин си позволява да изрази мнение, различно от това на управляващите. Това е работата на журналиста-да критикува ,да задава неудобни въпроси,да разследва и ако трябва да "хапе яростно",не да гали с перце политическата върхушка!

    Коментиран от #63, #66, #68

  • 60 мда

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "нда":

    ако помислим в кошер живеят пчелите. Цял ден се трудят. Събират и носят мед. Май сравнението се отнася за свраките, които обичат да си покрадват стъкълца и лъскави нещица...и от време на време като се съберат зпочват да крякат.
  • 61 Румен Решетников

    4 12 Отговор

    До коментар #27 от "Вън сащ от България":

    Абе петолъчника, ти да не си биограф на Копейкин?
    Да чакаме ли скоро събрани съчинения от Костя? 😂
    Явно е новият Гошо Тарабата , щом го цитираш дословно !
    Апропо, я цитирай и изказването, което беше качено на страницата на Пасьолството на Рассия , сигурно е получил добър хонорар от някое про-руско НПО за него!
  • 62 Защото

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Защо":

    ФАКТИ все пак са мъдри. Така и вълкът цял и агнето сито.
  • 63 То не само

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "Невен":

    у нас е така. Навсякъде по света журналистите изплащат заеми и ипотеки. Да не мислиш, че съвестта на всики е спокойна
  • 64 ПСР

    7 11 Отговор
    Простащина в БНР.
    Петров/Волгин,начело.Самоотказалият се от българската си фамилия.Нещо завижда на"умнокрасивитета".Фен на какво е?-на"тъпогрозовитета",не ли?!
  • 65 !!!?

    15 10 Отговор

    До коментар #49 от "Някой":

    Две посланички - различни ценности, два стандарта !!!?

    Коментиран от #73

  • 66 Българин

    4 10 Отговор

    До коментар #59 от "Невен":

    Я ми припомни кой управлява България последните години? Не е ли Румен Грипенов?? Какво мнение е изказал четирихилядника Волгин срещу шофьора на самальот???
  • 67 Госあ

    10 0 Отговор

    До коментар #31 от "А можеш ли":

    И да ти ги обяснявам, няма да има никаква полза. Както е казал Мишел дьо Монтен, науката не може да осветли душа в която няма и капка светлина, било заради ниската природа, лошото възпитание или лошият пример който човек е вземал. 💁🤣
  • 68 Абе невенчо

    11 0 Отговор

    До коментар #59 от "Невен":

    Така е ако, лъжата, пропагандата и демагогията бяха различното мнение от управляващите.
  • 69 добро утро

    6 0 Отговор
    Дълги години имахте възможността да попивате от каруцарския език и да се насладите на бездарие и липса на възпитание.
  • 70 🐘🐘🐘

    3 8 Отговор
    То и аз съм пял и пея руски песни и смятам себе си за 100% русофил , но това не означава че трябва да одобрявам безумията , които вършат Путин и неговата шайка мошенници .
  • 71 Този направи от БНР

    5 12 Отговор
    радио " Гаварит Маска", сега пее друга песен!
  • 72 Какъвто е народеца

    8 1 Отговор
    такива са и депутатите!

    Коментиран от #99

  • 73 Някой

    6 5 Отговор

    До коментар #65 от "!!!?":

    Този коментар не илюстрира нищо друго освен пропаганда, която ако я назова с истинското и име ще ме делнат. Не че сега няма да го направят.

    Коментиран от #77

  • 74 Е откъде

    8 0 Отговор

    До коментар #55 от "Очевидец":

    да познава думи като достойнство, възпитание и морал, като са думи излезли от употреба, както и други по елементарни като извинете, моля, благодаря...Криворазбрана демокрация, започнала още с криворабраната цивилизация на Добри Войников.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ха, ха, ха

    12 4 Отговор
    голям рев на умнокрасивитета, здравата май ви бръкна волгин в трибуквието! и тука в пълна сила потвърждавате казаното в статията!

    Коментиран от #78

  • 77 !!!?

    4 10 Отговор

    До коментар #73 от "Някой":

    Именно - кремълска пропаганда, за върли русофли ! Вместо да се радваш, ти пак не си доволен...така си похарчи бонуса !!!?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Реалност

    9 1 Отговор
    "Със сигурност всеки от вас е срещал хора, които се мислят за най-умните и най-талантливите на света."

    Такъв е Бойко Борисов, който не престава да се хвали как бил най-опитния и най-подготвения за премиер, защото сам не вярва в това, а сякаш иска да убеди и себе си, че е вярна тази лъжа! Може и да е бел на власт 10 години, но той си остана същият некомпетентен и недодялан човек какъвто беше и преди. Просто стоеше начело и гледаше лошо с поглед на шеф на мафията от филма "Кръстникът". Той разчиташе на експертите си, защото нямаше компетенциите и нужното образование. Затова и беше казал:" Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат!" Той е като това магаре от собствените му думи!
  • 81 ха ааа

    5 9 Отговор
    Само като видях коя е Пишурката и ми се отчете. На простака по просташки.

