Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 14:03 1 931 82

Христо Христев: София удържа на косъм срещу новата хибридна политическа операция на Кремъл

  • христо христев-
  • софия-
  • местни избори-
  • васил терзиев-
  • кмет-
  • ваня григорова-
  • русия-
  • българия

Резултатите от местните избори показват дълбоката криза на демокрацията у нас

Христо Христев: София удържа на косъм срещу новата хибридна политическа операция на Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

София удържа на косъм, въпреки неимоверните усилия на всякакви фактори на регреса да хвърлят най-големия български град, а оттам и страната, в бездната на нова хибридна политическа операция, обслужваща руските интереси и влияние в страната.

Това коментира във "Фейсбук" Христо Христев.

София ще има нов кмет, който независимо от всичко, което се изприказва за неговия семеен произход, има много сериозен потенциал да развива града.

Да го променя към по-добро. Има и шанс да формира силен екип от съмишленици,

между млади, образовани и прогресивно мислещи хора, които години наред са ангажирани с развитието на София и с промяната на България като кауза. Няма обаче да му бъде никак лесно, защото Общинският съвет е шарен, а ефективно управление на общината без мнозинство в Общинския съвет в крайна сметка не е възможно.

Резултатите, както в София, така и в цялата страна обаче не са повод за особена радост, независимо от неочакваните пробиви над феодалното статукво на няколко места, като Благоевград, Пазарджик и Варна, те показват дълбока криза на демокрацията у нас.

Показват, че

политическото представителство на това, което наричаме демократична общност е крехко,

а на много места не може да консолидира осезаема подкрепа. Показват и значението на това, кандидатите за политическа роля и отговорност, да не са извадени в последния момент по някой план от някой шкаф, а да са хора с преход на публичен терен, с доказани качества и ангажимент към обществото.

Трябва да си дадем сметка, че много неща в начина, по който работи политическото представителство на демократичната общност не са наред. Налице са редица структурни слабости, които не са предпоставка да успяваме и крият много рискове за провал в дългосрочен план.

Силно се надявам, че тези резултати ще бъдат осмислени трезво и няма да бъдат повод за самодоволна самозаблуда и още от същото.

За задълбочаване на пожелателното и сектантско отношение към политическата действителност. За лоша кадрова политика, в която най-важното нещо не са качествата и способностите на тези, които избираме за една или друга роля, а личната лоялност и способността да са винаги близко до ръководството. За липсата на чуваемост отвъд своята гледна точка. За задълбочаването в комуникация, обърната към самите нас, а не към обществото.

Накрая, резултатът на Ваня Григорова, крие сериозен потенциал за прегрупиране и нова атака в спектъра, на това, което имаме като проруска, лява, народняшка част от българското общество.

Дали е в ход такава маневра предстои да видим. Но при този резултат зад подобен образ и подход на политическо действие, може да бъде консолидирана голяма част от това, което имаме като симпатизанти на Радев и компания, на БСП, на Възраждане, а дори и на някаква немалка част от ГЕРБ, както се видя от изборите в София.

Доколко сценаристите, режисьорите и изпълнителите на хибридната операция Ваня Григорова кмет на София ще успеят да изиграят тези карти, е друг въпрос. Но Нинова и Костадинов трябва да са силно притеснени...

Поводи за нови притеснения и безсънни нощи,

ще имаме и ние, ако не разчетем правилно резултатите от тези избори. Защото 4500 гласа в 2,5 млн. София са шанс, но не са гаранция за нищо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КОТарАК

    21 23 Отговор
    нашият мнооого мъдър и препатил народ , трябва да бъде изгонен от ЕС и НАТО , и да стане руска република , да си отживее най-после с газ без пари

    Коментиран от #71

  • 3 браво фъндъци , браво

    36 2 Отговор
    софия . хибридните са толкова хибридни та не се видят, ама има щом пишат . анонимните атакуват сайтове, институции , телевизии . хибридни и други , ама се справяме . с тел авив и киев сме . ухууу
  • 4 Умирам от смях

    78 7 Отговор
    няма други такива клоуни като българските евро-атлантици.

    Коментиран от #7

  • 5 тъпаци

    89 4 Отговор
    Значи който има "Друго" мнение, веднага е за Путин и Русия?
    Не звучите ли като един предишен стройй, който също не даваше да мислим?
  • 6 ПП-ДБ се правят на западни леви либерали

    11 34 Отговор
    а БСП и коалиция, заедно с Разграждане, Първанката, Малинов и сие са старите кучета на путинизма, русофилията, националното предателство и т.н.
    Генетичният им "код" обаче е еднакъв, родени са от едно котило, което още преди 10 ноември 1989 г. вече беше подготвено да вземе политическата и икономическа власт. И след това го направи, всички негови метастази ни управляват отдавна. И няма шанс това да се промени, защото народът е мнооого зле с мисленето и поведението!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Параной Патологин

    68 4 Отговор
    И на тоя ли в хладилника има руски шпиони? Трябва да го отваря само на светло ,защото те се крият в тъмното.
  • 9 Дън Бай

    62 8 Отговор
    Москва се интересува от София, колкото Вили Лилков от Горно Уйно.

    Коментиран от #20

  • 10 въпрос

    62 4 Отговор
    К,ъв Кремъл и Путин те гони бе серсем? София иска промяна,а не подмяна.
  • 11 еалиста

    64 11 Отговор
    Много са нагли тези на косъм се хванаха за властта! Посолството, не само едно, европейските урсула фашаги, и кой ли не се бори срещу Русия! Малоумници, забравихте турското робство, забравихте фашиста Хитлер, забравихте , че за 45 години социализъм България беше страна изградена във военно, икономически, спортно технически, ВУЗ безплатно обучение, здравеопазване и всичко, което беше в полза на обикновените умни хора! Разграбиха я такива като вас, унищожиха всичко, станахте милионери, милиардери и пак ПУТИН и РУСИЯ ви бъркат в болните мозъци!!! Не забравяйте, че забраненият плод е най сладък! Тази ви омраза, ще привлече безпартиини и разумни хора, православни славяни и българи!

    Коментиран от #46, #75

  • 12 Сандо

    32 9 Отговор
    След като не успя да стане кмет на София,тъжния Путин реши да се задоволи с президентството на мижавата Руска федерация.
  • 13 ЖЕКО

    37 1 Отговор
    ОТКОГА КАЗВАТ НА КРАЖБИТЕ ДЕМОКРАЦИЯ , КРАДЛИВО БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ
  • 14 ха ха

    26 6 Отговор
    Няма никаква хибридна атака. Истината е по-прозаична.

  • 15 Сталин

    39 3 Отговор
    Демокрацията е единствено за бананови републики от колониален тип ,класически пример е България.Ако Сащ признаят една държава за демокрация ,това е парола и означава че тази държава е под тотален политически контрол на Сащ,същото е признаването на една държава за пазарна икономика,това е парола че икономиката на държавата принадлежи на западните мародери и е под техен контрол.
    Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план,защото това е дълъг процес ,такива държави са Русия, Турция,Беларус,Сирия ,Иран,Северна Корея,Венецуела.На всеки 4 години Сащ сменят агентурата си от политически про ститутки чрез изборен процес и ако някой национално отговорен лидер не работи за интереса на Сащ бива сменян чрез платени протестери и цветни революции,пример са правителствата на Петър Младенов,Жан Виденов и Орешарски и някои политически лидери като Волен Сидеров биват тормозени.САЩ обикновено подбират агентурата си от доказано пропаднали компрометирани типове и нищожества ,като Тулупа и Киртака които разиграват театър за пред простолюдието,а зомбираните български овце от българските медии на ЦРУ изпадат в екстаз от тези "лидери"/ нищожества.Единствената бюлетина на българина за по добър живот е куршума за агентурата на тези западни мародери,но тъй като българина е същия мишок като "лидерите" си това едва ли ще се случи,така че надежда всякаква вие оставете и продължавайте да блеете на празна демократична поляна

    Коментиран от #22, #34

  • 16 ЖЕКО

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    МИ ИДИ НА ФРОНТА БЕ МИНДИЛ СТИГА СИ ДРАСКАЛ ПО САИТОВЕТЕ
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ....

