Last news in Fakti

21 Януари, 2014 08:33 2 225 0

Цветелин Кънчев: Първанов е пристрастен към дясното

  • цветелин кънчев-
  • георги първанов-
  • дясното-
  • герб-
  • бойко борисов

Брак между него и Борисов ще роди отроче, почтено като Цветан Цветанов и трезво като Румен Петков, коментира лидерът на Евророма

Цветелин Кънчев: Първанов е пристрастен към дясното - 1
Цветелин Кънчев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Действията на Георги Първанов са последователни, но не за каузата на БСП, а по отношение на пристрастията му към дясното. Такъв коментар за новата политическа инициатива на президента даде пред бТВ председателят на "Евророма" Цветелин Кънчев.

По думите му, Първанов два пъти е „скачал” срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и само в случаите, когато той е казвал нещо лошо срещу Иван Костов.

„Разбрах, че Костов му е забранил аз да бъда помилван”, коментира още Кънчев с уточнението, че не само той му се сърди за това, а целият съвет на "Евророма".

Лидерът на "Евророма" посочи, че каузата на Първанов е кой му е мил, по-мил и най-мил от дясното политическо пространство. Според него, брак между бившия президент и Борисов е опасен и ще роди „отроче, почтено като Цветан Цветанов и трезво като Румен Петков”.

Кънчев влезе и в задочен според с Емил Константитнов, председател на БСП - Монтана. По думите на председателя на "Евророма" неговият избор е станал чрез т нар. мъртви души.

Наложена била партийна проверка. Константинов потвърди за тази проверка, но информацията се е потвърдила и не са установени нарушения. „Но в резултат на проверката бяха унижени членовете на БСП от Монтана. Проверката беше осъществена нагло от апарата на партията и се установи дали всеки едни член присъства, дали има кворум. Това беше репресивна мярка от страна на ръководството”, посочи той.

Емил Константинов всъщност не беше допуснат до националното съвещание на БСП в Пловдив. „Това е неприятен момент в работата на всеки председател на общински съвет, но за мен не е редна и адекватна реакция на ръководството на партията”, обясни преизбираният 5 поредни мандата. Той потвърди, че ще работи за листата на БСП за предстоящия евровот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА