5 Юни, 2023 13:05 5 264 88

Борислав Ангелов пред ФАКТИ: Радев е причината да се обединят в едно ПП-ДБ и ГЕРБ, плюс ДПС

  • борислав-
  • ангелов-
  • радев-
  • борисов-
  • дпс-
  • пп-
  • дб-
  • кабинет-
  • президент

Ако се прави реформа, за да се спаси Бойко Борисов – това не е съдебна реформа, казва политологът

Борислав Ангелов пред ФАКТИ: Радев е причината да се обединят в едно ПП-ДБ и ГЕРБ, плюс ДПС - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Номинираният за премиер от "Продължаваме промяната - Демократична България" академик Николай Денков върна изпълнен втория мандат за съставяне на правителство. Той връчи на президента Румен Радев папката със състав на кабинет. „Връщам проект за състав на Министерски съвет. Очакваме да бъде гласуван в парламента, ако съберем мнозинство. Всички имаме нужда от успокояване на ситуацията, за да знаят хората, че кабинетът, Народното събрание и президентската институция работят заедно, за да се развива държавата в полза на хората", заяви академик Денков. Какво следва? Пред ФАКТИ говори политологът Борислав Ангелов.

- Г-н Ангелов, имаме изпълнен мандат, имаме връчен мандат, но някак с „отвращение“. Защо е така?
- Още миналата седмица Румен Радев, когато връчи мандата, каза, че той е дискредитиран. Реално Радев е причината да се обединят в едно ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, плюс ДПС като част от конституционно мнозинство.

- Отново видяхме едно хладно държание от страна на държавния глава Румен Радев. Не се здрависа с представителите на ПП-ДБ, не протегна ръка, както се казва, не ги покани да седнат, поне във времето, което бе отворено за медиите…
- Показателно е. Това е демонстрация от негова страна. Чухме го, също да казва, че очаква кабинетът да се гласува по съвест в пленарна зала. Очевидно е, че той искаше да управлява колкото се може повече със служебни кабинети. В тази ситуация е интересно това, че Корнелия Нинова съумя да позиционира БСП така, че да бъде и срещу управлението на служебните кабинети на Радев, и срещу тази симбиоза, която се получи между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Не бива да забравяме и това, че ПП и ГЕРБ бяха до един момент много близки с президента. Имаше нещо като синхрон в техните действия.

- Но сега не е така…
- Не е така, но кога съзряха в ПП-ДБ, че са вредни служебните правителства – когато президентът започна да ги критикува тях, или когато част от тях бяха в състава на служебен кабинет. Интересна метаморфоза, нали. Миналата година лятото ПП не виждаха опасност в работата на служебния кабинет. После чухме от Борисов думи като „… да е жив и здрав президентът, че може да му се наложи да управлява дълго“. Нещо такова каза Борисов, нали така. И какво се случи, в крайна сметка, за да се стигне до тази ситуация, че някак Румен Радев да катализира процесите и да се състави правителство. Сега предстои да се гласува в парламента съставът на кабинета. Там нещата очевидно ще бъдат ясни. Дали ДПС ще го подкрепи сега, или не – не е важно. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС могат да си го гласуват сами. За ДПС е важно това, че те са част от конституционното мнозинство.

- Другият сюжет, който наблюдаваме – раздори в прокуратурата и връзката им с Бойко Борисов, може ли да повлияе на работата на кабинета. Може да се стигне до гласуване в зала на имунитета на лидера на ГЕРБ, а тогава?
- Много е важно това дали дадени партии искат само смяна на личността на главния прокурор Иван Гешев с друга личност, която да им е удобна на тях, или реформа. В момента се завъртяха дела като „Барселонагейт“, а обществото очаква резултати. Хората не искат подобни казуси да бъдат замитани лесно. Ако се прави реформа, за да се спаси Бойко Борисов – това не е съдебна реформа.

- И на този фон около съставянето на кабинет ДПС изведнъж се оказа партията, която гарантира конституционно мнозинство. Какъв ход е това от страна на ДПС?
- ДПС гарантира едно конституционното мнозинство, което е много интересно. Това е така, защото виждаме как нещата зависят от Делян Пеевски. Нека си припомним, че точно преди 10 години имаше протести срещу Делян Пеевски. А сега кабинет правят формации, в които много голяма част от избирателите – визирам ПП и ДБ, са имено хората, които протестираха срещу Пеевски. Аз не мога да разбера изобщо защо се стигна до тази ситуация, за да се търси ДПС за създаване на конституционно мнозинство. За мен това от една страна е гарантиране на стабилност на правителството, но това, като цяло, е една привидна стабилност. В смисъл такъв, че това е част от играта на Бойко Борисов. Борисов бягаше всячески от явна коалиция с ДПС, но сега направи така, че присламчи нещата до такъв момент, в който „Продължаваме промяната“ да направи коалиция с ГЕРБ и с ДПС. И така всички, които се бореха срещу модела „Бойко Борисов“, вече станаха част от този модел. ПП и ДБ – основните партии, които се бореха срещу модела „Борисов“, направиха така, че го извадиха от изолация. Също така извадиха от изолация ДПС и Пеевски.

- При така формирания кабинет колко дълъг живот прогнозирате?
- Този кабинет може да се обърне от най-малките неща. Зависи как ще се разберат да управляват и ще си разделят „баницата на властта“. Според мен това правителство ще бъде зависимо. То ще зависи от това какви конфигурации ще се получат в парламента. Всичко зависи и от това как ще върви разговорът в самата управляваща коалиция. Много ясно се видя в петък как ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС могат да излъчват заедно законодателни текстове. В този смисъл изведнъж ПП и ДБ, като мандатоносител, остават в странна позиция да носят просто голямата отговорност. Може да се стигне и до това, че ПП и ДБ да изпаднат в изолация в зависимост от решенията, които се взимат в парламента. Това недоверие, за което ПП говори, да видим дали няма много лесно да се пренесе в парламента, където, в крайна сметка, се приемат законите. Според мен ПП допуснаха грешка изцяло за начина, по който водиха преговори за създаването на правителство. Те се съсредоточиха да правят правителство единствено с ГЕРБ и Бойко Борисов, а не потърсиха управление, което да получи максимално широка подкрепа.

- В смисъл…
- Да направят разговори и с другите парламентарно представени партии. Да се постигне широко споразумение за приоритетите на страната. ПП тръгнаха да правят и направиха едно правителство, което „уж“ е експертно, но е чисто политическо. Хората, които са в кабинета, може да минават за „експерти“, но много ясно се вижда кой към коя политическа формация е, как се е развивал през годините и какви ангажименти има.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    61 4 Отговор
    и тоя списвач се прави на разбирач!!!
  • 2 Кой е този

    62 6 Отговор
    нискочел "интелект" и какви глупости дрънка?
    На калпавата ракета, космосът й пречи, та и джендър юнаците си намериха прицел за оправдание на собствената си некдърност и порочност в лицето на президента. И ПОЛАГАТ усилия. Но всъщност му правят реклама.

    Коментиран от #64

  • 3 Не лъжи бе жалък

    77 12 Отговор
    Причината е САЩ и националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 4 САНДОКАН

    62 0 Отговор
    Аз пък си мислех че са парите.Колко съм бил заблуден

    Коментиран от #47

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гошо

    58 9 Отговор
    Причината е американското посолства и жаждата им да крадат затова се обединиха крадци с лъжци и доносници
  • 8 Хартиената бюлетина

    40 3 Отговор
    Е причината. Не е Радев.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ало, ало...

    57 8 Отговор
    "Реално Радев е причината да се обединят в едно ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, плюс ДПС като част от конституционно мнозинство."

    Радев сигурно е виновен и за климатичните промени.
  • 11 Ти да видиш

    43 5 Отговор
    А пък България смята, че причината да се обединят престъпниците е ЦРУ Козяк!
  • 12 Ам чи

    25 2 Отговор
    КЪМ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ СЕ ОТНАСЯТ С ПТВРАЩЕНИЕ КОЕ ТЕ УЧУДВА
  • 13 тоя да си връща дипломата

    32 2 Отговор
    всеки второразряден политолог щеше да е наясно, че когато откровенно се каниш да излъжеш електората и практически да го предадеш, то ти трябва сериозен отдушник за недоволстото и канализиране на напрежението в диаметрално противоположна посока, т.е. намираш му враг да мрази. Колкото по-силен е този враг, толкова по-лесно ще продължиш с манипулацията, даже чист може да излезеш от л..айната дето си ги сътворил.
    Да си пее в хора на лъжците, ама да не обижда професията
  • 14 Класик

    34 0 Отговор
    Колко мъка има на тоя свят!
    Казвам го понеже гледам снимката на човека ,казал толкова глупости за толкова кратко време!
  • 15 Причината е посолството

    26 1 Отговор
    И нека голямото пране започне сега... повече препарат да вземат, че ще чипкат не един или двама...
    От лъжци и предатели друго не очакваме..
  • 16 Импийчмънт за Радев

    8 40 Отговор
    За да тръгне държавата отново напред

    Коментиран от #24

  • 17 Тоя па

    24 0 Отговор
    Олюв кой е, та трябва да ни запознавате с мнението на ливадните пълзящи.
  • 18 НЯКОЙ

    20 0 Отговор
    От толкова "чепкане" на "лизаторите" държавата се превърна в дарак ! Чепкат, чепкат, но дали ще отпаднат "боклуците" - не е ясно засега !
  • 19 Бай Митко

    29 3 Отговор
    Аха политолог ... анализатор ... професор ... генерал ... чиновник ...
    Радев ли беше казал, че всички имена в кабинета са съгласувани с посолството? Само Радев е ...
    Най-достойният български президент - генерала от ВВС Румен Радев!
    За всичко той е виновен следван от Митрофанова, Путин и Русия.
    Благодарение на насадената ни демокрация се видя що за племе сме били. Унищожихме всичко, отрекохме се от героичната си история, оплюхме кадърните българи и славим измамниците, лъжците, крадците и всичко извратено свързано с евроатлантическите ценности.
  • 20 Време разделно

    31 3 Отговор
    Колонията е разделена на две - Българи и Козяци,всеки да си избере отбора,публика не се предвижда на Изборите..

    Коментиран от #25, #26, #67

  • 21 Демократ

    23 2 Отговор
    Така става в държава, в която управлението се определя от задкулисната ченгеджийница. Интересите на народа и държавата нямат никакво значение, важно е да не се изпуска властта, парите и пълния контрол. Бившият шеф на ДАНС Иван Чобанов при Лора Крумова потвърди, че специалните служби законово така са конструирани от 1990 г. ,че да имат контрол във всички сфери на живота. Няма в света просперираща държава,управлявана от тайни служби. Затова сме на дъното по всички показатели.

    Коментиран от #30

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хахахаха

    5 25 Отговор
    От къде го измъкнахте този тарикат бре?? Не му слушайте глупостите А запомнете следното Това правителството беше единствено възможното в българия..Защото другите в парламента са 3 руски и една турска партии С руските партии копейкин бсп Итн да правиш реформи в страна от Нато и ЕС е все едно да гасиш огън с бензин. И това даже и вие го знаете.А иначе реформите в правосъдната система нямат нищо общо с Бойко и имунитета му. Което пък си е чиста политическа атака на гешев. И на края това правителство ще изкара мандата си безпроблемно Въпреки че руската агентура ще създава проблеми..Възможно е да изкара и втори 4 годишен мандат .

    Коментиран от #33

  • 24 Бинго

    23 1 Отговор

    До коментар #16 от "Импийчмънт за Радев":

    Е добре де, ще свалим президента, ще изгоним Митрофанова, ще съборим паметника на съветската армия и после какво ще правим? Ще тръгнем напред ама друг път. Та ние вече 33 години откакто сме кръгом и си мислим, че вървим напред. Причините се коренят другаде, но никой не вижда, че "царят е гол".
  • 25 Бай Митко

    12 1 Отговор

    До коментар #20 от "Време разделно":

    Адмирации! Точно и ясно! Браво!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Банкята

    16 0 Отговор
    Омерта,сваляне на имунитети,стах от правосъдие,12 милярда за гепене-това е причината за ненормалния сговор !!!
  • 28 А бе,

    17 1 Отговор
    все Радев ви причината, акъла ви е толко !
  • 29 !!!?

    22 1 Отговор
    И ни дума за записа!!!? Националните предатели, се трудели ризбииш ли за благото на България и българите!!!? Тея защо още не са арестувани и да пишат обяснения за престъпленията си против народа и държавата!!!? Правителство щели да скалъпват!!!?
    Един Haitianin ги Той владее, за гушата ги здраво Той е хванал, Нему те се подчиняват и не смеят никак да отказват.
  • 30 Знаеш ли

    19 2 Отговор

    До коментар #21 от "Демократ":

    Бг се управлява от ЦРУ Козяк след 1990 г. Забрави да спомене

    Коментиран от #66

  • 31 Софиянец

    13 2 Отговор
    Тоя, сега от къде се пръкна? Да този е от тия дето Президента им е крив за всичко. Политолог, цъ, цъ, цъ... на български-пенкилер.Но умно гледа, има вид на изпил 200гр. първак и го питат иска ли още! Провокира ме, ще запиша и аз политология! Де е завършил само не знам..
  • 32 Причината се намира на

    15 2 Отговор
    улица „Козяк“ 16.
  • 33 Знайш ли

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Хахахаха":

    Кажи аа американското посолство, с което това "правителство" съгласува и на което докладва директно. Опорките на краварите вече не минават.
  • 34 Мус Ака

    11 2 Отговор
    Радев да не е почнал работа в посолството?

    Коментиран от #39

  • 35 Екс Кремент

    14 1 Отговор
    атлатниците спешно се нуждаят от нови врагове, че сталите се изтъркаха - Кремъл, Радев, Възраждане - скукаааааа
  • 36 мдаааа

    12 0 Отговор
    На крив такУЙто Радев му е виновен...
    То е ясно перачница фирма ППДБ чисти, пере, препира и избелва всекакви мърсотии и мръсници!!!
  • 37 Станка

    12 1 Отговор
    Основна причина трябва им пушечно месо за Украйна на американците не им се мре но като има ганъовци будали

    Коментиран от #49

  • 38 МУТРИ ВЪН

    14 1 Отговор
    След вчерашната новина, че Пеевски също се включва в екипа на Ристьо, Стою и Секретарката на Ристьо по съдебната реформа, леко се поуспокоих. Поне при тия ще има един юрист, който все пак някога е практикувал право
  • 39 Бай Митко

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Мус Ака":

    Стига бе Мускалино, от смях бирата си не мога да изпия! Най-веселия коментар!

    Коментиран от #41

  • 40 Джам Бас

    9 1 Отговор
    Дилемата сега е дали България ще доживее да следващи избори. Това зависи единствено от българите - ще се събудят или дремещи ще отидат в историята
  • 41 Кон Дом

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бай Митко":

    наздраве бачо, пий с пълно гърло, че не се знае посолството колко още ще ни отпусне животец
  • 42 Чочо

    8 0 Отговор
    Всички дават мнението си по медиите.Всеки със своите си версии.
    Ей,тъй.....да се пише нещо си.
    Само разбрах,че в тая държавица нищо не работи както трябва!!!!!!!!
  • 43 мдаааа

    10 1 Отговор
    Брей, брей, ама па брей....
    Сичките титуловани и не чак толкова титуловани, но добре хонорувани абонати на Америка за България или така знайните проскубани ЯCTPЕБИ, политолози, всичколози, лизатори, които дитирамбят от Тв в Тв колко льош и виновен за всичко е Радев и забравят, че това е единственият политик с топки милеещ за народ и държава избран директно и одобряван от над 70% от народа за неговата политика за неутралитет и мир...
  • 44 До неговото ниво

    8 0 Отговор
    Ха-ха-ха! Кой ми ака в гащите? Гьонсуратщита, пълна липса на морал и отмятане от декларирани принципи. Все пак Боко е победител. Смъкна умнокрасивите и моралните до неговото парветюшко ниво - да се изсулват като върбови клинове и да се превъртат като павиани в салтомарталета по три пъти на ден.
  • 45 Тома

    8 1 Отговор
    А пък ние знаем че от козяк са направили тези крадци да се обеденят
  • 46 Мнение

    7 0 Отговор
    Пълни глупости. Това, което ги обедини е идващите милиарди от Европа и залите по карате и айкидо. Наивници няма.
  • 47 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "САНДОКАН":