    42 5 Отговор
    Опорките на ДС ни омръзнаха вече.... Цялата държавна машина работише за мишока и на косъм спечели... Ква хибридна машина кви глупости .Само руснаците са им виновни на тея ,че са некадърници .
  • 19 Вуте

    14 0 Отговор
    Е па че видим каков че е потенциално му. Оно че си покаже.
  • 20 ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Дън Бай":

    Не знам от горното колко се интересуват, ама долното буди доста любопитство...
  • 21 Механик

    13 41 Отговор
    Истина е, Ваня Григорова е новият перфиден руски проект - новата Румен Радев от 2016 година - поредния продукт на концепцията "Решетников - Бабаков" - миловидни лица с много пиар.
    Ваня има всички белези на нов проект - приятна външност, все по-обрани изяви, умерен национализъм, умерен ляв речник - докато минат изборите и излъже избирателите. Отново БСП стои зад нея и мобилизира електорат. Защо е руски проект - вижте кой я финансира - Георги Гергов и Кирил Добрев - това е символ на понятието мафия и задкулисие. Кои са и менторите - Георги Първанов, Румен Радев, Станишев и Корнелия Нинова. Моника Станишева и е ковчежник, а русофила Малинов връзка с Москва.

    Коментиран от #26

  • 22 ха ха

    5 15 Отговор

    До коментар #15 от "Сталин":

    Нещо като това ли ни пожелаваш?
    Руснаците често се шегуват, че страната ни върви към нивото на свободи като в Северна Корея, но не осъзнават какъв всъщност е животът в КНДР.
    Върховният лидер на Северна Корея Ким Чен Ун управлява страната си по уникален стил. Семейството му е начело повече от 70 години.
    Знаете ли, че:
    1. Ако сте били в затвора 30 години и сте починали, след като сте излежали 25 години, някой от вашите роднини ще трябва да излежи останалите 5 години.
    2. Порно филмите са забранени; наказанието е смъртна присъда.
    3. Интернет е забранен, но ако имате връзки в правителството и имате специално разрешение, тогава можете да влезете в интернет, но само в страната.
    4. Не можете да избирате професията си: Вашата професия се избира от правителството въз основа на нуждите на страната. Тези, които не се съобразяват, биват изпращани в концентрационни лагери за принудителен труд.
    5. Забранено е пътуването в чужбина. За да пътувате в страната, е необходимо разрешение.
    6. Протестите са забранени; наказанието е смъртна присъда. В изключителни случаи, ако има късмет, човек може да бъде затворен само за 20 години.
    7. Организираните от правителството митинги са задължителни за участие.Човек трябва да показва отдаденост и емоция, когато участва. Недостатъчната емоция е наказуема; може да бъде пребит веднага от пазачите или преследван и хвърлен в затвора.
    8. Гражданите не могат да притежават кола. Но ако имате връзки в правителството, можете да имате ко
  • 23 ха ха

    5 13 Отговор
    11. Религията и всичко свързано с нея е забранено. Притежаването на Библията може да бъде наказано със смърт.
    Коледните и новогодишни празници са забранени.
    12. Има само 18 женски и 15 мъжки официално разрешени прически. Забранено е неправилното подстригване, както и боядисването или къдренето на косата. Косата не може да бъде по-дълга от раменете (само за жени).
    13. Сините дънки са забранени. Могат да се носят само черни дънки. Късите панталони и мини полите са забранени. Полицията стриктно следи за това.
    14. Обажданията в чужбина са забранени. Ако имате роднини в чужбина и решите да им се обадите, ще бъдете екзекутирани.
    15. Всякакви татуировки и пиърсинг са забранени.
    16. Презервативите са забранени в Северна Корея. Националният лидер на Северна Корея Ким Чен Ун насърчава по-висока раждаемост в страната, „така че Корея да има повече социалистически работници“.
    17. Забранени са абортите и всякакъв контрол на раждаемостта.
    18. Забранено е слушането на чужда музика; наказуемо е със затвор. Можете да слушате само домашна музика с патриотични текстове.
    19. Ако решите да избягате от страната, цялото ви семейство ще бъде преследвано. Може да бъдат осъдени на смърт.
    20. Онези, които съдействат за бягство от страната, се наказват със смъртна присъда.
    21. Дамски превръзки и тампони не се предлагат на севернокорейския пазар. Жените използват стар плат за многократна употреба, които се очаква да използват повторно, като го изперат.
  • 24 ха ха

