Last news in Fakti

17 Септември, 2023 18:27 3 667 47

Чакат Денков в Лампедуза

  • божидар чеков-
  • зърнопроизводители-
  • мигранти-
  • николай денков

Управлението на България явно е в ръцете на хора, които не са родени държавници

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Управлението на България явно е в ръцете на хора, които не са родени държавници. И няма никога да станат, защото едва ли ще имат време. Поради това бързат. „Ротацията“ е въртележка. Ако тя се завърти - нищо няма да се промени, защото движението е на място, не напред. Никой вече не е сляп пред раболепието на участниците в „сглобката“. В София не се решава нищо. Каквото каже Брюксел – това правим. Превръщаме България в територия, с коридори, диспансери и военни бази.

За да има някаква промяна в политика на страната, е необходима вълна. Без правосъдна система, без обективни медии, без силни синдикати и без реална опозиция, вълната може да дойде само отдолу, от гражданското общество. Повдигната от хора, на които ножът е опрял до кокала. Ако правителството продължава да чука токове пред Брюксел, с българското земеделие се приключва много скоро. Земеделците били „мафия“! Между „Дървената“, тази с Наркотици и „Зърнарите“, коя мафия е за предпочитане? Лично аз предпочитам хората, които орат, сеят и жънат. Обвиняват ги, че печелят за сметка на „бедните“. Цената на хляба била непосилна?! Нали сте чували за Мария Антоанета? Може и без „хляб“. Хлябът има заместители. Аз например съм израснал с качамак и съм оцелял. Ако не сте доволни, кой ви пречи да излезете пред парламента?

Опитът да се дискредитира недоволството е вече изтъркан политически трик. Участието на Асен Генов в сутрешните блокове няма да спре тракторите.

Николай Денков си изпусна нервите на първия завой, който неговото правителство направи. Нарече грубо зърнопроизводителите „терористи“ и си отряза „Моста на въздишките“. Успешни преговори след подобна обида не може да има. Трябва да звъни на Фон дер Лайен, но и там положението се запича.

Напуснали „съюзниците“ от Изток – Полша, Румъния и Унгария от опълчението срещу украинското зърно, пред българското правителство се задава ново изпитание. Африканската вълна от гладни, боси и голи хора залива Италия. Урсула фон дер Лайен разпореди! Европейците ще бъдат солидарни докрай. Край, който изобщо не се вижда къде е.

120 хиляди чернокожи нашественици, между които няма нито един с европейски корени, няма християни, нито католици, нито православни, ще бъдат разпределени между страните членки. Тази нейна разпоредба не е обсъждана, още по-малко гласувана от който и да било. Срещу страните, които се противопоставят ще има санкции и то не малки. Наказателната глоба е от 22 хиляди евра за всеки отказан имигрант. Може би Брюксел ще отпусне някой лев за палатки. Всичко зависи от пазарлъка на управляващите с Урсула. Председателката на европейската комисия чака Денков с нетърпение!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Призовавам утре

    83 18 Отговор
    Всички на площадите.оставка

    Коментиран от #4, #27

  • 2 Естествен Интелект

    43 12 Отговор
    Слуга на Галя от посолствоТО не може да е лидер....
  • 3 Този

    13 56 Отговор
    драскач е пълентъпак.

    Коментиран от #41, #42

  • 4 И кой за дойде?

    20 75 Отговор

    До коментар #1 от "Призовавам утре":

    Зеления путински чорап ли? Мерси! По-добре Денков, отколкото Рублен Путинов Радев.
  • 5 Инж

    23 34 Отговор
    А кои са "родени държавници"? ББ, РР, КК, Андрей Луканов, бай Тошо? Все руско-съветски предатели, предали и продали Бг.
  • 6 Просто човек

    14 52 Отговор
    Фейк.бг отново са дали думата на тази путинска марио.нетка...
  • 7 Интересно

    16 54 Отговор
    Всички прокремълски драсканици излизат в събота и неделя. Явно на Мутрофанова й отнема цяла седмица да ги съчини и пусне на подходящите петоколонници.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Отдавна

    18 14 Отговор
    Не бях чел нещо от Божката. Чуков все се ръгаше отпред, та си бях помислил че Митрофанова се е поскарала с Божката. Ама не би. Да живей Божката! Неговите проникновения могат събуди и мраморна статуя от римско време!
  • 10 Синя София

    10 39 Отговор
    По добре нашите политици да слушат Брюксел и без това не стават за нищо.... справка тиквата,той беше най големия послушко и що годе държавата се справяше

