Last news in Fakti

12 Май, 2023 13:00 3 104 41

Извращението няма да спре насилието

  • истанбулска конвенция-
  • семейство-
  • пол

Разбира се, това с двата пола не е вярно в тъй наречения свободен свят

Извращението няма да спре насилието - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Знаете ли кое ни е по-важно от водата и въздуха? Да приемем Истанбулската конвенция! Същата тази конвенция, от която Турция излезе със становище, че руши морала и традициите им. Комшиите се усетиха, пък и имаха куража да го кажат. В техния морал не влиза съществуването на повече от два пола и това е. То и в науката е така. Но науката отдавна е обяздена. А шегата, че учените откриха това, за което им беше платено - за съжаление е вярна.

Разбира се, това с двата пола не е вярно в тъй наречения свободен свят. Там половете са много. Толкова много, че всяка седмица се излюпва по някой нов. В свободния свят освен правото да си избираш пола и да наричаш гальовно педофилите - бойлавъри, си свободен и да бъдеш идиот. Затова старият нов свят гъмжи от мъже, кърмещи бебета. Жени с пениси по половин лакът, мъчещи да заченат от вибраторите си. Семейства с родител едно и родител две, а в скоро време да се надяваме и родител три. Деца, които два пъти на седмица трябва да се обличат в дрешки на другия пол за да проверят как се чувстват. И чичковци по шлифери, (а някои с шарени перуки и пайети), които раздават розови балони и близалки на най-малките, защото са преизпълнени с любов.

И това всичкото това чука на вратата ни, опаковано в мазния целофан на „прекратяване на насилието над жени“.

Питам се - има ли поне един негрантово увреден мозък, който да вярва, че бай Едикойси от село Връв ще спре да бие жена си, защото се е сдобил с европейското си правото да си монтира цици? Или синът му няма да ходи да се бие в дискотеката в съседното село, защото ще се възползва от възможността да стане еднорог?

Мислите ли, че дори една жена, която е заплашена с побой ще получи защита, защото насилникът ѝ ще бъде притиснат от някаква конвенция?

Как мислите, че извращението ще спре насилието? Боже, та извращението и насилието са от едната страна на везната.

А извращението и без конвенция вече е епично. Но никой не се интересува от това. Притискани сме да приемем този документ бързо и без мрънкане. Уж документът имал препоръчителен характер, но натискът е голям. Епичен! Паневропейски! Ако горяхме по бунищата ядрени отпадъци сигурно нямаше да има такъв натиск.

Вратата в българското семейство трябва да бъде отворена, за да може оттам да влиза каквото е планувано и по колкото трябва. Контролът на това въздействие ще се държи от НПО-тата, които ще бъдат овластени да следят процеса по изджендъряване (нова дума) на населението. До пълния разпад на обществото.

Под претекст за ненасилието над жени ще ни се пробутват тези, които в един по-честен свят трябва да имат статут на психиатрични диагнози.

Забележете, че срещу този документ няма мачистки бунт. Срещу приемането му застават и мъже и жени по равно. И на всички им се повръща от евроатлантическата помия, която ни се пробутва за деликатес. Деликатес, който ще ни се сервира докато не бъдем принудени да го изядем.

А след това ще получим и сметката.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХЕТЕРО АМЕРИКОС ДЪЛГОКОС 3001

    29 7 Отговор
    ИЗВРАЩЕНИЕ ПЛЮС ПОЛИТИКА Е РАВНО НА НАСИЛИЕ
    ИЛ ФАЧЕ РУМАНЕСКУ




    СВЕТА Е ИЗВРАТЕН И БОЛЕН






    РУМЪНИЯ Е ДРАГОСТЕ МОЯ РОДИНА ,НАЙ СПОКОЙНА ПАРЧЕ ЗЕМЯ НА СВЕТА
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 4 Отговор
    не на Истанбулската конвенция

    Коментиран от #35

  • 3 Ами

    12 84 Отговор
    Мине се не мине, и на тоя путинист му дадат да се изока. Другарю, щом като толкова ти харесва "при съседите", защо не отидеш да живееш там. Тъкмо да скрепите руско-турската дружба.