    7 15 Отговор
    22. Самоубийствата са забранени. Ако някой се самоубие, цялото семейство се наказва.
    23. Гражданите нямат право да имат същото име като настоящия президент. И така, всички на име Ким бяха принудени да сменят имената си по закон.
    24. Наказанията за престъпления с наркотици са тежки и условното освобождаване е малко вероятно. Наркотрафикантите могат да получат безсрочни присъди затвор.
    25. Законът за наказанието от 3-то поколение несъмнено е най-жестокият закон, който съществува в Северна Корея. Законът е точно такъв, какъвто звучи. Ако някой извърши престъпление, това означава, че с изключение на него всичките му роднини в 3 поколения ще бъдат наказани. Този закон се прилага за политически престъпления. Например, ако обидите Върховния лидер, ще се сблъскате с последствия, които ще засегнат не само вас, но и вашите баби и дядовци, родители и деца. Цели семейства биват екзекутирани публично за много дребни престъпления. Този закон важи и за трудовите лагери: ако някой реши да избяга, членовете на семейството ще заемат мястото му. Децата, родени в затвора, се отглеждат като затворници, защото тяхната „кръв е виновна“.
    Наскоро 2-годишно дете беше осъдено на доживотен затвор. Родителите му имаха Библия в апартамента си. Родителите са осъдени на смърт. Освен това присъдата е изпълнена публично и показана по телевизията.
    Така че Русия все още не е на нивото на Северна Корея.
    Но се движи в правилната посока. Дайте ни още 10–15 години.
    Elena Gold
    Руски блогъ
  • 25 Махнете Моча е дъргелите от Центъра !

    6 22 Отговор
    Тогава ще ви повярвам !
  • 26 ......

    10 8 Отговор

    До коментар #21 от "Механик":

    Спрете да изкарвте Радев ,че играе с руснаците .Гледайте го какво върши а не какво говори .Дал е много повече за войната отколкото сегашните евроатлантици само ховорене а в действителност и едни бтр ри още не са дали ,а радев самолети ,артилерия ,танкове и хеликоптери дари ,много сте наивни с тъпите ви промити опорки .Той е най големия ястреб ,просто умее да ги прави тихо нещата...
  • 27 Небинарен евро-жидо-атлантик с аутизъм

    24 7 Отговор
    Ура, другари!!! Сега ще има г.й парад всеки ден, във всеки квартал на Сойфия. И воденето на децата да гледат трябва да е задължително.
  • 28 ха ха

    4 13 Отговор
    Пропуск:
    8. Гражданите не могат да притежават кола. Но ако имате връзки в правителството, можете да имате кола със специално разрешение. Pyeonghwa Motors има изключителните права за производство, покупка и продажба на нови и употребявани автомобили в Северна Корея.
    9. 1 от 25 граждани на страната е войник. Северна Корея има 4-та армия в света.
    Всеки мъж служи, докато жените преминават селективна наборна служба. Децата се регистрират за набор на 14 години, след това се правят 2 кръга физически преглед на 15 или 16 години (призваните трябва да са високи най-малко 148 см и да тежат поне 43 кг). На 17-годишна възраст тийнейджърите биват наборници и служат, докато навършат 30. (Децата от елита са освободени от военна служба).
    10. Столицата Пхенян е населена изключително от най-верните слуги на режима и богатите. Влизането в Пхенян е забранено за обикновените граждани.
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Войната в Украйна ще свърши, когато изгоним от БЪЛГАРИЯ всички РУСНАЦИ-ПУТИНИСТИ, а за русофилиците ни организираме заведения за превъзпитание …Слава Богу, и слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се поотвориха очите за "Авантюрите на русия в ...........България".
    Крайно време е малка България да сложи край на тази братоубийствена война във велика Украйна!
  • 30 ЦИГАНИН

    13 4 Отговор
    ФАШИСТИ СКОРО ЩЕ ДОИДЕ ВАШИЯ КРАИ СИЧКО ОТ КРАДНАТО ЩЕ ВЬРНЕТЕ ДОРИ ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ВРЬЩАТ ДОЛНИ ФАШИСТИ 🤮🤮🤮
  • 31 Ха ха ха

    8 16 Отговор
    Бутнете МОЧАта, по голяма анти руска хибридна операция не се сещам.....