    Ник САНДОКАН Пари Власт Интереси и Алчност
  • 48 кой от къде е дошъл

    7 1 Отговор
    Когато цар Борис отказва на Хитлер да изпрати войска Българска на фронта срещу СССР Хитлер му заявява че трябва да дава по-вече храна за фронта. Думите на Борис " По добре да ядем черен хляб от колкото да имаме черни забрадки" Това е държавник милеещ за страната и народа си да видим сегашните ГАЩНИЦИ ( политици ) как ще отговорят на предизвикателството което се очертава за Полша Румъния България . Сащ и Англия точат лигитеси за това
  • 49 кой от къде е дошъл

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Станка":

    Така е Станке.
  • 50 ново двайсет

    4 1 Отговор
    Доживяхме премиер АКАДЕМИК физик- химик каква ли каша ще забърка миризлива пушлива дано не е гърмяща че като го гледам ми прилича на 5 класник забравил си домашното написано от ШАРЛАТАНИТЕ и продпечатано от Боко.
  • 51 Пенчо

    5 1 Отговор
    Демек излиза, че Радев е обединител на нацията, е не ли ?
  • 52 Макробиолог

    7 1 Отговор
    От къде са тия експерди които не виждат слона в стаята?А той е очевиден--Посолството.Каква широка коалиция с БСП или Възраждане които са против главната причина за натиска за правителство--БГ да стане основен доставчик и база за братята украинци срещу братята руснаци....тоест братята българи ще платят според скромните си възможности за опелото на незалежната армия като в вътрешен план кражбите и разпродажбите ще достигнат нови висоти.

    Коментиран от #61

  • 53 Не бе

    2 4 Отговор
    Не Радев, а юмрукът му !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Коалиция Ала-Бала

    8 1 Отговор
    Мутри, неофашисти и еничари заедно !!! Българският народ няма да позволи това издевателство над него!!! Христо Иванов кога ще дебаркира пак на Росенец да пие турско кафенце с Доган, а Пеевски кога ще бъде назначен за шеф на ДАНС?
  • 56 Гогол

    6 1 Отговор
    Бориславе,Не е Радев причината за хайдушкия сговор м/у Герп и пп ....12 млрд.евросредства за усвояване и още 2 пъти по 12 млрд .кредит са причините..селтак лъжли.ф
  • 57 Токсик

    5 1 Отговор
    Борбата е за едни 18 милиарда евро наши пари обезпечение на валутния ни борд, които са извън България и вече са станали сигурно 30!!!. Питането е кой ще ги прибере ( разбирайте открадне ) след влизането ни в еврозоната - Европейската централна банка , която ще ги даде за оръжие на нацистите от Украйна или нашите крадци които ще ги дадат за още несъществуващи оръжия на задокеанския обор , а те отново на нацистите в Украйна ???
  • 58 Флипп

    6 0 Отговор
    Няма такава коалиция, невиждано лицемерие. Жалко, жалко за България!!
  • 59 един

    2 1 Отговор
    Делата са важни а не кой с кого се сдружил!Гледайте им сметките и имотите преди и след излизането от власт!Гледайте кои направиха пътека до Дубай,за мене това са основните критерии,да върши добри дела за държавата и да не краде!Другото е ла-ла-ла-ла!
  • 60 Матей преображенски

    6 1 Отговор
    Нещата се представят в изкривен вид,радев не е връчил мандата с отвращение,той е знаел ,че кабинета е сформиран от козяк-16 и просто трябва да мине формалната процедура на утвърждаване,затова ги предупреди ,дано им дойде акъла и да се откажат,но не би.Натискът на американците е многопосочен и всеобхватен,тотално давление със заплахи към политическите вождове,да им бъдат извадени компроматите и съдебната система да се заеме с тях.Виждате каква лавина от разкрития и ритане по кокалчета настана,тре-пят се бан-дити,арести,пълна бъркотия.Пускаха и версията ,че радев обсебил властта и трябвало да му се отнеме накрая и всичко да си върви по каналния ред,но това е само за заблуда ,както и много други лакардии по медиите.