    Коментиран от #85, #88

  • 82 АУУУУУ

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО ПРАВЯТ С КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ В УКРАЙНА ........ 💥💥💥💀💀😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 83 Надрусан син шаман

    7 1 Отговор
    Епа като управляват мутри, ка ще...
  • 84 Коментар

    8 2 Отговор
    Преди 2022-ра година не сме имали такива простаци в НС.Сега се чудим какво става.
    Уж са с висше,начетени,образовани,а използват по-вулгарни думички от братятата роми от махалата?!Какво им е?Всеки ден ли са на кристални пици?Или от ковид и/или ваксините ги е ударило в мозъка?Или са гледали някой филм със забранен 25-ти кадър като онзи " φ1.618“ на Теодор Ушев,който се хвали как изписал на 25-тия кадър цинизми и цели с филма си да промива мозъци и да създава простаци?
    Не знам какво им е,но дано се оправят тези политици и да спрат с цирковете си!

    Коментиран от #98

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 123456

    9 4 Отговор
    Тоя Манол е типичен мърляв козяшки соросоидден деббил. Какво шкембе е отпрал за няма и 20 дена в парламента1 Колко ли депутатски кифтета лапа на ден?
  • 88 Да бе да

    8 4 Отговор

    До коментар #81 от "ха ааа":

    Волгин може да е всякакъв, но не е простак и не е "късопишвач"

    Коментиран от #94

  • 89 Историк

    5 9 Отговор
    Петър Волгин е част от руЗЗката пропаганда. Това е всичко, което трябва да се знае за "журналистиката" му.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Веселяка

    1 5 Отговор
    Аз гласувах за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 иначе въобще не ми дреме 😆 разбрахте ли, глупаци 🤣
  • 92 ха ха

    4 0 Отговор
    е , то разни бандитски кръгове не са ги пратили в парламента за да показват наченки на интелект , а за да пишат удобни за бандитите ;закони ;
  • 93 Ми от такива хора

    5 2 Отговор
    какво очаквате - просперитет ли , е няма как , президентът се оказа един алчен, злобен простак , а от там на долу още по големи ,щом успява да ни манипулира !
  • 94 А бе ,

    5 1 Отговор

    До коментар #88 от "Да бе да":

    щом е амбриаж , значи не е читав !
  • 95 Човек от бранша.

    10 3 Отговор
    Изказалият се грубо от парламентарната трибуна представител на ДБ е известен сред колегите със своите постоянни лъжи и противна пошлост. Особен пример му е дала майка му, която е известна с любимата си фраза: "Има ли тук нещо младо за е.ане?" Главите на хората от това семейство са свърталище на демони и други рогати твари. Падението е наше общо - такива хора не бива да се показват пред публика, камо ли да управляват страната.
  • 96 Анонимен

    2 1 Отговор
    Волгин. Ние простите хора може да се мислим, че сме умни, но не сме депутати, а депутатите от герб, нашите избиратели били гласували за тях, при една реформа и вас няма да ви има, шуробаджанаци са от гербдпсбсп, най много са навързани, те вашите избиратели го казват. Има работни места и като учители, ама кокала е голям и сладък, мили над 30 г депутати в НС. Чипа бай си променете и се стягайте за работа работа работа. Явно извън Нс не стават за чеп зеле, страх ги тресе и вас БИКОВ. Няма нищо от съжаление Биков по неделя 150 по БНР.
  • 97 Анонимен

    0 1 Отговор
    Бойко Ноев. Това ви го каза господина по Неделя 150. Двама се карат трети пепели. Вън
  • 98 Стършел

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "Коментар":

    Имаше, имаше..., но може би не помниш, или не искаш да си спомняш! Ако ги напиша ще ме изтрият, но са от една "особена" партия и не само там.
  • 99 Депутатите

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "Какъвто е народеца":

    затова са НАРОДНИ представители. Колкото по-близо до народа, толкова повече изборни гласове. ..Или крилатата фраза Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме
  • 100 Този полуруснак

    0 5 Отговор
    Да заяви коя държава смята за родина и тогава забележки и не ме интересуват руски драсканици.
  • 101 Браво Волгин

    7 1 Отговор
    Много истини! "Демократи" борещи се да свалят предавания и запушват устата на истината! Дали не е било същото 1944 г., която тия същите все използват за довод!

    Коментиран от #102

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Точно твоето е опорка

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Писането по опорки":

    Признак за липса на интелект и подарено настояще!
  • 106 Хаха ораколе опоркаджията

    0 1 Отговор

    До коментар #104 от "Писането по опорки":

    Знаеш ли какво ще е бъдещето ти? Какво отвъдно бъдеще продадено, важното е че не си подарявам настоящето като теб.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Руско подлого,

    0 2 Отговор

    До коментар #104 от "Писането по опорки":

    Какво бъдеще съм продал ? Преминаването отново на дунава от московлии? Безплатна е тази борба, защитнико на руски интереси, подаряващи България.
  • 109 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Тъй като няма нищо народно и благородно в Партийното събрание, какво може да се очаква от партийните избраници. Да наричат събранието НАРОДНО, че и себе си НАРОДНИ , си е чиста подигравка с българският народ !!
    Винаги ще има недоволни от нещо.........Но да си доволен, че имаш такива хора за законодатеели в най-престижния орган на Държавата, е меко казано да си "кон с капаци". Да, ще ме управляват, ще ми "ядат" парите и ще разполагат с продуктите на моя труд, със здравето и живота ми и този на моите близки ! Това не означава, че имат някакъв за завиждане морал и "блестящ умствен капацитеет" !!
    Вече от ясно но-ясно е, че поне 80% от партийните избраници са там единствено за лична облага. Разбира се, че техният депутатски ИМУНИТЕТ им дава право да не носят наказателна ОТГОВОРНОСТ за казаното и гласуваното там. НО, нима написаното по-горе не е правдиво !? По-лесно е да плюем автора, защото не ни харесва поради неща, които на нас не ни харесват !?