    Коментиран от #37

  • 32 ТрампЛин

    9 15 Отговор
    Дните на Копейкин са преброени. Новия хибриден проект на кремъл ще просъществува от ден до пладне! Да пожелаем на путинофилните копейки дълъг живот, за да се наслаждават на Свободна и Независима от русия България!!!
  • 33 Защо да се

    22 7 Отговор

    До коментар #7 от "КОТарАК":

    изселваме бе, шушомига? Искаме тук да живеем добре. Тук е нашият дом, а вие, евро-атлантиците се изселвайте в европата и атлантика. Там на воля може да си организирате прайдове, пандемии и прочее. Аз съм кореняк и ме е срам, че нагласиха Азис за кмет на София.

    Коментиран от #35

  • 34 абсолютно

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Сталин":

    вярно
  • 35 ТрампЛин

    7 20 Отговор

    До коментар #33 от "Защо да се":

    Щом искате да живеете добре в България, ще живеете по Законите на Държавата! Комунистически терористи и кремълски агенти ще бъдат безпощадно унищожавани!

    Коментиран от #66, #74

  • 36 Сатана Z

    16 7 Отговор
    София от край време е развъдник на фашисти.Все пак Софиянци са били съюзници на Хитлер,а Народния съд е бил изключително мекушав към тези вредители,които изпълзяха от дупките си в последно време криейки се в редовете на българското Гестапо—Държавна сигурност.

    Коментиран от #40

  • 37 ха ха

    5 8 Отговор

    До коментар #31 от "Ха ха ха":

    Мочата и альошата ще е по-голяма операция ;)
  • 38 зрител

    3 7 Отговор
    аман от тъпи опорки ! айде , махайте моча, че да мирясате !

    Коментиран от #52

  • 39 Тахумба

    12 2 Отговор
    И този е за д-р Гълъбова.
  • 40 ха ха

    4 9 Отговор

    До коментар #36 от "Сатана Z":

    Абе, много е любопитно вашето раздвоение. Хем против Хитлер, хем за палестинците, които са се съешавали с него. Той им обещавал да реши проблема с евентуална еврейска държава.
  • 41 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    16 3 Отговор
    И ТОЯ СЛУЖИТЕЛ НА СОРОС ВЗЕ ДА РЪСИ МОЗАЦИ
  • 42 ИНЖ

    6 16 Отговор
    Демокрацията е "в криза"!? Криза на Демокрацията ли е, че в Бг е пълно с руски подлоги и предатели, начело с пРезидента???

    Коментиран от #54

  • 43 немо

    19 6 Отговор
    Поредните глупости съчинени от някой грантов евроатлантик .. На тях все Кремъл и Путин им е виновен за всичките им бездарни ментета издигнати и провалили се на изборите
  • 44 руското посолство отново загуби

    5 12 Отговор
    ПП ДБ постигна пълна победа в София и Варна!

    Коментиран от #59

  • 45 ха ха

    4 1 Отговор
    нова порция паразити
  • 46 фашиста путин

    7 16 Отговор

    До коментар #11 от "еалиста":

    Помним фашиста путин и за това Ваня копейката е аут! Крим е на Украйна! Браво на ПП ДБ!