    Коментиран от #6, #21, #37

  • 4 Предвижда се джендърите със сменен пол

    54 5 Отговор
    ...да бъдат освободени от сметки за ток и парно, за да се насърчава бързата смяна масово на пола при цялото население - всички мъже да станат жени и всички жени да станат мъже....за да ръководи процеса в България беше пратена брюкселската чиновничка Мара Гаргамелова
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ми няма само вас джендърски

    48 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    .соросоиди без""мозъчни да ви слишаме

    Коментиран от #8

  • 7 Истината за конвенцията

    45 2 Отговор
    е много прозаична. Войните в Близкия Изток са на приключване или затихване и вече ще е трудно да се оправдават политиците защо приемат пришълци. Всички нормално разсъждаващи в Европа разбраха, че това е хиджра (мирно преселение с цел разпространение на Исляма) и/или икономическа емиграция. Сега се създава джендър(социален пол), а идеята е следната. Някой арабин на когото му се иска да отиде в ЕС си измисля социален пол "жена" и естествено ще бъде подгонен от законите на Шериата. Да, но страните приели Истанбулската конвенция са длъжни да защитят неговия избор и ще го приемат с всичките му там екстри. Като се разчуе този метод за емиграция, ще се ползва масово.

    Коментиран от #23

  • 8 Ами

    4 28 Отговор

    До коментар #6 от "Ми няма само вас джендърски":

    ...пътувай с него към истинската ви родина. Там всякакви опити продължават.
  • 9 Българин

    7 54 Отговор
    Петолъчника изпълнява командата всяване на паника и подаване на топката за отбелязване на гол от "ВъZбуждане " с нападател Костя Копейкин! Молодец, товарищ! Так надо! Заслужи си четирите хиляди за този месец!

    Коментиран от #20

  • 10 Абе

    5 33 Отговор
    ... на тоя защо жена му е с фамилия ЙотовскИ? :) Той затова ли така се страхува от Истанбулската конвенция?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мдааамм

    2 18 Отговор
    Това означава ли,че той е ФИЛФ?
  • 13 Леда

    36 1 Отговор
    Браво! Много точно казано!
  • 14 Мнение

    8 58 Отговор
    Истанбулската конвенция има за цел защита на жените и децата от домашно насилие. В България през ден убиват и пребиват жени. А това за третия пол и джендъра са кремълски истерии, предназначени за зомбиране на населението.

    Коментиран от #38

  • 15 Просто човек

    4 39 Отговор
    Факти, давате думата на всяка путинска марионетка да продължава с лъжите...

    Коментиран от #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Коиловци брадърс

    36 3 Отговор
    За пореден път този човек казва истината! За разлика от другите мисирки тук.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Рамзан ага

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Къв българин си бе хохохолски блатен троляк.Пошол нах.й.

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 макони

    21 2 Отговор
    Запада се превърна в една голяма порнография
  • 23 Псевдоним

    18 1 Отговор

    До коментар #7 от "Истината за конвенцията":

    Това е само едната страна на медала. Самоопределянето на пол е по своя смисъл теокрация. Реално в момента се конструира нова религиозна догма, която отрича мъжа и жената, т.е. човека.
  • 24 СЗО

    20 1 Отговор
    и в тази връзка, само да напомня че кандидата за министър председател е другарката Габриел- виден евроатлантически бюрократ
  • 25 Объркано Атлантиче

    22 1 Отговор
    „Училищата трябва да подготвят децата да имат сексуални партньори“
    – казват ООН и СЗО
    -- “Children should have sex partners” – The UN agenda to normalize pedophilia --

    Този доклад с доказателства разкрива как Световната здравна организация и Обединените нации сексуализират малки деца в началното образование по целия свят с цел нормализиране на педофилията. Този доклад не съдържа нищо друго освен солидни доказателства, с много официални документи, видеоклипове, книги, архиви и т.н. Всички PDF документи могат да бъдат изтеглени от раздела за препратки в края на този доклад.