    Коментиран от #30

  • 11 Сталин

    41 10 Отговор
    Циониската мафия и партизаните на Сорос последните години ускорено трафикират талибани и други примати към Европа за да заменят белите хора,до 2030 година белите хора в Европа и САЩ ще са вече около 50%,това е вековната мечта на ционизма да унищожат белите раси които им пречат за тоталния контрол над света,и затова тормозят белите хора с ваксини и пландемии за да ги унищожат по бързо
  • 12 Не чакат

    7 6 Отговор
    персонално него , а всичките му колеги от страните , членки на ЕС !
  • 13 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    14 30 Отговор
    Ей русофилистико, как пък един от тези имигранти не е тръгнал към Русия, а все към пропадналия и изгнил Запад . А нямат проблеми от ЕС, после да кръшнат към Русия, ама не искат .

    Коментиран от #18, #23

  • 14 окисваз

    38 7 Отговор
    Вижте сега докато всеки мълчи и си тряе тези продажници затриват държавата, Вас децата ви и семействата ви. Сега на тези дето викат да преди да са им пискали ще им натресат и всички мигранти, и не те ами всеки българин ще плаща за да ги храни и пои. Заради тези марионетки. Да се махат като са такива мерзавци и предатели. Стига си траехте и стига чакахте някои друг да ви свърши вашата работа.
  • 15 Исторически парк

    33 7 Отговор
    Управлението на България явно е в ръцете на хора, които не са родени българи

    Коментиран от #25

  • 16 Програмист

    38 8 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
  • 17 Защо само

    24 4 Отговор
    Тоя на Лампедуза, а не цялата сглобка барабар с тия от посолството които им натискат копчето.
  • 18 Сталин

    29 4 Отговор

    До коментар #13 от "Съюз на Анти-Бандитските Сили":

    Абе хайванин в Русия също имат проблеми с мигрантите,при тях са ония примати от цяла централна Азия ,за разлика от Европа там вече се вземат мерки,тези мигранти според новите правила трябва да се водят на военен отчет ,и това намали притока им към Русия

    Коментиран от #24

  • 19 И квоо

    8 2 Отговор
    Чека какво да правим предлагаш?
    Да ги стреляме както са в гумените лодки

    Аз викам да превземем едно от новите руски царства там да обзаведем едни самолети с солидна тапицерия по стените или направо контейнери със седалки и да ги връщаме там откъдето са дошли..с парашут да се пускат ако може
  • 20 вие

    21 4 Отговор
    представяте ли си, Европа, в частност Италия не може да спре някакви дето си купуват лодка. Путин може да им реши проблема за час-два в италиански води и ще минават през Гренландия
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Не Чукча

    8 7 Отговор
    Дичевски е син на явочник "Балкан" от бившата Държавна сигурност (ДС) Иван Дичевски.



    Сумите са получени от зърнарите съпрузи в различни периоди от 2008 до 2022, като някои от фирмите са по-нови, а има и вече ликвидирани.



    82 423 450,85 лв. “Агро - Светлозар Дичевски” ЕТ
    80 677 371,10 лв. “Сортови семена - Вардим” АД
    62 826 492,19 лв. “Деси - Светла Симеонова” ЕТ
    51 533 748,81 лв. “Троя - Авто” ЕООД
    48 944 247,70 лв. “Ресен” ЕООД
    1 339 406,87 лв. “Октопод-С” ООД
    712 308,14 лв. “Колония Груп” ЕООД



    Има данни, че фирмите на Дичевски са разследвани за използване на забранени в ЕС химикали за обработка на посевите.
  • 23 ХАХАХА

    20 3 Отговор

    До коментар #13 от "Съюз на Анти-Бандитските Сили":

    Малиий колко си ..... ! Ако четеше повече вместо само да четеш пропагандни материали щеше да знаеш ,че Русия има също проблеми с паразити от бившите републики ,които ревяха за независимост ,ама започна да им излиза през носа и масово търчат в Русия, но Путин заради големите проблеми ,които създават в големите градове взе решение да се водят на военен отчет и миграцията спадна да не говорим ,че много си взеха чаршафосаните ремаркета пълни с малки паразити и започна обратен завой. Така ,че преди да плюеш чети и тогава дращи.
  • 24 Само

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Сталин":

    така си мислиш ти.
  • 25 До сега

    3 15 Отговор

    До коментар #15 от "Исторически парк":

    беше така. Зар службашите на кРадеффф стоеше мутрофана.
  • 26 Въпрос

    33 4 Отговор
    За какво ни е този ЕС? Какво точно спечелихме? Те първо ни обезкостиха като ни съсипаха ни промишлеността, заводите, селското стопанство, животновъдството, земеделието, образованието, здравеопазването, станахме им роби за никакви пари, внасяме ежегодно повече отколкото получаваме, напълниха Европа с хора от друга религия, друг манталитет, и още, и още. Това вече е война, защото ни превземат заради сбърканата им либерастия. Това са капиталистическите експлоататори, те са свикали така - всички да работят за тях.
  • 27 Варненец

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Призовавам утре":

    Ти стягай тенджерите и черпаците от ресторанта си...
  • 28 вихо

    4 11 Отговор
    Този пък от къде изпълзя, поредния профан.
  • 29 Абе тези в ред ли са?