    Коментиран от #78

  • 61 Бай Митко

    4 2 Отговор

    До коментар #52 от "Макробиолог":

    "Най-големият експерт" в правителството е министърът на войната Тодор Тагарев. Тоя чиляк ако му тропнат от посолството ще изпрати срещу Русия всичко де мърда. И той професор. Теглилото тепърва предстои. Спокойният живот остана в онова "лошото" време. Сега всичко е песен - тъжна, траурна.

    Коментиран от #71, #72, #76

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 8 Отговор
    ЧОРАПА СЪС ........ СВОЯТА РУСОФИЛСКА И АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА............ ОБЕДИНИ ГЕРБ , ПП-ДБ и ДПС ........ ФАКТ !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 @@@

    11 1 Отговор
    Toзи е ПоредниятБоклук изпълзял от подземието на България!
    Радев му бил виновен.
    Ако не беше Президента Радев, България щеше съвсем да бъде опустошена от политицитепрестъпници!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Шкембе Войвода

    6 1 Отговор
    На Боклуците все нещо им пречи, ако не Радев други ще бъдат. Всичките са за смяна и в затвора .

    Коментиран от #75

  • 70 Кой ли па е тоя...

    2 0 Отговор
    ...- Охлюв...!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Естествен Интелект

    0 0 Отговор
    Без алабалата нямаше как...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 На кого пречи радев?

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "Шкембе Войвода":

    На никого! За каквото е сложен, това прави. Решетников удари в десятката с него.
  • 76 Е недей така бе бай митко!

    1 2 Отговор

    До коментар #61 от "Бай Митко":

    Посолството си праи сичко как си требва - лукойл си има частен бряг на Българския черноморски бряг, герги гергов получи вече изцяло панаира на Пловдив...сичко е ток и жица! За какъв траур разпраяш? И "Президент" си имат в пасольството и решетников още назначава по администрацията и по дипломацията. Я по-бодро!

    Коментиран от #77, #84

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 А бе така е бе матейчо...

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "Матей преображенски":

    ...ама хамериканците колкото и да натискат пРезидент нема да имат. А решетников дойде и тури момчето на най- високия стол без да натиска. Сичко си става от самосебеси. 🤫
  • 79 Що не вземат

    4 1 Отговор
    Да ходят в САЩ да мият чинии или ако може и на хубава работа да се уредят, нямам против тея лизачи, демократи, либерали и да ни оставят нас да си живеем в България. Ако не е друго поне няма да им слушаме лизачеството и няма да им гледаме продажните физиономии.
  • 80 А и Решетников

    1 1 Отговор
    Този пич, не му познавам биографията, но се базикам, че ето го пича, който управлява България. Само дето така е упраелява срещу себе си, за да не се усъмни някой, че държавата е негова.
  • 81 ЕВРОЛИБЕРАСТ

    5 1 Отговор
    Нали знаете:
    Който има забележки към Тиквата, Кирчо, Шиши , Бойкикев, Кокорчо (и всички надолу по веригата на престъпните им организации) - ТО ЗНАЧИ Е ВРАГ НА СВОБОДАТА, ДЕМОКРАЦИЯТА И ЦИВИЛИЗАЦИЯТЯ!
    който не ги харесва, значи иска диктатура и да сме руска губерния.
    Долу Радев!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Екс Кремент

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Е недей така бе бай митко!":

    Абе киртака за друго посолство каза в записа, ти пак си се объркал
  • 85 САТЪРА НА ХАНА

    2 0 Отговор
    ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ ПОКАЗВАТ
    ЧЕ АХ-МЕД ПЛАТИ НА МОРСКИЯ ПЕХОТИНЕЦ
    ХРИСТЬО МРАВОЯДА ДА НАПРАВИ ДЕСАНТ
    НА ПЛАЖА :)(
  • 86 Грую

    1 1 Отговор
    Щом подрязаха крилцата на фърчилото, значи всичко е наред.
  • 87 В тиняка

    1 0 Отговор
    Едно е ясно - Боку придърпа пепедебетата при него в тиняка. Калните борби започнаха.
  • 88 Анонимен

    0 0 Отговор
    Да бе да, и РР е виновен преди 15 г, че днес в Бги по света цели улици с бългаи необвързани. Той е виновен де, да ама не.