9 Юли, 2024 17:00 5 452 25

Диана Дамянова: Отмъщението на Борисов

  • диана дамянова-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • правителство-
  • кабинет

Сега всичките кандидати ще знаят, че техните възможности се свеждат до рашиското Възраждане

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Цялото депутатство се изреди да иска, моли и проси мандат, че щяло да съставя някакъв техно-ексо-квази-прогамокабинет. Цялото, без изключение. Дори коалиции се разцепиха по този въпрос, че и партии.

Това коментира във "Фейсбук" Диана Дамянова.

Обсъждали били дори името на евентуалния премиер, ни зарадва тази сутрин от екрана микрогенерала, който явно като не стана председател на НС при сглобката , е получил компенсаторното право да фантазира кабинети.

Борисов помълча, помълча, па като излезе от ступора, припомни, че отдавна са заявили /и те наистина са/, че няма втори и трети мандат за тях и че анализите на анализаторите и мечтите на депутатството са истински, пълен нонсенс.

Сега всичките кандидати ще знаят, че техните възможности се свеждат до рашиското Възраждане. Като дори да "получат доказателства" , че то не е рашиско /хахъаха/, то пак ще е такова, а и пак няма да им стигат гласове за фантазираните мнозинства.

Как ще се създава с последните кабинет срещу модела Пеевски, ето това на мен ми е интересно,

да не говорим че то кабинетите срещу, а не за , не са много много успешни. Сега ще се връчват мандати, които ще бъдат особено интересни. Дали ДПС ще изглади вътрешните си меко казано търкания, за да се яви единно при това връчване?

И кому президентът ще направи лошата услуга да му връчи третия мандат, защото този който не успее да направи правителство, отново ще носи по-голяма част от вината за отиване на избори. Не че Борисов успя да направи, ама тази работа вече е минала и сега целокупният електорат ще си намери новия виновник.

Така че този, който е най-малко мил на президента, може и да получи третия мандат, за да се види колко е безполезен...

Освен очарователната теория за Възраждане и "добрите сили " около него?!?

А Борисов ще им гледа сеира и ще вика - ами ето, то без ГЕРБ правителство не става, дайте повече депутати за герб за да ви създам правителство. Не че реалността не е такава, ама можем поне да не се изхвърляме в мечтите си, не ли?

Че народът е доста наблюдателен и малко поизнервен напоследък и глупостите , еле пък рано сутрин/ наистина го карат да им дръпне една..


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кратунката вече

    33 3 Отговор
    си е купил самолетния билет

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КОТарАК 🐱

    31 14 Отговор
    за по-младите-бягайте в Нова Зеландия , сега е по-сложно отколкото навремето , но си струва нов живот, ново начало при и за млада нация ,необременена с шуробаджанащина и беззаконие като нашата/тук нещата никога няма да се оправят

    Коментиран от #5

  • 4 Гошо

    24 7 Отговор
    Джеки е свършил ракията и циганката трябва да изкара от някъде кинти.
  • 5 Ти бемМайката

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК 🐱":

    Точно там ли бе
  • 6 позор!

    52 15 Отговор
    Позор ма, Дамяновата слугиня на Боковия авер Вальо Златевия, позор за теб ма, нагла и безпардонна подлога на СИК - Банкя и на хотел" Берлин"! Днес мутрата от СИК казал нам какво! Е, е?! Че колко пъти тази СИКаджийска мутра сутрин казва едно, на обед - второ, а вечер - трето, съвсем различно от първите два пъти? И какво си въобразява мутрата от СИК и мисирките му като теб?! Че българският народ отново ще тича да гласува за престъпната му шайка ли?! Много се лъже, така да му кажеш, Дамянова Дианке!
  • 7 Бабата

    36 7 Отговор
    срама няма ! А и никога не е имала !
  • 8 тук ги обвинявате ,че са русофили..

    28 7 Отговор
    ..,но апашунгите всички бягат на запад в Европа и в САЩ.
    Не съм чул или прочел някой да е избягал в Русия.
    Стига сте писали празни приказки.
    Тия от Възраждане също първо ги проверете къде са им банковите сметки.

    Коментиран от #9

  • 9 Я си туковай мамет

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "тук ги обвинявате ,че са русофили..":

    о Гнусно
  • 10 Светльо

    31 5 Отговор
    Тази госпожа влиза във всякакви роли на пиар, социолог, политолог и ни разказва неща които се виждат с просто око. Сега като няма на кого да е пиар, май иска да се върне при Герб както на времето беше на Вежди Рашидов, ама той вече се отказа от политиката.
  • 11 ИНЖ1

    35 8 Отговор
    Цялата тая просотия я спретна ББ. А сега излезе герой???

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ха ха ха а така

    5 17 Отговор
    Ами , най лошото е , че бабето е право и такава е истината , та голяма ще бъде комедийката ....
  • 14 За Бойко

    18 9 Отговор
    съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 15 ТтТ

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "ИНЖ1":

    Куку-вица!
  • 16 Банкянския

    19 6 Отговор
    Хей, голям шопски хитрец е Буци. Да му се дадат 50 депутата наготово, за да си краде на воля, да хвърля пачки от джипката на крадците около него и да си я караме до живот с него. Няма как да му се получи тази поредна негова мошенгия. Много добре го познаваме що за маЙмуна е. Така че да не ни минава с неговите измишльотини. Да си ги извоюва тези 50 депутати с политики за хората, без кражби, лъжи и неговите мръсни прийоми.
  • 17 Тези

    8 3 Отговор
    Работата се бута към призидента Радев като спасител от кризата.Руския човек ще се опита да направи президенстска република ако оспечели мнозинство.Бойко и ДПС съдействат както на времето с Ц.Цачева и др. номера и правене на имидж като министър и пр.Другите и те създават бъркотия.Когато стане това много лесно ще се контролира държавата само с един човек и неговата администразция както при сл.правителство.И десни и леви па и патреоти всички са контролирани.Особено ДПС.Там измятане няма.
  • 18 Казуар

    15 0 Отговор
    Дамянова, злобно бабе си.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Вуте

    7 0 Отговор
    техно-ексо-квази-прогамокабинет.
    Такова словосъчетание може да измисли само Борисов и никой друг.
  • 21 Вуте

    6 2 Отговор
    Два пъти ми трият коментара за сложното словосъчетание от Борисов
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Жипко Бибитков

    13 1 Отговор
    Тази е моя гербава мисирка, личи си, нали!?
  • 24 Данъкоплатец

    2 0 Отговор
    Ако шмекера- селски тарикат Гешев не беше замел под килима на кьоравата Темида зулумите ,злодеянията и престъпленията на Асфалт паша, и беше го вкарал на топло при Бай Ставри за многая лета, сега Пашата нямаше да разиграва коня си,да безчинства, да продължава да прави зулуми и в държавата щеше да е мирно и кротко .
    Спасение може да донесе само Йоца Амстердама.
  • 25 Ех, Дамянова, Дамянова,

    2 0 Отговор
    Злобата ти умора не знае. Храниш се само с омразата към ПП-та. Неизчерпаеми теории, неизчерпаеми анализи и всичко бие само в една точка - ППта.
    Твоята работа е "луд умора няма, само се поти".