Last news in Fakti

11 Януари, 2014 10:54 2 260 5

Кадиев: В друга държава полицаите можеха и да застрелят Сидеров

  • георги кадиев-
  • волен сидеров-
  • имунитет-
  • самолет

Случилото се с него в самолета е една стотна от случилото се на земята, коментира Георги Кадиев

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не трябва де има никакво колебание относно свалянето на имунитета на Волен Сидеров, заяви депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев в студиото на “Животът и други неща” по БНТ.

В доклада на главният прокурор пише, че това, което се е случило в самолета, е една стотна от случилото се на земята, отбеляза Кадиев.

В доклада се казва още, че има и удряне на полицай, и късане на пропуски на служители по сигурността на летището, отнемане на лични карти от ръцете на полицаите, обиди с псувни и квалификации от сорта на “наркотрафиканти”, допълни депутатът от БСП.

Полицаите очакват да не бъдат защитени от политиците, затова не са действали, смята Кадиев. Иначе в друга държава не само че щяха да набият нападателите, но и да ги застрелят, каза той.

Искането на прокуратурата е разрешение за започване на наказателно преследване, допълни депутатът от БСП.

Кадиев коментира и евроизборите, като отбеляза, че в момента се правят номинации. До 8 февруари трябва да има предложение на Изпълнителното бюро по подреждане на листите и решение на Националния съвет, обясни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко Атанасов

    2 4 Отговор
    Току-така няма да ги нарече “наркотрафиканти,,.
    Сигурно има нещо предвид.
  • 2 GETI

    3 5 Отговор
    -В друга държава полицаите можеха и да застрелят Сидеров.- Да-а както направиха с Джон Фицджералд Кенеди и брат му Робърт Франсис Кенеди, Махатма Ганди, Индира Ганди, Мартин Лутър Кинг, Беназир Бхуто-списъкът е дълъг.

    Коментиран от #3

  • 3 comment

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "GETI":

    Сравняваш изброените от теб с батДолен?!? Ти на кой свят живееш?!?
  • 4 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    ВОЛГИН може да направи една с...ка на ВОЛЕН !.......и под съзнание
    на изнесеното!........и двамата са вътраци!
  • 5 galaxy

    0 1 Отговор
    Бяха правени многократни опити да се дискредитира Атака и да се покаже в лоша светлина. В Света гора двама дрогирани започнаха да овикват депутата Павел Шопов. Дори гръцките власти ги арестуваха. А нашите телевизии се опитаха да изкарат виновен културния и сдържан депутат Шопов. Така, че никой не знае каква е истината в самолета, а и на поръчкова прокуратура и поръчкови медии не може да се вярва въобще, както и на кошаревските им свидетели.