    33 2 Отговор
    Ние не сме искали никога някакви си мигранти! Защо тогава да сме "солидарни" и да го приемем?Германците си ги каниха и още не са се отказали, тогава да си ги вземат при тях?
    Този съюз вече ни прави на луди!
    Унишожете си енергетиката, унищожете си селското стопанство, приемете радиоактивното и ГМО-украинско зърно, сега вземете хиляди мигранти, иначе глоба за всеки един... Ай си....р бе!
    Тези са по-диктаторски и от социализма някога. Да се разкарат. Ние или сме независима страна и решаваме сами, или сме напълно подчинени на тези..
    А за какво ни е нова и още по-гадна диктатура??
    То соца поне беше повече социален за нашия народ, а тука тези ни карат да храним и плащаме всички сметки на някакво си чужденци!! Еми няма как да стане. НЕ ИСКАМЕ!
  • 30 Дано

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Синя София":

    Да посинеете повече по устенцата,и да станете студенички всички от синя София...
  • 31 ТТТ

    3 18 Отговор
    Аман от рузки мекерета. Ми като не ви харесва в Евросъюза бегайте в съвецка русия.

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 А ти вземи 100

    20 1 Отговор

    До коментар #31 от "ТТТ":

    Мигранти в твоя дом и ги "интегрирай", храни, подслони, пплашай им всичко. Как може толкова примитивни да сте? Когато нещо не ни харесва на диктата от Брюксел, ведна да "бягаме в Русия"?
    Е, нали на вас Русия точно за това не ви харесва, понеже се чувствате, че сте живяли в диктатура тогава? Е, защо сега да ви харесва диктатурата на ЕС, но на Русия да не ви харесва? Нямате никаква логика. На нас не ни харесва каквато и да е диктатура и подчинение на некакви си други страни и посолства...
    Сащиянската диктатура не е по-добра от руската. И двете не са приемливи.
  • 35 На пожар

    15 0 Отговор
    Молецът Денков бива привикван на пожар от Урдзурлата да приема мигранти от Лампедуза нищо,че в България всеки ден нахлуват по 1500 парчета.
  • 36 това няма да го чета

    4 5 Отговор
    Парцал.
  • 37 Вирус

    9 0 Отговор
    Тоя пък смешник какво ще прави там сега и афроевропейци ще ни натресат тъп гейски съюз хахаха

    Коментиран от #38

  • 38 пфф

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Вирус":

    Това е хибридка, не я чети!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Така е ..

    2 2 Отговор
    Ние имаме само един държавник. Казва се Бойко Методиев Борисов. Роден за политик. За това си навлече омразата на паразитните партии и политици.

    Коментиран от #45, #46

  • 44 НЯКОЙ СИГУРЕН ЛИ Е ЧЕ УКРАИНСКИТЕ СТОКИ

    3 0 Отговор
    СА ХРАНА А НЕ ОТРОВА -- НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е СУХОТО МЛЯКО ОТ УКРАЙНА И КЪДЕ Е ПРОИЗВЕДЕНО И ОТ КАКВО -------- ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ Е ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ХИМИЧЕСКИ ЗАВОД , А НЕ ОТ ЖИВОТНИ ! ПРЕЗ 90 ТЕ ГОДИНИ ГО ПРОДАВАХА НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР И ТО СКЪРЦАШЕ МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ , ЗАЩОТО СЪДЪРЖАШЕ КАЗЕИНОВО ЛЕПИЛО !
  • 45 БОЙКО Е ПРОСТ ПОЖАРНИКАР И КРАДЕЦ

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Така е ..":

    И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА !
  • 46 В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ БОЙКО ПЛАЩА ПРОТЕСТИТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Така е ..":

    БОКО Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПАРАЗИТ В СВЕТА - ОТ РОЖДЕНИЕ САМО Е КРАЛ БЕЗ ДА РАБОТИ !
  • 47 Матей преображенски

    0 0 Отговор
    Чакат го негрите в Лампедуза,само като го видят какво излъчване има като галактическия император Палпатин ,и ще се хвърлят в морето,няма да чакат да се появи и бат бойко като Дарт Вейдър.