    „Малките деца са сексуални същества, които трябва да имат сексуални партньори и да започнат със секс възможно най-скоро. Поради тази причина детските градини и началните училища трябва да учат децата да развиват похот и сексуално желание, да се учат на мастурбация, да изграждат еднополови връзки, да използват онлайн порнография и да научат различни сексуални техники като орален секс."

    Горното е перифразирано обобщение на официалните насоки, издадени от Световната здравна организация и Организацията на обединените нации към образователните органи по целия свят. Междувременно съдебни организации издават изявления, че сексът между малки деца и възрастни трябва да бъде легализиран, докато медии и политически партии призовават за приемането на педофилията като "нормална сексуална ориентация".
  • 26 Българин

    2 12 Отговор

    До коментар #20 от "Рамзан ага":

    Ти си виж ника, преди да обявяваш кой е българин и кой - не, другарю цоциалист!
  • 27 Румен Решетников

    2 8 Отговор

    До коментар #21 от "Ами":

    Желанието може и да ти се сбъдне, ако заминеш за Руската Федерация!
  • 28 Българин

    3 11 Отговор

    До коментар #19 от "Индийски факир":

    В Рассия рупиите са търсена валута, товарищ! Макар че, рускините ще ти вържят и след като ги черпиш една водка!

    Коментиран от #32

  • 29 Сандо

    16 1 Отговор
    Ето заради това подържаме Русия,Китай и всички останали държави в борбата им за нормален свят .А Запада трябва да бъде ограден като резерват с най-висока степен на защита.
  • 30 Сандо

    20 2 Отговор
    На всички,които ни определят за путинисти,комунисти,русофили и други подобни заради протеста ни срещу човеконенавистната Истанбулска конвенция,можем да им пожелаем само да изпитат радостта от джендърисването на децата и роднините им.Такова щастие те напълно заслужават!

    Коментиран от #39

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Индийски факир

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Да ти ръгам чушки в "боба"

    Коментиран от #34

  • 33 Абе

    2 8 Отговор
    на този защо жена му е с фамилия ЙотовскИ?
  • 34 Българин

    2 6 Отговор

    До коментар #32 от "Индийски факир":

    Всички разбрахме, че обичаш да ти ръгат чушки в боба. Няма нужда да го огласяваш! 😂
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 джендмен

    5 0 Отговор
    И какво става когато изглеждаш, като гейзер а се правиш на мъжага.
  • 37 Хакуна Матата

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    Простак
  • 38 Още едно мнение

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мнение":

    То в България имаме Закон за движение по пътищата, ама убийствата по пътищата не само, ч не спират ами ежеднено се увеличават. И сега имаме Закон против домашното насилие и какво от това . Истанбулската конвенция няма да спре насилието над жени ( мъжете, кучета ги яли - върху тях насилие...какво да кажем), но пък ще отвори широко врати за нови непознати "подвизи на свободомислещи новатори" ..
  • 39 Сановица

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Сандо":

    Така е от твоя гледна точкаб, но по-обезпокоително е, че на тях може и да им харесва...
  • 40 Ами то

    2 0 Отговор
    от коментарите величаещи конвенцията и оплюващи автора става ясно, че и тук е пълно с педофили и хомоизвратеняци, често прикриващи се с политически аргументи.


    Гадост ...
  • 41 мдаа

    1 0 Отговор
    Самюел Хънтингтън в своята книга "Сблъсъкът на цивилизациите" предрича идеологическият сблъсък на консервативния Изток с извратения Запад. Категоричен е, че победата в този двубой принадлежи на Изтока - там, където е съхранена нормалността, традицията, семейството, любовта между мъжа и жената и стремежът им да създадат, отгледат и възпитат потомство. Нормалността ще победи, извратеността ще се разпадне сама под действието на центробежните сили, които са я създали и поддържали. Нормалността е обречена на успех, но за нея трябва да се борим всеки ден.