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Статистик

    7 0 Отговор
    Очевидно д(б)есните изтрещяха :)
  • 49 Коч Ина

    12 0 Отговор
    от този рабзирам, че комунистическото ДС е анти-кремълски настроено. идиоти в таз държава безчет
  • 50 виктория

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "фашиста путин":

    помниш ли си семето бе ,шумкар!!!
  • 51 Въпрос към Трола

    13 1 Отговор
    Путин ли издигна внук на партизанин и син на ДС-шеф за десен кандидат?
  • 52 Слушател

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "зрител":

    Няма да мирясат.
  • 53 9689

    1 0 Отговор
    Намеси ли Путин главата му е пълна с куртаци..........
  • 54 Д-р Гълъбова

    9 3 Отговор

    До коментар #42 от "ИНЖ":

    Момче, заповядай на 4-ти километър няма 08.11 от 11.30 часа, кабинет 4. Ще ти обясня какво е това "параноя", и е възможно да те излекувам. Междувременно не отваряй хладилника и не надничай под леглото, че може да излезе некой руснак!
  • 55 Въпрос

    10 3 Отговор
    Вие какво,страдате от параноя,че за всичко е виновен Кремъл?А кой слуша посолството и няма свое мнение?
  • 56 Нанси Фалоси

    9 1 Отговор
    по-голяма кретения от това антикомунисти да изберат баш комунист няма по света, но нашите тръгнали да се гордеят с дебилщината си
  • 57 Шопо

    4 1 Отговор
    София удържа - и коалицията ДС/БКП спечели с фотофиниш!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Шматка

    10 2 Отговор

    До коментар #44 от "руското посолство отново загуби":

    Проблемът не е че руското посолство не е спечелило - а че обикновените хора в тия два града загубиха. Само пълен и квадратен идиот може да вярва, че нещо там ще се промени - освен бенефициентите на комисионните. Искаш ли да хванем бас?
  • 60 Никой

    6 1 Отговор
    Демокрацията е западен тип, капиталистическа.Колкото и трудно да върви тя.В българия има псевдо демокрация.Дума която се използва фалшиво за оправдание за щяло и нещяло. Нима имате тържествуване на правото. Нима имате боеспособна армия. Нима имате читава борба с корупцията . Нима имате развита икономика. Нима имате читави политици. Кое е демокрацията . Правото на избор ? Купени цели предизборни секции. В демокрация живеели. Тук е една бандитска държава с бандитски народ и нищо повече.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Абориген

    2 6 Отговор
    Стига с тези бошевишки манипулации с евроатлантически внушения! Писна ни от вас!
  • 64 Читател

    3 2 Отговор
    А може би е било активно мероприятие? Модерни думички всякакви. А Кремъл е навсякъде и се меси във всичко, не като Посолството...
  • 65 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    Идиоти, сър. Или пък нас смятат за такива.
  • 66 Доколкото

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "ТрампЛин":

    ми е известно, параноиците успешно се лекувате в болничните заведения. Недоумявам защо такива като теб са още на свобода.

    Коментиран от #68

  • 67 Матей преображенски

    2 1 Отговор
    Това са измишльотини , а резултата е най-яркото доказателство,че по този начин не може да се обърне играта,мафията държи здраво и прави купища маймунджулуци,подправя резултати безсрамно,за да си запази софийското кметство,от него не само издоява милиарди,но и то служи като опора за властта и над провинцията.Когато властта се разклати в центъра и по естествен начин се смени караула,тогава и в цялата страна ще настъпи обрат,а руска намеса е непричом и е вечната и дежурна лакардия на тъмносините и американски лакеи.
  • 68 ТрампЛин

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Доколкото":

    Не само сме на Свобода, но и Управляваме! Колкото до знанията ти за параноята, явно са плод на очакванията ти. Ще ти се наложи да почакаш или да влезеш в крак с Реалноста!
  • 69 ТИР

    5 4 Отговор
    Нищо не сте удържали ,просто впрегнахте всички медии да обясняват как ако спечели Ваня печели Путин, жалки сте,,,
  • 70 мале

    6 2 Отговор
    тия са върха на наглостта - Путин им объркал сметките, разбираш ли! По-глупаво обяснение не можаха да измислят, явно това са менталните им възможности.
    Не осъзнават, че се изложиха още с брака по сметка с ББ, предавайки всички, които ги избраха заради обещанието им да променят системата - подиграха се с хората, а после що така. Извадиха скелет от гардероба с кандидата си, чието потекло от ДС илюстрира нагледно как е най-сигурно да си милионер в България. Отгоре на това, самият Терзиев беше крайно неубедителен и не представи никаква визия за София или програма, а бръщолевеше някви опорки и вяли обещания за корупцията (забравяйки явно просперитета на собственото си семейство).
    Е как искат хората да им вярват! Те да се радват, че беше малка избирателната активност, иначе Ваня ставаше кмет - тогава сигурно, освен Путин и северното сияние над България щяха да обвинят.
  • 71 Всъщност,

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Щом в София посолствените атлантисти с подставеника си спечелиха на косъм (1 %), шансовете да бъдат отсвирени в близко бъдеще са големи. Горе главите, славни борци! Не е само газта, която идваше от Русия. Оттам идваше пазар за нашата индустрия и селско стопанство, които днес са разсипани от предателската атлантическа политика
  • 72 кална вена

    1 0 Отговор
    айде спасихте софия от путин, дадохте я на чингисарите .....ахахахахха
  • 73 Хитлерист или Сталинит

    0 0 Отговор
    Си е все едно! И тоя иска диктатура! Бил шарен съвета?
    Нов гладен вълк идва на власт!
  • 74 кална вена

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "ТрампЛин":

    по кое живееш....ахахахах, брачед ти да не си расъл в съксия бе...законите ....на мутрагените и законите на онбашиите и изедниците..., по тия закони живееш.....боже не съм вервал че има такива простаци, неуки, писмени като теб! за това тая държава е една престъпна клика от малоуми като теб!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Е НЯМА ТАКАВА ТЪПНЯ

    2 0 Отговор
    ПАК ПУТИН ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН
    АМИ ДА ВИ ИДВА НА АКЪЛА ЧЕ ХОРАТА ПРЕЗИРАТ ШАРЛАТАНИ МИСИРКИ И ЛАЙ....МЕТИ
    ДА ВИ ИДВА НА АКЪЛА ЧЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ СГЛОБКИ ПО ЧЕРТЕЖИ ОТ ПОСОЛСТВОТО
    ОТ САМОЛЕТИ НА ХАРТИЯ И БЕТЕЕРИ ВТОРА УПОТРЕБА НА ЦЕНАТА НА НОВИ
    ОТ ПРЕБОЯДИСАНИ ДС ВНУЧЕТА ГУШНАТИ С ДПС СЕРСЕМИ
    ОТ ФИНАНСОВИ МАЛО....НИЦИ И НАГЛИ ЗАМЕСТНИК МИНИСТРИ И КВО ЛИ НЕ ОЩЕ
  • 77 ПАК РУСИЯ ВИНОВНА ЧЕ БАЙДЪН

    3 0 Отговор
    ДЪРЖИ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ И СИ НАЗНАЧАВА ЛАКЕЯ ТЕРЗИЕВ ! АЙДЕ ДЕ ! КАЗВА ГЕОРГИ РУСЕВ ОТ ПЕРНИК !
  • 78 ВАНГА Е КАЗАЛА ЧЕ САЩ ЩЕ БЕРАТ ЯДОВЕ С

    1 0 Отговор
    ТЯХНИТЕ НЕКАДЪРНИ МЕКЕРЕТА - КРАДЦИ , А НИЕ НАЙ - ПАЧЕ ! КИРО И ТЕРЗИЕВ ЩЕ КРАДАТ ЯКО С ПОМОЩА НА ПЕЕВСКИ И ТИКВОЧА !
  • 79 ТЕРЗИЕВ Е ЛАЙ..МЕТ

    1 0 Отговор
    САМО ДЕТО ОЩЕ НЕ ГО УСЕЩАТЕ !
  • 80 Аманда

    0 0 Отговор
    Умишленото вдебиляване на "елита" на цяла една нация, наречено политическа коректност, безсрамието и откровено слага.чество вече е обида и за най-скромния интелект... играта май се превъртя, за да стигнем отново до прозрението на Ботев - "Свестните у нас считат за луди, глупецът, вредом всеки почита"... и т.н.....
  • 81 Кадрова немощ

    1 0 Отговор
    Тия западняците много са изпаднали щом като са се хванали като удавници за БКП-номенклатурните и ДС-агентурните трески като Васко-Терзията, БоБо-мастията, КиКи, БойКики, КАТаджийския кокор, пекенез Танас, БОКо тиквата, глиган ШиШи, .....
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.